Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z sexu - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-20, 11:55   #3961
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

robie palki w sosie czosnkowym z ziolami-ble, nie znosze tegoale tz uwielbia i spadam wyprac jej ciuszki i sliniaki od rana poszlo -6!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 12:08   #3962
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
ale wiesz co szkoda ze zamowilas te naklejki moglam Ci zrobic jak siostrze narysowalam jej co chciala na brystolu zwinelam w rulon i w tubie jej wyslalam ona na sciany ppoprzyklejala tasma dwustronna
i ma obrazki 3D

to ja sie bardzo chetnie wpasuje w to miejsce i nie zamowie na allegro-co Ty na to?[/QUOTE]
chetnie narysuje cos napisz tylko co bys chciala ale dopiero jak u Juleczki sie wszystko unormuje bo ona spokojna tylko w pozycji pionowej

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Oooo wlasnie POP Matrioszki;D tez cos mi do konca nie pasowalo:P ale ja nigdy nie mialam rosyjskiego- mam prawo nie wiedziec:P

Pop teraz tez mam na sznurku ale jak nie mialam to zawsze sprawdzalam 2 razy zanim odjechalam;D

najlepszy numer byljak polozylam na dachu otwarta torbe bo wyciagalam wczesniej portfel zapomnialam zatankowalam i ruszylam , za mna taki przystojny koles autem, ja ruszam a z torby pod jego kola tampony wylatuja;D
myslalam ze kolor purpurowy nigdy z mojej buzi nie zniknie.
jak napisalas o tych tamponach to mi sie przypomnial moj horror jeszcze z liceum byla zima i ja bieglam na autobus a w domu zanim wyszlam z domu mama kazla mi grube gacie pod spodnice ubrac i ja je ubralam na rajtuzy zeby szybciej sie odczepila mialam w szkole sciagnac no i biegne na ten autobus i wyrznelam orla wprost pod kola auta spodnica zawiala mi sie na glowe i moje babcine majty cale byly na wierzchu rozwalil mi sie plecak i tampony lezaly na calej ulicy grupka chlopakow pomagala mi je zbierac ale ubaw mieli nieziemski a ja buraka mialam przz caly dzien

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
PoP oświeciłas mnie!!!

toz mój T.obiecał że jak zda prawo jazdy to rzuca palenie!!!
Zdał w marcu!!!! w marcu 2009!!!!

Potem że jak Misia sie urodzi.. gó...no prawda pali nadal!!!

Ale z racji remontu u nas abstynencja juz długaaaaaaaaaaaaaa:brzyda l: oj długa....
to podciągnę i przedłuze ją... baaaaa az rzuci palenie!! toz to wspaniały pomysł!!! dam radę!!! kiedys 4-5 msc było przerwy bo najpierw ciąza potem jej strata i zabieg itd.. i tez musielismy zyc w celibacie..

Dzieweczyny a jak ten fotelik sie w testach sprawdził? ten espiro Optima???

Madzia jak napisałas jakie sa objawy odwodnienia to własnie miśka iała bardzo zapadniete ciemiączko.... a że ja pierwszy raz miałam taki problem z gorączką to ja odwodniłam!!! nosz ale wiecej sie to nie powtórzy..

drcronku podawaj sie soki czy herbatki strzykawka ta do leków dla dzieci pomaga bo wstrzykujesz sama
dziekuje teraz tak bede jej podawala na to wczesniej nie wpadlam

ona jak widzi cokolwiek do jedzenia to sie zaczyna drzec w nieboglosy jakby ja ktos rozdzieral ze skory

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
On nie ma testów . bo Polski wogóle jakieś Polskie mają testy ?

Zrób jej sinlac z owocami albo własnie kaszke na wodzie i też dodaj jakies owoce. ew może sama jej zrób kisiel ?

Moja ma takich kilka par i sciaga je w minute

cybexa wózki podobno starsznie lipne. jakość tapicerki itp.
Ciekawe jak foteliki

Może jakis kurs jazdy rajdowy , albo coś w tym stylu kiedyś widziała taka strone ale nie moge jej znaleźć można było wykupić np trening z saleta czy inne takie nie materialne rzeczy .

ciemiaczko zarasta ok 2 roku życia całkiem teraz to za szybko .

