|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
agusiownik - mam to samo na zakupach
angelwithoutsoul - dzięki Ja również do najwyższych nie należę - niecałe 163cm. i nie wygląda źle - a tak straszą tą zimą, że zaczęłam tylko długie płaszcze i kurtki oglądać Zastanawiałam się też nad długością przed kolano kurtki w takim stylu ale jednak nie - bo wyglądałam trochę jak bałwan i do tego okropnie mnie skracało A ta właśnie dzięki temu paskowi przede wszystkim fajnie podkreśla kształty ![]() A pokrzywę kupisz w aptece - ja też sądziłam, że nie wiem jak to będę pić, no bo jak to pokrzywę? I że pewnie okropna w smaku, a ją teraz uwielbiam Mi smakuje podobnie jak mięta, a mój Tż jak spróbował to powiedział, że przypomina mu rumianek ![]() Hahaha nie no i to niby my jesteśmy tą skomplikowaną płcią?! A może nas ukradkiem tu podczytuje? Ale to dobrze, że nie ma żadnych problemów i już wszystko ok! ![]() I ogromne ![]() za ograniczenie solarium !! _dariia - Witaj ![]() loluska - super, że wszystko wyszło należycie ![]() Talullah - ja również przy każdym wyborze między czymś a kawą wybrałabym kawę - jestem uzależniona hanamici - zazdroszczę wieczoru Uff...Zmęczyłam się
|
|
#842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak podzielony, ale myślałam, że się złączy, a nie chciało mi się już tych emotikon usuwać
![]() Dzisiejsze spamowanie: - zielona herbata będzie: - jeszcze jedna zielona i czerwona Włosy: - zero prostowania będzie: - mycie szamponem nawilżająco-regenerującym - mgiełka Radical - spray termoochronny Twarz: - filtr 30 - nie pomalowałam oczu (nawet tuszem do rzęs - nie chciało mi się )będzie: - wieczorne mycie z użyciem mikrofibry - krem nawilżający od derm. + brevoxyl Ciało: - krem do rąk będzie: - masaż Syrenką - balsam - krem do stóp i rąk ...czyli dziś tak minimalnie, ale naprawdę tak mi się kurcze nic nie chce więcej, zimnooo mi ....
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cholera, znowu jestem chora Żołądek, zbyt dużo ciężkostrawnego jedzenia w biegu Nadrobię was innym razem, a teraz już muszę lecieć, papa
|
|
|
|
#845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli trafisz na fajna instuktorke i muzyke ktora Cie porusza to mozna sie uzalenic Teraz wciagnelam sie do tego stopnia ze chodze 2 razy w tygodniu. I jesli nie moge ojsc to jest mi zle i am dolajesli chdozi o ielegnacje to nakladam maseczke oczyszcajaca pory 2 x w tygodniu i zawsze rzed tym robie piling Niedawno wrocilam z pracy i wlasnie zabieram sie za manikiur i troche sie polenie
Edytowane przez Amiria Czas edycji: 2010-10-18 o 18:52 |
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tańczyłam dość długo salsę...
o kurcze, czyli nie na wszystkich wpływa pozytywnie pokrzywa...
|
|
|
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
_Alessandra nie ma za co
![]() wklejam wam fajny blog dziewczyny ktora ma niezle zestawy ubran byc moze ja znacie ; http://mungolife.blogspot.com/ hmm, lubie czytac wasze posty zadko sie udzielam prawie wogole ale to dlatego ze niestety nie mam czasu a zagladam zawsze wieczorem; co do doskonalego wygladu, ja mam zamiar sie ulepszyc;D tj planuje-kupic clip in ![]() -wybielic zeby metodo nakladkowa zel 15 procent mysle ze powinien byc ok -kupic pare kosmetykow tym razem z wyzszej polki, wole mniej, ale lepsze, niestety zgadzam sie z niektorymi ze czasami te z drozszej polki dorownuja tym z tanszej, -zapisac sie na silownie;D trzeba wyrzezbic brzuszek i nogi no i moze od razu troche zrzucic kilo ;D -planuje wybrac sie w lipcu do Londynu na wyprzedaze ciuchow ![]() -i zagescic rzesy i zrobic henna brwi! ale nie takie tandetne czarne czy cos, tylko szukam jakiegos dobrego salonu, kosmetyczki ![]() Jesli chodzi o pielegnacje codziennie cos tam przy sobie robie chociaz ostatnio sie zaniedbalam, musze to zmienic, codziennie balsam, mycie buzki zelem LRP, krem na noc Avene , Krem na czolo LRP, paznokcietki, itp
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Kochane lecę jeszcze zrobić zadanie z niemieckiego i angielskiego i angielskiego zawodowego i wykąpać się, wysuszyć włosy itd. i będę oglądać M jak Miłość
Może później wpadnę
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
E.J. nie masz za co przepraszać. Ja często kogoś źle zrozumiem.
Na szczęście była to praca dorywcza i na kolejną i tak bym nie mogła iść, bo mam szkołę. _Alessandra to taki strój będzie pewnie idealny. Dziękuje za pomoc. ![]() ekomonika wracaj szybko do zdrowia! Amiria ja w sumie na figurę i wagę nie narzekam. Ale zapisałam bym się na taniec dla samej siebie i, żeby zwiększyć wytrzymałość fizyczną, jak chodzę w lecie z Tż. po górach to się przydaje. Może w końcu będę lepsza od niego. Może kupię sobie taką maseczkę w sumie co do cery to narzekam na trochę wągrów na nosie i, że często wygląda na zmęczoną, ale na to już mam maseczki. ![]() _dariia ja nic złego u siebie nie zauważyłam po pokrzywie. Teraz jestem przed okresem i mam nadzieje, że na to też negatywnie nie wpłynie. Właśnie gotuje mi się woda i idę zaparzyć ją.
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#851 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
właśnie położyłam sobie henne na brwi, pierwszy raz od ok 3 miesiecy a może nawet 4ech
ciągle używałam do podkreślania brwi paletki, ale dziś postanowiłam wyregulować je tak porządnie- raz na jakiś czas im się przyda ![]() nałożyłam też maskę na włosy, którą rano zmyję mam nowy katalog z avonu, chyba zamówie te małe pilniczki papierowe-idealne do torebki
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot Butki srebne znalazłam
Może jaśniejsze od bolerka ale są! I to w pierwszym sklepie, jak ja przedtem szukałam? Poprostu chyba szczeście miałam![]() A w sobote wesele, w niedziele poprawiny, a mnie choroba łapie...ojj niedobrze A o spamowaniu to nawet dziś nie myśle.. chyba dziś tylko herbatka z cytrynką i miodem...ehh
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2010-10-18 o 20:09 |
|
|
|
#853 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a jakie to są butki? pełne?
|
|
|
|
|
#854 |
|
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj w końcu postepuje wg planu
![]() -dieta - bardzo dobrze -ćwiczenia - 60minut rower stacjonarny, program na brzuch "great abs", 20minut proramu "schudnij w 30dni" -pielęgnacja - balsamowanko, olejek rycynowy na brwii i rzęsy, balsam na paznokcie, preparat z naftą na włosy - suplementacja - olej z ogórecznika (biogal), silica, drożdże, herbatka wspomagająca odchudzanie ogólnie taki pierwszy dzień nowego lepszego ja bardzo mi odpowiada ![]() na dodatek siostrę wysłałam jeszcze do super-pharmu po lotion do włosów seboradin ![]() a przy okazji czy któraś z Was stosowała może kosmetyki z vichy lub la roche posay?? do cery trądzikowej , tłustej ?? bo kończą mi się preparaty do twarzy i myślę czy nie zainwestować trochę więcej ![]() dobra mykam bo mam masę rzeczy do zrobienia w związku z uczelnią oczywiście tak tak nauka to potęgi klucz ![]() buźka dla wszystkich
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
ehh, obiecałam sobie, że będę dzisiaj ćwiczyć, a tak strasznie mi się nie chce...
ja dzisiaj tylko dzień dla włosów zrobiłam i nic więcej... nawet paznokci nie pomalowałam, ale zaraz to zrobię... chciałabym też zacząć traktować rzęsy olejkiem rycynowym...
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
witam
i witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() dzisiaj tylko podstawa plus lorys czekoladowy. przypomniałyście mi o olejku rycynowym,muszę go znowu zacząć używać
|
|
|
|
#857 | |||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
co sie stało??? Cytat:
a własnie bardzo lubię twoje długieee posty ![]()
|
|
|
#858 | ||||||
|
Raczkowanie
|
ja też bym tak chciała.
Cytat:
![]() Cytat:
faktycznie, ten balsam pachnie świetnie.. ten zapach kojarzy mi się z wakacjami, i z byłym tż ale to swoją drogą.. ![]() Cytat:
uwielbiam długie włosy.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja posiadam wersję kozie mleko i vanilia, ale na pewno wypróbuję kokos i orchidee ![]() Cytat:
Codziennie muszę się motywować, by ruszyć tyłek sprzed kompa, bądz tv. ![]() A najlepszą motywacją są dla mnie aniołki victoria secret. Idealne ciała mają.. Dzisiaj byłam na małych zakupach kosmetycznych Zakupiłam peeling pod prysznic karmel & cynamon, lady speed stick z orchideą, krem do rąk Isana z mocznikiem![]() W planach mam jeszcze tisane do ust i krem do stóp, jakiś rozgrzewajacy ![]() Dzisiejsze spamowanko: - pokrzywa - mycie włosów + odżywka czekoladowa joanny. - nałoże trochę pianki, chociaż wiem, że to żadna pielęgnacja. - manicure. - peeling stóp. - kremowanie ciałka ![]() - 8min buns i abs. - 15min hula hoop.
