Majowo-czerwcowe mamy 2011 :) - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-15, 12:36   #3001
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Eveline :: Slim Extreme 3 D - ja ten ostatnio kupiłam. Podobno tej firmy kosmetyki ogólnie są skuteczne. W pracy laski zachwalały z tej samej serii na jedrność biustu. Ja póki co swój tylko raz użyłam, zobaczymy co to da.
ale w ciązy nie można ich stosować
co do skuteczności to są dość efektywne
a w ciązy tylko specjalne serie można

Ja po ciąży nie nabyłam ani 1 rozstępu ani cellu, a nadbiło mi 27kg
Więcej niespodzianek dostałam po dietce
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 12:43   #3002
DariaKom
Zakorzenienie

Właśnie przeczytałam, że prawdopodobnie ma kofeinę , nie wiem jak to ma wpłynąć na dziecko, ale jak nie można- to nie można. Trudno
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 12:43   #3003
principessina
Zakorzenienie

24kasia86 wiesz nie to ze na mus musi byc dziewczynka, mojemu mezowi sie marzy, bo u niego same chlopy w rodzinie, to nasze pierwsze dziecko, wiec ciesze sie ze w ogole zaszlam, co ma byc to bedzie

a ja zaraz bede robic risotto z grzybkami mniam choc ostatnio to wiekszosc zjada moj maz, bo nie mam zbytnio apetytu

Tez za niedlugo bede musiala sobie sprawic spodnie, narazie wystarczaja mi jeszcze te leginso-getry i tuniki, bo jest cieplo, ale nadchodzi jesien...
Pozatym ide dzis na wosk, bo w pon wizyta u gina wiec trzeba jakos wygladac hehe

Jezszcze chcialam sie odniesc do tych wyjazdow i lotow samolotem, uwazam ze podroze w ciazy, jesli sie czujemy dobrze jak najbardziej tak, ale nie takie dalekie, bylam w Tajlandi i tam jest nie za czysto, pozatym zupelnie inne jedzenie, w ciazy nie polecialabym, ale ja to ja z kolei Egipt, tam jest problem z woda, wiec tez nie, latajmy raczej po Europie, jest tyle pieknych miejsc
Stary 2010-10-15, 12:44   #3004
kruczaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Właśnie przeczytałam, że prawdopodobnie ma kofeinę , nie wiem jak to ma wpłynąć na dziecko, ale jak nie można- to nie można. Trudno
Wybierz taki krem na którym piszę że jest dla kobiet w ciązy, to bardzo ważne, bo przez skóre mogą sie dostać jakieś niezbyt pożyteczne dla bejbika środki.
kruczaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 12:49   #3005
DariaKom
Zakorzenienie

Dobra, zarejestrowałam , dopiszę to serum do listy miliarda innych rzeczy, których nie można. Ehhh...z jednej strony "nie czytaj tych rzeczy.." ale jak tu nie czytać jak za każdym rogiem na ciężarówkę czeka niebezpieczeństwo pod postacią śledzia, sera, czy kremu... tak bym nie wiedziała, że nie mogę
Stary 2010-10-15, 12:49   #3006
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Kochana ja jak byłam przeziębiona i kaszlałam to też bolał mnie brzuch przy każdym kaszlu jak i kichaniu, ale próbowałam sobie znaleźć odpowiednią pozycję. Np. jak leżałam już w łóżku to jak kaszlałam, obracałam się na bok i lekko skulałam, wtedy nie bolał brzuch przy kaszlu czy kichaniu. A jak na stojąco jestes to własnie dobrze przy kichnięciu lekko przykucnąć nie całkowicie, u mnie się sprawdziło
a w jakiej pozycji najlepiej wam sie lezy? bo mi na pleckach z nogami wyzej czesto lubilam jak moj Tż sobie noge na moja zarzuca ale lezalam wtedy prawie na brzuszku. teraz to nie wchodzi w gre bo mnie pobolewa. w nocy nieraz sie budze i musze zmienic pozycje.

