Kraków cz. 5 - jesteśmy niebezpieczne;) - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-17, 10:23   #1321
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself
Dot.: Kraków cz. 5 - jesteśmy niebezpieczne;)

Cannelloni warto wpierw pogotować parę minut (ale nie za długo, bo potem nie da się nafaszerować). Albo jak już masz w piekarniku to podlać mocno sosem pomidorowym (bardziej wodnistym) i raz za jakiś czas otwierać piekarnik i polewać tym sosem z wierzchu - bez wilgoci Cannelloni nie "dojdą"

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 10:28   #1322
kicccia
Zakorzenienie

Niestety wiem po fakcie Tylko irytuje mnie fakt, że na opakowaniu tego nie napisali

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 11:00   #1323
Ineso
Matka Smoka

Ax, nie przelewaj, odliczę to od tego, co ja mam Ci za pędzel przelać.

Cholerko, jak test? Bo ja dziś piekę I czemu na logo jest facet? że niby Wizażankus cracoviensis musi mieć faceta z wypchaną dolarami walizą?

Lenka, kupię Ci maskę

Neciak, ja poproszę przelew, tym bardziej, że za jeden naszyjnik dla mnie też zwrot.

A ja właśnie zaraz na śniadanie mam zamiar zrobić galettes czyli naleśniki gryczane z serkiem i szynką!
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 11:16   #1324
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ma póki co licencjat z dziennikarstwa (tylko że nie szkoła krakowska a z naszego miasta), pisał pracę o reklamie... na jakąś magisterkę w przyszłym roku by poszedł... z oficjalnym doświadczeniem niestety marnie, bo studiował dziennie, kiedyś przez parę miesięcy robił coś z bazami danych w PZU w Wawie. a z nieoficjalnego doświadczenia to ma na koncie trochę amatorskich filmików dla znajomych, moim zdaniem świetnie i kreatywnie zmontowanych... no i spory talent muzyczny czy radiowy... ale na razie, jak mówiłam wcześniej, chodzi o jakąkolwiek robotę, bo na taką związaną z zainteresowaniami nie ma co liczyć bez znajomości :/
Jeśli ma gdzieś pozamieszczane te filmiki itp., to koniecznie w CV link do portfolio . Agencje reklamowe i tego typu rzeczy - w Krakowie pewnie mnóstwo . Tylko trzeba poszukać i wysyłać, nawet jeśli nie szukają - 70% rekrutacji odbywa się bez oficjalnych dróg (typu ogłoszenia itp.). Więc znajdźcie czas, zróbcie fajne CV i do dzieła - wysyłamy .

Lenka, to niestety na koncert nie dam rady iść.

Hula, jest jakaś szansa złapać Cię w tym tygodniu gdzieś? W środę mam do 19, a w piątek do 17, ew. sobota. Bo chciałabym już zamknąć ten rozdział .

Byłam wczoraj na zakupach i miałam dużo do nadrabiania, ale udało się . Choć nie powiem żebym się w tym wszystkim łapała .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 11:33   #1325
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Hula, jest jakaś szansa złapać Cię w tym tygodniu gdzieś? W środę mam do 19, a w piątek do 17, ew. sobota. Bo chciałabym już zamknąć ten rozdział .
.
tak tak tak
nawet bym wolała bo jeszcze przelewu nie puściłam a gotówki na koncie mam mało i przelewy darmowe mi się skończyły to bym Ci do ręki kase dała bo gotówke mam

w poniedziałek da rade dzieś Cię złapać czy tylko w te dni co napisałaś?
w środe ide do pracy na 17.30 do 23;/
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 11:35   #1326
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
tak tak tak
nawet bym wolała bo jeszcze przelewu nie puściłam a gotówki na koncie mam mało i przelewy darmowe mi się skończyły to bym Ci do ręki kase dała bo gotówke mam

w poniedziałek da rade dzieś Cię złapać czy tylko w te dni co napisałaś?
w środe ide do pracy na 17.30 do 23;/
W poniedziałek mogę być koło 19.30 w Galerii Krakowskiej (po pracy). A jeśli szefostwo krzywo na Ciebie nie patrzy, to mogę Ci w środę do pracy podrzucić .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 11:59   #1327
Melka88
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie mogę puścić chyba przelewu za ten aerobic, bo mam konto w ING ..

czy któraś mogłaby mi zapłacić za te bilety, jak podam jej namiary na moje konto, a ja oczywiście od razu puszczę jej dzisiaj przelew ?
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2010-10-17 o 12:06
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 13:32   #1328
gg22
Zakorzenienie

jak fajnie że dzisiaj niedziele postawiłam na błogie lenistwo i domowe spa tak strrraaasnie nie chciało mi się dzisiaj zwlekać z łóżka i iść na zajęcia....ale czasem można sobie odpuścić

zamierzam zrobić sobie maseczki, pilingi, malowania paznokci i co się tylko da no i wypróbować piekarnik plan- zapiekanka z makaronem, wiem wiem ambitne to nie jest,ale od czegoś trzeba zacząć

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

ufff!!! nadrabianie Was zajęło mi 40min...
ten kupon na aerobik jest genialny!!! też go biorę i nie mogę się już doczekać wieczornego testownia nowonabytych umiejętności
Cholerko klinkę przez ten kink który podałaś, może dostaniesz tą dyche za polecenie
a w całej swojej naiwności zapytam- gruper i groupon to nie ta sama stronka?

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Nie ma za co podziwiać, bo nie jestem ani silna, ani odważna Czasami po prostu nie ma innej drogi. Gdybym była to pewnie rzuciłabym go już jakiś czas temu, przy pierwszych oznakach zmniejszenia zainteresowania z jego strony, ale zawsze jakoś wszystko potrafiłam sobie logicznie zracjonalizować, bo czego jak czego ale wyrozumiałości mi nie brakuje.
Lalaith podziwiam, że dojrzałaś do tego że innej drogi nie ma. Ja niby widzę, że ok nie jest, ale wciąż się łudzę, że może kolejna rozmowa coś zmieni, kolejne przedsięwzięcie przyniesie diametralną poprawę. Czysta naiwność- wiem, rozum mówi jedno, serce drugie i mimo szczerej niechęci należę do tej grupy kobiet, która kieruje się tym cholernym sercem

Cytat:
Napisane przez Jusztynka89 Pokaż wiadomość
Moich perypetii alergicznych ciąg dalszy... Tym razem spuchła mi warga, ze wylądowałam na pogotowiu i zastrzyki w tyłek antyalergiczne... Ja już nie wiem czy to jedzenie, czy ki ch... :/
o kurcze...nie brzmi to dobrze...a jak dzisiaj? byłaś od rana w pracy?

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Zrobiłam nam logo wątku
logo świetne! trafione w 100%

byłam wczoraj w drogierii na długiej i Malla Twojego podkładu nie było, mało tego- babka, którą zaczepiłam stwierdziła że nigdy o tej firmie nie słyszała... ale już któraś z dziewczyn Ci kupiła, tak?
ja w szale zakupów złapałałam puder brązujący essence bronzing matt, 02 (oczywiście po przeczytaniu bloga Ax) i jak wróciłam do domu przypomniałam sobie że mam z L'oreala p. brązujący, więc chętnie którejś odstąpie
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 13:35   #1329
Jusztynka89
Rozeznanie

GG do Jusztynka89

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
jak fajnie że dzisiaj niedziele postawiłam na błogie lenistwo i domowe spa tak strrraaasnie nie chciało mi się dzisiaj zwlekać z łóżka i iść na zajęcia....ale czasem można sobie odpuścić

zamierzam zrobić sobie maseczki, pilingi, malowania paznokci i co się tylko da no i wypróbować piekarnik plan- zapiekanka z makaronem, wiem wiem ambitne to nie jest,ale od czegoś trzeba zacząć

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

ten kupon na aerobik jest genialny!!! też go biorę i nie mogę się już doczekać wieczornego testownia nowonabytych umiejętności
Cholerko klinkę przez ten kink który podałaś, może dostaniesz tą dyche za polecenie

Lalaith podziwiam, że dojrzałaś do tego że innej drogi nie ma. Ja niby widzę, że ok nie jest, ale wciąż się łudzę, że może kolejna rozmowa coś zmieni, kolejne przedsięwzięcie przyniesie diametralną poprawę. Czysta naiwność- wiem, rozum mówi jedno, serce drugie i mimo szczerej niechęci należę do tej grupy kobiet, która kieruje się tym cholernym sercem

o kurcze...nie brzmi to dobrze...a jak dzisiaj? byłaś od rana w pracy?

logo świetne! trafione w 100%

byłam wczoraj w drogierii na długiej i Malla Twojego podkładu nie było, mało tego- babka, którą zaczepiłam stwierdziła że nigdy o tej firmie nie słyszała... ale już któraś z dziewczyn Ci kupiła, tak?
ja w szale zakupów złapałałam puder brązujący essence bronzing matt, 02 (oczywiście po przeczytaniu bloga Ax) i jak wróciłam do domu przypomniałam sobie że mam z L'oreala p. brązujący, więc chętnie którejś odstąpie
Tak. Dziś 6:50 na stanowisku zwarta i gotowa

Tunel 2-3-4-5-6-7-8
Waga 72 - 63 - 55
Zapuszczam włosy
Japoński
Jusztynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 13:43   #1330
Malla
Nie depcze krokusów

Czekam na Ciacho, choć wolałabym spędzić ten weekend sama, nie jestem w formie.
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Tak sobie czasami myślę, że mnie to samotność pisana jest... Ech, tak melancholijnie na noc, dobrej nocy
Bla, bla, bla
Cytat:
Cannelloni warto wpierw pogotować parę minut (ale nie za długo, bo potem nie da się nafaszerować). Albo jak już masz w piekarniku to podlać mocno sosem pomidorowym (bardziej wodnistym) i raz za jakiś czas otwierać piekarnik i polewać tym sosem z wierzchu - bez wilgoci Cannelloni nie "dojdą"
Nie wiem o czym piszecie, ale zapamiętam, jak sprawić, by Cannelloni doszedł
Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie mogę puścić chyba przelewu za ten aerobic, bo mam konto w ING ..
To tam nie ma opcji przelewów?
Cytat:
A ja jestem zdania, że jeśli nie dojdzie się do sensu rozstania samemu, to warto związek kontynuować i wycisnąć z niego wszystko do końca aż do osiągnięcia granicy znudzenia i zniechęcenia. Gdyby nie to, nie znalazłabym sobie po 2 tygodniach po porzuceniu nowego...
Cytat:
Tak, Ineso było łatwiej wydać kupę kasy w Naturze, jeśli czuła, że pomaga biednej Wizażance
Cytat:
Zrobiłam nam logo wątku
A gdzie szałowa fryzura i drinki z parasolką?!
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
mam obronę w poniedziałek... o 9 rano... nie myślę o tym, ale jak ktoś coś o tym powie to od razu zaczynam się bać
Nie miej stracha, to tylko formalność
Stary 2010-10-17, 13:54   #1331
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Cholerko kucharko może Ty mi wytłumaczysz

Zrobiłam wczoraj cannelloni na kolację. Zrobiłam jak w przepisie na opakowaniu makaronu pisało - nie gotować! Tylko nafaszerowane do naczynia i jazda w piekarniku 30min. Tyle, że ja trzymałam prawie godzinę i niektóre dalej były twarde?! Co za jaja.... pokłóciłam się z mamą bo doradzała mi gotować ale chciałam zrobić po swojemu... miała być romantyczna kolacja. Miała być....

Chodziłam kiedyś na taki niby aerobic,kurs tańca sexy buahahaha śmiesznie było ale żal mi kasy do dzisiaj
Jest dokładnie tak, jak pisze Trust poniżej na opakowaniach kłamią tak samo na lasagne jest często napisane, że nie wymaga gotowania, a to guzik prawda. Nie wymaga, jeżeli chcemy mieć zupę pomidorową z pływającym w środku makaronem, wtedy się ugotuje na miękko, ale tak naprawdę, to lepiej i tak obgotować parę minutek.

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość

Cholerko, jak test? Bo ja dziś piekę I czemu na logo jest facet? że niby Wizażankus cracoviensis musi mieć faceta z wypchaną dolarami walizą?
Przecież to baba! Sukienkę ma! Przecież to nie ksiądz..

Test obalił Twoją teorię, popękała większość, niezależnie od cukru tylko te z cukrem mniej wyrosły. Zaraz Ci wrzucę zdjęcie.

Cytat:

Dzięki I nie, to dwie różne firmy.

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość

czy któraś mogłaby mi zapłacić za te bilety, jak podam jej namiary na moje konto, a ja oczywiście od razu puszczę jej dzisiaj przelew ?
Ja mogę, odezwij się do mnie na gg albo na PW (przy czym lepiej na gg, bo mam 98% zapełnionej skrzynki )

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Ineso: http://i17.photobucket.com/albums/b8...re/muffinz.jpg

Edytowane przez cholernarejestracja
Czas edycji: 2010-10-17 o 14:02
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 13:57   #1332
cholernarejestracja
Copyraptor

Malla: Załącznik 3474769

http://i17.photobucket.com/albums/b8...nshoppiaag.jpg
Stary 2010-10-17, 14:01   #1333
Malla
Nie depcze krokusów

zaznacz jeszcze, które Z, a które BEZ

o, tak już lepiej
Stary 2010-10-17, 14:03   #1334
cholernarejestracja
Copyraptor

No przecież widać te po lewej są z, te po prawej są bez
Stary 2010-10-17, 14:08   #1335
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość

Być może ale ciężko mi powiedzieć którego dnia, bo się uczę teraz intensywnie.
Od kolejnego tygodnia powinnam być już w pełni dyspozycyjna
A jak Ci się spieszy zawsze możesz do mnie wpaść na kawę, zapraszam
Och, dziękuję za zaproszenie! Wpadłabym na kawkę z miła chęcią, ale niestety też się intensywnie uczę :/ ogólnie zakręcona jestem i raczej myślałam, żeby Cię złapać gdzieś w centrum, na chwilkę Ja codziennie na AGH, także daj tylko znać, jak będziesz np. na Krupniczej albo gdzieś w okolicach

Cholerko, fajne logo

Ax, a co z Awanti? Kiedy Ci mamy przelać pieniądze?

Aleee mnie głowa boli. Ugh.

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 14:08   #1336
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Jestescie zle-przez was chce foremke na muffiny

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 14:09   #1337
Malla
Nie depcze krokusów

na moim kompie nie widać zbytnio różnicy, ale ładniej popękały te po prawej
Stary 2010-10-17, 14:19   #1338
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Jestescie zle-przez was chce foremke na muffiny
Bo to super rzecz jest! na przyszły tydzień będę sobie robiła udawano-białkowe muffiny, razowe z tuńczykiem, i może jeszcze papryką.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
na moim kompie nie widać zbytnio różnicy, ale ładniej popękały te po prawej
Ano, te bez cukru, czyli sprzecznie z teorią Ineso
Stary 2010-10-17, 14:28   #1339
Malla
Nie depcze krokusów

ale te po lewej wyglądają bardziej smakowicie! :P
Stary 2010-10-17, 14:32   #1340
cholernarejestracja
Copyraptor

Tak? Mnie się bardziej podobają te po prawej
Stary 2010-10-17, 14:43   #1341
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Malla, nic na to nie poradzę, że napadła mnie jesienna chandra i wszystko widzę w szarych barwach

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 14:45   #1342
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Tak? Mnie się bardziej podobają te po prawej
Tez jestem za tymi po prawej
Sa na allegro jakies fajne foremki?

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 14:53   #1343
cholernarejestracja
Copyraptor

Emilko, na pewno są

Ufff, wyczyściłam trochę skrzynkę
Stary 2010-10-17, 15:13   #1344
Himka
Raczkowanie

Zawiodłam się na Mam Talent! więcej nie oglądam ;P
kiedy w końcu (z pośród wszystkich edycji) spodobał mi się ktoś tak bardzo że byłabym skłonna na niego głosować i wysyłać sms-y, (co wcześniej mi nawet do głowy nie przyszło).... to nie przeszedł półfinału
A zakochałam się do szaleństwa (dosłownie jak głupiutka nastolatka) w Pawle Ostrovskim, który zaśpiewał Life on mars Davida Bowie. Wg mnie zaśpiewał dużo lepiej niż oryginał.
I nie dość że ma za***isty głos to jeszcze jest na co popatrzeć , słodkie ciacho i te rozczulające dołeczki, ehhhh mój typ faceta
( tylko fryzura trochę nie z mojej bajki ale to drobiazg )

*Piszę bo musiałam się z kimś podzielić a przecież nie będę się tż-towi żalić

wrzucam jeszcze linka dla tych którzy nie widzieli
http://www.youtube.com/watch?v=VCJCe...eature=related

Edytowane przez Himka
Czas edycji: 2010-10-17 o 15:27
Himka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 16:02   #1345
baajeczna2
Wtajemniczenie

zamawiałyście kiedyś jakieś kosmetyki z FM Group?

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 16:05   #1346
cholernarejestracja
Copyraptor

http://www.youtube.com/watch?v=295eW...eature=related Cały dzień to dziś śpiewamy z Kudłaczem..
Stary 2010-10-17, 16:23   #1347
2016070953
Konto usunięte

wróciłam z uczelni, padam
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 16:23   #1348
kasiencja
Pani Buka

Cholerko, mój TŻ myślał że Kudłacz to Twój pies

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 16:30   #1349
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Cholerko, mój TŻ myślał że Kudłacz to Twój pies

... to by się chłopak zdziwił, jakby zobaczył psa pracującego w Orange, i naprawiającego komputery..
Stary 2010-10-17, 16:38   #1350
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Czekam na Ciacho, choć wolałabym spędzić ten weekend sama, nie jestem w formie.
dlaczego nie jesteś w formie? zły, jesienny nastrój? czy @?

Cytat:
Nie wiem o czym piszecie, ale zapamiętam, jak sprawić, by Cannelloni doszedł

Cytat:
A ja jestem zdania, że jeśli nie dojdzie się do sensu rozstania samemu, to warto związek kontynuować i wycisnąć z niego wszystko do końca aż do osiągnięcia granicy znudzenia i zniechęcenia. Gdyby nie to, nie znalazłabym sobie po 2 tygodniach po porzuceniu nowego...
masz rację ale czy warto wkładać kolejne pokłady sił w coś co może właściwie już teraz jest przegrane? i czy warto poświęcać temu kolejne dni, jeszcze więcej czasu?

czekam na moją makaronową zapiekankę ale czuje sie jakbym orała pole a nie gotowała kuchnia to jednak nie moje królestwo. oczywiście bez strat się nie obyło- poparzyłam sobie rękę:/

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

e_milka ja też mam ochote kupić te foremki bo aż ślinka cieknie jak
one tu pokazują swoje wyroby

cholerko a czemu właściwe Kudłacz?;> już kiedyś miała pytać.

ale mi komp muli....muszę mieć anielską cierpliwość
.

Edytowane przez gg22
Czas edycji: 2010-10-17 o 16:46
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości