|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków cz. 5 - jesteśmy niebezpieczne;)
Cytat:
|
|
#1082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więcej nas chyba już nie będzie. Cytat:
![]() Ja Dermacol stosuję jako korektor i idealnie się sprawdza. I jest baaaardzo wydajny, chyba z 5 lat mi zajmie jego zużycie
|
|
|
#1083 | |||
|
Zakorzenienie
|
Szok
![]() Notabene w Douglasie w Krakowskiej mi powiedzieli, że już nie prowadzą Essence ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak mam nieopalizujący lakier, tylko taki zwykły jednokolorowy, to ten matt daje fajny efekt? Takiej landrynki? ![]() Ja też - dlatego zawsze połowę wieczoru spędzam na nadrabianiu ![]() lalaith - przepraszam, że odpisuję dopiero teraz, ale wczoraj nie wchodziłam na forum (wreszcie ruszyła jakaś integracja na roku ) - chciałabym zdecydować się na ten balsam. Mogę Ci zrobić przelew albo zapłacić przy odbiorze ![]() Jestem padnięta.
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2010-10-14 o 22:46 |
|||
|
|
|
#1084 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyjechalam do Krakowa za chlopakiem
Zaczelam tutaj studia...Mimo, ze w wakacje zakonczylam ten zwiazek to w miescie musialam zostac-teraz ukladam sobie tutaj zycie na nowo Zostal mi ostatni rok studiow i to, co w trakcie tego roku sie wydarzy, zadecyduje czy zostane w Krakowie na dluzej czy dalej bede szukac swojego miejsca gdzies indziej...
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sposób zaprezentowany na wklejonym przez Ciebie zdjęciu był zawsze moim zamierzeniem. Efekty miałaś okazję podziwiać na oku
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2010-10-14 o 22:34 |
|
|
|
|
#1086 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana Gg juz ode mnie uslyszala-mloda bylam i glupia
Ale podobno w Krk jest teraz spory problem z robota wiec moze sam problem mi sie rozwiaze jak nie znajde pracy...
|
|
|
|
#1087 | |
|
Wtajemniczenie
|
naklejka, którą się nakleja na laptopa, żeby był ładny
przy okazji chronitak to np. wygląda: Załącznik 3470776 Cytat:
? słyszałam kiedyś, że w biedronce po 5zł takie były
|
|
#1088 |
|
BAN stały
|
Wylicytowałam za 53 zł tylko! Szok, bo one po 69 chodzą
![]() czy ktoś nie chce czegoś od tego sprzedającego? No bo i tak już kupuję... No to może ktoś coś ![]() http://allegro.pl/show_user_auctions...372844&p=1&p=0 polecam ten pędzel http://allegro.pl/profesjonalny-pedz...274738800.html (wspominałam już tu o nim kilka razy) Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-10-14 o 22:47 |
|
|
|
#1090 |
|
Copyraptor
|
Ineso, steper jest cudowny
zaczynałam od 800 kroków w niecałe pół godziny, dziś zrobiłam 1600 w 45 minut. Tylko tłoki się tak nagrzewają, że parzą jak się ich dotknie (darmowe ogrzewanie mieszkania Kasiencja - nie dostałam PW od Ciebie, więc wyjadę z domu tak jak normalnie planowałam (sen!), czyli o 11, przed 12 na pewno dojadę na miejsce. Wrzucę Twoje rzeczy do auta, bo to żaden problem, ale będziesz mnie jakoś musiała złapać ![]() ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Ineso - chcę złożyć zamówienie w zakątku, jak najszybciej, bo została 1 sztuka produktu na którym mi zależy. Wszystko mam wrzucone do koszyczka, ale 1) nie ma drucika karbowanego złotego i 2) trochę się ceny pozmieniały. Wyjdzie parę złotych drożej chyba. Odpisz mi proszę jak najszybciej jaka decyzja - czy coś dodajesz, czy coś anulujesz, ok? (przepraszam, że tak poganiam po tym, jak się tyle z tym ociągałam
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2010-10-15 o 01:39 |
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mi się wczoraj przypomniało, że byłam w sklepie z odzieżą i mierzyłam ciuchy i po tym mierzeniu mam cały zdarty łokieć + wskazujący palec
A dzisiaj dentysta, dżiz, już się odzwyczaiłam od chodzenia...
|
#1092 | |
|
Matka Smoka
|
Cholerko - zamów wszystko. Patrzyłam ostatnio czy linki jeszcze działają i widziałam ceny - niektóre droższe, niektóre tańsze
![]() Cieszę się, że steper służy. ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1093 | |
|
Pani Buka
|
Cholerko, poszedł sms, bo zachowałam Twój numer od kiedyśtam
mam nadzieję że doszedł!( )Cytat:
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę - jeśli pod koniec miesiąca
. Mówię o pędzlach .Cytat:
.A jakie brązy? Bo jakoś mi do Ciebie brąz nie pasuje .
|
|
|
|
|
#1095 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ja też próbuję się malować jak na wklejonym zdjęciu, ale nigdy mi nie wyszło Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/sleek-original-i-d...267139278.html http://allegro.pl/sleek-storm-i-divi...267139564.html
|
|
|
#1096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój nr konta powinnaś miećJa też nie widzę lenki w brązach, chyba że w takich jasnych beżykach jak te próbki z Sephory i to przełamanych czymś zimniejszym. Za to w różach, błękitach, mięcie, bielach i szarościach I Lenka chyba nie ma kocich oczu, albo ja ślepa jestem ?Dzięki dziewczyny za wsparcie ![]() emilka ja wolę Niczyją bo silna nie jestem Ale jeśli oto chodzi to już bym wolała Lipnickiej Ona ma siłe - jakoś bardziej do mnie przemawia.---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Dodałam w wątku Avonowym w klubie perfumy Bond Girl
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-10-15 o 10:42 |
||
|
|
|
#1097 |
|
Wtajemniczenie
|
raczej niee. nie mam tej naklejki, ale wydaje mi się, że nie powinna. jak się ściąga tę folię ochronną, która jest na laptopie przy zakupie, to nie ma żadnego kleju
![]() kurcze, kupiłam sobie znowu nowe buty
|
#1098 |
|
Nie depcze krokusów
|
ale folia jest firmowa, sami sobie by nie szkodzili
|
|
#1099 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zerknęłam teraz na KWC i też mają ponadprzeciętnie dobre recenzje: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...a-12-cieni.htm Ale tak jak mówiłam - ja ich nie testowałam. |
|
|
|
|
#1100 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Malla,
Myślę, że będę chętna na pędzle. Postaram się do listopada na nie uzbierać |
|
|
|
#1101 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ax - A które kolory byś mi poleciła? Nad tą się zastanawiam:
http://allegro.pl/sleek-storm-i-divi...267139564.html mały wybór u tego gościa w porównaniu z tym, jakie cudeńka widzę na blogach Ecrulo - o, dobrze, że mi przypomniałaś ![]() Otworzyłam w Klubie zamówienie na pędzle Hakuro, 10 pędzli w etui za 65 zł, rozchodzą się jak świeże bułeczki, tego nie możesz przegapić!
![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-10-15 o 12:17 |
|
|
|
#1102 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niestety w pl jest ich bardzo mało od reki... |
|
|
|
|
#1103 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ax - to ja poproszę tę paletkę, wyjdzie taniej niż Inglot. Czy dobrze mi się wydaje, że tam są wymienne wkłady?
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.http://allegro.pl/sleek-chaos-palette-i1268256644.html - takie dla wiosny?
|
|
|
|
|
#1105 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sie nie dalam-nie kupilam dzisiaj butow...ale kupilam spodniczke-mega krotka, jak ja ja teraz zaloze to nie wiem...i torebke
a mialam isc tylko do rossmana |
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Matka Smoka
|
Jeju jakie życie jest pełne trudnych wyborów i decyzji....
Hakuro i tak lepsze od zestawów pędzli u tego użytkownika, co Ax kupuje, tak? No, ale tam w zestawie jest już warzchlarzyk (i jest taniej ). Więc kupować Hakuro i warzlarzyk tutaj??? masakra...Niezmiennie od kilku dni Hakuro kojarzy mi się z Sepuku
|
|
|
|
#1109 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zawsze można włożyć wkład innej firmy, np. przykleić na kleju.
|
|
#1110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też i będę w Lbn i będę je odbierać osobiście. Ax też jest ewentualnie chętna więc możemy zrobić wspólne zamówienie![]() Cytat:
![]() Sir nie przejmuj się takim małym obsunięciem- najważniejsze zebyśmy dostały nasze skarby ![]() Cholerko przeglądałam ten zakątek i tam jest tyle skarbów że aż wiruje w głowie! wszystko chciałabym mieć! choć oczywiście to nierealne. teraz szukam takiej styropianowej kuli na bombki świąteczne- chce to zgormadzić w najbliższym czasie żeby znowu na wariackich papierach nie robić tydzień przed świętammi, a niestety takiej kuli tu nie widziałamlalaith strasznie przykro mi się zrobiło jak przeczytałam Twój podpis i słowa tej piosenki.... ja i tak Ciebie i e_milkę podziwiam za siłę i odwagę p.s. wczoraj przesłałam Ci pieniądze. Jusztynka89 i co kupiłaś bluzkę? ta ks. to faktycznie ręka mistrza, a Ty co masz? ja mam chyba galopującą sklerozę:/ Przekaż Neciakowi że pieniądze poszły wczoraj. Mówiłaś jej o tym sklepie w GK? ale mam dzisiaj młyn:/ już ledwo zipie...jeszcze mojemu szefowi nie chce się nawet napisać meila, za dobrze ma za mną ![]() a od 17 do 21 czeka mnie maraton na uczelni:/ mam nadzieję że zajęcia będą chociaż ciekawe bo to z PR-u a ten temat akurat jest interesujący
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

mam nadzieję że doszedł!(
)