Bylam dzisiaj na pobraniu tego HCV...znowu zemdlalam:-( nie wiem co to bedzie jak bede rodzic???

odebralam wyniki moczu:

leukocyty- ujemne a powinny byc 0-20
glukoza NORM a powinna byc ujemna
pH 8 a powinna byc 5-7

bakterie nieliczne
dosc liczne fosforany bezpostaciowe obym znowu nie miala kamienicy nerkowej- co za bol
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 12:52   #3007
DariaKom
Zakorzenienie

Mi właśnie mąż za chwilke przywiezie moje badania moczu i krwi. Dobrze, bo zobaczę czy wszystko dobrze z wynikami!
Stary 2010-10-15, 12:53   #3008
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
a w jakiej pozycji najlepiej wam sie lezy? bo mi na pleckach z nogami wyzej czesto lubilam jak moj Tż sobie noge na moja zarzuca ale lezalam wtedy prawie na brzuszku. teraz to nie wchodzi w gre bo mnie pobolewa. w nocy nieraz sie budze i musze zmienic pozycje.

Bylam dzisiaj na pobraniu tego HCV...znowu zemdlalam:-( nie wiem co to bedzie jak bede rodzic???

odebralam wyniki moczu:

leukocyty- ujemne a powinny byc 0-20
glukoza NORM a powinna byc ujemna
pH 8 a powinna byc 5-7

bakterie nieliczne
dosc liczne fosforany bezpostaciowe obym znowu nie miala kamienicy nerkowej- co za bol
W dzień jak sobie odpoczywam to leżę na boku, lub na wznak, nogi też staram się unosić do góry. W nocy usypiam na boku częściowo na brzuchu, z ręką bod brzuchem, na razie takie zasypianie mi nie przeszkadza, nic mnie nie uciska nie gniecie, a później to już będzie problem, nie umiem inaczej usypiać.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 12:55   #3009
Eve1603
Zakorzenienie

Wiecie co, ja nie wiem jak to z tymi kremami jest - nie szukalam info na ten temat, ale nie jestem przekonana, ze te wszystkie antycellulity moga zaszkodzic przeciez do krwiobiegu krem nie wnika, a to jedyna droga do dziecka... nie ma (chyba) mozliwosci zeby przez skore cos sie do organizmu dziecka dostalo, w koncu jest jeszcze pecherz plodowy.
Ale powtarzam, nie informowalam sie dokladniej, pisze co mysle.

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 12:58   #3010
Aliczka88
Zadomowienie

Witam moje Panie
Ja wstałam dziś o 6.00 hahaha. Wysprzątałam dom, ugotowałam zupkę jarzynową a na drugie rybkę, z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
Potem byłam u teściowej na kawie i wróciłam i leże bo mnie kręgosłup boli! A na 16 ma przyjść dziewczyna na paznokcie. I 3h bede siedzieć i robić ale mi sie nie che
Ja to też nie wiem który mam tydzień! Jak liczycie od pierwszego dnia ostatniej miesiączki to jest zarazem pierwszy dzien ciąży?? Czyli jak ja miałam okres 27 sierpnia tj piątek to który mam tydzień?? Help!
27sierpnia zaczął mi sie pierwszy tydzien ciąży....
3 wrzesnia 2tydz
10 wrzesnia 3 tydz
17 wrzesnia 4 tydz
24 wrzesnia 5 tydz
1 pazdz. 6 tydz
8 pazdz. 7 tydz
DZIS zaczął mi sie 8 tydzien tak??
Bo ja nie wiem jak to sie liczy

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 13:05   #3011
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Ja "od zawsze" uzywam oliwki do calego ciala. W pierwszej ciazy nie uzywalam niczego innego i nie mam nawet pol rozstepu, ale mysle, z e po pierwsze to genetyka (ani babcia, ani mama nie mialy), a po drugie pewnie nie bez znaczenia jest fakt, ze smaruje sie systematycznie od lat. Kiedys w jakiejs tv sniadaniowej mowili, ze o skore nalezy zaczac dbac przed ciaza, choc wiem od kolezanek, ze roznie z tym jest, niektore kupuja najdrozsze specyfiki i sa cale w rozstepach, inne nie robia prawie nic i rozstepow nie maja. Przy sklonnosciach do rozstepow, pewnie i tak sie ich nie uniknie, ale warto sprobowac z tym walczyc.
zgadzam sie z tym co piszesz... to samo sie tyczy otylosci i innych chorob, wiekszosc z nich zalezy od genow, ale zawsze lepiej zapobiegac niz leczyc. Tez mam oliwke i smaruje nia brzuszek i cycki jak mi sie przypomni (ale musze sie wziac) wiem ze moja mama ich nie ma a urodzila 4 corki, moja babcia tez nie ma a ma 3 synow
Nikosia

