Pielęgnacja loków, loczków i fal - wszystkie części - niech się kręcą! - Strona 869 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-16, 17:45   #26041
Batka01
Raczkowanie

Dot.: Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal - cz. VI

A u mnie baardzo duży sukces. Wydaje mi się, że włosy zaczęły się przestawiać na kosmetyki bez silikonów.
Dzisiaj się lepiej układały, są jakieś bardziej lśniące. Mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej

Pokrzywa od 13.09.10

Bez suszarki od 01.07.10
Batka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 18:50   #26042
wrily_curly
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Charlotte95 Pokaż wiadomość
Wczoraj po myciu nie rozczesałam włosów i ugniatałam je dosyć długo i leciutko się pofalowały! Już jakiś początek

Mam pytanie, co powinnam zrobić z falami do spania? Puścić luźno, związać na czubku? Zapakowac do jakiegoś czepka? Bo niestety głowę myję wieczorem.
brrr moje włosy nienawidzą czesania, teraz nie będę czesała do sylwestra i zobaczymy, co będzie taki odwyk od grzebienia.

ja śpię wpoprzek dwuosobowego łóżka czasami i włosy sobie wiszą nad podłogą (ostatnio tak spałam, i kot najpier przez moją firankę włosów przebiegał w jedną i drugą stronę a potem położył się na podłodze na pleckach i łapał moje włosy łapkami i się bawił tak zaczęłam się śmiać że całkiem rozbudziłam się ).

Cytat:
Napisane przez bernadka20 Pokaż wiadomość
wrily_curly
No ja z rok temu uzywalam szamponu i odzywki Dove Heat Defence therapy
Odkad siedze na wizazu to patrze na sklad kosmetykow. I szczerze ?
Brak praktycznie konkretnego szamponu, ktory by nie posiadal Sodium Chloride...Horror czy wszystkie szampony musza go miec ?:x
ja nie unikam szczególnie konretnych składników, oprócz silikonów, pq i q więc nie patrzę na takie rzeczy

Cytat:
Napisane przez Eloe77 Pokaż wiadomość
Wrzucam do odżywki maksymalnie łyżeczkę, ale wolę pół łyżeczki i do oleju.
Amla raczej nie gryzie się z woda i z olejem, co pozwoli na rozpuszczenie w wodzie, w oleju, w odzywce. Uważaj tylko na ilość, bo może wysuszyć. U mnie "zżera" odżywkę, więc częściej wybieram w zestawie z olejem. Może i dziś zrobię z kokosem?
dzięki wczoraj zrobiłam dwie łyżki miodu, aile wiśniowy (cudowny zapach!) i łyżeczka amli, ale ja mam taką małą łyżeczkę, do espresso chyba, pojemności pewnie pół herbacianej. Teraz myślę nad dzisiejszą mieszanką chyba będzie amla z keratynką, olejku rozmarynowego nie mogę znaleźć, kot pewnie zatoczył gdzieś buteleczkę

Cytat:
Napisane przez caskada Pokaż wiadomość
chociaz on na mnie tez zaczyna patrzec dziwnym okiem jak wylaniam sie z lazienki w swojej starszej koszulce bawelnianej na glowiei pyta " nie masz recznika?"
taaa, a pewnie loczki uwielbia i mu się podobają a nie może pojąć, że same z siebie się nie zrobią, że trzeba nakarmić, pougniatać i trochę się pobawić?

Cytat:
Napisane przez Eloe77 Pokaż wiadomość
:
Toś pojechała
Podpisuję się rękami i nogami Myłam we wtorek Kallosem, nałożyłam Naturię i Artiste. Efekt podtrzymałam w czwartek cudeńkiem od Rybiorki , w piątek również, choć miałąm spiąć. Szokujące działnie Kallosa

To pewnie dlatego, że jest w nim sporo panthenolu i aloesu. Myślę, że te składniki przed polimerem mają ogromny wpływ najego działanie.
ja też bym w magiczny sposób chciała wyleczyć końcówki i nie móc nigdy ścinać ale na to jeszcze nikt nie znalazł sposobu

ja chcę mojego kallosa, cały tydzień czekałam i nie przyszedł

możliwe, ale teraz mam ten najsilniejszy i nie lubię to, ten poziom słabszy był ok

Cytat:
Napisane przez polelavendove Pokaż wiadomość
W tej dziedzinie nie masz co liczyć na hennę za to odpowiedzialna jest amla
uwielbiam Cię, myślisz, że codzienne odżywkowanie z amlą da radę?