A ja dziś byłam z Ola na szczepieniu .
Wazy 8200 i ma 69 cm . duża panna , dostałam lek na to jej zapalenie do smarowania .
za 6 tyg na pneumo szczepie .
podyskutowałam z panem na temat szczepień i tak na odkleszvzowe co chciAŁAM NIE szczepie Szymka bo na mazowszu praktycznie nir występuje , ale zaszczepie go na żółtaczke ta pokarmową zanim do przedszkola pójdzie .
ja wiem i nasza doktor tez wie ale u nas sie szybko zaroslo najwazniejsze zeby szwy czaszkowe sie nie pozrastaly przed 2 rokiem bo wtedy nas czeka polanica i operacja mam nadzieje ze nie dlatego ostatnio bylysmy u neurologa i mielismy miec rtg glowy ale na grudzien nam przelozyla bo szwy byly wyczuwalne
a Ola juz duza pannica

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;22769375]Nie przesadzasz ?
76 cm ma stolik w kuchni, a 82 parapet pod oknem.[/QUOTE]
moja Julka ma 81 cm i jeszcze troche do okna jej brakuje ale stolik w pokoju juz siega jej do paszek jak ja postawie obok niego
dzieci szybko rosna

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Ania p a jak ten sinlac można podawać?? Bo ja kupiłam i póki co stoi ... mogę Dyziowi np na wodzie to zrobić i dać zamiast kaszki?? Bo dwa razy dziennie kaszka to tak ... słodko choć sinlac pewnie też słodki ... Ja Mu ogólnie daje rano cyca, ok 8:30 kaszkę je, 11:30-12 obiadek, 15 deser (popija to 60 ml mleka mojego zarówno obiad jak i deser) później ok 16 cyc i ok 19 kaszka na noc. Czy to nie za dużo/za mało?? A może coś Mu piersią zastąpić tylko jedyna opcja to wieczorna kaszka ... a tak ładnie po niej śpi Dzisiaj np 19-7 rano i to ja po Niego poszłam

Baobabku mój tż wiecznie chory - klima w pracy plus myślę że Hanka Mu przynosi ze szkoły różne "sprzęty". Jak tam u Was?? Z tż się układa??

Moja pannica dzisiaj ma 7 urodziny Ja taka młoda a Ona taka stara Jak to możliwe
NAJLEPSZEGO DLA HANUSI MNUSTWO BUZIAKOW OD CIOCI I JULKI

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
a my mamy DRUGIEGO ZĄBKA !
pierwszy wyszedł 16stego, a drugi wczoraj - 19stego! ;D

mówicie o tych kaszkach nestle zdrowy brzuszek z marchewką? ja mam jakies 10 opakowan, mój tata dostał od innego przedstawiciela (tak jak soczki i deserki, całe zgrzewki, nie mamy gdzie tego upychac), tylko, że to do stycznia 2011, jesli któras chce się wymienić kaszka za coś innego to ja chętna jestem, bo i tak wszystkich nie zużyjemy...
GRATULUJEMY DRUGIEGO ZABKA

Cytat:
mala mi spi po 10 min ostatnio ze 3 razy na dzien , nie chce wcale spac....
teraz tez spala 15 minut i juz sie obudzila i bawi sie w lozeczku.

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

w ogole czuje sie jakby mi dni przez palce uciekaly... juz sroda...
ciesz sie ze w dzien tak spi julka tak spi w nocy godzina nie spi 10 - 15 minut spi zas godzina nie spi w tej godzinie placze smieje sie krzyczy juz nie mam sily

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
może bardziej będzie go widać na stojąco( w obniżonym łóżeczku) Fotka z przed 3 dni.
jaki z niego slodziak

wiecie co ja chyba zaczynam schizowac napiszcie mi ze przesadzam ze to co przytrafilo sie Julce to normalne i ze moglo sie przytrafic od tego ze tato zle ja umyl jak przebieral pampka bo ja dzisiaj sobie w nocy wkrecilam to co stalo sie z naszym psem pamietacie jak pisalam wam kiedys ze tesc powiedzial ze im przeszkadza placz mojego dziecka ? no i tak zaczelam skladac fakty i oni ja ostatnio na dole mieli i tesc ja czyms karmil twierdzil ze to byl sernik za co opierdziel zebral niezly ale czy to byl napewno sernik to nie mam pewnosci
no powiedzcie ze fisiuje i przesadzam ??

juz wiem ze probka nie byla zle pobrana dzisiaj zas wyszedl mocz zly leukocytow jest ponad 130

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 12:08   #3963
yoonka
Rozeznanie

dziewczyny zobaczcie:
http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-...usa,index.html

najwieksze szczescie rodzica - uśmiech dziecka
Stary 2010-10-20, 12:11   #3964
drcron
Zakorzenienie

Darusia ja uwielbiam palki z woreczka i sos czosnkowy ale tylko na bazie jogurtu taki prosty jogurt przyprawy i czosnek innego nie tkne

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 12:35   #3965
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
dziewczyny zobaczcie:

nie moge takich rzeczy ogladac bbuuu...

drcron - chyba przesadzasz przecież tesciu by jej nie podał nie wiadomo czego bez przesady
Stary 2010-10-20, 12:38   #3966
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
PoP -a ta laska musi być drewniana? Nie może być dmuchana
Przepraszam, głupi pomysł, ale to mój TZ wymyślił. Może sam by chciał
JAkoś te dmuchane to mi samej się nie podobają. Ona maja taką głupawą minę z tą buźką wiecznei otwartą.

Cytat:
może bardziej będzie go widać na stojąco( w obniżonym łóżeczku) Fotka z przed 3 dni.
Wcale nie wygląda na takiego zachudzonego. Fakt że spaślaczkiem też nie jest ale tak jak już pisałam mi powiedzieli że lepiej mniej jak więcej.

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
jak napisalas o tych tamponach to mi sie przypomnial moj horror jeszcze z liceum byla zima i ja bieglam na autobus a w domu zanim wyszlam z domu mama kazla mi grube gacie pod spodnice ubrac i ja je ubralam na rajtuzy zeby szybciej sie odczepila mialam w szkole sciagnac no i biegne na ten autobus i wyrznelam orla wprost pod kola auta spodnica zawiala mi sie na glowe i moje babcine majty cale byly na wierzchu rozwalil mi sie plecak i tampony lezaly na calej ulicy grupka chlopakow pomagala mi je zbierac ale ubaw mieli nieziemski a ja buraka mialam przz caly dzien

wiecie co ja chyba zaczynam schizowac napiszcie mi ze przesadzam ze to co przytrafilo sie Julce to normalne i ze moglo sie przytrafic od tego ze tato zle ja umyl jak przebieral pampka bo ja dzisiaj sobie w nocy wkrecilam to co stalo sie z naszym psem pamietacie jak pisalam wam kiedys ze tesc powiedzial ze im przeszkadza placz mojego dziecka ? no i tak zaczelam skladac fakty i oni ja ostatnio na dole mieli i tesc ja czyms karmil twierdzil ze to byl sernik za co opierdziel zebral niezly ale czy to byl napewno sernik to nie mam pewnosci

juz wiem ze probka nie byla zle pobrana dzisiaj zas wyszedl mocz zly leukocytow jest ponad 130
1. Powinnaś opisywać te wszystkie Twoje przygody.
2. Myślę że fiksujesz. Co prawda to nie jest dziwne w Twoim przypadku - Jesteś zmęczona i dochodzi strach o dziecko. ALe dziadek na pewno nie skrzywdził by własnej wnuczki
Dużo zdrówka dla Julki.

Cytat:
dziewczyny zobaczcie:

JA to czytałam z samego rana. A powiedz nie stanęły Ci łzy w oczach jak to oglądałaś???

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2010-10-20 o 12:58
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 13:03   #3967
Darusiaaaa
Zakorzenienie

drcron wyluzuj troszke, mozna nie lubic goscia no ale przez przesady.

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

ja ostatnio w szkole mam zajecia, na kazdych pokazuja nam dzieci a autyzmem lub jakies chore, dwa razy z placzem juz wyszlam z zajec.

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Miala ktoras z was ten OSANIT na zabkowanie? ja zamowilam, ciekawe kiedy kupia i wysla.
A.Camus
Stary 2010-10-20, 13:23   #3968
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Super zdjęcie. I niezły przystojniacha Tylko mnie takie zdjęcia dołuja, bo moja nie ma szans zeby w ogóle stanęła nawet przytrzymywana... albo staje na prostych nogach ale zgięta w pół albo podkurcza nóżki Ona w ogóle jakas do tyłu. Mam nadzieje, że szybko nadrobi...

Cytat:
dziewczyny zobaczcie:

Ja sie spłakałam... żal mi dziecka ale i rodziców- nie zobaczyć uśmiechu własnego dziecka... nie wyobrażam sobie, zawsze na to się czeka...

A tak poza tematem to lekarz niczego sobie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

JA to czytałam z samego rana. A powiedz nie stanęły Ci łzy w oczach jak to oglądałaś???
Mi nie tylko stanęły ale i wypłynęły...