Stary 2010-10-15, 13:08   #3012
Eve1603
Zakorzenienie

Aliczka
z tym liczeniem, to mi chodzilo o to, ze internetowe kalkulatory nie sa jednomyslne i pomijam fakt, ze jedne licza od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki, a inne od dnia owulacji, ale nawet te ktore licza wg tych samych zasad podaja mi inne tygodnie
ja mialam ostatnia miesiaczke 10.09 i wg wiekszosci dzisiaj zaczelam 5tydz. no i chyba tego sie bede trzymac.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
zgadzam sie z tym co piszesz... to samo sie tyczy otylosci i innych chorob, wiekszosc z nich zalezy od genow, ale zawsze lepiej zapobiegac niz leczyc. Tez mam oliwke i smaruje nia brzuszek i cycki jak mi sie przypomni (ale musze sie wziac) wiem ze moja mama ich nie ma a urodzila 4 corki, moja babcia tez nie ma a ma 3 synow
Moja babcia uzywala masla do smarowania brzucha mama tez i kremu dermosan teraz jest tego tyle, ze trudno sie zdecydowac

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 13:11   #3013
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Aliczka
z tym liczeniem, to mi chodzilo o to, ze internetowe kalkulatory nie sa jednomyslne i pomijam fakt, ze jedne licza od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki, a inne od dnia owulacji, ale nawet te ktore licza wg tych samych zasad podaja mi inne tygodnie
ja mialam ostatnia miesiaczke 10.09 i wg wiekszosci dzisiaj zaczelam 5tydz. no i chyba tego sie bede trzymac.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Moja babcia uzywala masla do smarowania brzucha mama tez i kremu dermosan teraz jest tego tyle, ze trudno sie zdecydowac

ladne imie dla dziecka Oluś- Aleksander hehe moja tesciowa tak na mojego wola choc Tż ma na imie Daniel
Nikosia

Edytowane przez 24kasia86
Czas edycji: 2010-10-15 o 13:14
Stary 2010-10-15, 13:17   #3014
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Jezszcze chcialam sie odniesc do tych wyjazdow i lotow samolotem, uwazam ze podroze w ciazy, jesli sie czujemy dobrze jak najbardziej tak, ale nie takie dalekie, bylam w Tajlandi i tam jest nie za czysto, pozatym zupelnie inne jedzenie, w ciazy nie polecialabym, ale ja to ja z kolei Egipt, tam jest problem z woda, wiec tez nie, latajmy raczej po Europie, jest tyle pieknych miejsc
O dzięki Ci za uwagi
a w Tajlandii z zołądkiem sensacji nie miałas ??

Aha i jak z tymi kremami na rozstepy? Już używaC? I na biust tez ??
Mustella kiedys była chwalona? Nadal jest ?

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 13:19   #3015
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Aliczka

a nie zawsze te najdrozsze sa najlepsze... zwykle sklad chemiczny jest taki sam....

ja tez sie zastanawiam nad swoim tygodniem ciazy- @ mialam 20 lipca, a z usg wynika ze zaszlam 16 lipca

zobaczymy co mi wykaze 20.10
Nikosia

Stary 2010-10-15, 13:32   #3016
d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640
Konto usunięte

daisy: pamietaj, zeby pic wode tylko butelkowana, myj owoce warzywa przed jedzeniem, przed zamowieniem jedzenia zwroc uwage na czystosc lokalu i nigdy za duzo mycia rak, mozesz tez wziasc jakis antybakteryjny zel do rak w wersji turystycznej
wypocznij i nazbieraj sil na przyszlosc

ja w pierwszej ciazy smarowalam sie oliwka 2 razy dziennie i wszystko bylo ok az do ostatniego tygodnia, wtedy wyszly rozstepy, niestety

U mnie tez rybka na obiad, tylko jeszcze nie wiem jaka, mam 3 rodzaje do wyboru i sie zdecydowac nie moge

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
[FONT=Comic Sans MS]Aliczka
o wlasnie, ja mialam ost @ 6.09 i jestem w 6 tygodniu, wiec tego sie trzymam
d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 13:32   #3017
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2268307 0]daisy: pamietaj, zeby pic wode tylko butelkowana, myj owoce warzywa przed jedzeniem, przed zamowieniem jedzenia zwroc uwage na czystosc lokalu i nigdy za duzo mycia rak, mozesz tez wziasc jakis antybakteryjny zel do rak w wersji turystycznej
wypocznij i nazbieraj sil na przyszlosc

ja w pierwszej ciazy smarowalam sie oliwka 2 razy dziennie i wszystko bylo ok az do ostatniego tygodnia, wtedy wyszly rozstepy, niestety

U mnie tez rybka na obiad, tylko jeszcze nie wiem jaka, mam 3 rodzaje do wyboru i sie zdecydowac nie moge [/QUOTE]

Własnie już zakupiłam te żele antybakteryjne oraz przeciwko komarom miskitierę.

Robicie mi smaka dziewczyny na te rybki !! Kupujecie mrożone i potem rozmrażacie? Mnie z takich mrożonych często się robi taka niefajna ciapa.... A filety kupujecie czy co
Ja ostatnią @ miałam 03.09 i wczoraj pan dr mi powiedział, ze to przełom 5/6 tyg a z kolei z usg na podstawie rozmiaru wynika, że 6tc i 5/6 dzien

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2010-10-15 o 13:37
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 13:35   #3018
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
O dzięki Ci za uwagi
a w Tajlandii z zołądkiem sensacji nie miałas ??

Aha i jak z tymi kremami na rozstepy? Już używaC? I na biust tez ??
Mustella kiedys była chwalona? Nadal jest ?
ja tez w sylwestra jade w gory fakt ze samochodem i ok.5h ale co tam. Musi byc dobrze. Jestem zmarzlak wiec wygrzej sie za mnie

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Własnie już zakupiłam te żele antybakteryjne oraz przeciwko komarom miskitierę.

Robicie mi smaka dziewczyny na te rybki !! Kupujecie mrożone i potem rozmrażacie? Mnie z takich mrożonych często się robi taka niefajna ciapa.... A filety kupujecie czy co
pozwole sobie zadac to samo pytanie do dziewczyn co ty... jestem smakoszem ale gotowac to gotuje ze dwa lata i nie zawsze wiem jak...
np. bigos tak strasznie lubie a nie umiem

a z ryb smazonych zawsze mi ciapa wychodzi
Nikosia

Stary 2010-10-15, 13:38   #3019
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Witam moje Panie
Ja wstałam dziś o 6.00 hahaha. Wysprzątałam dom, ugotowałam zupkę jarzynową a na drugie rybkę, z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
Potem byłam u teściowej na kawie i wróciłam i leże bo mnie kręgosłup boli! A na 16 ma przyjść dziewczyna na paznokcie. I 3h bede siedzieć i robić ale mi sie nie che
Ja to też nie wiem który mam tydzień! Jak liczycie od pierwszego dnia ostatniej miesiączki to jest zarazem pierwszy dzien ciąży?? Czyli jak ja miałam okres 27 sierpnia tj piątek to który mam tydzień?? Help!
27sierpnia zaczął mi sie pierwszy tydzien ciąży....
3 wrzesnia 2tydz
10 wrzesnia 3 tydz
17 wrzesnia 4 tydz
24 wrzesnia 5 tydz
1 pazdz. 6 tydz
8 pazdz. 7 tydz
DZIS zaczął mi sie 8 tydzien tak??
Bo ja nie wiem jak to sie liczy
Hej, u mnie sytuacja identyczna, też ostatni okres miałam 27 sierpnia, lekarz określił tydzień ciąży jako 6.. dokładnie w poniedziałek byłam na wizycie, więc dokładnie wtedy był 6 teraz już prawie 7
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 13:38   #3020
24kasia86
Wtajemniczenie

a dziewczyny to jeszcze tymi potrawami sypia ze szok slina do podlogi
Nikosia

Stary 2010-10-15, 13:40   #3021
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam kobietki

Widziałam się dzisiaj w moją bratową i malutką Zuzią ( ale słodka ) i dostałam następną część wyprawki ciążowej ( do oddania, bo będą starać się o drugie, jeszcze nie teraz, ale kiedyś ):
- dżinsy z pasem ciążowym,
- sztruksy czarne z pasem ciążowym,
- poradnik " W oczekiwaniu na dziecko",
- taką wielką poduchę do spania dla ciężarnych

