|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
BAN stały
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
ale Amelka dopiero przylozyla glowa w plytki
krew z buzki leciala ale zeby cale, tylko w srodku na wardze na dole opuchniete i sine. splakala sie biedna...klade ja moze pospi biedna
|
|
|
|
#1262 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Cytat:
Dziś udało się zjeść o 12.20 ![]() Cytat:
![]() Wiesz, że o sobie myśli się na końcu... Cytat:
![]() Mam nadzieję, że szybko ![]() Cytat:
![]() Będę zaglądać w miarę możliwości Cytat:
![]() Spisał się Mąż ![]() Cytat:
![]() Super Ale bonus najlepszy Cytat:
![]() Miłego
|
|||||||
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bylo warto ![]() jestem z niego dumna
|
|
#1264 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A widzisz,a ja ich nie znałam wogóle ![]() Zakupy fajne a chłopcyP.S.Antoś wygląda jakby miał kucyczka na głowie ![]() Ta tekturowa czapka,to dopiero zdzierstwo ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1265 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cześć dziewuszki ![]() U nas dzisiaj rodzinna sobota,mąż w domu Później małe zakupy,obiad i tak zeszło![]() Bartoś dopiero teraz zapadł w pierwszą drzemkę,chyba drugiej dziś nie będzie ![]() Tylko i aż chata jeszcze do sprzątania szczel ę sobie kawkę i zabieram się za toMiłego popołudnia Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-10-16 o 16:31 |
||
|
|
|
#1266 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
ja dziś na szybciocha do Was wpadam i nawet nieczytam co tam napociłyście ![]() CZEKOLADKO do Ciebie mam romans, że tak powiem Mianowicie chciała cię baaardzo prosić o linka do Twojego orbiteka. Muszę sobie kupić coś na ten mój tłuszczyk a orbik jest w sam raz chyba do tego. Powiedz mi jeszcze ile kosztował?I ogólnie opowiedz czy jesteś zadowolona, czy widzisz rezultaty po ćwiczeniach, czy ma jakieś bajery? On jest magnetyczny tak? A może lepszy jest na spalenie tłuszczyku rowerek? Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2010-10-16 o 13:53 |
|
|
|
#1267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam dokladnie ten http://allegro.pl/markowy-orbitrek-d...258288237.html najlepiej jest cwiczyc na najlzejszym obciazeniu ale maksymalnie szybko oczywiscie utrzymujac optymalne tetno i najlepiej interwalowo tzn. 60 sek szybko 60 sek wolniej w ten sposob szybko spalisz tluszczyk acha i tak po 25min do 40min raz dziennie, a jesli na miesnie to na wiekszym obciazeniu ja jestem zadowolona jak zaczynalam na nim cwiczyc mialam 62kg i w 3 mce waga spadla do 55kg bez zadnej diety teraz waze 53 i ciezko juz mi zrzucic cos bo teraz musze cwiczyc partie brzucha glownie tam mam tluszczyk, a na orbim cwicze dla kondycji i lepszego samopoczucia
|
|
#1268 |
|
Wtajemniczenie
|
CZEKO
Tylko ten Twój strasznie drogi jak dla mnie, już lecę na alle szukać trochę tańszego, mam nadzieję że nie kupię jakiejś szmiry Mi właśnie chodzi o uda i brzuszek i tak jak poczytałam odrobinkęto właśnie orbi jest do tego odpowiedni. U Ciebie się sprawdził więc mam nadzieję że u mnie będzie podobnie. Dzięki jeszcze raz.
|
|
|
|
#1269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuba miał ropień na palcu i też ściągał plaster, więc wiem o czym piszesz. Mam nadzieję, że to nocne leczenie też da szybko rezultaty ![]() , popatrzę sobie wieczorem dokładnie na te kapcie. Z rajstopami mam problem, bo te, które miałam (Disney, Yorker) rozciągają się przy szwach , więc szukam innych.Cytat:
gorgulku Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Wątek przegląda 3 użytkowników i 30 gości
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-10-16 o 14:56 |
|||
|
|
|
#1270 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
jeden dzień mnie nie było a wy piszecie i piszecie...nie mam czasu nadrabiać bo mała zaraz wstanie... Wczoraj byłyśmy na szczepieniu - moje "maleństwo" waży 10 i pół kilograma...Prosimy o kciuki, żeby następne dwa tygodnie były spokojne... W klubie już napisałam ;-)
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Kubasek Ją goni, bo waży już "prawie" 10 , gorączkowała Martynka?
|
|
|
#1272 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ooo, to super! Czuję się uspokojona ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za odpowiedź Badania robiłam przed powrotem do pracy i są bardzo dobre, ale tak mi wszyscy mówią, że jestem coraz bardziej wychudzona, że zwątpiłam. Cytat:
A jeszcze pozwolę sobie przekopiować - może się komuś przyda: "13. Jaki olej jest najlepszy do smażenia? Dla zmniejszenia ryzyka chorób warto ograniczyć smażenie podczas przygotowywania potraw. Jeśli już się na nie decydujemy, smażmy krótko i wybierzmy uważnie tłuszcz do smażenia. Do smażenia powinny być stosowane oleje o wysokim poziomie kwasów tłuszczowych jednonienasyconych, które zachowują stabilność w wysokich temperaturach i wysoką temperaturą dymienia. Te parametry spełnia olej rzepakowy, który szczególnie nadaje się do smażenia, bardziej niż olej słonecznikowy czy winogronowy. Ważne jest też, by do smażenia wybierać tłuszcze roślinne z tłoczenia na ciepło. Oleje roślinne tłoczone na zimno ulegają niekorzystnym procesom nawet podczas krótkotrwałego smażenia." Cytat:
Z czapką przesadzili i to mocno ![]() Gdzie kupiłaś te - jak to było? Tregginsy(?) z zameczkami? .
Edytowane przez morska Czas edycji: 2010-10-16 o 15:27 |
||||||
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio przeczytałam jakiś wywiad z lekarzem, który twierdził, że zdrowego nosa nie powinno się nawet nawilżać. Jak zwykle ![]() Gdzie kupujesz królika? Masz zaprzyjaźniony sklep? ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Lekarz, jak dzwoniłam do niego wieczorem, powiedział, że jak dziecko ma katar, to też nie można bardzo często oczyszczać (ja robiłam źle ), tylko co 3-4 godziny, a w międzyczasie tylko psikać wodą morską i zbierać to, co spłynie.---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- morska, wstaw jakieś fotki Tymka
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-10-16 o 19:24 |
|
|
|
|
#1274 |
|
Ola-Unhola
|
Ja króliczka jak robiłam Antosiowi nie tknęłam. Jakoś nie miałam serca...
morska, kupiłam w C&A za 79 zł. A w ogóle przy najmniej u mnie w C&A od 14.10 sa promocje na dziecięce ubranka, sa np fajne body z golfikiem za 19 zł i bluzy już od 22 zł. Byłam zmuszona kupić, bo Antoś oblał się sokiem i cała górna garderoba była do wymiany ![]() Miramej, rajstopki wyglądają na porządne, także moze zaryzykuj
|
#1275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tak zrobię
![]() *** Chciałam pochwalić mojego Chorowitka, że w końcu zaczyna chwytać, jak się napić samemu z niekapka
|
|
#1277 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sobie chwalęDużo tych podczytujących ![]() Cytat:
ładnie waży Martynka. aby było bezproblemowoCytat:
Królika też obchodzę z daleka przy gotowaniu,tak jakoś na samą myśl ![]() Czyli na bank Tymuś z Ciebie wyciąga Ja Bartoszowi też jeszcze nie dawałam nic smażonego ![]() Cytat:
![]() morska właśnie Cytat:
Kubusiu.A my leniuchujemy pos chylałam się trochę ze szmatą i coś mnie plecy bolą
|
|||||
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ma być, woda morska ma za zadanie rozrzedzić wydzielinę, żeby łatwiej ją można było odciągnąć albo żeby sama spłynęła ![]()
|
|
|
#1279 |
|
Ola-Unhola
|
Ja "Wolę" tez lubię, Bartek głównie je nosił.
Polecam!!! Ogólnie rajtki mają to do siebie, ze się przecierają na szwach, przy paluszkach itp. Najbardziej w przedszkolu się niszczą ![]() dla Kubaska ![]() sylko, odpoczywaj.
|
#1280 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic takiego nie zauważyłam Wiem że takie ma zadanie,jednak za każdym razem wydawało mi się,że nie ściągam wszystkiego fridą,bo nadal katar mu było słychać Teraz przemywam patyczkiem i jest o niebo lepiej,przynajmniej już mu tak nie szemrzy![]() Cytat:
Zapomniałam,nie wiem czy wiecie,czy nie,ale w Realu są Pampersy Jumbo Pack na promocji za 41.95.Jakby któraś chciała,to proszę się udać
|
||
|
|
|
#1281 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
pobrany
jak wstawałam do pracy to jej o 6 załozyłam woreczek a mama po śniadaniu jej sprawdziła i było 40 ml tylko wyniki nie najlepsze, pożniej wam napisze co wyszło bo teraz nie mam za bardzo czasu bo mała sie złosci bo głodna Cytat:
Cytat:
świetne zakupy, szczególnie tregginsy, a na twojej figurce... ![]() chłopaki tez I klasa 35zł...... masakra ![]() Cytat:
mi gin powiedzial ze to raczej reakcja psych bo jak sie je tabsy to sie je wiecej bo sie ma poxniej na co wine za dodatkowe kg zwalic ![]() a te hormony to ja bym wolała sprawdzic bo pierwszy raz słyszze zeby na podstawie usg i wywiadu sprawdzic ich poziom ale ja sie nie znam, moze nie jestem doinformowana ja badałam Cytat:
|
|
#1282 |
|
Ola-Unhola
|
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa pod adresem moich przystojniaków
Mnie tez zakupy się podobają, a jak humor poprawiają... ![]() Mayaszko a co z wynikami. Bardzo złe?
|
#1283 |
|
Wtajemniczenie
|
nie najlepsze, tak lekarz powiedział, i ze ma duzo pic
jest tak: nabłonki wielok. pojed. leu - 4-6 w polu widzenia erytrocyty - świeze, pojed śluz obfity mineralne - fosf. bezpost. - bardzo liczne - nie mam pojecia co to znaczy.... małz był własnie u naszego lekarza (rolety mu zakłada) i mu przedyktowałam na kartke co i jak wyszło i mu je pokazał i wlasnie tylk otyle sie dowiedział bede wdzieczna jak mi powiecie co to jest to ostatnie
|
#1284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale trzymam aby nie były złe |
|
|
|
|
#1285 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Tyle, ze inne parametry sa takie sobie... Jeżeli te fosforany sa liczne, to kolor moczu jest mętny. Wit. C redukuje te fosforany. Musisz pogadać z lekarzem, bo inne parametry nie są w normie. Mam nadzieję, ze raz dwa przejdzie i to nic poważnego
|
|
#1286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kolor moczu wyszedł jasnożółty/przezroczysty odkad pije z kapka to pije mniej rzeczywiście ze zwyklej butelki i z niekapka piła jednak troche wiecej, ona wogóle jakos tak srednio teraz pije lekarz nie kazał nic robic tylko wiecej pic moze powtorze za jakis czas badanie to zobacze czy sie zmieni a np antybiotyki mogły na to wpłynac? skonczyła brac w sobote na noc a badania robiłam piatek rano? ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- znalazłam cos takiego "produkty niewskazane: mleko, jaja, sery, rośliny strączkowe, alkaliczne wody mineralne. produkty dozwolone w ograniczonych ilościach: warzywa oraz owoce produkty zalecane: ryby i mięso, kasza, makarony, masło. Zioła: ziele skrzypu, owocnia fasoli, korzeń wilżyny, kwiat wiązówki. " hmmm czyli za duzo owoców i warzyw zjada? może spróbuje troszke jej ta diete zmienic a potem sprawdze czy jest efekt
|
|
#1287 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
O właśnie miałam Ci to wkleic. Ważne, żeby nie przesadzać i nie dawać b.dużo, bo zdrowe ![]() Dokładnie, zmień troszkę i wtedy zrób ponownie badania.
|
|
#1288 |
|
BAN stały
|
ja juz na dzis sie zegnam
) i bukietem kwiatow Amelka ma napuchniete usta po jednej str i wewnatrz nabite az krwawe, ale pcha paluchy do buzi i je cyca bez problemu to chyba nie jest zle... a Mariolu sciagam wlasnie ta wyspe tajemnic - zapowiada sie ciekawy film |
|
|
|
#1289 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Na pewno wszystko dobrze. Skaleczyła się, ale zagoi się i będzie git. Udanego wieczorku ![]() Antek wczoraj spadł z krzesła.... i też sobie rozwalił buźkę. Krew się lała strumieniami. Gdzieś przy dziąsłach sobie rozciął, nie mogę tego zlokalizowac. Po 10 min dopiero przestało leciec. Już bałam się, ze ząbek wybity. A to wszystko przez Bartusia, bo pchali się na jedno krzesło...
|
|
#1290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasze się nie przecierają, tylko rozciągają przy szwach i to szybko.![]() Cytat:
U nas patyczek nie wchodzi w grę ![]() Cytat:
![]() mayaszko, czemu robiliście Zuzance badanie moczu? Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

krew z buzki leciala ale zeby cale, tylko w srodku na wardze na dole opuchniete i sine. splakala sie biedna...klade ja moze pospi biedna

wrocilam krotko po 21.00 , mala wykapana, pojedzona i spi-nawet pochwalil sie i wyslal mi smsa

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Małż podłożył wczoraj książki pod nogi łóżeczka, ale rano Kuba i tak spał do góry nogami
, siedzę z kawką, a mój Maluszek ucina sobie pierwszą (pewnie króciutką
Później małe zakupy,obiad i tak zeszło

Tylko ten Twój strasznie drogi jak dla mnie, już lecę na alle szukać trochę tańszego, mam nadzieję że nie kupię jakiejś szmiry

), tylko co 3-4 godziny, a w międzyczasie tylko psikać wodą morską i zbierać to, co spłynie.