|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7621 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Orzesz Mya ale dałaś czadu z tymi zdjęciami
![]() Ja sobie myślę że te kobity na tych zdjęciach to raczej juz ok 60 lub nawet 70 co?? Jak tak to wtedy juz się chyba nie mysli tak bardzo o cyckach i po prostu wkłada je do stanika
|
#7622 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cześć krasnalki
Cytat:
![]() Widzisz, dziewczynki wyzwoliły Cie z 'astmy' Brawo dla bliźniaczek ![]() ![]() Bylam w albumiku, są super Buźka Cytat:
Cytat:
![]() Brawo kochana!!! Cytat:
Ja widzę, że przejęłaś zmianę po mnie Ja jeszcze pociągająca jestem, ale juz przynajmniej nie kaszle tak strasznie ![]() Kuruj się i jak masz możliwość, to siedź w domku cały tydzień, bo trzeba to dziadostwo wyleżeć i wyleczyć!!!!! Ja poszłam do pracy po 3 dniach siedzenia w wyrku i do dziś jeszcze odczuwam niedosyt polegiwania. Niestety musiałam się zwlec i popracować troszkę ![]() Ty jak nie musisz, to nie wynurzaj noska Buziam bardzo mocno Ahh... a jaką Ty masz odleglość między sutkami?? Właśnie sprawdziłam na druku od doktorka i u mnie jest 17cm.... Cytat:
Qurka, a jaka miałas wyjściówkę?? Ja tu siedzę jeszcze przed i obgryzać pazury już zaczęłam!!! ja mam mieć 325 anatomki, no to te Twoje 20ml więcej nie jest chyba aż tak duże... Mogę zerknąć na Twoje zdjątka?? Wysyłam zaproszonko Pink Juz bliziutko do dnia '0', ale nie stresuj się siostro!!! jesteśmy z Tobą ![]() Buziol wielki ![]() Cytat:
No to witam 2 Jesienne ślicznotki Super ![]() Niech panna rosnie zdrowo!!!!! Żartów już nie ma - w końcu 5 cm, to poważna sprawa ![]() Zdjęcia extra!!!!! Ależ to jest piękne, zobaczyć w brzuszku taki Cud Buziaki tymczasem dla mamusi Cytat:
Strasznie fajnie, że się odezwałaś Gratuluję ogromnie i niech dziewczynki raduja Twoje oczka Niesamowita jesteś!!! Autkiem sama i jeszcze na zakupki szybkie zdolna byłaś iść??? Następny CYBORG Super ![]() Foteczki koniecznie wrzucaj!!! Czekam niecierpliwie !! Buźka Mya ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Romaria, Kejti dziękuję za odwiedzinki
|
|
#7623 |
|
Rozeznanie
|
mya - ale zapodalas fotki
magerko - wiem siostrzyczko ,ze na ciebie i inne moge liczyc. Jestescie wspaniale... sylwia - witaj i nie szalej za bardzo...
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-10-13 o 21:46 |
|
|
|
#7624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie się nie myśli o cyckach- ale np takie cc często jest bolesne, albo duże implanty które nie mają się na czym trzymać też będą pwodowały ból - dochodzi wtedy do przemieszczenia implantów-przyśrodkowo-symestia,w dół- BO lub przemieszczenie na zewnątrz do pachy. Oj to boli -wiem coś o tym. Boli jak się chodzi , jak się leży na boku i nawet na plecach - nie da rady bez stanika ani chwili. No i jeszcze tak sobie myśle że to tak niezręcznie z takimi makabreskami chodzić- no bo jak np u lekarza? .......oj trzeba będzie maluszki montować ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Ja to chciałam jeszcze dziś inny temat rozwinąć ale nie będę już straszyć sama to przetrawie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7625 |
|
Raczkowanie
|
ja już w domku, teraz dochodzę do siebie, miałyście rację, ból o 70% mniejszy, piersi cudowne...bez żadnego ale. Jutro dodam fotki buziaki Serduszka i dziękuję Wam za wsparcie.
|
#7626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dobrze słyszeć że i u Ciebie wszystko już z górki ![]() Będą foteczki
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7627 |
|
Rozeznanie
|
Mya kochana!!!! oooooojojojojojojojoojojo jojojojjjj
![]() Takie koszmarki na noc ![]() Nie strasz nas Słoneczko już !!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Pink Dziubku Madzienka witaj koniecznie zdjątka poproszę i cieszę sie, że już jesteś w domku taka zadowolona Całusek
|
#7628 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeśli dotrwam do lata i będę w stanie zapalić sobie czasem pojedynczą fajeczkę to spox ![]() do tego chciałaby wrócić, że można zapalić, a można wcale.. jak to kiedyś dawno temu bywało.. ale u mnie teraz to już od kilku lat był nałóg konkretny, nie jakieś okazyjne palenie czy coś.. ![]() Cytat:
Cytat:
i te po wymiance też ![]() pliz.. ![]() albo jutro, jak wolisz.. bo ja i tak muszę wcześnie spadać spać.. wczoraj zaszalałam czekając na te fotki ![]() no, to co? dziś wstawiasz czy do jutra czekać? Cytat:
już w domku, witaj witaj, GRATULACJE ![]() i..czekamy na fotki
|
|
#7629 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie Kochane.
Miałam dziś wolny dzień no i... zaplanowałam sobie już dawno, że na staniczkowe zakupy się udam ![]() Potrzeba mnie do tego skłoniła- nie chęć ![]() Już wczoraj ochoty w sobie szukałam ![]() Rano wstałam- no i myślę .....że najpierw może posprzątam ![]() potem jeszcze sto rzeczy wymyśliłam no i nie byłam PSYCHIATRA POTRZEBNY OD ZARAZ Jak babcię kocham nie wiem co mi się porobiło
|
|
|
|
#7630 |
|
Zakorzenienie
|
Magerka, buźka
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- biedna Mya ![]() no a jesteś pewna, że z tym stanikiem to tak na bank trzeba, i to już? może da się jeszcze poczekać? no i..chyba taki mięciutki, bez fiszbin..? bo po miesiącach komfortu w topikach to ja sobie nie wyobrażam.. biedna Mya
|
#7631 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co ci sie porobilo ![]()
|
|
|
#7632 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dałaś czadu ![]() Witaj kochana Ściskam mocno ![]() Cytat:
![]() No takiej okazji, to nie przegapiłabym za nic w świecie!!! ale.... Ale z drugiej strony u Ciebie i pięknie jest bez żadnych ubranek na dziewczynki Może jednak psychiatry nie trza
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-10-13 o 22:59 |
||
|
|
|
#7633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Maceratko -to są już fotki po poprawce-na górze przed na dole po.
Tylko akurat te panie miały malutkie przed i zmieniały na podobny rozmiar. Na pierwszej focie było 200cc a wymiana na 300cc- a i tak trzeba było podwieszać. A następne ze 165cc !! na 200cc ale anatomki. Te pierwsze operacje były robione baaardzo dawno- wtedy jeszcze w Ameryce takie maleństwa się wkładało bo oni dopiero raczkowali ![]() A dużo gorzej to wygląda jak się wymienia ze sporych wkładek- takich 400 (no wiem że to nie jakieś giganty teraz, ale uwierzcie że potem to one są gigantycznymi piłkami przy reszcie). No i wtedy nie ma w ogóle opcji by na jeszcze większe zmienić- no bez sensu. Trzeba podwieszać i maluszkiem uzupełnić. Ale podsumowując- i małe żelki, i te duże tak samo potrzebują potem korekty ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() od razu mi raźniej ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
Pamiętam taką jedną dziewczynę- to chyba w 2 cz- miała chyba 21lat. Po operacji płakała że takie małe, że szkoda było się ciąć bo tyle bólu i pieniędzy i że lakarz jej powiedziął, że się teraz nie dało więcej i że potem sobie zrobi większe. A ona : a po co mi ładne cycki jak będę miała 40 lat ?!!!!!
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-13 o 23:14 |
||
|
|
|
#7634 |
|
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------
Mya To ja dodam ,ze moj syn powiedzial kiedys tak : Mamus mamy nowa nauczycielke. Tak ? Mowie . A fajna ? Fajna , odpowiedzial. To ja pytam : A mloda jakas czy stara ? A on na to : Stara, mamus. Ja: No to ile ma lat tak mnie wiecej ? A moj syn : Chyba troche mlodsza od ciebie. Usiadlam az wtedy. Mialam 29 jak to mowil ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- |
|
|
|
#7635 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja takie miałam właśnie dziwne wrażenie, że coś jest nie tak,
że taka rozbieżność w stopniu dewastowania 1.biust i 3. a 2. i 4. szczególnie 4.mi się całkiem przyzwoity wydawał (bo ta pani ma ładne to ciało, jak na swoje lata, w sensie, że widać ładne kości etc., że było piękne..moim zdaniem )i już myślałam, że coś ze mną nie tak, bo wszyscy piszą, że takie straszne.. a tu jednak nie.. nawet dobrym tropem szłam porównując 2. i 4. pod względem urody (kwestie tzw.autostrady )a Tobie bardziej podoba się tem wąziutki rowek czy ten szerszy? ![]() fakt że szerszy przy cc wiele traci.. ![]() tzn., w sumie to zyskuje.. na swoich cechach charakterystycznych
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-10-13 o 23:28 |
|
|
|
#7636 |
|
Rozeznanie
|
LISTOPADZIA
To ja gratuluje coreczki. Jednak moje przewidywania sie nie sprawdzily. Stawialam na chlopca. Ale chyba dobrze, bo synusia juz masz to coreczka jak znalazl. Choc na tak wczesnym etapie to i pomylki sie czesto zdarzaja |
|
|
|
#7637 |
|
Wtajemniczenie
|
ale tu dziś wesoło
![]() Gratuluję dziewczynom nowych nabytków, czekam na fotki
|
#7638 |
|
Zakorzenienie
|
Happciu, witaj staruszku
![]() a nie uważacie, że Mya coś zciemnia z tymi zdjęciami? że niby się zapodziały i znaleźć nie może, potem że to znów były te właśnie? oj oj Mya, pokaż co tam jeszcze masz
|
#7639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A autostrada-a więc taki brzydki odstęp jest najczęściej związana z powikłaniami. Widzimy takiś dziwnie brzydki odstęp, który jest nieestetyczny i potem każde piersi szerzej rozstawione są brzydkie. O i definicja powstała : szerzej niż 1,5 cm = autostrada. A z tego tylko smutki potem niepotrzebne No ale mykam już dziś - bo jutro do pracki muszę Buziaczki Słonka
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-13 o 23:53 |
|
|
|
|
#7640 |
|
Zakorzenienie
|
a dzidzia Listopadowej przez tyle ucycuchownionych ciotek doglądana
to dopiero będzie laska :diabelek ![]() i tak od małego będzie sobie z mamą oglądała gołe forumowe focisze.. ![]() hehe, lepiej nic na ten temat nie mówić, bo jeszcze podsłucha i z tego wszystkiego wyjdzie jednak chłopak
|
#7641 |
|
Wtajemniczenie
|
ja lubię jak przerwa jest ciut większa niż cm
|
#7642 |
|
Rozeznanie
|
A ja jeszcze dla Happci posyłam buziaka dziś, bo sie pojawiła
No i tez zmiatam do spania, bo trzeba ![]() Buziole wielkie dziewczynki Miłych snuf kofane
|
#7643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to buziczki
|
|
|
|
|
#7644 |
|
Zakorzenienie
|
no ale przecież ja od zawsze powtarzam, że cała ta autostradowa historia to jakaś bzdura i nakręcanie bezsensownych pseudoteorii..
ktoś najpierw wmówi problem sam sobie, a potem innym zaczyna wkręcać by nie czuć się ze swoim problemem samotny.. bo w każdych piersiach można jednak znaleźć jakiś defekt.. jak nie prawdziwy, to wyimaginowany.. a potem się na nim skupiać.. to tak jak oczy, ładniejsze są te szeroko czy blisko rozstawione? ktoś ma za szeroko lub za blisko w stosunku do standardu(czyt.ideału? )i będzie pięknie, ktoś inny będzie miał rozstaw jak w sam raz i będzie takie nic specjalnego.. bo może nie będzie pasowało do reszty.. albo będzie pasowało tak sobie.. albo co innego w nich będzie być może "nie tak" albo wszystko będzie niby "tak", ale.. piękno jest sprawą indywidualną, niemierzalną.. a jak komplikacja to wiadomo, zupełnie inna sprawa.. jak oczy są za sprawą zeza źle rozstawione to też inaczej.. ![]() ......................... ...... ja też zmykam, bo ja teraz jak Kopciuszek, byle do północy.. buziam wszystkich papatki
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-10-13 o 23:52 |
|
|
|
#7645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie chcialam nic mówić- ale jak oglądam to ostatnie zdjęcie dzidzi to jak się tak wpatrzę to cycunie widze no slowo, i to takie spore. Jak nic mi ten psychiatra potrzebny ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Cytat:
Jutro Wam parę foteczek wstawię. A dziś już zmykam
|
||
|
|
|
#7646 |
|
Rozeznanie
|
Witam a ja caluje was z Austrii musialam tu wpasc zeby dzialalnosc zamknac i z malym do lekarza
Ale teraz mam klopot musze latac z malym do Austrii do lekarza hehe sie porobilo I powiem wam ze tu wiosna taka prawie sliczne sloneczko Pozdrawiam was dziewczyny i buziaki
|
#7647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co... nieprawda??? ![]() chce mieć szczęśliwą i piękną żonę... a przez to sam być zadowolonym mężęm.... więc nie ma wyjścia ![]() ![]() Cytat:
gratulacje i córeczka... to taka przyszła przyjaciółka dla mamusi ![]() ![]() no... nie wygląda to fajnie, ale... kobiecina cała taka "wysuszona"... a w pewnym wieku wskazany jest raczej nadmiar niż niedomiar tłuszczyku tu i ówdzie ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- A tak odnośnie autostrady.... rozmawiałam z dziewczyną z ... nieważne skąd.... zauważyła, ze mam spory biust i jak to kobieta zapytała czy implanty... bo sama również ma, no i... zaraz zarzuciła mnie pytaniami o odstęp między piersiami.... czy miałam, jak, jaki mam teraz... itp ![]() ![]() w porywie tej wylewności pokazała ... tak z grubsza swoje piersi... dokładnie autostradę... pomiędzy piersiami zmieści dłoń bez kciuka ma 450 cc... jest szczupła... piersi są mocno pod pachami, a pośrodku naprawdę zmieściłby się 3 implant... Dr powiedział jej, ze odstęp zależy od anatomii i nie zamierzał jej tego poprawiać... odwiedziła.. juz poo op kilku innych Dr, ale wszędzie usłyszała to samo... mniej wuęcej... więc musi coś w tym być ...
|
|
#7648 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama już nie wiem.. czekam cierpliwie.. ale najbardziej denerwuje mnie to, że jak w lustrze je oglądam to wydaje się mniejsza.. aż tu nagle fotka cyk.. i dupcia blada.. jak była tak jest.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Listopadowa śliczne foteczki.. ehhh.. ja to z młodszym za późno poszłam na USG i mam na fotce tylko ptaszka.. lekarz twierdził, że wcześniej nie potrzeba bo wszystko ok.. kurde żałuję, że nie zmieniłam na czas lekarza.. i cieszę się, że z córeczką wszystko w porządku.. niech rośnie zdrowiutka jak na drożdżach. Zdrówko dla maleństwa Gigo piękne masz cycuchy.. Sylwia82 gratuluję kochana.. Izabellawawa mam nadzieję, że dziewczynki Cię uspokoiły.. wszystko będzie OK, tylko na to niestety trzeba czasu i cierpliwości.. Yagusia witaj Buziaki dla wszystkich i miłego dnia kochane krasnalki
|
|
#7649 |
|
Zakorzenienie
|
violuś,
a kiedy Ty się pochwalisz jakimiś fotkami ??? ![]() wiesz, ze na to się czeka ![]()
|
#7650 |
|
Raczkowanie
|
Hej Horuś
dzisiaj jak mi dzieci dadzą troszkę dłużej posiedzieć przy kompie.. ![]() i nie bić mnie tu wiem, że przeginam.. ale się poprawię
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

-wiem coś o tym. Boli jak się chodzi , jak się leży na boku i nawet na plecach - nie da rady bez stanika ani chwili. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

:diabelek 

piękne masz cycuchy..