Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 250 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-09, 17:38   #7471
macerata
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki
MYA napisz mi jak wy lecila tam bo ja musze bilety kupic

Happy a zarezerwowala bys mi jakis tani hotelik bardzo cie prosze i nie pytaj dlaczego hehe

A tak pozatym to witam was pieknosci wszystkie serdecznie
Zimno jakos:-(i nic sie nie chce

hej, Aga
ja Ci odpowiem, by Mya jest zapracowana i póki co nie jest z wątkiem na bieżąco
no więc..
lecimy piątek 26.list. z Gd.(GDN) o 15:10, przylot Lubeka(tzw.Hamburg Lubeck)(LBC) 16:20
powrót poniedziałek 29.list. 16:45 przylot GDN 17:50
Wizzair

cieszę się, że lecisz
buźka

Kwianno -gratuluję cycuszków

Cytat:
Napisane przez fergilka Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki

witaj, Fergilko
już lecę pooglądać

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Ja nic nie pisałam bo jakoś mi się zabalowało od czwartku i dopiero wstałam
hehe
jak balować to do upadłego
żeby przynajmniej było co wspominać

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
jestem Skarby, op znioslam,wenflon tez ale bol ciezko znosze. lewa piers jest skora do współpracy ale prawa ciagnie i bardzo boli. mam 300 i chwala za to boo300 ledwo siedzi.stanik mam za maly bo wyszly wieksze nie 75b a80c . no i narazeemodle sie zeby przestalo bolec.aparatu nie mam wiec zdjecia dodam jak do domu wroce.wyszly dobrze,rowne,i bez siniakow. buziaczki
hej, Madzienka
no to jesteś już po
trzymaj się dzielnie

Listopadowa-termin lekko się przesunął, dzidzia zdrowa i rośnie
bardzo się cieszę
no i jeden miesiąc wcześniej to i opijanie wcześniej
więc raczej wszystkie forumowe ciotki będą z tego faktu zadowolone
pokazuj się częściej, no i wypoczywaj

Pink- co tam po privach piszesz jakieś zmianoterminowe sekrety?
kiedy będzie coś wiadomo na pewno żebyśmy wszystkie mogły się dowiedzieć?
buźka

Wiola

Ewa26gd

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-10-09 o 18:28
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 19:46   #7472
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=fergilka;22569417]Witajcie dziewczynki
długo mnie nie było, ale odkąd mam nowe przodki życie nabrało kolorków cały czas jednak żałuję, że nie mam większych wkładek, na pocieszenie powtarzam sobie, że jak zrzucę brzuszka - a od op troszkę mi się przytyło to i biust się uwidoczni bardziej nie wiem tylko czy już mogę ćwiczyć, jestem miesiąc po i nie mogę się doczekać jak zacznę chociaż a6w...

Jesli Ci sie przytylo to A6W nie jest dobrym wyborem . Lepiej polaczyc cw. silowe z aerobami.
Stary 2010-10-09, 20:13   #7473
Madzienka2010
Raczkowanie

Chibuike tylko z kula nie polec
Stary 2010-10-09, 20:36   #7474
czarnakarola
Raczkowanie

Hej Już od dłuższego czasu czytam wasze forum i sama planuje powiększyć sobie piersi . Wybrałam Dr . Skwiercz byłam już nawet na konsultacji i pani Dr wybrała mi anatomiczne wkładki 545CCC . Mam 170cm wzrostu , waga 62kg pod biustem 82 i w biuście 98 ( jak można go tak nazwać )
I teraz mam pytanko dziewczyny proszę pomóżcie !!! bo już kilka osób powiedziało mi że to bardzo duże wkładki i będe miała bardzo dużeeee piersi a ja chciałabym mieć moje upragnione D , i ani mniejsze a tym bardziej większe!!! Wiem że Dr jest bardzo dobra w tym co robi i nie chce mi się wierzyć aby się pomyliła ale proszę Was już znawczyń cycuchów o zdanie Dziekuje z góry i pozdrawiam
Stary 2010-10-09, 20:48   #7475
kejtigda
Wtajemniczenie

Kochana ja miałam mieć 610 i 545 u pani dr, mam 485 i 545 i uważam że są ok, choć nie ukrywam że marzą mi się większe Masz moje fotki u mnie w albumie. Jest to spory biust ale nie powalający Ja mam 180cm/53kg i w ubraniach wyglądam proporcjonalnie, przed operacją miałam też swój biuścik, takie C w sumie

Edytowane przez kejtigda
Czas edycji: 2010-10-09 o 20:56
kejtigda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:01   #7476
czarnakarola
Raczkowanie

Jeny jakie piękne normalnie zakochać się można No faktycznie są duże ale nie aż tak jak mi mówiono uffff.... Bardzo mi pomogłaś , jakoś nie mogłam sobie nijak wyobrazić piersi z takimi wkładkami Mam małe pojęcie dopiero zaczynam w tym temacie ale w styczniu już będe miała pojęcie o czym jest gadka Dzięki jeszcze raz
Stary 2010-10-09, 21:36   #7477
kasikkk87
Zadomowienie

hej dziewczynki mam pytanko może któraś z Was mi pomoże???jak myślicie który profil jest lepszy wysoki czy średni??moja wyjściówka znikoma tyle że zależy mi aby nie uzyskać efektu 2 sztucznych piłęk coraz częściej myśle nad profilem średnim...mam meić wkładki 325 cc hp mentory... myślicie że jak coś przejdzie u doktor Skwiercz zmiana profilu na średni???ostatnie pytanie kierowane do jej pacjentek hheh pomocy
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:52   #7478
kaskaderka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarnakarola Pokaż wiadomość
Hej Już od dłuższego czasu czytam wasze forum i sama planuje powiększyć sobie piersi . Wybrałam Dr . Skwiercz byłam już nawet na konsultacji i pani Dr wybrała mi anatomiczne wkładki 545CCC . Mam 170cm wzrostu , waga 62kg pod biustem 82 i w biuście 98 ( jak można go tak nazwać )
I teraz mam pytanko dziewczyny proszę pomóżcie !!! bo już kilka osób powiedziało mi że to bardzo duże wkładki i będe miała bardzo dużeeee piersi a ja chciałabym mieć moje upragnione D , i ani mniejsze a tym bardziej większe!!! Wiem że Dr jest bardzo dobra w tym co robi i nie chce mi się wierzyć aby się pomyliła ale proszę Was już znawczyń cycuchów o zdanie Dziekuje z góry i pozdrawiam
Mogę się wypowiedzieć na temat bo po powiększeniu jestem już 3lata i 4m-ce jeśli masz możliwość włożenia takich wkładek to wkładaj,bo ja miałam włożone 300ml.ale stan wyjściowy był takie małe A(po dziecku)Nie zmieściło się więcej wtedy a szkoda,bo po latach piersi maleją i jak przez pierwsze dwa lata kupowałam bieliznę 75D tak teraz75C więc to nie tak,że w miare jedzenia..albo,że mi się wydaje one poprostu MALEJĄ i to naprawde straszne uczucie jak piersi ci się już przestają podobać a tak je uwielbiałam,bo lekarz zrobił mi je pięknie i nikt nigdy kto mnie nie znał nie chciał mi wierzyć że mam silikony(ja nie ukrywałam operacji,bo byłam z nich dumna i pomimo bólu pooperacyjnego nie żałuje).Chciałam powiększyć takimi wkładkami jakie ty masz mieć ale sytuacja w życiu mi się zmieniła i planuję dzidziusia więc poczekam co będzie po karmieniu może tym razem rozmiar mi się powiększy

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki mam pytanko może któraś z Was mi pomoże???jak myślicie który profil jest lepszy wysoki czy średni??moja wyjściówka znikoma tyle że zależy mi aby nie uzyskać efektu 2 sztucznych piłęk coraz częściej myśle nad profilem średnim...mam meić wkładki 325 cc hp mentory... myślicie że jak coś przejdzie u doktor Skwiercz zmiana profilu na średni???ostatnie pytanie kierowane do jej pacjentek hheh pomocy
To zależy na jaki efekt liczysz.Tak po chłopsku:jeśli weźmiesz profil wysoki czyli cc to twoje cycuszki będą bardziej sterczące a jak średni czyli c to bardziej płaskie(oczywiście mówię o efekcie po czasie,bo po operacji każde cycuszki sterczą) ale to nie znaczy brzydsze ja sama mam średni profil i jakoś nie koniecznie potrzebuje żeby były bardziej odstające ale to jest kwestia preferencji,choć potem jak ci skarby po latach zmaleją wysoki profil ci to zrekompensuje

kaskaderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 22:02   #7479
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość

Co prawda nie jestem pacjentką twojej doktor ale pozwole ci coś napisać .. wszystko zależy od twojej wyjściówki bo to wcale nie powiedziane że hp wyjdzie bardziej sterczące są tu dziewczyny co mają hp i wyszedł im śliczny naturalny biust .. Wszystko zależy co Ci doradziła Pani doktor widząc twoja wyjściówkę ???
Ja też mam małą wyjściówkę A i biorę Hp a doktor zapewniał że piłki mi nie wyjdą bo nie mam takiej wyjściówki by wyszły
Sama też najbardziej obawiam się efektu piłek i powiedzialam o tym doktorowi a ten dobrał mi taki profil..
Profil sredni na pewno jest szerszy więc też zależy jaki masz odstęp między sutkami ?? Jeśli szeroko to m+ na pewno je bardziej zbliży

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kaskaderka Pokaż wiadomość

To zależy na jaki efekt liczysz.Tak po chłopsku:jeśli weźmiesz profil wysoki czyli cc to twoje cycuszki będą bardziej sterczące a jak średni czyli c to bardziej płaskie(oczywiście mówię o efekcie po czasie,bo po operacji każde cycuszki sterczą) ale to nie znaczy brzydsze ja sama mam średni profil i jakoś nie koniecznie potrzebuje żeby były bardziej odstające ale to jest kwestia preferencji,choć potem jak ci skarby po latach zmaleją wysoki profil ci to zrekompensuje
profil wysoki to hp a nie cc
cc to pojemność implantu
profil średni to m+

Oczywiście mowa o mentorach bo o takie było pytanie

Kasikk87 zobacz alis280 ma takie wkładki jak cie interesyją czyli 325średni profil ale ona miała sporo swojego cycka juz przed

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-10-09 o 22:08
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 22:39   #7480
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana ja miałam mieć 610 i 545 u pani dr, mam 485 i 545 i uważam że są ok, choć nie ukrywam że marzą mi się większe Masz moje fotki u mnie w albumie. Jest to spory biust ale nie powalający Ja mam 180cm/53kg i w ubraniach wyglądam proporcjonalnie, przed operacją miałam też swój biuścik, takie C w sumie
Czy ja tez moge zobaczyc...?
Stary 2010-10-09, 22:41   #7481
czarnakarola
Raczkowanie

Dzięki bardzo Rozwiałyście moje wątpliwości całkowicie
Życzę zdrówka no i wspaniałej fasolki jak najszybciej
Pozdrawiam
Stary 2010-10-10, 01:10   #7482
kejtigda
Wtajemniczenie

proszę oglądać, ja moich nie ukrywam

Kasiu co do profilu sredniego ja już moje zdanie Ci opisałam w temacie który założyłaś, a jako pacjentka pani dr myślę ze zmiana nie przejdzie
Stary 2010-10-10, 07:48   #7483
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Cytat:
Napisane przez czarnakarola Pokaż wiadomość
Hej ja mam 450 i mam E jesli chcesz D to chyba troche beda duze jak na D hmmm nie wiem ale napisz czy powiedzialas Dr ze nie chcedz wiekszych niz D ona raczej robi cycki tak aby pasowaly do reszty ale to spore wkladeczki

Maceratko dziekuje wiesz ja mam 21.11 urodzinki i balam sie ze mi to nie wypali bo pewnie zleca mi sie goscie ale jak to 26 to ok.
Ale hotelik bym chciala

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-10-10 o 07:52
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 09:44   #7484
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
proszę oglądać, ja moich nie ukrywam

Kasiu co do profilu sredniego ja już moje zdanie Ci opisałam w temacie który założyłaś, a jako pacjentka pani dr myślę ze zmiana nie przejdzie
Miałaś sporo większe niz ja mam teraz... gdybym miała takie,jak miałaś na wyjściu,to bym sobie juz nie powiększała a teraz masz naprawdę spore ale ładnie naturalnie wyszły.po prostu wow!
P.S. Ale z Ciebie chudzinka
Stary 2010-10-10, 11:24   #7485
kejtigda
Wtajemniczenie

Gunia niestety schudłam i moje naturalne też, został mi w sumie sam żelek i teraz cierpię że mi się zmniejszyły
Stary 2010-10-10, 11:52   #7486
czarnakarola
Raczkowanie

Tak mówiłam jej na samym wejściu że marzyły mi się zawsze w rozmiarze D a Ona na to "to sobie wymarzyłaś bo takie będą no może większe D, będzie na czym oko zawiesić oj będzie " tak mi powiedziała . Kejtigda ma takie wkładeczki i jest ode mnie wyższa i szczuplejsza ,wygląda rewelacyjnie u mnie optycznie będą wydawać się mniejsze więc mam nadzieje że będą jak ulał pasowały ))))
Stary 2010-10-10, 12:03   #7487
guniaaa
Wtajemniczenie

Ale jak po op poradzic sobie w pracy,szczególnie jak ma sie fizyczna?
Stary 2010-10-10, 12:15   #7488
Syllwia82
Raczkowanie

[QUOTE=Madzienka2010;22574 813]no mam dokladnie to samo ale moj polowek radzi sobie fest i nawet nie mruczy...jak dziwnie miec cyca hehe nawet nie mam opuchlizny. polecam doktorka jest bardzo dokladny. to normalne ze ciagle chce mi sie spac?? i czy normalne jest to ze prawa piers dostarcza mi tyle ostrego bolu jakby nerw naciskalo??[/QUOTE

A ja mam jutro op i mam nadzieję że szybciutko wrócę do formy bo tydz po op muszę wrócić do pracy mam 0 18 więc noc pewnie nieprzespana będzie bo bolec będzie,ale co tam zniose to wszystko i będę cię cieszyć i kochac swoje dwa DIAMENTY

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
Ale jak po op poradzic sobie w pracy,szczególnie jak ma sie fizyczna?
Ja będę musiała sobie poradzić..zacisnę zęby i jakoś dam radę...Dużo muszę autem jezdzić i mam nadzieję że nie zaszkodzi to moim cycuszkom..:con fused:Ciekawe czy moje rece nie odmówią mi posłuszeństwa mam mieć cięcie pachowe....
Syllwia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 12:16   #7489
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Syllwia82 Pokaż wiadomość

A ja mam jutro op i mam nadzieję że szybciutko wrócę do formy bo tydz po op muszę wrócić do pracy mam 0 18 więc noc pewnie nieprzespana będzie bo bolec będzie,ale co tam zniose to wszystko i będę cię cieszyć i kochac swoje dwa DIAMENTY
Sylwia,
ja mialam tak późno i uwierz, ze jest to komfortowa sytuacja... całą noc przespałam, a rano już było lepiej
Wydaje mi się, ze gorzej znieść ból jak op jest rano... cały dzień się jednak nie śpi i wszystkie dolegliwości odzywają się jednocześnie...
Trzymam kciuki... będzie pięknie

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 12:18   #7490
purepoison
Raczkowanie

Słuchajcie, jeśli to nie problem to mogłabym was prosić o możliwość obejrzenia waszych przodów? Niby oglądałam galerie na stronach lekarzy ale tam to chyba zamieszczają tylko te najlepsze - w sensie te gdzie zmiana jest najbardziej spektakularna i efektowna a ja chciałabym zobaczyć u "żywej kobity"
purepoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 12:41   #7491
Syllwia82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Sylwia,
ja mialam tak późno i uwierz, ze jest to komfortowa sytuacja... całą noc przespałam, a rano już było lepiej
Wydaje mi się, ze gorzej znieść ból jak op jest rano... cały dzień się jednak nie śpi i wszystkie dolegliwości odzywają się jednocześnie...
Trzymam kciuki... będzie pięknie
Dzięki kochana
Syllwia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 16:05   #7492
Chibuike
Raczkowanie

Cytat:
Chibuike tylko z kula nie polec

Heh nie poleciałam bo nie grałam mężuś się ululał u znajomych i nie było kogo tam zawozić, grzecznie jego zwłoki do domciu odstawiłam i może innym razem
Dziś mi resztę strupków odpadło nie wyglądają te blizny źle
Idę na spacerek niech se cyce pooddychają
Miłej niedzieli ponoć ostatniej tak ładnej w tym roku
Chibuike jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 16:50   #7493
kejsiii
Rozeznanie

To ja się przywitam i odliczam na dziś-a dziś magiczna data

10/10/2010

Syllwia82 11.10 1 dni
Naomi_85 12.10 2 dni
BabyB 14.10 4 dni
Laloona 02.11 23 dni
Miliqqq 05.11 26 dni
Yoko02 08.11 29 dni
Dragon 26.11 47 dni
Pink 06.12 57 dni?(moze szybciej)
Magera 08.12 59 dni
Kejsiii 14.12 65 dni

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 16:55   #7494
Madzienka2010
Raczkowanie

Sylwia82 po op na znieczuleniu to jak sarenka sie czulam, dopiero rano cialo poczulo bol, i ciagle boli, staram sie troche ruszac,zaraz jakis spacer bo nie wyrabiam,plecy odpadaja a o boku moge pomarzyc. poradzcie cos na te dolegliwosci.biore ketonal 50mg awaryjnie 150mg. szwy ciagna i zaczynam sie garbic bo mostek nie pozwala na wyprost.
Stary 2010-10-10, 17:13   #7495
Kashanti
Raczkowanie

Cytat:
Sylwia82 po op na znieczuleniu to jak sarenka sie czulam, dopiero rano cialo poczulo bol, i ciagle boli, staram sie troche ruszac,zaraz jakis spacer bo nie wyrabiam,plecy odpadaja a o boku moge pomarzyc. poradzcie cos na te dolegliwosci.biore ketonal 50mg awaryjnie 150mg. szwy ciagna i zaczynam sie garbic bo mostek nie pozwala na wyprost.
ojjjj... znam to... ja się z tydzien prostwac n ie moglam... :Ptroche dr nie posluchalam i nie robilam nic na sile... po tygodniu juz lepiej bylo i sie zaczelam prostowac... dr kazala cwiczyc itp...ale bolało jak ***** :P wiec troche odpuscilam sobie to... ulga niesamowita bylo zdjecie szwow... przestalo ciągnąc... po zdjeciu szwow dr nakleila mi stripy na pare dni.... i po ich zdjeciu to juz bajka... teraz jest najlepiej jak w ogole biegam na golasa;P
ogolnie mam strasznie wrazliwe sutki
to mnie martwi
i nie mam jeszcze czucia w dolnych partiach peirsi
ale daje troche jeszcze czasu... rekoma ruszam juz normalnie.... mineły 3,5 tygodnia w koncu

ja mam takie pytanie...? nie tknelam alkoholu... zeby sie ladnie wszystko goilo... moge sobie pozwolic na winko juz teraz?? w piatek mam kolejn aoperacje... tym razem na krtań... przy operacji piersi wyszlo ze mam zwezenie krtani a nie astme na ktora bylam leczona 6 lat... nic tylko zabic tych konowałów kotrzy astme stwierdzili...
Stary 2010-10-10, 18:10   #7496
macerata
Zakorzenienie

hej, laseczki

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Maceratko dziekuje wiesz ja mam 21.11 urodzinki i balam sie ze mi to nie wypali bo pewnie zleca mi sie goscie ale jak to 26 to ok.
Ale hotelik bym chciala
Twoje urodzinki 21.?
bo jak tak to będziemy polewać

wiem wiem, hotelik, ale to już Happy będzie wiedziała
na pewno jest tam ich kilka..
a jeden to na bank

Cytat:
Napisane przez Syllwia82 Pokaż wiadomość
nie no, noc prześpisz raczej,
dostaniesz wspomagacze i o bólu zapomnij

trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
cały dzień się jednak nie śpi i wszystkie dolegliwości odzywają się jednocześnie...
ja tam cały dzień przespałam, z krótkimi przebudzeniami,
właściwie spałam z małymi przerwami do późnego popołudnia następnego dnia
dopiero wtedy zaczęłam mieć trudności z ponownym zaśnięciem
Stary 2010-10-10, 18:52   #7497
kejtigda
Wtajemniczenie

Kashanti możesz śmiało pić, ja w sumie drinkowałam od początku żeby się wyluzować i pomagało
Stary 2010-10-10, 21:13   #7498
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
hej, laseczki

Twoje urodzinki 21.?
bo jak tak to będziemy polewać

wiem wiem, hotelik, ale to już Happy będzie wiedziała
na pewno jest tam ich kilka..
a jeden to na bank

Witajcie skarby

Przepracowalam caly weekend ( nocki tu, dniowki tam )
Padam na pysk.

Maceratko , napisalam do Agi priva ale nie odpowiada.
Pewnie jutro odpisze.
O co chodzi z tym hotelikiem ???
Mamy tu sporo hoteli tylko po co ??? Sie pytam.
Spanko bedzie przeciez .
Zmiescimy sie.
Aga !!! Oswiec mnie !!! Chociaz na privie.

Pozostalym przesylam

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Kashanti możesz śmiało pić, ja w sumie drinkowałam od początku żeby się wyluzować i pomagało

Dobre
To zdrowko

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
To ja się przywitam i odliczam na dziś-a dziś magiczna data

10/10/2010

Syllwia82 11.10 1 dni
Naomi_85 12.10 2 dni
BabyB 14.10 4 dni
Laloona 02.11 23 dni
Miliqqq 05.11 26 dni
Yoko02 08.11 29 dni
Dragon 26.11 47 dni
Pink 06.12 57 dni?(moze szybciej)
Magera 08.12 59 dni
Kejsiii 14.12 65 dni

Sylwuniu
trzymaj sie dzielnie
Jutro bedziesz wlascicielka pieknych nowych cycuszkow
A my tu bedziemy cie wspierac mentalnie.

Wracaj szybko !!!

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
hej, laseczki

Nie palisz ??? Widze w podpisie.

Oj, to gratuluje z calego serducha.
Przegapilam wczesniej czy sie nie chwalilas ?
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 22:15   #7499
macerata
Zakorzenienie

witaj, Krasnoludku

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Witajcie skarby

Przepracowalam caly weekend ( nocki tu, dniowki tam )
Padam na pysk.

Maceratko , napisalam do Agi priva ale nie odpowiada.
Pewnie jutro odpisze.
O co chodzi z tym hotelikiem ???
Mamy tu sporo hoteli tylko po co ??? Sie pytam.
Spanko bedzie przeciez .
Zmiescimy sie.
Aga !!! Oswiec mnie !!! Chociaz na privie.
ha, Kochana
..myślę, że Aga będzie potrzebowała więcej prywatności..
może jakiś wdzięczny powód się za tym na przykład ukrywa
no ale..
przecież prosiła, żeby nie pytać

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Nie palisz ??? Widze w podpisie.
Oj, to gratuluje z calego serducha.
Przegapilam wczesniej czy sie nie chwalilas ?
mhm, tak głośno to się nie chwaliłam,
chwaliłam się tylko że moooooże teeeeeż przesta-a-a-a-a-nę
jak widziałam że dziewczynki tak dzielnie rzucały przed op..

po wielu latach..
a ile pieniędzy wyrzuconych w błoto..
a ile par cycuchów, jak to bodaj Kejsii ostatnio przeliczyła
(że co 3 lata 1 para..albo i więcej )

a nas się tu pytają, skąd bierzemy pieniądze na operację..
mhm..
często to jest nie tak, że skąd bierzemy, ale na co wydajemy, że potem brak?
jak każdy sobie fajki albo nawet solarium policzy na przestrzeni lat..

no i..
kryzys jest

no i..
przecież nie będę Ci droga Happciu w mieszkanku smrodziła albo sama na dwór wychodziła,
jak Wy wszystkie póki co(te już zapisane na wycieczkę ) niepalące..

no i..
na urodę też szkodzi, a to już nie te lata, żeby sobie tak lekko wszystko traktować
(o cellulicie nie wspomnę.. )

no i..
przecież każdy powód jest dobry, byle go dobrze wykorzystać
Stary 2010-10-10, 22:27   #7500
MyaDiva
Zakorzenienie

Maceratko- a jasne, że każdy powód dobry Buziak ode mnie, że dalaś radę I oby tak dalej A to dalej w Twoim podpisiku to co- bo ja nie wiem - proszę mnie oświecić

Witam Kochane jestem
Na razie nie nadrobiłam jeszcze - ale mam zamiar

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości)

Zasady wysyłania wiadomości