|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Oooooo.... ja tu sobie patrzę i....
no to jeszcze przecież muszę..... ![]() Happciu kochana Wielki buziol dla Ciebie No i zmykac moge do spanka. Dobrej nocki fioletowe damy
|
#7682 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj kochana.. no cycuszki masz fajniutkie.. równiutkie.. gratuluję słonko Cytat:
Cytat:
Cytat:
i się tak nie denerwuj, bo to nic strasznego.. a tak swoją drogą łatwo mi mówić, jak sama się trochę denerwowałam To dzisiaj moja kolej. Dodaję Lenkę ![]() 15.10.2010 BabyB 14.10 JUŻ PO, CZEKAMY NA POWRÓT ![]() Pink 18.10 2 dni ![]() Laloona 02.11 18 dni ![]() Miliqqq 05.11 21 dni ![]() Yoko02 08.11 24 dni ![]() Lenka 15.11 31 dni ![]() Dragon 26.11 42 dni ![]() Magera 08.12 54 dni ![]() Kejsiii 14.12 60 dni ![]() Mya, Maceratka, Listopadowa, Pink, Magera, Kejsiii, Happy...długo by tak wymieniać.. buziaki dziewczyny i miłego dnia krasnalki
|
|
#7683 | |
|
Rozeznanie
|
MAGERKO!!!!
Juz wczoraj mnie zmulilo Dziekuje kochana... moj to i tak gdacze jak kwoka ,ze teraz tylko na forum i czytanie o cycuchach.. no ale coz tak juz jest![]() On juz sie chyba przyzwyczajil ale gadac czasem musi, jak to facet... ![]() Madzienka wiem, wiem ale te 2 kilo mnie meczy okrutnie!!! ![]() i tak sobie pomyslalm,ze jak i tak mam stresa i jesc mi sie nie chce to przy okazji zgubie nadmiar No swietnie tez sie ciesze, ze nic tam nie ma... buzka slonko Cytat:
dziekuje za odliczanko... mysle ,ze dam rade... przeciez my kobietki wszzystko zniesiemy ![]() i tobie milego zycze Ja zaraz lece jeszcze do dentysty, pozniej jakies zakupki. Wieczorem do Pani Basi wspanialej kobietki pogadac o wszystkim. Zawsze mi podpowiada co robic gdy jestem w kropce, cudna osoba.. ![]() Zycze wszyskim milego dnia... U nas wyszlo sloneczko nie jest cieplo ale tez nie pada co wazniejsze...
|
|
|
#7684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję Wam kochane za miłe slówka Viola- za to jak znoszę ból zostałam pochwalona że jestem dzielna i wogóle ![]() jeden ketonali dziennie i na noc jeden i spoko...buziały
|
|
#7685 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Ślicznotki, dziękuję za komentarze. Doktorek ma rękę to tego i widać że lubi to co robi
Czy to normalne że tydzień po op mam nadal prawą pierś bardzo tkliwą i opuchniętą a lewa jak nowa?? cały czas od strony pachy boli jak cholera. Pink te 2 kilogramy same gdzieś znikną zobaczysz, ale licz się z tym, że przytyjesz ponad 0,5l Sylwiia a nie usypia Cie ketonal? ja wzięłam tylko 6 tabletek, resztę bólu normalnie dało się znieść.
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-10-15 o 11:07 |
|
|
|
#7686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cycuszki pierwsz klasa, Twoje oczywiscie, dla doktora.
mentor 400cc, dr Krajewski 09. 2010 Edytowane przez romaria Czas edycji: 2010-10-15 o 11:55 |
|
|
|
|
#7687 |
|
BAN stały
|
Madzienka widziałam Twoje fotki w albumie! ślicznie wyszły Twoje piersi!
Moim zdaniem to normalne, że Twoja jedna pierś boli...dopiero jesteś tydzień po operacji wiec chyba może jeszcze boleć ![]() |
|
|
|
#7688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Korinko no wrzuć chociaż 1 fotke, pokaż co Tobie doktorek zmajstrował pięknego
|
|
#7689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj zaskoczą nas, zaskoczą Cytat:
Czas szybciutko zleci, sama operacja to taki króciutki epizod w odniesieniu do całej reszty- no ale wlaśnie niej się obawiamy najbardziej My tu już kciuki trzymamy- a Pan dr będzie po niedzieli wypoczęty i radosny i takie cudności stworzy, że szkoda je będzie przykrywaćCytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#7690 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Pinky życzę powodzenia w poniedziałek ![]() Mam zdjęcia moich tygodniowych cycusiów, więc jakby ktoś chciał i ochotę miał to zapraszam ![]() pozdrawiam
|
|
#7691 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7692 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
kejtigda
ale czemu nastepnym razem??? Ty robisz poprawke czy co???!!! przeciez sa sliczne |
|
|
|
#7693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#7694 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dzis nasze swieto
![]() Wlasnie sie dowiedzialam.. ![]() http://www.fejsik.pl/Swiatowy-Dzien-...-swietuje-a706
|
#7695 | |||
|
Rozeznanie
|
Hmmm bylam tam i malo w monitor nie wlazlam sa sliczne naprawde
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#7696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aga 3331, hihihi bardzo dziekuję MyaDiva, no się zarumieniłam
|
|
#7697 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny od 2-och dni mam starsznie nabrzmiala i bolaca lewa piers, bylam dzisiaj u lekarza i wsadzil mi pod znieczuleniem miejscowym sonde w piers, bol straszny, mialam ponoc malego krwiaka, ktorego usunal, powiedzial ze teraz powinno juz byc dobrze, mam nadzieje...
|
#7698 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje wszystki za wsparcie!!!!!
|
#7699 |
|
Przyczajenie
|
witam chcialam sie poradzic bo bylam na konsultacji u dr jarlinskiego i zaproponowal mi 275 ml mam 158 cm wzrostu 53kg,i nie wiem jaki profil wziazc hp wysoki mentor czy sredni hp,i czy nie brac, 300ml,ob pod biustem 75cm w biuscie 82cm, pomiedzy sutkami odstep 20 cm,pomozcie bo nie wiem jaki mam profil wziazc,dr powiedzial mi ze sredni profil wejdzie mi troche pod zarys pachy nie chce sztucznego odstepu,pozdrawiam.aga
|
|
|
|
#7700 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za odliczanko dzisiaj oczywiście ![]() Bużka też i mocno pozdrawiam ![]() Cytat:
A niech gdacze, tyle Jego potem zamilknie, bo będzie zajęty Zakupki fajna sprawa, ja planuję poszaleć troszeczke jak będe w PL, a co z tego wyjdzie, to się okaże... Może nawet do Łodzi się wybiorę.. takie plany, a czy będę w stanie się obaczy ojjjjj... pobuszowałabym tam, pobuszowałabym ![]() No to miłego wieczorku, gadania o wszystkim i relaksu, a potem sennej nocy Cytat:
ja chcę, ja chcę...!!!!!! ![]() Buziam No i buziaczki dla wszystkich krasnalków
|
|
#7701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- dodam ze wzrost mamy tak samo wagę podobną ja pod miałam 75 a biuscie 84 i teraz mam tak jak widzisz przy wkładkach okrągłych hp czyli wysoki profil
|
|
#7702 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :p :---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieje że już ok będzie z Twoim skarbkiem
|
|
#7703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aga, najważniejsze pytanie jaki wielkościowo chcesz biust? Chcesz duży czy mniejszy?? ja uważam, ze przy takich wkladkach - 275, hp nie będzie tragiczne.
|
|
#7704 |
|
Rozeznanie
|
Hej Fioletowe damy!!!!!
Odebralam badania i wyslalam do dr. faxem... Po godzinie dzwonila asystentka potwierdzic przyjazd na OP i powiedziala,ze wyniki sa super... I moge szykowac sie na poniedzialek... 6 godzin przed mam nie jesc i nic nie pic. wiec oststni posilek wieczorkiem... W niedziele odstawie dzieciczki do dziadkow... i w poniedzialek z rana do Wawy 250km... ![]() Po nowe cycuchy!!!!!
|
|
#7705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Strasznie się cieszę, że wszystko w porządku no kochana... teraz tylko czekac na poniedziałek i .......... Jejku, strasznie sie cieszę razem z Tobą Słonko!!!!!!!!!
|
|
#7706 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj A na kiedy masz zabieg ?? Ja również robie u doktora J.J Cytat:
Racja święta racja Witaj słonko Cytat:
pink Jestem ciekawa jak ty się czujesz bo takie tempo przyspieszone operacji to chyba nikt tu nie miał Ale i zazdroszcze troszkę bo będziesz miała to wszystko już za sobą i do Wigilijnego stołu zasiądą z Tobą już w pełni wygojone bliźniaczki A my będziemy wtedy zdychać z Magerą Chociaż nie Magera pewnie też już wydobrzeje do gwiazdki tylko ja taki jeden maślak zostanę ![]() Ale trzymam za Ciebie kciukasy z całej mocy i myślami z tobą będę
|
|
#7707 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No będziemy, będziemy, ale za to jakie szczęśliwe Cześć Dziubku Jak zdrówko dziś ????
|
|
#7708 |
|
Raczkowanie
|
Sylwiia Słoneczko, bolą nadal ale już nie tak jak pierwsze trzy dni, lewa jest nawet lepsza, ale prawa boli od strony pachy, jak rozchodzę to jest lepiej, jak wstaje to czuję jak schodzą w dół. Obrzęk na prawej nadal widać, a lewa już nawet trochę miękka. Dziś 8 dzień po op, ręce już podnoszę, włosy sama myję. Nie jest źle...kwestia cierpliwości. buziaki
|
#7709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aj kochana już niby lepiej ale wciąż to nie to co powinno być Nie ma jak dojść do siebie ciagle coś do roboty Na szczęście dziś pozbyłam się juz na stałe moich robotników ale za to jutro sama będę robić za malarza ![]() A ty zdrowa już ??
|
|
#7710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wynurzaj się z domku i siedź ile się da, a przynajmniej tydzień Ja już od dziś jakby lepiej. Mniej kaszlę i katar znika ![]() w końcu!!!! No juz dwa tygodnie, to byloby tego... ![]() A na jaki kolorek malujecie?
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

dla doktora.

ojjjjj... pobuszowałabym tam, pobuszowałabym