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
witajcie
długo mnie nie było..brak internetu,niestety

przyszło do mnie pierwsze zamówienie z mazideł i muszę rozkminić co tu przyrządzić do włosków. mam naturalny czynnik nawilżający, glicerynę, keratynę, pantenol, spirulinę. hmm

i jeszcze namiętnie poszukuję odżywki nieemolientowej, bo ciągle na mych włosach gości garnier z awokado, którego uwielbiam
ładne zamóienie

Cytat:
Napisane przez anka.d Pokaż wiadomość
u mnie w domu dzisiaj eksperyment.
farbowalam mamie wlosy, a potem poprosila mnie zebym ulozyla jej tak jak sobie i zobaczymy co tam u niej siedzi na glowie (zawsze uklada na szczotce i smaży suszarka). zawsze wspominala, ze jak byla w podstawowce to robil jej sie taki jeden francuski lok z boku.

no to pofarbowaniu dostala na wlosy maske bez silikonow, za to z dodatkami (pantenol, jedwab hydr., nmf i wit E) chodzil z tym pod czepkiem kolo godziny, potem plukanie, odzywka bs potters ginko, ugniatanie koszulka, style gel i dyfuzor. i ma loki. skret wlasciwie taki jak moj, tylko duzo krotsze i ciensze wlosy. na koniec jeszcze troszke bootsa bo koncowki byly pierzaste. mi sie bardzo podoba, niestety zdjecia z komorki wyszly beznadziejne, nic nie widac na nich. mama nie jest przekonana, mowi ze wyglada jak czupiradlo ale wlasnie wyszla tak do ludzi, wiec chyba nie jest tak zle
moja matka tak samo a śliczne, śliczniutkie loczki ma, 3 c by było jak nic takie drobne ale porządnie skręcone. Ale nie wiem, jak ją już przekonywać do tego

a ja dzisiaj porobiłam zdjęcia znowu włosom. W sumie wczoraj tak od niechcenia wszystko robiłam bo nie miałam na dzisiaj planów a włosy ładniutkie, włosy falowane już od nasady prawie i kilka ładnych spiralek, niestety, z aparatem się dzisiaj nie polubiliśmy i nie wiem, jak zdjęcia wyszły, ale zrzucę później i zobaczę, co do publikacji się nadaje ech tak chciałam zahamować ten proces utleniania henny żeby włosy zostały bardziej żarówiaste ale chyba mi się nie udało, wczoraj koleżanka w kiepskim sztucznym oświetleniu powiedziała, że sa brązowe nie lubię brązu na sobie, nie lubię, nie lubię
wrily_curly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 19:06   #26043
bernadka20
Wtajemniczenie

wrily_curly
na silikony i te rzeczy co wymienilas tez patrze, ale jestem wrazliwcem i chlorek sodu moj skalp podraznia
Stop suszarce od końca czerwca 2010
Kantorzyca/Kantorka Zakonu Curlitanek
Masz naturalne, kręcone włosy?Zajrzyj koniecznie: FaQ, Pigułka
bernadka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 19:08   #26044
wrily_curly
Rozeznanie

Cytat:
wrily_curly
na silikony i te rzeczy co wymienilas tez patrze, ale jestem wrazliwcem i chlorek sodu moj skalp podraznia
niedobrze... a przeglądnęłaś wszystkie szampony na analizowym?
Stary 2010-10-16, 19:13   #26045
bernadka20
Wtajemniczenie

polecila mi Eloe fitomed. Wyprobuje go jak nie bedzie dla mnie odpowiedni to poszukam glebiej
Stary 2010-10-16, 20:23   #26046
caskada
Zakorzenienie

dostaliscie tez taka wiadomosc na prv ze ktos poleca wam zabieg global keratyn tak ni z gruszki ni z pietruszki
no do jasnej jak mozna polecac rozprzestrzeniac takie rzeczy
dojdzie do tego ze zamiast wiekszosc dbac o loki bedzie sie prostowala
co zreszta juz jest w duzej mierze widoczne na ulicach
latwe proste i nabijajace kieszen oferujacym
Stary 2010-10-16, 20:45   #26047
wrily_curly
Rozeznanie

Cytat:
polecila mi Eloe fitomed. Wyprobuje go jak nie bedzie dla mnie odpowiedni to poszukam glebiej
oby pasował

Cytat:
dostaliscie tez taka wiadomosc na prv ze ktos poleca wam zabieg global keratyn tak ni z gruszki ni z pietruszki
ja nic niedostałam... hmmm widocznie komuś nie podobają się nasze włosy
Stary 2010-10-16, 20:58   #26048
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Dołączam do grupy osób których włoski nie lubią Babydream, podczas zmywania oleju tak plącze włosy że aż są problemy z umyciem skóry głowy, za to rumiankowy Fitomed zadziałał jak balsam na włosy, więc u mnie albo mycie Fitomedem albo odżywką Isana.

...and I will wear him
In my heart's core, ay, in my heart of heart
As i do thee...

Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska
kathy579 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 21:00   #26049
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
cool, biorac pod uwage taki sporawy ten oddzial, jak sie zajrzy do watku z zestawami to widac ze wiele kreciolkow sie stara
moja droga Ty masz już takie osobne pomieszczenie na tym oddziale,żeby nie infekować innych.Tylko,że powoli nie będziesz miala gdzie siedzieć,bo całą wolną przestrzen zajmują...sama wiesz co...to czego nazwy zabrania się tam wymieniać...
polelavendove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 21:06   #26050
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
ten zabieg za granica moze byc zrobiony w dwoch wersjach: do prostowania albo do wygladzenia lokow, widzialam film na NC jak jedna ze wspolwlascicielek NC poddala sie takiemu zabiegowi (Brazilian Keratin Treatment), nalozono jej na umyte i wilgotne wlosy preparat keratynowy, nastepnie wysuszono suszarka i szczotka, potem znow umyto i wlosy wrocily do lokowanego ksztaltu, chyba po drugim myciu podsuszono dyfuzorem, taki zabieg podobno utrzymuje efekt ok 3 miesiecy, loki sa gladki i nie poddaja sie frizz

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
moja droga Ty masz już takie osobne pomieszczenie na tym oddziale,żeby nie infekować innych.Tylko,że powoli nie będziesz miala gdzie siedzieć,bo całą wolną przestrzen zajmują...sama wiesz co...to czego nazwy zabrania się tam wymieniać...
jeszcze mi troche miejsca zostalo przesylka ktora dostane w poniedzialek wejdzie, potem sie zobaczy, na razie nikt nie probuje mi odebrac karty kredytowej
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 21:08   #26051
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wrily_curly Pokaż wiadomość
uwielbiam Cię, myślisz, że codzienne odżywkowanie z amlą da radę?
Uważam,że pokój na świecie można tak zbudować
Cała populacja choć raz w tygodniu wciera amlę w skalp,łącznie z łysymi i noworodkami...

Ja dzisiaj jednak wybrałam shea
A to do tej pory działało jak zapalnik na bombie,a dziś cud
Stary 2010-10-16, 21:14   #26052
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Uważam,że pokój na świecie można tak zbudować
Cała populacja choć raz w tygodniu wciera amlę w skalp,łącznie z łysymi i noworodkami...

Ja dzisiaj jednak wybrałam shea
A to do tej pory działało jak zapalnik na bombie,a dziś cud
uwiebiam shea, mam z CM z vanilia i rozmarynem, codziennie pakowalabym to na leb na noc no ale z tlustymi straczkami nie wyglada sie za ciekawie a czasami trzeba wieczorem ladnie wygladac dla polowki
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-10-16, 21:18   #26053
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:

jeszcze mi troche miejsca zostalo przesylka ktora dostane w poniedzialek wejdzie, potem sie zobaczy, na razie nikt nie probuje mi odebrac karty kredytowej
Personel medyczny przejmie jej zawartość

A poważnie to jestem już ciekawa testów.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
uwiebiam shea, mam z CM z vanilia i rozmarynem, codziennie pakowalabym to na leb na noc no ale z tlustymi straczkami nie wyglada sie za ciekawie a czasami trzeba wieczorem ladnie wygladac dla polowki
Czy to jest zwykle masło shea tylko z dodatkami?Myślę,że wanilia to głównie dla zapachu,bo jakoś nie słyszalam o jej wlaściwościach nigdy.

Mnie shea lekko puszy dlatego muszę znaleźć jakąś dobrą kombinację,bo czuję,że też bardzo mi nawilżyła włosy.
Stary 2010-10-16, 21:32   #26054
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Personel medyczny przejmie jej zawartość
karty czy salki?

Cytat:

A poważnie to jestem już ciekawa testów.
ja tez, dzisiaj nie uzylam Quick Curls zeby zobaczyc jak wyglada skret na diecie bezsilikonowej i choc jest ok to wydaje mi sie ze nie ma takiego polysku jaki mam po Quick Curls, no i loki wydaja sie takie lekkie choc skret bez zmian.

w quick curls jest parafina jak i w pozostalych stylizatorach miss jessie's ale nie wyglada zeby mi szkodzila, dam znac po tescie, jak sie znam to we wtorek rano bedzie testowanie - na pierwszy rzut zamierzam sprobowac Strech Silkening Creme, jeszcze nie wiem czy solo czy tak widzialam na filmiku z Quick Curls albo Curly Pudding

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:

Czy to jest zwykle masło shea tylko z dodatkami?Myślę,że wanilia to głównie dla zapachu,bo jakoś nie słyszalam o jej wlaściwościach nigdy.

Mnie shea lekko puszy dlatego muszę znaleźć jakąś dobrą kombinację,bo czuję,że też bardzo mi nawilżyła włosy.
wydaje mi sie ze zwykle maslo, tyle ze te dodatki sprawiaja ze pachnie przepieknie, mialam z BC z Darcy's Botatnicals z sama vanilia i zapach byl taki sobie, to z CM jest super, choc moj maz to uwaza ze dawno juz zwariowalam to potwierdzil ze maselko ma fajny zapach, kolezanka jak powachala to zrobila tak , to jest to co mam
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-10-16, 21:37   #26055
bernadka20
Wtajemniczenie

ja tez nie dostalam takiej informacji

wrily_curly
ojj oby Jak bedzie dobry to Eloe bedzie znachorka
Stary 2010-10-16, 21:42   #26056
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
karty czy salki?
Myśleliśmy tylko o zawartości paczki,ale dziękujemy za rozszerzenie kompetencji
Cytat:
wydaje mi sie ze zwykle maslo, tyle ze te dodatki sprawiaja ze pachnie przepieknie, mialam z BC z Darcy's Botatnicals z sama vanilia i zapach byl taki sobie, to z CM jest super, choc moj maz to uwaza ze dawno juz zwariowalam to potwierdzil ze maselko ma fajny zapach, kolezanka jak powachala to zrobila tak , to jest to co mam
no to mam następny punkt na liście
mialam kiedyś firmy X i zapach niestety nie dla mnie
mam teraz z Mazideł i ewentualnie do wytrzymania ...
Stary 2010-10-16, 21:42   #26057
Iwona75
Zakorzenienie

Dziewczyny ,chciałabym zapytać czy moge od czasu do czasu umyć odżywką włosy mojej ośmioletniej córce?Mała ma włosy typu sianko,bardzo cienkie,delikatne i każdy szampon ,nawet najbardziej łagodny robi jej puch na głowie.Włosy nie przetłuszczają się wcale,myje jej raz w tygodniu ,uzywam delikatnych,polecanych przez was odzywek ,lecz brak efektów.Jak córcia ma mokre włoski i nie rozczeszę jej ich po umyciu robią jej się delikatne fale,które jednak po wyschnieciu prawie sie rozprostowują .
Może któraś z was ma podobne doswiadczenia i będzie mogła mi coś doradzić.Z góry dziękuję
Iwona75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 21:50   #26058
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Myśleliśmy tylko o zawartości paczki,ale dziękujemy za rozszerzenie kompetencji
ups... musze ukryc karte
Cytat:

no to mam następny punkt na liście
mialam kiedyś firmy X i zapach niestety nie dla mnie
mam teraz z Mazideł i ewentualnie do wytrzymania ...
moje ma przepiekny zapach, planuje w listopadzie kupic tez inna wersja, o to, to z vanilia zreszta tez

Cytat:
Napisane przez Iwona75 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ,chciałabym zapytać czy moge od czasu do czasu umyć odżywką włosy mojej ośmioletniej córce?Mała ma włosy typu sianko,bardzo cienkie,delikatne i każdy szampon ,nawet najbardziej łagodny robi jej puch na głowie.Włosy nie przetłuszczają się wcale,myje jej raz w tygodniu ,uzywam delikatnych,polecanych przez was odzywek ,lecz brak efektów.Jak córcia ma mokre włoski i nie rozczeszę jej ich po umyciu robią jej się delikatne fale,które jednak po wyschnieciu prawie sie rozprostowują .
Może któraś z was ma podobne doswiadczenia i będzie mogła mi coś doradzić.Z góry dziękuję
generalnie jak najbardziej, moja znajoma myje corce odzywka, coreczka ma 5 latek, ostatnio sprobowala szmpon/zel z weledy dla dzieci (polecilam bo ma swietna opinie tutaj), o ten, byla zadowolona

tutaj masz analize Jumaatt tego produktu
Blog fotografa
Poza pracą fotografa

Edytowane przez Rybiorek
Czas edycji: 2010-10-16 o 21:56
Stary 2010-10-16, 21:56   #26059
Iwona75
Zakorzenienie

Dziękuję RybiorkuA jak myślisz,czy mogę potem użyć jeszcze jakiejś delikatnej odzywki czy lepiej już nie przeciażac włosków?
Stary 2010-10-16, 22:02   #26060
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję RybiorkuA jak myślisz,czy mogę potem użyć jeszcze jakiejś delikatnej odzywki czy lepiej już nie przeciażac włosków?
musisz probowac, coreczka kolezanki ma takie blond cieniaski, i kolezanka naklada odzywki takie specjalnie dla dzieci, ja jestem stalym klientem w sklepie ze zdrowa zywnoscia i tam maja fajne naturalne kosmetyki dla dzieci, nie wiem czy w Polsce jest ta firma - Jason, maja kilka rodzajow odzywek dla dzieci z takimi fajnymi zapachami, poki kolezanka nie wiedziala o jasonie to brala takie proste odzywki bez silikonow i pq, sls i mieszala pol na pol z woda destylowana
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-10-16, 22:08   #26061
Iwona75
Zakorzenienie

Cytat:
musisz probowac, coreczka kolezanki ma takie blond cieniaski, i kolezanka naklada odzywki takie specjalnie dla dzieci, ja jestem stalym klientem w sklepie ze zdrowa zywnoscia i tam maja fajne naturalne kosmetyki dla dzieci, nie wiem czy w Polsce jest ta firma - Jason, maja kilka rodzajow odzywek dla dzieci z takimi fajnymi zapachami, poki kolezanka nie wiedziala o jasonie to brala takie proste odzywki bez silikonow i pq, sls i mieszala pol na pol z woda destylowana
Jeszcze raz dziękuję
Porozglądam się w necie za ta firmą
Stary 2010-10-16, 22:34   #26062
Dama_pikowa
BAN stały

Witajcie Dziewczyny!!
Jak mnie tu dawno nie było Ale cały czas o Was pamiętam i przede wszystkim zajmuję się moimi włoskami.
Jestem w trakcie nadrabiania poprzedniego wątku
Moja czupryna przeżyła kryzys i jest już etap jak kilka moich kręconowłosych koleżanek zachwycało się lokami i każda się pytała, co robię, że tak mi loki odżyły jak narazie lecę na jednym zestawie kosmetyków, bo stać mnie tylko an nowe odżywki Joanny i Isany () ale jak będę miała przypływ kasy, to muszę popróbować inne kosmetyki, bo jeszcze nie do końca jestem zadowolona z efektu dalej włoski robią czasem co chcą
A no i zamieniłam żel lniany na fioletowy artiste i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona. Ale teraz czas wrócić na jakis czas do naturalnego linanego

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Jeszcze jedno!! Czy Rybiorku jest pod uwagę brane zbiorowe zamówienie Cudownych Rękawic z Mikrofibry? (jeśli to jest na poprzednim wątku lub gdzieś tutaj na początku, to jeszcze nie doczytałam)
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 22:35   #26063
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

[QUOTE=polelavendove;22707 593]Uważam,że pokój na świecie można tak zbudować

szczerze mnie rozbawiło, już sobie wyobrażam mojego ojca i faceta siostry mojego brata ha ha

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-10-16, 22:37   #26064
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze raz dziękuję
Porozglądam się w necie za ta firmą

tak wygladaja

w sumie to widzialam wiecej w sklepie ale to chyba tez zalezy od kraju
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-10-16, 22:41   #26065
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

też słyszałam że to dobre produkty, ale na polskich półkach nie widziałam.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-10-16, 22:45   #26066
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość

Jeszcze jedno!! Czy Rybiorku jest pod uwagę brane zbiorowe zamówienie Cudownych Rękawic z Mikrofibry? (jeśli to jest na poprzednim wątku lub gdzieś tutaj na początku, to jeszcze nie doczytałam)
na razie nie ma tutaj sa te rekawice, niestety najtansze nie sa ale ciezko byloby je zrobic bo nigdzie nie widzialam takiej mikrofibry z jakiej sa zrobione, ma takie farfocle i moze dlatego tak fajnie osuszaja wlosy
(jakbys byla zainteresowana daj znac na pv, ja bede zmawiac z CM za 2 tygodnie)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-10-16, 23:12   #26067
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
na razie nie ma tutaj sa te rekawice, niestety najtansze nie sa ale ciezko byloby je zrobic bo nigdzie nie widzialam takiej mikrofibry z jakiej sa zrobione, ma takie farfocle i moze dlatego tak fajnie osuszaja wlosy
(jakbys byla zainteresowana daj znac na pv, ja bede zmawiac z CM za 2 tygodnie)
A te farfocle nie będą wypadać, albo zostawiać małych kłaczków?? ;>
Byłabym zainteresowana, ale za 2 tyg raczej nie będę jeszcze miała przypływu gotówki gdyby termin Ci się oddalił w czasie mniej więcej o tydz/dwa, to dasz mi znać?

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

ja myślę, że TO by było świetnym pomysłem!! jaka oszczędność kasy 5 sztuk za 15 zł!!!

Ale za to tutaj są tańsze minimalnie, ale zawsze
http://www.frizzoff.com/51-Hand-Dry-Hair-Glove.aspx

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

A tutaj są jeszcze zielone i różowe!!

Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 23:14   #26068
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kathy579 Pokaż wiadomość

szczerze mnie rozbawiło, już sobie wyobrażam mojego ojca i faceta siostry mojego brata ha ha
że niby nie byli by chętni?
Dla pokoju na świecie

btw A gdzie jest najpiękniejsze miejsce na świecie?

Rybiorku zaczynasz
Stary 2010-10-17, 00:53   #26069
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
że niby nie byli by chętni?
Dla pokoju na świecie

btw A gdzie jest najpiękniejsze miejsce na świecie?

Rybiorku zaczynasz
eeee... tego a chodzi o kraj, kraine, budynek, pomieszczenie czy stan ducha?

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
A te farfocle nie będą wypadać, albo zostawiać małych kłaczków?? ;>
Byłabym zainteresowana, ale za 2 tyg raczej nie będę jeszcze miała przypływu gotówki gdyby termin Ci się oddalił w czasie mniej więcej o tydz/dwa, to dasz mi znać?

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

ja myślę, że TO by było świetnym pomysłem!! jaka oszczędność kasy 5 sztuk za 15 zł!!!

Ale za to tutaj są tańsze minimalnie, ale zawsze
http://www.frizzoff.com/51-Hand-Dry-Hair-Glove.aspx

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

A tutaj są jeszcze zielone i różowe!!

spokojnie, dam znac, poza tym zamowienie i tak idzie ok. 1,5-2 tygodnia wiec moge zamowic, zanim dojdzie to potrwa i tak musze Ci potem wyslac, odezwe sie na pv przed zrobieniem zamowienia

co do farfocli, kilka na poczatku spadlo do wanny, to tak jak z nowym recznikiem, po kilku uzyciach juz nie zauwazylam nic wypadajacego

co do miejsca, to niestety ale Curly Hair Solution wysyla tylko do Kanady i po Stanach, to drugie miejsce to kanadyjska strona i nie moge znalezc czy wysylaja do Europy a Curl Mart wysyla do Europy i to jest jego przewaga
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-10-17, 08:14   #26070
Yasmin
Raczkowanie

GG do Yasmin

hejka

miala byc pocztowka z wakacji wiec i jestem
pogoda troche nie dopisuje, jeszcze trwa monsun, ale jest cuuudnie
buziaki
Yasmin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 19 (0 użytkowników i 19 gości)

Zasady wysyłania wiadomości