|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
moja juz spi
ostatnio usypianie trwa max 5 min, poprzytulam i odkladam spiaca do lozeczkaide pocwiczyc bo pewnie malz zaraz wroci
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
dziękuje za troskę, to miłe
![]() Czuję się jakbym w ciąży nie była.Nie mam absolutnie żadnych dolegliwości,ani kłopotów ze wstawaniem,spaniem itp A jak już doczekałam się bicia serduszka i kosmówka się zakleiła to już w ogóle mogę powiedzieć że się zapominam. To już minęło 8 i pół tygodnia chodzę jeszcze w swoich bluzkach,spodniach coś tam się rysuje Na wadzę +1kg co mnie napawa optymizmem ![]() Wstawiłam dla męża na jutro flaczki drobiowe.Znaczy dopiero podroby zaczynam gotować...fuj ale smród Czeko ja też miałam nadżerkę i mam. Lizak też nie jest L obcy.Staram się by jeśli już to był to ten nimm2
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1143 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakaś wypompowana dzisiaj jestem więc już się ładnie żegnamSpokojnej nocy ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Pokażesz swoje zdjęcie,jak już będzie widać brzuszek? Kurcze,za wsze się roztkliwiam jak widzę kobietę w ciąży
|
||
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
pokaże,pokaże
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakie, jakie? Daj linka ![]() Cytat:
![]() Ja też bym obejrzała
|
|
|
#1146 |
|
Wtajemniczenie
|
Poczytałam was troszkę, ale śpiąca jestem i nie cytuję ![]() Zdrówka wszystkim chorowitkom ![]() Kasiu cieszę się, że wszystko ok z bąbelkiem ![]() U nas spokój odpukać, Amela nawet kataru nie ma. Korzystamy intensywnie z pogody Kupiłam sobie dzisiaj buty w ccc cieszę się jak dziecko bo dla mnie to cud Boski znaleźć coś na moją małą nogę ![]() Dobranoc
|
#1147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi lekarz powiedzial rok temu ze przy regularnych cyklach nadzerka sama zanika ale zobaczymy jutro ja wogole jej nie daje, dzisiaj dostala to przeciez jej nie zabiore a wogole to u Filipka chciala ja ciocia poczestowac paluszkami, chipsami takie jak frytki ale ja stanowczo powiedzialam ze Werka nie je takich rzeczy, a jej maly to nalogowo ![]() pewnie gdyby Werka sama miala zasypiac to tez by walczyla ![]() Cytat:
a u was to oczywiscie zadna choroba niewskazana bo Amelka juz dosc wycierpiala tyle razy antybiotyki bralaa pokaz w czym bedziesz kusic ta sexi stopka??
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-10-14 o 22:01 |
||
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
#1149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie są jakies ograniczenia, ale takie przypadłości jak wady serduszka na pewno się kwalifikują - poszukaj Cytat:
![]() Cytat:
oby tak dalej
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, swietnie, ze sie dobrze czujesz. Oby tak dalej, czego z calego serca zycze
Mayaho, trzymam kciuki za pobranie moczu.
|
#1152 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Super
Cytat:
![]() Takie klocki kubeczki ,prosze: http://www.swiat-zabawek.pl/index.ph...i-kostki-02634= Cytat:
Miało mnie już nie być,a jeszcze jestem ![]() Ale już znikam.Dobranoc |
||
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomnialo mi sie
![]() Te duze Lego to Lego Primo i z pewnoscia gdzies widzialam, wiec chyba jeszcze produkuja.
|
#1154 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a z nadżerka to nie ma sie co bac a bralas jakies leki zeby ci zeszła, czy nic? jakbys miała miec zamrażanie to nie jest tak źle napisz po wizycie Cytat:
8 i poł tyg.......... to juz?
|
|
#1155 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
My z Bartoszem od 6.15 na nogach już dawno nie wstał tak wcześnie tylko nastrój ma jakiś taki,jak to mówią dziewczyny "nieprzysiadalny".Już przy śniadaniu było marudzenie pewnie wcześniej go położę na przedpołudniową drzemkęDamian ma dzisiaj sprawdzian z matematyki,rano skwitował tylko,że dobrze że na pierwszej lekcji,to będzie z głowy ![]() Idę na kawkę ![]() Miłego dnia ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cześć angy |
|
|
|
#1156 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że zamówiłam te zamszowe... A na zimę się nie nadadzą, co?Cytat:
Cytat:
U nas to samo. Popłakiwanie, ciągle na ręce, luuuźna kupa juz trzeci dzień, taka kwaśna, w nocy tez popłakuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cze ![]() Juz wcześniej napisałam-nocka średnia, na pewno to zęby. Matko i tak do 2 lat ![]() ![]() Wczoraj daliśmy tą maść do zrobienia i będzie dopiero dzisiaj o 16 Plamy sa większe, czerwone i brzydko to wygląda Mam nadzieje, że jak zaczniemy juz smarować to szybko znikną.Całe popłudnie przestwialiśmy w pokoju. Musieliśmy dac wyżej TV bo Zośka wiecznie go dotykała i jak nie widzieliśmy wgapiała się w niego z odległosci 20 cm Oczywiście majsterka musiała wchodzić we wszystkie najciaśniejsze kąty i we wszystkim uczestniczyć. Matko daj mi cierpliwość.---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
Cześć My na nogach od 5.30
|
|
#1157 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kłótnie na działce były o niego![]() Cytat:
A jak zapyta się jaka jest kwaśna cytryna to robi MarszczynoskaCytat:
Zu jeszcze takich typowych klocków nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
No co Ty ![]() Cytat:
|
|
#1158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też miałam wymrażaną,po Damianie ![]() A co myslałaś,że majsterka siądzie w kącie i będzie patrzyć? ![]() U Was to chyba norma? |
|
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje wszystkim za ciepłe słówka
![]() zleciało jak z bicza strzelił zaraz będę pakować torbę i pisać że wybieram się na porodówkę ![]() Cytat:
no i to że chce na ręce mnie wykańcza, bo nie powinnam jej brać, choć teraz jak się skleiło co miało to zdarzy mi się jak przenieść niż miałoby to trwać i trwać. Wczoraj po basenie zjadła składaną skibkę z polędwicą-taką ze środka chleba, więc 2pojedyńcze dość spore były Nie chciałam mleka robić bo by zostawiła więc zjadła 2paróweczki cielęce i gruby plaster pomidora.Myślałam że do rana wystarczy, a ona o 3:30 wołała "meko" Pospałyśmy do 8
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo trochę się boję...No taką miałam nadzieję Ostatnio niestety tak
|
|
#1161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() beeeeee faczki ![]() Ja nawet nie wiem co to nadżerka na szczęście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zeby maść pomogłaMy od 5.15 ![]() ......................... Dzień dobry ![]() Wczoraj już nie miałam siły wchodzić na Wiz...ale dziś już jestem... Muszę się pochwalić...ja wróciła do domu to czekała już na mnie torebka Wzięłam jednak tą z Promodu No i we wtorek doszły też te spodnie narciarskie Wójciaka i sąSUPER![]() Więcej grzechów nie pamiętam...
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-10-15 o 08:48 |
|||
|
|
|
#1162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak wstała o 5.30 to wtrąbiła kolejną butlę ![]() Czyli idzie ku gorszemu ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Fajnie, że zakupy komleksowo udane
|
|
#1163 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czyli krzywdy nie da sobie zrobić![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pokaż torebkę pewnie wklejałaś,ale ja nie widziałamJednym słowem zakupy udane Idziemy na chwilę na dół,do dziadków ![]() Cholerka,Bartosz robi porządki u Damiana w biurku... |
||||
|
|
|
#1164 | |||
|
Zakorzenienie
|
czsc
![]() Cytat:
boje sie jakbym szla 1 raz do ginekologa......nie wiem czemu ![]() Cytat:
a przy sniadaniu ostatnio co zje kawalek to chce popic i tak w kolkoczy wasze maluszki tez pija w trakcie jedzenia? bo Werka pila zwykle po a teraz musi popijac jedzenie Cytat:
pytam bo tez chyba kupie jej osobno jeszcze takie spodnie
|
|
#1165 |
|
BAN stały
|
hej, ja z kawka dopiero, pospalysmy do 9
ze mna ciut lepiej z nosa dalej leci ale ogolnie lepiej sie czuje...pewnie kilka dni jeszcze potrzyma.Kasiu super ze u ciebie ok i dobrze sie czujesz...zlecialo, zlecialo - tak jak piszesz niedlugo bedziesz pisala ze bole masz i jedziesz rodzic przy wolnej chwilce naskrob jak robisz flaczki drobiowe ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- ja sie wczoraj podleczylam lipa i miodem moze to troche pomoglo... |
|
|
|
#1166 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, coś podobnego do kubeczków z Ikei, tylko one są okrągłe.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kuba już lepiej wygląda, te plamki są bledsze Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
, od razu się wyczuwa dobry humor ![]() Cytat:
Cytat:
*** Kubuś nie mógł wczoraj zasnąć przez ten kaszel i katar, dosłownie płakał z zamkniętymi oczami. Wzięłam Go na kolana, przykryłam kocem i tak spał. Chyba pionowa pozycja Mu pomogła, bo zasnął dobrze. Dzwoniłam wieczorem do lekarza, dał mi jeszcze wskazówki na noc i mieliśmy dziś jechać na RTG, ale Kubuś przespał całą noc, nie kaszlał, rano też już mniej. Więc znów zadzwoniłam do lekarza i powiedział, że jeśli jest poprawa, to się wstrzymujemy, a w razie pogorszenia znów mam dzwonić. Trzymajcie kciuki, żeby zdrowiał ten mój chłopczyk
|
|
|
#1167 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
biedny Kubus, pewnie ze mocno trzymamy za zdrówko Krasnoludka |
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry, przeczytałam co napisałyscie, ale nie moge pocytowac. Oli od rana jest strasznie marudna. nic jej nie pasuje, moze cos ją boli. sama nie wiem. ide do mojej marudki.
wczorajsze jazdy poszly oki. coraz bardziej mi sie to podoba
|
|
|
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za słowa otuchy Kasiu cieszę się, że Malutek ma się dobrze i mama też Miramej mam nadzieję, ze Kubie się poprawi Bidulek
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

więc już się ładnie żegnam
Kurcze,za wsze się roztkliwiam jak widzę kobietę w ciąży

bo Amelka juz dosc wycierpiala tyle razy antybiotyki brala

Szkoda, że zamówiłam te zamszowe...

Mam nadzieje, że jak zaczniemy juz smarować to szybko znikną.

, fridy to w zasadzie nie wyjmuję Kubie z nosa, nawet w trakcie jedzenia Mu odciągam, bo inaczej nie da rady zjeść 
czyli krzywdy nie da sobie zrobić
, coś podobnego do kubeczków z Ikei, tylko one są okrągłe.
MACIEJKA SYNEK KOCHANY