|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Niespodziewanie zuzyl sie zel pod prysznic Fa aloesowy i peeling Deborah oraz fluid
![]() w tym miesiacu chyba wybiore sie do fryzjera-lekko podetne no i zrobie kolor jakas ciemna czekolada wpadajaca w czern...tak mi sie wymyslilo ostatnio |
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś na teście kwalifikującym do grupy na angielskie. Z testu pisemnego (a/b/c/d) wyszło mi intermediate, ale po rozmowie babka przydzieliła mnie do upper-intermediate
Jestem w ogóle w szoku, że ja i taki poziom, nie wiem, czy dam radę... No ale się okaże. Zajęcia dwa razy w tygodniu po 1,5h, zaczynam od przyszłego tygodnia. Zajęcia mam w poniedziałki i środy. I oczywiście mam pecha, no bo w poniedziałki chodziłam na fitness, to już nie będę mogła (w poniedziałki było o 20.15) No ale cóż, coś za coś. Teraz będę kształcić ciało i umysł Od jakiegoś czasu w ogóle nie kuszą mnie zakupy kosmetyczne, jestem w małym szoku. Przeglądam gazetki promocyjne i też nic mnie nie rusza. Ale to dobrze
|
|
|
|
#1623 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak mam, że szybko się zapalam do różnych pomysłów, poświęcam się im przez jakiś czas bez reszty, a potem zapał stygnie . Moja doba musiałaby trwać co najmniej 72 godziny, żebym się wyrobiła ze wszystkim, na co mam ochotę Cytat:
![]() Mam ochotę je pomacać, a tu się z szuflady masła i balsamy aż wysypują Cytat:
Trzymam kciuki, żeby okazał się sensowny ![]() Cytat:
![]() To już wiem, gdzie uderzać, gdy spotkam grudę w tłumaczonym tekście
|
||||
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję wszystkim zużyc.
dziś zadzwonił do mnie dyrektor i zaprosił na poniedzialek na spotkanie, niestety dopiero na 19.30 ale co tam.mamy sie dogadać co do warunków pracy itp.od znajomej znajomego wiem ze na tym stanowisku jest podstawa 1500zł brutto plus premie od sprzedanych kursów,prywatna opieka medyczna, angielski u nich za darmo i 80%zniżki na jezyki w Empiku.w sumie warunki mi odpowiadają o ile rzeczywiście takie bedą.w poniedziałek wszystko wam powiem
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
zet, zapowiada się ciekawie
![]() Ja mam propozycję pracy na najbliższy tydzień. Więcej informacji mam dostać jutro na maila. Póki co jestem na tak, bo siedzę w domu już dwa tygodnie i po prostu wariuję. A tak to przynajmniej przez tydzień bym się czymś zajęła, odrobinkę bym zarobiła. ![]() Zużyłam dzisiaj kremidło do rąk - malinowy krem do rąk AA, 100 ml I zaraz zużyję porzeczkowy peeling Joanna Naturia, bo właśnie robię sobie SPA dla stóp
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2010-10-15 o 23:14 |
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
aktogimko,hosenko dzieki
![]() aktogimko mi sie nie chce zrobic spa dla stop od ślubu, jest sie czym chwalić jutro mam szkołe wizazu wiec pojde zamowic fixer do twarzy i korektor pod oczy , obie rzeczy z kryolanu.pewnie stówka pojdzie,ale cóż.szybko się nie zużyje a przyda sie juz w krotce.
|
#1628 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za nową znajomość. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
u mnie jakaś przemiana. Zużycia rosną w bardzo szybkim tempie (mam juz 11)a zakupy wynoszą 1 ![]() Chyba to zakochanie tak na mnie działa. Ostatnio zrobiłam M. całą blachę pizzy i zaniosłam mu do pracy. Ale się cieszył. Zarezerwowaliśmy sobie noclegi na długi weekend listopadowy i wyjeżdżamy na 4 dni poza 3miasto. Jest tak fantastyczni Zet: trzymam kciuki za pracę
|
#1630 |
|
Zadomowienie
|
No i co się stało? Kupiłam ten mus Farmony kokos + banan... Shpilciu, Koshatko - to Wasza wina.
|
#1631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zakochania zazdroszczę Cytat:
|
||
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Poszedl szampon Garnier Aloe Vera i calorodzinnie uzywana odzywka kokosowa 300 ml
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zadomowienie
|
No naprawdę to wszystko przez dziewczyny.
![]() Cytat:
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem zmęczona, pół dnia w szkole i na dodatek się objadłam.mielismy fajną rzecz na makijażu-makijaż graficzny.fajnie mi wyszło, moze kolezanka da mi zdjęcie to wam pokażę
![]() doczytalam was i stwierdzam ze nieźle wam idą zużycia.
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
zet, gratuluję, oby rozmowa poszła równie dobrze
czekam na zdjęcie graficznego ![]() cuciola, sporo zużyć ![]() Ja dziś już po szkole, nawet nie było tak źle jak myślałam. czytałam promotorce część mojej pracy i powiedziała, że może tak być ![]() Jeszcze tylko jutro... W ogóle byłam zła na małża, bo wykasował mi muzykę z mp4, a nie mogę wgrać nowej bo nie współpracuje z Windowsem 7 Mam nadzieję tylko, że rodzice szczęśliwie wrócą z zagranicy, jadą 18 godz. zawsze się tego strasznie obawiam...
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Niemożliwe, nikt jeszcze się tu dziś nie odezwał
![]() Wszyscy pozamarzali?
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Gani
![]() Rzeczywiście dziwne, że taka cisza Ja najpierw chciałam Was nadrobić, ale nie wiem, czy mi się uda ![]() więc na wstępie gratuluję wszystkim zużyć i zwalczania pokus zakupowych i napiszę, co u mnie ![]() -Wybrałam temat pracy lic. zobaczymy, czy się przyjmie ![]() -Świętowałam 50lecie ślubu Cioci i Wujka(ludzi, którzy mnie wychowali), normalnie szok i podziw, za umiejętność bycia ze sobą przez tak długi czas -Jutro znowu mam lekcję z pierwszą klasą, muszę się jeszcze przygotować i nastroić psychicznie -Zużyłam: ---Scrub do stóp brzoskwiniowy z Oriflame, 75ml ---Ziaja, dwufaza do zmywania oczek, 120ml ---Krem do rąk Oriflame pomarańczowy, 50ml ---2 próbki: LRP-krem kojący, Oriflame-krem pod oczy -Zakupiłam: ---Belendę dwufazową 125ml w miejsce zużytej Ziaji(8,90) ---przyszły płatki nasączane z Avonu(15,90) (obie rzeczy potrzebne )
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero wrociłam ze szkoły i tez jestem w szoku ze nikt dzis nie napisal az do 17
![]() nie wiem w co ręce włożyć.musze zrobić mnustwo rzeczy na te moje 2 sesje zdjęciowe,napisac prace nt.fotografa mody i projektanta którzy mi sie podobają (w sumie 4strony),potem prace dyplomową na 20str (powariowali ),do tego skonczyc w koncu magisterke i w koncu załozyc to konto oszczędnościowe.na dodatek w domu bajzel jak 150.malinarko fajnie że miałaś okazje byc na takiej uroczystości.50 lat z jedną osobą to mega wyczyn.ja pewnie nie dożyję takiego stażu bo mnie chłop wykonczy albo ja jego.a zakupy jak potrzebne to nie ma sie co martwic. jutro ide do inglota z zamiarem zakupu palety 10 cieni.w sumie mi są potrzebne na jedną sesję niebieskie i granatowe cienie, a na drugą pomarancze,żółty i zielone.powinnam w tym sklepie miec jakieś zniżki,już tyle kasy u nich zostawiłam że szok.
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czytam wizaż, ale nie mam coś weny na pisanie.
Naprawdę musi być ze mną źle zwłaszcza, że jak narazie kupiłam tylko 2 lakiery w tym miesiącu. EDYCJA: kurcze, coś chyba nie tak z moim "licznikiem" - wpisane mam 4 rzeczy z kolorówki, a pamiętam tylko 3: 2 lakiery Essence i eyeliner MySecret Muszę przejrzeć kolorówkę ![]() EDYCJA2: ok, był jeszcze trzeci lakier - Celia ![]() Przypominam o plebiscycie lakierowym na moim blogu Już kilka zdjęć mam, ale to maaaaało
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-17 o 20:09 |
|
|
|
#1640 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
U mnie tak sobie. I w życiu i w kosmetykach. Szkoda gadać...
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zakupów w Inglocie to miałam manię na ich niejsze cienie, na razie nie planuję zakupów, ale u ciebie to co innego ![]() pisałaś o FCA? chyba FCE jeśli chodzi o certyfikat z ang. Cieszę się, że w małżeństwie wszystko gra ![]() Cytat:
![]() no właśnie trzeba mówić, co się dzieje
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
malinarko chodzilo mi o ten certyfikat o stopien wyzej niż FCE, ten Advance.
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z milego popoludnia w Carrefourze..weszlam do perfumerii i drogerii...
ale nic nie kupilam Kupilam sobie za to waniliowa swieczke
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarka, Zet: CAE
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-17 o 21:12 |
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ciągle was czytam, moge śmiało powiedzieć że jestem na bieżąco. Wszystkim gratuluję zużyć a za Zet trzymam mocno kciuki żeby to już było "to" z pracą.Co u mnie ? Jakoś tak smutno, sama nie wiem czemu, nie chce mi się nic pisać, z nikim rozmawiać. Podziwiam Twoją ciocię i wujka Malinarko, jestem pełna uznania. Jak patrze na to co się wokół mnie dzieje ... wole być sama, mam kiepski przykład w domu... No a w temacie wątku kilka zużyć już było, zakupów brak. Dziś kuzynka przywiozła mi 2 kartony próbek, w jednym były kremy lirene, pół musu matującego (uzywam go do ciała bo do twarzy mi nie służy kompletnie) a pół kremów dla mamy i karton próbek żeli pod prysznic i kilka tubek antycellulitu lirene. Tak więc darmowy ale przychód mam. |
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się myliło z ACE - skoro jest First Certificate in English, to kolejny będzie Advanced Certificate in English. Trochę bez sensu (zaawansowany certifikat
mogłoby być Second Certificate in English ) ale tak mi się kojarzyło. Wtłukłam sobie do głowy że jest Certificate in Advanced English ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- ![]() znowu coś zlego się dzieje?
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
porzeczko podesłałabyś nam jeden karton probek to bysmy się wszystkie obdzieliły
ja tez mam bardzo średni przykład z domu co do związków ale sie udalo.trzeba trafić na kogoś odpowiedniego i mieć szczęście. co do pracy to kciuki sie przydadzą.mam nadzieje że to bedzie już powiedziane na 100% że mnie tam chcą.nosku co sie dzieje?
|
#1649 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję abstynencji ![]() Cytat:
![]() (ja pamiętam nazwę bo mi się tak dobrze rymuje EF SI I, SI EJ I ![]() ja myślę nad proficiency, ale jak będe miała licencjata to chyba certyfikat mi nie potrzebny
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-10-17 o 21:33 |
||||
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez chcialam proficiency ale nie zdałabym teraz na bank
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

Jestem w ogóle w szoku, że ja i taki poziom, nie wiem, czy dam radę... No ale się okaże. Zajęcia dwa razy w tygodniu po 1,5h, zaczynam od przyszłego tygodnia. Zajęcia mam w poniedziałki i środy. I oczywiście mam pecha, no bo w poniedziałki chodziłam na fitness, to już nie będę mogła
(w poniedziałki było o 20.15) No ale cóż, coś za coś. Teraz będę kształcić ciało i umysł

masakra, szacun Gani
może jak już jesteś w rytmie to weźmiesz sieza moje teksty z oczyszczania o kanalizacji
. Moja doba musiałaby trwać co najmniej 72 godziny, żebym się wyrobiła ze wszystkim, na co mam ochotę 
Ciekawe jak ten z S. 

Póki co jestem na tak, bo siedzę w domu już dwa tygodnie i po prostu wariuję. 

Natomiast kokos+banan
Facet z wyglada bardzo w moim typie