|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VI
Testerów do róży nie było, ale było na nie gotowe miejsce...
Eh, paseczkowych róży nie było - ciągle zapominam, że one weszły. Przepraszam za wprowadzenie w błąd, bo pisałam, że wszystko jest. Sprostowanie: jest wszystko, oprócz paseczkowych róży. Lakierów i matowańców były całe rządki, szimerów, jednokolorowych róży, cieni i błyszczyków pełne przegródki... ![]() Właśnie bawię się top coatem i stempelkami. Super są.
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
A są gdzies we Wrocławiu lakiery do stempelków?
|
#1773 |
|
Rozeznanie
|
czy w Poznaniu są gdzieś (gdzie?) nowe róże i rozświetlacze?
|
|
|
|
#1774 |
|
Konto usunięte
|
Informuję, że w naturze w Wejherowie koło placu Wejhera nie ma nowej limitki, ale jest pełna szafa lakierów i matt top coatów
|
|
|
|
#1775 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1776 |
|
Konto usunięte
|
a ja dzisiaj byłam w Douglasie w Pestce i nie widziałam tych paseczkowych róży
|
|
|
|
#1777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1778 |
|
Raczkowanie
|
Wrzucam fotki cienia i kredki o których wspominałam wcześniej:
cień nr 25 go all girlie kredka kajal pencil nr 13 nightfever Jeśli chodzi o kredeczkę to widać na oku, że jest to granat, nawet z daleka . Myślę, że ten duet stanowi fajne połączenie kolorystyczne. Więcej fotek dodam na swatchach .
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładny ma kolor
|
|
#1780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. ślicznie wyglądasz z tą kreską |
|
|
|
|
#1781 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() !Kolor jest piękny i głęboki, przede wszystkim widać, że to granat a nie czerń i za to ma wielkiego plusa Mnie kredka na bazie trzymała się cały dzień mimo, że byłam w cieple, zimnie i nawet na mżawkę trafiłam ale ja nie mam zbyt tłustych powiek i nie pocieram oczu. Myślę, że na bardziej "problemowym" oku mogłaby sobie nie poradzić właśnie dlatego, że jest bardzo miękka.
|
|
#1782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#1783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak byłam tam w sobotę wieczorem to było pełno. Może kupić Tobie? Z tym, że najszybciej będę tam jutro po południu (może nawet wieczorem) Swoją drogą ten liner szary średnio mnie zadowala... Czarny jest świetny, ale szary wygląda jak wypłowiały.. albo tak jakby leżał już kilka godzin na powiece i pigment już był częściowo 'zjedzony'
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2272656 9]a ja dzisiaj byłam w Douglasie w Pestce i nie widziałam tych paseczkowych róży
[/QUOTE]Są w Douglasie w Malcie, ja kupiłam sobie jeden, jeszcze muszę po drugi podskoczyć
|
#1785 |
|
Konto usunięte
|
super, dzięki za info
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Można się przyłączyć? Od roku kupuję kosmetyki Essence. Mam czarną kredkę do oczu, błyszczyk, a wczoraj kupiłam eyeliner w żelu oraz cienie. Eyeliner fajnie się zapowiada, ale cienie niezbyt. Jakieś dziwne placki wychodzą mi na powiekach, też tak macie?
|
|
|
|
#1787 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Świetnie to wygląda. Chyba polecę po ten cień ![]() Zastanawiałam się nad Matt Topem, kusicie
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny obleciałam już tyle warszawskich i krakowskich natur oraz douglasów i nigdzie nie trafiłam na ten nowy rozswietlacz. W ktorym miejscu mam go szukac? Przy pudrach brazujacych w starej szafie?
|
|
|
|
#1789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zainwestuje w szary liner z Inglota - wczoraj na pocieszenie kupilam braz nr 90 i jestem pocieszona po DW :P---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 -------- Cytat:
ja nie moge znalesc paseczkowych rozy jeszcze o czyms zapomnialam dostalam za 1 gr w Douglasie cien "love talk' i jestem szczerze milo rozczarowana pigmentacja i konsystencja - cien jest swietny wyprobuje napewno wiecej z tych nowych
Edytowane przez smileofangel Czas edycji: 2010-10-18 o 07:52 |
||
|
|
|
#1790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jeszcze dam jedną szansę szaremu linerowi. Popracuję nad nim i zobaczymy jak wyjdzie. Jak nie to komuś oddam/zamienię sie.W którym Duglasie dostałaś gratis? na Morenie? Kurka.. ja ostatnio 2 razy robiłam zakupy (ale nie na Morenie) i dostałam tylko próbki. Nuikt mi nie zaproponował produktów za grosz..
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam na forum ![]() |
|
|
|
|
#1792 |
|
po prostu Em :)
|
Ja go widziałam w drogerii Filrit na ul. Długiej.
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale te panie z Douglasa to często naprawdę nic nie wiedzą (oczywiscie nie wyszystkie ale jakos było mi dane na same niedoinformowane trafiać) więc nie zdziwiłabym się jakby wszystko jej się pokręciło :/Wogóle to jestem w szoku, że w Carrefourze mamy DW. Myślalam, że Eclipse to ostatnia limitka jaka im się przydarzy i już zawsze będą resztki. A tu DW i nawet troszkę nowości ![]() A ja z całego DW kupiłam tylko szary linerek. Lakiery nie rzuciły mnie na kolana (poza tym jestem na lakierowym odwyku także się wstrzymuję ).Przyznaję, że kuszą mnie cienie mimo, że większość je skrytykowała - ale macałam je już kilka razy i wydają mi się dobrze napigmentowane . Błyszczyki i kredka z DW są chyba najmniej rozchwytywane z tej limitki.
|
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj mnie też zszokowała wieść o DW w Carrefourze. Oni są tam tak mało doinformowani i tak mało zaopatrzeni, że aż żal patrzeć. Zauważyłaś może czy nają tam wypiekane cienie? Bo jak byłam ostatnio to nawet o nich nie wiedzieli (ale o DW tez wtedy nie mieli pojęcia). Nie żałuj lakierów z DW. Ja mam szary i trzymał mi się na paznokciach od środy rano do czwartku wieczorem a nie używałam matt topa. Ja teraz już mam wszystko co chciałam z DW i teraz tylko czekam na szary zestaw cieni z Metlics
|
|
|
|
|
#1796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na morenie w tym wielkim carefourze chyba na ulicy pieczarkowskiej( nie jestem pewna czy dobrze zapamiętałam adres )
|
|
|
|
|
#1797 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Cytat:
ale przecież jakby nie było czym to bym nie kusiła .Ja najpierw kupiłam cień, kredkę i shimmer ale na drugi dzień wróciłam się jeszcze po matt top coat bo bałam się, że później już nie dostanę a wiadomo jak to z dostawami Essence jest . Jak go wypróbuję to dam znać ale to dopiero chyba w przyszłym tygodniu.
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
na dole obok bronzerów i róży; w Wola Parku złapałam ostatni egzemplarz
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w Douglasie na Starówce w Toruniu i byłam zdziwiona bo były wszystkie produkty z limitowanki DW.Wczoraj dzwoniłam żeby Pani odłożyła mi czarny żelowy eyeliner bo stwierdziłam,że na pewno rozchodzą się jak ciepłe bułeczki a ja też chciałam go mieć a tu takie zaskoczenie.Oprócz linerka kupiłam też kredkę do oczu z Sun Club Waterproff Eyeliner w kolorze 03 blue lagoon. Piękny, głęboki turkusowy kolorek
|
|
|
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
Niech żyje Toruń!!!, no to zwijam kiece i lecę na big shopping, ale się mój TŻ ucieszy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

Przepraszam za wprowadzenie w błąd, bo pisałam, że wszystko jest. Sprostowanie: jest wszystko, oprócz paseczkowych róży. Lakierów i matowańców były całe rządki, szimerów, jednokolorowych róży, cieni i błyszczyków pełne przegródki... 

Blog kosmetyczno-pazurkowy
Paseczkowe są tylko w Douglasach, reszta róży powinna być wszędzie.

!

chyba zainwestuje w szary liner z Inglota - wczoraj na pocieszenie kupilam braz nr 90 i jestem pocieszona po DW :P
Zadzwoniłam do nich z prośba o odłożenie linera DW i wysłałam po niego męża a on wrócił z dwoma linerami - tym z DW i takim z brokatem w buteleczce z pędzelkiem. Początkowo byłam zachwycona bo myślałam, że to wynik dobrego serca mojego męża a tu się okazało, że jak poszedł do Douglasa i poprosił o to co miało być odłożone to Pani mu dała oba linery i powiedziała, że to zamówiłam
. Jak go wypróbuję to dam znać ale to dopiero chyba w przyszłym tygodniu.