|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
hmmm nie wiem... ale jeżeli trzeba mnie zdrowe... to mi się jakoś poszcześciło bo w wakacje gruntownie wszystkie zębo ponaprawialam
|
|
#7592 |
|
Zakorzenienie
|
Kubuś,
TZ nie musi nic mówić... on ma jedynie wyskoczyć z kasy ![]() ![]()
|
#7593 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam... ale wlasnie padlam ze smiechu Horo - jestes niesamowita..
|
#7594 |
|
Wtajemniczenie
|
Kashanti masz extra figure
Narkozą się stresowałam ale jak już byłam w klinice to mi przeszło bo byłam podekscytowana No i jedną forumowiczkę przede mną pani dr "robiła" i jak szłam to ona już się wybudzała więc byłam spokojna
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2010-10-13 o 13:45 |
|
|
|
#7595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak oglądałam Twoje zdjęcia to padłam z wrażenia... !!
|
|
|
#7596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pinkus A wiec udalo sie z przyspieszeniem terminu Gratuluje Sloneczko. Teraz tylko czekac na wspaniale efekty. Trzymaj sie dzielnie. Gigo Twoje cycuchy sa przepiekne. Nie wiem jak je opisac. Juz od poczatku byly takie wzorowe ale teraz to powalasz kochana. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-10-13 o 13:52 |
|
|
|
|
#7597 |
|
Raczkowanie
|
A i w ogole mam pytanie...:p jak jezdzicie autem to zapinacie pasy?? ja nie zapinalam :P i poszlam w koncu do lekarza rodzinnego i dr dała mi zwolnienie lekarskie do końca grudnia
i moge bez pasów na legalu jezdzic
|
|
#7598 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie zapinałam, w sumie nie przepadam za tym i tylko w trasie używam, ale fajnie że z nowymi cycuchami można na legalu
|
#7599 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Swietnie sie to czyta Kashanti. Takie pozytywne energie rozsylasz ,a jeszcze nie dawno ciebie trzeba bylo pocieszac i uspokajac. W ogole to taka mila reakcja lancuchowa. Takie "podaj dalej". To w koncu tylko kilka milych slow , a jakie sa pomocne w takich chwilach. Milego dnia duszyczki. |
|
|
|
|
#7600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwszym zabiegu też dostałam od razu od chirurga taki "zwykły"świstek, i potem po 3 msc dał mi następny. Jeździłam pewna że mi wolno jeździć bez pasów. I niestety miałam okazję się przekonać i wyjaśnić jak jest na prawdę. Zostało to uregulowane nowymi przepisami jakieś 4 lata temu - no i takie zwykłe zwolnienie nie jest ważne.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7601 | |
|
Raczkowanie
|
bo ja samą prawdę głoszę :P a wiem, ze jestem histeryczką:P:P :P uratowałyście mi życie;*http://www.kobieta.pl/drukuj/artykul...antach-piersi/ wklejam link o operacjach z gazety Glamour... strasznie strasza.... ;| nie wiem czy to dobrze... ale jak ktoś chętny to niech poczyta . ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
ale to chyba można się jakoś odwływać w razie czego? czy po każdej operacji lekarz orzecznik musi Cię badać?
|
|
|
#7602 |
|
Zakorzenienie
|
Kubuś- gratulacje
Kashanti- Kejtigd- witaj nocny marku Happy
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#7603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A jak to wygląda dalej to nie wiem, czy lekarz bada czy wystarczy tylko dokumentacja medyczna - ja już nie załatwiałam sobie takiego orzecznenia. A po drugiej op długo nie prowadziłam sama i siadałam z tyłu.Straszą czy nie- warto być świadomym komplkacji. Choćby z tego względu, że większość powikłań możemy same jako pierwsze zauważyć . I czasem można w porę zaradzić lub je zminimalizować.
|
|
|
|
|
#7605 |
|
Zakorzenienie
|
Już po usg
![]() Dzidzia zdrowa, długość 5cm ![]() Brak wad płodu, wszystkie markery wad chromosomalnych w porządku W załączniku fotki - ale znowu zdjęcia zdjęć więc i jakość nie taka |
|
|
|
#7606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 cm - no wielkolud prawdziwy
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-13 o 17:48 |
|
|
|
|
#7607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie zdjęcia to świetna pamiątka I gratuluje córeczki tak??? Kejti no to sobie poczytałam ale powiem tak moja chęć posiadania biustu jest w tej chwili większa niż strach przed komplikacjami.. Nie powiem by spływało to po mnie bo wiadomo człowiek myśli i się denerwuję ale w tej chwili chyba nic nie jest w stanie odwieść mnie od zabiegu .. No gorzej jak by mój mąż takie coś przeczytał albo co gorsza moja mama wtedy to by jazda była
|
|
#7608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i faktycznie córeczka .
|
||
|
|
|
#7609 |
|
Wtajemniczenie
|
Listopadzia gratuluję
Jak ja przyszłam na zdjęcie szwów do pani dr pierwsze co zapytała to jak się czuje moja mama, bo o nią się martwiła że operacje zniosła gorzej niż ja
|
#7610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
córeczka
|
|
|
|
|
#7611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Listopadowa- gratulacje śliczne maleństwo rośnie Ci w brzuszku ![]() ![]() ![]() Aja dzisiaj wróciłam po zabiegu do domku..Bardzo dzielnie zniosłam cały zabieg mimo bólu ![]() Troche sie przeorsowalam dzisiaj bo autkiem wracałam sama i jeszcze musiałam pojechać staniczek kupić ![]() Jak jutro będę mieć siły to jakieś foteczki dodam moich SKARBKÓW |
|
|
|
|
#7612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej, Dziewczynki
Cytat:
bo jednak wiele fajeczkowych przyzwyczajeń ma związek z kawką, piwkiem, po jedzeniu etc.. wraz z wejściem zakazu chcąc nie chcąc wiele osób ograniczy palenie.. siłą rzeczy.. Cytat:
m.in.dzięki Tobie tak..coś mnie wtedy tknęło ![]() daję radę, choć w określonych sytuacjach mi się przypomina.. albo np.mi się śniło, że byłam strasznie zdenerwowana, wybiegłam z domu do ogrodu, już już chwytam za papieros i zapalniczkę i tak się zatrzymuję w ostatniej chwili, patrzę na siebie i sama się pytam, co ja robię..? ![]() hehe, po cyckowych snach przed op.teraz kolej na fajeczkowe ![]() Cytat:
no i że już za parę dni będziemy mogły podziwiać Twoje piękności i wspierać Cię na duchu ![]() nie mogę się doczekać!!! TRZYMAM KCIUKI ![]() muua hej, Violuś ![]() jak tam panienki się mają? schodzi ta opuchlizna czy nie schodzi ![]() Cytat:
dziękuję za pozdrowienia tyyyle czasu Cię nie było.. ![]() no ale jak wpadasz to chociaż nie z pustymi rękami ![]() piękne cycuchy, nie ma co ![]() prawdziwie imponujące ![]() takie jak miały być, katalogowe ![]()
|
|
#7613 |
|
Przyczajenie
|
witajcie dziewczyny!dlugo was podczytuje bo sama jestem w dylemacie,odnosnie biustu-czy mozecie podeslac mi prace pani dr skwiercz,abym mogla sobie troche poogladac bo zastanawiam sie miedzy nia a dr jarlinskim,pozdrawiam.aga
|
|
|
|
#7614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rób, rób te fotki I prosimy jeszcze o podpisik
|
|
|
|
|
#7615 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet były jedne z autostradą i jedne z rowkiem, co się komu podoba ![]() no i znów będę odmieńcem, ale mi szeroko rozstawione nr4 podobały się znacznie bardziej od przyklejonych do siebie bodaj nr2 ![]() Cytat:
no ja np.miałam po 3.tyg jak widać każdy ma inaczej.. a co do 2.op.to może po prostu zadzwoń do dr i zapytaj, czy tak jest ok., że o tyle i tyle Twoje chodzenie na basen się opóźni czy może Ci np.jakieś ćwiczenia za to zaleci, więcej machania rękami czy cuś.. takie rzeczy chyba warto konsultować ![]() to pływanie wbrew pozorom jest dość ważne.. Cytat:
![]() no, to kuruj się, Kochana b.ładnie z Twojej strony że w odpowiedniej chwili dyskretnie przejęłaś odliczanko witaj, Ślicznotko ![]() jak tam nastroje? ![]() badanka porobione? stresik jest? ![]() buziak wielki raczej niewiele ![]() Cytat:
witaj, Yagnaa tyyyle czasu Cię tu brakowało ![]() miło Cię znów czytać Cytat:
Kokoszko Krasnoludku Pachnący ![]() Cytat:
![]() dzidzia rośnie jak na drożdżach nasza forumowa ślicznotka Cytat:
![]() było 50/50 głosów dziewczynka czy chłopiec, dorzuciłam swoje pięć groszy i proszę ciekawe..czy będzie jak mamusia.. nie dość że piękna i mądra, to jeszcze taaaki cyc ach, Pysia coś napomknęła, że masz jogę i pilates zalecone ![]() to pewnie trochę żeby ten kręgosłup wzmocnić.. i jak..ćwiczysz po trosze..? ![]() Cytat:
GRATULUJĘ ![]() dzielna dziewczynka z niecierpliwością czekam na fotki ![]()
|
|
#7616 |
|
Rozeznanie
|
Hej sloneczka dorwalam neta na chwile bo juz sie stesknilam za wami.
mya - slonko jestem w PL ale w Wawie bede dopiero przed zabiegiem o 13.00 ale mozesz mnie odwiedzic jak chcesz... happy - dziekuje zlota duszyczko, mam srake ale czekam cierpliwie ![]() listopadzia - ale cudneee malenstwo ale sie ciesze to bedzie parka...maceratka - dzieki kruszynko boje sie jak jasna chol...a , ale dam rade... ![]() kejsiii - odliczylam za ciebie, boje sie ale jakos te dni leca jak szalone i mysle o tym wieczorami... gawronska - witaj ![]() violu - jak cycuszki? kashanti - jak u ciebie? co do auta to ja bede jezdzic bez, a jak mnie zlapia to zaplace mandat i w du..e...hihihhii kubus - no to juz po woli uswiadamiasz go..hiihhihi Slonka zrobilam badania do odbioru w piatek jutro jeszcze USG piersi... W piatek wysylam do dr. W miedzy czasie bylam u dentysty bo cos mi sie zrobila mala dziurka w zebie, i sciagalam kamien. Jak o kims zapomnialam to przepraszam... Ale was dzis poczytam...
|
|
#7617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja właśnie dziś myślałam o Tobie ![]() że gdzieś się zawieruszyłaś ![]() ale jak widać w przyrodzie nic nie ginie ![]() Widze że widziałaś foteczki Gigo- rewelacja. Faktycznie -jak katalogowe, świetnie to ujęłaś.
|
|
|
|
|
#7618 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dla mnie to zimę pewnie przepenkam bez bólu gorzej bedzie latem wtedy więcej atrakcji i pokus grille zimne piwko imprezka drinkuś i wtedy moge zatęsknić za dymkiem Ale póki jest zimno to jak sobie pomyślę że miałabym teraz z mojego ciepłego domku na balkon wyłazić to wcale by mi się nie chciało Cytat:
Witaj To musisz sie usmiechnąć do dziewczyn od Pani doktor i poprosić o zaprzyjaźnienie .. dziewczyny mają albumy i jest tam co oglądać Ja sama nie pomogę bo jestem jeszcze przed zabiegiem u doktora Jarlińskiego.. Syllwia82 Gratulacje i czekamy na foty i jakieś relacje
|
|
#7619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to i dobrze bo były jeszcze gorsze
|
|
|
|
|
#7620 |
|
Zakorzenienie
|
Dla tych które wczoraj nie widziały
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-14 o 00:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

i jeszcze siniaczki
i uwież, że keidy zmaleją będziesz płakać , ze zmalały
Czy to prawda bo u mnie jakies małe dziurki by się chyba znalazły
- ja już nie załatwiałam sobie takiego orzecznenia. A po drugiej op długo nie prowadziłam sama i siadałam z tyłu.
córeczka 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wcale by mi się nie chciało