|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Morderstwo w biurze PiS
Myślę, że ten mężczyzna był osobą chorą psychicznie podjudzaną wiadomościami podawanymi przez media na temat PISu.
Myślę, że ubzdurał sobie gdzieś w swojej głowie PIS = zułooo, piekło i diabeł. I nie wierzę, że wzięło mu się to znikąd. Takie osoby zazwyczaj potrzebują jakiejś iskry zapalnej i sądzę, że w tym przypadku wystarczyła np. jedna obejrzana debata polityczna (lub rozmowa rodzinna przy herbatce), gdzie PIS miał być przedstawiony jako winny całemu złu, które spotyka obywateli. Aha, i nie zdziwi mnie jeżeli przy obecnie prowadzonej polityce w Polsce takie sytuacje będą coraz częstsze. |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Wyraku, dlaczego wiążesz słowa Palikota bezpośrednio z tym morderstwem? Dlaczego próbujesz przekonać nas tutaj, że ten psychopata posłuchał się Palikota i postanowił spełnić jego wolę i zabić Kaczyńskiego? Ja uważam że jad, którym Kaczyński strzela we wszystkie strony w końcu obrócił się przeciwko niemu i to ON jest winny temu co się stało. Ludzie nie nienawidzą innych ludzi bo ktoś im tak powiedział
Edytowane przez pamfilia Czas edycji: 2010-10-19 o 14:35 |
|
|
|
|
#33 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tusk w 2006 grozil wyjsciem ludzi na ulice przeciwko legalnemu, demokratycznie wybranemu rzadowi. Kto tu podjudza i podburza do nienawisci? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Apropos - Ty jakis czas temu mowilas, ze nie lubisz ludzi, ktorzy glosuja na PiS. Na pewno uwazasz sie za osobe, ktora ma choc krzytne obiektywizmu w tej sytuacji? Cytat:
Ano rzygac sie chce, jak widze takie teorie jak powyzej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przypomnijmy jeszcze raz: kto ma wiekszosc w sejmie, ergo, bedzie odpowiedzialny za powolanie takiego ciala?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||||||
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrak to jego prawa ręka
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole - czy niektorzy nie dostrzegaja swojej obludy i uprzedzen: - obroncy krzyza robia zenade - to zwolennicy Kaczynskiego, jego wina - jakis psychol morduje ludzi dlatego, ze sa z PiS - to przeciwnik Kaczynskiego, jego wina A Palikot z tekstami o zastrzeleniu Kaczynskiego i Tusk z maceniem tekstami jak ten o wyprowadzaniu ludzi na ulice za nic nie ponosza odpowiedzialnosci i sa niewinni. Jak napisala Wesna: Cytat:
) sa takie same - za kazde mozliwe zlo obwiniaja PiS i Kaczynskiego ![]() Roznica jest tylko taka, ze sa zdrowe psychicznie i nie morduja, a wylewaja ta zolc na forum. Przeciez to taki sam fantazym, jak te moher, czy "obroncy krzyza", tylko w druga strone - fantatycy antypis.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyrak powiedzenie, ze Jaroslaw jest zalosny w tym co robi byloby komplementem.
Sam gadasz jak nasz "wodz" , ale to pewnie dla Ciebie kompement
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się, Palikot jest obrzydliwy
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Zdajesz sobie sprawe, ze Ty usprawiedliwiasz jakiegos psychopatycznego morderce takimi tekstami? No i kto tu sieje nienawisc?
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
moje teorie spiskowe
1. niezrównoważony mężczyzna i tyle 2. zlecenie PO 3. zlecenie PiS ku chwale Kaczyńskiemu Bo teraz Jarosław zostanie nieformalnie ukoronowany To jest tragedia, strasznie smutna, bardzo szkoda mi tych ludzi... Ale polityka niestety potoczy się dalej i boję się myśleć co to będzie |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrak a mi czemu nie odpowiedziałeś na to jakim prawem Kaczyński posądza o to Tuska? Wrzuciłam Ci link abyś miał wszystko czarno na białym. Co, nie wiesz co powiedzieć?
Naskakujesz na Wizażanki, że jadą po Kaczyńskim, a nie mają do tego prawa, bo kiedyś tam Palikot powiedział coś o rozstrzelaniu Kaczora. A jakim prawem teraz Kaczor najeżdża na Tuska? Poza tym Twoja teza z Palikotem miałaby jakikolwiek sens gdyby to właśnie do Kaczyńskiego strzelali niestety co do wydarzeń z Łodzi nie możesz zmieć żadnej pewności kto miał wpływ na to, jak zachował się ten sprawca. No ale cóż, i tak tego nie zrozumiesz...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie Palikot i Kaczyński są siebie warci.
Obaj jadą na ciągłym obrażaniu drugiej strony, żenada. |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra wiadomo że podpunkt 2 i 3 są praktycznie nierealne, wydaje mi się że to zmanipulowany mediami chory człowiek.
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Jarosław twierdzi że to był zlecony zamach losie... |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Że mnie to wcale nie dziwi...?
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest bojownikiem PiSu działającym na froncie wizaz.pl Słownictwo prezesa (musi się jeszcze trochę podciągnąć, bo zbyt mało używa jednego z ulubionych słów Jarosława, a mianowicie "skandaliczne" ) + wyciąganie jakichś tendencyjnych materiałów, cytatów na poparcie swoich tez.Co do nawoływania do nienawiści - niektórzy jeszcze pamiętają jak to kilkanaście lat temu Jarosław Kavzyński brał udział w demonstracji z paleniem kukły Wałęsy. No ale to oczywiście nie było nawoływanie do nienawiści i brak szacunku dla głowy państwa, tylko walka o dobro kraju
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na logikę - pasuje. PiS lubi teorie spiskowe.Po tobie to się akurat innych wypowiedzi nie spodziewam, więc nie będę drążyć. Równie dobrze mogę sobie posłuchać Jarka czy kogoś innego z PiSu. Swoją drogą - najbardziej rozwalają mnie teksty Jarka, że takie dewaluowanie pozycji prezydenta doprowadziło do katastrofy itp. (w skrócie). Tylko "prezydent" to u niego Lech, natomiast nie widzi niczego złego (niebezpiecznego?) w swoich wypowiedziach typu dot. Komorowskiego - "temu panu nie podam ręki" plus kwestionowanie samych wyników wyborów i inne tego typu kwiatki. Sorry, co to ma być? Szacunek dla prezydenta? Spodziewam się marszu z pochodniami - w imię męczenników ginących w służbie narodu. Plus jakieś "oddajcie krzyż", "śmierć za in vitro". I będzie wiec, i będzie Jaruś i reszta - i będzie pięknie..
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, już macie okazję do żarcików o krzyżu
Nie znam powodu ale mogę się założyć z kim sympatyzował napastnik
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz będzie licytowanie się kto pierwszy zaczął - Kaczyński o Tusku i "moherowych beretach", Wyrak mówi o Tusku sprzed 4 lat, a to Palikot kiedyś mówił że Kaczyńskiego trzeba zabić.
Prawda jest taka że każde wystąpienie Kaczyńskiego i jego lizusów jest ciągłą kampanią oskarżania, siania niepewności, podstępu, za każdym razem gdy przemawia publicznie pluje jadem i podjudza swoich fanów do bojkotu PO. Jedyne przyjazne słowa z jego ust padały w czasie kampanii prezydenckiej, no ale cóż, jak sam powiedział, wtedy był na prochach i nie wiedział co mówi a kampanię zrobiono za niego |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Z kim? Bo przypominam, że nie tylko PiS i PO istnieje w polskiej polityce.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wam mówię z tego będzie wojna nie tylko na tle religijnym
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
A zauważyłaś, żeby ktokolwiek w tym wątku robił sobie żarciki z osoby, ktora zginęła? chyba nie... a robienie z tej sprawy afery politycznej przez Jaroslawa to taki niby szacunek dla zmarłego? Może Jaroslaw powinien sobie, jak to ujęłaś, "kawałek mydla do buzi włożyć"...
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie głosowałam na nich )---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo skarbie, popisałaś się. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Polska polityka to dno!
Ludzie maja dosc wysiadaja psychicznie No to teraz sie zacznie juz mi sie rzygac chce, a prawdziwe problemy dalej pozostana nierozwiazane |
|
|
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nikogo nie usprawiedliwiam, nie wmawiaj mi.
|
|
|
#57 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja przyznam, ze tak zenujaych i zalosnych tekstow jakie tu niektorzy produkuja, to sie nie spodziewalem - niektorym udalo sie osiagnac nowe dno.
||||
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Jest coś czego tu nie rozumiem, dlaczego facet wybrał Łódź i akurat to biuro? Przecież Kaczyński jest w Warszawie (przyjmując zgodnie z tym co sam powiedział, że to jego chciał zabić). Tym bardziej, że facet przyjechał do Łodzi z Częstochowy
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Świat polityki jest okrutny, Palikot jest okrutny ale Kaczyński też białą lilijką nie jest.
Niektórzy dają się manipulować i po prostu tego nie wytrzymują |
|
|
|
|
#60 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() Nikt nie mowi, ze Kaczynski jest biala lilijka; ale obwinianie go za wszystko, co robia jego zwolennicy i przeciwnicy, to maksymalna obluda.
|||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

Tusk w 2006 grozil wyjsciem ludzi na ulice przeciwko legalnemu, demokratycznie wybranemu rzadowi. Kto tu podjudza i podburza do nienawisci?

Jaruś już zapowiedział, że teraz każdy ostrzejszy atak na PiS to będzie nawoływanie do morderstwa. No nic tylko teraz kampanie prowadzić. 

13.03.2008