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#860 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
i ile zapłaciłaś za taki zestaw?
|
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- wszystko oddzielnie kupowałam... około 100 zł za jedną sztukę...
|
|
|
|
|
#862 |
|
CABIN CREW
|
ja dzisiaj:
belissa, skrzyp, pokrzywa peeling brzoskwiniowy/twarz tonik z kwasem salicyl krem oliwkowy żel pod oczy kokos nawłosy na cała noc ampułka radical/skalp eveline antycell kremowanie stóp planuje kupic albo vatikę albo amle- co lepsze???/
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś nie zbyt wiele zrobiłam dla siebie, cały dzień leniuchowania :P w środę składam zamówienie z avonu i muszę kupić sobie balsam i mgiełke malinową
nie chce codziennie się smarować brązującym bo mnie zapach męczy... tak troszku z innej beczki, dziewczyny mam dwa pytania. 1) czy któraś z was wie co mogłoby mmi pomóc na zapalenie dziąseł? noszę aparat ruchomy i ściągałbym go już dwa miechy temu i założyłabym retencyjny gdyby nie to zapalanie ;/ Nie wiem jak to wytłumaczyć ale dziąsła mi narastają pomiędzy zębami od wewnątrz... Talullah wiesz coś na ten temat?? Myję zęby po każdym posiłku szczoteczką pooperacyjną, do tego pukam płynem takim na zapalenia no i dentoseptem smaruję płytkę... już mam dość;/ 2) kolejny mój problem... mam strasznie wrazliwe stopy, każdy but mnie obgryzie i w ogóle ;/ ostatnio po wf na którym trochę biegałam, porobiły mi się tak jakby siniaki na opuszkach... jest na to jakiś sposób? może jakieś suplementy? nawet adidasy mnie odgniatają ;/ już się wyżaliłam ;p i mogę iść spać... miałam zdać relacje co do balsamu brązującego z ziaji. Co prawda smarowałam się tylko dwa razy ale wystarczyło żeby mieć ładną skórę bez smug i plam... jak każdy brązujący balsam ten także śmierdzi ale to chyba jest jedyną jego wadą. mi się podoba... a krem do buźki niestety zaczął powodować po 2 razach posmarowania się wysyp więc raczej nie będę go stosować... i pisałyście tutaj o wysypie po skrzypie (rymło sie nawet ), ja brałam skrzypovitę, wczoraj właśnie skończyłam opakowanie... na początku zauważalny wysyp, byłam trochę przerażona bo zwykle tylko przed @ coś tam wyskoczyło, a tu miałam cały nos i nad ustami niespodzianki! no ale poznikały, i teraz jak mi coś wyskakuje to tylko pojedynczo. W połączeniu z kosmetykami Under 20 Anti Acne cera super ![]() no to teraz już poważnie mykam spać, dobranoc
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a ogólnie jak je oceniasz?
|
|
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje włosy są w stanie nie najlepszym z uwagi na ciągłe rozjaśnianie... co prawda robię to u fryzjera, ale mimo wszystko dostają po w każdym razie po użyciu tych masek włosy są bardzo fajne... puszyste, ładnie się układają, etc... Poczekam jednak na efekty do zużycia całych opakowań...
|
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się stosuje Dziewczyny tą rycynę na rzęsy?
bo ja jestem ciemna w tych sprawach
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko musisz uważać by się nie dostało do oka, bo piekielne uczucie... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#868 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale tak właśnie czytam kwc i ten nektar termiczny ma naprawde dobre opinie lepsze niz cement odbudowujący |
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do masek to ja też mam pełno napoczetych, których jednak nie zużyłam do końca... fryzjerka mi poleciła wax, ale po kilku użyciach stwierdziłam, że mi po niej włosy wypadaja bardziej... bardzo polecam tez kosmetyki artego... |
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

Ja również do najwyższych nie należę - niecałe 163cm. i nie wygląda źle - a tak straszą tą zimą, że zaczęłam tylko długie płaszcze i kurtki oglądać
Zastanawiałam się też nad długością przed kolano kurtki w takim stylu ale jednak nie - bo wyglądałam trochę jak bałwan i do tego okropnie mnie skracało
A ta właśnie dzięki temu paskowi przede wszystkim fajnie podkreśla kształty 
A może nas ukradkiem tu podczytuje?

Cholera, znowu jestem chora

Ale chociaż macie zobrazowane jaką gadułą jestem - na co dzień też tyle gadam, Tż to już czasami ma opcję "wyłącz" jak gadam o jakiś bzdetach,byleby gadać