|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
Cytat:
takie dobre winko było a teraz jest na monitorze i na pościeli Niezawsze - aż wróciłam do tych zdjęć twoich! rzeczywiście świetnie się "poznają" dwa słodziaki no a ja dalej nie śpię... nie wiem na co czekam, może na tą kupę małego? no ale on śpi jak suseł i nawet przestał stękać i popłakiwać a myślałam, że coś z tego będzie... a pobudka o 6 bo młody ma chyba zegarek w głowie i od 4 dni pobudka jest o 6 (plus/minus 10 minut)no to se pogadałam sama ze sobą, bo o tej porze to nikogo na forum nie uświadczysz ![]() idę spać i gaszę światło na dziś ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- no nie uwierzycie!!!!!!! doczekałam się!!!!! kupa byłaaaaaa!!!!!! hurrrraaaaaa!!!!!! napisałam to co wyżej, wyłączyłam kompa, chciałam zgasić światło, patrze a on ma oczy otwarte, czerwony jak burak, nogi w górze i potem tylko bulgot usłyszałam potem jeszcze i jeszcze i jeszcze... nie wiedziałam, że w takim małym człowieczku może zmieścić się tyle kupy ![]() oczywiście pielucha nie wytrzymała napięcia, wszystkie ciuszki do prania, ale uratowałam jego śpiworek ![]() oczywiście jak już się obudził to stwierdził że jest potwornie głodny czego nie omieszkał zakomunikować na tyle głośno, że się sąsiadka z drugiej połówki bliźniaka obudziła hehehe dobrze jej tak, za tą muzę dołującą co jej ciągle słucha ![]() no mówię wam jaka jestem szczęśliwa! tak się biedny już dzisiaj męczył... tylko mam wyrzut sumienia bo winko wypiłam... duży kieliszek... i teraz nakarmiłam... no trudno, najwyżej będzie miał bardziej kolorowe sny ![]() no dobra, teraz już mogę iść spać
|
|
#3092 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
jaszczka
![]() ![]() klask i:kto by pomyslal ze kupa moze tak cieszyc my sie karmimy, przespal rowne 3 h od poprzedniego karmienia dlaczego nie ma nastawionego zegarka na 5 albo 6 h?
|
|
#3093 |
|
Zadomowienie
|
Piszę z telefonu bo jadę do szkoły. I chce mi się tak strasznie płakać wszystko w środku mnie ściska niedobrze mi i czuje że będę mieć biegunkę
nie chce zostawiać mojego maleństwa z tym deb.ilem moze nic złego mu nie zrobi ( poza uczeniem spac na rekach ) ale dobrego tez nie wiem ze nie bedzie sie z nim bawił a jak juz to go wezmie na ręce to bedzie oglądać tv. Jeszcze rano wielkie fochy bo poszedl do sklepu a sie okazalo ze kasy czynne od 7 wiec sobie nie kupił zupek chińskich i ze biedny bedzie głodowac. Pomijając fakt ze mu mamusia przywiezie obiad jak zawsze jak ja jestem w szkole no ale to dopiero po poludniu a on przeciez musi do tej Pory z 5 zupek zjesc bo to jego normalne żarcie. I on mi fochy bedzie stroic jakby to moja wina byla i jakby nie mógł malego Wziasc do wózka i poprostu do tego sklepu podejść albo nawet w nosiedelku bo mamy sklep pod blokiem. Ale nie bo on jest lewy i wielkie wydarzenie ze zostaje z dzieckiem na te 10 godzin. Boze a ja jakos codziennie sobie radzę i zakupy robie i wszystko. No nie moge mam go tak dosc ze naprawde chce mi sie ryczec i wrocic do domu do mojego maleństwa i nie musiec go wiecej zostawiać z tym ...... Ale nie moge rzucić studiów tym bardzej ze i tak jestem 2 lata w plecy bo sobie zrobilam przerwe i dopiero jestem na 2 roku a powinnam juz magisterke zaczynać matko tak sie zle czuje ze nie wiem czy nie będę zygac Sorki ze z błędami i bez polskich znakow i Wogole tak haotycznie ale pisze na telefonie i sie musialam wyżyć
