Morderstwo w biurze PiS - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-19, 14:29   #31
wesna
Wtajemniczenie

Dot.: Morderstwo w biurze PiS

Myślę, że ten mężczyzna był osobą chorą psychicznie podjudzaną wiadomościami podawanymi przez media na temat PISu.

Myślę, że ubzdurał sobie gdzieś w swojej głowie PIS = zułooo, piekło i diabeł. I nie wierzę, że wzięło mu się to znikąd. Takie osoby zazwyczaj potrzebują jakiejś iskry zapalnej i sądzę, że w tym przypadku wystarczyła np. jedna obejrzana debata polityczna (lub rozmowa rodzinna przy herbatce), gdzie PIS miał być przedstawiony jako winny całemu złu, które spotyka obywateli.

Aha, i nie zdziwi mnie jeżeli przy obecnie prowadzonej polityce w Polsce takie sytuacje będą coraz częstsze.
wesna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 14:29   #32
pamfilia
Zakorzenienie

Wyraku, dlaczego wiążesz słowa Palikota bezpośrednio z tym morderstwem? Dlaczego próbujesz przekonać nas tutaj, że ten psychopata posłuchał się Palikota i postanowił spełnić jego wolę i zabić Kaczyńskiego? Ja uważam że jad, którym Kaczyński strzela we wszystkie strony w końcu obrócił się przeciwko niemu i to ON jest winny temu co się stało. Ludzie nie nienawidzą innych ludzi bo ktoś im tak powiedział

Edytowane przez pamfilia
Czas edycji: 2010-10-19 o 14:35
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 14:30   #33
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetka832 Pokaż wiadomość
Czasem boję się, że w Polsce może wyniknąć jakaś wojna domowa, albo przynajmniej solidne niepokoje społeczne...
Tusk w 2006 grozil wyjsciem ludzi na ulice przeciwko legalnemu, demokratycznie wybranemu rzadowi. Kto tu podjudza i podburza do nienawisci?

Cytat:
Napisane przez Pachnąca_trawą Pokaż wiadomość
Na tok fm ktoś z pisu zaczął mówić o mordzie politycznym. Jest mi wstyd.
A jak inaczej to nazwac? Przeciez ten psychol strzelal do tych osob dlatego, ze sa z PiS, jaki to mord jak nie na tle politycznym?

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Bo trzeba tworzyć, także słowami, że to morderstwo nie było przypadkowe, atomsferę spisku i podejrzeń. Panowie Macierewicz i Kaczyński czują się w takich nastrojach jak ryby w wodzie, z tego żyją i tym żyją.
A jak tam Twoje wnioski co do sledztwa w sprawie walniecia sobie w leb Blidy? Bo tam to Ty pisalas ze: morderstwo nie było przypadkowe i tworzylas atomsferę spisku i podejrzeń.

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Jarosław podskoczył ze szcześcia, jest w swoim żywiole i rzuca oskarżeniami na lewo i prawo.
To raczej Ty sie tak zachowujesz - produkujesz jakies bezpodstawne oskrazenia, jakbys to Ty podskoczyla ze szczescia, ze mozna przywalic komus, kogo sie nie lubi

Apropos - Ty jakis czas temu mowilas, ze nie lubisz ludzi, ktorzy glosuja na PiS. Na pewno uwazasz sie za osobe, ktora ma choc krzytne obiektywizmu w tej sytuacji?

Cytat:
Napisane przez Deede Pokaż wiadomość
No proszę cię..
A może to sabotaż był, co?? Jaruś już zapowiedział, że teraz każdy ostrzejszy atak na PiS to będzie nawoływanie do morderstwa. No nic tylko teraz kampanie prowadzić.
Normalnie rzygać się chce..
Ano rzygac sie chce, jak widze takie teorie jak powyzej

Cytat:
Wiesz co, gdyby normalni ludzie brali na serio to, co pieprzą wszyscy politycy, to większość Parlamentu już by była wystrzelana. A Rosja powinna bombkę dostać, więc nie gadaj o Palikocie. Zwłaszcza, że jego wszyscy traktuja pół-żartem. Gdyby rozpatrywać to w takich kategoriach jak chcesz, to zabronione powinny być wszelkie prowokacje artystyczne, filmy z brutalnymi scenami czy nawet wiadomości tv, bo zawsze może trafić się wariat, który weźmie to sobie do serca i stwierdzi, że ma misję do wykonania.
Pewnie, ze to nie byl normalny czlowiek. Co nie zmienia faktu, ze to jest zniwo takich tekstow, jak ten Palikota.

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
to wszystko jest chore, już od dawna.
Jaszcze za kadencji nie żyjącego Kaczyńskiego to PiS wypowiadał sie agresywnie przeciwko PO, zaczął to Lech Kaczyński podczas swoich przepychanek z Tuskiem. A teraz jego brat to kontynuuje... osobiście nie zauważyłam większej agresji ze strony PO na PiS. Ogólnie wiele ludzi za PiSem nie przepada, ale raczej nie ze względu na to, że PO trąbi wszem i wobec jaka to zła partia
Wiesz, to Palikot mowil o zabiciu Kaczynskiego, najgorsze co Kurski zrobil, to wyciagnal Tuskowi dziadka w Wehrmachcie

Cytat:
Właśnie..
Co do powołania komisji - a pewnie - twarzyczki z PiSu zrobią karierę i kaska wpadnie, jasne..
Przypomnijmy jeszcze raz: kto ma wiekszosc w sejmie, ergo, bedzie odpowiedzialny za powolanie takiego ciala?

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 14:32   #34
Annaluka
Zakorzenienie

Wyrak to jego prawa ręka
Stary 2010-10-19, 14:34   #35
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Wyrak to jego prawa ręka
coś Ty, on by pewnie bardzo chciał być jego prawą ręką.
Niestety pozostaje mu jedynie wzdychanie do portretu swojego wodza
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 14:36   #36
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Wyraku, dlaczego wiążesz słowa Palikota bezpośrednio z tym morderstwem? Dlaczego próbujesz przekonać nas tutaj, że ten psychopata posłuchał się Palikota i postanowił spełnić jego wolę i zabić Kaczyńskiego? Ja uważam że jad, którym Kaczyński strzela we wszystkie strony w końcu obrócił się przeciwko niemu i jest to ON jest winny temu co się stało. Ludzie nie nienawidzą innych ludzi bo ktoś im tak powiedział
Dlatego, ze Palikot mowil o zastrzeleniu Kaczynskiego.

W ogole - czy niektorzy nie dostrzegaja swojej obludy i uprzedzen:
- obroncy krzyza robia zenade - to zwolennicy Kaczynskiego, jego wina
- jakis psychol morduje ludzi dlatego, ze sa z PiS - to przeciwnik Kaczynskiego, jego wina

A Palikot z tekstami o zastrzeleniu Kaczynskiego i Tusk z maceniem tekstami jak ten o wyprowadzaniu ludzi na ulice za nic nie ponosza odpowiedzialnosci i sa niewinni.

Jak napisala Wesna:

Cytat:
Myślę, że ten mężczyzna był osobą chorą psychicznie podjudzaną wiadomościami podawanymi przez media na temat PISu.

Myślę, że ubzdurał sobie gdzieś w swojej głowie PIS = zułooo, piekło i diabeł.
Przeciez osoby atakujace tu Kaczynskiego za tego psychola () sa takie same - za kazde mozliwe zlo obwiniaja PiS i Kaczynskiego

Roznica jest tylko taka, ze sa zdrowe psychicznie i nie morduja, a wylewaja ta zolc na forum. Przeciez to taki sam fantazym, jak te moher, czy "obroncy krzyza", tylko w druga strone - fantatycy antypis.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2010-10-19, 14:36   #37
Lea_
Wtajemniczenie

Wyrak powiedzenie, ze Jaroslaw jest zalosny w tym co robi byloby komplementem.

Sam gadasz jak nasz "wodz" , ale to pewnie dla Ciebie kompement

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 14:36   #38
magica
Wtajemniczenie

GG do magica

Cytat:
Dokładnie...
Palikot nawet ostatnio w tv powiedział że z powodu nienawiści sianej przez Kaczyńskiego wkrótce poleje się krew. I polała...
Obrzydliwy człowiek, po prostu obrzydliwy.
Zgadzam się, Palikot jest obrzydliwy

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle
magica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 14:39   #39
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
Wyrak powiedzenie, ze Jaroslaw jest zalosny w tym co robi byloby komplementem.

Sam gadasz jak nasz "wodz" , ale to pewnie dla Ciebie kompement
Zdajesz sobie sprawe, ze Ty usprawiedliwiasz jakiegos psychopatycznego morderce takimi tekstami? No i kto tu sieje nienawisc?

Stary 2010-10-19, 14:39   #40
muszynianka
Zakorzenienie

moje teorie spiskowe
1. niezrównoważony mężczyzna i tyle
2. zlecenie PO
3. zlecenie PiS ku chwale Kaczyńskiemu

Bo teraz Jarosław zostanie nieformalnie ukoronowany

To jest tragedia, strasznie smutna, bardzo szkoda mi tych ludzi... Ale polityka niestety potoczy się dalej i boję się myśleć co to będzie
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 14:40   #41
visionAM
Zakorzenienie

Wyrak a mi czemu nie odpowiedziałeś na to jakim prawem Kaczyński posądza o to Tuska? Wrzuciłam Ci link abyś miał wszystko czarno na białym. Co, nie wiesz co powiedzieć?
Naskakujesz na Wizażanki, że jadą po Kaczyńskim, a nie mają do tego prawa, bo kiedyś tam Palikot powiedział coś o rozstrzelaniu Kaczora. A jakim prawem teraz Kaczor najeżdża na Tuska? Poza tym Twoja teza z Palikotem miałaby jakikolwiek sens gdyby to właśnie do Kaczyńskiego strzelali niestety co do wydarzeń z Łodzi nie możesz zmieć żadnej pewności kto miał wpływ na to, jak zachował się ten sprawca. No ale cóż, i tak tego nie zrozumiesz...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 14:40   #42
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
Zgadzam się, Palikot jest obrzydliwy
A dla mnie Palikot i Kaczyński są siebie warci.
Obaj jadą na ciągłym obrażaniu drugiej strony, żenada.
Stary 2010-10-19, 14:42   #43
muszynianka
Zakorzenienie

Dobra wiadomo że podpunkt 2 i 3 są praktycznie nierealne, wydaje mi się że to zmanipulowany mediami chory człowiek.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Jarosław twierdzi że to był zlecony zamach losie...
Stary 2010-10-19, 14:43   #44
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość

Jarosław twierdzi że to był zlecony zamach losie...
Że mnie to wcale nie dziwi...?
Stary 2010-10-19, 14:44   #45
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:

Jest bojownikiem PiSu działającym na froncie wizaz.pl
Słownictwo prezesa (musi się jeszcze trochę podciągnąć, bo zbyt mało używa jednego z ulubionych słów Jarosława, a mianowicie "skandaliczne") + wyciąganie jakichś tendencyjnych materiałów, cytatów na poparcie swoich tez.

Co do nawoływania do nienawiści - niektórzy jeszcze pamiętają jak to kilkanaście lat temu Jarosław Kavzyński brał udział w demonstracji z paleniem kukły Wałęsy. No ale to oczywiście nie było nawoływanie do nienawiści i brak szacunku dla głowy państwa, tylko walka o dobro kraju
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 14:45   #46
Deede
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Tusk w 2006 grozil wyjsciem ludzi na ulice przeciwko legalnemu, demokratycznie wybranemu rzadowi. Kto tu podjudza i podburza do nienawisci?

A jak inaczej to nazwac? Przeciez ten psychol strzelal do tych osob dlatego, ze sa z PiS, jaki to mord jak nie na tle politycznym?

A jak tam Twoje wnioski co do sledztwa w sprawie walniecia sobie w leb Blidy? Bo tam to Ty pisalas ze: morderstwo nie było przypadkowe i tworzylas atomsferę spisku i podejrzeń.

To raczej Ty sie tak zachowujesz - produkujesz jakies bezpodstawne oskrazenia, jakbys to Ty podskoczyla ze szczescia, ze mozna przywalic komus, kogo sie nie lubi

Apropos - Ty jakis czas temu mowilas, ze nie lubisz ludzi, ktorzy glosuja na PiS. Na pewno uwazasz sie za osobe, ktora ma choc krzytne obiektywizmu w tej sytuacji?

Ano rzygac sie chce, jak widze takie teorie jak powyzej

Pewnie, ze to nie byl normalny czlowiek. Co nie zmienia faktu, ze to jest zniwo takich tekstow, jak ten Palikota.

Wiesz, to Palikot mowil o zabiciu Kaczynskiego, najgorsze co Kurski zrobil, to wyciagnal Tuskowi dziadka w Wehrmachcie

Przypomnijmy jeszcze raz: kto ma wiekszosc w sejmie, ergo, bedzie odpowiedzialny za powolanie takiego ciala?
Mieszanie w to Palikota jest tak samo uzasadnione jak podejrzenia, że to mógł być sabotaż.. Na logikę - pasuje. PiS lubi teorie spiskowe.
Po tobie to się akurat innych wypowiedzi nie spodziewam, więc nie będę drążyć. Równie dobrze mogę sobie posłuchać Jarka czy kogoś innego z PiSu.

Swoją drogą - najbardziej rozwalają mnie teksty Jarka, że takie dewaluowanie pozycji prezydenta doprowadziło do katastrofy itp. (w skrócie). Tylko "prezydent" to u niego Lech, natomiast nie widzi niczego złego (niebezpiecznego?) w swoich wypowiedziach typu dot. Komorowskiego - "temu panu nie podam ręki" plus kwestionowanie samych wyników wyborów i inne tego typu kwiatki. Sorry, co to ma być? Szacunek dla prezydenta?

Spodziewam się marszu z pochodniami - w imię męczenników ginących w służbie narodu. Plus jakieś "oddajcie krzyż", "śmierć za in vitro". I będzie wiec, i będzie Jaruś i reszta - i będzie pięknie..

Deede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 14:47   #47
Ilsa Lund
Zakorzenienie

no tak, już macie okazję do żarcików o krzyżu wyborne po prostu... a któraś kobieta została bez męża. Weźcie czasem włóżcie sobie mydła do buzi zamiast klekotać takie rzeczy.
Nie znam powodu ale mogę się założyć z kim sympatyzował napastnik

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 14:49   #48
pamfilia
Zakorzenienie

Teraz będzie licytowanie się kto pierwszy zaczął - Kaczyński o Tusku i "moherowych beretach", Wyrak mówi o Tusku sprzed 4 lat, a to Palikot kiedyś mówił że Kaczyńskiego trzeba zabić.
Prawda jest taka że każde wystąpienie Kaczyńskiego i jego lizusów jest ciągłą kampanią oskarżania, siania niepewności, podstępu, za każdym razem gdy przemawia publicznie pluje jadem i podjudza swoich fanów do bojkotu PO. Jedyne przyjazne słowa z jego ust padały w czasie kampanii prezydenckiej, no ale cóż, jak sam powiedział, wtedy był na prochach i nie wiedział co mówi a kampanię zrobiono za niego
Stary 2010-10-19, 14:52   #49
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Z kim? Bo przypominam, że nie tylko PiS i PO istnieje w polskiej polityce.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 14:53   #50
muszynianka
Zakorzenienie

A ja wam mówię z tego będzie wojna nie tylko na tle religijnym
Stary 2010-10-19, 14:53   #51
anetka832
Zadomowienie

GG do anetka832

Cytat:
no tak, już macie okazję do żarcików o krzyżu wyborne po prostu... a któraś kobieta została bez męża. Weźcie czasem włóżcie sobie mydła do buzi zamiast klekotać takie rzeczy.
A zauważyłaś, żeby ktokolwiek w tym wątku robił sobie żarciki z osoby, ktora zginęła? chyba nie... a robienie z tej sprawy afery politycznej przez Jaroslawa to taki niby szacunek dla zmarłego? Może Jaroslaw powinien sobie, jak to ujęłaś, "kawałek mydla do buzi włożyć"...
Stary 2010-10-19, 14:55   #52
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
a niby kto, poza PO, by miał coś do PiSu ? Tym bardziej po tym gdy większość osób w kraju nie podoba się ich działanie w sprawy katastrofy Smoleńskiej a Kaczyński zyskuje sympatię.
(nie głosowałam na nich )

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
A zauważyłaś, żeby ktokolwiek w tym wątku robił sobie żarciki z osoby, ktora zginęła? chyba nie... a robienie z tej sprawy afery politycznej przez Jaroslawa to taki niby szacunek dla zmarłego? Może Jaroslaw powinien sobie, jak to ujęłaś, "kawałek mydla do buzi włożyć"...
tak, zauważyłam. Hoho, to teraz PiS mu krzyż postawi i będą śpiewy, hihihi

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 14:55   #53
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
a niby kto, poza PO, by miał coś do PiSu ?
Rozumiem że SLD to z PiSem całuski sobie ślą?
brawo skarbie, popisałaś się.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 14:57   #54
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
a niby kto, poza PO, by miał coś do PiSu ?
SLD?
Stary 2010-10-19, 14:59   #55
beasz26
Raczkowanie

Polska polityka to dno!
Ludzie maja dosc wysiadaja psychicznie
No to teraz sie zacznie juz mi sie rzygac chce, a prawdziwe problemy dalej pozostana nierozwiazane
beasz26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 14:59   #56
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Zdajesz sobie sprawe, ze Ty usprawiedliwiasz jakiegos psychopatycznego morderce takimi tekstami? No i kto tu sieje nienawisc?

Ja nikogo nie usprawiedliwiam, nie wmawiaj mi.

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 15:02   #57
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
moje teorie spiskowe
1. niezrównoważony mężczyzna i tyle
2. zlecenie PO
3. zlecenie PiS ku chwale Kaczyńskiemu

Bo teraz Jarosław zostanie nieformalnie ukoronowany

To jest tragedia, strasznie smutna, bardzo szkoda mi tych ludzi... Ale polityka niestety potoczy się dalej i boję się myśleć co to będzie
Ja jak na razie 2 i 3 nie biore pod uwage, bo nie ma podstawa. Jak dla mnie - ktos majacy problemy z glowa.

Cytat:
Wyrak a mi czemu nie odpowiedziałeś na to jakim prawem Kaczyński posądza o to Tuska? Wrzuciłam Ci link abyś miał wszystko czarno na białym. Co, nie wiesz co powiedzieć?
Naskakujesz na Wizażanki, że jadą po Kaczyńskim, a nie mają do tego prawa, bo kiedyś tam Palikot powiedział coś o rozstrzelaniu Kaczora. A jakim prawem teraz Kaczor najeżdża na Tuska? Poza tym Twoja teza z Palikotem miałaby jakikolwiek sens gdyby to właśnie do Kaczyńskiego strzelali niestety co do wydarzeń z Łodzi nie możesz zmieć żadnej pewności kto miał wpływ na to, jak zachował się ten sprawca. No ale cóż, i tak tego nie zrozumiesz...
Cytat:
Po tych tekstach nie zamierzam z Toba dyskutowac. Idz dalej z innymi sie pobaw w jakies durnowate zarciki, kazda okazja dobra jak widac.

Cytat:
Mieszanie w to Palikota jest tak samo uzasadnione jak podejrzenia, że to mógł być sabotaż.. Na logikę - pasuje. PiS lubi teorie spiskowe.
Wg mnie nie. Nie mowie nigdzie, ze Palikot swiadomie cos takiego inspirowal. Tylko, ze ktos z problemami z glowa uslyszal taki tekst Palikota, inne wypowiedzi o np. Kaczynskim i to to bylo jednym z katalizatorow. To oczywiscie tylko zgadywanie, ale z powietrza mu sie to chyba nie wzielo?

Cytat:
Po tobie to się akurat innych wypowiedzi nie spodziewam, więc nie będę drążyć. Równie dobrze mogę sobie posłuchać Jarka czy kogoś innego z PiSu.
A ja przyznam, ze tak zenujaych i zalosnych tekstow jakie tu niektorzy produkuja, to sie nie spodziewalem - niektorym udalo sie osiagnac nowe dno.

Stary 2010-10-19, 15:04   #58
pamfilia
Zakorzenienie

Jest coś czego tu nie rozumiem, dlaczego facet wybrał Łódź i akurat to biuro? Przecież Kaczyński jest w Warszawie (przyjmując zgodnie z tym co sam powiedział, że to jego chciał zabić). Tym bardziej, że facet przyjechał do Łodzi z Częstochowy
Stary 2010-10-19, 15:04   #59
muszynianka
Zakorzenienie

Świat polityki jest okrutny, Palikot jest okrutny ale Kaczyński też białą lilijką nie jest.
Niektórzy dają się manipulować i po prostu tego nie wytrzymują
Stary 2010-10-19, 15:06   #60
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Cytat:
Cytat:
Rozumiem że SLD to z PiSem całuski sobie ślą?
brawo skarbie, popisałaś się.
Przy calej niecheci dla SLD - to jakos nie pamietam tekstow o zabijaniu Kaczynskiego z ust przedstawicieli tej partii.

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
Ja nikogo nie usprawiedliwiam, nie wmawiaj mi.
Cytat:
Sam Kaczynski jest jednym "wielkim " powodem
To nie jest usprawiedliwianie?

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Jest coś czego tu nie rozumiem, dlaczego facet wybrał Łódź i akurat to biuro? Przecież Kaczyński jest w Warszawie (przyjmując zgodnie z tym co sam powiedział, że to jego chciał zabić). Tym bardziej, że facet przyjechał do Łodzi z Częstochowy
To jest faktycznie dziwne - tez mnie to zastanowilo

Cytat:
Świat polityki jest okrutny, Palikot jest okrutny ale Kaczyński też białą lilijką nie jest.
Niektórzy dają się manipulować i po prostu tego nie wytrzymują
Nikt nie mowi, ze Kaczynski jest biala lilijka; ale obwinianie go za wszystko, co robia jego zwolennicy i przeciwnicy, to maksymalna obluda.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości