|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków cz. 5 - jesteśmy niebezpieczne;)
Cannelloni warto wpierw pogotować parę minut (ale nie za długo, bo potem nie da się nafaszerować). Albo jak już masz w piekarniku to podlać mocno sosem pomidorowym (bardziej wodnistym) i raz za jakiś czas otwierać piekarnik i polewać tym sosem z wierzchu - bez wilgoci Cannelloni nie "dojdą"
|
#1323 |
|
Matka Smoka
|
Ax, nie przelewaj, odliczę to od tego, co ja mam Ci za pędzel przelać.
Cholerko, jak test? Bo ja dziś piekę I czemu na logo jest facet? że niby Wizażankus cracoviensis musi mieć faceta z wypchaną dolarami walizą?![]() Lenka, kupię Ci maskę ![]() Neciak, ja poproszę przelew, tym bardziej, że za jeden naszyjnik dla mnie też zwrot. A ja właśnie zaraz na śniadanie mam zamiar zrobić galettes czyli naleśniki gryczane z serkiem i szynką! |
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Agencje reklamowe i tego typu rzeczy - w Krakowie pewnie mnóstwo . Tylko trzeba poszukać i wysyłać, nawet jeśli nie szukają - 70% rekrutacji odbywa się bez oficjalnych dróg (typu ogłoszenia itp.). Więc znajdźcie czas, zróbcie fajne CV i do dzieła - wysyłamy .Lenka, to niestety na koncert nie dam rady iść. Hula, jest jakaś szansa złapać Cię w tym tygodniu gdzieś? W środę mam do 19, a w piątek do 17, ew. sobota. Bo chciałabym już zamknąć ten rozdział .Byłam wczoraj na zakupach i miałam dużo do nadrabiania, ale udało się . Choć nie powiem żebym się w tym wszystkim łapała .
|
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet bym wolała bo jeszcze przelewu nie puściłam a gotówki na koncie mam mało i przelewy darmowe mi się skończyły to bym Ci do ręki kase dała bo gotówke mamw poniedziałek da rade dzieś Cię złapać czy tylko w te dni co napisałaś? w środe ide do pracy na 17.30 do 23;/ |
|
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mogę puścić chyba przelewu za ten aerobic, bo mam konto w ING ..
![]() czy któraś mogłaby mi zapłacić za te bilety, jak podam jej namiary na moje konto, a ja oczywiście od razu puszczę jej dzisiaj przelew ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2010-10-17 o 12:06 |
|
|
|
#1328 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak fajnie że dzisiaj niedziele
postawiłam na błogie lenistwo i domowe spa tak strrraaasnie nie chciało mi się dzisiaj zwlekać z łóżka i iść na zajęcia....ale czasem można sobie odpuścić![]() zamierzam zrobić sobie maseczki, pilingi, malowania paznokci i co się tylko da no i wypróbować piekarnik plan- zapiekanka z makaronem, wiem wiem ambitne to nie jest,ale od czegoś trzeba zacząć![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- ufff!!! nadrabianie Was zajęło mi 40min... ten kupon na aerobik jest genialny!!! też go biorę i nie mogę się już doczekać wieczornego testownia nowonabytych umiejętności ![]() Cholerko klinkę przez ten kink który podałaś, może dostaniesz tą dyche za polecenie ![]() a w całej swojej naiwności zapytam- gruper i groupon to nie ta sama stronka? ![]() Cytat:
i mimo szczerej niechęci należę do tej grupy kobiet, która kieruje się tym cholernym sercemCytat:
logo świetne! trafione w 100% ![]() byłam wczoraj w drogierii na długiej i Malla Twojego podkładu nie było, mało tego- babka, którą zaczepiłam stwierdziła że nigdy o tej firmie nie słyszała... ale już któraś z dziewczyn Ci kupiła, tak? ja w szale zakupów złapałałam puder brązujący essence bronzing matt, 02 (oczywiście po przeczytaniu bloga Ax ) i jak wróciłam do domu przypomniałam sobie że mam z L'oreala p. brązujący, więc chętnie którejś odstąpie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
|
#1330 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Czekam na Ciacho, choć wolałabym spędzić ten weekend sama, nie jestem w formie.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A gdzie szałowa fryzura i drinki z parasolką?! Cytat:
|
|
|
#1331 | |||||
|
Copyraptor
|
Cytat:
na opakowaniach kłamią tak samo na lasagne jest często napisane, że nie wymaga gotowania, a to guzik prawda. Nie wymaga, jeżeli chcemy mieć zupę pomidorową z pływającym w środku makaronem, wtedy się ugotuje na miękko, ale tak naprawdę, to lepiej i tak obgotować parę minutek.Cytat:
Cytat:
Test obalił Twoją teorię, popękała większość, niezależnie od cukru Cytat:
I nie, to dwie różne firmy. Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Ineso: http://i17.photobucket.com/albums/b8...re/muffinz.jpg
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2010-10-17 o 14:02 |
|||||
|
|
|
#1332 |
|
Copyraptor
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Nie depcze krokusów
|
zaznacz jeszcze, które Z, a które BEZ
o, tak już lepiej
|
|
#1334 |
|
Copyraptor
|
No przecież widać
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja codziennie na AGH, także daj tylko znać, jak będziesz np. na Krupniczej albo gdzieś w okolicach ![]() Cholerko, fajne logo ![]() Ax, a co z Awanti? Kiedy Ci mamy przelać pieniądze? Aleee mnie głowa boli. Ugh.
|
|
#1337 |
|
Nie depcze krokusów
|
na moim kompie nie widać zbytnio różnicy, ale ładniej popękały te po prawej
|
|
#1338 | |
|
Copyraptor
|
Bo to super rzecz jest!
na przyszły tydzień będę sobie robiła udawano-białkowe muffiny, razowe z tuńczykiem, i może jeszcze papryką.Cytat:
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Nie depcze krokusów
|
ale te po lewej wyglądają bardziej smakowicie! :P
|
|
#1340 |
|
Copyraptor
|
Tak? Mnie się bardziej podobają te po prawej
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, nic na to nie poradzę, że napadła mnie jesienna chandra i wszystko widzę w szarych barwach
|
#1342 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez jestem za tymi po prawej
Sa na allegro jakies fajne foremki?
|
|
|
|
#1343 |
|
Copyraptor
|
Emilko, na pewno są
Ufff, wyczyściłam trochę skrzynkę
|
|
|
|
#1344 |
|
Raczkowanie
|
Zawiodłam się na Mam Talent!
![]() kiedy w końcu (z pośród wszystkich edycji) spodobał mi się ktoś tak bardzo że byłabym skłonna na niego głosować i wysyłać sms-y, (co wcześniej mi nawet do głowy nie przyszło).... to nie przeszedł półfinału A zakochałam się do szaleństwa ) w Pawle Ostrovskim, który zaśpiewał Life on mars Davida Bowie. Wg mnie zaśpiewał dużo lepiej niż oryginał. I nie dość że ma za***isty głos to jeszcze jest na co popatrzeć , słodkie ciacho i te rozczulające dołeczki, ehhhh ![]() ( tylko fryzura trochę nie z mojej bajki ale to drobiazg ) *Piszę bo musiałam się z kimś podzielić a przecież nie będę się tż-towi żalić ![]() wrzucam jeszcze linka dla tych którzy nie widzieli http://www.youtube.com/watch?v=VCJCe...eature=related Edytowane przez Himka Czas edycji: 2010-10-17 o 15:27 |
|
|
|
#1345 |
|
Wtajemniczenie
|
zamawiałyście kiedyś jakieś kosmetyki z FM Group?
|
#1346 |
|
Copyraptor
|
http://www.youtube.com/watch?v=295eW...eature=related Cały dzień to dziś śpiewamy z Kudłaczem..
|
|
|
|
#1347 |
|
Konto usunięte
|
wróciłam z uczelni, padam
|
|
|
|
#1348 |
|
Pani Buka
|
Cholerko, mój TŻ myślał że Kudłacz to Twój pies
|
#1349 |
|
Copyraptor
|
... |
|
|
|
#1350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czekam na moją makaronową zapiekankę ale czuje sie jakbym orała pole a nie gotowała ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- e_milka ja też mam ochote kupić te foremki bo aż ślinka cieknie jak one tu pokazują swoje wyroby ![]() cholerko a czemu właściwe Kudłacz?;> już kiedyś miała pytać. ale mi komp muli....muszę mieć anielską cierpliwość
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2010-10-17 o 16:46 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

Tylko irytuje mnie fakt, że na opakowaniu tego nie napisali

W środę mam do 19, a w piątek do 17, ew. sobota. Bo chciałabym już zamknąć ten rozdział 

skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevage
eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navel
medusa,double nostril,venom
72 - 63 - 55
I nie, to dwie różne firmy.