Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-17, 14:25   #2551
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez Stokrotka_76 Pokaż wiadomość
Anecka jeśli zostały Ci 4 tygodnie do narodzin to dziś zaczynasz 37 tydzień a 36 właśnie skończyłaś Oj pij te malinki pij ....:P
To jest 41 tygodni? jakas niedoinformowana jestem, ale skoro na suwaczku mam 36t a jutro bedzie 36+1.. to nie jest 37

Pije, wlasnie znow sobie chlusnęłam kubek malin

Ide jesc pizze

Aha pytanie jeszcze do dziewczyn ktore maja juz wozki rozlozone, czy je czyms przykrylyscie zeby sie nie kurzyly?

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 14:25   #2552
lisek15
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez mimiskierka Pokaż wiadomość
proszę o mocne fluidy .....

jestem załamana, znów szpital, prawdopodobnie z tym kamieni zrobiło sie zapalenie trzustki, cała noc byłam w szpitalu na obserwacji bo znów miałam atak i niedobre wyniki...

dali mi skierowanie do większego miasta do szpitala, już nie mam nawet czym płakać tak się boję o moją niunkę...
O kurde.
Bedzie dobrze i jedź do szpitala.

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 14:27   #2553
kliwia
Zakorzenienie

anecka liczy sie skonczone tygodnie, jesli na suwaczku jest 36+1 to to jest 1 dzien 37tygodnia
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 14:36   #2554
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
Weronisia - mam pytanie, polecałaś kiedyś kosmetyki Babysmile z Schleckera? Sprawdzają się? Myślałam o nich.
Karolinko ja nie polecalam kosmetykow, a pieluszki O kosmetykach sie nie wypowiem, bo ja uzywam tylko i wylacznie Penaten, bo do innych sie zrazilam juz dawno temu.
A ze Schleckera polecam pieluszki
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 14:39   #2555
Stokrotka_76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
To jest 41 tygodni? jakas niedoinformowana jestem, ale skoro na suwaczku mam 36t a jutro bedzie 36+1.. to nie jest 37

Ide jesc pizze

Aha pytanie jeszcze do dziewczyn ktore maja juz wozki rozlozone, czy je czyms przykrylyscie zeby sie nie kurzyly?
Anecka teraz zaczynasz 37, potem 38, 39 i 40 to sa 4 tygodnie. Tak jak mówiła Kliwia i Lisek liczą sie skończone tygodnie - a ty skończyłaś ich już 36 Sama widzisz nie ma żartów
Stokrotka_76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 14:47   #2556
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:

niebieska, Weronisia pisala zeby na 2-4 tygodnie przed porodem zaczac pic i ja bede pila tak jak napisała.. czyli zalewasz lyzke lisci do szklanki, czekasz tam z 10 minut zeby sie pod przykryciem zaparzylo. Następnie przecedzasz i dolewasz wodę (choc mozna takie pic). Pamietam ze Weronisia pisala o tym ze dolewala do butelki i pila.
Ja sobie rozrobilam z 0,5l wody mineralnej

wiesiolka nie bede stosowac
Anecka prawie sie zgadza

Napar przyrzadza sie w proporcjach 1 lyzka stolowa lisci na 1 szklanke.
Jesli chcesz przygotowac sobie pelna butelke tak jak ja, to musisz zaparzyc odpowiednio wiecej lisci.
Ja zaparzalam 5 lyzek w malej ilosci wody, a potem to przecedzalam do butelki i uzupelnialam do pelna woda i mialam 1-1,5 l napoju na caly dzien.

tylko, ze zimny napar jest obrzydliwszy od swiezo zaparzonego. Ja dodawalam lyzke miodu

