|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Czuje że żyje urosnę wam prędko..."-Bejbiki Styczeń-Luty2011-cz.2
Cytat:
Więc będzie spał u swoich rodziców. Jak mam go dzień w dzień to czasami naprawdę mam go dość i jak dla mnie to mógłby pojechać do siebie na cały tydzień, ale jak już jedzie to mi źle także JeSuisUnPapillon doskonale Cie rozumiem. I po swoim doświadczeniu wiem, że facetom nigdy nie można do końca ufać Mam nadzieję, że po porodzie mój Tż dojrzeje. Wera u mnie problem z płcią był raczej z drugiej strony. To ja się strasznie nastawiłam na chłopaka. Początkowo wydawało mi się że obojetnie ale jak sie dowiedziałam, że to raczej dziewuszka to poczułam jakbym straciła Marcelka o którym zawsze marzyłam. Może pomyślicie, że jakaś bezuczuciowa jestem, ale tak się poczułam. Teraz zaczynam różowe zakupy i nastawiam się na dziewczynkę A mój Paweł raczej zadowolony, że dziewuszka
|
|
#3392 |
|
Zadomowienie
|
tekst mi si usunął!!!!!
a chciałam się pochwalić, że debiutuje.. i własnie piekę udka kurczaka. Kompletnie nie wiem czy dobrze to robie... zamarynowałam, wsadziłam do worka do pieczenia i do piekarnika.. a ile tam ma być? |
|
|
|
#3393 |
|
Rozeznanie
|
Ojejjjjjj jeszcze raz się dziś pochwalę zakupem dla małego
ale ten kombinezon jest taaaaaaaaaaaaaaaaaaaki słodki http://allegro.pl/show_item.php?item=1261659149 już schodzę z allegro bo czuję, że się miarka przebiera ![]() Całuję dziewczynki na dobranoc i to każdą z osobna ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- mysiopez za wyczyny kulinarne
|
|
#3394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takze wielki calus dla ciebie na dobranoc |
|
|
|
|
#3395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to przez ciążę czy normalnie tak mam...że już dojrzałam i zobaczyłam co jest nie tak w nim i we mnie; To samo z tym że ja się stresowałam ze się nie odzywał - powiedział że on wcale nie musi mi o tym mówić...on nie poczuwa się, skoro wychodzi się napić to wychodzi się napić a nie pisać do mnie, więc cóż mogę powiedzieć czy pomyśleć? że zachowuje się jak dziecko.
Najpierw stworzyliśmy szczęśliwy związek... ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/22dc175c64.png ...a następnie naszego Małego Misia http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png Edytowane przez JeSuisUnPapillon Czas edycji: 2010-10-09 o 23:40 |
|
|
|
|
#3396 |
|
Raczkowanie
|
Od tej chwili jestem przyszłą samotną matką. Nie mam siły.
Miał sie spotkac ze znajomymi a gdzie teraz jest? za miastem na dyskotece. Koniec. Jest juz spakowany. Jutro wywioze mu rzeczy. Dam sobie rade Zadnego klamstwa i konspiracji nie bede tolerowac. Pomóżcie mi dziewczyny sie nie załamać.....
|
#3397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czemu oni nie potrafią z nami jakoś dzielić tej ciąży ja mam ze swoim dzisiaj rozmowę, zobaczymy bo nawet nie wiem gdzie się podziewał jak wyszedł z domu, nie podoba mi się to i nie będę się bawić też w kotka i myszkę; Kochana, mam nadzieję że to go otrzeźwi... buziaki! Jesteśmy zawsze z Tobą
|
|
#3399 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3400 |
|
Raczkowanie
|
Do 5tej nie spałam. Mała kopała w nocy jak nigdy
Teraz tylko zjem śniadanie i jade zawieźć mu rzeczy. Nie czekam do pozniej bo jeszcze sam przyjedzie i jakos mnie udobrucha. A tym razem naprawde powinien coś zrozumieć....Dziekuje, że mnie wspieracie
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weszłam na konto i się wkurzyłam:-( Taka ładna wypłata, miało być na łóżeczko etc, a tu musiała wybulić kilkaset zł na samochód. Buu. Pieniądze straszna rzecz;-) Muszę jednak zamówić bo chcę zacząć dekorowac pokój-jest pościel, firanka, wieszcaki z biedronkami, pasujące do pościeli;-) A chcę jeszcze lampę boczną z b delikatnym światłem i chodniczek
|
|
|
#3402 |
|
Raczkowanie
|
Witam, widzę Dziewczynki że niektóre z was miały bardzo nerwowy wieczór i noc zarazem. Trzymam kciuki za wasze postanowienia, obyście miały siłę w nich wytrwać
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli to definitywne pomyśl o tym żeby finansowo był odpowiedzialny, alimenty (tylko trzeba chyba sprawę o uznanie ojcostwa jak nie jesteście małżeństwem) i dodatkowe świadczenia od państwa, bo sa. Nie unoś się honorem, bo to jego zakichany obowiązek. Pewnie o tym teraz nie myślisz, ale niestety trzeba. Masz oparcie w rodzinie? Czy na prawdę teraz jesteś zdana na siebie? ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- może jak go wyrzucisz to nagle siądzie na dupie i cos do niego dotrze. Ludzie popełniają przeróżne głupoty. pamiętaj-nie daj się łatwo złamać.
|
|
|
#3404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam śliczną pościel z pozytywką w komplecie dla chłopców: http://allegro.pl/komplet-posciel-ka...265088752.html
|
|
|
#3406 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja popieram - ćwiczenia dużo dają, a że leniwa jestem to te ćwiczenia dla ciężarnych są dla mnie wybawieniem. Mam zamiar kupić piłkę (BTW. Możecie polecić jakiegoś sprzedawcę na allegro? bo już miałam kliknąć i przeczytałam w komentarzach, że dwie piłki były do wyrzucenia ) i dowiedzieć się czy u nas można się z nią zjawić Sala do rodzinnego jest jedna... Mam też nadzieję, że w SR też się czegoś dowiem i poćwiczę jeszcze. A przed ciążą to chyba z trzy lata nie ćwiczyłam w ogóle. I mówię stop. Sama nie wiem, dla mnie Weleda jest dość droga. Ogólnie nie lubię dużo na kosmetyki pielęgnacyjne wydawać. Ale widziałam na all takie olejki do 20 zł. Może być nawet oliwa z oliwek albo z kiełków pszenicy. Czyli nie możesz się rozciągać, tak? Bo w sumie o to w tym masażu chodzi... (Chciałam też zapytać, czy żeby stwierdzić skracającą się szyjkę trzeba zrobić badanie dowcipne czy widać to na USG, bo szczerze to nie mam pojęcia... )A co do pozycji - masz fajną szkołę rodzenia, swoją położną i będziesz rodzić we Wrocku (tak mi się przynajmniej wydaje). U nas, w prowincjonalnym szpitalu, z jedną salą do porodów rodzinnych i zestresowanym personelem (nie wiem, czy w ogóle będzie oddział ginekologiczny od stycznia) może być ciężko. Zobaczę po SR co nam powiedzą. Cytat:
Ja absolutnie nie uważam, że facet powinien być przywiązany do kobiety w ciąży, warować przy niej wiernie na ile mu czas pozwala, ale jednak powinien się interesować i informować gdzie jest i co robi. Chociażby po to, żeby się kobieta nie denerwowała w stanie błogosławionym. Trzymam kciuki za pozytywne zakończenie sprawy! Cytat:
Mam nadzieję, że w tym wypadku takie drastyczne kroki nie będą potrzebne. I chciałam jeszcze napisać odnośnie niedojrzałości do ciąży. Uważam, że w takiej sytuacji obie strony powinny szybciej dorosnąć. Nie rozumiem tłumaczeń - on jeszcze nie jest gotowy, a Ty go przytłaczasz roszczeniami. Bzdura. Do zmajstrowania dziecka są potrzebne dwie osoby i obie powinny ponosić ewentualne konsekwencje. Edytowane przez anka_bzzz Czas edycji: 2010-10-10 o 10:13 |
|||
|
|
|
#3407 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mniejszego nie kupowałabym.. ide nadrabiac te kilka stron bo o dziwo weekend a tataj tak ruch.. ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|
#3408 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ze pantoflarz itd. a jak ja zaczynam wg niego marudzic a wg mnie mowic swoje zdanie, to mnie porownuje do tamtej dziewczyny i zapewnia, ze na pewno nigdy nie stanie sie takim facetem jak tamten pod wplywem swojej dziewczyny... No normalnie tylko wziac, przelozyc przez kolano, bic i patrzecc jak puchnie...![]() Cytat:
to nie jest normalne... znowu potwierdza ze jest dzieckiem...jak mozna sie obrazac o takie cos?! nie czaje...Cytat:
a pozniej to juz poszlam spac, wiec nie wiem co tam robil i do ktorej, juz wole sie nie pytac, ale ufam mu ze nie byl na zadnej dyskotece ani nigdzie na miescie... WIec moze tez my musimy inaczej reagowac na ich zachowania zeby bylo ok? Bo ja jednak gdzies w glebi uwazam, ze w kazdej sytuacji mozna sie jakos dogadac, ale trzeba umiec rozmawiac i wyczaic gdzie dokladnie lezy problem...Cytat:
Ale moze zbyt pochopnie podjelas taka decyzje? Chociaz z jednej strony zazdroszcze Ci sily i odwagi...bo mi sie wydaje, ze to nie jest koniec Waszego zwiazku, tylko chcesz mu dac zimny prysznic... A to na pewno moze miec dobry wplyw na Was... Mnie sie to naprawde w glowie nie miesci jak moze facet jechac sobie na dyskoteke kiedy jego kobieta jest w ciazy?! Powiedzmy ze chce spotkac sie z kumplami...ok...ale wg mnie na dyskotece sie tanczy, bawi sie w najlepsze pijac, tanczac, gadajac, wyglupiajac sie...albo po prostu szuka sie jakiejs dziewczyny... Bo wg mnie na dyskoteke albo jedzie sie z kims albo samemu ale wtedy juz w celu poszukania tam "osoby towarzyszacej" chociazby tylko na ten wieczor... A jak ma byc to zwykle spotkanie to dlaczego nie pojda po porstu do pubu albo do kogos na chate gdzie tez moze byc glosna muzyka, ale przynajmniej bez jakichs lasek odwalonych z mega tapeta, miniowa i szpilami 20cm... Nie wiem jak dokladnie wyglada Wasz zwiazek, ale nie kojarze zeby u Was bylo tak strasznie zle...wiec moze niewarto przekreslac wszystkiego i zostawac samotna matka skoro juz teraz Was tyle laczy... Dlugo jestescie ze soba?
|
|
#3409 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moj tez bedzie Szymon ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
ale moze to go otrząsie.. w każdym razie lepiej teraz niz pozniej gdyby było juz a pozno.. ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Liwia http://www.suwaczki.com/tickers/h84fej28regdkxkk.png Amelka http://www.suwaczki.com/tickers/km5sio4pvkc0m5r2.png Edytowane przez kaskup Czas edycji: 2010-10-10 o 10:50 |
|||
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
, jak zwykle ostatnimi czasami mamy piękny, słoneczny, ale ziiiimny poranek ![]() Widzę, że od wczorajszego popołudnia poważne decyzje tutaj zapadły. havana trzymaj się mocno, trwaj przy swoim postanowieniu, trzymam mocno kciuki. Mogę jedynie dodać, że też zafundowałam mojemu mężowi kiedyś takie spakowanie rzeczy i wyprowadzenie go. Powiem szczerze, że osiągnęłam swój cel tylko, że jak to facet znowu coś innego znalazł. Teraz zauważyłam, że nie chce chodzić ze mną na spacery, ani na zakupy. (My to zazwyczaj domatorzy, ależ ile można siedzieć w domu, czasem trzeba się też ruszyć). JeSuis mój ma skończone 33 lata, a zachowuje się jakby miał 17, no może 18 lat. Zero odpowiedzialności i myślenia przyszłościowego. Właśnie wczoraj dowiedziałam się od moich rodziców, że absolutne nie mam co liczyć na ich wsparcie...........przykr a wiadomość, bo może nie liczyłam na mamę (z nią nigdy nie miałam dobrych relacji), ale na tatę tak, a tu kiszka. (ostatnio zauważyłam, że też sobie zapomniał, że ma dzieci - przecież jest moja młodsza siostra, która się jeszcze uczy, no i gdyby nie dziadkowie to nie wiem co by było) ![]() Postanowiłam też spędzić wieczór z mężem jakoś bardziej sympatycznie (jest to jedna nocka w tygodniu, kiedy jest w domu). Poszliśmy do sklepu i mimo bardzo kiepskich funduszy postanowiłam, ze pójdziemy na kolację do mojej ulubionej knajpki. To najpierw patrzał na ceny, potem wydziwiał, że za dużo (a nic prawie nie jadł cały dzień), to jak wróciliśmy to zastanawiał się, czy nie iść do pracy na noc, a jak stwierdził, że nie idzie, to siadł przed kompem i grał na kurniku. A moje proszenia, błagana zbywał. I w ten sposób kicha z miłego wieczorku, zasnęłam. Obudziłam się w nocy i kicha do rana nie spałam, a on jak gdyby nic śpi, śpi, śpi. TO SIĘ NAZYWA MĘSKI EGOIZM!!!! Tylko pałą po głowie ich tłuc.Ubranka, które kupiłyście są śliczniutkie. pozazdrościć
|
|
|
|
#3411 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może jakoś sie dogadacie ale teraz najważniejsza jestes Ty i Twój Szkrab i musisz podjąć decyzje przede wszystkim dobra dla Waszej dwójki.. Trzymam kciuki.. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
rodzina sie nie przejmuj.. wiem ze latwo powiedziec ale chyba u nas wszystkich cos jest nie tak.. ja na swoja mame (bo mam tylko ja) tez nie moge liczyc.. nigdy mi nie pomogła w zaden sposób, nas była 5 dzieci w domu w tym jeden synus mamusi i ona calą milość, wszystko wylewa na niego.. w czerwce kupił sobie mieszkanie od dewelopera i na poczatku lipca miał sie wprowadzac ale jest pazdziernik a blok nie oddany a ze jego zonka ubzdurała sobie ze nie bedzie mieszkac w starym wynajmowanym mieszkaniu to sie zwalili do mojej mamy, mimo tego ze moj brat zarabia grube tysiace, to moja mama ktora od 01.10 straciła prace bo jednoste wojskowa zlikwidowali po 20 latach jej pracy tam, ich zywi, płaci rachunki a oni sobie korzystaja.. obiadki gotuja a oni maja wszystko w dupie, jego zona wiecznie lezy bo 9 m-cu ciazy i ledwo sie rusza ale ona ma to od poczatku ciązy, nic koło siebie nie zronbi wielka paniusia, a moja mataka taka głupia kolo nich skacze.. ale co ja moge, ja na nic niwe mogłam nigdy liczy, a ona chyba cała swoja miłość zawsze przelewala na niego a po smierci mojego ojca to juz wogóle.. ale szoda gadac.. ja nawet jak chciałam remont zrobic jak amelka była mała zeby smrodu nie wąchała to musiałam kombinowac a do mojej matki mogłam tylko wpasc na chwile.... a jak sie wyprowadziła od TZ do niej bo nie miałam gdzie to miałam gorzej niz w piekle, ciągle wypominanie itp.. jejciu a kto pisał ze u niego 28 stopini?? u nas 11.10 a na termometrze -1... buu i co daje to ze słońce świeci??
Liwia http://www.suwaczki.com/tickers/h84fej28regdkxkk.png Amelka http://www.suwaczki.com/tickers/km5sio4pvkc0m5r2.png Edytowane przez kaskup Czas edycji: 2010-10-10 o 11:19 |
||
|
|
|
#3412 |
|
Rozeznanie
|
Wspolczuje Wam przezyc z TZ., i jeszcze bardziej doceniam, ze ja takich nie mam z moim.
Co do stresu i wplywu na dziecko, duzo o tym czytalam ostatnio, bo przyznaje, ze od poczatku ciazy jakis stres mam (a, to rodzice chorzy, a to strach o starsze dzieci), no i rozne zrodla roznie pisza, ze niby w pierwszym trymestrze tak nie wplywa jak w drugim, inne, ze w ogole nie wplywa, ale ja wiem, ze wplywa, bo wlasnie zestresowana bylam na USG, i wtedy mala tak szalala, ze lekarka zrezygnowala z badania, bo sie nie dalo Na nastepne badanie szlam spokojna, wiec dzidzia dala sie poogladac, zdjecia porobic, nawet nozki wystawila tak pieknie, ze caly zespol przyszedl je ogladac, bo podobno to sie nie zdarza, zeby taka pozycje przybrac .Salatke z tunczyka ja robie z gotowanym makaronem, czerowna fasolka, i swiezym szczypiorkiem, i nic wiecej tylko troche ziol do smaku i tunczyk, ale w ciazy podobno nie jest najzdrowszy .Piekne ubranka kupilyscie, my tez powoli uzupelniamy garderobe maluszka, ustalilismy wczoraj, ze najpierw ubranka, fotelik, lezaczek, kosz mojzesza plus inne rzeczy pierwszej potrzeby, a wozek kupimy w styczniu, albo nawet po porodzie, tez sie da, wybierzemy tylko jaki, i maz podjedzie jak w szpitalu bede i kupi .Chyba ze jakis fajny wczesniej sie trafi, co nas urzeknie wygladowo i cenowo .U nas tez teraz auto na pierwszym miejscu, opony kupione zimowe, ale jeszcze czeka reparatura i przeglad, a to moze tu kosztowac, ze .No, ale chce sie jezdzic, to trzeba niestety .Za to w nastepny piatek moze pojedziemy do duzego sklepu dla niemowlat, fajnie by bylo
|
|
|
|
#3413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo przynajmniej nie musza sie meczyc z tymi.... facetami ;/
|
|
#3414 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Kwestia też jest taka ile czasu poświęca on Tobie a ile na inne przyjemności w których ty nie możesz uczestniczyć. Havana musisz przemysleć sytuację i stwierdzić na ile ona jest rzeczywiście kiepska a na ile to jest tylko Twoje odczuwanie wzmożone pod wpływem hormonów. Pewnie też zła jesteś że to nie ty mogłaś iść. Może rzeczywiście twój Tż przesadza i należy mu się kubeł zimnej wody ale może warto porozmawiać i ustalić wspólnie kiedy się widzicie, kiedy on może planować spotkanie ze znajomymi tak, żebyś ty mogła sobie też zorganizować czas na spotkaniu z koleżankami. |
||
|
|
|
#3415 |
|
Rozeznanie
|
Uciekam robić obiad, mąż jeszcze śpi po nocce, ale na porę obiadową to on się obudzi głodny jak wilk
Zaplanowałam dziś gulasz z łopatki, chcę dodać kilka grzybków i zrobić do tego taki cebulkowo-grzybowo-śmietanowy sosik, zobaczymy co z tego wyjdzie. I do tego placki ziemniaczane, mniam mniam. No to do dzieła, zabieram się do pracy! Przyjemnej niedzieli mamusie
|
|
#3416 |
|
Wtajemniczenie
|
O nie! Teraz to już się wkurzyłam na maksa!!! K***, co się dzieje z tymi TŻami. Kompletnie Im odj***czy co?!
_havana_, dobrze zrobiłaś, że Go spakowałaś - może dzięki temu przejrzy na oczy i zrozumie, że nie jest w porządku w stosunku do Ciebie! Tylko proszę Cię, przemyśl wszystko jeszcze raz! Jesteś teraz bardzo zdenerwowana, może jak emocje opadną zastanów się jeszcze raz czy na pewno chcesz to skończyć... Najlepsze jest, że np. mój TŻ myśli, że skoro spodziewamy się dziecka już nic nie jest w stanie nas rozdzielić; żeby się kiedyś nie zdziwił! ![]() Kurde, jest nas tu zaledwie kilkanaście, a problemów i dylematów tyle co nie miara. Zamiast w pełni cieszyć naszym obecnym stanem itp. ciągle się czymś zamartwiamy... Tak nie powinno być...
ur. 31. 01. 2011r. Edytowane przez stalowamagnolia Czas edycji: 2010-10-10 o 12:28 |
|
|
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry dziewczynki! Za oknem dziś ładnie, ciekawe czy ciepło.
Ja od samego rana mam zły humor. Najpierw musiałam wstać zeby pozmywać naczynia, bo jedziemy zaraz do teściów a nie mam zamiaru jutro skrobać naczyń, o 11 obudziłam mojego męza.. miał na mnie nerwa! a ja juz w tym czasie zdązyłam się umyć, ubrać, ubranka poskładać.. i spakowac się! na dodatek na dole coś mi spuchło i mam jakąś dziwną kulkę, która boli!!!! a wizyta dopiero w czwartek u ginekologa! i jeszcze dzwoniła babka, której wynajmujemy mieszkanie rodziców, ze pralka nie dziła, kablówka i internet!!!! ja pier... normalnie cudowny dzień. A zaraz jedziemy do babci do szpitala i tam też pewnie się nieciekawych rzeczy dowiem... Dziewczynki, współczuje Wam tych sytuacji z TZ. Trudno jest podjąc decyzję o rozstaniu, ale "kisić się" w związku, bo ma się dziecko to naprawde nie ma sensu. Kobieta jest nieszczęśliwa, bo nie układa się jej tak jakby chciała i to przenosi się na dziecko. Znam kilka par, które są po ślubie bo zaliczyli wpadkę.. i nie za abrdzo są szczęsliwi. Nie mówie, że wszyscy. Ale dwie koleżanki przeżywają mordęgę i po woli nie moga patrzec juz na swoich mezów,.. Wiec lepiej chyba być szczęsliwym samotnie niż nieszczęśliwym w dwójkę. |
|
|
|
#3418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taki przykład: mąż w pracy na nocce. Dzwoni ok 21, że kolega ich zaprasza na wódkę weselną (jeżdżą grupą, więc tylko jeden był kierowcą, nawet nie wiem, czy nie mój TŻ akurat), ale najwyżej godzinkę im zejdzie. Nie byłam zachwycona, bo rano mieliśmy wizytę u ginekologa, ale wiedziałam gdzie będzie i z kim, więc nie miałam oporów, żeby powiedzieć: Bawcie się dobrze. Ja nie mówię, że ma mi się ze wszystkiego spowiadać, ale chcę być spokojna i wiedzieć, że mimo, że mnie z nim nie ma fizycznie, to jednak gdzieś tam z nim jestem. Nie wyobrażam sobie, że ktoś zostawia ciężarną żonę/dziewczynę/partnerkę i cieszy się, że na x godzin ma spokój - nie pisze, nie dzwoni, robi co chce. Poniekąd chodzi też o ten stres, kiedy kobieta się denerwuje albo martwi. |
|
|
|
|
#3419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Życzę Ci dużo spokoju Kochana!
|
|
#3420 |
|
Zadomowienie
|
O jaaa....widzialyscie ze w Realu takie kombinezony co kupujecie za ponad 40zl sa za 30zl??
Patrzcie http://www.real.pl/uploads/tx_vipromo/kw41_a.pdfNormalnie zaluje ze dopiero teraz to zauwazylam bo pewnie juz nic nie zostanie, bo kilka dni ta promocja trwa
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

A mój Paweł raczej zadowolony, że dziewuszka 

za wyczyny kulinarne

Teraz tylko zjem śniadanie i jade zawieźć mu rzeczy. Nie czekam do pozniej bo jeszcze sam przyjedzie i jakos mnie udobrucha. A tym razem naprawde powinien coś zrozumieć....

Sala do rodzinnego jest jedna... Mam też nadzieję, że w SR też się czegoś dowiem i poćwiczę jeszcze. A przed ciążą to chyba z trzy lata nie ćwiczyłam w ogóle. I mówię stop.
)
a pozniej to juz poszlam spac, wiec nie wiem co tam robil i do ktorej, juz wole sie nie pytac, ale ufam mu ze nie byl na zadnej dyskotece ani nigdzie na miescie... WIec moze tez my musimy inaczej reagowac na ich zachowania zeby bylo ok? Bo ja jednak gdzies w glebi uwazam, ze w kazdej sytuacji mozna sie jakos dogadac, ale trzeba umiec rozmawiac i wyczaic gdzie dokladnie lezy problem...
.
facetami