Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-14, 15:25   #4531
Malinn
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Mam ropien pod koscia szczekowa czy jak to sie tam nazywa... nie reaguje na antybiotyki i trzeba chirurgicznie usuwac....

Dodatkowo moja super hiper zorganizowana uczelnia nie chce mi wyznaczyc terminu bo za kazdym razem "cos" jak tam jade to mam skret kiszek... a jak wracam to nawet nie wiem co mam rodzicom mowic... bo to wyglada tak niewiarygodnie jak bym nie wiem jakie przekerty na tej uczelni robila

No i dzisiaj moja mama mi powiedziala, ze wywalila 2 pary moich butow.... moich ulubionych zimowek.... jedne kupilam rok temu... byly nic nie zniszone a ona mi wmawia, ze byly popsute... a drugie fakt, ze wiekowe ale dobre i tylko fleczek trzeba bylo wymienic... szlag mnie trafia...
Dobilo mnie to dzisiaj totalnie....
Jak glupia rycze z powodu butow

Juz kupilam 2 pary tej jesieni... ale chyba musze cos kliknac szybko na pocieszenie
Stary 2010-10-14, 19:00   #4532
Kostka09
Zakorzenienie

hello
jestem padnieta wpadam tylko na chwile zobaczyc co u Was
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 19:24   #4533
mamrotka
Wtajemniczenie

Malin
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 07:02   #4534
Kostka09
Zakorzenienie

hello
fiolusiek - napisz cos wiecej gdzie pracujesz i co wogole slychac u ciebie??
tysia - za zmiane podejscia i trzymam kciuki za zzucenie tych...moze na poczatek 10 kg
ja powinnam zejść o 15-20..

widzę, że wątek opanowały kije to chodzenia, powiem szczerze, też sobie chwale ale korzystam głownie na wyjazdach, nawet teraz nad morzem mama popylała po plaży, szczerze mówiąc nie przyszłoby mi do głowy, że ktos sie moze z tego smiac...

obudziłam sie o 5.30 z bolem głowy...cos mnie chyba choróbsko bierze i wziąśc nie może tak sie czuje słabo juz od ponad tygodnia nie wiem o co chodzi, spałabym po 24 godziny na dobe...czy to jesieńnarazie ratuje sie polopiryną i herbata z cytryną i miodem...

nawet apetytu nie mam...
w pracy masa ludzi no i przez to duuuzo pracy, od paru tygodni marze o wolnym weekendzie

wpadne jeszcze do Was przed wyjsciem, milego dnia
Stary 2010-10-15, 07:06   #4535
ines85
Zadomowienie

dzien dobry

Kostko duzo zdrówka
Stary 2010-10-15, 08:27   #4536
Niuniuska
Wtajemniczenie

Bry piękności

Malinn
, bidulku masz tu full pakiet pocieszeniowy Niunia, nie nerwuj się, wszystko dobrze się ułoży, zobaczysz

Kostko, jak Cię choroba nie może wziąć, to ja Cię wezmę... i wyleczę
Mam nadzieję, że w pracy zrobi się w końcu luźniej!

Dzisiaj Młody ma urodziny więc spylam stąd

Miłego dnia!

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 09:32   #4537
virginia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wpadam tylko na chwilkę uścisnąć wirtualnie naszą Malinkę i Kosteczkę . 3majcie się ciepło dziewczyny!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 10:40   #4538
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
dzien dobry

Kostko duzo zdrówka
Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość

Kostko, jak Cię choroba nie może wziąć, to ja Cię wezmę... i wyleczę
bierz mnie bierz
miłych urodzin

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wpadam tylko na chwilkę uścisnąć wirtualnie naszą Malinkę i Kosteczkę . 3majcie się ciepło dziewczyny!
dzieki dziewczyny
własnie wstałam i troche mi lepiej..
Stary 2010-10-15, 11:29   #4539
Limonka1987
Zakorzenienie

Część Piękne

QUOTE=virginia;22642587]Limonko, słonko, dajesz czadu!! Zuch dziewczyna!! Z prawkiem w kieszeni i sexi intruktorem pod ręką! [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
Limonciu GRATULUJE !!! Masz juz autko na oku?
Dziękuję, Mamrotko
Dopiero zaczynam rozglądać się za jakimś samochodzikiem. Zakochałam się w Oplu Tigrze, ale naczytałam się na forach internetowych, że trudno jest znaleźć niezajechany egzemplarz. Myślę też standardowo nad Seicento, może Corsą? Niestety przy moim ograniczonym budżecie nie bardzo mogę zaszaleć, ale nic to... Ważne, że będzie własny, a ja już wkrótce będę miała w portfelu stosowny papierek, dzięki któremu będę mogła go prowadzić Kiedyś zmienię go na jakąś super furę i zrobię rundę honorową po wszystkich wizażankach z naszego wątku

Cytat:
Limonko przyjmij rowniez moje gratulacje
Dziękuję ślicznie, skarbie

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
LIMONKA- TY królu szos-kiedy sie scigamy;D
Powiedz gdzie i kiedy, a przybędę Podobno mam "ciężką nogę", więc kto wie... Może uda mi się nawet prześcignąć Cię na ostatniej prostej

Cytat:
Seksownie!Gratulacje kochana! To teraz będzie patataaaj, patataaaaaj w samochodziku
Dziękuję, słoneczko moje kochane
Niestety patataj w "L-ce" nie będzie, o czym więcej napiszę poniżej...

Cytat:
Wczoraj odebrałam wyniki RTG płuc i ku mojemu zdziwieniu mam jakieś lewowypukłe skrzywienie kr. piersiowego ?! Phi, cóż to? Pomyślałam, że to może od noszenia torebki, no ale bez przesady, wtedy każda kobieta byłaby pokrzywiona Zobaczymy co lekarka powie...
To na pewno nic poważnego
Pewnie się za bardzo na kibelku napinałaś, usiłując wyprodukować próbki do badania i tyle

Cytat:
Link nie działa chibabo ja nic nie widzę..., ale wiem, że asosowe sukienki są cudowne. Nie mam żadnej, ale śledzę je na stronce, cudowne są tam rzeczy
Taaaaaak, sukieneczki z Asosa są bossssskie
Ale niestety tej Anielinej też nie widzę...

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Mam ropien pod koscia szczekowa czy jak to sie tam nazywa... nie reaguje na antybiotyki i trzeba chirurgicznie usuwac....

Dodatkowo moja super hiper zorganizowana uczelnia nie chce mi wyznaczyc terminu bo za kazdym razem "cos" jak tam jade to mam skret kiszek... a jak wracam to nawet nie wiem co mam rodzicom mowic... bo to wyglada tak niewiarygodnie jak bym nie wiem jakie przekerty na tej uczelni robila
Malinnko najdroższa, wierzę, że wszystko się ułoży
Wierzę,że zabieg będzie szybki, prosty, bezbolesny i bez żadnych komplikacji
I oczywiście,że w szkole wreszcie się ogarną i wyznaczą Ci termin obrony
Z własnego doświadcznenia wiem ile nerwów człowieka kosztuje, gdy tak Ci go ciągle przesuwają...
Butami się nie martw, przecież to zawsze świetny pretekst,żeby kupić sobie nowe
Co jak widzę sama zauważyłaś
Ściskam Cię mocno, mocno, mooooooooooooocnooooooooo o

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
obudziłam sie o 5.30z bolem głowy...cos mnie chyba choróbsko bierze i wziąśc nie możetak sie czuje słabo juz od ponad tygodnia nie wiem o co chodzi, spałabym po 24 godziny na dobe...czy to jesieńnarazie ratuje sie polopiryną i herbata z cytryną i miodem...

nawet apetytu nie mam...
w pracy masa ludzi no i przez to duuuzo pracy, od paru tygodni marze o wolnym weekendzie
Kosteczko,życzę dużo zdrówka Myślę, że polopirynka i herbata z cytryną dadzą radę, ale są też tacy, którzy twierdzą, że zarazki trzeba odkazić alkoholem, więc zawsze możesz spróbować alternatywnej terapii
Mam nadzieję,że w pracy będziesz miała trochę oddechu
Nie możemy pozwolić, żeby klienci zamęczyli naszą Kostkę! Chociaż jak można się im dziwić? Na pewno każdy chce współpracować z taką profesjonalistką

Cytat:
Dzisiaj Młody ma urodziny więc spylam stąd
Have fun

Dziewczyny, jestem zła... W sobotę idę ze znajomymi oblać jak trzeba moje prawko, więc pomyślałam, że to idealna okazja, żeby zaprosić mojego instruktora. Ot, takie niezobowiązujące spotkanie... Niby nie randka, ale jednak szansa, żeby się jeszcze lepiej poznać i ocieplić kontakty...
Zadzwoniłam wczoraj do niego z zaproszeniem, ale się wykręcił, że ma inne plany. Może bym nawet w to uwierzyła, ale wydaje mi się, że w takiej sytuacji podaje się alternatywny termin. "Wiesz,sobotę mam zajętą, ale może w przyszły piątek...?" A on słowem się nie zająknął.
A później przypomniałam sobie, że moja koleżanka chciała się zapisać do ich szkoły na kurs i zadzwoniłam raz jeszcze, żeby go podpytać o terminy, a on... nawet nie odebrał I nie oddzwonił
Wydawał się taki fajny, poza tym wydawało mi się, że mnie polubił. Na prawdę miałam nadzieję, że coś ma szansę z tego być... Moja naiwność nie ma jednak granic...

Jak to dobrze, że jutro idę na te pierniczkowe warsztaty. Wyżyję się zagniatając ciasto i lukrując jak szalona

Buziaki
Stary 2010-10-15, 12:56   #4540
ines85
Zadomowienie

Limonko niestety faceci czasem sami nie wiedzą czego chcą.... jeśli nie są czegoś pewni itd. to najlepszym wyjściem dla nich jest ulotnic się bez słowa niestety znam też takie przypadkiAle głowa do góry, powiedz sobie, że ten po prostu nie był wart zachodu i tyle...O!
Udanego, jutrzejszego oblewania i warsztatów - swoją drogą skąd Ty je w ogóle wytrzepałaś ?

Niunia hmmmm oj czuje coś w kościach, że bezie się dziś działo ........

Vitgiono Ty również trzymaj się ciepło

Wczoraj wypróbowałam moje kijki, namówiłam też na nie moją koleżankę, mam nadzieję, że w weekend sobie już kupi i od następnego tyg. będziemy już maszerowac
Stary 2010-10-15, 16:48   #4541
Tysia1907
Zadomowienie

kociaczki, macie jakis dobry przepis na cos z szpinakiem i cyckiem??
mam oba i nie wiem jak polaczycc;p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-15, 20:36   #4542
Tysia1907
Zadomowienie

ale małpy;p nie daly przepisu...sama se wymyslilam
Stary 2010-10-16, 08:02   #4543
ines85
Zadomowienie

witam !
ale dziś zimno, i mróz od rana u mnie...ale słonko i tak ładnie świeci
dziś mam to wesele idę sobie wałki na głowie zakręcic - siostra ma mi coś fajnego zrobic
Stary 2010-10-16, 10:22   #4544
Anielllka
Wtajemniczenie

Heja Lasencje

Tysia ja szpinaku nie lubie ale moja mama wczoraj robila nalesniki ze szpinakiemja jadlam z białym serem tylko ...

Limonko
nie denerwuj się - facet jeszcze nie wie co stracił i co go czekało;P

Niuśka
jak po urodzinach??

Malin
przytulam mocno - oby wszystko poszło bezboleśnie

ja dziś sie wybeiram na parapetówe do kolezanki - tylko nie wiem o ktorej tż wróci z pracyjeszcze sie okaze ze bede musiala isc sama z dwoja dzieci
Stary 2010-10-16, 12:24   #4545
Marei
Zakorzenienie

Witajcie Lasencje!

Od października mieszkam u siostry w Katowicach i nie mam internetu, dziś przyjechałam do domu i u brata korzystam z komputera, więc nie mam czasu odpisywać Wam wszystkim, niemniej jednak poczytałam i wspieram każdą z Was.

Limonko, instruktor powinien żałować i to bardzo, a prawka GRATULUJE!!! Sama planuję w końcu iść zdawać ten 4ty raz, tylko najpierw muszę ten wolontariat skończyć.

Kostko, Tysiu, Ines... ja też wiem, jak to z dietą, bo moja waga stoi więc trzymam za Was kciuki!!

Virgo

Malinn powodzenia na zabiegu, żeby nic nie bolało i szybko się goiło!!

Tysiu ja szpinak zawsze robię z czosnkiem taki zmielony, najczęściej kupuję brytkiety szpinakowe, roztapiam na patelni, dodaję czosnek, sól, pieprz, czasem jeszcze zarumienioną cebulkę, wegetę i tyle. Ewentualnie troszkę śmietany, to jest łagodniejszy w smaku, ale i ma więcej kalorii. Jakby śmietanę zastąpić jogurtem naturalnym byłoby lepiej, ale tak nie próbowałam jeszcze No i do tego pierś standardowo podsmażyć, ja kroję w kostkę i potem mieszam razem i podaję z brązowym ryżem.

Niuniuś, jak po urodzinach?

Anielko, może wklej zdjęcie sukienki? Jestem bardzo ciekawa

Mkarlinko a na czym polega TBC??

Fioluś, która siostra jest w ciąży? Ja trochę nie halo, bo nie zdążyłam nadrobić... Ahh.. ostatnio troche mnie przygnębia, wszyscy w ciąży, śluby i chrzciny a ja samoooootnaaaaaa a jak mieszka Ci się z TŻ?

U mnie ostatnio wiele zmian, wyprowadziłam się do Katowic, mieszkam kątem u siostry, mam wolontariat w Gliwicach i... i marzyłam o tej pracy od 3 roku studiów, byłam przeszczęśliwa, że mnie przyjęli [choć za free] i... i teraz troche mi ciężko, ponieważ a) nie potrafię wstawać o 5:40 .... przez 1,5 roku pracowałam w centrum handlowym na 9-10 a tutaj na 7:30 muszę być. Ale za to cieszą mnie wolne popołudnia. Więcej czasu mam dla siebie pracując 7-15, pomimo, że chodzę spać wiele wcześniej niż kiedyś, w porównaniu z systemem pracy 11-12h i potem dzień wolny. Tylko tęskni mi się za ludźmi z poprzedniej pracy i to bardzo. I za tym, że w C.H. obsługując klientów mogłam z nimi poklachać, tam na obsługę jednego klienta poświęcałam od 5 min [jak nic nie kupował lub tylko drobiazgi] do nawet godziny z przerwą 15min. b) brakuje mi teraz tego ruchu, tego kontaktu z ludźmi, bo w Gliwicach głównie przed komputerem siedzę. Mam nadzieję, że szybko się przyzwyczaję )))
Życie uczuciowe to pustka... Były TŻ chyba trochę dojrzał, ale jak pamiętacie, głównym problemem, oprócz jego olewania mnie, było to, że jego matka i siostra się ciągle wtrącały, dyrygowały nim itd.. ciekawe czy to potrafiłby zmienić i czy te zmiany byłyby na stałe... Na razie nie robię sobie nadziei żadnych. Spotykałam się krótko z tym facetem uzależnionym, okazało się, że wcale nie jest tak źle jak myślałam, że na razie to na granicy uzależnienia a "rekreacji" jest, ale... więcej rzeczy mi w nim nie odpowiada [a może najbardziej to, że nie jest moim byłym TŻem za którym niestety tęsknię, tylko zdaję sobie sprawę, że nie byłam szczęśliwa w tym związku i powinnam się skutecznie odkochać tak raz na zawsze!].

3majcie sie Dziołchy, miłego weekendu!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-17, 19:28   #4546
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć Chude Szkapy

Cytat:
Limonko niestety faceci czasem sami nie wiedzą czego chcą.... jeśli nie są czegoś pewni itd. to najlepszym wyjściem dla nich jest ulotnic się bez słowa niestety znam też takie przypadkiAle głowa do góry, powiedz sobie, że ten po prostu nie był wart zachodu i tyle...O!
Ach, daj spokój... Czasem mam wrażenie, że życie byłoby dużo prostsze, gdyby faceci nie zawracali nam pewnej części ciała...
Muszę być jednak sprawiedliwa i przyznać, że koleś trochę się zrehabilitował. Jedna rozmowa telefoniczna i w sumie już nie jestem na niego nawet w połowie tak zła... Okropnie jest mieć do kogoś słabość
Zarzekał się, że w przyszłości gdzieś mnie porwie na to niedoszłe oblewanie, ale zobaczymy czy na prawdę coś z tego wyjdzie czy to takie p...lenie o Chopinie

Cytat:
Udanego, jutrzejszego oblewania i warsztatów - swoją drogą skąd Ty je w ogóle wytrzepałaś ?
Znalazłam informację na jakiejś stronie internetowej. Mówię Wam jak było sympatycznie! Dekorowanie pierniczków to coś czym mogłabym się zająć w życiu

Cytat:
kociaczki, macie jakis dobry przepis na cos z szpinakiem i cyckiem??
mam oba i nie wiem jak polaczycc;p
Może przyda Ci się jeszcze w przyszłości...

Piersi kurczaka faszerowane szpinakiem

ilość osób: 4
czas przygotowania: 40 minut
trudność: łatwe
Składniki
3 łyżki oliwy z pierwszego tłoczenia
1/4 szklanki rodzynek
1/4 szklanki orzeszków piniowych
1 łyżka posiekanego czosnku
450 g świeżego szpinaku
sól i świeżo zmielony czarny pieprz
1/4szklanki panko (japońska bułka tarta) dowolnie (ja dałam zwykłą)
4 piersi kurczaka bez kości (ok. 680 g)
2 łyżki octu balsamicznego
1 łyżka musztardy Dijon

Przygotowanie
Rozgrzać piekarnik do 180° C. Przygotować 6 dwudziestocentymetrowych kawałków sznurka. Wlać 2 łyżki oliwy na dużą patelnię, której można także używać w piekarniku. Rozgrzać tłuszcz na średnim ogniu. Dodać rodzynki, orzeszki piniowe i czosnek, smażyć przez 30 sekund, dodać szpinak, posypać solą i pieprzem. Dalej smażyć, ciągle mieszając, aż szpinak zmięknie, a płyn odparuje czyli ok. 10 minut. Zdjąć z patelni i grubo posiekać, dodać panko (dowolnie). Rozłożyć na desce 2 piersi z kurczaka, stroną, gdzie były kości, do góry. Lekko rozbić dłonią, wałkiem lub dnem rondla. Rozłożyć na nich farsz, przykryć pozostałymi piersiami. Należy układać je odwrotnie, tj. cienki koniec do grubego, aby były jednakowej grubości. Związać każdą nadzianą pierś w 3 miejscach sznurkiem. Oprószyć solą i pieprzem z obydwu stron. Na patelni po szpinaku zrumienić kurczaka na pozostałej łyżce oliwy. Przenieść do piekarnika i piec przez 25 – 30 minut, przekręcając piersi raz, aż będą upieczone. Zdjąć mięso z patelni i zawinąć w folię. Patelnię postawić na średnim ogniu i wlać na nią ocet, 2 łyżki wody i dodać musztardę. Gotować, często mieszając, aż sos będzie miał konsystencję syropu. Dodać kilka szczypt czarnego pieprzu. Zdjąć sznurek z porcji mięsa i pokroić je w plastry. Podawać skropione sosem.

Wyszperane gdzieś w necie, wypróbowane, pyyyyszne

Cytat:
ale małpy;p nie daly przepisu...sama se wymyslilam
Pochwal się co wymyśliłaś, mistrzu!

Cytat:
dziś mam to wesele idę sobie wałki na głowie zakręcic - siostra ma mi coś fajnego zrobic
Jak się bawiłaś, skarbie? Poderwałaś jakiegoś przystojniaka na swoją piękną fryzurę?

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość

Limonko
nie denerwuj się - facet jeszcze nie wie co stracił i co go czekało;P
Dzięki, skarbie Na Was zawsze można liczyć
Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
ja dziś sie wybeiram na parapetówe do kolezanki - tylko nie wiem o ktorej tż wróci z pracyjeszcze sie okaze ze bede musiala isc sama z dwoja dzieci
Jak się bawiliście?

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Limonko, instruktor powinien żałować i to bardzo, a prawka GRATULUJE!!! Sama planuję w końcu iść zdawać ten 4ty raz, tylko najpierw muszę ten wolontariat skończyć.
Dzięki żabo za wszystkie miłe słowa
Jak już wrócisz do robienia prawka możesz oczywiście liczyć na moje wsparcie

Cytat:
U mnie ostatnio wiele zmian, wyprowadziłam się do Katowic, mieszkam kątem u siostry, mam wolontariat w Gliwicach i... i marzyłam o tej pracy od 3 roku studiów, byłam przeszczęśliwa, że mnie przyjęli [choć za free] i... i teraz troche mi ciężko, ponieważ a) nie potrafię wstawać o 5:40 .... przez 1,5 roku pracowałam w centrum handlowym na 9-10 a tutaj na 7:30 muszę być. Ale za to cieszą mnie wolne popołudnia. Więcej czasu mam dla siebie pracując 7-15, pomimo, że chodzę spać wiele wcześniej niż kiedyś, w porównaniu z systemem pracy 11-12h i potem dzień wolny. Tylko tęskni mi się za ludźmi z poprzedniej pracy i to bardzo. I za tym, że w C.H. obsługując klientów mogłam z nimi poklachać, tam na obsługę jednego klienta poświęcałam od 5 min [jak nic nie kupował lub tylko drobiazgi] do nawet godziny z przerwą 15min. b) brakuje mi teraz tego ruchu, tego kontaktu z ludźmi, bo w Gliwicach głównie przed komputerem siedzę. Mam nadzieję, że szybko się przyzwyczaję )))
Ja jestem tego pewna
Oczywiście, że poranne wstawanie może dać w kość, ale za to- jak słusznie zauważyłaś- dzięki temu masz dla siebie całe popołudnia.
Normalna jest też tęsknota za byłymi pracownikami, ale to kwestia czasu kiedy zżyjesz się z nowym zespołem.
A brak kontaktów z ludźmi... Może z czasem da się na tyle zmienić Twoje obowiązki, żebyś miała więcej kontaktów z klientami? Czym Ty się w ogóle robaczku zajmujesz?
Pamiętaj, że robisz to, o czym marzyłaś od lat i to jest najważniejsze

Cytat:
Życie uczuciowe to pustka... Były TŻ chyba trochę dojrzał, ale jak pamiętacie, głównym problemem, oprócz jego olewania mnie, było to, że jego matka i siostra się ciągle wtrącały, dyrygowały nim itd.. ciekawe czy to potrafiłby zmienić i czy te zmiany byłyby na stałe... Na razie nie robię sobie nadziei żadnych. Spotykałam się krótko z tym facetem uzależnionym, okazało się, że wcale nie jest tak źle jak myślałam, że na razie to na granicy uzależnienia a "rekreacji" jest, ale... więcej rzeczy mi w nim nie odpowiada [a może najbardziej to, że nie jest moim byłym TŻem za którym niestety tęsknię, tylko zdaję sobie sprawę, że nie byłam szczęśliwa w tym związku i powinnam się skutecznie odkochać tak raz na zawsze!].
Ach, ci faceci... Widzę, że nie tylko mi mieszają w głowie
Wierzę, że wszystko w Twoim życiu uczuciowym się ułoży i nie wiem, czy eks udowodni, że jednak jest prawdziwym mężczyzną z jajami czy pojawi się ktoś nowy, ale na pewno będziesz jeszcze bardzo, bardzo, bardzo szczęśliwa

Niuniuska- gdzie zniknęłaś? Czy urodziny Młodego to kilka dni świąt?

Virginio- mam nadzieję, że weekendos minie Ci równie sympatycznie jak poprzedni

Kosteczko- jak się czujesz? Mam nadzieję, że to podłe choróbsko się nie wygłupia i nie próbuje już dopaść naszego słoneczka

Malinnko- jak nastrój?

Mój weekend minął bardzo sympatycznie.
W sobotę jak już wspominałam cały dzień pierniczyłam, a później poszłam opijać prawko ze znajomymi. Efekt jest taki, że połowa z nich ma na FB status "Witaj niedzielny kacu"
Ja tam szczerze mówiąc czułam się wręcz kwitnąco. Opijanie prawka widocznie mi służy i aż szkoda, że już więcej takiej okazji nie będzie

Dziś cisza i spokój. Najpierw kurs księgowości, a później moi bratankowie dopilnowali, żebym się Boże broń nie nudziła

Pozdrawiam cieplutko

Edytowane przez Limonka1987
Czas edycji: 2010-10-17 o 19:30
Limonka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 10:01   #4547
virginia
Zakorzenienie

Dzień dobry
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 12:52   #4548
Limonka1987
Zakorzenienie

Stary 2010-10-18, 14:42   #4549
Tysia1907
Zadomowienie

ogladalyscie SLUBY PANIENSKIE??
fajne? warto pojsc? ile bilet hehe:P

LIMONKA dzientki za przepis
ja zrobilam takei o ...szukanei co mam w lodowce i w rezutlacie wyszlo mi cos bardzo podobnego jak to co marei podala)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 15:19   #4550
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Cześć Chude Szkapy

Okropnie jest mieć do kogoś słabość
Zarzekał się, że w przyszłości gdzieś mnie porwie na to niedoszłe oblewanie, ale zobaczymy czy na prawdę coś z tego wyjdzie czy to takie p...lenie o Chopinie
No widzisz może jeszcze nie wszystko stracone....ale tak jak mówisz moze facet tak na odczepnego się odezwał...ale mimo wszystko mam nadzieję, że jeszcze się spotkacie i moze wyniknie z tego jakas fajna znajomosc...

Cytat:

Jak się bawiłaś, skarbie? Poderwałaś jakiegoś przystojniaka na swoją piękną fryzurę?
Było faaajnie moje szpilki jak zwykle zawiodły mnie i wrocilam do domu ze strasznym bólem nóg ale jakos przeżyłam...wczoraj były też poprawiny....Generalnie to każdy z rodziny W. stwierdził, że teraz to pewnie już nasz ślub bedzie i takie tam....nasłuchałam się też kulku komplementów ze strony wujków W. aż mi głupio było, a ojciec jego nazywał mnie synową no i zauważyłam też, że jego mama strasznie mi się przyglądała....
Ale tak ogólnie to siedzieli z nami przy stoliku jego bracia cioteczni, więc towarzystwo było na prawdę udane i było cały czas wesoło
Cytat:
a później moi bratankowie dopilnowali, żebym się Boże broń nie nudziła
Spokojnie to kiedys zaprocentuje jak bedziesz miała własne dzieci

Cytat:
Ja na tym byłam...a czy film warty obejrzenia...hmmmm jak na komedie to chyba trochę czego innego się spodziewałam....oczywiści e to kwestia gustu.....a bilet u mnie kosztował 15 zł

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dzień dobry...!
Mój weekend minoł bardzo faaajnie ...szkoda że takie imprezy nie są częściej .....
Ponadto dziś byłam na romowie w sprawie pracy....tzymajcie kciuki by coś z tego wyszło.....mają niebawem dac mi odpowiedz ..!!!!!!

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Marei mam nadzieję, że u Ciebie wszystko szybko się jakoś pokłada i przyzywczaisz się do nowego środowiska....a co do facetów to zobaczysz nie bedziesz się nawet spodziewała a on się zjawi ...!!!
Stary 2010-10-19, 05:21   #4551
Limonka1987
Zakorzenienie

Dobrrrry

Cytat:
Nie byłam, ale moi znajomi byli i twierdzą, że film jest strasznie cienki.
Lubię bardzo twórczość Fredry dlatego chyba w końcu się nie wybiorę, żeby nie wyjść z kina z niesmakiem, zastanawiając się jak można schrzanić tak fajną sztukę

Cytat:
No widzisz może jeszcze nie wszystko stracone....ale tak jak mówisz moze facet tak na odczepnego się odezwał...ale mimo wszystko mam nadzieję, że jeszcze się spotkacie i moze wyniknie z tego jakas fajna znajomosc...
Pożyjemy, zobaczymy...

Cytat:
Było faaajnie moje szpilki jak zwykle zawiodły mnie i wrocilam do domu ze strasznym bólem nóg ale jakos przeżyłam...wczoraj były też poprawiny....Generalnie to każdy z rodziny W. stwierdził, że teraz to pewnie już nasz ślub bedzie i takie tam....nasłuchałam się też kulku komplementów ze strony wujków W. aż mi głupio było, a ojciec jego nazywał mnie synową no i zauważyłam też, że jego mama strasznie mi się przyglądała....
Rodzina W jest jakaś bardziej ogarnięta niż on
Komentował coś w ogóle?

Nic dziwnego, że nasłuchałaś się komplementów: aż się prosi, żeby Ci mówić jaka śliczna jesteś

Cieszę się, że tak dobrze się bawiłaś

Cytat:
Spokojnie to kiedys zaprocentuje jak bedziesz miała własne dzieci
Ja i dzieci...? Jaaaaaasne. Chyba jak pójdę do banku spermy, bo prawdziwego tatusia to ja chyba nigdy nie znajdę

Cytat:
Ponadto dziś byłam na romowie w sprawie pracy....tzymajcie kciuki by coś z tego wyszło.....mają niebawem dac mi odpowiedz ..!!!!!!

Co tu taka cisza?

Ja dziś wzięłam wolne, bo w weekend skończył się remont w naszym domu i mamy taki syf, że czuję się w obowiązku pomóc mamie trochę to ogarnąć, a normalnie nie mam na to niestety ani siły ani czasu.
Postaram się meldować się tutaj między myciem okien, a szorowaniem framug. Mam nadzieję, że towarzystwo trochę się ogarnie i będę miała co czytać!!!
Stary 2010-10-19, 05:36   #4552
fiolusiek
Zakorzenienie

hello
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 07:32   #4553
Kostka09
Zakorzenienie

hello

witajcie, dziekuje za wsparcie chorobowe bo choroba mnie nie wzięła do tej pory, chociaz słaba jestem dalej i tylko bym spała...deprecha/zmęczenie jesienne chyba mnie dopadło

marei - fajnie, że wpadłaś oby częsciej, a teraz jak mieszkasz w katowicach to kochana nie wykrecisz sie od kawy ze mna i kolezanką malinn

ines - swietnie, ze sie tak dobrze bawiłaś to jak w koncu bedzie z tym W..?moze on taki niesmiały...

limonko - ale mi kochana posłodziłaś:cmo k: a co do instruktora to nieladnie sie zachowałdobrze, ż echociaż lekko sie zrechabilitował

virginio - co tam u Ciebie słychac? zaniedbujesz nas
fiolusiek - a u Ciebie? gdzie pracujesz?co z siostrą? a zdjecia z wesela mialas nam sie pokazać w sukience

dziewczyny (niunia, mamrotka) jak odchudzanie...u mnie opornie...chociaż staram sie naprawdę, ale zrobiło sie zimno i mój organizm domaga sie jedzenia..

w weekend przyjechała kolezanka - ta u ktorej ostatnio bylismy w niemczech i poszalalysmy w konskim temacie a w niedziele zrobilysmy szopping ale kupilam tylko skarpetki, biustonosz, golfik i ....otwieracz do konserw

zmykam na sniadanko, miłego dnia

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 09:45   #4554
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Hej lasencje
Czytam Was regularnie, ale ostatnio jakaś jesienna chandra się przyplątała i nie miałam ochoty na nic.
Po pierwsze: Limonka!!! Gratulacje!!!!!!!! Niedługo pewnie zobaczymy Cię na torze wyścigowym
Ciekawa jestem jak wyjdzie z tym kolesiem. Może rzeczywiście wtedy akurat nie mógł i nie pomyślał żeby zaproponować inny termin? Chociaż.... zachował się beznadziejnie Nie wie co traci!
marei - myślę, że przestawisz się na to poranne wstawanie i nie będzie to stanowiło problemu. A skoro jesteś w Katowicach, to może koło Świąt by się jakieś śląskie spotkanie urządziło, hmm?
ines - cieszę się, że fajnie się bawiłaś na weselu. Może serio Tżet taki dziwnie nieśmiały był, a teraz skoro poznała Cię jego rodzina to się ośmieli?
Virginio - chyba już Ci pisałam, ale bardzo podoba mi się Twój blog. Zostałam wierną czytelniczką
fioluś - wyjaśniło się z siostrą?
I pozdrowienia i całuski dla pozostałych dziewczyn

U mnie nic ciekawego... jesienne obniżenie nastroju jak już pisałam wyżej. Trochę sobie pofolgowałam z dietą ostatnimi czasy (odezwała się mania pizzowa ), ale (odpukac) od wczoraj idzie dobrze.
Nadrobiłam trochę zaległości filmowe: polecam "Całe Życie z Wariatami".
A pisałam Wam może, że 3 tygodnie temu zaczęłam się uczyć gry na pianinie?? Wiem, wiem... trochę to śmieszne, bo stara d*pa ze mnie, a się biorę za naukę gry na instrumencie, ALE... to zawsze było moje skryte marzenie i mimo, że to dopiero 3 tydzień to idzie mi całkiem, całkiem. A przynajmniej tak twierdzi pan, który udziela mi korepetycji (czarujący emeryt, były dyrektor szkoły muzycznej). Na razie w domu ćwiczę na pożyczonym keyboardzie, bo nie mam sprzętu, ale rozważam wypożyczenie pianina cyfrowego, o takiego np.: http://allegro.pl/nowe-pianino-cyfro...275219254.html
Ale marzy mi się to: http://www.ceneo.pl/2650307

Wpadnę jeszcze później, a na razie szefowa mnie goni

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 12:21   #4555
ines85
Zadomowienie

Cytat:

Pożyjemy, zobaczymy...
Będzie dobrze ....zoabczysz

Cytat:
Rodzina W jest jakaś bardziej ogarnięta niż on
Komentował coś w ogóle?
Hmmm czy jest bardzoej ogarnięta, nie wiem ale są normalni, kontaktowi, z poczuciem humoru, podchodzą do wielu spraw na luzie....
w ich towarzystwie czułam się świetnie, normalnie się rozmwiało...nie patrzyli na mnie jakoś dzwinie tylko tak jabyśmy się już znali....
W. nic nie komentował....Ogólnie zachowywał się w towarzystwie innych tak samo jak jesteśmy tylko sami, po prostu ma już taki charakter że lubi sobie pogadac i pożartowac ze wszystkiego ....z jednej strony i dobrze, że jest kontaktowy

Cytat:
Nic dziwnego, że nasłuchałaś się komplementów: aż się prosi, żeby Ci mówić jaka śliczna jesteś
Oj prosze Cię Limonko nie przesadzajmy ....!!!!

Cytat:
Ja i dzieci...? Jaaaaaasne. Chyba jak pójdę do banku spermy, bo prawdziwego tatusia to ja chyba nigdy nie znajdę
Nie znasz dnia ani godziny kiedy się znajdzie.....pamietasz jak nam wiele razy pisałaś, że nie można w ten sposób myslec, że na kazdego czeka miłośc gdzieś za rogiem

Cytat:
na razie nie dziękuję za kciuki.......

Limonko miłego sprzątania

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
hello
ta jak zwykle rozgadana...... nie odpowiadasz na nasze pytania ...czemuż to tak...?

JoyceSky no prosze prosze jaka zdolna z Ciebie painistka...jak to mowią na spełniane swoich marzeń nigdy nie jest za późno......
zaglądaj do nas częsciej.....

Dziewczyny czytałyście ksiązke "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy..." ja to zaczełam ostatnio czytac i normalnie ta ksiązka jest chyba o mnie to znaczy ukazuje ona to jak postępuje w dziewczyna miła z facetami a jak postępuje "zołza' czyli dziewczyna pewna siebie, taka która od razu nie daje facetowi swojego serca na tacy......ja niestety jestem tą co od razu daje...i wychodzi na to że faceci takich kobiet do końca nie chcą... i szybko się nimi nudzą

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2010-10-19 o 12:23
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 12:31   #4556
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Dziewczyny czytałyście ksiązke "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy..." ja to zaczełam ostatnio czytac i normalnie ta ksiązka jest chyba o mnie to znaczy ukazuje ona to jak postępuje w dziewczyna miła z facetami a jak postępuje "zołza' czyli dziewczyna pewna siebie, taka która od razu nie daje facetowi swojego serca na tacy......ja niestety jestem tą co od razu daje...i wychodzi na to że faceci takich kobiet do końca nie chcą... i szybko się nimi nudzą [/QUOTE]
Książki nie czytałam, ale jak najbardziej zgadzam się z tym, danie facetowi siebie od razu na tacy to gwóźdź do związkowej trumny. Facet albo stwierdzi, że za łatwo poszło i straci zainteresowanie, albo owszem, będzie z Tobą, ale nie doceni Ciebie, będziesz po prostu wygodnym dodatkiem do życia.

Stary 2010-10-19, 16:57   #4557
ines85
Zadomowienie

Jesli ktoraś z Was ma ochotę to może sobie kupic dzisiejsza "Panią domu..."

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 23:09   #4558
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
a se kupie

NIUNIEEEE nie wiem co sie dzieje....ja nei chudne;/
jem same dobre rzeczy, tj cycki ,ciemny ryz, pieczywo tylko chrupkie deseczki, jakies surowki jakies melka z muslim, chrom-i przez to nei ejm slodkiego jejejejeeeeeeeeeeeeee;D:c ool:
a nie chudne....mam nerwa bo 3 tyg a ja tylko 2kg polecialam, w tym te 2 kg w pierwszym tygodniu a potem juz nic...zaraz sie wkuu i rzuce to w pierony ;/
Stary 2010-10-20, 07:36   #4559
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
Kupię ma pewno

U mnie mały update: Dzisiaj jedziemy do urzędu z Tżem z wybranym projektem domu, zrobić rekonesans i porównać projekty i zobaczyć czy taniej wyjdzie kupić projekt z tej stronki

Stary 2010-10-20, 11:33   #4560
ines85
Zadomowienie

Cytat:
a se kupie
A se kup
Cytat:
NIUNIEEEE nie wiem co sie dzieje....ja nei chudne;/
jem same dobre rzeczy, tj cycki ,ciemny ryz, pieczywo tylko chrupkie deseczki, jakies surowki jakies melka z muslim, chrom-i przez to nei ejm slodkiego jejejejeeeeeeeeeeeeee;D:c ool:
a nie chudne....mam nerwa bo 3 tyg a ja tylko 2kg polecialam, w tym te 2 kg w pierwszym tygodniu a potem juz nic...zaraz sie wkuu i rzuce to w pierony ;/
hEJ laska nie waż się obsesyjnie codziennie..... spokojnie dietkuj, wez może sie jeszcze troche do tego poruszaj a efekty na pewno przyjdą ...cierpliwosci NIE PODDAWAJ SIĘ !!!!!

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość

U mnie mały update: Dzisiaj jedziemy do urzędu z Tżem z wybranym projektem domu, zrobić rekonesans i porównać projekty i zobaczyć czy taniej wyjdzie kupić projekt z tej stronki
Zazdroszcze normalnie własnego domku

hey laseczki....
u mnie nic nowego , wróciłam właśnie z praktyk....dziś było sporo pacjentów jedna babka była tak zrzędliwa ze szok.. wczoraj robiłam jej tzw. aquawibron jest to masaz taki pneumatyczny, dziś wzieła ją kolezanka to zaczeła marudzic ze za lekko ją mizia i chciała byc wymasowana tak jak wczoraj..wiec musiałam ją masowac......tak ją dociskałam z całej siły, a jej się to podobało...normalnie jakieś sado-macho

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2010-10-20 o 11:35
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości