![]() |
#1441 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Czołem!
Dostałam feszyn magazin z Japonii. Jak oni się tam noszą... Wszystko z wszystkim do wszystkiego ![]() Ale słits fajnie wyglądają, bo o tym też tam jest... |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ----- W ogóle to cześć. Jadę oglądać kawalerkę, to nie tamta idealna (tam mi się kontakt urwał, zaczynam poważnie myśleć że to jakaś podpucha była), na wieczór może się umówię na oglądanie innej... choć najchętniej bym wzięła pierwszą z brzega, męczy mnie to szukanie, wszystko mnie męczy, dlaczego nie mogłoby się zrobić samo.... ![]() Wpadłam w fazę negatywną że nie dam sobie rady, że będzie nie tak, że nigdy się nie przełamię i nie zbliżę z tą garstką znajomych co mam, nie mówiąc już o kimś nowym, że na zawsze zostanę sama, że będzie źle..... ![]() Przepraszam za smęcenie.....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za jakiś czas sama tak stwierdzisz ![]() A faza negatywna się skończy. O. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | ||
Zakorzenienie
|
zajrzyjcie do wątku Top 5 zapachów męskich
![]() kameno takie chwile zwątpienia i rezygnacji w tej sytuacji każdemu mogą się zdarzyć. Będzie dobrze,zobaczysz ![]() na pociechę powiem Ci że sama jak palec byłam w W-wie,sama szukałam mieszkania,przeprowadzała m sie z jednego do drugiego,nie miałam nikogo znajomego ,ani nikogo do kogo mogłabym otworzyć usta (poza pracą) Dałam radę i Ty dasz ![]()
![]() |
#1446 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Yyy... chodzi Ci o torbę? ![]() Cytat:
![]() Nie bądź taka ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | ||
Zakorzenienie
|
wyjście jest jedno ,przygarnąć Ferre od Sałaty ,zlać się po pępek,następnie zlać pietreva 1 MIlion i zamknąć oboje w kurniku
![]() dostanę karę,bana czy coś? mogę dostać bo się Bella odgrażała w nocy ![]()
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() a ja testowałam te słynne ferre ostatnio w rossmanie - i nikt się na mnie nie rzucił... ale mężu się podobały bo on lubi takie. przyznam - zapach nawet ładny przez 15 minut - a potem znika. jakby co trzeba szybko działać ![]()
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-10-16 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1456 | ||
BAN stały
|
Brzmi smakowicie (ale ziemniaki to ziemniaki)
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ale to trzeba obierac i wszyscy się od tego migają
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
perfumowy zawrót głowy
|
no nie, tak bez gry wstępnej?
no właśnie wczoraj czytałam małym drukiem, że posypią się bany ![]()
#1459 | |||||
Zakorzenienie
|
ong ong czy alejandro?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakbyś się chciała dołować w dwójkę, to wal do mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko do pępka? ![]() ![]()
![]() |
#1460 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Wam. Przepraszam za bzdury, ale jakoś mi lepiej jak napisałam.... ![]() Ale ja się nie chcę dołować ![]() Wróciłam z oglądania mieszkanka - przeogromnie mi się spodobało, świetny punkt W-wy, zabytkowy budynek z cegły, mieszkanko przytulne z wyglądu, ciche, okna na południe, duża kuchnia i pokój, przez chwile poczułam się bardzo pozytywnie - że naprawdę mogę sobie mieszkać sama z kotą i może być ok. Jestem niby druga w kolejce, była ze mną para i też oglądała, ale mają plany oglądać jeszcze coś więcej, więc po konsultacji z przyjaciółką stwierdziłam że zadzwonię dziś i powiem że jestem bardzo zdecydowana, a niezależnie jeszcze coś będę oglądać. Chyba dobrze, nie? A jak już chatę znajdę to muszę tylko zakupić GF Ferre i czekać na tłumy facetów ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
piję już 3 kieliszek wina
![]() A ja wiem,jak Flo nazwała się na Fejsie ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Łinterio, ale jesteś, no wiesz......
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tez tak mam ciągle ![]() ![]() pomiędzy przodem a tyłem i 2 bokami ![]() Cytat:
no z grubsza powiedzmy ![]() [/QUOTE]
![]() |
#1466 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kameno-kup Kasztanka do odświeżania pomieszczeń
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() choć z dwojga złego lepiej niech się w kółko zmienia niż żebym miała ciągle smęcić.... ![]() Ha, a ja się Wam nie przyznałam, Kasztanka mam, chyba całe 2 ml ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem pod wrażeniem, jak dobrze to znosisz ![]() ja to bym się pewnie w jeszcze czarniejszej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1470 | |
BAN stały
|
Te krewetki, mam rozumieć?
![]() Brzmi obiecująco ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.