Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-19, 09:01   #4591
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011

Czesc Mamuski

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
,
no, u lekarzy, a tym bardziej u ginekologa, to raczej nie ma co liczyć na ustąpienie i to jest dla mnie oczywiste, po 1 sze ludzie przychodza chorzy i nie mają ochoty ustępować, a po 2 gie u gin często siedzą laski też w ciąży, tylko nie z takimi widocznymi brzuchami i one też chca siedzieć jedynie jak ktos jest z widocznym brzuchem typu 8/9 miesiąc, albo widac, że bardzo sie ktoś źle czuje, to sie ustępuje

jeśli jest z mleka pasteryzowanego, to mozna jeść- sprawdź na etykiecie
akurat u mnei byly same stare baby ... z calym szacunkiem

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
mnie wychodzi chłopiec mam nadzieję, że się sprawdzi, bo bardzo byśmy chcieli synka
mi tez wychodzi chlopiec i z Tz liczymy na to ze sie sprawdzi

Cytat:
Napisane przez agus235 Pokaż wiadomość
To ja też sie dołącze bo tez ide 28 na połówkowe
Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
ja w takim razie będę piąta ale będzie wysyp wiadomości po naszych połówkowych
no to rzeczywiscie bedize nas duzo tu zdjeica wklejalo przed swietami

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny skończyłam 23 lata
stawiam soczek dla każdej mamuśki

Załącznik 3477383
Wszytkiego Naj Naj Naj z okazji urodiznek zdrowka dla ciebei i dla malenstwa zycze:r oza::ro za::roz a::roza :

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Hej!

Właśnie zrobiłam sobie pierwszą fotke brzuszka na prośbę znajomej,która jest daleko i nie może mnie zobaczyć.No to się pochwalę przy okazjiTo 14-tygodniowy brzuszek po kolacji

Pozdrawiam przyszłe mamuśki
no masz mysle taki w sam raz na 14tc

DENEB, BLACK ANGEL gratuluje synusiów a SZAREJ MYSZCE gratuluje corci

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
A ja dzis bylam na przeziernosci karkowej
Moje malenstwo ma 7 cm, dluuugie nogi, serducho jak dzwon i wszystko jest naj naj!!!
I dzis zaczelismy 14 tydzien
A oto moj skarb
sliczny dizdz

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
Już jestem
Byłam na usg i się okazało, że mam kolkę jelitową i lekarz powiedział, że mam uważać, bo dzidziusiowi nic nie zagraża, ale ja mogę z bólu nawet zemdleć
Kasia mam taką książkę ciąża tydzień po tygodniu, a ślubem się jeszcze nie denerwuję
Dziewczynki wszystkie macie piękne brzusie
Ja się nie mogę doczekać połówkowego.
A dzisiaj przyszła mi ta książka dziennik ciąży i jest naprawdę fajoska
no to dorbze ze dzidzi nic nie grozi musze tez jakas ksiazke przecyztac bo jak narazie to moim zrodlem wiedzy jest to forum i wojek google

milego dizonka dziewczynki
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 09:01   #4592
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Coralady, śliczny brzuszek
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
to i ja pokażę 14-tygodniowy trochę już wywaliło....
Rośnie Maluszek to rośnie i brzuszek

Cytat:
Napisane przez Black_Angel86 Pokaż wiadomość
Ja też właśnie wróciłam z połówkowego
i będzie KUBUŚ jutro laseczki dodam zdjęcia
Gratuluje syneczka

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
A jakimi specyfikami się smarujecie ????
Ja używam mama perfecta i taki balsam na rozstępy dla mam z rossmana. ogólnie bardziej podchodzi mi mama perfecta - lepiej się rozsmarowuje i ma delikatniejszy zapach. Póki co żadnego rozstępu - i oby tak zostało...
Ja smaruje sie zwykła oliwka i kremem na rozstępy Perfecta mama.Narazie nic,ale zobaczymy jak to dalej będzie.