Jak założyłam dżinsy, to już widać maleńki brzuszek, ale od zeszłego tygodnia schudłam 0,8 kg ( pewnie dlatego, że bejbik rośnie i od mamy ciągnie ).
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 13:40   #3022
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruczaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny stosujecie już kremy na rozstępy?? A jesli tak to jakie?? Ja mam z gerbera, polecały mi ten krem koleżanka i bratowa, ponoć świetny, ale chyba jak ktoś ma skłonności do rozstępów to i tak nic nie pomoże....
Cytat:
ladne imie dla dziecka Oluś- Aleksander hehe moja tesciowa tak na mojego wola choc Tż ma na imie Daniel
ja bym chciala aleksandra albo aleksandrę
tztowi tez sie podoba

allle mnie dzisiaj brzuch swedzi
dziewczyny Klubik nam sie ładnie rozwija, zapraszam

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2010-10-15 o 13:46
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 13:45   #3023
kruczaa
Rozeznanie

ja też mam ochotę na rybę....ja często kupuję świerze, bo w przypadku mrożonych lód waży wiecej niż sama ryba

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Witam kobietki

Widziałam się dzisiaj w moją bratową i malutką Zuzią ( ale słodka ) i dostałam następną część wyprawki ciążowej ( do oddania, bo będą starać się o drugie, jeszcze nie teraz, ale kiedyś ):

Jak założyłam dżinsy, to już widać maleńki brzuszek, ale od zeszłego tygodnia schudłam 0,8 kg ( pewnie dlatego, że bejbik rośnie i od mamy ciągnie ).
To super masz, ja niestety sama musze zainwestowac w jakieś spodnie.
Tą książkę też mam, bardzo fajna, mnóstwo informacji. A wczoraj kupiłam http://www.poczytaj.pl/78734 jest też miejsce na notatki i zdjecia, z jednej strony ciąża, a z drugiej pierwszy rok dziecka. Fajna
Stary 2010-10-15, 14:04   #3024
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Witam kobietki

moj brzusio tez sie uwidacznia szczegolnie dzisiaj... zrobil sie twardy i napiety, cala noc mnie skora ciagnela.

Tyle ze ja waze jak dotad 3kg na plus

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

ide teraz na male zakupy oby sie nie nadzwigac, ale sloneczko wyszlo i musze sie przejsc powietrza zalapac po dzisiajszym mdleniu....

odezwe sie pozniej, milego popoludnia buzka
Nikosia

Stary 2010-10-15, 14:10   #3025
AlicjaH
Rozeznanie

Dziewczyny ja się ulatniam do wieczora bardzo żle się czuje zdenerwowałam sie rano jak wstałam mądrym ojcem mojego 1dziecka i mi ciśnienie daje się we znaki wzięłam persen na uspokojenie /wiem, że trzeba z tym uważać 1raz w ciąży brałam/ idę bo z nadciśnienia mi sie chce wymiotować aż -/
Napiszę po wizycie u gina mam na 18
Buzia Ciężarówki i miłego dnia
Stary 2010-10-15, 14:20   #3026
kruczaa
Rozeznanie

Pa Alicja, i koniecznie napisz po wizycie
Stary 2010-10-15, 14:23   #3027
Catia88
Rozeznanie

Alicja powodzenia na wizycie Czekamy na dobre wiadomości i nie denerwuj się!

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 14:41   #3028
DariaKom
Zakorzenienie

Ja nie dostałam zaproszenia do klubu Tak miało być, czy dlatego, że się nie upominiałam ?
Stary 2010-10-15, 14:56   #3029
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Hej, u mnie sytuacja identyczna, też ostatni okres miałam 27 sierpnia, lekarz określił tydzień ciąży jako 6.. dokładnie w poniedziałek byłam na wizycie, więc dokładnie wtedy był 6 teraz już prawie 7
27 był w piątek więc juz sie zaczął 7 ja zapomniałam gina zapytać jak to u mnie i nie wiem buuuu

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 15:39   #3030
24kasia86
Wtajemniczenie

hej dziewczynki wrocilam ze sklepu, kupilam sobie mandarynki, ogorki i pomidorki... wam tez tak smakuja??? za mna chodza, ze szok.
ide zaraz wziac prysznic i biore sie za obiadek

pogoda jest super w koncu cisnienie jest troche wieksze, bo mnie glowa przestala bolec...a ja mam niskie w tej ciazy bardzo.
Nikosia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości