|
|
#3031 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)
Cytat:
uwazam, ze to imie zawsze na czasie, miedzynarodowe no i piekne, dostojne kiedy potrzeba i mozna zdrobnic na kilka sposobow.U mnie w rodzinie normalne jest to, ze ktos ma na imie powiedzmy Stefan, a mowia na niego Kaziu - nie wiem skad to sie wzielo, ale na szczescie skonczylo sie na pokoleniu mojej mamy a sprawy zaszly tak daleko, ze te wszystkie osoby obchodza imieniny wg tych przybranych imion ![]() Cytat:
Cytat:
Ja zawsze kupuje mrozone platy lub kostke, swiezych bym nie zniosla ![]() Mnie sie tak to imie spodobalo, ze stwierdzilam, ze jak mi sie trafi corka to bedzie Ola, ale to chyba przesada miec Ola i Ole ![]() Cytat:
- nie tylko w ciazy ![]() mialam isc z Olkiem na spacer, ale tak mi sie nie chce i w dodatku nadciagnely ciemne chmury.... chyba sobie dzisiaj darujemy ![]() |
||||
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehehe nie nieee ![]() jednak dla chlopca bardziej przemawia za mna maksymilian zobaczymy ![]()
|
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o sobie pisalam - mam juz Olka, ale chetnie mialabym tez Olke, choc to szurniety pomysl
![]() Mysle jednak, ze jak trafi sie coreczka, to wymysle inne imie ![]() |
|
|
|
#3034 |
|
Zadomowienie
|
witajcie mamusie
galopujecie z tymi imionami, a ja to w ogóle jakoś nie myśle o ty, może za pór roku zacznę, wiecie co czasem w ogóle do mnie nie dociera, że jestem w ciąży. Myślę o dziecku, głaszczę się po brzuchu i niby wiem, że tam sobie małego lokatora mam, no może za wcześnie na to ?
|
|
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Cie lokator kopnie pare razy i to tak, ze krzykniesz z bolu, to sobie uswiadomisz, ze w ciazy jestes
|
|
|
|
|
#3036 |
|
Zadomowienie
|
jak kopnie to pewnie tak, ale póki co nie bardzo
|
|
|
|
#3037 |
|
Rozeznanie
|
DariaKom, ja również nie dostałam zaproszenia, pewnie przez to, że zbyt rzadko się udzielam?
Eve1603, hehe,widze,że bardzo Ci przypadło imię Aleksander/Aleksandra do gustu Moja siostra w niedzielę urodziła i jest Aleksander (ale mieszka w Niemczech i nazywają go Aleks)Pozdrawiam Was wszystkie ![]() Buziaki |
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pozno na wymyslanie imion ![]() a ja nie mysle o imionach, tylko napoisalam, ze zawsze mi sie takie podobalo ![]() zreszta o wszystkim trzeba myslec, a nie zostawiac na ostatnia chwile ![]() nie mowie o leceniu i kupieniu wozka ale powoli zaczac gromadzic potrzebne rzeczy
|
|
|
|
|
#3039 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() u mnie dzisiaj znowu mdlości i wymioty,kurcze to juz koniec 12tc i nadal nie przechodzi,Kasia jesteś w 13tc- przeszło Ci już?? Tak bym chciała sobie zjeść cos bez strachu ,ze za chwile zwymiotuje.ojj aaa i naszła mnie chętka na ...snickersy,tego akurat nie jadałam,a teraz ze słodyczy to mi tylko wchodzi,i ten smak orzeszków szok,a poza tym to nadal pasztecik i pomidorki hihi.i jabłuszka O! |
||
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie mi mialam pisac, zebys potwierdzila, bo wyslalam tobie jako jednej z pierwszych czyli 2 dni temu |
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, ja znowi zapracowana lediwe zyje, ale obiecuje poudzielac sie wiecej w weekend
a ja nie dostane zaproszenia......?
|
|
|
|
#3042 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo ja blondynka jestem i nie popatrzyłam tam gdzie trzeba,tylko ,ze wiadomości mam 1 ,a 1 mam od dluższego czasu,więc założyłam,ze zaproszenia nie mam. ale juz sie poprawiłam i zaakceptowalam,bardzo bardzo dziekuje i jeszcze raz przepraszam. |
|
|
|
|
#3043 |
|
Zadomowienie
|
Aguś, za pół roku to akurat zacznę mysleć, bo jak dla mnie oczywiście będzie na to w sam raz, imion podoba mi się wiele, chłopkowi też, nie znam płci dziecka więc nie będę myslec o tym teraz, obstawiam na końcówkę i ciąży i już
każda z nas zapewne ma swoje podejście w tej kwestiipochłonęłam kilka kawałków ciasta z kruszonką i owocami, no pychota, ale się teraz czuję pełna i najchętniej zaraz wskoczę pod koc i będę leżakować |
|
|
|
#3044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to fakt, podoba mi sie Cytat:
Ciaza wbrew pozorom mija blyskawicznie i warto chociaz w myslach lub na papierze miec cos zaplanowane |
||
|
|
|
#3045 |
|
Rozeznanie
|
Facet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! !!!!!!!!!!!!!!!
Oł je oł je oł je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! mam poł godzinny filmik wstawie na server i dam wam link masakra jak on się uśmiecha!!! łapki do buzi 3 sposobami robiony 3d/4d dowcipnie i przez brzuch karczek dobrze wszystko ok -) musicie to zobaczyć on się non stop rusza, skacze no wszystko nawet łapki do buzi pcha ;-)
I zesłał ją Pan na ziemię...By siała zamęt i zniszczenie... 18TYDZIEŃ-CHŁOPAK ![]() Edytowane przez AlicjaH Czas edycji: 2010-10-15 o 19:13 |
|
|
|
#3046 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mowilam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i znasz plec masakra ale wiecie co jak juz uslysze, ze corka czy syn to i tak nie uwierze na 100% moja znajoma miala miec syna, imie wybrane, pokoik dla chlpca, ciuszki chlopiece a przy porodzie - cora a na odwrot u kuzynki tzta
|
||||
|
|
|
#3047 |
|
Zadomowienie
|
Alicja Super gratulację
No i przeczuci Ci się raczej sprawdziło ![]() Świetnie się to ogląda, taką miniaturkę
|
#3048 |
|
Zadomowienie
|
gratulacje
aż mi się miło zrobiło jakoś na serduchu, jak to przeczytałam
|
|
|
|
#3049 |
|
Rozeznanie
|
Słońce specjalnie ujęcia od dołu robiliśmy w 3technikach
A I NAJWAŻNIEJSZE ZA WSZYSTKO 100ZŁ WZIĄŁ ZA FILM, 3TECHNIKI I INNE RZECZY A NA POCZĄTKU UMAWIALIŚMY SIĘ NA 350ZŁ /BO TO RAZEM Z GENETYKIEM BYŁO ;-)/
|
#3050 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluje i cieszę się ,ze wszystko w porzadku!!!!
|
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje przystojniaczka |
|
|
|
|
#3052 |
|
Zadomowienie
|
Dojechałam do tego miejsca więc nie wiem czy ktoś Ci potem odpisał,ale generalnie powinno się kichać na wprost
Tzn nie odwracać głowy na bok itp i może zaciągnąć czasem podbrzusze, jakiś drobny skurcz. Nie martw się tym.
|
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie że juz wiesz zazdroszcze ![]() Aleksander bardzo mi się podoba.To był mój typ, ale mamy córeczkę a Olka zgarnęła mi bliska koleżanka hehNie wiem co to jeszcze miałam, bo nie pocytowałam i zapomniałam ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Ala, mogę tak czy Alicja wolisz? który jesteś tydzień?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3054 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny walczę z serverem jak sie tylko wgra dam link ;-)
Ala i Alicja moze być ;-) mi bez różnicy Wyszło, ze to 12 tydz -) termin mam na 03.05.2011 -)
I zesłał ją Pan na ziemię...By siała zamęt i zniszczenie... 18TYDZIEŃ-CHŁOPAK ![]() Edytowane przez AlicjaH Czas edycji: 2010-10-15 o 19:45 |
|
|
|
#3055 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
) jak coś jest nie najwyższej jakości Tak poważnie to chyba łatwo tam o zatrucie itp,ale się nie wtrącam, bede trzymac kciuki zeby wszystko bylo ok.
Edytowane przez spice1985 Czas edycji: 2010-10-15 o 21:23 |
||
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Ala to porób nam screeny w filmu tam gdzie widać buźkę i interesik
![]() pójdzie sprawniej i my szybciej oczy nacieszymy
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3057 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a w ktorym tyg jesteś że już było widać? Doczytałam że 12
|
|
|
|
|
#3058 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki, czizas jak ja się cieszę, że zaczął się weekend
![]() Acha i nie wiem czy widziałyście... http://www.youtube.com/watch?v=qR3rK0kZFkg Urocza dziewczynka aż chce się córeczki I te loooki - cuuudo
|
#3059 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze no nie wiem, to nie chce się zgrać ;-/
wrrrr będę próbować a jak nie jutro tatuś programista wróci koło 14 i to zrobi ale widok cudo kobietki ;-)))))))))))) Dobra kończę smażyć paelle i dalej z filmem A I DO JEDZENIA WĄTRÓBKĘ MOZNA, ORZECHY MOŻNA /POWIEDZIAŁ, ZE WIĘKSZYCH BZDUR NIE SŁYSZAŁ -) 2TYG TEMU BYŁ NA SYMPOZJUM W BERLINIE NA TEMAT ROZWOJU CIĄŻY I BYŁ PORUSZANY TEMAT JEDZENIA I NP NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK UCZULENIE PŁODU NA ORZECHY A tylko zaleca nie jedzenie surowego mięsa i tyle
|
#3060 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

uwazam, ze to imie zawsze na czasie, miedzynarodowe no i piekne, dostojne kiedy potrzeba i mozna zdrobnic na kilka sposobow.
a sprawy zaszly tak daleko, ze te wszystkie osoby obchodza imieniny wg tych przybranych imion 

heh![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)