![]() |
#3451 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniówki
Hej,
Ależ mnie tu długo nie było. W końcu się troszkę ogarnęliśmy z tym wszystkim tzn. z prezentami, z rzeczami z wesela i powoli wracamy do codzienngo spokojnego trybu ![]() Tydzień temu wróciliśmy z podróży poślubnej, którą spędziliśmy na Maderze. Powiem Wam że to najwspanialsze miejsce na świecie a poza tym byłam tam pierwszy raz i to z moim mężem ![]() Próbuję dorwać się do fotek od znajomych ale jakoś ciężko mi to przychodzi ale mam nadzieję że coś uda mi się od nich wyciągnąć. Pozdrawiam wszystkie żonki wrześniówki ![]()
#3452 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mordziula dziękuje ![]()
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
DOstaliśmy wczoraj ślubne video od kamerzysty, mogłabym je ciągle oglądać z łezką w oku.
![]()
#3454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję i zazdroszczę ![]() Też bym już chciała swoje ![]() Dzisiaj byłam cały dzień u mojej świadkowej na tzw babskim wyskoku ![]() ![]() Ale wyobraźcie sobie że poderwała naszego fotografa ![]() Już na weselu mieli się ku sobie (wszyscy to zauważyli), do tego stopnia, że po skończonej pracy (po mniej więcej 1 w nocy) fotograf rozsiadł się z nami przy stoliku, a jego brat- kamerzysta nie mógł go odciągnąć od świadkowej i zabrać do domu ![]() Oczywiście nikomu to nie przeszkadzało, więc sama mu mówiłam by został do końca jako gość, no ale brat mu nie pozwolił ![]() Na poprawiny miał przyjść już prywatnie ![]() ![]() Wtedy jednak traktowałam to wszystko z przymrużeniem oka, a tu dziś się dowiaduję że znaleźli ze sobą kontakt, rozmawiają i będą kombinować jakieś spotkanie najprawdopodobniej ![]() No mega jaja ![]() ![]()
![]() |
#3455 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]()
#3456 |
Raczkowanie
|
jeszcze jedno
Edytowane przez dorka32 Czas edycji: 2010-10-07 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
dorka32 Imponujący tren
![]() ![]()
#3458 |
Zadomowienie
|
dorka32 ślicznie wyglądałś...piekne cantedeskie
![]() kurcze ja już nie mogę się doczekać zdjęć i płyty.....uh.....ale zazdroszcze wam które mają już zdjęcia...na mój plener miałam paskudną, mokro-zimno-wietrzną pogodę...zobaczymy co to z tego wyjdzie....:/ mam tylko parę...fotek od znajomych... ![]()
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2010-10-09 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
A ja mam jutro drugi plener!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3461 |
Zakorzenienie
|
hejka
a mi się zdj od naszego fotografa nie podobają zbytnio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() od 2 tyg wybieram zdj i wybrać nie mogę ![]() Dorothea zdj z pleneru zobaczyłam-baaardzo mi się poodbają ![]()
#3462 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poza tym nie mieliśmy kamerzysty, więc z wyborem fotografa, to kombinowałam prawie tak, jak z suknią ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3464 |
Zakorzenienie
|
Mieliśmy plener.
![]() ![]()
#3465 |
Zakorzenienie
|
Heja!
![]() My też wczoraj W KOŃCU mieliśmy plener ![]() ![]() Pojechaliśmy do Mosznej- zamek nadal zapiera dech w mojej piersi ![]() Troszkę głupio mi było na początku w tej sukni, ale było tam wiele par młodych na sesjach, więc już po chwili czułam sie jak wśród swoich :P Baliśmy się że przy niedzieli będzie pełno ludzi, ale spokojnie można tam wyhaczyć odludne miejsca ![]() W drodze powrotnej zatrzymaliśmy się w polach i robiliśmy na gołej ziemi, na belach słomy i w.... kukurydzy ![]() Potem pojechaliśmy do Katowic na żarełko i cyknęliśmy kilka zdjęć przy fontannie, ale była już noc i zimno jak cholera, więc tam już nic nie wycudowaliśmy ![]() Tym sposobem sesja trwała od 12 do prawie 23 he he Sesję robił nam weselny kamerzysta. Superowy człowiek. Nagadać się z nami nie mógł i dostaliśmy zaproszenie na rejs jachtem po Karaibach ![]() Och.... gdyby tak się udało ![]() Dzisiaj powinnam od niego dostać nie obrobione, wszystkie foty z wesela, to może wrzucę coś na mój wątek relacyjny ![]()
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
co tam slychac u was męzatki???
![]() ja tez wczoraj mialam plener slubny ![]() ![]() ![]() ![]()
#3467 |
Zakorzenienie
|
My czekamy na zdjęcia ślubne od fotografa i jakoś doczekać się nie umiemy bo za dużo ma tych par.
![]()
#3468 |
Raczkowanie
|
Ja mam już od fotografa zdjęcia, ale pokazuję tyko siebie, bo inni mogą sobie tego nie życzyć :P Ślub był super, nigdy tego dnia nie zapomnę
![]()
Skończyłam roczną szkołę policealną na kierunku STYLIZACJA i WIZAŻ, a teraz studiuję filologię angielską. SZUKAM PRACY! ![]() Waga: 50kg Wzrost: 1,73cm 88-68-90 ;P Zaręczyny: 21.02.2010r ![]() Ślub: 18 wrzesień 2010r ![]() Blog mojego RUS kotka :3 http://korel-bluecat.bloog.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
Alicja bardzo ładnie i tak elegancko, ta biżuteria.
![]()
#3470 |
Zadomowienie
|
Wrześniówki, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Miło się czyta Wasze relacje i ogląda zdjęcia ![]() Jakoś ciężko mi uwierzyć za rok ja też będę po ![]() Pozdrawiam Wrześniowa PM 2011 ![]()
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No muszę przyznać, że na ślubie bardzo ładnie wyglądałaś ![]() Nic nie było przesadzone, tj wcześniej się obawiałam o Ciebie ![]() I nawet makijaż Ci się udał ![]() ![]() a tak z innej beczki: w jakiej wierze mieliście ślub? A U żonek? U nas nadal sielanka ![]() ![]() ![]() ![]() Mąż sprząta i robi mi kolacyjki, tak że nie narzekam ![]() ![]() ![]() Jutro lecimy do Włoch... ponoć tam jest 15-20 stopni- już się nie mogę doczekać ![]() ![]() ![]() A co z pozostałymi? Co taka cisza tu się wkrada. Wiem że mafda jest w podróży poślubnej, ale reszta? no ładnie, do przygotowań to byłyśmy potrzebne, a teraz to już się nas odrzuca? ![]()
![]() |
#3472 |
Wtajemniczenie
|
Alicja wyglądałaś pięknie
![]() ![]() ![]() ![]() No to dziewczyny teraz na nas pora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak poza tym to nie widzialam jeszcze ani 1 zdjecia ze swojego slubu ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 |
Przyczajenie
|
ale mnie tu dawno nie było.... wstawiam w koncu jakieś zdjęcia weselne
![]() ![]() ![]()
#3475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
hej
to i ja wpadnę się przywitać. u nas po ślubie tak samo jak przed ślubem-nic się nei zmieniło-poza tym codzienność wróciła.Mi to nie przeszkadza-cieszę się,że nic się nie zmieniło ![]() ![]() ![]() zdjęć na forum nie będę wrzucała-jeśliby któraś z Was chciała je zobaczyć to proszę o wiadomośc na pw-to chętnie zaproszę do znajomości na nk ![]() pozdrawiam paaa
#3477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekna dziewczyna z Ciebie ![]() Witam Was z malo slonecznej, niestety Italii ![]() Przepraszam za brak polskich znakow ale tu oczywiscie nie ma, a ja uparcie je wpisywalam ha ha ![]() Cytat:
My tez mamy malo czasu dla siebie, ale juz zwykle czatowanie w pracy (co sie wczesniej nie zdarzalo) nakreca nas pozytywnie na wieczor. Choc zazwyczaj wyglada to tak, ze TZ wraca 18-21 (w zaleznosci do ktorej w pracy siedzi i czy ma cos potem do zalatwienia) i on siedzi na swoim laptopie a ja na swoim ![]() No ale potem przychodzi czas na wspolny drineczek, czasem jakis film no i noc ![]() W ogole jeszcze urzadzamy nasze gniazdko, tzn kupujemy meble, sprzety itp i jak juz wolny czas to czesto jedzeimy cos obejrzec kupic itp ![]() Ale tu chodzi o nastroj, o samopoczucie nasze, o odnoszenie sie do siebie na wzajem ![]() Mysle ''moj maz'' patrzac na niego i od razu jest -> ![]() ![]() ![]() I on ma to samo z tego co widze i slysze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Mamy zdjęcia od fotografa.
![]() ![]() Najbardziej mi się podobają zdjęcia z pleneru i faktycznie widać to koło od halki na niektórych zdjęciach (pisałam że założyłam halkę na lewą stronę). No ale trudno i tak są piękne! ![]()
#3479 |
Zadomowienie
|
i ja Was witam po 2 tygodniach
![]() było super wyspa piękna ![]() oczywiście lot był też super, powrotny też - zero strachu i wszystkiego czego sie obawiałam, ale było paru zajmujących toaletę ![]() po 3 dniach pobytu dopadła mnie angina :/ i o dziwo od razu dostałam 3 zaszczyki ![]() Tu po 2 dniach było juz ok i mogliśmy spokojnie objechać całą okolicę ![]() Teraz przezywam szok termiczny i zastanawiam się co z sesją - jutro miesiąc od ślubu, nie mam pomysłu gdzie ![]() ![]()
#3480 |
Zakorzenienie
|
obiecałam, że wam pokażę moją minę nad tortem. oto ona:
i jeszcze my ![]() na osobny wątek jeszcze przyjdzie czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.