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
A ja dzis bylam na przeziernosci karkowej
Moje malenstwo ma 7 cm, dluuugie nogi, serducho jak dzwon i wszystko jest naj naj!!!
I dzis zaczelismy 14 tydzien
A oto moj skarb
Jakie piękne zdjęcie ! Zazdroszczę takiej ślicznej fotki.Prosiłam ostatnio lekarza o zdjęcie z profilu,ale moj szkrab tak sie kręcił,że sie nie udało.Może na następnym usg

Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
Bylismy dzisiaj z TŻtem na usg połówkowym - z Maleństwem wszystko w porządku. Dowiedzieliśmy się dzisiaj, że będziemy rodzicami zdrowiutkiej DZIEWUSZKI!!! Ale się cieszę, że wszystko z nią w porządku, bo przed usg miałam niezłego stresa.
Gratuluje córeczki!Ale fajnie,że już znacie płeć!

A ja mam pytanie-pewnie juz nie raz o tym pisałyście,ale nie mam siły przeglądac tego ogromu postów.Jakich witamin używacie w drugim trymestrze?Ostawiłyście kwas foliowy,czy bierzecie witaminy gdzie równiez jest kwas?Bo ja mam Preneatal Classic i on zawiera kwas foliowy.Do jakiego czasu mogę brac te witaminy?
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 09:05   #4593
Montii
Zakorzenienie

ja mialam femitanal N..czy jakos tak.. a teraz mam ten z kwasem DHA

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 09:38   #4594
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
:"Chińscy eksperci uważają, że metoda ta jest trafna w 99%, a w Stanach Zjednoczonych wskaźnik trafności określono na 85%. Zgodnie z danymi na portalach internetowych skuteczność tej metody to 8 na 10 przypadków, choć jej skuteczność nie została potwierdzona badaniami."
do kobietek które znają już płeć dzidzi, czy sprawdziło się wam z kalendarzem chińskim? ciekawa jestem
hmmm mi się na razie nie sprawdziło, chyba że mojej córze wyrośnie co nie co pomiędzy nogami
Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
a ja wedlug zabobonow do niedawna myslam ze chlopak ale ostanio mnei na slodkie wzielo ??

no to odliczamy we 3
ja miałam tak na początku że mnie odrzuciło od słodkiego, a teraz wstyd się przyznać, nigdy nie jadłam słodyczy w takich ilościach, jest 9 rano a ja już po 3 kawałkach ciasta

kasia, milena jeszcze tylko 9 dni

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
Ale naprodukowałyście, za chwilę będziemy musiały myśleć nad nazwą do III części wątku

dalej tak Cię trzymie?

a mi dzisiaj tak cukier spadł, że myślałam że zemdleje, trzęsłam się cała w środku słabo mi było a ja w markecie, nie mogłam się skupić na zakupach, patrzałam na pułkę i nie wiedziałam co chce. Jak wyszłam odrazu zjadłam knopersa i lu go i w miare się uspokoiło, ale aż się wystraszyłam. Teraz mnie boli głowa :/

jak można nie lubić pluszaków one są takie słodkie a ja mam 2 kupony do smyka. Każdy z 20%rabatem. Nie byłam w smyku, zawsze 5-10-15. Mają tam coś ciekawego?
na razie nic nie nabroiłam ale może dlatego że nowy dzień nastał :P wczoraj jeszcze zdążyłam wylać cały kubek picia na odnowiony parkiet

black jak tam głowa ??

w smyku jest dużo fajnych rzeczy od ciuszków po zabawki i akcesoria dla niemowląt więc na pewno coś wybierzesz

Cytat:
Napisane przez Jadeit1 Pokaż wiadomość
Jakie najczesciej kolory wozkow widujecie na ulicach?
czerwone i niebieskie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
to ja się zgłoszę jak będę musiała pić to ohydztwo bo zwymiotuję to chyba przyjadę do ciebie i wypijesz za mnie

chociaż muszę powiedzieć że słodkiego tak nie za bardzo a dziś zjadłam całe opakowanie toffifee dostałam od siostry na urodzinki
dziewczyny skończyłam 23 lata
stawiam soczek dla każdej mamuśki
montii wypij też za mnie
eirene kiedy miałaś urodziny ja w sobotę i powiem szczerze że miałam straszna ochotę na lampkę wina ale się powstrzymałam pije za twoje zdrowie, no i oczywiście wszystkiego naj naj naj

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez agus235
To ja też sie dołącze bo tez ide 28 na połówkowe

ja w takim razie będę piąta ale będzie wysyp wiadomości po naszych połówkowych

corolady, olusia super brzuszki takie zgrabne

Cytat:
Hej hej
gratuluję synka kochana Śliczne imię wybrałaś Ja też właśnie wróciłam z połówkowego
gratuluje kochana synusia w końcu zapanuje równowaga na forum i będzie tyle samo chlopcow co dziewczynek

anessa śliczny maluszek

ego_ego współczuje kolki jelitowej

szara myszka gratuluje zdrowej dziewczynki

mont
i zdecydowałaś się już na kolor wózka ??

co do smarowania to używam na przemian ziajki i pharmaceris M a na urodziny dostałam scrub bardzo nawilżający i natłuszczający po kąpieli jestem jakby wysmarowana oliwką więc mam nadzieję że uniknę rozstępów

co do witamin to dalej falvit mama
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 09:40   #4595
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej

Szara Myszka, gratuluję córeczki A tej babie to bym pysknęła...

Niutka, o kurcze, zupełnie zapomniałam o oliwie a przecież poprzednio zużyłam ogromną butlę oryginalnej extra virgine. Ale chyba jednak pozostanę teraz przy oliwce, pamiętam że oliwa była jeszcze tłustsza i ciężko mi się wchłaniała.

Ego, no tak, nam na wszystko nospę dają Ale najważniejsze że znasz problem a maleństwo jest bezpieczne.

Montii, "życzliwi" zawsze Ci wytkną, najpierw że jesteś za chuda, teraz że tyjesz Ja mam kochaną teściową, przez całą poprzednią ciażę aż się trzęsła szukając mi kolejnych deko i centymetrów Teraz jest to samo, obchodzi mnie zawsze dookoła i wypatruje...wypatruje Już stwierdziła że zrobiłam się taka "pełna" i jak nic będzie dziewczynka Jasne...jak byłam tam ostatnio na plusie miałam 0 i ani centymetra więcej gdziekolwiek. Brzuszek oczywiście wyskoczył od razu, w końcu druga ciąża krótko po pierwszej, i to tyle. Teraz na plusie mam już ponad kilogram więc przy najbliższej wizycie poużywa sobie A najlepsze jak będzie chłopak...

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 10:04   #4596
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
A jakimi specyfikami się smarujecie ????
Ja używam mama perfecta i taki balsam na rozstępy dla mam z rossmana. ogólnie bardziej podchodzi mi mama perfecta - lepiej się rozsmarowuje i ma delikatniejszy zapach. Póki co żadnego rozstępu - i oby tak zostało...
wieczorem oliwka,
rano krem na rozstępy Mustela

i mam mocne postanowienie się tego trzymać

Może kupie jeszcze coś z Galenica
Stary 2010-10-19, 10:05   #4597
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ego jak przygotowania do slubu? jak suknia

wiecej grzechów nie pamietam ide lezakowac

Już prawie wszystko załatwione, odebrać tort, kwaiaty, iść do fryzjera i na makijaż Musimy jeszcze tylko szampana kupić do usc

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie-pewnie juz nie raz o tym pisałyście,ale nie mam siły przeglądac tego ogromu postów.Jakich witamin używacie w drugim trymestrze?Ostawiłyście kwas foliowy,czy bierzecie witaminy gdzie równiez jest kwas?Bo ja mam Preneatal Classic i on zawiera kwas foliowy.Do jakiego czasu mogę brac te witaminy?
Ja biorę to co Montii feminatal z dha

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
ego_ego współczuje kolki jelitowej
dziękuję
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 10:11   #4598
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość

Montii, "życzliwi" zawsze Ci wytkną, najpierw że jesteś za chuda, teraz że tyjesz Ja mam kochaną teściową, przez całą poprzednią ciażę aż się trzęsła szukając mi kolejnych deko i centymetrów Teraz jest to samo, obchodzi mnie zawsze dookoła i wypatruje...wypatruje Już stwierdziła że zrobiłam się taka "pełna" i jak nic będzie dziewczynka Jasne...jak byłam tam ostatnio na plusie miałam 0 i ani centymetra więcej gdziekolwiek. Brzuszek oczywiście wyskoczył od razu, w końcu druga ciąża krótko po pierwszej, i to tyle. Teraz na plusie mam już ponad kilogram więc przy najbliższej wizycie poużywa sobie A najlepsze jak będzie chłopak...

powiem ci ,że wciskają mi dziewczynkę na siłę do brzucha
o ile tu na forum to piszemy w żartach i w ogóle, to na real dziewczynka jak nic, zobaczysz nie ma innej opcji, to na pewno nie chłopak i taka gadka, a ja im mówie,że czuje chłopaka i tyle, a oni nie bo jem słodkie i przytyłam więc dziewczynka wiem,że przytyłam ale wyglądam lepiej o niebo niż te które mi to wytykają wkurzające to jest, w ciąży jestem i tyle no

wanilko kochana nie mam pojęcia jeszcze czekam do piątku może po płci jakoś najdzie mnie na konkretny kolor

[LEFT]
Stary 2010-10-19, 10:32   #4599
trzyrazyi
Zadomowienie

Dziewczyny zalamka wczoraj tak sie zmartwilam tym moim prawym cycuchem..ze duzy sutek i wogole..i chyba go za bardzo wydotykalam czy jak nie wiem dzis rano wstaje a tu 2 kreseczki pod piersia ROZSTEPY!!!!!! zalamka totalna a to dopiero prawie19tydz,a gdzie dalej wy tez tak macie???????
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 10:33   #4600
Montii
Zakorzenienie

ja nic nie mam...a piersi mam duuuzee... z C zrobilo się duże E i są bardzo ciezkie..ale smaruje 2x dziennie i tż duzo masuje

[LEFT]
Stary 2010-10-19, 10:34   #4601
kolba
Raczkowanie

Cześć Dziewczynki!
Wybaczcie, że tak mało się udzielam i dawno nic nie pisałam, ale z czytaniem jestem na bieżąco. Pięknie nam się to forum rozwija - cudnie czytać, że po tych usg połówkowych Dzieciątka zdrowe i ujawniają co tam się kryje między nóżkami U nas leci 21 tydzień i nasze połówkowe jutro, zobaczymy czy dziewczynka się potwierdzi Oczywiście łapię już stresa czy wszystko będzie z Maleństwem w porządku - oby!!!!
Poza tym tyję Już 4 kilo na + i jakoś nie mogę się z tym pogodzić. Wiem, że to ciąża i że trzeba przytyć, ale bardzo się pilnuję z jedzeniem i mogłabym wolniej przybierać. Montii zaraź mnie swoim optymizmem w tej kwestii, bo jak czytam Twoje posty zazdroszczę nastawienia i podziwiam Cię za tak pozytywne myślenie.
kolba jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 10:35   #4602
iizabelaa
Zakorzenienie

to niedługo pierwsza strona będzie pełna imion naszych dzieciaczków

Widzę, ze tylko dziewczyny które będą miały synków deklarują imię

Cytat:
Hej hej
gratuluję synka kochana Śliczne imię wybrałaś Ja też właśnie wróciłam z połówkowego
gratuluję

Cytat:
W miescie jest warsztat i tam za odpowiednia ilosc narzedzi, a potrzeba ich mase budujesz, albo inaczej rozbudowujesz kurnik, owczarnie, koziarnie i inne i mozesz wtedy zbierac jajka, welne, mleko itp.
o rany, ale trudne to,
ja chciałam zrobić zadanie ze Spółdzielni,
i jest właśnie dostarczyć jajka,
a ponoć pisało że to łatwe zadanie

Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
Witam Dziewczynki,
Bylismy dzisiaj z TŻtem na usg połówkowym - z Maleństwem wszystko w porządku. Dowiedzieliśmy się dzisiaj, że będziemy rodzicami zdrowiutkiej DZIEWUSZKI!!! Ale się cieszę, że wszystko z nią w porządku, bo przed usg miałam niezłego stresa.
...
gratuluje córki
bardzo ładne imię wybraliście

kiedy ja potwierdzę swoją córeczkę

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
moja znajoma też ma termin na marzec i ma 41 lat

Ja sie smaruję oliwą z oliwek extra virgin, to najlepszy, w 100 % naturalny kosmetyk, zaczęłam jakieś 2 tygodnie temu, jak mnie zaczęło wszystko strasznie swędzieć i teraz jest o niebo lepiej
muszę spróbować, może na zmianę z oliwką

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2010-10-19 o 10:45
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 10:37   #4603
Montii
Zakorzenienie

kolba chodzi o sprawę wagi? no kochana to pocieszę cię ,że ty +4 kg a ja 7 a może już 8 ale nie ma co się przejmować ja wiem,że po ciąży wracam do mojego trybu życia, tzn sauna, rowerek, zrzucę szybko w miarę i jakaś dietka bo teraz dieta to odpada
ja wiem,że to moja wina bo wcinam słodkości ale co tam, wolę zjesc słodkie niż cierpieć z braku cukru i być wredna dla tż

[LEFT]
Stary 2010-10-19, 10:47   #4604
kolba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
kolba chodzi o sprawę wagi? no kochana to pocieszę cię ,że ty +4 kg a ja 7 a może już 8 ale nie ma co się przejmować ja wiem,że po ciąży wracam do mojego trybu życia, tzn sauna, rowerek, zrzucę szybko w miarę i jakaś dietka bo teraz dieta to odpada
ja wiem,że to moja wina bo wcinam słodkości ale co tam, wolę zjesc słodkie niż cierpieć z braku cukru i być wredna dla tż
i właśnie w tym Cię podziwiam - Twoje posty skutecznie poprawiają mi humor, dzięki!!

Jeśli chodzi o wózek, to zachorowaliśmy na maxi cosi mura 4 - wiem, wiem, że drogi, ale myślimy, że dla drugiego dziecka w przyszłości też się przyda, bo solidnie wykonany i ma niezłe opinie! A poza tym możliwe, że teściowie kupią, bo coś tam przebąkiwali
kolba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 10:50   #4605
Montii
Zakorzenienie

kolba duzo spaceruj, przyjemne i pożyteczne ja ostatnio dużoo spacerowałam i o dziwo nic nowego z kg mi nie przyszło
przyszła do mnie znajoma ktora w ciazy przytyla 18 kg a teraz chuda jak patyk, wrocila ze szpitala miala 10 kg mniej a te 8 zlecialo w ciagu 2 msc praktycznie samo

[LEFT]
Stary 2010-10-19, 10:51   #4606
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Dziewczyny zalamka wczoraj tak sie zmartwilam tym moim prawym cycuchem..ze duzy sutek i wogole..i chyba go za bardzo wydotykalam czy jak nie wiem dzis rano wstaje a tu 2 kreseczki pod piersia ROZSTEPY!!!!!! zalamka totalna a to dopiero prawie19tydz,a gdzie dalej wy tez tak macie???????
Nie załamuj się tylko smaruj, smaruj, teraz podwójnie
Stary 2010-10-19, 11:12   #4607
Jadeit1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
to niedługo pierwsza strona będzie pełna imion naszych dzieciaczków

Widzę, ze tylko dziewczyny które będą miały synków deklarują imię

gratuluję

o rany, ale trudne to,
ja chciałam zrobić zadanie ze Spółdzielni,
i jest właśnie dostarczyć jajka,
a ponoć pisało że to łatwe zadanie

gratuluje córki
bardzo ładne imię wybraliście

kiedy ja potwierdzę swoją córeczkę

muszę spróbować, może na zmianę z oliwką
Latwosc polega na tym, ze jesli masz juz rozbudowany kurnik i produkujesz jajka to zmiescisz sie w czasie Poziom zadan to nic innego jak czas w jakim musza byc wykonane

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość
i właśnie w tym Cię podziwiam - Twoje posty skutecznie poprawiają mi humor, dzięki!!

Jeśli chodzi o wózek, to zachorowaliśmy na maxi cosi mura 4 - wiem, wiem, że drogi, ale myślimy, że dla drugiego dziecka w przyszłości też się przyda, bo solidnie wykonany i ma niezłe opinie! A poza tym możliwe, że teściowie kupią, bo coś tam przebąkiwali
Kochane jestesmy w ciazy i czy bedziemy jadly duzo czy malo i tak nic nie pomoze, bo w genam mamy juz zapisane ile nam dojdzie Ja sie tekstami o tuszy w ogole nie przejmuje, bo zaraz odpowiadam, ze ciekawe jakby jedna z druga wygladaly na tytm etapie ciazy. W koncu to dziecko gdzies sie musi zmiescic, wiec nie ma cudow, zebysmy wygladaly jak modelki. Natomiast po ciazy waga szybko spada, bo od samego zajmowania sie dzieckiem juz leca kalorie, spacery i inne bajery i ani sie obejrzymy, a beda nam zazdroscic, ze nie dosc, ze dziecko to jeszcze hot laseczki , a mezowie beda jak pawie chodzic dumni z klusek i zonek
Jadeit1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 11:21   #4608
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Latwosc polega na tym, ze jesli masz juz rozbudowany kurnik i produkujesz jajka to zmiescisz sie w czasie Poziom zadan to nic innego jak czas w jakim musza byc wykonane

Kochane jestesmy w ciazy i czy bedziemy jadly duzo czy malo i tak nic nie pomoze, bo w genam mamy juz zapisane ile nam dojdzie Ja sie tekstami o tuszy w ogole nie przejmuje, bo zaraz odpowiadam, ze ciekawe jakby jedna z druga wygladaly na tytm etapie ciazy. W koncu to dziecko gdzies sie musi zmiescic, wiec nie ma cudow, zebysmy wygladaly jak modelki. Natomiast po ciazy waga szybko spada, bo od samego zajmowania sie dzieckiem juz leca kalorie, spacery i inne bajery i ani sie obejrzymy, a beda nam zazdroscic, ze nie dosc, ze dziecko to jeszcze hot laseczki , a mezowie beda jak pawie chodzic dumni z klusek i zonek

ok

ja samą wagą bym się nie przejmowała, bo wiem, że wszystko można zrzucić
ale jednak pilnuję się, żeby nie przytyć za bardzo z powodu ... ROZSTĘPÓW ... bo tego niestety po ciąży nie da się zrzucić jak zbędne kilogramy
i co mi z tego, że będę chuda i dobrze wyglądać z ciuchach jeśli ciało będzie poprzecinane rozstępami

ale to takie moje przemyślenia jak mam zły humor, bo jak nastawienie pozytywne to myslę sobie że to mnie nie dotyczy
Stary 2010-10-19, 11:32   #4609
megi2015
Zadomowienie

Szara Myszka GRATULUJĘ córeczki

jak dobrze poczytać same pozytywne wiadomości. Aż człowiek się lepiej czuje
Kilogramki zrzucimy nie martwcie się. DAMY RADĘ

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Założymy nowy wątek - dieta po porodzie - i razem będziemy walczyć z kilogramami. Wiecie wymieniać się dietami itp
megi2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 11:33   #4610
Jadeit1
Raczkowanie

Z tymi rozstepami to ja juz sama nie wiem jak to jest, bo znam przypadki gdzie dziewczyny bardzo malo przytyly, albo wrecz ksiazkowo i co przeorane brzuchy starsznie maja. Jedni mowia, ze jak sie ma predyspozycje to swiety boze nie pomoze, inne ze sie tzreba smarowac, inne, ze malo jesc.

Widze, ze poki co chlopaki gora Ciekawe co bedzie 28

Edytowane przez Jadeit1
Czas edycji: 2010-10-19 o 11:34
Stary 2010-10-19, 11:38   #4611
patrycja_22
Rozeznanie

Kochane gratuluje tym, które poznały płeć swoich maluszków

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 11:39   #4612
Milena87
Raczkowanie

hej mamuśki

U mnie kiepsko, rwa kulszowa nie odpuszcza, ledwo łażę i wyję z bólu. O 13 przyjeżdża do mnie fizjoterapeuta. ciekawe czy cos mi pomoże, ale tak dalej być nie może.

Moja mama zrobiła mi prezent i kupiła mi w www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ten kojec do spania w kształcie litery C. Ma niwelować bóle kręgosłupa itp. Ciekawe jak sie sprawdzi. A ja znalazłam w tym samym sklepie śmieszne wiaderko do kąpania niemowlaków Śmiesznie to wygląda ale jest bardzo chwalone. Oblukajcie sobie

http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Kapiel/Toalet...ypage.tpl.html
Stary 2010-10-19, 11:45   #4613
subtelle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość

aaa i ściągnęłam z innego forum ;-)
'' wykaz specjalistów od USG, również serducha, w skali kraju niewielu:

www.orpkp.pl/index.php?LANG=pl&struct= 10&level=1 ''

mój jest na 2gim miejscu
ciesze się,że został mi on polecony
byle do połówkowego
Dr Cnota?
Też idę do niego na połówkowe Jeszcze nie miałam okazji poznać, ale już się cieszę, ze się do niego umówiłam na to badanie
Dzięki za link !

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena87 Pokaż wiadomość
hej mamuśki

U mnie kiepsko, rwa kulszowa nie odpuszcza, ledwo łażę i wyję z bólu. O 13 przyjeżdża do mnie fizjoterapeuta. ciekawe czy cos mi pomoże, ale tak dalej być nie może.
Milena, łaczę się w bólu... Ja czekam na wizytę u gina z jakimkolwiek działaniem, ale jest z każdym dniem gorzej. najgorzej jest jak położe się na wznak, na plecach. nie jestem w stanie wstać, przewrócić się na bok, podnieść nóg... dramat.
A w nocy- kiedy przewrócę się nieświadomie na plecy to budzę się ze łzami. Są momenty, że nie mam czucia w biodrach.... Potworne dziadostwo!
Napisz co powiedział Ci fizjoterapeuta proszę.

subtelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 11:45   #4614
aja1
Zakorzenienie

Ale naprodukowałyście od rana.

Milena87 na innym forum kiedyś dziewczyny mówiły, że jest bardzo niewygodne to wiaderko.

Co do kilogramów na razie 4+, aż się boję co będzie jak pójdę 2.11 do gina. Tylko ja startuję z wagi 80 kg (177cm) Bo ja duża kobieta jestem za to mam męża szczawia 65 kg (176 cm) i pochłania jedzenie w ilościach hurtowych i nie tyje .
A z cycnikiem to poczekam na wyprzedaż spadochronów z wojska

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 12:00   #4615
iizabelaa
Zakorzenienie

Jadeit1
ty moje guru od farmeramy,
gdzie się kupuje deski itp żeby coś rozbudować,
czy to można kupić tylko za floreny?

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Ale naprodukowałyście od rana.

Milena87 na innym forum kiedyś dziewczyny mówiły, że jest bardzo niewygodne to wiaderko.

Co do kilogramów na razie 4+, aż się boję co będzie jak pójdę 2.11 do gina. Tylko ja startuję z wagi 80 kg (177cm) Bo ja duża kobieta jestem za to mam męża szczawia 65 kg (176 cm) i pochłania jedzenie w ilościach hurtowych i nie tyje .

Milena współczuję

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Dziewczyny,
nie wiem czy któraś wczoraj oglądała program Tomasza Lisa,
ja nigdy nie patrzę ale wczoraj był ciekawy temat,

były 2 kobiety, które urodziły dzieci, pomimo tego, że były chore na raka,
obie w I trymestrze ciąży poddały się obustronnej mastektomii,
a w II trymestrze chemioterapii.
Mają zdrowe dzieci

Był też lekarz, które jej prowadził, do tej pory w swojej karierze, prowadził 25 takich ciąż
i urodziło się 25 zdrowych dzieci
a niedługo urodzi się 26

Bardzo poruszył mnie ten temat i te kobiety, bardzo

Jak się widzi coś takiego to jakoś dużo problemów zaczyna być bardzo błaha,
i człowiek powinni się cieszyć, że mam tak dużo szczęścia.
Stary 2010-10-19, 12:01   #4616
Jadeit1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Jadeit1
ty moje guru od farmeramy,
gdzie się kupuje deski itp żeby coś rozbudować,
czy to można kupić tylko za floreny?

Milena współczuję
Za floreny, albo z tych prezentow ( skrzynka z narzedziami ) od innych graczy
Stary 2010-10-19, 12:16   #4617
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam/miałam identyczne wymiary Startowałam z 80kg, jak byłam m-c temu na wizycie to już było +3kg, a teraz to już pewnie będzie z 5+ co do spadochronów, to ja też poproszę jak będzie

Cytat:
Napisane przez Milena87 Pokaż wiadomość
hej mamuśki

No to współczuję Ci to musi być straszne A ta stronka bardzo fajna
Stary 2010-10-19, 12:20   #4618
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
ja mam/miałam identyczne wymiary Startowałam z 80kg, jak byłam m-c temu na wizycie to już było +3kg, a teraz to już pewnie będzie z 5+ co do spadochronów, to ja też poproszę jak będzie
No to w hurcie nam taniej policzą

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 12:36   #4619
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
no to w hurcie nam taniej policzą :d
:d

Edytowane przez ego_ego
Czas edycji: 2010-10-19 o 12:39
Stary 2010-10-19, 12:51   #4620
Jaga1111
BAN stały

witam od czasu do czasu zagladam na ten watek...

ale teraz chcialabym czesciej w nim uczestniczyc

przyjmiecie mnie???
Jaga1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości