Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-18, 12:02   #151
Pamela86
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilkę.

Byłam na wizycie. Wszystko ok. 24.11 mam wizytę na szpitalu i chyba już zostanę. Także zobaczymy co to bedzie. Dzisiaj pakuje torbę. Lek powiedział że jakby mnie bolały plecy to mam sie zgłosić, bo łożysko mam na tylnej ścianie. Także zaczynam się bać.

Będę dopiero jutro bo tz bierze mi laptoka. A teraz gotuję obiad i mam gościa.

Bella niech chłopaki robią swoja robotę.

Super
Oj to szykuj torbe to już tuz tuż

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 12:28   #152
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X

trooskava współczuje ci

Ja tez nadal mieszkam u mamy i nie wiem do kiedy bo nie ma żadnych zmian w domu .

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 12:42   #153
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
nie no fajnie! a za mnie to już nikt kciuków nie trzyma!
czuję się opuszczona (
ja trzymam, bardzo wytrwale
Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze kochana, ale trzeba czekać cóż zrobić mam nadzieje ze ci sie uda, ja wlasnie rok temu w listopadzie stracilam swoje dzieciatko, to moze dla ciebie on bedzie szczęścliwy

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

My tu za wszystkie staraczki trzymamy kciuki i kibicujemy zeby sie udalo przeciez my juz teraz bedziemy zwalniac dla was miejsca także do roboty lasencje
a ja w listopadzie zobaczyłam II kreseczki

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilkę.

Byłam na wizycie. Wszystko ok. 24.11 mam wizytę na szpitalu i chyba już zostanę. Także zobaczymy co to bedzie. Dzisiaj pakuje torbę. Lek powiedział że jakby mnie bolały plecy to mam sie zgłosić, bo łożysko mam na tylnej ścianie. Także zaczynam się bać.

Będę dopiero jutro bo tz bierze mi laptoka. A teraz gotuję obiad i mam gościa.

Bella niech chłopaki robią swoja robotę.
czyżby listopadowe dziecię się szykowało??? polecam andrzejki do rodzenia

scio a Ty proszę za przykładem TŻ, trzeba wierzyć
Stary 2010-10-18, 13:10   #154
trooskava
Zadomowienie

lady ja zaciebie kciuczki trzymam

lisku to już niedługo sie rozpakujesz suuuper

myszko dziękuje ... trzymam kciuki zeby ci sie ułożyło bedzie dobrze , zobaczysz
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 13:14   #155
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
trooskava współczuje ci

Ja tez nadal mieszkam u mamy i nie wiem do kiedy bo nie ma żadnych zmian w domu .
A moze powiedz TZ ze znalazlas mieszkanie

Moje glebie juz sie pichca wyszlo mi 5 takich gigantow
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 13:18   #156
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

mmm apetycznie wygladaja a co tak malo, mi zawsze wychodzi około 14-15 to mam dwa obiady

Stary 2010-10-18, 13:18   #157
trooskava
Zadomowienie

Cytat:

gołąbki wyglądaja znakomicie

powiem mu i co? nie wyprowadze sie bedzie widział ze siedze u niego. myslałam nawet co by na kilka dni gdzies sie wyniesc ale mam psiaka i go nie zostawie z nim... dzisiaj tylko powiem mu ze jutro popołudniu biore samochód jego i jade oglądać kilka mieszkań do wynajęcia ... zobaczymy jak zareaguje...
Stary 2010-10-18, 13:24   #158
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
mmm apetycznie wygladaja a co tak malo, mi zawsze wychodzi około 14-15 to mam dwa obiady
Robilam z pol kg miecha, ale sa takie duze te co wyszly. Nastepnym razem zrobie z kilograma
Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość
gołąbki wyglądaja znakomicie

powiem mu i co? nie wyprowadze sie bedzie widział ze siedze u niego. myslałam nawet co by na kilka dni gdzies sie wyniesc ale mam psiaka i go nie zostawie z nim... dzisiaj tylko powiem mu ze jutro popołudniu biore samochód jego i jade oglądać kilka mieszkań do wynajęcia ... zobaczymy jak zareaguje...
Wlasciwie pisalam do Myszki ale Ty tak tez powiedz, ze jedziesz szukac i twarda badz. Teraz Ty badz za rozwodem, nie daj z siebie zrobic najgorszej, po tym jak on sie zachowal to Ty nie widzisz zycia z taka osoba zobaczymy co bedzie, moze zmieknie, moze przemysli i zauwazy ze to ''troche'' nie fair .... badz arogancka nawet, nie daj po sobie pznac ze sie az tak przejmujesz
3270g, 47 cm
Stary 2010-10-18, 13:27   #159
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska

Dobry! Meldunek na nowy wąteczku po dłuższej nieobecności - proszę bez linczu
Zasuwacie z tymi postami... Ah...
To teraz tak, bo podczytałam co naskrobałyście:

Pamelciu, Lisku - prześliczne macie brzusie
Pam, te okrąglaczki nasze widzę, że będą dwie Oliwcie Też mam podobną piłeczkę
Lisku, trzymam kciukasy za młodego i pomyślne rozwiązanie

Agrafko, mam nadzieję, że wszystko będzie okej i cała trójeczka będzie cała i zdrowiuśka Bosz... To już niedługo!

Truskaweczko, baran z tego chłopa Twojego eh... Normalnie szkoda słów... Mam nadzieję, że wszystko się u Ciebie ułoży, a tego gamonia spotka sroga kara za takie traktowanie ukochanej osoby

Myszko, mam nadzieję, że i u Ciebie wszystko będzie okej

Staraczki - trzymam kciuki za każdą

Przepraszam, jeśli ominęłam coś ważnego
U mnie jakoś leci... Choć dzisiejsza noc była jedną z najgorszych
Ok. 2:30 dostałam tak silnych bóli brzucha, że sapałam i wyłam normalnie Klęczałam przy łóżku, żeby przeszło eh... Męczyłam się tak z 30 minut zanim mnie po czymś przeczyściło, ale to chyba pierwszy raz tak Mąż bidok nie wiedział co robić jak na mnie patrzył. Martwiłam się o małą, miałam już koszmarne myśli i modliłam się, by nie powtórzyło się TO nieszczęście... No, ale przeszło...
Dziś moje samopoczucie można porównać do starego kapcia... Wory pod oczami, totalnie się wypompowałam przez tą noc...
Ale! Nie dałam się i z samego rana poleciałam na zakupy i pichcę paszteciki Niech se dupsko dalej rośnie, a co
No, to idę, bo drożdże już chyba spuchnięte, trza się brać

Miłego popołudnia baboczki
magnesska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 13:35   #160
aniaxxxxx
Zadomowienie

hejka.. .wlasnie wrocilam z pracy...
widze ze wciaz temat zwiazany z trooskava... mi sie wydaje to samo co dziewczynom... co za skurczybyk z tego mlotka

a ja co mialam miec dzis pobrana krew... ale okazalo sie ze mam przyjsc jutro bo sie napilam wody.... najzwyczajnej na swiecie lekarka mowila ze mozna a teraz sie okazalo ze nie mozna...
aniaxxxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 13:36   #161
gosiawolna
Rozeznanie

witam trzymam kciuki za wszystki potrzebujace tego i przez was nabralam ochoty na golabki ;p musze cos zrobic sliczny brzusioooo Pamelko

Edytowane przez gosiawolna
Czas edycji: 2010-10-18 o 13:38
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 13:40   #162
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
Robilam z pol kg miecha, ale sa takie duze te co wyszly. Nastepnym razem zrobie z kilograma

Wlasciwie pisalam do Myszki ale Ty tak tez powiedz, ze jedziesz szukac i twarda badz. Teraz Ty badz za rozwodem, nie daj z siebie zrobic najgorszej, po tym jak on sie zachowal to Ty nie widzisz zycia z taka osoba zobaczymy co bedzie, moze zmieknie, moze przemysli i zauwazy ze to ''troche'' nie fair .... badz arogancka nawet, nie daj po sobie pznac ze sie az tak przejmujesz
ahahahha widzisz a ja juz z tego wszystkiego nie zauważyłam do kogo piszesz. no nic jeszcze 1 h i 20 minut i koniec pracy ale jak nigdy nie mam ochoty do domciu wracać :/ dobrze ze psiak tam jest chociaż
Stary 2010-10-18, 13:41   #163
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnesska Pokaż wiadomość
Dobry! Meldunek na nowy wąteczku po dłuższej nieobecności - proszę bez linczu
Zasuwacie z tymi postami... Ah...
To teraz tak, bo podczytałam co naskrobałyście:

Pamelciu, Lisku - prześliczne macie brzusie
Pam, te okrąglaczki nasze widzę, że będą dwie Oliwcie Też mam podobną piłeczkę
Lisku, trzymam kciukasy za młodego i pomyślne rozwiązanie

Agrafko, mam nadzieję, że wszystko będzie okej i cała trójeczka będzie cała i zdrowiuśka Bosz... To już niedługo!

Truskaweczko, baran z tego chłopa Twojego eh... Normalnie szkoda słów... Mam nadzieję, że wszystko się u Ciebie ułoży, a tego gamonia spotka sroga kara za takie traktowanie ukochanej osoby

Myszko, mam nadzieję, że i u Ciebie wszystko będzie okej

Staraczki - trzymam kciuki za każdą

Przepraszam, jeśli ominęłam coś ważnego
U mnie jakoś leci... Choć dzisiejsza noc była jedną z najgorszych
Ok. 2:30 dostałam tak silnych bóli brzucha, że sapałam i wyłam normalnie Klęczałam przy łóżku, żeby przeszło eh... Męczyłam się tak z 30 minut zanim mnie po czymś przeczyściło, ale to chyba pierwszy raz tak Mąż bidok nie wiedział co robić jak na mnie patrzył. Martwiłam się o małą, miałam już koszmarne myśli i modliłam się, by nie powtórzyło się TO nieszczęście... No, ale przeszło...
Dziś moje samopoczucie można porównać do starego kapcia... Wory pod oczami, totalnie się wypompowałam przez tą noc...
Ale! Nie dałam się i z samego rana poleciałam na zakupy i pichcę paszteciki Niech se dupsko dalej rośnie, a co
No, to idę, bo drożdże już chyba spuchnięte, trza się brać

Miłego popołudnia baboczki
Chyba przywołałam cie telepatycznie
dziekuje kochana, pewnie mamy podobne brzuszki

oj bidulko to sie wymęczylas w nocy mam nadzieje ze juz lepiej
no i jak juz skoczysz paszteciki to czekam na kilka

Stary 2010-10-18, 13:45   #164
LadyMK
Zakorzenienie

no ja myślę, że za mnie też trzymacie!
byłam teraz u laski na rozmowie w sprawie opieki nad dzieckiem 4,5letnim, dziewczynką. Przeraziłam się i to konkretnie... Laska traktuje dziecko jak machinę. Jestem zniesmaczona i rezygnuję z opieki nad tą małą.
Wiem, że wszystko ok, odpowiednio... ale wydaje mi się, że laska się trochę boi. Chce nauczyć dziecka samodzielności... ale robi to jak machina. Nawet się pytała czy potrafię krzyknąć na dziecko, bo ta mała wymaga by na nią krzyknąć (jak ma himery i płacze 2 godziny w pokoju). Nie chciałam się wywyższać... ani nic... jednak ja jako pedagog... po prostu dałabym się małej wypłakać, póki sama nie zrozumie, że marnuje czas bo i tak ten płacz jej nic nie daje.
W ogóle... zdegustowałam się po zwrocie do mnie "może być tak, że dzwonię do pani po 22 bądź rano i pani musi przyjść wtedy kiedy ja powiem" :| no ok ja rozumiem... ale to ona chce niewolnicę?! w ogóle ani ładu ani składu...
a najlepsze: "nie ma tak, że ja robię to co A. lubi, ona ma jeść to co ja zrobię"
"na przyjemność musi sobie zasłużyć"
"ja mówię co robicie danego dnia"
a, że to chodzi o wieczorną opiekę to...
"ja mówię, kiedy musi jej pani umyć głowę i nie ma tak, że ona chodzi z mokrą głową po domu, trzeba wysuszyć suszarką włosy"
:| suszarką?! 4letniemu dziecku?!
w ogóle kobieta wydała mi się niesympatyczna, nie miałam z nią nawet tematów do rozmowy... wydawałoby się,ze pozjadała wszystkie rozumy Świata.
Ach i pewnym problemem też było dla niej to, że nie mam dzieci. To ona chciała młodą osobę z dziećmi, ale tak żeby ta osoba była na jej każde zawołanie?! nie rozumiem zupełnie...

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
ahahahha widzisz a ja juz z tego wszystkiego nie zauważyłam do kogo piszesz. no nic jeszcze 1 h i 20 minut i koniec pracy ale jak nigdy nie mam ochoty do domciu wracać :/ dobrze ze psiak tam jest chociaż
musisz być silna, wiesz o tym prawda??

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 13:50   #165
Karolcja05
Rozeznanie

Cześć wszystkim

Ja już w poprzednim wątku pisałam o tym,że coraz więcej osób poszukuje nie opiekunki tylko ,służącą 24 na 24 . A wymagania są coraz bardziej wygórowane.

okres

Edytowane przez Karolcja05
Czas edycji: 2010-10-18 o 13:54
Karolcja05 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 13:50   #166
Lily Rose
Rozeznanie

Cześć dziewczyny,
Do mnie zawitała wczoraj @, a dziś rozkręciła się pełną parą
Jedyny plus, to taki, że ziółka pić zaczęłam, no i to, że @ przyszła równo z kalendarzykiem, czyli tarczyca nie majstruje strasznie przy długości cyklu.

Boli mnie łeb, brzuch...nic mi się nie chce, wstałam późno, a znowu spać mi się chce. U was też taka senna pogoda?

Lisku, szykuj spokojnie torbę...ale ten czas leci, niedługo się rozpakujesz

Najdroższy Aniołek 7.12.2010 [']

Lily Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 13:51   #167
LadyMK
Zakorzenienie

http://allegro.pl/awear-azurowa-tuni...280402261.html
może jakiejś brzuchatce się spodoba? ładnie by wyglądała

Szczęściara
Stary 2010-10-18, 13:52   #168
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily Rose Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
Jedyny plus, to taki, że ziółka pić zaczęłam, no i to, że @ przyszła równo z kalendarzykiem, czyli tarczyca nie majstruje strasznie przy długości cyklu.

Boli mnie łeb, brzuch...nic mi się nie chce, wstałam późno, a znowu spać mi się chce. U was też taka senna pogoda?

Lisku, szykuj spokojnie torbę...ale ten czas leci, niedługo się rozpakujesz
szkoda... ale, nowy cykl nowe szanse

u mnie tez taka śpiąca pogoda

Stary 2010-10-18, 13:54   #169
LadyMK
Zakorzenienie

ps a najlepsze było to, że... pozwala czasem małej na ... słuchanie muzyki głośno i ona sobie wtedy tańczy ...
no nie no odkrycie nobla powinna dostac za to, że dziecko lubi tańczyć...

Szczęściara
Stary 2010-10-18, 13:58   #170
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
no ja myślę, że za mnie też trzymacie!
byłam teraz u laski na rozmowie w sprawie opieki nad dzieckiem 4,5letnim, dziewczynką. Przeraziłam się i to konkretnie... Laska traktuje dziecko jak machinę. Jestem zniesmaczona i rezygnuję z opieki nad tą małą.
Wiem, że wszystko ok, odpowiednio... ale wydaje mi się, że laska się trochę boi. Chce nauczyć dziecka samodzielności... ale robi to jak machina. Nawet się pytała czy potrafię krzyknąć na dziecko, bo ta mała wymaga by na nią krzyknąć (jak ma himery i płacze 2 godziny w pokoju). Nie chciałam się wywyższać... ani nic... jednak ja jako pedagog... po prostu dałabym się małej wypłakać, póki sama nie zrozumie, że marnuje czas bo i tak ten płacz jej nic nie daje.
W ogóle... zdegustowałam się po zwrocie do mnie "może być tak, że dzwonię do pani po 22 bądź rano i pani musi przyjść wtedy kiedy ja powiem" :| no ok ja rozumiem... ale to ona chce niewolnicę?! w ogóle ani ładu ani składu...
a najlepsze: "nie ma tak, że ja robię to co A. lubi, ona ma jeść to co ja zrobię"
"na przyjemność musi sobie zasłużyć"
"ja mówię co robicie danego dnia"
a, że to chodzi o wieczorną opiekę to...
"ja mówię, kiedy musi jej pani umyć głowę i nie ma tak, że ona chodzi z mokrą głową po domu, trzeba wysuszyć suszarką włosy"
:| suszarką?! 4letniemu dziecku?!
w ogóle kobieta wydała mi się niesympatyczna, nie miałam z nią nawet tematów do rozmowy... wydawałoby się,ze pozjadała wszystkie rozumy Świata.
Ach i pewnym problemem też było dla niej to, że nie mam dzieci. To ona chciała młodą osobę z dziećmi, ale tak żeby ta osoba była na jej każde zawołanie?! nie rozumiem zupełnie...

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

musisz być silna, wiesz o tym prawda??
Uciekaj gdzie pieprz rośnie, głupi babsztyl

Stary 2010-10-18, 13:58   #171
aniaxxxxx
Zadomowienie

Lady to mialas ciekawy dzien

no widze dziewczyny ze Wam sie nie udalo zafasolkowac... penwie tez dolacze do Was.. bo juz mnie brzusio cmi na @
Stary 2010-10-18, 14:07   #172
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, nie szkodzi

Dasz rade, zobaczysz. Twartkim trzeba byc a nie mietkim
Cytat:
Napisane przez Karolcja05 Pokaż wiadomość

okres

Cytat:
Napisane przez Lily Rose Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Lady, wspolczuje temu dziecku .... moi rodzice, zwlaszcza tata byl za dyscyplina itp ale nigdy nie hamowal naszej dzieciecej natury. Zabawa byla, byly obowiazki, wiedzielismy gdzie sa granice. Ale byl rodzicem, oboje byli, sa dobrymi rodzicami. Ta kobieta musi miec po prostu taki przyklad, moze i od swojej matki? Dla kogos kto byl wychowywany normalnie - nie mowie o rozpieszczaniu i rozwydrzaniu dziecka, ale o normalnym rozsadnym wychowaniu - to dla niego bedzie kosmos to co ta wyrabia ....
3270g, 47 cm
Stary 2010-10-18, 14:10   #173
LadyMK
Zakorzenienie

noo... bardzo ciekawy a to dopiero początek hehehehe
muszę znajomej pani pozbierać podpisy do listy wyborczej, ale już się poumawiałam z paroma osobami
w ogóle w ten weekend pokłóciłam się z koleżanką (jakoś płakać mi sie nie chce z tego powodu) i wczoraj druga znajoma (koleżanka tamtej) a moja sąsiadka wypaliła mi z tekstem, że nie poszłam z tamtą na rynek bo jestem leniwa itd.........
aaaaaaaaaahahaha :P w tyłku to mam
za duża różnica między nami jest, mnie cieszy fakt mieszkania z mężczyzną, chęci założenia rodziny, a one tego nie potrafią zrozumieć
w tyłek :P

ania nie pitol za wczasu, że okres dostaniesz. Ja jak zaszłam to własnie przez 5dni mnie tak cmił hehe :P

Szczęściara
Stary 2010-10-18, 14:28   #174
aniaxxxxx
Zadomowienie

Lady ale ja czuej jakby miala przyjsc... wysyp na twarzy, cmienie i ochota na slodkie
ja marze o tym zeby nie przyszla....

i ja tez bym chrzanila taka kolezanke
Stary 2010-10-18, 14:34   #175
kliwia
Zakorzenienie

emigra za te golabki to wiesz ze na tylek powinnas dostac?

magneska a ten bol w nocy to nie byly skurcze? jesli Cie po tym przeczyscilo to mi to na skurcze wyglada.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 14:46   #176
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

magneska a ten bol w nocy to nie byly skurcze? jesli Cie po tym przeczyscilo to mi to na skurcze wyglada.
Dlaczego? narobilam Ci smaka?

Magnesska, skontaktuj sie z lekarzem najlepiej .... to dopiero 28 tc tak?
3270g, 47 cm
Stary 2010-10-18, 14:47   #177
aniaxxxxx
Zadomowienie

a wogole to zjadlabym golabka... dawno nie robilam, ale dzis nie hcce mi sie stac przy garach

3majcie za mnie kciuki jutro o 14
Stary 2010-10-18, 14:51   #178
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

też mialam taki ból w 1ciąży, ale to bolały mnie jelita tak strasznie właśnie i później przeczyściło... czasami tak jest

zjadlabym ciacho z kremem ale musze pocieszyc sie czekolada...

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaxxxxx Pokaż wiadomość
a wogole to zjadlabym golabka... dawno nie robilam, ale dzis nie hcce mi sie stac przy garach

3majcie za mnie kciuki jutro o 14
ja zrobie w nastepnym tyg gołąbki
a kciuki zaciśnięte

Stary 2010-10-18, 14:55   #179
aniaxxxxx
Zadomowienie

gracias

w morde ale mi sie nic nie chce... a jeszcze sos musze zrobic... na szczescie z torebki
Stary 2010-10-18, 14:56   #180
agrafka26
BAN stały

no i sie zaczeło, litosci ja chce Was nadrobic błagam dziewczyny wolniej

ja cały dzien mam okropne skurcze mam dosyc
agrafka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości