|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
I co tam wymysliłaś?
![]() Ja zrobiłam cycki z warzywami. A najgorsze jest to, że marek sobie zażyczył znowu blok czekoladpwy i weź tu nie zjedz |
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
Tak tak, to moja Mama
. Powiem Wam, że całe życie miałam wątpliwości co do mojego pochodzenia- w sensie ojca. I wcale nie dlatego, że podejrzewam o coś moją Mamę, ale dlatego, że nie mam po nim NIC. Zupełnie i kompletnie nic. I tak było do czasu, kiedy urodziła się moja córka. Drugiego od dnia jej życia wyglądała jak mój nieżyjący już Tatuś. Ulga dla serca .Alisa moja piękna marudka dzisiaj znowu się wieczorem darła- ale ze zmęczenia. Wkurzyłam się, bo była dopiero 17.30 i nie chciałam jej kąpać na złego. Przeczekałam, przytuliłam i po 15minutach darcia usnęła w moich rękach. Opatuliłam ją kocykiem i podrzemała około godzinki. Obudziła się głodna i marudna. Wykąpaliśmy, wreszcie nakarmiłam na spokojnie (już zdążyłam zapomnieć jak to jest), odłożyłam do łóżeczka i spokojnie zasnęła. Jestem z siebie dumna
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-10-16 o 20:59 |
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Anuszka nie wrzucałabym takiego zdjęcia na forum... z gołą pupką...
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu?
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Bo różni ludzie wchodza na takie fora... był kiedyś nawet taki reportaż w telewizji... pedofilów jest tu multum... nie chciałabym by jakiś taki onanizował się widząc moje dziecko rozebrane... a tacy się zdarzają
|
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, kumam już, a można to usunąć??
|
|
|
|
#3158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za to moj maz 81 - strasznie obrazalski rocznik ![]() nooo mala wykapana, najedzona i zasnela w 3 minuty ja juz zrobilam crem brulee i wstawiam wlasnie babeczki z konfitura wisniowa a na kolacje fryty szkoda tylko ze humor mam zje**** nie wiem, moze ja jestem jakas nienormalna, ale czy jest czyms dziwnym to ze po 3 tygodniach bez meza, jutro wyjezdzajac od mojej matki chcialabym jechac prosto do domu i spedzic caly dzien z nim sam na sam i z corka? do tego powiedzialam mu o tym otwarcie, ze niedziela jest tylko dla nas bo od poniedzialku znowu bedzie wracal poznym wieczorem z czym sie zgodzil... a ten mi zadzwonil teraz i mowi ze zajedziemy do jego rodzicow po drodze do domu... no myslalam ze mnie cos strzeli. oczywiscie moi tesciowie nakrecili go ze mamy przyjechac bo oni chca wnuczke zobaczyc nosz kurde mol, ja tam moge jechac w poniedzialek, wtorek, srode itd ale kuzwa nie jutro! oczywiscie sie poklocilismy bo on nie potrafi zrozumiec tego o co mi chodzi. kurcze jestem zla, ale tez jest mi cholernie przykro. Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2010-10-16 o 20:59 |
|||
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
bajka no niestety, Marek też jest w domu raz w tygodniu i zawsze wymyśla 1000 zajęć i nie rozumie, że ja chcę pobyc tylko z nim i Iga, chyba dużo facetów tego nie kuma...
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Nastka wykapana, zjadła i zasypia
jeszcze kupę musiałam przebrać ale już odlatuje. Ale u nas zimno na dworku brrrrrrrr bajka, anuszka - za to mój nigdy nie chce nigdzie wychodzić w weekend tylko siedzieć w domu i odpoczywać a ja bym czasem gdzieś poszła we 3 ale was rozumiem, bo w tygodniu przychodzi i wychodzi a my same z nastka, a to wkurza...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-10-16 o 21:01 |
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
Iga śpi od 19-tej
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Już nie ma, mam nadzieję że nie dostanę bana za usuwanie zdjęć
|
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do męża- wcale Ci się nie dziwię. Ja bym mu powiedziała, że nie jadę i koniec. I kazała na siebie sfochowaną patrzeć cały dzień. A wieczorem pokazała co mógł stracić .
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodziło mi o to, że Marek a to piłuje drewno, a to pomaga ojcu przy samochodzie, a to wozi mamę z dzieciakami po lekarzach, a to do kolegi na chwilę pójdzie, a to przy wędkach I dzień się kończy. W niedzielę w nocy juz wyjeżdża i tyle mamy z wspólnego weekendu.---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- My co prawda tylko tydzień, ale wcale mi się nie chciało
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
Za to mój zrobił sobie mega kolacje i wcina....bo nie chciałam się wcześniej przytulać to wziął się za kolacje
![]() anuszka - wiem, mój tak w tygodniu wyjdzie, wejdzie, zejdzie na chwilę do kolegi i przychodzi na kąpiel nastki a po tem ja oglądam moje kryminały i nawet nie mam kiedy pogadac, wszystko byle by nie siedzieć w domu...ja to tak odbieram
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-10-16 o 21:07 |
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Ale bym zjadła flaki, muszę chyba zrobić kiedyś
|
|
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Irek zrobił sobie tosty i zagryza sałatką gyros
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam flaki, mniam
![]() dzidzia jaki mi komentarz walnęłaś na fb Kłamczuchooo :PZazdroszczę Zakopca, zimą jeszcze nie byłam ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() Ale on jest taki głupiutki czasem i nie wie, że robi mi krzywdę. Eh, faceci... |
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
nic bo sie nafąfałam na tz
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
:d :d
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
A mnie przeciwnie. Tylko dziecko kiepski tydzień miało :P.
Cytat:
. Nie umie ja kłamczyć .To zabierzcie się z nami. Jest pięknie... Ja tam nienafąfana, a głodna. I nic mi nie zrobi wredniak jeden.
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sęk w tym, że Marek może pomarzyć o wolnym
|
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dostaniesz bana... na pewno
lepiej usunąć, bo różnie bywa... różne przypadki na forach były... a wizaż jest bardzo popularny
|
|
|
|
#3175 | |
|
Zadomowienie
|
żabka, siala dzięki za info i też tak słyszałam właśnie, że jabłko i marchewka mogą się okazać beee
siala mój też woli brudną pieluszkę :P a co do bakterii to tak napisałam ale ja też nie wyparzam i myję pod zwykłą wodą ale przyznam się, że przez pierwsze 2 tygodnie smoka wyparzałam 10 razy dziennie jak tylko gdzies spadł ![]() enterente i też nie chodzi o spełnianie oczekiwań ale tu też chodzi o kwestiue finansową bo się sama nie jestem w stanie utrzymać - a do domu nie wrócę bo już pisałam o tym kiedyś ale nie ma takiej możliwości. wiem, że to głupie ale gdyby nie kasa już dawno bym była sama. lazurka no ja wiem właśnie, że można sobie ułożyć życie od nowa i w sumie szczerze mówiąc na to liczę "kiedyś" dziękuję za tak miłe słowa itakasia również i anoxa ale oni to też temat rzeka ... ale się przekonałam jak mogę na nich liczyć i jak przez rok byli fałszywi udając, że chcą pomóc a tak naprawde sobie myśleli swoje i na dobrą sprawe nic kompletnie nie zrobili... bardzo mi przykro z powodu pogrzebu i dzidzia i anuszka i Alguien masz rację czas leci ZA szybko. a z Milenki już taka pannica śliczna lazurka fajnie, że się wyrwałaś chodź na chwilkę czasem takie malutkie przerwy sa potrzebne ( chociaż moja dzisiejsza 12 godzin to była dla mnie tragedia )a co do M super na pewno miło coś takiego usłyszeć i może lepiej się nie nastawiać ale może może.... papi cieszę się, że wkońcu jakaś kompetentna lekarka Cytat:
a najbardziej "nie lubię" używać dużych liter nie wiem czemu ![]() ale co nie będzie tak źle ? dzień małego z tż ? bedzie i było źle. jak wróciłam maly na rękach u tż a on z tekstem weź go bo mi ręce odpadają więc nawet nie chce myśleć ile on spędził na nich godzin. i nie mam nic przeciwko noszeniu - sama nawet to robię odkąd rechabilitantka pokazała jak i kazała troszkę świata z takiej pozycji pokazywać bo wczesniej tylko leżał - ale nie w momencie kiedy zasypia. a oczywiście jak go przejęłam widziałam, że spiący więc do łóżeczka a tam histeria i usypiałam prawię godzine więc było tak jak pisałam rano ![]() dobra poużalałam się nad sobą i koniec o mnie od jutra będę już "normalna" ale dziękuje wam jeszcze raz |
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
wiolek mam nadzieję, że się ułoży, tak żeby było najlepiej dla Ciebie i Maluszka
A powiedz, nie możesz załatwić sobie indywidualnego toku studiów? U mnie jest takie coś, że nie musisz byc na wszystkich ćwiczeniach, wykładach tylko np. piszesz jakąś pracę w domu jako formę zaliczenia... ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- A czemu tak się wszystko u Was popierniczyło? Na zdjęciach slubnych wyglądaliście na taką szczęśliwą parę
|
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
wiolek - to współczuje, nie wiem co ma powiedzieć, bo faceci to ciężki przypadek
szkoda, że bardziej nie umie się wczóć ach ta kasa, przykre, że nic więcej oprócz waszego skarbu was nie łączy...nie wiem co lepsze...ciężko znaleźć dobre rozwiązanie, bo żadne nie będzie odpowiednie, ale wierzę, że jakoś się ułoży, a jeśli nie to podejmiesz słuszna decyzję, bo podejmujesz ciągle próby rehabilitacji związku, ale ile można podnosić się i upadać...czasem trzeba podjąć dla nas trudna decyzje.Mój dziś był sam z małą 4h, spali, zjedli,gadali...no ale są różne typy
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam kochane... słodkich snów, padam...
Wiolek nie zazdorszczę sytuacji z tż |
|
|
|
#3179 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki ![]() wysłałam Wam zaproszenia ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Malutki dziś w ciągu dnia spał może z 1h...ale na noc zasnął jak suseł ![]() Mieliśmy gości z 3latkiem i tak krzyczał, że co Mały zamknął oczka to od razu otwierał... Ale teraz śpi a TŻ pojechał na imprezkę firmową i wroci w nocy lub nad ranem... oby tylko mu się nic nie stało bo ja to mam schizy na tym punkcie. Nie wiem czemu ale mam jakiś strach przed tym, że coś się mu stanie np. jak wychodzi do pracy to kilka razy powtarzam "jedź ostrożnie, uważaj na siebie" i jak zamyka drzwi to od razu myślę "niech tylko wróci"... paranoja??? :/ uciekam z moim psiakiem na dwór... |
||||
|
|
|
#3180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a maz naprawde mnie wkurzyl, zreszta to nie pierwszy raz wiec powinnam sie przyzwyczaic albo kopsnac go w dupsko zastanowie sie co wybrac Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

.

niech się chłopak uodparnia bo przecież w piaskownicy mu buzi nie zakleję i nie jedno zeżre przez nieuwagę