|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7531 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
![]() A bo mnie tutaj stresują że będą jakieś giganty,stanika nie dostaniesz żadnego i wg że będzie szok dla otoczenia że z małego B wyskoczy mi E i takie tam ...choć wiem że i tak ludzie będą za plecami szeptali ale tym sie najmniej przejmuje w końcu taka ludzka natura No ale już postanowiłam że jednak ten rozmiar wkładek chcę Pozdrawiam
|
|
#7532 |
|
Raczkowanie
|
Karola ludzie to zawsze będą gadać.. a wielkością nie masz się co martwić.. giganty to nie będą.. oczywiście na początku jak będą opuchnięte będą się takie wydawały.. ale jak opuchlizna zejdzie to zobaczysz, że będą idealne
|
#7533 |
|
Raczkowanie
|
Czesc wszystkim (tym znanym i tym nieznanym)
wpadam na chwile by raz jeszcze podziekowac za wszystkie maile na obu moich skrzynkach sycuszkowych oraz smski Jestescie kochane. Dziekuje rowniez za zyczenia w imieniu sycuszkow, ktore to w najblizsza niedziele beda mialy juz 10 miesiecy! Jestem przeszczesliwa i codziennie zakochuje sie w nich od nowa, nie mogly udac sie doktorkowi lepiej (z ktorym, najprawdopodobniej, niedlugo zostaniemy sasiadami )Tymczasem (z news'ow) pod koniec ubieglego miesiaca organizowana byla niedaleko mnie konferencja, ktorej goscmi byli chirurdzy plastycy omawiajacy nowinki w swojej dziedzinie, m.in. metoda, przy ktorej ciecie pod piersia ma jedynie 5mm (jest praktycznie niezauwazalne) , przy rezygnacji z implantow, ktore stosuje sie wspolczesnie (i nie mam tu na mysli tych napelnianych wezykiem np. przez pepek .. Nowe metody maja byc coraz to mniej inwazyjne, wypelnienia maja byc dozywotnie a zmiana rozmiaru o wiele mniej traumatyczna dla tkanek.. Czulam sie troche tak jak przy ogladaniu concept car'ow - sliczne to wszystko, ale czy pojawi sie na drogach(?), nie wiadomo.. W kazdym razie przyszlosc zelkowania wydaje sie bardzo optymistyczna i obiecujaca!![]() Pozdrawiam ![]() Raz jeszcze buzka! Yaga
|
#7534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje z okazji 10-miesiecznicy ![]() Zaglądaj do nas częśćiej... buziaczki
|
|
#7535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzieki za zyczenia. Mojego albumu nie mam zwyczajnie czasu odwiedzac, ale w okolicy swiat, w grudniu mam nadzieje to zmienic i zrobic sobie prezent w postaci nowych fotek Tymczasem praca zajmuje moj czas calkowicie, a jesli nawet mam chwile, to poswiecam ja w zupelnosci p. Yagusiowemu ) Szalenstwo po prostu![]() I jestem - moze nie na forum, ale na skrzyneczce sobie siedze tymczasem. Buzka Horus, pozdrawiam tez Twoje skarby!
17. grudnia 2009r./ http://www.justbreastimplants.com/fo...stickboobs.gif _________________________ ______________ Edytowane przez Yagnaa Czas edycji: 2010-10-12 o 11:49 |
|
|
|
|
#7536 |
|
Przyczajenie
|
hey Dziewczyny
Trzymajcie za mnie kciuki dziś o 15 :00 To już dziś ten wielki dzień hehe |
|
|
|
#7537 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Pinky - ale zaskoczenie! Będę trzymać kciuki ![]() Happy - odważna z Ciebie Kobieta . Ja raczej bym na to nie poszła![]() Pytałyście o moje cycuchy - na razie nie widzę większych zmian, no może są ciut większe i oczywiście bardziej tkliwe. Ale chucham na nie i dmucham![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ... Jutro idę na usg prenatalne - trzymajcie kciuki |
|
|
|
#7538 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane po kilku miesiacach. Ja tak tylko z doskoku, chce Wam na kilka dni zaprezentowac moje nabytki. Maja juz 5 miesiecy. Wybaczcie ze sie nie odzywalam i tak na chwilke wpadam, ale za kilka dni sie odezwe to nadrobie zaleglosci. oto moje 485ml
![]() Wie, wiem, nieelegancko tak pojawiac sie i znikac, ale naprawde nie moglam... Za kilka dni wracam i kasuje foty, ups! Pozdrawiam Mya, Macerata, Listopadowa...oraz wszystkie inne przyjaciolki! Do zobaczenia wkrotce na stronce! ps. Musialam sie pochwalic! Edytowane przez gigo2002 Czas edycji: 2010-10-17 o 22:40 |
|
|
|
#7539 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
KOCHANA-POWALASZ prześliczneGratuluje Ci serdecznie ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- [QUOTE=pysia222;22618671] Cytat:
A my - do roboty! A ja tak na wszelki wypadek jak spłące drugą operację zaczynam odkładać na trzecią- żeby wnuczki nie musiały się zrzucać
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-12 o 14:06 |
||||
|
|
|
#7540 |
|
Zakorzenienie
|
Violuś - miłego dnia życzę
Karola U mnie 545 to już by było o to "ciut "za dużo - no ale ja jestem kurczaczek taka chudzinka i maluszek. I jak Viola mówi- najpierw będzie mały szok jeśli masz teraz miseczkę A ale z czasem inaczej to ocenisz. No a ludzie.... no cóż jeśli jesteś gotowa na to by mieć piersi to i z zazdrosnymi ludzmi musisz sobie poradzić
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#7541 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej Mya,pisalam o konf. Bapras'u dla West Midlands, na ktorej bylam jako sluchacz dzieki uprzejmosci kolegow z FFWP, z ktorymi mam kontakt dzieki pracy, w sumie bylo to ostatnie takie wieksze spotkanie w tym roku, dlatego ciesze sie, ze moglam posluchac.. Po lekturze 2 tomow kolekcji "The Best Breast" zaczelam troche czytac, wciagnelo mnie to na tyle, ze (zamiast meczyc i tak juz umeczonego mojego doktorka) lapie kazda nadarzajaca sie okazje kontaktu ze specjalistami w tej dziedzinie. Moj Yagusiowy mowi ze mam fisia ale dzieki temu fisiowi nie denerwuje sie juz tak bardzo jak kiedys i jestem chyba troche bardziej swiadoma swojej decyzji.Jedno mi tylko nie przeszlo. Staniczki. 3/4 nie mialam nawet okazji zalozyc chocby raz, ale sama radosc z zabierania ze soba czegos z literka F i wieksza jest jak uzaleznienie.. Mam nadzieje, ze kiedys mi przejdzie
|
|
#7542 |
|
Zakorzenienie
|
Mya,
mpożesz jeszcze raz wstawić te fotki... zelek ???
|
#7543 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje wam dziewczynki z calego serduszka....
nie mam czasu poczytac co u was ale nadrobie jak wroce do domu.... ![]() widze,ze sie dzieje tu troszke... horo - buzka na przywitanie happy,mya, maceratka, magerko, pysia, kejsiii,viola, listopadzia - trzymajcie kciuki sloneczka gigo - ale masz cudneeee cycuszki... happy - ty to slonko masz jednak zlote serduszko... pysia - ja podziwiam twoj zapal do cwiczen.. kejsii- buzka za odliczanko, widzialam gdzies taka stara babke w stroji kapielowym chuda i zaisajaca skora wszedzie.. karola - czesc. wiesz tak jak napisala Viola ludzie zawsze gadali i beda gadac...tego juz sie nie zmieni a ty rob swoje nie patrz na innych.. yagna - no to zdrowko za twoje cycuszki ![]() noami - trzymaj sie ceplutko bedzie dobrze powodzenia!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Dzis dostalam emaila jakie wyniki zrobic, jutro lece do lekarza i jeszcze dzis musze umowic wizyte u gina na usg... Ladna pogoda ale troche zimniej niz u UK... dobra lece dalej... pozdrawiam FIOLETOWE damy... ![]()
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-10-12 o 15:36 |
|
|
|
#7544 |
|
Raczkowanie
|
Pink - dzieki
Trzymam kciuki za Twoj Wielki Dzien!
|
#7545 |
|
Raczkowanie
|
Ja ma coś jednak z psychika ... na początku płakałam, że są za duże... a teraz myslę, że mogłyby być większe...
![]() mam takie pytanie do dziewczyn od dr Skwiercz bo nie wiem czy dobrze zrozumialam... jutro będa 4 tygodnie od operacji ... dr kazała chodzić na basen juz?? jeżeli mam faktyczni ena niego chodzić to stroj 1 czy 2 czesciowy:P i czemu wszedzi episze zeby poczekaz z basenem jakies 6 tygodni...? ogladałam dzis filmiki zpowiekszania piersi... mysalam ze zwymiotuje... dobrze ze nie ogladałam przed operacja bo bym chyba jajko zniosła...
|
|
#7546 |
|
Wtajemniczenie
|
Kashanti z tą wielkością to normalne, najpierw szok a potem niedosyt! Większość zaleceń mówi o późnym basenie bo dotyczy innej metody wkładania żelkó pod mięsień, bo Ty masz pod oba mięśnie a to rzadkość
Więc spokojnie ćwicz, szybciej puszczą mięśnie i się powiększąNaomi trzymamy kciuki ! Pink gratuluję Mya dawaj więcej fot tych starszych implantów Gigo
|
#7547 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Śledzę wasz wątek od kilku mc. Byłam juz nawet na konsultacji u dr Skwiercz i standardowo zaproponowała mi 325cc bo nie rodziłam. . Mam 169 cm wzrostu, waga 51kg, obwód w biuście 89cm pod biustem 81 cm, romiar miseczki A. Zastanawiam się czy nie będą to zbyt małe piersi i czy nie lepiej poczekać do urodzenia dziecka bo wtedy dostałabym większe wkładki. Co sądzicie jako ekspertki?
|
|
|
|
#7548 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak ja Wam wszystkim zazdroszcze...ja mam zawsze tyle WAZNYCH i WAZNIEJSZYCH wydatkow,ze takie"fanaberie" sa baaardzo odlegle...ale Wam zazdroszcze...nie mam takiej determinacji w sobie,ajk mialam kiedys...nie umiem dazyc do spełnienia swoich marzen...dlaczego
|
|
#7549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kashanti na konsultacji Pani dr powiedziała, że pływanie trzeba będzie rozpocząc dwa tygodnie po zabiegu, a ćwiczenia po dwóch dniach
|
|
|
|
|
#7550 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja myślę że nie ma co czekać na dziecko tylko robić, najwyżej potem się machnie większe
|
#7551 |
|
Raczkowanie
|
nie uważasz, że będą małe? . Raczej nie wyjdzie z tego D?
|
|
|
|
#7552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#7553 |
|
Zakorzenienie
|
Milandia,
a moze niezobowiązująca konsultacja u innego Dr.... tak dla pewności, czy 325 cc to max, który mozesz dostać...
|
#7554 | ||||
|
Rozeznanie
|
Witam
Kejsiii ![]() No i ja tylko mogę dołączyc się do Kejsiii wypowiedzi: Naomi trzymamy bardzo mocno Cytat:
To co piszesz, to jak muzyka dla uszu ![]() No i Buźka wielka Cytat:
Kciukasy trzymam i koniecznie dawaj znac jak tam mały/a Jesienny/a ![]() Cmokam mocno bardzo Cytat:
No faktycznie znikłaś nam na baaaaaaardzo dłuuuuuugo, no, ale jak pochwaliłaś się takimi cudeńkami, to zostaje nam tylko zrobić tak ![]() Teraz to juz wiemy, że z takimi skarbami można zniknąć ![]() Ależ ślicznotki pani doktor Ci wyczarowala Piękne piękne piękne ![]() Cytat:
No trzymamy, trzymamy i wiesz.... nie waz się nie odezwać ![]() Rób badania i kładź się na stół, a my tu czekac będziemy z niecierpliwością na Ciebie jak juz się odezwiesz szczęśliwa, bo przod Cię przeważy ![]() Buziol ogromny
|
|
#7555 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz Wam Kochane te fotki powrzucam tylko muszę na inny komp przejść .
A tak z ostatniej chwili: Rząd przyjął część ustaw z pakietu zdrowotnego. Projekt nowelizacji ustawy o prawach pacjenta i Rzeczniku Praw Pacjenta przewiduje dochodzenie odszkodowań z tytułu błędów medycznych bez konieczności występowania na drogę sądową. Jak podkreśla resort zdrowia, nowe przepisy pozwolą pacjentom uzyskać odszkodowanie w około 7 miesięcy Niestety przepisy wejdą w życie od 1 stycznia 2012roku . Myśle, że ta nowelizacja to ogromne ułatwienie dla pacjentów. Może coś w końcu drgnie w kwestii odpowiedziałności lekarzy. Oczywiście nikomu nie życzę by kiedykolwiek musiał z tego uproszczenia korzystać .
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-13 o 01:35 |
|
|
|
#7556 |
|
Zakorzenienie
|
No poszłyście sobie a ja dopiero się dokopałam do tych fotek. Wstawię Wam jeszcze jutro jeśli będziecie chciały, dziś na chwilkę dla wytrwałych.
Odszukałam tylko te pacjentki które za pierwszym razem miały nie za duże implanty. A chciałam odszukać też te z dużymi implantami przed poprawką. Pierwsza pani ma 71 lat, następne są po 60. Wszędzie doszło do przerostu torebek. ..a Smerfik ma 100lat
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-13 o 02:12 |
|
|
|
#7557 |
|
Wtajemniczenie
|
coz, wole teraz byc seksbombą a kiedyś potworkiem niz byc caly czas nijaka
![]() kurde ciekawe jak sie rozwinie technologia zanim my sie zestarzejemy, moze jednak nas jakos to ominie?
|
#7558 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- hi hi no ale u mnie to prawdziwy fisio biorąc pod uwage, że wszystkie publikacje muszę ze słownkiem tłumaczyćA staniczki to miłe uzależnienie. Cytat:
Cytat:
A kostium taki w jakim Ci będzie wygodnie Cytat:
---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Ja też tak myślę- teraz mój wygląd potrzebował tej operacji, a potem jak już przyjdzie pora będzie trzeba znowu coś zadziałać. A 30 lat dla chirurgi plastycznej to bardzo dużo czasu- więc z pewnościa coś wymyślą dla tych wszystkich kobiet, które się postarzeją z implantami.
|
||||
|
|
|
#7559 |
|
Zakorzenienie
|
Mya,
to ja czekam dzisiaj na foteczki... strasznie chce zobaczyć jak to wygląda.... Ale... zawsze jak już sie zestarzejemy... skóra straci na elastyczności... to można przeszczepić sobie tłuszczyk do piersi (bez wyciągania czy wymiany wkładek oczywiście) i wtedy znowu będzie ślicznie
|
#7560 |
|
Raczkowanie
|
Pani dr dała mi rozpiske z planem zajec na caly miesiąc i jest tam punkt "12.10.2010- zaczynamy chodzić na basen" wiec nie 2 tygodnie a 4 kazała z tym basenem poczekać. a pytam się ponieważ w piątek mam kolejna operację i basen odpada na razie... podczas zabiegu piersi odkryto zwezenie odcinka krtani przez ktory sie dusilam ... i go naruszono... dlatego wymiotowalam krwia po zabiegu... a pow izycie u laryngologa okazalo sie ze jest to blizna bo intubacji jeszcze ze szkoly sredniej i szczescie ze to odkryto bo bylam przez to blednie leczona na astme przez 6 lat !! i teraz nie wiem czy się sądzic i czy w ogole mam jakiekolwiek prawo... 6 lat bylam bez sensu truta ;|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

No kochana to faktycznie nie masz czasu na myślenie.. Zleci szybciutko.. już zaczynam trzymać kciuki 
nie strasz tak z rana
Teraz jak już się przyzwyczaiłam, że mam cycki na klacie w jakiś dziwny sposób "zmniejszają mi się w oczach"
Ja na początku też się bałam, że wyjdą za duże.. Mya mnie przekonała, że wcale nie będą 
No ale już postanowiłam że jednak ten rozmiar wkładek chcę 
Jestescie kochane. Dziekuje rowniez za zyczenia w imieniu sycuszkow, ktore to w najblizsza niedziele beda mialy juz 10 miesiecy!

jak juz się odezwiesz szczęśliwa, bo przod Cię przeważy
przepisy wejdą w życie od 1 stycznia 2012roku . Myśle, że ta nowelizacja to ogromne ułatwienie dla pacjentów. Może coś w końcu drgnie w kwestii odpowiedziałności lekarzy. Oczywiście nikomu nie życzę by kiedykolwiek musiał z tego uproszczenia korzystać .