|
|
#271 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lumpeksy - Kraków
Cytat:
|
|
|
#272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#273 |
|
Przyczajenie
|
a możesz podac jaka to ulica?bo chciała bym się tam wybrać skoro takie fajne ciuchy
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś w tym dużym Artusie na 29 listopada. i się zawiodłam.
wyszperałam za**istą maxi dress, przymierzyłam i była idealna. podchodzę do kasy, pytam się ile kosztuje, a facet ją wziął, popatrzył i wycenił, na.. 69 zł nie ma co, cena lumpeksowa
Edytowane przez zuzek9 Czas edycji: 2010-10-11 o 14:40 |
|
|
|
|
#275 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() bylam, widzialam i ... no coz, 55zl za kilo? nie wiem jak wy ale ja uwazam ze to szalenstwo :O jak dotad nie trafil mi sie jeszcze w krk prawdziwie oplacalny ciucholand powolo trace wiare xD
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
ja mieszkam nie daleko kolo tego na 29 listopada bylam tam ostanio kupilam super torebke za 29 zeta z nexta, ale wzielam ja tylko dlatego ze byla wogole nie zniszczona, ale nie polecam tego lumpeksu tam kobitki maja cennik w oczach i wkurza mnie to ze wyceniają dopiero przy kasie;/;/;/;/;/
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisz mi wiadomośc na prv, z której strony Krakowa bedziesz jechac to Ci wytłumacze jak dojechać
Tymuś "myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością..." Edytowane przez asiek195 Czas edycji: 2010-10-13 o 06:31 |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
|
A co polecacie żeby sie wybrać w sobote lub w niedziele, bo tylko te dni mam wolne? Jest jakaś dostawa w weekendy?
|
|
|
|
|
#279 |
|
Przyczajenie
|
a czy któraś z Was się orientuje w jakichś dobrych lumpeksach, ale głownie na Kazimierzu...?
|
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
w sobotę jest na niepodległosci (nad kfc) 10 zł kg, rzeczy z lepszej pólki 20 zł za kg. Rzeczy są w koszach trzeba się dobrze nakopać żeby znaleźć coś fajnegoale czasem się udaje i wysiłek nie idzie na marne. Raz kupiłam tam marynarkę tali wejl beżową prawię nową, śmieszne spodenki sztruksowe bojówkowe zapianane pod kolanem, jeszcze jedne spodenki krótkie liliowe.
|
|
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#282 |
|
Przyczajenie
|
a warto w nie zaglądać?
|
|
|
|
|
#283 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a nie wiecie gdzie przeniósł się komis odzieżowy z Urzędniczej?Chyba "Kreacja".Taki mały fajny a la butik, przeceny co tydzień, schodziło się po schodkach w dół, obok salonu fryzjerskiego.Szukam i nie mogę znaleźć namiarów
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
Przyłączam się do wątku
![]() Ostatnio znalazłam dwa super lumpki jeden na Krowodrzy, jak jest biedronka, tesco i potem deptak,taki mały lumpek od strony ulicy kusi kurtkami na polu. W środku był sympatyczny pan, który zajmował się swoimi sprawami więc można było szukać do woli . Cena od sztuki wiem że za bluzki 5 zł, w koszach właśnie bluzki i swetry dużo kurtek, paski szaliki, no i kosz z torebkami gdzie można znaleźć naprawde cuda. Znalazłam torebkę wycenioną na 18 zł, w świetnym stanie z jednym mankamentem zepsutym zapięciem. Kosz z maskotkami - każda po 3 zł. Koleżanka wygrzebała tam dużą maskotkę diddle. Nie miałam dużo czasu więc nie wiem jak ubrania. Dalej nie wiem dokładnie gdzie, ale między przystankiem Zdrowa i Lekarska, jest Roban, kiedy tam byłam była wyprzedaż i kg kosztowało 8 zł. Niestety z braku czasu kupiłam tylko dwie koszulki dla tżeta - zapłaciłam 4 coś Widziałam kilka fajnych bluz z H&M i Cubusa, ale niestety duże rozmiary. W każdym razie jest w czym wybierać, bo sklep jak przystoi na robany duży.Co do ciucholandów w Hucie, byłam dziś w dwóch,na Zgody jak jest Straż Pożarna jest duży Roban 2 piętra dla dzieci i normalny, naprawde ogromny tylko cena nie bardzo bo 55 zł/kg, dodatki itd mają swoją cenę. Też na zgody tylko bardziej przy ulicy, niedaleko Rosmana jest amerykański ciucholand. Kg kosztuje tam ponad 40 zł, mały, i w sumie wybór był dziś średni, ale jak czasem tamtędy przejeżdzam to widze kolejki które się ustawiają więc może jak jest dostawa to są super rzeczy. Można tam kupić sukienki wieczorowe za małe pieniądze - np była bardzo fajna sukienka bombka za 25 zł, czarna z granatowym biustem niestety za duża. Na przystanku Lotnisko w stronę kombinatu jest ciucholand - nie byłam tam ale z tego co zauważyłam w dniu wystawy oblegany. Na os.Strusia w budynku naprawy aut też jest duży. Na tysiąclecia koło Skoku też i podobno są całkiem fajne rzeczy. Czekam na wasze godne polecenia, i jak tylko jakiś znajdę napiszę Pozdrawiam
|
|
#285 |
|
Przyczajenie
|
A ja byłam wczoraj w Robanie na Placu Centralnym i kupiłam przepiękny szary sweterek z H&M za 9zł
jestem mega zadwolona!! Idę w nim jutro do pracy ;pp
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
Up
Możecie jeszcze polecić jakiś fajny second hand ? W poniedziałek wybieram się na łowy ;D
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny chciałam się zapytać czy nie orientujecie się może do której otwarte są ciucholandy w Krakowie na Kazimierzu w sobote?
|
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Polecam ten ciucholand na 29 listopada, ale ten drugi hangar, gdzie wchodzi sie schodkami na górę , nie wiem jak teraz, ale w zeszłym roku wszystko było po 4zł, nie ważne czy w dzień dostawy czy nie. Jednak piątku nie polecam, bo gdy dokładają towar ludzie sie rzucaja na ciuchy od razu. Najciekawsze jest to że aby coś "wygrzebać" trzeba dosłownie chodzić po ubraniach..wszystko leży praktycznie na podłodze.Ale myśle że warto tam zajrzeć jeśli ktoś ma dużo czasu i cierpliwości to coś napewno zajdzie
|
|
|
|
|
#290 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, gdzie na Kurdwanowie/niedalekich okolicach są warte odwiedzenia niedrogie lumpki?
z góry dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
#291 |
|
Przyczajenie
|
Witam ja też jestem z Krakowa- Kurdwanowa
polecam ten koło pizzerni extrime |
|
|
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
W ostatnią sobotę miałam więcej czasu na spacery i odkryłam fajne miejsce, w zasadzie nic nie wyszperałam bo było jeszcze przed dostawą ale na Kazimierza Wielkiego jest nowy lumpeks-nazywa się chyba Amelia albo Amelka. Idąc od alei po prawej stronie, mniej wiecej w połowie ulicy - trochę z boku, ale jest biały szyld.
Ubrania ładne i po selekcji, bardzo miła pani, nie na wagę, ale ceny przyzwoite. W soboty 50% mniej. Trzymam kciuki za to miejsce i mam nadzieję że dostawy będą częściej
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie warto isc po torebki? Widze,ze w jednym lumpeksie nie maja wcale,a w drugim są z tym,ze przychodzę za pozno i wszystko jest wykupione.. Polecacie cos?
|
|
#294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez lourose Czas edycji: 2011-03-02 o 20:32 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#295 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!!!
![]() Jestem stałą zakupolumpiarką hehehe.Polecam Wam sieć DAWO.Mieszkam pomiędzy Kazimierzem a Podgórzem.Odwiedzam DAWO na ul. Starowiślnej,Limanowskieg o,Koło Korony i Hali Targowej.Jeden fajny, niestety nie znam nazwy znajduje się niedaleko przystanku Smolki w bramie.Na prawdę świetne ciuchy!Moje ulubione to DAWO na Starowiślnej,DAWO na Limanowskiego i koło Korony, oraz ten na Smolki.Nieznoszę Robanów.Niedość,że ceny są astronimiczne to sprzedawczynie natarczywe i wpychające na siłę ciuchy.Jeśli ktoś chciałby kiedyś wspólnie wybrać się na polowanie zgłaszać się dziewczynki
|
|
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
hej... nie byłam ale słyszałam ze na al.29 Listopada gdzieś tam w okolicy jest ciuch... albo ciucholand hi hi hurtownia sortownia ... jak ktos wie coś więcej... to czekam na odp..
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale nie mam pojęcia jak tam trafić, nie byłam, więc się nei wypowiem .
|
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#299 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
kurde właśnie widzę że poprzedniczki piszą ze przy kasie dopiero wyceniają!!!.....
a co sądzicie o ciuchu przy bagateli w Krakowie, gdzieś w obrębie Rossmanna..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

Kiedyś tam zajrzę. 

*