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
Anecka czyli ta mniejsza łyżka to pewnie chodzi o łyżeczke?? hehehe ale sie dogadujemy
dzieki za linka juz wszystko wiem
czyli ten napar taki mocno rozcieńczony......ciekawe czy coś da
gdybys mi nie napisala to bym pewnie zaparzała lyzeczke/na szklanke wrzatku i tak piła.
no ale ja jeszcze poczekam z tymi malinami ze 2-3 tyg
Zaparza sie 1 duza lyzke na 1 szklanke wody.
Rozcienczanie oslabia dzialanie naparu. Rownie dobrze mozna go nie pic, bo i tak nic nie da
Musi byc duzo lisci, zeby zadzialalo

Ishka jak ja ci zazdroszcze, ze juz jestes w domku.
To normalnie niesprawiedliwe! Czemu ja tu musze gnic?
Dzis ordynatorka obiecala mi, ze jesli dzisiejsze wyniki krwi Pascala beda lepsze czyli, ze bilirubina spada, to jutro wypisza na do domu.

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2010-10-17 o 14:52
Stary 2010-10-17, 14:57   #2557
karmelka1987
BAN stały

GG do karmelka1987

hejka Babeczki

pamietacie moze mnie???:rolleye s:

ja juz ROZPAKOWANA!!

bylam w szpitalu bo skurcze sie zaczely jeszcze zaczymywali porod ale sie nie udalo i dnia 7 pazdziernika 2010 przyszly na Swiat moje Blizniaki Elizka o 17:15 waga 2000g/47cm i Gabryś o 17:17 2200/48cm przez SN.Czyli miesiac i troszke przez terminkiem

juz wiem ze Gabrys jest uaprciuszke i nie jade....a Elizka kocham mleczko i jest ulegla....jednak Chlopak ma potezniejszy krzyk i placz niz corka...hehe
karmelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-17, 15:02   #2558
Weronisia
Zakorzenienie

Karmelka gratulacje.

A jestescie juz w domku? Czy trzymaja was jeszcze w szpitalu tak jak mnie? Bo widze ze twoje dzieci wielkoscia podobne do mojego, a my juz 2 tygodnie jestesmy w szpitalu....
Stary 2010-10-17, 15:03   #2559
Aliszcze
Zakorzenienie

gratulacje Karmelka

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 15:03   #2560
kliwia
Zakorzenienie

karmelka ojaaaaaa super! gratulacje, Przy ciazy mnogiej wczesniejszy porod jest normlany
ps. zmien sobie podpis, bo tam pisze ze ciagle czekacie na dzieci
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 15:05   #2561
karmelka1987
BAN stały

GG do karmelka1987

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
karmelka ojaaaaaa super! gratulacje, Przy ciazy mnogiej wczesniejszy porod jest normlany
ps. zmien sobie podpis, bo tam pisze ze ciagle czekacie na dzieci

dziekuje za Gratulacje

tak juz poprawilam
karmelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-17, 15:08   #2562
apoolonia
Rozeznanie

Gratulacje
za jednym zamachem dwójka

Cytat:

Ide jesc pizze

ja kupiłam wielkie worki do pakowania śmieci

i zapakowałam wózek to wszystko posklejałam taśmą

wydaje mi się że po wyjęciu tylko go przetrę
i powinien być czysty

moja koleżanka dostała używany i ktoś go zapakował bez gruntownego czyszczenia
wózek wygląda tragicznie!
więc warto przed doczyścić każde miejsce
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 15:11   #2563
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmelka1987 Pokaż wiadomość
hejka Babeczki

ja juz ROZPAKOWANA!!

bylam w szpitalu bo skurcze sie zaczely jeszcze zaczymywali porod ale sie nie udalo i dnia 7 pazdziernika 2010 przyszly na Swiat moje Blizniaki Elizka o 17:15 waga 2000g/47cm i Gabryś o 17:17 2200/48cm przez SN.Czyli miesiac i troszke przez terminkiem

juz wiem ze Gabrys jest uaprciuszke i nie jade....a Elizka kocham mleczko i jest ulegla....jednak Chlopak ma potezniejszy krzyk i placz niz corka...hehe
GRATULACJE

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Anecka - mój wózek stoi w pokoju już 2 miesiące - niczym go nie przykrywałam.
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 15:13   #2564
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
No ale do gina musze iść na kontrol... Mi położna mówiła ze napewno będę miała mocz i krew wiec dlatego jestem ciekawa jak to tutaj będzie robione, a zapomniałam zapytać. Czyli jak poszłas do gina to płaciłas 10 euro normalnie za wizyte i w tym juz krew ci pobrali? I jak długo czeka sie na wyniki? A z moczem jak to tutaj wyglada?? I co ile Ty masz wizyty?
Na poczatku mialam co miesiac, potem co trzy tygodnie a teraz ze wzgledu na moj stan, dwa razy w tygodniu.Wyniki sa w ciagu paru dni, do mnie dzwonia jak cos jest nie tak. Krew powinni pobrac ci u gina, to samo z moczem itp.Potem wysylaja to oprocz moczu do laboratorium, bo mocz na miejscu jest badany.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 15:13   #2565
Flicka88
BAN stały

GG do Flicka88

karmelka gratulacje i reszcie dziwczyny sztuk 3 tez serdeczne gratki

dzis przypomnialam sobie o tym forum...wiec sie pokazuje....

pamietacie mnie??

terminek mam na 12 grudnia bede miec Corke...Emilie Marzenke

obiecuje sie czesciej odzywac

buzka
Flicka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 15:20   #2566
ursull
Zakorzenienie

Karmelka serdecznie gratuluję

A to my w 35 tygodniu,tak trochę nostalgicznie i jesiennie

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 15:58   #2567
apoolonia
Rozeznanie

ładne zdjęcie

jak byłam mała miałam identyczne włoski jak Twoja córa

TŻ zresztą też więc Łucja pewnie będzie podobna
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 16:18   #2568
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
anecka liczy sie skonczone tygodnie, jesli na suwaczku jest 36+1 to to jest 1 dzien 37tygodnia
Cytat:
Napisane przez Stokrotka_76 Pokaż wiadomość
Anecka teraz zaczynasz 37, potem 38, 39 i 40 to sa 4 tygodnie. Tak jak mówiła Kliwia i Lisek liczą sie skończone tygodnie - a ty skończyłaś ich już 36 Sama widzisz nie ma żartów
Dziek iza wyjasnienie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Anecka prawie sie zgadza

Napar przyrzadza sie w proporcjach 1 lyzka stolowa lisci na 1 szklanke.
Jesli chcesz przygotowac sobie pelna butelke tak jak ja, to musisz zaparzyc odpowiednio wiecej lisci.
Ja zaparzalam 5 lyzek w malej ilosci wody, a potem to przecedzalam do butelki i uzupelnialam do pelna woda i mialam 1-1,5 l napoju na caly dzien.

tylko, ze zimny napar jest obrzydliwszy od swiezo zaparzonego. Ja dodawalam lyzke miodu

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Zaparza sie 1 duza lyzke na 1 szklanke wody.
Rozcienczanie oslabia dzialanie naparu. Rownie dobrze mozna go nie pic, bo i tak nic nie da
Musi byc duzo lisci, zeby zadzialalo

Ishka jak ja ci zazdroszcze, ze juz jestes w domku.
To normalnie niesprawiedliwe! Czemu ja tu musze gnic?
Dzis ordynatorka obiecala mi, ze jesli dzisiejsze wyniki krwi Pascala beda lepsze czyli, ze bilirubina spada, to jutro wypisza na do domu.
Dzieki czyli troche namotalam z tym rozcienczaniem, ale juz wiem co i jak Dla mnie i cieply i zimny jest OK smakuje jak pokrzywa a a lubie takie herbatki

Cytat:
hejka Babeczki

ja juz ROZPAKOWANA!!

Gratulacje! fajnie tak za jednym zamachem miec dzieci roznych płci zazdroszcze w sumie, bo mnie tz bedzie meczyc pewnie za 2 lata

Dobra wiec wozka nie przykrywam, niech stoi

Wrocilam ze spaceru, 1,5h chodzenia non stop ale dobrze sie czulam. Teraz tylko rece mam troche skostniale z zimna i delikatnie brzuch boli. Kolezanka do mnie: no to jedna noga jestes na porodowce boje sie!

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-10-17, 16:39   #2569
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Juterko wizyta i już doczekać się nie moge co tam mi powie gin co z moim maluszkiem sie dzieje bo miesiąc temu ostatnia wizyta była... Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Czekamy na wieści.

Cytat:

jestem załamana, znów szpital, prawdopodobnie z tym kamieni zrobiło sie zapalenie trzustki, cała noc byłam w szpitalu na obserwacji bo znów miałam atak i niedobre wyniki...

dali mi skierowanie do większego miasta do szpitala, już nie mam nawet czym płakać tak się boję o moją niunkę...
Biedna. Malutka na pewno sobie poradzi, szkoda Ciebie, bo to Twój organizm szwankuje. Trzymaj się kochana. Napisz po powrocie jak się sprawy mają.

Cytat:
hejka Babeczki

ja juz ROZPAKOWANA!!

Normalnie nic tylko pozazdrościć. GRATULACJE.
Poprosimy o zdjęcia!

Anecka
, dzięki za linka. Niektóre meble naprawdę śliczne i mimo, że nie znalazłam tego co szukałam, to już sobie upatrzyłam coś na przyszłość.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 16:45   #2570
rptrbj1978
Rozeznanie

Cytat:
hejka Babeczki

ja juz ROZPAKOWANA!!

no to mamy kobietke i chłopaka i przez SN. Poczatek dziewczynek
Gratulacje

Edytowane przez rptrbj1978
Czas edycji: 2010-10-17 o 17:00
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 16:48   #2571
sylwia01485
Zadomowienie

witajcie dziewczyny,

nie mam sily pisac, ale nadrabiam i jestem na biezaco. Pisze z lapka bez pl znakow. Leze jak wielorybica
U nas 38 tydzien i w serduchu strach, ze szkoda gadac.

Bela - nie martw sie na zapas, jeszcze nie masz potwierdzonej tej cholestazy, a z opowiesci kolezanki wiem, ze swedzi cale cialo, a najbardziej nogi , wiec lekkie swedzenie na brzuchu moze byc tylko wynikiem rozciagania sie skory.

Ishka- super, ze juz w domu. Jeszcze pare dni i bedziesz smigac, a maly - przecudny. Na cycki - liscie kapusty z lodowki stluczone troche tluczkiem do miesa, zeby puscily sok- rewela.

kularek- Twoj post o pustych jajkach- do dzis rozbawia mnie do lez. Dowiedz sie przy okazji o teorie tesciowej na temat lesbijek, bo jestem zywo zainteresowana

Anecka - ja tez mam lek, ze mi wody odejda gdzies w miejscu publicznym, ale mysle sobie, ze tego tak bardzo nie bedzie widac o tej porze roku, bo mamy wiecej odziezy, ktora wchlonie/ zasloni mokra plame. Co do chlustania wod- to najczesciej zdarza sie, gdy wstajesz i wlasnie peka pecherz, albo gdy peka, gdy stoisz. W pozycji lezacej, w lozku najczesciej poczujesz, ze obi sie mokro zanim wyleje sie wszystko.

mimiskierka - trzymaj sie, fluidow bedziesz miala moc.

karmelka- cudownie, gratulacje

ja popijam te maliny juz prawie 2 tyg, mi smakuja. Ja robie sobie caly dzbanek herbatki i pije przez caly dzien. Na razie z pozytywnego dzialania to ulga w wyproznianiu- zdarzaly mi sie zaparcia, a teraz codziennie- lekko, ale bez gwaltownych zjawisk. Chyba bede pila tez po porodzie, bo czasami miewalam problemy z zaparciami. Na opakowaniu polecana jest jako srodek odtoksyczniajacy organizm.

Czy macie jakis patent na spuchniete nogi? Ja od kilku dni wygladam jak ogr - stopy- szczegolnie prawa- mam jak balony, a lydki jak kolki. Dzis kupilam sobie masazer do ciala i troche zeszlo, ale nie do konca. Maz mi wieczorem masuje kremem perfecta mama do spuchnietych nog- ale to jak umarlemu kadzidlo...
Moze mozna jakas masc apteczna?
Boje sie, ze juz moje nerki nie wytrzymuja ciazy. a wizyte mam dopiero we\wtorek...
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 17:06   #2572
De28
Wtajemniczenie

Sylwia, sprobuj po prysznicu polewac nogi na zmiane ciepla i zimna woda. Poza tym jedna stope wloz do zimnej wody, druga do cieplej- np przy ogladaniu filmu. To pobudza krazenie i czesto pomaga przy spuchnietych nogach. No i czesto klasc stopy wyzej niz reszta ciala.Duzo ruchu poza tym

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 17:15   #2573
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć

Ishka - fajnie Wam co w domku to w domku słodki Juniorek

paulinka2 - ale mieliście wczoraj dzień też bym mogła taki bon dostać

bela14 - nie martw się na zapas

meble BRW - rzeczywiście są dość drogie, a jakość pozostawia wiele do życzenia my w salonie mamy Szynaka Meble - są tańsze i lepszej jakości

kotek81 - żony weekendowe muszą trzymać sie razem

mimiskierka

wózek - mój stoi nie przykryty

Weroniasia - no to za to aby Was jutro wypuścili w końcu

karmelka - gratulacje może jakiś opis porodu sn nam sprezentujesz??

ursull - ale fajny brzuś i jaka córcia śliczna

my dzisiaj byliśmy u babci męża na imieninach, troszkę sobie pojadłam, ale bez przejedzenia również skorzystaliśmy z pięknej pogody i porobiliśmy sobie fotki w jesiennej scenerii

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 17:20   #2574
kretencja
Zakorzenienie

KARMELKA, GRATULACJE!!!!!!!

Ursull,
śliczne zdjęcie

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 17:29   #2575
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bela14 Pokaż wiadomość
Ja sama dokładnie nie wiem ginka nic nie
chciała mówic bo to narazie tylko podwejrzenia
to po co mnie stresować.
ale wiem,że to jest niebezpieczne dla małego
boje się jak diabli.
z objawów to mam nogi popuchniete jak bańki
ze trzy czerwone krostki na brzuchu swędzące
i tyle.no niby ma jeszcze swędzieć ale teraz to juz nie wiem
czy mnie naprawdę swedzi czy ze strachu.
jutro z rana na badanie po południu pewnie będzie wynik
ciekawe co jeśli się potwierdzi?

Cytat:

Cytat:
hejka Babeczki

ja juz ROZPAKOWANA!!

GRATULUJE
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 17:39   #2576
MILA25*
Wtajemniczenie

Cytat:
hejka Babeczki

ja juz ROZPAKOWANA!!

Hejka
Gratulacje

Mam kilka pytań . Długo trzymali cie w szpitalu ? Pozwolili ci rodzić naturalnie nie przez cc ?
Jak dajesz sobie radę z maluszkami.

Ja jestem coraz bardziej przerażona tym że mam urodzić bliźniaki .
Nie wiem jak sobie dam z nimi radę. Na początku była pełna optymizmu ale
teraz coraz częściej dopadają mnie czarne myśli .

My dzisiaj spędziliśmy całkiem miłe przedpołudnie . Pojechaliśmy do Auchana
na zakupy. Trafiliśmy na jakiś felerny wózek który czały czas się elektryzował i nas kopał.
W drodze powrotnej pokłóciłam się z mężem. Nakrzyczał na mnie że na obiad
chciałam zrobić kotlety z piersi kury.
Oczywiście się poryczałam . Ale po powrocie do domu już mu przeszły nerwy.
Ale obiadu nie dostał wcale . Za kare

Dziewczyny czy to możliwe że w 30 tygodniu brzuch się obniża ??
Kilka osób mi już powiedziało że mam go niżej nawet mój mąż. Stwierdził że znikła
mi półeczka pod cyckami
Dodatkowo w czwartek po porannym sikanku zobaczyłam na papierze
cała masę gęstego śluzu takiego jak białko kurze - przejrzysty i rozciągliwy .
I dzisiaj też ale tylko tyci . Co to mogło być ? Czyżby czop ??
Wizytę mam dopiero 25.10 . A i brzuch przestał mi się stawiać , w ogóle mi nie twardnieje .
Kurczaki mam troszkę nerwy . Małe jeszcze nie mogą wyjść .

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Dodatkowo puchną mi ręce i nogi mam jak kołki .

Chyba mam dziś zły dzień
MILA25* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 18:11   #2577
Anecka
Zakorzenienie

Joanna, no wlasnie tam sa ciekawe mebelki i naprawde taniej niz w stacjonarnym sklepie

sylwia, mnie wlasnie dzis kolezanka mowila, ze raczej to tak jak z okresem te wody, ze np my nigdy z kolezanka okresu nie dostaalysmy gdzies w srodku dnia/nocy tylko albo rano albo wieczorem.. to pewnie tak z wodami ze w nocy przy wstawaniu odchodza.. albo jakos tak

Czas dalej czytac Jezyk Niemowlat

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-17, 18:22   #2578
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MILA25* Pokaż wiadomość
Hejka
Gratulacje

Mam kilka pytań . Długo trzymali cie w szpitalu ? Pozwolili ci rodzić naturalnie nie przez cc ?
Jak dajesz sobie radę z maluszkami.

Ja jestem coraz bardziej przerażona tym że mam urodzić bliźniaki .
Nie wiem jak sobie dam z nimi radę. Na początku była pełna optymizmu ale
teraz coraz częściej dopadają mnie czarne myśli .

My dzisiaj spędziliśmy całkiem miłe przedpołudnie . Pojechaliśmy do Auchana
na zakupy. Trafiliśmy na jakiś felerny wózek który czały czas się elektryzował i nas kopał.
W drodze powrotnej pokłóciłam się z mężem. Nakrzyczał na mnie że na obiad
chciałam zrobić kotlety z piersi kury.
Oczywiście się poryczałam . Ale po powrocie do domu już mu przeszły nerwy.
Ale obiadu nie dostał wcale . Za kare

Dziewczyny czy to możliwe że w 30 tygodniu brzuch się obniża ??
Kilka osób mi już powiedziało że mam go niżej nawet mój mąż. Stwierdził że znikła
mi półeczka pod cyckami
Dodatkowo w czwartek po porannym sikanku zobaczyłam na papierze
cała masę gęstego śluzu takiego jak białko kurze - przejrzysty i rozciągliwy .
I dzisiaj też ale tylko tyci . Co to mogło być ? Czyżby czop ??
Wizytę mam dopiero 25.10 . A i brzuch przestał mi się stawiać , w ogóle mi nie twardnieje .
Kurczaki mam troszkę nerwy . Małe jeszcze nie mogą wyjść .

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Dodatkowo puchną mi ręce i nogi mam jak kołki .

Chyba mam dziś zły dzień
MILA jesteś w ciąży z bliźniakami, więc pewnie wygląda to trochę inaczej niż u nas. Najlepiej zapytaj ginekologa I nie martw się na zapas
Stary 2010-10-17, 18:46   #2579
sylwia01485
Zadomowienie

De - dzieki zrobie dzis wieczorem te naprzemienne prysznice i ten numer z dwiema miskami z woda.
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 18:50   #2580
rptrbj1978
Rozeznanie

mam pytanie czy po odejsu wód plodowych bierze sie prysznic???
zarazwyjasnie skadto pytanie

Edytowane przez rptrbj1978
Czas edycji: 2010-10-17 o 19:01
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości