![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Morderstwo w biurze PiS
http://fakty.interia.pl/polska/news/...e-zyje,1546440
Jakieś propozycje powodu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Morderstwo w biurze PiS
Propozycje powodu?
Ale po co? Niedługo się dowiemy, nie wiem o czym tu dyskutować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22753503]http://fakty.interia.pl/polska/news/...e-zyje,1546440
Jakieś propozycje powodu?[/QUOTE] Bylo do przewidzenia, ze po tekstach np. Palikota o zastrzeleniu i wypatroszeniu Kaczynskiego, w koncu sie jakis psychol pojawi i stanie sie cos takiego. Oczywiscie, taki Palikot sie do odpowiedzialnosci poczuwac nie bedzie.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Szajka na ciebie zawsze mozna liczyć z zakładaniem wątku
![]() Powód ?chory psychicznie czlowiek, mnostwo takich przychodzi do biur poselskich i tyle ,wypadek. Chociaż Kaczyński ma odmienne zdanie ![]() Prawdopodobnie będzie żałoba w łodzi. Oczywiście wg tvn24 nic wiecej sie w polsce i swiecie nie dzieje :-/ bo tłuką non stop news z łodzi. ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
No i już mamy wyjaśnienie ![]() Idę stąd bo zaraz się zacznie. Politycy już zaczęli jątrzyć. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-10-19 o 12:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Sam Kaczynski jest jednym "wielkim " powodem
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mnóstwo ludzi ma nierówno pod sufitem. Na codzień tego nie widać, ale generalnie strach pomyśleć, co u niektórych w głowach siedzi. Nie wszyscy są normalni, i o tym należy pamiętać.
Równie dobrze po tym, co niektórzy zwolennicy Kaczyńskiego wygadują, mógłby być to atak na biuro PO i zabicie jakiegoś "zdrajcy", który zrobił z Polski kondominium niemiecko-rosyjskie, a także przeprowadził zamach na Prezydenta Tysiąclecia. Kolejna tragedia, śmierć niewinnego człowieka, która będzie wykorzystywana przez PiS w celach politycznych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Pewnie jakiś chory psychicznie człowiek, który być może ubdurał sobie, że PiS jest jego wrogiem, przyczyną nieszczęść i postanowił sam się z nimi rozprawić. A mało to już było takich wypadków, że szaleniec wpadał do budynku telewizji, urzędu czy banku i tam wyrównywał swoje prawdziwe lub urojone krzywdy?
Przecież nikt normalny, zdrowy psychicznie, choćby nawet nie wiem jak mocno nienawidził danej partii politycznej nie wpada do biura poselskiego, aby mordować ludzi.... Oczywiście Jarosław Kaczyński już zna winnyych, czyli PO i Tuska. A on jest biednym niewiniątkiem, co to nigdy nikogo nie obrażał, nie podjudzał i nie siał nienawiści. Żałosny człowiek.
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() I czy będą nowe krzyże dla męczenników pisu ![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Palikot nawet ostatnio w tv powiedział że z powodu nienawiści sianej przez Kaczyńskiego wkrótce poleje się krew. I polała... Obrzydliwy człowiek, po prostu obrzydliwy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie osobiście ciary przechodziły po plecach jak oglądałam te marsze zwolenników Jarosława z pochodniami odbywające się pod Pałacem Prezydenckim, a potem pełna nienawiści przemowa wodza. Razi mnie też przedstawianie tzw. "obrońców krzyża" jako ludzi spokojnie modlących się w tamtym miejscu. Przecież od nich równo leciały hasła typu "żydzi", "ubecja" i jeszcze gorsze wyzwiska. Także wtedy obawiano się, że w końcu dojdzie do nieszczęścia. Mam wrażenie, że ta tragedia to powód do uciechy dla Jarosława. Znowu będzie można knuć, rzucać oskarżeniami we wszystkich i jechać na budowaniu bezzasadnych podziałów i nienawiści do reszty świata. Tylko pozostaje mieć nadzieję, że społeczeństwo zmądrzało i już nigdy tego niebezpiecznego człowieka do władzy nie dopuści. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
![]() powód jest jeden.. agresja rodzi agresję.. Jarosław zbiera żniwo z tego co siał przez ostanie miesiące.. i to jest absolutnie straszne.. już jakiś czas temu wypowiedzi prezesa pis spod krzyża itd były analizowane przez psychologów itp i mówili oni ..że ten człowiek nie radzi sobie ze stratą bliskiej osoby.. cały żal i ból jaki ma w sobie wyrzuca plując jadem i nawołując do przewrotu i obalenia prezydenta.. szkoda tylko, że giną nie winni ludzie.. ale może nie którym wyznawcom prezesa włączy się instynkt samozachowawczy i albo zmuszą go do leczenia albo opuszczą szeregi partii.. bo mnie zimny pot zalewa jak pomyślę, że ten człowiek był o włos zostania prezydentem i ze tyle ludzi nabrało sie na jego grę brata miłosierdzia.. Edytowane przez scorpionec Czas edycji: 2010-10-19 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Eeeee a ja sobie od razu wątek miłosny dorobiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, że konsekwencje ponoszą niewinni ludzie. Czasem boję się, że w Polsce może wyniknąć jakaś wojna domowa, albo przynajmniej solidne niepokoje społeczne...
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
O bożuk!
Ja wiedziałam, że Jaro prędzej czy później coś palnie, nie sądziłam, że tak szybko ![]() Na tok fm ktoś z pisu zaczął mówić o mordzie politycznym. Jest mi wstyd.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22754320]Eeeee a ja sobie od razu wątek miłosny dorobiłam
![]() bawi cię to? ciekawe czy taka byś była rozćwierakana jakby jednym z zabitych był twój mąż/brat/ojciec/wujek etc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jakiś pan w tv coś już wspomniał o żałobie narodowej...
EDIT: Jarek stwierdził, że rząd Donalda Tuska ponosi odpowiedzialność za to co się dziś stało. Aha, i że teraz każde słowo przeciw PiSowi będzie nawoływaniem do kolejnych morderstw. Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2010-10-19 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? Cytat:
żalobie w łodzi ,nie przesadzamy o tej narodowej ,jak zgineli jadący samochodem to żaloba byla lokalna. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jarosław podskoczył ze szcześcia, jest w swoim żywiole i rzuca oskarżeniami na lewo i prawo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może to sabotaż był, co?? ![]() Normalnie rzygać się chce.. Wiesz co, gdyby normalni ludzie brali na serio to, co pieprzą wszyscy politycy, to większość Parlamentu już by była wystrzelana. A Rosja powinna bombkę dostać, więc nie gadaj o Palikocie. Zwłaszcza, że jego wszyscy traktuja pół-żartem. Gdyby rozpatrywać to w takich kategoriach jak chcesz, to zabronione powinny być wszelkie prowokacje artystyczne, filmy z brutalnymi scenami czy nawet wiadomości tv, bo zawsze może trafić się wariat, który weźmie to sobie do serca i stwierdzi, że ma misję do wykonania.
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaszcze za kadencji nie żyjącego Kaczyńskiego to PiS wypowiadał sie agresywnie przeciwko PO, zaczął to Lech Kaczyński podczas swoich przepychanek z Tuskiem. A teraz jego brat to kontynuuje... osobiście nie zauważyłam większej agresji ze strony PO na PiS. Ogólnie wiele ludzi za PiSem nie przepada, ale raczej nie ze względu na to, że PO trąbi wszem i wobec jaka to zła partia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do powołania komisji - a pewnie - twarzyczki z PiSu zrobią karierę i kaska wpadnie, jasne..
![]() |
![]() |
#27 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Powiedziec, ze ten tekst jest zalosny, byloby komplementem.
Palikot: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co tam wykorzystywana - PiS tak atakuja ich przeciwnicy, ze jakis psychol siegal za bron. To jest fakt ![]() Cytat:
Cytat:
Ciekawe czy wiesz, kto ma w parlemencie wiekszosc, ze pleciesz takie bzdury. Z drugiej strony - jak Blida dostala komisje sledzcza, to co by bylo dziwnego w tym, gdyby ta sprawa dostala? Cytat:
Cytat:
Zalosne jest to, ze niektorzy potrafia nawet o to, ze jakis psychol z antypisowskimi okrzykami zaczal strzelac do ludzi, obwinic Kaczynskiego. Cytat:
Mozesz podac porownywalny przyklad agresji i nienawisci: Cytat:
![]() PS. Skala obracania kota ogonem przez nielubiacych Kaczynskiego jest po prostu obrzydliwa w tym temacie - zeby probowac na niego zrzucac za cos takiego odpowiedzialnosc ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2010-10-19 o 13:55 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
O ile się nie mylę Palikot nie jest z PO. A po drugie, to że tak powiedział, nie pociąga do odpowiedzialności, bo jakiś psychol wziął go zbyt dosłownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...nej_przez.html nie można zwalać winy na Kaczora, ale na PO można ![]() I co to w ogóle ma być: Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-10-19 o 13:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ej, zauważyłyście, że Wyrak to gada jak sam prezes
![]() Nie z nami takie numery, już (prawie) nikt się na to tutaj nie nabiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.