Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-18, 18:22   #841
_Alessandra
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

agusiownik - mam to samo na zakupach

angelwithoutsoul
- dzięki Ja również do najwyższych nie należę - niecałe 163cm. i nie wygląda źle - a tak straszą tą zimą, że zaczęłam tylko długie płaszcze i kurtki oglądać Zastanawiałam się też nad długością przed kolano kurtki w takim stylu ale jednak nie - bo wyglądałam trochę jak bałwan i do tego okropnie mnie skracało A ta właśnie dzięki temu paskowi przede wszystkim fajnie podkreśla kształty
A pokrzywę kupisz w aptece - ja też sądziłam, że nie wiem jak to będę pić, no bo jak to pokrzywę? I że pewnie okropna w smaku, a ją teraz uwielbiam Mi smakuje podobnie jak mięta, a mój Tż jak spróbował to powiedział, że przypomina mu rumianek
Hahaha nie no i to niby my jesteśmy tą skomplikowaną płcią?! A może nas ukradkiem tu podczytuje? Ale to dobrze, że nie ma żadnych problemów i już wszystko ok! Czekam na fotki i 3mam kciuki za zabieg
I ogromne za ograniczenie solarium !!

_dariia - Witaj

loluska - super, że wszystko wyszło należycie

Talullah
- ja również przy każdym wyborze między czymś a kawą wybrałabym kawę - jestem uzależniona

hanamici - zazdroszczę wieczoru Kochany Tż

Uff...Zmęczyłam się

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 18:25   #842
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
w wydawnictwie

Witaj

dziekuje moze kiedys sie odwaze jakos tak mam troszke opory pokazywac twarz w sieci

Sa efekty, najszybciej widac po cerze bo wiadomo na wlosy trzeba troche poczekac Pokrzywa ma wlasciwosci oczyszczajace, dlatego z poczatku po tygodniu od picia moze nas lekko wysypac na twarzy bo uwalniane zostaja wszystkie toksyny z organizmu ale pozniej jesli jest sie systematycznym mozna miec naprawde idealna cere
Aaaa ja tez zapuszczam wloski mam jakies 45cm a marzy mi sie 60cm
ja biorę tabetli z porkzywą od 2 miesięcy i z dnia na dzień cera coraz gorsza. Niestety..
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 18:32   #843
_Alessandra
Zakorzenienie

Przepraszam, że tak podzielony, ale myślałam, że się złączy, a nie chciało mi się już tych emotikon usuwać

Dzisiejsze spamowanie:
- zielona herbata
będzie:
- jeszcze jedna zielona i czerwona

Włosy:
- zero prostowania
będzie:
- mycie szamponem nawilżająco-regenerującym
- mgiełka Radical
- spray termoochronny

Twarz:

- filtr 30
- nie pomalowałam oczu (nawet tuszem do rzęs - nie chciało mi się)
będzie:
- wieczorne mycie z użyciem mikrofibry
- krem nawilżający od derm. + brevoxyl

Ciało:

- krem do rąk
będzie:
- masaż Syrenką
- balsam
- krem do stóp i rąk

...czyli dziś tak minimalnie, ale naprawdę tak mi się kurcze nic nie chce więcej, zimnooo mi ....

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-18, 18:47   #844
ekomonika
Zakorzenienie

Hej Cholera, znowu jestem chora Żołądek, zbyt dużo ciężkostrawnego jedzenia w biegu
Nadrobię was innym razem, a teraz już muszę lecieć, papa
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 18:51   #845
Amiria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Amiria sama chętnie bym się zapisała na taniec, ale obawiam się, że za mało czasu bym miała wtedy. Może się kiedyś skusze, bo planuje się tak zapisać już od kilku dobrych lat, a taniec arabski brzmi ciekawie.

Idę zrobić sobie to kakao i nałożyć maseczkę.
A właśnie mam pytanie co ile dni kładziecie maseczkę i jaką?
Moim zdnaiem narawde warto. Kiedys chodzilam na silownie ale nie umialam jakos byc systemtyczna. Ja zawsze uwielbialam tanczyc i kochalam muzyke. Taniec wciaga i uzalenia jesli trafisz na fajna instuktorke i muzyke ktora Cie porusza to mozna sie uzalenic Teraz wciagnelam sie do tego stopnia ze chodze 2 razy w tygodniu. I jesli nie moge ojsc to jest mi zle i am dolaTo daje nie tylko super figure ( jescze takiej nie mam ale walcze) ale i satysfakcje i narwde kiedys nie wierzylam ale taniec naprawde sprawia ze bardziej sama sie sobie podobam.

jesli chdozi o ielegnacje to nakladam maseczke oczyszcajaca pory 2 x w tygodniu i zawsze rzed tym robie piling

Niedawno wrocilam z pracy i wlasnie zabieram sie za manikiur i troche sie polenie

Edytowane przez Amiria
Czas edycji: 2010-10-18 o 18:52
Amiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 18:59   #846
_dariia
Zakorzenienie

a ja tańczyłam dość długo salsę... teraz przestałam, jednak mam nadzieje do tego wrócić jak czas pozwoli... i tańczyłam bardzo dużo i bardzo często, ale raczej nie chudłam od tego...

o kurcze, czyli nie na wszystkich wpływa pozytywnie pokrzywa...

STOP obgryzaniu paznokci

_dariia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 19:02   #847
hermiona17
Raczkowanie

_Alessandra nie ma za co

wklejam wam fajny blog dziewczyny ktora ma niezle zestawy ubran byc moze ja znacie ; http://mungolife.blogspot.com/

hmm, lubie czytac wasze posty zadko sie udzielam prawie wogole ale to dlatego ze niestety nie mam czasu a zagladam zawsze wieczorem; co do doskonalego wygladu, ja mam zamiar sie ulepszyc;D tj planuje

-kupic clip in
-wybielic zeby metodo nakladkowa zel 15 procent mysle ze powinien byc ok
-kupic pare kosmetykow tym razem z wyzszej polki, wole mniej, ale lepsze, niestety zgadzam sie z niektorymi ze czasami te z drozszej polki dorownuja tym z tanszej,
-zapisac sie na silownie;D trzeba wyrzezbic brzuszek i nogi no i moze od razu troche zrzucic kilo ;D
-planuje wybrac sie w lipcu do Londynu na wyprzedaze ciuchow
-i zagescic rzesy i zrobic henna brwi! ale nie takie tandetne czarne czy cos, tylko szukam jakiegos dobrego salonu, kosmetyczki

Jesli chodzi o pielegnacje codziennie cos tam przy sobie robie chociaz ostatnio sie zaniedbalam, musze to zmienic, codziennie balsam, mycie buzki zelem LRP, krem na noc Avene , Krem na czolo LRP, paznokcietki, itp

-
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."
hermiona17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 19:07   #848
_Alessandra
Zakorzenienie

Ja Kochane lecę jeszcze zrobić zadanie z niemieckiego i angielskiego i angielskiego zawodowego i wykąpać się, wysuszyć włosy itd. i będę oglądać M jak Miłość

Może później wpadnę Miłego wieczoru !

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-18, 19:10   #849
angelinmyheart
Zakorzenienie

E.J. nie masz za co przepraszać. Ja często kogoś źle zrozumiem. Na szczęście była to praca dorywcza i na kolejną i tak bym nie mogła iść, bo mam szkołę.

_Alessandra to taki strój będzie pewnie idealny. Dziękuje za pomoc. Nie tylko ty tu jesteś taką gadułą.

ekomonika wracaj szybko do zdrowia!

Amiria ja w sumie na figurę i wagę nie narzekam. Ale zapisałam bym się na taniec dla samej siebie i, żeby zwiększyć wytrzymałość fizyczną, jak chodzę w lecie z Tż. po górach to się przydaje. Może w końcu będę lepsza od niego. Może kupię sobie taką maseczkę w sumie co do cery to narzekam na trochę wągrów na nosie i, że często wygląda na zmęczoną, ale na to już mam maseczki.

_dariia ja nic złego u siebie nie zauważyłam po pokrzywie. Teraz jestem przed okresem i mam nadzieje, że na to też negatywnie nie wpłynie. Właśnie gotuje mi się woda i idę zaparzyć ją.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 19:13   #850
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
hej

agusiownik jakej firmy masz maseczkę? ja zawsze używałam z AA, bo jest taka delikatna, ale ostatnio w ogóle nie mogę jej w drogieriach znaleźć, a też chcę coś zrobić. mam tak masakryczną twarz, że po prostu płakać się chcę. mam żel do twarzy specjalny do mojego rodzaju skórki, peeling, krem na wypryski na noc, tonik, codziennie zmywam makijaż i dupa blada, o! masakra jakaś

wczoraj kupiłam sobie, dla wypróbowania płyn do demakijażu Rival de Loop, bo ziaja strasznie natłuszcza twarz, jest taka jakby się wysmarowało ją olejem. i kupiłam jeszcze Summer Slim - balsam na cellulit, bo wczoraj w przymieżalni w orsay'u się przeraziłam szczerze powiedziawsze. teraz w rossamannie są takie promocje, że Tż musiał mnie wręcz siłą stamtąd wyciągać

no nic. mykam się uczyć, a wieczorem Tż przychodzi do mnie z Nivea Happy Time, który kupił, bo tak strasznie mi się zapach podobał, i będzie robił mi masaż, bo dniu nauki. aha! i jeszcze pierogi będę robić z mamą dzień pełen wrażeń, ale póki co francais, francais, francais.

buziaki
z avonu planet spa
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 19:56   #851
buahhot
Marcelover ♥♥♥

właśnie położyłam sobie henne na brwi, pierwszy raz od ok 3 miesiecy a może nawet 4ech ciągle używałam do podkreślania brwi paletki, ale dziś postanowiłam wyregulować je tak porządnie- raz na jakiś czas im się przyda
nałożyłam też maskę na włosy, którą rano zmyję
mam nowy katalog z avonu, chyba zamówie te małe pilniczki papierowe-idealne do torebki na razie nic innego nie potrzebuje

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 20:08   #852
zabciajs
Zakorzenienie

buahhot Butki srebne znalazłam Może jaśniejsze od bolerka ale są! I to w pierwszym sklepie, jak ja przedtem szukałam? Poprostu chyba szczeście miałam

A w sobote wesele, w niedziele poprawiny, a mnie choroba łapie...ojj niedobrze
A o spamowaniu to nawet dziś nie myśle.. chyba dziś tylko herbatka z cytrynką i miodem...ehh

Edytowane przez zabciajs
Czas edycji: 2010-10-18 o 20:09
zabciajs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 20:12   #853
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
buahhot Butki srebne znalazłam Może jaśniejsze od bolerka ale są! I to w pierwszym sklepie, jak ja przedtem szukałam? Poprostu chyba szczeście miałam

A w sobote wesele, w niedziele poprawiny, a mnie choroba łapie...ojj niedobrze
A o spamowaniu to nawet dziś nie myśle.. chyba dziś tylko herbatka z cytrynką i miodem...ehh
no to świetnie, że znalazłaś a jakie to są butki? pełne?

Stary 2010-10-18, 20:13   #854
Integirl
Rozeznanie

a ja dzisiaj w końcu postepuje wg planu
-dieta - bardzo dobrze
-ćwiczenia - 60minut rower stacjonarny, program na brzuch "great abs", 20minut proramu "schudnij w 30dni"
-pielęgnacja - balsamowanko, olejek rycynowy na brwii i rzęsy, balsam na paznokcie, preparat z naftą na włosy
- suplementacja - olej z ogórecznika (biogal), silica, drożdże, herbatka wspomagająca odchudzanie
ogólnie taki pierwszy dzień nowego lepszego ja bardzo mi odpowiada
na dodatek siostrę wysłałam jeszcze do super-pharmu po lotion do włosów seboradin
a przy okazji czy któraś z Was stosowała może kosmetyki z vichy lub la roche posay?? do cery trądzikowej , tłustej ?? bo kończą mi się preparaty do twarzy i myślę czy nie zainwestować trochę więcej
dobra mykam bo mam masę rzeczy do zrobienia w związku z uczelnią oczywiście tak tak nauka to potęgi klucz
buźka dla wszystkich
Stary 2010-10-18, 20:34   #855
_dariia
Zakorzenienie

ehh, obiecałam sobie, że będę dzisiaj ćwiczyć, a tak strasznie mi się nie chce...

ja dzisiaj tylko dzień dla włosów zrobiłam i nic więcej... nawet paznokci nie pomalowałam, ale zaraz to zrobię... chciałabym też zacząć traktować rzęsy olejkiem rycynowym...

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-10-18, 20:53   #856
samaraNW
Zakorzenienie

witam i witam wszystkie nowe dziewczyny
dzisiaj tylko podstawa plus lorys czekoladowy.
przypomniałyście mi o olejku rycynowym,muszę go znowu zacząć używać
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 21:11   #857
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez _dariia Pokaż wiadomość
a teraz idę myć głowę... mam nowe maski Kerastase... na razie użyłam 3krotnie, więc trudno mówić o efektach, ale faktycznie nectar termiczny działa...
ooo...ja się zastanwiałam kiedys nad kosmetykami tej firmy ale jak na razie to nie za bardzo mnie stać...

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Amiria Ty masz cel: włosy do pasa. Ja prawie takie mam, też taki miałam cel, ale decyduję się na obcięcie.
wooow...ja bym na twoim miejscu nie obcinała...

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
jestem po małej przerwie.
O mojej nieobecności - w klubie

Trochę się zaniedbałam ostatnio, wróciłam żeby mieć motywację
zapuszczam włosy, tak sobie dzisiaj rano wymyśliłam.

No i witam nowe dziewczyny, trochę nieznanych nicków.

Idę poczytać co tam ostatnio u was.
a własnie się ostatnio zastanawiałam gdzie to zniknęłaś... dobrze że wróciłaś

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Aaa i jeszcze jedno - https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=19574 ona jest perfekcyjna

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Cześć.. A ja się smutam
co sie stało???

Cytat:
[

Kitka - ja mam to samo ze stopami - na początku takie fajne, gładziutkie, idealne do głaskania, że tak się wyrażę a na drugi dzień już znów to samo.. Znaczy stopy na górze ciągle mam takie gładkie, ale pod spodem, a zwłaszcza pięty - szybko wracają do poprzedniego stanu, ja już nie wiem co z nimi robić...

Kitka[/B] - ajj , wiem, czasami przesadzam już z tą ilością w postach Ale chociaż macie zobrazowane jaką gadułą jestem - na co dzień też tyle gadam, Tż to już czasami ma opcję "wyłącz" jak gadam o jakiś bzdetach,byleby gadać Po prostu ja mam dużą potrzebę rozmowy i komunikacji międzyludzkiej jak to podsumowuje moja mama Ojejku dziękuję
ja tez nie mam sily na te pięty... zastanwiam się czy np profesjonalny pedi u kosmetyczki by coś dał...
a własnie bardzo lubię twoje długieee posty

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 21:12   #858
pettiteAngel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hermiona17 Pokaż wiadomość
-planuje wybrac sie w lipcu do Londynu na wyprzedaze ciuchow
ja też bym tak chciała.

Cytat:
ehh, obiecałam sobie, że będę dzisiaj ćwiczyć, a tak strasznie mi się nie chce...

ja dzisiaj tylko dzień dla włosów zrobiłam i nic więcej... nawet paznokci nie pomalowałam, ale zaraz to zrobię... chciałabym też zacząć traktować rzęsy olejkiem rycynowym...
ja też ciągle planuje nakładać regularnie rycynkę na rzęsy. Zaczynamy razem?

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
no nic. mykam się uczyć, a wieczorem Tż przychodzi do mnie z Nivea Happy Time, który kupił, bo tak strasznie mi się zapach podobał, i będzie robił mi masaż, bo dniu nauki. aha! i jeszcze pierogi będę robić z mamą dzień pełen wrażeń, ale póki co francais, francais, francais.

buziaki
ale masz fajnie faktycznie, ten balsam pachnie świetnie.. ten zapach kojarzy mi się z wakacjami, i z byłym tż ale to swoją drogą..

Cytat:
i też zapuszczam włosy... mam dość cienkie, ale bardzo mi się podobają długie... póki co mam za łopatki odrobinkę...
ja też zapuszczam, do pasa uwielbiam długie włosy.

Cytat:
Aaa i jeszcze jedno - https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=19574 ona jest perfekcyjna
ojej, boska! kto to, kto to?

Cytat:
Napisane przez Amiria Pokaż wiadomość
teraz dwa razy dziennie uzywam balsamu Eveline orchidea i kokos. Rety co za zapach.... jest tak ladny, że mnie motywuje by nigdy o nim nie zapomianc nawet jaks sie spiesze
potwierdzam! Te balsamy sa obłędne!
Ja posiadam wersję kozie mleko i vanilia, ale na pewno wypróbuję kokos i orchidee

Cytat:
Dokładnie tak mam...

Przez kilka dni powiedzmy ćwiczę intensywnie, a potem wystarczy, że jeden dzień nie mam siły lub czasu i na jakiś czas zapominam o tym...

Dlatego ćwiczenie w domu jest tak trudne i wymaga mobilizacji... Mając karnet na siłownię chodzi się częściej, bo się za to zapłaciło... Choć u mnie się też to nie sprawdziło, więc uznałam, że nie ma sensu wyrzucać pieniędzy w błoto... Poza tym nie mam z kim chodzić... a sama nie lubię...
Skąd ja to znam..
Codziennie muszę się motywować, by ruszyć tyłek sprzed kompa, bądz tv.
A najlepszą motywacją są dla mnie aniołki victoria secret. Idealne ciała mają..

Dzisiaj byłam na małych zakupach kosmetycznych Zakupiłam peeling pod prysznic karmel & cynamon, lady speed stick z orchideą, krem do rąk Isana z mocznikiem
W planach mam jeszcze tisane do ust i krem do stóp, jakiś rozgrzewajacy

Dzisiejsze spamowanko:
- pokrzywa
- mycie włosów + odżywka czekoladowa joanny. - nałoże trochę pianki, chociaż wiem, że to żadna pielęgnacja.
- manicure.
- peeling stóp.
- kremowanie ciałka
- 8min buns i abs.
- 15min hula hoop.
Stary 2010-10-18, 21:31   #859
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ooo...ja się zastanwiałam kiedys nad kosmetykami tej firmy ale jak na razie to nie za bardzo mnie stać...

wooow...ja bym na twoim miejscu nie obcinała...

a własnie się ostatnio zastanawiałam gdzie to zniknęłaś... dobrze że wróciłaś

co sie stało???

ja tez nie mam sily na te pięty... zastanwiam się czy np profesjonalny pedi u kosmetyczki by coś dał...
a własnie bardzo lubię twoje długieee posty
ja własnie dużo słyszalam i się skusiłam... mam maskę dodająca objętości, nektar termiczny i maskę Oleo relax, ale nie będę jej używała, bo jest do włosów mocnych i ciężkich, a moje są cienkitkie...

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-10-18, 21:32   #860
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja własnie dużo słyszalam i się skusiłam... mam maskę dodająca objętości, nektar termiczny i maskę Oleo relax, ale nie będę jej używała, bo jest do włosów mocnych i ciężkich, a moje są cienkitkie...
i ile zapłaciłaś za taki zestaw?

Stary 2010-10-18, 21:33   #861
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość

ja też ciągle planuje nakładać regularnie rycynkę na rzęsy. Zaczynamy razem?
jasne, to co, od dzisiaj?

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
i ile zapłaciłaś za taki zestaw?
wszystko oddzielnie kupowałam...

około 100 zł za jedną sztukę...

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-10-18, 21:34   #862
Kitka:)
CABIN CREW

ja dzisiaj:
belissa, skrzyp, pokrzywa
peeling brzoskwiniowy/twarz
tonik z kwasem salicyl
krem oliwkowy
żel pod oczy
kokos nawłosy na cała noc
ampułka radical/skalp
eveline antycell
kremowanie stóp

planuje kupic albo vatikę albo amle- co lepsze???/

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 21:37   #863
loluska
Zakorzenienie

a ja dziś nie zbyt wiele zrobiłam dla siebie, cały dzień leniuchowania :P w środę składam zamówienie z avonu i muszę kupić sobie balsam i mgiełke malinową nie chce codziennie się smarować brązującym bo mnie zapach męczy...

tak troszku z innej beczki, dziewczyny mam dwa pytania.
1) czy któraś z was wie co mogłoby mmi pomóc na zapalenie dziąseł? noszę aparat ruchomy i ściągałbym go już dwa miechy temu i założyłabym retencyjny gdyby nie to zapalanie ;/ Nie wiem jak to wytłumaczyć ale dziąsła mi narastają pomiędzy zębami od wewnątrz... Talullah wiesz coś na ten temat?? Myję zęby po każdym posiłku szczoteczką pooperacyjną, do tego pukam płynem takim na zapalenia no i dentoseptem smaruję płytkę... już mam dość;/

2) kolejny mój problem... mam strasznie wrazliwe stopy, każdy but mnie obgryzie i w ogóle ;/ ostatnio po wf na którym trochę biegałam, porobiły mi się tak jakby siniaki na opuszkach... jest na to jakiś sposób? może jakieś suplementy? nawet adidasy mnie odgniatają ;/

już się wyżaliłam ;p i mogę iść spać... miałam zdać relacje co do balsamu brązującego z ziaji. Co prawda smarowałam się tylko dwa razy ale wystarczyło żeby mieć ładną skórę bez smug i plam... jak każdy brązujący balsam ten także śmierdzi ale to chyba jest jedyną jego wadą. mi się podoba... a krem do buźki niestety zaczął powodować po 2 razach posmarowania się wysyp więc raczej nie będę go stosować...

i pisałyście tutaj o wysypie po skrzypie (rymło sie nawet ), ja brałam skrzypovitę, wczoraj właśnie skończyłam opakowanie... na początku zauważalny wysyp, byłam trochę przerażona bo zwykle tylko przed @ coś tam wyskoczyło, a tu miałam cały nos i nad ustami niespodzianki! no ale poznikały, i teraz jak mi coś wyskakuje to tylko pojedynczo. W połączeniu z kosmetykami Under 20 Anti Acne cera super

no to teraz już poważnie mykam spać, dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 21:37   #864
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
jasne, to co, od dzisiaj?

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

wszystko oddzielnie kupowałam...

około 100 zł za jedną sztukę...
niestety nie miałam do czynienia z tymi kosmetykami, więc nawet nie ma szans żebym je kupiła a ogólnie jak je oceniasz?

Stary 2010-10-18, 21:41   #865
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
niestety nie miałam do czynienia z tymi kosmetykami, więc nawet nie ma szans żebym je kupiła a ogólnie jak je oceniasz?
użyłam dopiero ze 3 razy, więc o jakiejś mega zmianie trudno mówić póki co...

moje włosy są w stanie nie najlepszym z uwagi na ciągłe rozjaśnianie... co prawda robię to u fryzjera, ale mimo wszystko dostają po

w każdym razie po użyciu tych masek włosy są bardzo fajne... puszyste, ładnie się układają, etc... Poczekam jednak na efekty do zużycia całych opakowań...

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-10-18, 21:42   #866
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

A ja się stosuje Dziewczyny tą rycynę na rzęsy? bo ja jestem ciemna w tych sprawach

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 21:49   #867
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
A ja się stosuje Dziewczyny tą rycynę na rzęsy? bo ja jestem ciemna w tych sprawach
kupujesz olejek rycynowy i nakładasz wieczorem na czyste rzęsy... ja to robię szczotką od tuszu...

tylko musisz uważać by się nie dostało do oka, bo piekielne uczucie...

STOP obgryzaniu paznokci

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 21:49   #868
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
użyłam dopiero ze 3 razy, więc o jakiejś mega zmianie trudno mówić póki co...

moje włosy są w stanie nie najlepszym z uwagi na ciągłe rozjaśnianie... co prawda robię to u fryzjera, ale mimo wszystko dostają po

w każdym razie po użyciu tych masek włosy są bardzo fajne... puszyste, ładnie się układają, etc... Poczekam jednak na efekty do zużycia całych opakowań...
moim włosom też przydałoby się jakieś wzmocnienie, póki co muszę zużyć wszystkie maski, które mam, bo trochę się ich uzbierało ale tak właśnie czytam kwc i ten nektar termiczny ma naprawde dobre opinie lepsze niz cement odbudowujący

Stary 2010-10-18, 21:55   #869
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
moim włosom też przydałoby się jakieś wzmocnienie, póki co muszę zużyć wszystkie maski, które mam, bo trochę się ich uzbierało ale tak właśnie czytam kwc i ten nektar termiczny ma naprawde dobre opinie lepsze niz cement odbudowujący
tak, podobno jest niezły... czytałam te opinie...

a co do masek to ja też mam pełno napoczetych, których jednak nie zużyłam do końca... fryzjerka mi poleciła wax, ale po kilku użyciach stwierdziłam, że mi po niej włosy wypadaja bardziej...

bardzo polecam tez kosmetyki artego...

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-10-18, 21:55   #870
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
kupujesz olejek rycynowy i nakładasz wieczorem na czyste rzęsy... ja to robię szczotką od tuszu...

tylko musisz uważać by się nie dostało do oka, bo piekielne uczucie...
Aha, dziękuję

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości