|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
hej, Aga ja Ci odpowiem, by Mya jest zapracowana i póki co nie jest z wątkiem na bieżąco ![]() no więc.. lecimy piątek 26.list. z Gd.(GDN) o 15:10, przylot Lubeka(tzw.Hamburg Lubeck)(LBC) 16:20 powrót poniedziałek 29.list. 16:45 przylot GDN 17:50 Wizzair ![]() cieszę się, że lecisz buźka Kwianno -gratuluję cycuszków witaj, Fergilko ![]() już lecę pooglądać Cytat:
![]() jak balować to do upadłego żeby przynajmniej było co wspominać ![]() Cytat:
![]() no to jesteś już po trzymaj się dzielnie Listopadowa-termin lekko się przesunął, dzidzia zdrowa i rośnie bardzo się cieszę no i jeden miesiąc wcześniej to i opijanie wcześniej więc raczej wszystkie forumowe ciotki będą z tego faktu zadowolone ![]() pokazuj się częściej, no i wypoczywaj Pink- co tam po privach piszesz jakieś zmianoterminowe sekrety? kiedy będzie coś wiadomo na pewno żebyśmy wszystkie mogły się dowiedzieć? buźka Wiola Ewa26gd
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-10-09 o 18:28 |
|||
|
|
|
#7472 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=fergilka;22569417]Witajcie dziewczynki
długo mnie nie było, ale odkąd mam nowe przodki życie nabrało kolorków cały czas jednak żałuję, że nie mam większych wkładek, na pocieszenie powtarzam sobie, że jak zrzucę brzuszka - a od op troszkę mi się przytyło to i biust się uwidoczni bardziej nie wiem tylko czy już mogę ćwiczyć, jestem miesiąc po i nie mogę się doczekać jak zacznę chociaż a6w...Jesli Ci sie przytylo to A6W nie jest dobrym wyborem . Lepiej polaczyc cw. silowe z aerobami.
|
#7473 |
|
Raczkowanie
|
Chibuike tylko z kula nie polec
|
#7474 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Już od dłuższego czasu czytam wasze forum i sama planuje powiększyć sobie piersi . Wybrałam Dr . Skwiercz byłam już nawet na konsultacji i pani Dr wybrała mi anatomiczne wkładki 545CCC . Mam 170cm wzrostu , waga 62kg pod biustem 82 i w biuście 98 ( jak można go tak nazwać )I teraz mam pytanko dziewczyny proszę pomóżcie !!! bo już kilka osób powiedziało mi że to bardzo duże wkładki i będe miała bardzo dużeeee piersi a ja chciałabym mieć moje upragnione D Dziekuje z góry i pozdrawiam
|
#7475 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana ja miałam mieć 610 i 545 u pani dr, mam 485 i 545 i uważam że są ok, choć nie ukrywam że marzą mi się większe
Masz moje fotki u mnie w albumie. Jest to spory biust ale nie powalający Ja mam 180cm/53kg i w ubraniach wyglądam proporcjonalnie, przed operacją miałam też swój biuścik, takie C w sumie
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2010-10-09 o 20:56 |
|
|
|
#7476 |
|
Raczkowanie
|
Jeny jakie piękne
No faktycznie są duże ale nie aż tak jak mi mówiono uffff.... Bardzo mi pomogłaś , jakoś nie mogłam sobie nijak wyobrazić piersi z takimi wkładkami Mam małe pojęcie dopiero zaczynam w tym temacie ale w styczniu już będe miała pojęcie o czym jest gadka
|
#7477 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki mam pytanko może któraś z Was mi pomoże???jak myślicie który profil jest lepszy wysoki czy średni??moja wyjściówka znikoma tyle że zależy mi aby nie uzyskać efektu 2 sztucznych piłęk coraz częściej myśle nad profilem średnim...mam meić wkładki 325 cc hp mentory... myślicie że jak coś przejdzie u doktor Skwiercz zmiana profilu na średni???ostatnie pytanie kierowane do jej pacjentek hheh
pomocy![]()
|
|
|
|
#7478 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli masz możliwość włożenia takich wkładek to wkładaj,bo ja miałam włożone 300ml.ale stan wyjściowy był takie małe A(po dziecku)Nie zmieściło się więcej wtedy a szkoda,bo po latach piersi maleją i jak przez pierwsze dwa lata kupowałam bieliznę 75D tak teraz75C więc to nie tak,że w miare jedzenia..albo,że mi się wydaje one poprostu MALEJĄ i to naprawde straszne uczucie jak piersi ci się już przestają podobać a tak je uwielbiałam,bo lekarz zrobił mi je pięknie i nikt nigdy kto mnie nie znał nie chciał mi wierzyć że mam silikony(ja nie ukrywałam operacji,bo byłam z nich dumna i pomimo bólu pooperacyjnego nie żałuje).Chciałam powiększyć takimi wkładkami jakie ty masz mieć ale sytuacja w życiu mi się zmieniła i planuję dzidziusia więc poczekam co będzie po karmieniu może tym razem rozmiar mi się powiększy![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
|
|
#7479 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co prawda nie jestem pacjentką twojej doktor ale pozwole ci coś napisać .. wszystko zależy od twojej wyjściówki bo to wcale nie powiedziane że hp wyjdzie bardziej sterczące są tu dziewczyny co mają hp i wyszedł im śliczny naturalny biust .. Wszystko zależy co Ci doradziła Pani doktor widząc twoja wyjściówkę ??? Ja też mam małą wyjściówkę A i biorę Hp a doktor zapewniał że piłki mi nie wyjdą bo nie mam takiej wyjściówki by wyszły ![]() Sama też najbardziej obawiam się efektu piłek i powiedzialam o tym doktorowi a ten dobrał mi taki profil.. Profil sredni na pewno jest szerszy więc też zależy jaki masz odstęp między sutkami ?? Jeśli szeroko to m+ na pewno je bardziej zbliży ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
cc to pojemność implantu profil średni to m+ Oczywiście mowa o mentorach bo o takie było pytanie Kasikk87 zobacz alis280 ma takie wkładki jak cie interesyją czyli 325średni profil ale ona miała sporo swojego cycka juz przed
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-10-09 o 22:08 |
||
|
|
|
#7480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#7481 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo
Rozwiałyście moje wątpliwości całkowicie ![]() Życzę zdrówka no i wspaniałej fasolki jak najszybciej ![]() Pozdrawiam
|
#7482 |
|
Wtajemniczenie
|
proszę oglądać, ja moich nie ukrywam
Kasiu co do profilu sredniego ja już moje zdanie Ci opisałam w temacie który założyłaś, a jako pacjentka pani dr myślę ze zmiana nie przejdzie
|
#7483 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Maceratko dziekuje wiesz ja mam 21.11 urodzinki i balam sie ze mi to nie wypali bo pewnie zleca mi sie goscie ale jak to 26 to ok. Ale hotelik bym chciala
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-10-10 o 07:52 |
|
|
|
|
#7484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdybym miała takie,jak miałaś na wyjściu,to bym sobie juz nie powiększałaP.S. Ale z Ciebie chudzinka
|
|
|
#7485 |
|
Wtajemniczenie
|
Gunia niestety schudłam i moje naturalne też, został mi w sumie sam żelek i teraz cierpię że mi się zmniejszyły
|
#7486 |
|
Raczkowanie
|
Tak mówiłam jej na samym wejściu że marzyły mi się zawsze w rozmiarze D a Ona na to "to sobie wymarzyłaś bo takie będą no może większe D, będzie na czym oko zawiesić oj będzie " tak mi powiedziała . Kejtigda ma takie wkładeczki i jest ode mnie wyższa i szczuplejsza ,wygląda rewelacyjnie u mnie optycznie będą wydawać się mniejsze więc mam nadzieje że będą jak ulał pasowały
))))
|
#7487 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jak po op poradzic sobie w pracy,szczególnie jak ma sie fizyczna?
|
|
#7488 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Madzienka2010;22574 813]no mam dokladnie to samo ale moj polowek radzi sobie fest i nawet nie mruczy...jak dziwnie miec cyca hehe nawet nie mam opuchlizny. polecam doktorka jest bardzo dokladny. to normalne ze ciagle chce mi sie spac?? i czy normalne jest to ze prawa piers dostarcza mi tyle ostrego bolu jakby nerw naciskalo??[/QUOTE
A ja mam jutro op i mam nadzieję że szybciutko wrócę do formy bo tydz po op muszę wrócić do pracy ![]() mam 0 18 więc noc pewnie nieprzespana będzie bo bolec będzie,ale co tam zniose to wszystko i będę cię cieszyć i kochac swoje dwa DIAMENTY---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Ja będę musiała sobie poradzić..zacisnę zęby i jakoś dam radę...Dużo muszę autem jezdzić i mam nadzieję że nie zaszkodzi to moim cycuszkom.. :con fused:Ciekawe czy moje rece nie odmówią mi posłuszeństwa mam mieć cięcie pachowe....
|
|
|
|
#7489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam tak późno i uwierz, ze jest to komfortowa sytuacja... całą noc przespałam, a rano już było lepiej Wydaje mi się, ze gorzej znieść ból jak op jest rano... cały dzień się jednak nie śpi i wszystkie dolegliwości odzywają się jednocześnie... Trzymam kciuki... będzie pięknie
|
|
#7490 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie, jeśli to nie problem to mogłabym was prosić o możliwość obejrzenia waszych przodów? Niby oglądałam galerie na stronach lekarzy ale tam to chyba zamieszczają tylko te najlepsze - w sensie te gdzie zmiana jest najbardziej spektakularna i efektowna a ja chciałabym zobaczyć u "żywej kobity"
|
|
|
|
#7491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7492 |
|
Raczkowanie
|
Heh nie poleciałam ![]() Dziś mi resztę strupków odpadło nie wyglądają te blizny źle ![]() Idę na spacerek niech se cyce pooddychają ![]() Miłej niedzieli
|
#7493 |
|
Rozeznanie
|
To ja się przywitam i odliczam na dziś-a dziś magiczna data
10/10/2010 Syllwia82 11.10 1 dni ![]() Naomi_85 12.10 2 dni ![]() BabyB 14.10 4 dni ![]() Laloona 02.11 23 dni ![]() Miliqqq 05.11 26 dni Yoko02 08.11 29 dni ![]() Dragon 26.11 47 dni ![]() Pink 06.12 57 dni?(moze szybciej) ![]() Magera 08.12 59 dni ![]() Kejsiii 14.12 65 dni
|
#7494 |
|
Raczkowanie
|
Sylwia82 po op na znieczuleniu to jak sarenka sie czulam, dopiero rano cialo poczulo bol, i ciagle boli, staram sie troche ruszac,zaraz jakis spacer bo nie wyrabiam,plecy odpadaja a o boku moge pomarzyc. poradzcie cos na te dolegliwosci.biore ketonal 50mg awaryjnie 150mg. szwy ciagna i zaczynam sie garbic bo mostek nie pozwala na wyprost.
|
#7495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po zdjeciu szwow dr nakleila mi stripy na pare dni.... i po ich zdjeciu to juz bajka... teraz jest najlepiej jak w ogole biegam na golasa;P ogolnie mam strasznie wrazliwe sutki ![]() to mnie martwi ![]() i nie mam jeszcze czucia w dolnych partiach peirsi ![]() ale daje troche jeszcze czasu... rekoma ruszam juz normalnie.... mineły 3,5 tygodnia w koncu ja mam takie pytanie...? nie tknelam alkoholu... zeby sie ladnie wszystko goilo... moge sobie pozwolic na winko juz teraz?? w piatek mam kolejn aoperacje... tym razem na krtań... przy operacji piersi wyszlo ze mam zwezenie krtani a nie astme na ktora bylam leczona 6 lat... nic tylko zabic tych konowałów kotrzy astme stwierdzili...
|
|
|
#7496 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej, laseczki
Cytat:
![]() bo jak tak to będziemy polewać wiem wiem, hotelik, ale to już Happy będzie wiedziała ![]() na pewno jest tam ich kilka.. a jeden to na bank ![]() Cytat:
dostaniesz wspomagacze i o bólu zapomnij ![]() trzymam kciuki ![]() Cytat:
właściwie spałam z małymi przerwami do późnego popołudnia następnego dnia ![]() dopiero wtedy zaczęłam mieć trudności z ponownym zaśnięciem
|
|
#7497 |
|
Wtajemniczenie
|
Kashanti możesz śmiało pić, ja w sumie drinkowałam od początku żeby się wyluzować i pomagało
|
#7498 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witajcie skarby Przepracowalam caly weekend ( nocki tu, dniowki tam ) Padam na pysk. Maceratko , napisalam do Agi priva ale nie odpowiada. Pewnie jutro odpisze. O co chodzi z tym hotelikiem ??? Mamy tu sporo hoteli tylko po co ??? Sie pytam. Spanko bedzie przeciez . Zmiescimy sie. Aga !!! Oswiec mnie !!! Chociaz na privie. Pozostalym przesylam ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
Dobre To zdrowko ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Sylwuniu trzymaj sie dzielnie Jutro bedziesz wlascicielka pieknych nowych cycuszkow A my tu bedziemy cie wspierac mentalnie. Wracaj szybko !!! ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Nie palisz ??? Widze w podpisie. Oj, to gratuluje z calego serducha. Przegapilam wczesniej czy sie nie chwalilas ? |
|||
|
|
|
#7499 | ||
|
Zakorzenienie
|
witaj, Krasnoludku
Cytat:
![]() ..myślę, że Aga będzie potrzebowała więcej prywatności.. ![]() może jakiś wdzięczny powód się za tym na przykład ukrywa ![]() no ale.. przecież prosiła, żeby nie pytać ![]() Cytat:
chwaliłam się tylko że moooooże teeeeeż przesta-a-a-a-a-nę jak widziałam że dziewczynki tak dzielnie rzucały przed op.. ![]() po wielu latach.. a ile pieniędzy wyrzuconych w błoto.. a ile par cycuchów, jak to bodaj Kejsii ostatnio przeliczyła (że co 3 lata 1 para..albo i więcej )a nas się tu pytają, skąd bierzemy pieniądze na operację.. mhm.. często to jest nie tak, że skąd bierzemy, ale na co wydajemy, że potem brak? jak każdy sobie fajki albo nawet solarium policzy na przestrzeni lat.. ![]() no i.. kryzys jest ![]() no i.. przecież nie będę Ci droga Happciu jak Wy wszystkie póki co(te już zapisane na wycieczkę ) niepalące.. ![]() no i.. na urodę też szkodzi, a to już nie te lata, żeby sobie tak lekko wszystko traktować ![]() (o cellulicie nie wspomnę.. )no i.. przecież każdy powód jest dobry, byle go dobrze wykorzystać ![]()
|
|
#7500 |
|
Zakorzenienie
|
Maceratko- a jasne, że każdy powód dobry
A to dalej w Twoim podpisiku to co- bo ja nie wiem - proszę mnie oświecić Witam Kochane Na razie nie nadrobiłam jeszcze - ale mam zamiar
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

)
Dziekuje z góry i pozdrawiam
więc to nie tak,że w miare jedzenia..albo,że mi się wydaje one poprostu MALEJĄ i to naprawde straszne uczucie jak piersi ci się już przestają podobać a tak je uwielbiałam,bo lekarz zrobił mi je pięknie i nikt nigdy kto mnie nie znał nie chciał mi wierzyć że mam silikony(ja nie ukrywałam operacji,bo byłam z nich dumna i pomimo bólu pooperacyjnego nie żałuje).Chciałam powiększyć takimi wkładkami jakie ty masz mieć ale sytuacja w życiu mi się zmieniła i planuję dzidziusia więc poczekam co będzie po karmieniu może tym razem rozmiar mi się powiększy

gdybym miała takie,jak miałaś na wyjściu,to bym sobie juz nie powiększała