|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7741 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Cytat:
no jak nie bierzemy pod uwagę!!! pani wykarmiła całą wioskę i nawet jej nie wziąć pod uwagę.. ![]() pani jest rewelacja!!! i ma wszystko na swoim miejscu ![]() Cytat:
![]() tak dla tych preferujących okrągłe, jak i tych którzy wolą..mhm..bardziej anatomiczne Cytat:
powikłanie, no ale nawet gdyby nie było powikłania.. średniej wielkości wkładka logiczne, że nie "zabuduje" tej klaty potrzeba by duuużo większej pojemności.. ale prawda jest taka, że nie każdy z nas gotów jest się decydować na takie spore rozmiary.. ach, no i są też odwrotne sytuacje.. np. nasza forumowa Laloona ma idealny rowek, wąziutki, taki o jakim marzą miłośniczki rowków między piersiami.. a i tak piersi Jej nie zadowalają, i postanowiła je reoperować.. bo rowek był zawsze, wynikał z anatomii, a jednak nie okazał się wystarczający by piersi sięgnęły ideału, przynajmniej w oczach właścicielki.. na piękno składa się wiele rzeczy.. ![]() Cytat:
my się jeszcze nie przyjaźnimy, ale jeśli nie masz nic przeciwko, to wysyłam zaproszonko bo chętnie sobie Twoje piękności popodziwiam ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
jeszcze Twoich cudeniek nie widziałam, bo nie miałam czasu, ale zaraz mam zamiar nadrobić zaległości..
|
|
#7742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mi się właśnie weekend zaczął Pink i będzie pięknie ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
:r otfl: i to ze dwa razy dziennie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#7743 |
|
Raczkowanie
|
Macerata, dziękuję za komentarz, jeszcze ze 2 dni i wrzuce nowe bo już są bez tej opuchlizny, buziaki
a sobota była piękna....skorzystałyście z uroków jesiennej pogody ???
|
#7744 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam dziś od rana sesję zdjęciową na terenie stoczni gdańskiej, dobrze się bawiłam ale zamarzam teraz mimo gorącej herbatki i relaksu a forum
jeszcze wieczorem muszę mieć siły na impreza, a już mnie zakwasy łapię![]() Moje nocne polowanie na ebayu skończyło się na 2 sukienkach river island ale już wiem że na dniach muszę kupić http://www.riverisland.com/Online/wo...per-hat-594919 - przyda się bo ma być zima tysiąclecia i na imprezki http://www.riverisland.com/online/wo...sandals-592383
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2010-10-16 o 18:53 |
|
|
|
#7745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leniuchować, o tak! ![]() Cytat:
![]() takie szaroburo i ponuro, więc korzystałam z umiarem, w domowym zaciszu ![]() i tak cały tydzień miałam zabiegany to i z przyjemnością kosztowałam spokoju Cytat:
![]() po sukienkach nie wiem czego się otwierając linki spodziewałam ![]() czapa ciekawa, też muszę się chyba rozejrzeć za jakąś bo zima ma być sroga.. ![]() a humor jakiś dziwny chyba mam, bo tak najpierw czapę zobaczyłam, potem butki, i sobie Ciebie wyobraziłam w tym stroju tzn.tylko w tym ![]() no, rewelacja
|
|
#7746 |
|
Przyczajenie
|
mam termin na 22.o2.2011 ,ale jeszcze skocze do kasprzyka na konsultacje bo jego biusty sa bardzo estetyczne mi zalezy na dobrym wykonaniu i estetyce naturalnosci,jakos mentory wychodza takie okragle-pomysle...ale dr jj tez estetycznie robi-skromny czlowiek nie mowi za wiele,wymierzyl,wytlumacz yl,moje wymiary na komputer wrzucil i wyszlo mu 275 ml hp lub sredni profil nie wiem zastanawiam sie nad 300ml ale z tego co ogladalam na profilu batrycze ona ma 275ml i podobny wzrost to pokazny biuscik wyszedl,jak moge na strone mentora wejsc...gdzie ja znajde,buziaki aga
|
|
|
|
#7747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MYA Maceratka Happy Pink Kejsii Magera Kejtigda Madzienka i dupa zapomnialam kogo jeszcze mam wycmokac hmmmm Pozdrawiam was
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-10-17 o 11:50 |
|
|
|
|
#7749 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kruszynki!!!!
maceratko - jestes swietna kobietka, dziekuje za odliczanko i za wsparcie to jest najwazniejsze ,ze tu na forum jest tak wiele wspanialych duszyczek. Co do rowku to ja az tak sie tym nie martwie, bedzie jak bedzie ciesze sie ,ze bede miala wspaniale cycuszki. Mam nadzieje ,ze bede w dobrych rekach i dr. zrobi mi cuda o jakich marze.. mya - dziekuje slonko wiem ,wiem ,ze moge na ciebie liczyc odezwe sie jak cos juz na miejscu. Ale bedzie super jak sie zobaczymy na zywo!!!! juz nie moge sie doczekac...jupiiii a w ten sam dzien ma miec jeszcze jedna dziewczyna z ,,rozu,, ja o 13.00 ona ma 15.00 fajnie miec kogos znajomego obok... happy - magerko, kejsiii - slonka wiem ,ze trzymacjie kciuki i dzieki za to ja nie moge nic jesc jakos. Ale wierze w to ,ze i wy bedziecie mialy cudne cycuszki juz nie bawem. kejtigda - fajne te sukienki oj szalejesz ,szalejesz... gawronska - witaj na fiolecie... to jestes na koncu listy trzeba cie dopisac do odliczanka... ![]() madzienka - super,ze wypadzik sie udal i ,ze dochodzisz do siebie..by tak dalej... aga - gdzie jestes? uporalas sie juz ze wszystkim? sylwia - hej juz jestem ciekawa jak wygladaja... ![]() viola - bedzie dobrze czekaj zaraz zejdzie wszystko i bedziesz wygladac cudnie... No a jutro moj dzien!!!! oj nie chce mi sie jesc od rana... troszke sie wczoraj wpienilam i jeszcze nie moge zapomniec o tym...czlowiek przyjezdzan na urlop i zawsze cos lub ktos musi cos spier....c!!!
|
|
#7750 |
|
Rozeznanie
|
Pink no co ty ja jeszcze zamotana latam
![]() Jestem w Austrii lece we wtorek na gdansk Nie moge sie uporac bo za duzo na raz chce zrobic ech ale to jedna z moich wielu wad Kejtigda hmmm ta czapa powalila mnie z nog ![]() Takie buciorki to w Hamburgu najladniejsze ale ja chyba bym sobie giry polamala choc mam takie jedne ale cos kobiety krzywo patrzaly jak w nich na impreze wyszlam ja sie w tych zakochalam http://www.riverisland.com/Online/wo...leboots-592990
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-10-17 o 12:01 |
|
|
|
#7751 |
|
Przyczajenie
|
mam mniejsza wyjsciowke od twojej beatrycze i obawiam sie ze przy 275 i przy wysokim profilu wyjdzie z tego pileczka,mysle ze sredni profil bedzie bardziej naturalny i chyba zdecyduje sie na 300ml, sreedni profi.moj biust naturalny jest w ksztalcie lezki-gruszki,pozdeawiam
|
|
|
|
#7752 |
|
Wtajemniczenie
|
No u nas niestety ciężko dostać buty na naprawdę wysokich obcasach
![]() Maceratka nie powiem że ciekawy zestawik to by był Ma być o wiele gorsza zima niż rok temu więc się szykujcie, ja właśnie rozważam zakup ciekawego urządzenia co mi osłodzi zimę, korzysta może któraś z czegoś takiego ? http://allegro.pl/fontanna-czekolady...239177265.htmlGawronska czemu uważasz że wyjdą Ci piłki? Moim zdaniem dużo średnich wychodzi tak że wypełniają klatkę, ale nie tworzą żadnego dekoltu oraz nie widać ich z profilu.
|
#7753 |
|
Przyczajenie
|
jak przymierzalam okraglaki to taki dziwny byl zarys one lepiej wygladaja na duzych rozmiarach a przy malych nie chce sztucznego efektu az sie go obawiam, moze najlepsze byly by anatomiczne sama nie wiem choc z tego co czytama jak wezme 275ml to 25 ml zniknie pod miesniem,moze pokusic sie na 300ml bylo by najlepiej,ale jeszcze musze zwerfikowac to z innym lekarzem,mam na 26 pazdzierenika umowionego kasprzyka,zobaczymy,bo dr jj jak cos mowilam to nie wykazywal zbytnio incjatywy,ja potrzebuje konkretow bo sa to ciezkie i za duze pieniadze aby bawiac sie w ciuciubabke,pozdrawiam aga
|
|
|
|
#7754 | |
|
Zakorzenienie
|
Kejti widzę, że nocne łowy były owocne - sukienki
Wspomiałaś o sesji w stoczni-to my prosimy o foteczki Aga coś mi się nie chce wierzyć, że Cię takie obcasy przerażają a zazdrosne kobitki to już całkiem Pinki Maceratko Ale mnie tu jakieś słuchy dochodzą że zima groźna idzie czapki trzeba kupować i czekalodowe fontanny na zimne wieczory ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
. Dopiero po operacji można coś konkretnego powiedzieć Masz jeszcze sporo czasu by rozwiać swoje wątpliwości-dodatkowa konsultacja to dobre rozwiązanie. I jeśli Ci się podobają prace Panów dr- to śmiało możesz im zaufać bo będziesz w dobrych rękach.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7755 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to wreszcie pojawił się ktos kto ma termin później ode mnie ![]() A dlaczego masz taką małą wkładkę zaproponowaną ?? Czy mówiłaś doktorowi jaki chcesz efekt?? Jaką masz wyjściówkę ?? Zobacz sobie moją i porównaj ja mam zaproponowane 350 hp u tego samego doktora ale myślę nad 375 .. I nie było z tym rozmiarem problemu dlatego podejrzewam że może masz inną wyjściówkę albo inne oczekiwania Ja chce pełne C małe D a ty??? Cytat:
Witaj Aga Ty to się najeździsz to tu to tam [QUOTE=pink star;22713503]Witajcie kruszynki!!!! magerko, kejsiii - slonka wiem ,ze trzymacjie kciuki i dzieki za to ja nie moge nic jesc jakos. Ale wierze w to ,ze i wy bedziecie mialy cudne cycuszki juz nie bawem. Kochana trzymamy jutro za ciebie kciuki I szczerze nam tu napiszesz jak to jest na prawdę Pewnie dziś nie zaśniesz ale chciałam Ci napisać byś sie wyspała przed jutrem ![]() Kejti widzę że też jesteś fanka RI A powiedz ty wysoka jesteś przypomnij mi ile masz wzrostu?? I takie jeszcze szpile A dziewczyny powiem Wam że wczoraj z moim mężem malowaliśmy sypialnie na fiolet Ale jak skończymy zamieszczę Wam fotki ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- 16.10.2010 Pink 18.10 1 dni ![]() Laloona 02.11 17 dni ![]() Miliqqq 05.11 20 dni ![]() Yoko02 08.11 23 dni ![]() Lenka 15.11 30 dni ![]() Dragon 26.11 41 dni ![]() Magera 08.12 53 dni ![]() Kejsiii 14.12 59 dni ![]() Gawronska 22.02.2011 128 dni ![]()
|
|
#7756 |
|
Wtajemniczenie
|
Kejsi ja mam 180cm ale lubię obcasy i nie będę z nich rezygnować tylko dlatego że faceci mają kompleksy
Ja kocham RI, uważam że tam są boskie buty, dodatki i sukienki Dziewczynki mam pytanie, czy któraś z Was się orientuje czy z żelkami można skakać na spadochronie? Bo na beauty mnie straszą że nie, ktoś może poruszał te kwestie z dr?
|
#7757 |
|
Raczkowanie
|
Buziam Was wszystkie w niedzielny wieczorek
Dziewczynki kiedy czucie zupełnie wraca do piersi, czuje już niby wszystko, ale odrętwienie i mrowienie nadal też jest.
|
#7758 |
|
Przyczajenie
|
ja chce duze b male c,a wyjsciowke mam podobna do twojej moze deko mniejsza jest to niepelne a 75cm pod biustem i 82 w biuscie ,na wzrost 158cm,pupa jest ale nie ma czym oddychac...z komputerka dr wyszlo 275 ml,ale teraz zastanawiam sie nad 300ml sredni profil-naturalny ksztalt moj nie jest okragly idzie w gruszke.pod miesien,ale czy z 300ml wyjdzie duze b...
|
|
|
|
#7759 |
|
Raczkowanie
|
Gawronska zerknij do mnie, mala wyjściówka, 300 HP i piekny rozmiar, jutro dodam nowe foty
|
#7760 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzieńka z tego co pamiętam te mrowienia to regeneracja nerwów właśnie
![]() a odnośnie zakupów to moje zimowe butki
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2010-10-17 o 20:52 |
|
|
|
#7761 |
|
Przyczajenie
|
madzienka 2010 masz super biust,jaki obecnie posiadasz rozmiar to jet takie b duze..mamy podobna wyjsciowke i mysle ze musze wziazc 300ml nie bedzie to razilo ani nie bedzie bez proporcji dla mnie-i na moj wzrost-jak robilas pod miesien...jak mozna zapytac ile placilas...buziaki aga
|
|
|
|
#7762 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#7763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam pod 75 a w 84
|
|
#7764 |
|
Rozeznanie
|
Witam Krasnalki
ja tak tylko szybciochem dziś... i zmykam Pinkuś kochana Ty moja Różowa ![]() Muszę skrobnąć dziś, bo jak jutro z pracy wrócę, to Ty już będziesz PO Strasznie mocno Słonko trzymam kciuki za Ciebie Odezwij się koniecznie jak tylko będziesz mogła! Cudnych cycuchów Ci życzę i całym sercem jestem z Tobą ![]() Do usłyszenia i buziam ogromnie Cmoki dla wszystkich Gwiazdeczek również
|
#7765 |
|
Przyczajenie
|
teraz mi podpowiedz czy wysoki profil czy sredni bo jak to mierzylam w biustonoszu na hp profil to bylo jak bym miala pilke a tego sie obawiam,jak bedzie przy srednim profilu...podpowiedz kejsii,przy naturalnym ksztalcie biustu lezki,gruszki.choc dr zaznaczyl ze sredni profil przy 275ml wyjdzie troche poza granice,kontur pachy..
|
|
|
|
#7766 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziekuje sloneczka wy moje... Ja wlasnie mysle co pakowac... I szykuje sie jutro do wyjazdu bo do Wawy mam 250km... wiec wyjazd z ranca... ![]() Odezwe sie pa kobitki!!!!!!!!!!
|
|
|
#7767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz ja nie moge Ci mówić co masz zrobic to ty musisz wiedzieć ... Słuchaj doktora przede wszystkim on jest tutaj lekarzem a nie my na forum .. Ja tez boję sie efektu piłek strasznie i rozumiem o co Ci chodzi ale jeśli masz wyjściówkę w kształcie łezki to nie wyjdą Ci piłki Zreszta sama piszesz ze doktor odradza Ci średni profil Wklej tutaj swoją wyjściówkę dziewczyny bardziej obeznane w temacie się wypowiedzą i na pewno cos doradzą bo ja sama jestem jeszcze przed operacją ..
|
|
#7768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7769 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#7770 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej, Kejsiii
..ale w sumie to dziś był 17... ![]() Cytat:
![]() a czy dobrze zrozumiałam, że Pinkusia idziesz w odwiedzinki? bo jak tak, to pozdrowionka proszę przekazać, i buziaki, i jakąś czekoladkę, żeby jak już te 2 kg straci miała czym nadrabiać Cytat:
a niech sobie mróz za oknem hula jak w domku fontanna funkcjonuje, a stroje jak te wczorajsze.. wieczorowo-całodobowe ![]() żyć nie umierać ![]() Cytat:
o tak, cycuchy będą jak marzenie masz tu na forum takie plecy, że doktorek na pewno zrobi co w jego mocy ![]() trzymam kciuki ![]() wracaj prędko uposażona jak się patrzy Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzymaj się Pink
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

Ja sobie oglądam piękne ciuchy na ebayu
bo ta pani wykarmiła z pewnością wioskę dzieci

Pink
:r otfl: i to ze dwa razy dziennie
jeszcze wieczorem muszę mieć siły na impreza, a już mnie zakwasy łapię

czapki trzeba kupować i czekalodowe fontanny na zimne wieczory