|
|
|
|
#3094 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
Dziękuję wam za wsparcie...dziś na 10:00 do lekarza.Kurcze tylko to usg nerek nijak nie moge przyspieszyc w miescie jedyna aparatura do usg dla dzieci (nie liczac szpitala) a zapisy miesiac wczesniej Poza tym brzuszkowy problem nie mija ...w nocy budził się zaś co godzinę i prężył a dopiero nad ranem poszedł jeden pierdzik .moje dziecko chyba ostro zaciska ten swój zwieracz.Wczoraj widziałam że jest już zmęczony ale nie umial zasnąć i kąpałam jakoś o 18:20.Gdy go wyciąglam z wanienki i położyłam na przewijak to tak się masakrycznie rozdarł że od razu panika ze coś go boli.Zanim go ubrałam to już się zanosił. Nakarmiam go , pociągnał trochę i zasnął po dwóch minutach musiałbyć bardzo zmęczony stąd ten wrzask - tak sobie to tłumacze...![]() Ale tu bylo gorąco wczoraj...morska bryza Nadrabiałam was o 3:00 Gdy karmię czytam a gdy mały się bawi z karuzelką lub śpi odpisuję ![]() Cytat:
jesteście jak bonnie i clyde jak bolek i lolek jakos pasujecie mi obie do siebie tu na wątku fajnie się czyta wasze wypowiedzi względem siebie ![]() niezawsze co za uroczy usmiech do pieska, ślicznie dzidzia Aliska śliczna jusdan śliczna duża dziewczynka martysek faktycznie kawał babki ja nie znam Aldi hd śliczna ramka lilka ślicznie kolandra ślicznie misiulka super że macie pozwolenie ![]() ![]() Cytat:
ale urodził się mały bo 2920gCytat:
bajka9 jak ta rehabilitacja wygląda i co wzbudziło wasz niepokój że to wnm jak się objawiało w waszym przypadku ?Cytat:
a koszuli nie posiadam ![]() Cytat:
no a potem praktycznie te kupki byly i sa caly czas ze sluzem i juz teraz nie wiem czy to przez infekcje czy przy okazji mamy tez jakas nietolerancje ....a ja jestem głupia ze nie polatałam z nim po lekarzach od razu....ale dowiem się wszystkiego ...mam nadzieje.---------- Dopisano o 05:43 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ---------- frania fryzura Ernescika wymiata ania Micho super wygląda z tą marchewą ---------- Dopisano o 05:46 ---------- Poprzedni post napisano o 05:43 ---------- wioluś kochana nie martw się skończysz szkołę i bedzie tylko lepiej (ja dziś nie poszłam bo musze jechac do lekarza)a jeżeli się nie uda wam dojść do porozumienia a raczej jezeli tz sie nie zmieni to może w końcu odważysz się zrobić to na co już dawno masz ochotę nie patrząc na rodzinę.....karolcia w wynikach wyszło białych krwinek 8-12 i białko opal. , odczyn zasadowy poza tym bardzo liczne bakterie i cos jeszcze ale tak nabazgrane ze nie umiem przeczytac.... jaszczka gratuluje kupy a raczej kupska ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-10-16 o 07:56 |
|||||
|
|
|
#3095 |
|
Zadomowienie
|
PAPI kochana juz to wlasnie po części zrobilam 2 tygodnie temu co sie przez Tydzien nie odzywałam bo musialam przetrawic sytuację w domu. poprostu wyszlo tak ze moja mama sie wszystko dowiedziała kompletnie WSZYSTKO az bylam w szoku ze mnie nie zabiła i to wlasnie ona ,kazala, nam sprobowac jeszcze raz i dac sobie ,ostatnia, szanse. Tyle ze on sie Wogole nie stara i nic z siebie nie daje i ja wiem ze nic z tego nie bedzie ale nie mam sil z wszystkim dzwonic do niej i mówić teraz jej tak jak przez ostatni rok mowilam teściom. A swoją droga oni sie okazali wielkimi wybaczcie ze to napisze huj.ami uslyszalam od nich ze przez caly rok wysłuchiwali moich narzekań na ich syna a ze nigdy nic dobrego nie powiedzialam a ja sie poprostu zwracalam do nich z prośbą o pomoc bo to nie chodziło o jakies *******y tylko o uzależnienie nawet nie bede mówić od czego i pieniadze i kłamstwa i jezeli mój ojciec by żył to jakby sie dowiedział to jednym słowem mi by wpier.dolił za to co kiedys bylo a mojego tz zabił. A jego rodzice by go jeszcze po głowie pogląskali i nie widzą problemu i jeszcze biedni ze oni musieli wysłuchiwac moich narzekań a to ze ja sie musze uzerac z ich synem to jest juz ok bo w zyciu bym sie z nim nie ożeniła jakbym wiedziala to co wyszlo miesiac po ślubie.ja sie jakos ogarnęłam ale on dalej nie ma najwidoczniej zamiaru i dalej priorytety życiowe ma takie ze najchetniej bym mu odebrała prawa rodzicielskie i wywaliła z domu. Ale lepiej udawac ze jest ok i nie przejmować sie bo teście juz z nim problemu nie mają bo sie wyprowadził z domu przeciez. O matko ale wam truje znowu mnie to dopada
![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- a za Adaśka trzymam ogromne kciuki i mam nadzieje ze lekarka wkoncu stwierdzi co to moze byc i maleńki przestanie sie męczyć.dawaj znac jak tylko sie dowiesz ! |
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem daleko w du... z wątkiem, nie wiem co u kogo... nie mam czasu na nadrabianie, tzn nie miałam. Ale teraz mam nadzieję, że będę mogła choć podczytywać
Remont zakończony, w domu prawie posprzątane... Tęsknię za Wami babeczki |
|
|
|
#3097 | ||||
|
Zakorzenienie
|
sliczna jest i naprawde podobna do ciebie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(nutramigen bleeee) no i nie wyparzam butelek. smoczka jak upadnie przemywam woda z kranua w jakiej firmy sloiczkach jest ta witamina? Cytat:
misiek dzis obudzil sie na jedzenie o 00:10 !!! no kurde co temu synowi sie przestawilo, potem jadl o 4:40 a o 6:20 koniec spanka ![]() a no i zawsze jak sie tak krecil przez sen to mu smoka dawalam a dzis w nocy dalam jedzenie i wciagnal cala butle! dziecko glodzilam! glupia baba ze mnie |
||||
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu ty to masz przeboje z tym swoim synusiem, nie zazdroszcze... ale powiem ci ze przy drugim dziecku ma się o wiele więcej cierpliwości i spokoju. I jest łatwiej
Ja właśnie zabieram Łucję i jedziemy na zakupy z teściową i szwagierką... Julka śpi w łóżeczku, zostaje z tatą
|
|
|
|
#3099 |
|
Rozeznanie
|
żabka ja mam zamiar wprowadzać pokarmy podobnie jak Ty - od kleiku, warzywek i owoce (wcześniej soki), już miałam zacząć z kleikiem ale czekam aż sie buźka podgoi (cały czas zmagam się z szorstkowścią skazową, a ostatnio nowe krosty chyba od proszku). I jak siala podczytuję majówki coby nieciodoświadczenia zdobyć i też np. zarejestrowałam o witaminie C, która może uczulić czasem dobrze wiedzieć
dzidzia mała bardzo podobna, a Ty do mamy jeszcze bardziej wiolek współczuję sytuacji z tż, a masz jakieś wsparcie, żeby się z tego ewentualnie wykaraskać??? (wiem, że to brzmi okropnie, ale jak nic się nie zmienia.... a przed Tobą całe życie, a pamietam, że już wspominałaś, że nie jest dobrze). Studiów nie rzucaj, rób wszystko, by być jak najbardziej samodzielną w razie w. I pamiętaj, że to Tobie i Twojemu dziecku ma być dobrze w życiu, nie jesteśmy od spełniania oczekiwań za wszelką cenę. jaszczka może właśnie dopajaj częściej wodą, wiem, że niby nie trzeba na piersi, a e jak jest problem z kupką to można rozważyć regularne dopajanie albo probiotyk. Edytowane przez entertete Czas edycji: 2010-10-16 o 10:23 |
|
|
|
#3100 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapomniałam napisać, że to razem po 3 karmieniach wyszło 110ml. No i Małej to wystarczyło, a mnie nie było w domu ponad 2 godziny i babcia z dziadkiem sobie świetnie poradzili. Mała spała im godzinkę a potem się z Nią bawili. Trochę odpoczęłam, odstresowałam się. Pojeździłam autkiem... z 50 km zrobiłam... Fajnie było popatrzeć na innych ludzi ![]() Cytat:
Mało precyzyjnie napisałam. Cytat:
A za opis ![]() Podobna, podobna. Też muszę Malutkiej kupić opaski na główkę. Widziałam ostatnio w "Majce", że ta jej córcia miała taką białą z kokardką- śliczności. Cytat:
Ja myślę, że osoba, która w ten sposób pisze ma dysleksję i po prostu pisze tak jak słyszy. W tym "czeba" można się też doszukiwać problemów ze słuchem lub zaburzeń przekaźnika. Przyczyn może być wiele. Ale oczywiście w każdym przypadku trzeba przeprowadzić odpowiednią diagnozę w czym mogą pomóc pedagodzy i logopedzi. Cytat:
za kupę. za kolorowe sny.Cytat:
Kochana współczuję Ci, że musisz się użerać z takim burakiem... Na pewno musisz to wszystko przemyśleć dokładnie. Ja tylko Ci powiem, że niekiedy nie ma sensu się zmuszać do bycia z kimś i się z nim męczyć. Mówię to ja, która tak właśnie zrobiłam i jest mi z tym dobrze i wiem, że to była dobra decyzja. Życie w pojedynkę, a raczej z dzieckiem nie jest łatwe ale można tak żyć i czerpać z tego życia wiele radości i satysfakcji. I gdybyś podjęła taką decyzję to na pewno sobie poradzisz. Jesteś piękna, mądra a do tego jesteś wspaniałą mamą i wszystko Ci się ułoży. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- No i chciałabym się z Wami czymś podzielić... ale nie mogę o tym pisać w sieci, bo jak się M. dowie, że wiem to się już niczego nie dowiem...
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ale sie usmialam czytajac wczorajsze wieczorne rozmowy jaszczka super ze byla kupka ![]() wiolek bardzo mi przykro ze tak sie wszystko zle uklada, trzymaj sie kochana. a od tz musisz wymagac i postaw jasne granice lazurowa a M czyta wizaz?
|
#3102 |
|
Wtajemniczenie
|
A tego to nie wiem, ale przecież wizaż jest ogólnodostępny więc jest to możliwe...
Właśnie wypiłam kawkę zbożową. Zawsze jak ją piję to mi się przypominasz Itakasiu Jagoda śpi. Jadła 2 i pół godziny temu a moje cycuchy chcą pęknąć.
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mleka ze smoczka nie probuje ale podobnie nie wyparzam ich codziennie ale raz na tydzien poltora smoczka tez przeplukuje woda siala i tez powtarzam ani pytanie jakie sloiczki uczulaja wiolek strasznie wspolczuje sytuacji z tz'tem du.pek z niego i tyle co prawada nie wiem co do za uzaleznienei ale samo zachowanie swiadczy o tym ze jest albo pa.lantem albo nie dojrzal emocjonalnie do rodziny i do bycia ojcem i mezem a ty uwierz w siebie i swoje mozliwosc jestes sliczna mloda kobieta i cale zycie przed toba masz swoje malutkie szczescie i nie pozwol jakiemus facetowi zniszczyc siebie i swojego dziecka bo nie on jedyny jest na swiecie i nie on pierwszy i ostatni a tesciowie to kre.tyni i tym ze nic nie robia jedynie przyczyniaja sie do rozpadu waszego malzenstwa bo niby kto ma mu przemowic do rozsadku jak nie jego rodzice widocznie sa tyle samo warci co i on a ty sie trzymaj i nie daj sie pamietaj! ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- lazurka pisz i to juz bo teraz to zes dopiero we mnie ciekawosc wzbudzila!!!!!!!! u mnie po pogrzebie nadal ciezko co chwile mi sie plakac chce w nocy sie budze i o tym mysle ciocia wygladala strasznie jak obca kobieta ... poza tym jutro wyjezdza maz co tez nie napawa mnie duzym optymizmem... ale kuzyn ten wlasnie co zmarla mu mama zaproponowal mojemy mezowi prace i mozliwe ze przez zime bedzie robil u niego ale to jeszcze nic pewnego a poza tym w czwartek Hubcio skonczyl 3 mc
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy od lekarza i mały ma zapalenie pęcherza (bardzo często sikał a mało dopiero teraz mi to dało do myslenia
) i prawdopodobnie zapalenie jelita grubego dlatego te kupy ze śluzem a raczej śluz z dodatkiem kupy i jego ciągłe prężenie (jak juz pisalam te typowe kolki poszly sobie juz jakis czas temu) jest prawdopodobnie spowodowane parciem na pecherz i/lub bólem brzuszka z powodu zapalenia jelita, które najpewniej nabył po pobycie w szpitalu.Waży już 6kg ma 61cm i ponoc jak na wszystkie swoje przejscia bedzie grzecznym i madrym chlopczykiem Byliśmy ponad godzinę a skasowała 50 zł widać lekarz z powołania.Miła starsza pani wycałowała wymalowanymi ustami Adaśka po główce a A. ścierał mu te usta z główki ![]() Dała nam jeszcze rade że gdy już małemu nic nie bedzie zakłócało snu to by kapac go dopiero przed 21:00 potem powinien wstawac o 1-2 a potem o 6 ...gdyby to takie piekne bylo ...a te jego ulewanie to przekarmienie a ucieka do piersi szukajac ukojenia bo go boli ![]() Mam podawać dicoflor 30 ![]() teraz rozmawia sobie z tatusiem ![]() p.s. odnośnie pisania z błędami chyba nie mam żadnego dys...braki przecinków , pisanie z małych liter i czasem bez polskich to z czystego lenistwa a z dyktand zawsze miałam 5 przepraszam jezeli komus sie mnie zle czyta Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-10-16 o 12:10 |
|
|
|
#3105 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Współczuję Ci kochana Ja w życiu przeżyłam dużo pogrzebów niestety. I niestety jeszcze wiele przede mną, bo mam wujków i ciotki po 60... No i dla Hubcia Za to Jagoda wczoraj skończyła 10 tygodni... jak ten czas szybko mija... ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Oby diagnoza była trafna. Ja w to wierzę. Odnośnie Twojego p.s. to przestań! Nie będziemy się teraz wzajemnie przepraszać za brak przecinka czy literówkę. Moje dziecko nie chce się obudzić... Gada przez sen, skrzeczy, rusza się... Jak Ją dotknę w policzek to się uśmiecha. A moje cycki chyba zaraz wystrzelą w kosmos...
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
lazurka no to ciesze sie ze napisalas i mysle ze to dobra wiadomosci
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- papateria mam nadzieje ze to pomoze Adaśkowi! co do pisania z malych lister i bez interpunkcji i bez pl liter to mnie powinnyscie zlinczowac
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby diagnoza trafna i wszystko bylo oki![]() Nie przeszkadza mi ![]() Wiola - może nie będzie tak złe ![]() lazurka - a to by dopiero jak by sobie poczytal, moze zrozumialby to co czujesz ![]() Mala była z tata 4h, spaja jadla, teraz wypila soczek i spi dalej ![]() Pazurki boskie i ma o wiele lepszy humorek, troszkę było mi tęskno czasem dobrze robi chwila wytchnienia![]() anoxa - ja w ciazy byłam na 2 pogrzebach, nic przyjemnego...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-10-16 o 12:54 |
|
|
|
|
#3108 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chcesz to masz ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Acha! I zapomniałam napisać, że jak wczoraj Jagódka usnęła o 21 tak obudziła się o 5:30 pojadła, usnęła i obudziła się o 8:00. ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- http://demotywatory.pl/2171785/Wielka-glupota - ehhh....
|
|
#3109 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Lazurka wiesz co mysle? ze jestes wspaniala osoba cala ciaze bylas sama teraz to samo oczyiwscie ze masz mamae ale to nie to samo mimo ze ciaza byla dla ciebie zaskoczeniem i nie planowalas jej wspaniale sie odnalazlas w roli matki i naprawde cie podziwiam wielki buziak dla Ciebie i Jagódki
|
#3111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łukasz tak na prawdę niewiele się z Małą styka na co dzień, bo jak przychodzi z pracy, to jest karmienie, jedna faza zabaw i kąpiel, więc stara się mi pomagać jak tylko może. Cytat:
W sensie, że widać, że to moja Mama? ![]() Cytat:
. Trzymam kciuki!Aaa..Co do butelek medeli- jest jeden problem. Musiałabym mieć ich ze 30 :P. Bo ja mrożę na zapas na dłużej- nie zużywa się w ciągu tygodnia czy 2.
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2010-10-16 o 12:48 |
|||
|
|
|
#3112 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() i ciesze sie ze macie diagnoze, mam nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej Cytat:
|
|
#3113 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale by bylo fajnie jak maz by w pl pracowal ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super nockaminio sobie spiunka a ja troche posprzatalam i was nadrobilam. lece zapalic bo pewnie wstanie niedlugo |
|||||
|
|
|
#3114 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Za palenie ![]() ![]()
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie by to bylo tylko do wiosny tzn mogl by na stale ale domu za polskie zarobki nie skonczymy tak jak chcemy a jakies 3tys to malo ale dzieki dziewczyny za mile slowa
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- a moj Hubcio sie niedawno obudzil ale obiad mam zrobiony sosik z karkowka poza tym posprzatane i sie nudze
|
#3116 |
|
Wtajemniczenie
|
Nareszcie się Jagódka obudziła i sobie je
Zmieniłam Jej pieluszkę przed jedzonkiem to tylko złapała pierś i sruuuu
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Matko czy reszta kraju też ma taką usypiającą pogodę? Alisa spała do 11, potem godzinę na nogach i znowu zasnęła i śpi już ponad godzinę...
|
|
#3118 |
|
Wtajemniczenie
|
Ta pielucha i tak by tej kupy nie pomieściła bo była mega nasiąknięta.
|
#3119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale niech robi na zdrowie![]() Cytat:
![]() Ja dziś saładkę robię gyrosa pije zielona herbatkę, ale mam ochotę na kawusie, kto wpada
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
||
|
|
|
#3120 |
|
Wtajemniczenie
|
I do kompletu czkawka
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

a myślałam, że coś z tego będzie...
bo młody ma chyba zegarek w głowie i od 4 dni pobudka jest o 6 (plus/minus 10 minut)

potem jeszcze i jeszcze i jeszcze... nie wiedziałam, że w takim małym człowieczku może zmieścić się tyle kupy

klask i:
nie chce zostawiać mojego maleństwa z tym deb.ilem
ale urodził się mały bo 2920g

niech się chłopak uodparnia bo przecież w piaskownicy mu buzi nie zakleję i nie jedno zeżre przez nieuwagę 

...a te jego ulewanie to przekarmienie
a ucieka do piersi szukajac ukojenia bo go boli