|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
E tam co się martwisz teraz nie takie 'cuda" potrafia chirurdzy naprawiać
.
|
#1232 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zgadzaj się na samochód![]() a "wspólne roboty" domowe też przebiegają u nas w nerwowej atmosferze ![]() na Matarni Cytat:
Cytat:
, maszyna by nie dała radyCytat:
jestem leniem do kwadratu siedzę w domu ... z psem ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
. Na wsi pracy nie ma, a na dojazdy i nieobecnosc po 10-11 godz. w domu to nie mogę i nie chcę sobie pozwolicCytat:
joł prawdę piszesz Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#1233 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dobra...biore sie do roboty
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-15 o 13:22 |
|
|
|
#1235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A jak jego nie ma cały dzień to jest łokej?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja jestem kolejnym leniem (siedzę w domu z "kotkiem" <- patrz avatar), tak wiec nie jesteś sama. W kupie raźniej
![]() Tez powinnam, ale mi siem nie chce. Obijam sie przed TV i oglądam sobie "życiowe" programy.
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie
ot co!Co sobie bede zalowac![]() Dzisiaj czeka mnie powazna rozmowa z szefem na temat dalszej wspolpracy w firmie Z tego co powiedzial to sie dowiedzialem ze olewam klientow ze sie nie interesuje itp...Bo on nie wie co sie ze mna dzieje![]() Yyyy a co ma sie sie dziac Jaka placa taka praca W sumie moze mnie w jak mnie zwolni to trudno,przynajmniej wypowiedzenia nie bede musial skladac
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Z jednej strony dobrze bo skoro masz dość pracy to nie będziesz musiał jeszcze pracować przez okres wypowiedzenia.
Z drugiej może zwolnic dyscyplinarnie za nie wywiązywanie się z warunków umowy, a to może "nabruździć" w papierach.
|
#1239 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A za tą przyjemność Ci chociaż płacili czy miałaś tylko satysfakcję?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
I bardzo pocieszny, teraz siedzi w szafie wnękowej z latarka i śpiewa: "tu jest potwór, tu jest potwór". ------------------ Łooo matko już prawie 2 a ja jeszcze się nie zabrałam za obiad. Pirogów już nie zdążę zrobić, wiec chyba będzie kiszka ziemniaczana.
|
#1242 | |
|
Nindżopesz
|
Teziak, trzymam kciuki ale widzę, że masz już dość olewczy stosunek do tej pracy
Więc może wypowiedzenie byłoby dobrym kopniakiem na rozpęd przy szukaniu lepszej roboty?Cytat:
że nie wspomnę o odpowiednio uroczystej oprawie całości - świecach, skrzypku, czerwonym dywanie.A na poważnie zawsze mi się zdawało, że cały klimat tkwi właśnie w zamówionej na szybkiego pizzy, piwku i chipsach. Podłapałam stresa bo zbyt forsownie się dzisiaj pakowałam aż mnie krzyż rozbolał. Durna bździągwa, teraz poleguję jakby to miało coś zmienić
|
|
|
|
|
#1243 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Przekazuję wszystkim pozdrowienia od Ju!!!
Cytat:
![]() Że zacytuję doktora K. "Grunt to dobre samopoczucie" ![]() Nieeeee!!!!! Bo mi powiedział to samo! ![]() Powiem Hetfieldowi, żeby korzystał póki może, bo w przyszłym roku zakładam pas cnoty Cytat:
![]() Nie szkodź sam sobie. Coś się dzieje i tak reagujesz? Pogadaj ze specjalistą, im wcześniej tym lepiej, bo tak wykańczasz się równiez fizycznie. Martwię się ![]() Cytat:
Jestem, jestem Sieciunia mi odmówiła posłuszeństwa, ale jakoś dzisiaj wstała.Cytat:
![]() edit: wiesz co, tak sobie pomyślałam chwilę... To brzmi tak jakby autorki tych teorii na podstawie własnych przeżyć lub zaobserwowanych sytuacji uważały, ze można liczyć tylko i wyłącznie na siebie, a juz na pewno nie na faceta... i stad takie coś. A to o dobrej woli to chyba takie usprawiedliwianie i wybielanie facetów, nie wiem skąd niektórym kobietom sie to bierze, ale traktują mężczyzn jak jakąś wyższą formę istnienia, której wszystko wolno. Ojojoj... Yyyy... Jakiś gołoklat z Eluveitie? ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-15 o 14:01 |
||||
|
|
|
#1244 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja lubię krudko Poza tym nie lubię się golić i ch*j! Nie rób se nadziei, Majuta Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A Freedom to najpiękniejszy teledysk ever ![]() Rozumiem oszczędność, ale jedzenie przeterminowanej żywności to już lekka przesada Cytat:
![]() Bardzo śmieszne Cytat:
Może jeszcze będziesz kiedyś fajna ![]() Cytat:
![]() Teziak, a chcesz wpierdal? ![]() --- Co za dzień I jeszcze jego tekst mnie zabił: "Mam prośbę. Mógłby pan na mnie zagłosować w najbliższych wyborach?" Ojciec z kolei przyniósł do domu małego kotka, bo myślał, że to jeden z naszej czwórki, ale się jednak pomylił, i tym sposobem znowu mamy 8 kotów |
||||||||||
|
|
|
#1245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, w końcu nic nie robię, to nic nie robię
|
|
|
#1246 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1247 | ||||
|
BAN stały
|
Przeczytałem: "Już prawie 2 lata"
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Można ciężarną po tyłku "klepać"? Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobiety jednak maja więcej rozumu i wiedza ile jest pracy w domu i przy dziecku. ![]() ![]() No ja robię bo muszę coś sama zjeść a w lodówce mam jedynie: gotowane ziemniaki, cebulę i biały ser i 1 jajko (a i przecier pomidorowy i czosnek). No i cukier oraz make w szafce. Masła czy kromki chleba brak (a po zakupy wyjść nie mogę).
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-10-15 o 14:27 |
|
|
|
|
#1249 |
|
Nindżopesz
|
Oł, jesss, zbij mnie
![]() Szybko przyznawać się, kto zna Boxeuses Lutensa? |
|
|
|
#1250 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mniej niz bez scypionki
![]() zrobili mi piątek Cytat:
Cytat:
![]() Matki-Polki? ![]() Fin - przecie widać jaki śliczny ![]() A moze Gryksiu pamięta? Jak wrzuciłam tutaj ich kiczowaty teledysk, to mu się tamte "kocice"podobały, mrau ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-15 o 14:46 |
||||
|
|
|
#1251 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() starośc nie radośc Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja też prawie albo i gorzej, bo w sumie wszystkim po trochu. Sprzedawałm, a później windykowałam pożyczki gotówkowe. Sprzedaż była agresywna, a windykacja bezlitosna
|
|
|
#1252 | |
|
|
Cytat:
Czyli nic czym należałoby się przejmować czy wkurzac. Myslałam, że to może oficjalnie przyjęte stanowisko coś jak filtry na biochemii czy legginsy, baletki i kolor njud na szafie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1253 | |||
|
BAN stały
|
No tak! Jak mogłem zapomnieć
![]() Odwołuję, tfutfu! Na zimę szpar pod oknami już mieć nie będziesz Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Zapomniałem się pochwalić, że wymyśliłem dowcip dzisiaj! "Co robi skupiona blondynka w rogu pokoju? Sprawdza stan konta" |
|||
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------------------------------ Kiszka ziemniaczana to nieliczna z rzeczy z kartofla które lubię.
|
|
#1255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wariaty
![]() idę sprawdzić stan konta i dołączam do grona leni ( dziś mamy obiad ze sklepu-wystarczy podgrzać )bywejcie ps Truskawa wymietła
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie czaję ![]()
|
|
#1257 |
|
|
no właśnie nie... na przykład obserwuję to u mojej koleżanki, rok starszej tylko, dziewczyna śliczna i inteligentna niesamowicie a i tak zachowuje sie jakby faceci byli po prostu półbogami. Nawet jak jej nie dorastają pod żadnym względem do pięt
I zero zrozumienia dla feministek, może dlatego, że żyje w przekonaniu (dosć dziecinnym) że feministka to taki babon co za wszelką cenę chce zgnieść ród meski ![]()
|
|
|
#1258 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Edytowałaś posta i zrobiłaś dopisek o hektarach, wszystko widziałem! Btw - to ile ich macie? ![]() A są jakieś dania z ziemniaków, których można nie lubić? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1259 | ||
|
Zakorzenienie
|
joł i to jedna z największych w kraju, doskonale zorganizowania mafia do "uwalania" emerytów, rencistów i innych, wstydzę się że przez tyle lat przykładałam do tego rękę
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
\też mam ten problem
"normalny" ze Scent Baru oczywiście ![]() Cytat:
Cytat:
żebyś wyszedł z tego obronną ręką (cokolwiek to dla Ciebie miałoby znaczyć ) Cytat:
Cytat:
![]() Pada
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

nie zgadzaj się na samochód

Czy za daleko dojeżdżać, czy jak?
ot co!Co sobie bede zalowac
na temat dalszej wspolpracy w firmie
Z tego co powiedzial to sie dowiedzialem ze olewam klientow ze sie nie interesuje itp...Bo on nie wie co sie ze mna dzieje
Yyyy a co ma sie sie dziac

, w końcu nic nie robię, to nic nie robię

Edytowałaś posta i zrobiłaś dopisek o hektarach, wszystko widziałem!
Btw - to ile ich macie?
żebyś wyszedł z tego obronną ręką (cokolwiek to dla Ciebie miałoby znaczyć