Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-18, 11:11   #2671
Irysowa
BAN stały

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

czesc dziewczyny

pamietacie mnie Jeszcze???

ja nadal kursuje miedzy szpitalem a domkiem OJJ nie jest latwo...:

z dobrych wiesci to GUCIO wazy juz 1500g wiec nie st az takl zle....

obym wtrwala chodz do LISTOPADA"_:rol leyes:

pozdrawiam

ps; na 1 stronke mozna wipsac imie GUSTAW MAREK
Irysowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:16   #2672
vikicullen
Zadomowienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

hejka dziewczyny, nie dam rady niestety doczytać wszystko co bylo pisane przez weekend, tlkyo tak pobieżnie:/ Kretencja fajny brzuchol a ja dzis wchodze w 38 tc
Byłam na tej wizycie, wszystko ok, pozamykane, ale jutro niestety muszę sie położyć do szpitala

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:22   #2673
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Weronisia to super, że już do domku idziecie Gratuluję

Vikicullen a czemu do szpitala? Ja się bardzo też boję, że będę musiała do szpitala, ale mam nadzieję, że nie będzie potrzeby... Trzymam żeby wszystko było u Ciebie ok

Edytowane przez Priety
Czas edycji: 2010-10-18 o 11:25
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:25   #2674
kretencja
Zakorzenienie

Weronisia, super

Viki, czemu do szpitala Cię kładą?

Irysowa, ja Cię pamiętam

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:26   #2675
malgosiak25
Raczkowanie

Weronisiu GRATULACJE DLA WAS !!! nareszcie bedziecie w domku

Dziewczyny wam też gratuluję pozytywnych wieści z wizyt

U mnie był przed chwia kurier, przywiózł kółko do siadania po porodzie, ochraniacz na przewijak i ochraniacz kremowy do łóżeczka ( mam już 2 i myśle, że wystarczą )

Dziewczyny kiedy pakujecie torby?? ja właśnie kończe 35 tc i sama nie wiem kiedy się spakować, niby mam przyszykowane, ale czy później bede miała czas na gonienie i wkładanie wszystkiego do torby:/

Właśnie zjadłam jajecznice z całych 3 jajek swojskich :P popołudniu robię pizzę domowa na obiad

Vikicullen no no toż to sama końcóweczka powodzenia

Edytowane przez malgosiak25
Czas edycji: 2010-10-18 o 11:27
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:27   #2676
Ishka
Zadomowienie

Witam dziewczyny

Wszystkim dziękuje za miłe słowa na temat Juniora

Weronisia ja myślałam że Wy już dawno w domku jesteście.
Ale super że juz dziś wychodzicie jednak nie ma to jak w domku...ja mam tak dość szpitali ze szkoda gadac... Pozdrawiam Was gorąco

Lutien trzymam kciuki żeby poszło szybko i żeby jak najmniej bolało...
Czekam na wieści od Was

Pozdrawiam Was gorąco wszystkie kobietki trzymajcie sie ciepło...
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:30   #2677
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość

Viki, czemu do szpitala Cię kładą?
aaa bo ja nie mowilam chyba dlaczego, skleroza hehehe, no bo mam podejrzenie rozejscia spojenia, i muze sie polozyc do szpitala zeby ortopeda zoabczyl bo tak musialabym miesiac czekac na wizyte a nie mam juz tyle czasu no i drugie , że mam wysokie ciśnienie

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość

Dziewczyny kiedy pakujecie torby?? ja właśnie kończe 35 tc i sama nie wiem kiedy się spakować, niby mam przyszykowane, ale czy później bede miała czas na gonienie i wkładanie wszystkiego do torby:/
spakuj sie , różnie to bywa juz teraz

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 11:31   #2678
kretencja
Zakorzenienie

Malgosiak, ja dziś zaczynam 34tc i spakowałam juz kilka rzeczy, które mogłam - koszule nocne, których i tak nie używam teraz, stanik do karmienia, podkłady poporodowe, wkładki laktacyjne, pieluchy... Jeszcze jest mnóstwo do dopakowania (nie mam pojęcia jak się zmieszczę), ale pomału będę to robić i myślę, że w 36tc powinnam już być spakowana całkiem

Viki Będzie dobrze

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-18, 11:32   #2679
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Niebieska, bepanthen do pupci i do sutkow. Hmm, tez myslalam, ze spray lepszy, ale w razie co trzeba bedzie uzywac do krocza czy do rany, to w kroczu sie sprayem chyba ciezko psikac.Wzielam butelke i najwyzej troche przeleje do jakiejs malej buteleczki z pompka.
No właśnie, wiedziałam, ze do sutek też, ale nie byłam pewna-też kupię
Czyli octenisept do rany krocza tez sie nadaje?? bo pytałam wcześniej, ale mi nikt nie odpisał

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Niebieska ja moge osobiście polecić maść bepathen na odparzenia. W szpitalu jak dostałam juz maluszka na stałe w drugiej dobie jak mu zmieniałam pampersa to przezyłam szok!! Odparzyły mi go te siostry piękne tak że miał na pośladkach 2 paski takich malutkich wrzodów...no obłęd myślałam że je tak zatłuke. Ale smarowałam tą maścią grubo przy każdej zmianie pieluszki i po 2 dniach znikło dziś już śladu nie ma

Jeszcze co do mojej cesarki to lekarz jak juz mnie otworzył to sie okazało że młody jest tak wygięty tzn głowe miał źle wstawioną że nie urodziłabym normalnie i tak by mnie musieli ciąć ale mogłoby być jeszcze gorzej bo Junior juz sie urodził z niedotlenieniem i byl caly siny masakra jak mi go położyli koło buzi zaraz po wyciągnięciu. A mowiłam lekarzom że przez ostatnie 3 tygodnie prawie wogole mi sie nie rusza w brzuchu no i byl owinięty pępowiną...no ale jest juz tu i wiem że jest bezpieczny
Ojej taki maluszek i już bable od odparzeń, nie wiedziała, że one tak sie szybko mogą robić, dzięki za polecenie, też kupię tę maść skoro już w szpitalu może się przydać.

Dobrze już sie nie musisz martwić i masz go przy sobie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Nawet nie pisz bo bede bala sie wyjsc z domu :strach-drzwi:, ze mi zaraz wody poplyna np w Biedronce
W ogole to dziewczyny juz zblizajace sie do porodu.. kladziecie so bie jakas ceratke pod przescieradlo? Jak mialam okres to kladlam bo przez pierwsze dwie noce mnie zalewalo a jak mi wody odejda w nocy?

Nie nei jeszcze nie czas, ale za 4 dni mogloby cos ruszyc
Ja o tym myślałam, zeby sobie wlasnie jeden podkład polozyc pod przescieradlo coby wrazie nie usyfić materaca

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Ja też nie mam kurtki,ale zakładam ciepły, długi sweter i kurtkę której nie zpinam bo coś PO PRANIU SIE SKURCZYŁA Ewentualnie zakładam polar(bardzo duży).
Mi tez cos sie pokurczyły nawet swetrow nie mam grubych, pasujących, pozostaje mi pozyczac cos od tż

Cytat:
Napisane przez mimiskierka Pokaż wiadomość
proszę o mocne fluidy .....

jestem załamana, znów szpital, prawdopodobnie z tym kamieni zrobiło sie zapalenie trzustki, cała noc byłam w szpitalu na obserwacji bo znów miałam atak i niedobre wyniki...

dali mi skierowanie do większego miasta do szpitala, już nie mam nawet czym płakać tak się boję o moją niunkę...
mimiskierko wspołczuje i trzymam kciuki zeby było w końcu lepiej
wysyłają Cie do Szczecina, do ktorego szpitala?

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Anecka prawie sie zgadza

Zaparza sie 1 duza lyzke na 1 szklanke wody.
Rozcienczanie oslabia dzialanie naparu. Rownie dobrze mozna go nie pic, bo i tak nic nie da
Musi byc duzo lisci, zeby zadzialalo
Weronisiu mi właśnie w tym rozcieńczeniu cos nie pasowało, bo to by było mega rozcienczone i sie zastanawialam jak to w ogóle ma podziałać
dzieki za wyjaśnienie, 1 łyżka/1 szklanka.
trzeba tego pić aż 5 łyzek lisci dziennie?

-----------------------------------
kurcze jeszcze mnie głowa boli od przeziebienia

a tż myje okna
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:32   #2680
rptrbj1978
Rozeznanie

Cytat:

U mnie był przed chwia kurier, przywiózł kółko do siadania po porodzie, ochraniacz na przewijak i ochraniacz kremowy do łóżeczka ( mam już 2 i myśle, że wystarczą )

Właśnie zjadłam jajecznice z całych 3 jajek swojskich :P popołudniu robię pizzę domowa na obiad

my mamy ten sam termin ja juz praiwe spakowana ale ile tego jest????

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:33   #2681
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
Przykre to... ja z siostrą, (18l)też sie nie odzywam od ponad 3 m-cy a za miesiąc ma osiemnastkę... jakoś mocno zżyte nigdy nie byłyśmy, ale serdecznie było między nami, jak księzniczka nie rzucała fochami, które tłumaczyłam okresem dojrzewania. Teraz osiemnaście lat, to sorry, ale juz można sie ogarnąć. Ona też od kiedy jestem w ciązy nawet jak było między nami ok, to nie zapytała, jak się czuję, ani nic... a miała byc chrzestną i świadkiem na slubie za rok... ale teraz... nie dość że olała nas ciepłym moczem, to wisi 110 zł i nie wspomina o oddaniu, a imprezki co tydzień i nocowanie u koleżanki... no tak... balować trzeba, ciekawe czy kupi coś siostrzeńcowi, choć grzechotkę, czy jak zwykle pójdzie po kase do rodziców.... masakra z tymi rodzinami czasami....
szkoda, że z siostra nie masz dobrego kontaktu, mój brat mieszka od kilku lat za oceanem a mamy dobry kontakt(głównie przez skypa i maila no ale zawsze). Sporo sobie mówimy, zawsze się pyta co u mnie i mojego meża, jak jego siostrzenica, nawet jak do rodziców dzwoni, to pyta się o nas jest mi bardzo miło no i w prawdzie na oczy nie widziałam jeszcze swojego bratanka (tylko przez skypa)- ma teraz 2,5 roku, ale co jakiś czas przesyłam jakieś paczki z książeczkami i bajkami dla niego jak w Czechach byliśmy to pościel z krecikiem kupiliśmy mojemu bratankowi tak mi fajnie, że jestem ciocią bo w prawdzie moje kuzynostwo ma dzieci, ale jednak taką 100% ciocią poczułam sie jak mój brat został tatą może Twoja siostra zmieni swoje podejscie? trochę jeszcze dojrzeje
Cytat:
Wychodzimy!!!!!!!
Postaram się oczywiście zaglądać na forum, ale nie obiecuję, bo chcę się nacieszyć towarzystwem mojej mamy do bólu

Ale za tydzień odezwę się na 100%
ale super, że wychodzicie jak będziesz mogła to wpadnij na forum, ale to zrozumiałe, że czasu nie bedziesz miała, no i mamą musisz się nacieszyć, rodzina nowym członkiem musi się nacieszyć fajnie macie
Cytat:
Napisane przez Irysowa Pokaż wiadomość
c

pozdrawiam

Pamiętamy, pamiętamy 1500 g to fajnie moja też tyle waży Gustaw Marek ładnie brzmi mój brat jest Marek

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
hejka dziewczyny, nie dam rady niestety doczytać wszystko co bylo pisane przez weekend, tlkyo tak pobieżnie:/ Kretencja fajny brzuchol a ja dzis wchodze w 38 tc
Byłam na tej wizycie, wszystko ok, pozamykane, ale jutro niestety muszę sie położyć do szpitala
dobrze, ze ok jest a dlaczego do szpitala? no i na długo? do porodu? bo 38 tc to już donoszona ciaża

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 11:33   #2682
Weronisia
Zakorzenienie

Ishka my tu jesteśmy dziś 17-ty dzień. Matko, cud, że jeszcze jestem normalna... a może już nie jestem

Siedzę jak na szpilkach i czekam na ten wynik, bo chcę już jechać, póki nie pada deszcz, bo dziś pochmurno. Nie chcę, żeby mi młody zmókł.

Nie wiem czy zauważyłyście, że podgląda nas 43 użytkowników
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:41   #2683
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki,nie wyspalam sie w nocy w ogole..

Lutien blyskawicznego i bezbolesnego porodu!!!co za wiesci
Rptrbj jaki fajny guzik,no ja takiego nie mam
Marta porazka z tym ojcem

Anecka czy masz moze jakis fajny link do tych cwiczen na pilce,ktore moglabys polecic???
Bo ja pare dni temu poszlam wlasnie za ta pilka na dosc dlugi spacer i cos czuje,ze mala mi sie jeszcze bardziej obnizyla,strasznie mi na dol cisnie,kluje i jak sie wierci to bolia do tego od wczoraj strasznie bolal mnie kregoslup,kosc ogonowa i krzyz,ale to moze byc od nerek,ja tego nie rozrozniamtylko te bole jak na @ mnie martwia..moze cwiczonka chociaz jakas ulge mi przyniosa
np
http://www.youtube.com/watch?v=k0WIH...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=YV8Bt...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oxGwH...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oxGwH...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=jgZkhqEzae8

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
śliczny jest naprawdę.
Gdzie kupiłas i w jakiej cenie jeśli mozna?Z jakim fotelikiem?Co było dodane np. folia p/deszczowa, torba etc

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

super

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

co myślicie?

http://allegro.pl/fisher-price-karuz...266588737.html

http://allegro.pl/bright-starts-mata...254503950.html

http://allegro.pl/bright-starts-lew-...267903999.html

http://allegro.pl/fisher-price-t4264...268324374.html

która mata Wam się najbardziej podoba?
a w ktorej sa wyjmowane pałąki???
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:42   #2684
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
Weronisiu mi właśnie w tym rozcieńczeniu cos nie pasowało, bo to by było mega rozcienczone i sie zastanawialam jak to w ogóle ma podziałać
dzieki za wyjaśnienie, 1 łyżka/1 szklanka.
trzeba tego pić aż 5 łyzek lisci dziennie?
Tak, trzeba wypić 5 łyżek liści dziennie, żeby to w ogóle zadziałało i to przez minimum 2 tygodnie przed porodem, a najlepiej już 4 tygodnie przed.

A ja lecę jeszcze na obiadek, skoro się należy
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:43   #2685
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Ishka my tu jesteśmy dziś 17-ty dzień. Matko, cud, że jeszcze jestem normalna... a może już nie jestem

Siedzę jak na szpilkach i czekam na ten wynik, bo chcę już jechać, póki nie pada deszcz, bo dziś pochmurno. Nie chcę, żeby mi młody zmókł.

Nie wiem czy zauważyłyście, że podgląda nas 43 użytkowników
SUPERRRRRRRRRRRRRRR
wycaluj Pascalka od nas swietnie sie spisal - teraz wieksza rola dla was w domku hehe i starszaczki sie uciesza
buzka, wytrwalosci i radosci
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 11:44   #2686
mallinka
Zadomowienie

Cytat:

cały czas jest tak wpisane

wróciłam od fryzjera ale słabo mnie ścięła-za długo-miało być krocej... no nic, za miesiąc pójdę na poprawkę nie umiem chyba wytłumaczyć o co mi chodzi

ryczałam juz dziś 2 godziny, teraz jedziemy z TZ załatwiać mnóstwo biurokratycznych spraw-omg niech ktoś doda mi sił na tych urzędników, bo na samą myśl mi słabo... okazuje się że TZ jest nieubezpieczony a żeby to załatwić musi czekać 2 tygodnie-przecież to niewiarygodne-wykłada kasę na stół-za ubezpieczenie za cały rok z góry a oni mowią że wniosek rozpatrzą za 2 tygodnie-przecież to istna rozpacz!!!

z porodówek nie mam wieści-chyba dalej rodzą... chociaż Ona powinna być już po w razie czego prześle którejś eska, bo ja przypuszczam że wróce jak już zamkną wszystkie urzędy

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:47   #2687
_paulinka2
Wtajemniczenie

rptrbj1978 zabójczy pępuch

agas ja do 35 tc miałam co 4 tyg, a teraz mam przyjść za dwa

Anecka a co do koleżanki to kciuki żeby wszystko było dobrze, i żeby nie poroniła może miała krwiaka i dlatego krwawiła...

DZIEWUSZKI KTÓRE MAJĄ DZIŚ WIZYTĘ ! 3MAM KCIUKASKI

niestety rodziny się nie wybiera... i to przykre jak się niektórzy zachowują. u mnie w rodzinie jak moj tata miał wypadek, a mama była w 9 miesiącu ciąży, nikt się nie zapytał czy pomóc, czy ma pięniądze. Sama go musiała wozić na rehabilitację i nawet sama kosiła trawnik a żeby mieć za co żyć musiała wziąć kredyt :/ rodziny wtedy nie było... Przykre.

a ja w wynikach moczu miałam ślad białka, ale gin nic na to nie powiedział zresztą po ostatniej wizycie wyszłam jakaś niezadowolona :/

Patrycja super że wszystko dobrze

Weronisia super !!!!!!!

viki skoro wszystko jest dobrze to po co do szpitala? JUŻ DOCZYTALAM ! 3maj się kochana

dbam o włosy

Edytowane przez _paulinka2
Czas edycji: 2010-10-18 o 11:50
_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:47   #2688
Anecka
Zakorzenienie

Irysowa

Weronisia, to super ze wyniki ok, w domku to sobie odpoczniesz, wiadomo ze najlepiej byc u siebie

Hmm to jak trzeba 5 lyzek lisci dziennie, to ja juz dzis jeden kubek wypilam jeszcze 4

Aha, no to pokickalo mi sie, trzymm tez kciuki za ONA

Kurde chyba bede miec siniaka na policzku swietnie. Na dodatek podklad mi sie skonczyl i krocze mnie boli, musze chyba rozchodzic.. a dzis zaczne znow cwiczyc, mam nadzieje ze w polaczeniu z malinami da to efekt jakis.
Po za tym jak przeczytalam o porodzie w sumie 30 minutowym na mamuskach pazdziernikowych to az mi sie taki zamarzyl

Gotuje rosol, niby prosta zupa a kiedys mi nie wyszla

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:49   #2689
rptrbj1978
Rozeznanie

u mnie znajomi sie smieja ze wypadam z2 imprez: andrzejki i sylwester. W ogole bardzo sie ciesze bo jak wszystko dobrze pojdzie to spedzimy 1 rocznice slubu (sylwester) we trojke.

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 11:49   #2690
kretencja
Zakorzenienie

Paulinka, wydaje mi się, że śladowa ilość białka w moczu nie jest niepokojącym sygnałem.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-18, 11:50   #2691
EdziaO
Zakorzenienie

o kurcze nie wiem

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:51   #2692
lisek15
Zakorzenienie

Dziewczynki ja tylko chciałam powiedzieć,że byłam na wizycie i wszystko ok. 24.11 mam wizytę na szpitalu i chyba już zostanę. Lekarz oceni.

Będę jutro bo tż bierze mi laptoka do pracy, a poza tym mam gościa i gotuję obiad.

Trzymam kciuki za dzisiej sze wizyty.
Do jutra.

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:52   #2693
_paulinka2
Wtajemniczenie

no ciekawe jak tam ona si ę trzyma!!

idę sprzątać dalej.

dbam o włosy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 11:52   #2694
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że na naszym wątlu powoli rusza się rozpakowywanie
Lutien i Ona trzymam za was kciuki

Edzia ból brzucha jak na okres, to normalne i się tym nie martw. Mnie taki ból trzymał ze dwa miesiące.

A my...

Wychodzimy!!!!!!!

Dzisiaj bilirubinka spadła do 10,4

Jeszcze raz miał teraz pobieraną krew, czyli po 2 godzinach i jeszcze godzinkę musimy poczekać na wynik, bo od tego wyniku ma zależeć decyzja czy mogę go karmić cyckiem czy nie.

Koło 14.00 będziemy już w domku

A więc zdążę się jeszcze nacieszyć moją mamą, bo ona w sobotę wraca do Polski.

Postaram się oczywiście zaglądać na forum, ale nie obiecuję, bo chcę się nacieszyć towarzystwem mojej mamy do bólu

Ale za tydzień odezwę się na 100%
ufff nareszciebędzie święto rodzinne

Stary 2010-10-18, 11:53   #2695
andziat
Zakorzenienie

Patrycja_1708 świetnie, że wszystko w porządku

Weronisia super, że wychodzicie

vikicullen trzymaj się, będziesz pod dobrą opieką.

malgosiak25 ja mam ten sam tydzień co ty i jeszcze nie spakowałam torby, jakoś ciężko mi się do tego zabrać, na razie sobie je przygotowałam, myślę, że w przyszłym tygodniu po wizycie wtorkowej już się na pewno spakuję
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:53   #2696
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Paulinka, wydaje mi się, że śladowa ilość białka w moczu nie jest niepokojącym sygnałem.

w sumie racja. tylko jakoś jestem przewrażliwiona na te białko, bo kiedyś miałam zapalenie nerek, nie chciałabym znowu przeżywać tego bólu

dbam o włosy

Stary 2010-10-18, 11:56   #2697
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
czesc dziewczyny

pozdrawiam

no to trzymajcie się do listopada juz nie długo

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
ale juz na poród????

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:

ja pakuję na początku 35tcjeszcze 3 tygodniewcześniej nie kuszę losu, niech tam siedzi i się nie wychyla.

Stary 2010-10-18, 11:57   #2698
sereniti
Zakorzenienie

3mam kciuki za rodzące!
co do wizyt to ten mój idiota łaskawie dał mi skierowanie na kilka badan co potrzebuje do szpitala ale kazał żebym sobie odebrała wyniki z karty - bo u nas do karty wkładają od razu - i pokazał je lekarzowi w szpitalu a do niego na wizytę mam już nie przychodzić . A co jeśli będzie coś nie tak? ale z tym goście m jak już wiecie jest coś mocno nie halo więc najwyżej skoczę do mojego rodzinnego lekarza żeby obadał czy wyniki mogą być
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:57   #2699
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
rptrbj1978 zabójczy pępuch

agas ja do 35 tc miałam co 4 tyg, a teraz mam przyjść za dwa

Anecka a co do koleżanki to kciuki żeby wszystko było dobrze, i żeby nie poroniła może miała krwiaka i dlatego krwawiła...

DZIEWUSZKI KTÓRE MAJĄ DZIŚ WIZYTĘ ! 3MAM KCIUKASKI

niestety rodziny się nie wybiera... i to przykre jak się niektórzy zachowują. u mnie w rodzinie jak moj tata miał wypadek, a mama była w 9 miesiącu ciąży, nikt się nie zapytał czy pomóc, czy ma pięniądze. Sama go musiała wozić na rehabilitację i nawet sama kosiła trawnik a żeby mieć za co żyć musiała wziąć kredyt :/ rodziny wtedy nie było... Przykre.

a ja w wynikach moczu miałam ślad białka, ale gin nic na to nie powiedział zresztą po ostatniej wizycie wyszłam jakaś niezadowolona :/

Patrycja super że wszystko dobrze

Weronisia super !!!!!!!

viki skoro wszystko jest dobrze to po co do szpitala? JUŻ DOCZYTALAM ! 3maj się kochana
ślad białka to raczej nic takiego moim zdaniem. też miewałam. Przy innych wynikach dobrych raczej nie trzeba się tym przejmować.

Stary 2010-10-18, 12:02   #2700
malgosiak25
Raczkowanie

Viki , a co ci się działo, że masz podejrzenie rozejścia spojenia łonowego?? Bardzo mnie to ciekawi bo sama nie wiem co mi się dzieje :/ strasznie boli mnie krocze i pachwiny, zwłaszcza jak leżę. W nocy budzi mnie każda zmiana pozycji bo boli, a jak mam wstać do WC to też ciężko, lepiej jest tylko jak jestem w ciągłym ruchu.

rptrbj oj to może juz dziś wieczorkiem spakuję torbę, albo poczekam do jutrzejszej wizyty co mi gin powie, choć bardzo ciężko jest mi się za to zabrać najlepsze jest to, że teraz to już chyba depilować się bedę co 3 dzień :P he he

Malinko pokaż nam fryzurkę ?? ja sama muszę zdążyć się wybrać do fryzjera, żeby mi podcięła i ścieniowała włosy, farbę położę sobie w domku

Dziewczyny ale mam dziś lenia no masakra, chyba zwalę to na pogodę. Do zakopanego mam jakieś 49 km, a tam wczoraj w Tatrach sypał śnieg to uwierzcie, że jak z mężem wróciliśmy od teściów, który mieszkają ok 25 km od nas to myślałam, że zacznie u nas śniegiem walić tak było zimno. Popołudniu leciały z nieba takie drobinki jak kasza śniegu :/ ale tylko na szczeście przez chwilę :/ oj idzie zima

Edytowane przez malgosiak25
Czas edycji: 2010-10-18 o 12:04
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości