|
|
#601 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
to dawaj maila
![]() Cytat:
a najlepsza jest ta trzecia łapa obok - się zastanawiałam jakim cudenm masz 3 ręce z drinami - a to była moja widziałam ten fontek ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
to takie coś http://www.euro.com.pl/miksery/braun...ltiquick.bhtml Większość mikserów i blenderów ma taką końcówkę na wyposażeniu
|
#603 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Foty poszły
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#604 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A sępisz od bogatych rodziców Pandziochu? niedobra Ty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za***iste!!!!
|
|
#606 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga Pandziu wrzucam fotę - tą ze zbliżeniem chyba, c'nie?
|
#608 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Mama ostatnio opowiadała w samochodzie:
Babcia mająca problemy z pamięcią pyta wnuczka: - Co to jest ten sex? Wnuczek chcąc uniknąć kłopotliwej odpowiedzi mówi: - To tak jakby się babcia najadła ogórków i popiła maślanką. Więc babcia spróbowała jak mówił wnuczek i dostała rozwolnienia. W drodze do kościoła tak ją przycisnęło, że już nie mogła wytrzymać, więc załatwiła się w rowie. Kawałek dalej znowu. Idąc dalej kolejny raz ją dopadło, więc zaszła się załatwić na pobliską budowę. W końcu dotarła do kościoła, ale było już niestety po mszy. Na to ksiądz podchodzi do babci i pyta: - Babciu co się stało, zawsze byłaś pierwsza, jeszcze przed mszą, a teraz na koniec przychodzisz? A babcia na to: - Bo to, proszę księdza, wszystko przez ten sex! Dwa razy w rowie! Raz na budowie! I jeszcze mi się chce!
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
ta dam!!!!
ja to chyba zaraz wrzucę na fejsa - parę znajomych padnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 20:28 |
|
|
|
#611 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
O jaaaa, ale fajne
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#612 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
A chłop rzeczywiście dobry Cytat:
Cytat:
Ale pewnie nie przebije mojego ukochanego Bilego Niefiltrowanego.. (to jest właśnie takie typowo letnie, orzeźwiające, jakby lekko owocowe, po prostu genialne)
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#613 |
|
never say no to panda
|
Majka - na obu mamy masakrycznie zachlane mordy
a na zbliżonym to ja już w ogóle wyglądam, jakbym odpływała XD wrzucaj oba!
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() e, ale na tym drugim Ty masz podejrzaną minę, a ja hery na paszczy A łun jaki tajemniczy uśmiech...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 20:36 |
|
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki to browar?A co do zupy, to można spróbować. Chociaż cukiniową i dyniową ja zawsze miksuję (pokonałam już prześladującą mnie traumę z dzieciństwa, w postaci marchwianki zmiksowanej tak,że łyżka stała )Ale pokrojona w kostkę, podsmażona i ugotowana w bulionie cukinia też powinna być niezła. Zgaduję, bo nie jadłam w taki sposób
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-10-11 o 20:44 |
|
|
|
|
#616 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
jakies szczegóły prosze , a uzywac bede na pewno-tak jak i innych pięknych zapachów zachwalanych na forum ![]() ![]() fajny,fajny..trza go było zmacac dogłębnie
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, Panda- wyglądacie świetnie
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
czyli Miciel, Tru i Polly lecą wąchac piec
, piwa wystarczy Cytat:
![]() Maja, Cbr fajne fotki, piękne kobiety
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-11 o 21:00 |
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś może miał styczność z VW Lupo? Zastanawiam się czy zbierać na taki, czy jednak na Corsę. Tu linka poglądowa: http://otomoto.pl/volkswagen-lupo-3l-C14508826.html Kusi mnie, bo ta popierdółka bardzo mało pali
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
po plecach go do foty objęłam ![]() (a on mnie )no ![]() szkoda tylko, że w starciu czołowym przewyższa Nergala ![]() Skoro już dzisiaj takie odsłony, to Tru jak chce, to moze foty z ciastla wrzucić - ja nie mam co cenzurować - po ostatnich zdjęciach mojej reputacji i tak już się chyba nie da bardziej zszargać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 21:05 |
|
|
|
#621 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Co do zup to z opowiadań mojej mamy wynika że miksowała nam zupy w dzieciństwie bo wybrzydzaliśmy z bratem nad pływającymi ścinkami warzyw (do tej pory pamiętam moje obrzydzenie odnośnie półprzezroczystych prostokącików pora Teraz przestawiło mi się, gotowane warzywka bardzo lubię i jeśli mogę staram się nie miksować. Acha, czy do tej cukiniowej pasowałyby ziemniaczki? Chyba nie? Ale bez ziemniaczków taka jakaś mało najadająca mi się wydaje.. a może to zadanie ma spełniać feta?
|
|
|
|
|
#622 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wow...na pewno powącham ,ale jak to bedzie wytwór coty to pewnie nic ciekawego-mogłaby nawiązac współprace z jakąś niszową marką ![]() Cytat:
ja tylko słyszałam...ze to złom i brzydal i ze był krótko produkowany bo nikt go nie chciał
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
fitam
Ledwom nadrobiła bo zdycham i prycham (oraz płakam jak bober) po wczorajszym "pogrzaniu" mnie i przewianiu. ![]() Foty są niesamowite. Tym bardziej ze przypominają mi moje studenckie szaleństwa. ![]() Chciałabym zaznaczyć ze MKK to niz żadne krowie cosie tylko piękne pudrowe i słodkie piżmo. Teziaku: Szoping jest boski! Tru: Dzizas! Ten tekst to chyba najlepszy jaki dotąd widziałam (no bo przeczytałam a na szczęście nie usłyszałam vesenko: przepis brzmi pysznie dzieki juz wiem co jutro zmajstruje na obiad ![]() ![]() pandziu: łumarłam! a Ty Ty niedobra naciągaczko rodziców na drogie zapachy! niedobra jesteś i się mścisz na biednych niewinnych dziewuszkach. ![]() --------------------------------- Jestem po testach Sex Pistols "Save the Queen". Kurcze tak świetnie się ten zapach zapowiadał i niestety klapek. Owszem cudnie się zapach rozpoczyna kamforą, terpentyna i pieprzem Cos ale "spieprzony" helejowy tygrys a potem wchodzi nuta ogórczano-trawiasta.
|
#624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż tak źle ze mną nie jest ![]() wow, ale mamy laski w Barze Cytat:
Cytat:
świetna fota że Maja ma super uśmiech to już dawno wiadomo, a tu się okazuje ze Panda też ![]() Wątek na dziś: klik (małżeństwo kłóci się pisząc posty na forum zamiast porozmawiać - świat schodzi na psy Idę grać w rolnika na planszy, nie na fejsie
|
|||
|
|
|
#625 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
po plecach ..to ja bym sie raczej nie powstrzymała przed zrobieniem ong ong po dupci
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dziś wolne kojarzenie Dopiero do mnie dotarło,że Ty piszesz o Białym Niefiltrowanym Fakt,że pyszne ![]() A co do zupy, to taką kremową idzie się szybko i porządnie najeść. Feta fajnie łamie smak Nie mam pojęcia jak by smakowała w kawałkach i z farfoclami z cebulki Ziemniaczki średnio mi pasują. Prędzej jakaś marchewka
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takiej opinii jeszcze nie słyszałam Ja mam dziwny gust, bo mi się podoba, ale złoma to ja nie chcę. Marzy mi się nie psujący się co chwilę i małopalący samochodzik. I mówię to ja, która na razie umie tylko ruszyć, hamować i rozpędza się do szaleńczej prędkości 30km/h
|
|
#630 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

A co to jest żyrafa?
)

(to jest właśnie takie typowo letnie, orzeźwiające, jakby lekko owocowe, po prostu genialne)
Jaki to browar?
, roznosi wszędzie rozkoszny aromat Feu de Bois
. Zapraszam wszystkich wielbicieli z Micieliną na czele 

po plecach
Ziemniaczki średnio mi pasują. Prędzej jakaś marchewka