Ode mnie własnie wyszła niania. Znow udalą się jej uśpić mala bez ani jednego jęku wiec jestem dobrej myśli. Jutro przychodzi od rana i zostaje sama bo ja na badania kontrolne i okresowe idę... juz sie boję

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2010-10-20 o 13:24
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 13:29   #3969
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Dziękuję w imieniu erwinka. Może on nie chudy a szczuplutki powinnam się przyzwyczaic bo eryk tak samo długa drobnica był. Po mamusi tez im się kiedyś odmieni jak i mi.

Ja dzisiaj poszlam po eryka do szkoły i drzwi nie zamknęlam, ona mają taką klamke że nie trzeba zakluczać tylko zamknąć, a taka luka na 2 cm jak wrócilam z dzieciakami to zostawilam ich na korytarzu żeby sprawdzić czy wszystko ok, na szczęście tylko pół godziny mnie nie było. A najlepsze że na ławie dokumenty od auta i moje wraz z kasą na wózek, a w barku wyplata tz. Ja to normalnie musze sie wyspać

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 13:41   #3970
yoonka
Rozeznanie

POP stanely stanely

ale na pocieszenie

Późny wieczór, sypialnia, małżeństwo leży w łóżku.
Żona szeptem mówi do męża:
- Kochanie, włóż od tyłu...
Mąż myśli, myśli...
- Żółw!
Stary 2010-10-20, 13:57   #3971
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
ale on fajny
Ty się tam nic nie martw, jak lekarze mówią że jest ok, to ok Każde dziecko jest inne
Dość szybko już stanął na nóżki ...

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
a my mamy DRUGIEGO ZĄBKA !
pierwszy wyszedł 16stego, a drugi wczoraj - 19stego! ;D

mówicie o tych kaszkach nestle zdrowy brzuszek z marchewką? ja mam jakies 10 opakowan, mój tata dostał od innego przedstawiciela (tak jak soczki i deserki, całe zgrzewki, nie mamy gdzie tego upychac), tylko, że to do stycznia 2011, jesli któras chce się wymienić kaszka za coś innego to ja chętna jestem, bo i tak wszystkich nie zużyjemy...
gratulujemy zębola

Cytat:

Drcron, schizujesz, na pewno teściu Julki nie otruł, przesadzasz w tych swoich podejrzeniach....

Cytat:
dziewczyny zobaczcie:

poryczałam się... żal mi wszystkich chorych dzieci...

heh... dzisiaj jest parszywy dzień... jestem beznadziejna i tyle... nawet pisać mi się nie chce...
Stary 2010-10-20, 14:30   #3972
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Ania p a jak ten sinlac można podawać?? Bo ja kupiłam i póki co stoi ... mogę Dyziowi np na wodzie to zrobić i dać zamiast kaszki?? Bo dwa razy dziennie kaszka to tak ... słodko choć sinlac pewnie też słodki ... Ja Mu ogólnie daje rano cyca, ok 8:30 kaszkę je, 11:30-12 obiadek, 15 deser (popija to 60 ml mleka mojego zarówno obiad jak i deser) później ok 16 cyc i ok 19 kaszka na noc. Czy to nie za dużo/za mało?? A może coś Mu piersią zastąpić tylko jedyna opcja to wieczorna kaszka ... a tak ładnie po niej śpi Dzisiaj np 19-7 rano i to ja po Niego poszłam

Baobabku mój tż wiecznie chory - klima w pracy plus myślę że Hanka Mu przynosi ze szkoły różne "sprzęty". Jak tam u Was?? Z tż się układa??

Moja pannica dzisiaj ma 7 urodziny Ja taka młoda a Ona taka stara Jak to możliwe
a różnie bywa....raz lepiej raz gorzej, na razie widzę że się stara, ale jakoś tak mnie mierzi jak skakak koło mnie
dla Hanusi
Cytat:
Darusia ja uwielbiam palki z woreczka i sos czosnkowy ale tylko na bazie jogurtu taki prosty jogurt przyprawy i czosnek innego nie tkne
mniam ja też uwielbiam wogóle ja uwielbiam czosnek i cebulę
A ja na szkolenie nie idę, mam gdzieś, jest ładna pogoda i zaraz idę z małym na spacerek i po jakiś kremik do buźki bo chyba nasza ziajka, ani hipp się na wiatr nie nadaje póki co mały walnął kupsztala takiego, że hej....śmierdzi w całym domu, aż nie chce mi się odpinać pieluchy bo nos mi zwiędnieno nic uciekam na spacerek

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 14:45   #3973
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja wlasnie robie to samo
ide kupic sobie pepsi i idziemy na spacerek pochodzic troszke
A.Camus
Stary 2010-10-20, 15:04   #3974
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

drcron - nie martw się. Jak jst infekcja to i leukocyty są.
Dziadek nic nie zjadliwego by dziecku nie podał

Cytat:
próbuje, ale co najwyżej usiądzie albo tak staje na klęczka, ta fotka to do babci poszła
Erwi to chyba moim zięciem zostanie .
Nie wygląda na zagłodzonego a jak rozwija się normalnie to nie ma się czym przejmować. Pewnie wzrost po rodzicach odziedziczy

Cytat:
robie palki w sosie czosnkowym z ziolami-ble, nie znosze tegoale tz uwielbia i spadam wyprac jej ciuszki i sliniaki od rana poszlo -6!
Oliwka dba żebys miała pełny wkład do pralki

Cytat:
dziewczyny zobaczcie:

Ogladałam rano ale skończyłam na tym ogólnikowym opisie i dla mnie wystarczy. Ja niezrównoważona emocjonalnie jestem

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Super zdjęcie. I niezły przystojniacha Tylko mnie takie zdjęcia dołuja, bo moja nie ma szans zeby w ogóle stanęła nawet przytrzymywana... albo staje na prostych nogach ale zgięta w pół albo podkurcza nóżki Ona w ogóle jakas do tyłu. Mam nadzieje, że szybko nadrobi...
Ło matko i córko. Ta znowu swoje ............
Już my widziałyśmy nie raz na forum jaka Wercia "do tyłu" jest

A mamusia wie że takie zachowanie to też moze być objaw chorej tarczycy ? A nerwicy to już na 100%

Cytat:
Ja dzisiaj poszlam po eryka do szkoły i drzwi nie zamknęlam, ona mają taką klamke że nie trzeba zakluczać tylko zamknąć, a taka luka na 2 cm jak wrócilam z dzieciakami to zostawilam ich na korytarzu żeby sprawdzić czy wszystko ok, na szczęście tylko pół godziny mnie nie było. A najlepsze że na ławie dokumenty od auta i moje wraz z kasą na wózek, a w barku wyplata tz. Ja to normalnie musze sie wyspać
To złodziejowi dośćprosta robotę zrobiłaś w razie co

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

A my wróciłyśmy ze spaceru i trafiliśmy chyba najładniejszą pogodę dzisiaj. Jak wraałyśmy to zaczynał kropić deszcz a wcześniej było piękne słońce i cieplutko (+ 8 st)
Stary 2010-10-20, 15:45   #3975
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
heh... dzisiaj jest parszywy dzień... jestem beznadziejna i tyle... nawet pisać mi się nie chce...
Co jak co ale BEZNADZIEJNA to Ty nie jesteś. Może trochę zmęczona, roztargniona ale na pewno nie beznadziejna.

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Tak , tak Ty szybko rezerwój. Faceci są w mniejszości i lepiej to wcześniej załatwić. My to za dużo czasu nie mamy na swatanie.

Ja już jestem po słowie z Grymelką. Ona taka młoda matka to i będzie miał się kto wnukami zająć

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Mąż myśli, myśli...
- Żółw!
Tak siedzę i czytam ten dowcip i go nie kumam. O co chodzi z tym żółwiem i dlaczego to ma być śmieszne:rolley es:.
Że skorupa No nie łapię tego.
Może ktoś mnie oświeci.
Widzies zFerrou ja to jestem dopiero beznadziejna. A może to wszystko przez tą abstynencję

Stary 2010-10-20, 15:49   #3976
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:

heh nawet urodziny w tym samym dniu

Stary 2010-10-20, 15:53   #3977
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Ferou - jaka beznadziejna ? Niewyspana jak wiele z nas. Gdyby nie Pop to bym nie doczytała. Beznadzieja . Tylko na dworze jako tako funkcjonuję

Cytat:
Tak siedzę i czytam ten dowcip i go nie kumam. O co chodzi z tym żółwiem i dlaczego to ma być śmieszne:rolley es:.
Może ktoś mnie oświeci.
Widzies zFerrou ja to jestem dopiero beznadziejna. A może to wszystko przez tą abstynencję
Pop kochaniutka WŁÓŻ czytane od tyłu ŻÓŁW
Stary 2010-10-20, 15:55   #3978
megi-megi
Zakorzenienie

O Boziu, kawał mnie rozbawił, ale P0P pobiła kawał Hihi... że skorupa
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 15:58   #3979
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Może ktoś mnie oświeci.

a myslalam, ze wlasnie przez tą abstynencję załapiesz od razu
Stary 2010-10-20, 15:58   #3980
P0P70
Zakorzenienie

Ahhhhaaaaa. W końcu załapałam i mogę się śmiać z własnej głupoty ale ja dyslektyk jestem i w słowa bawić sie nie lubię.
A ila je się namęczyłam z tym żółwiem. Myślałam że może to określenie jakieś nowej pozycji a to takie proste

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2010-10-20 o 16:14
Stary 2010-10-20, 15:59   #3981
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:

Może ktoś mnie oświeci.
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
O Boziu, kawał mnie rozbawił, ale P0P pobiła kawał Hihi... że skorupa

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 16:19   #3982
cigi
Rozeznanie

jeny, Pop, ale zeby na jakas skorupe wpasc, to trzeba miec wyobraznie... ;
A filmik smutny... Biedne dzieciatko, a jeszcze biedniejsi rodzice;

Ja tylko na chwile wpadlam, nie mam czasu na nic. Moja corcie kweka co chwile, nudzi sie, stare znane zabawki jej nie bawia; tylko u mamusi na raczkach jest weselej, no i na spacerku, wiec chyba znowu wyruszymy.
A wczoraj mialam kryzys, juz tak mialam dosc. Jesc nie chce za nic, nic jej nie wchodzi, nie smakuje, obiadek nie, owocek nie ; Pop wiem teraz co rozumiesz, a tak pieknie jadla wczesniej.A jak to twoja tesciowa robi, ze od niej Oliwcia je???
Do tego marudzenie, pieluchy sie nie da zmienic, bo nogi naprezone, albo przekrety na brzuch i jak odwracam to ryk, masazu nie moge zrobic, bo prezy te nozyska. No juz pare razy mialam ochote na nia krzyczec, ale sie powstrzymalam, ale az ryczec mi sie chcialo.... Ale bo ja tez mam inne stresy w zyciu...
U nas dzis benzyna byla, ale nie wiadomo ile czasu zostanie, wiec nadal oszczedzamy na podrozach, kolezanka nie moze do mnie przyjechac ani ja do niej, buuuuuu ;
co za kraj albo nie ma internetu, albo benzyny... niedlugo bedziemy w skorach tu biegac i walczyc o przetrwanie dzidami...

no pa, wpadne jak bedzie czas
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 16:25   #3983
P0P70
Zakorzenienie

Wy się tu śmiejecie. A ja biedna nawet w google wpisałam pozycja na żówia. i jakoś nic śmiesznego nie znalazłam
oto przykład:
"Żółw kojarzy nam się z powolnością, ale też pewną mądrością i dokładnością. Te zwierzęta nie spieszą się, jakby celebrowały każdą chwilę. Warto o tym pamiętać kochając się w pozycji żółwia W tej pozycji nie będzie szaleństwa. Nie jest ona zbyt dynamiczna, nie jest szybka, jest taka trochę “inna”. Bardziej akrobatyczna i wymagająca skupienia. Warto spróbować
Aby wykonać żółwia musicie załatwić sobie dobre podłoże – takie, które po pierwsze będzie w miarę miękkie (wiadomo), a po drugie – nie będzie to łóżko wodne, na którym będziecie się chybotać równowaga w tym wypadku to podstawa.
Mężczyzna siada wyprostowany z lekko rozchylonymi nogami, a partnerka sadowi się między jego udami, twarzą do partnera, i umieszcza swoje stopy na jego klatce piersiowej. Partnerzy muszą złapać się za dłonie, nadgarstki lub ramiona i odchylić. Ważne, aby złapać się wygodnie, bo cała pozycja niejako opiera się na połączeniu Waszych rąk. Wykonywać powinniście ruchy kołysania, które możliwe są tylko przy zachowaniu pionu"

No i śmieszne to to nie jest i nawet trudne też nie bardzo.

Cieszę się że TAAAAAAKĄ radość Wam sprawiłam

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2010-10-20 o 16:30
Stary 2010-10-20, 16:29   #3984
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
A ja Wam piszę i piszę i napisać nie mogę... kupiłam te rurki w końcu - przekonałyście mnie. Zarzuciłam na to jakiś długi sweter i wyglądam w miarę jak ludź. Wyślę Wam chyba później zdjęcie. No i Iguśka też wrzucę, bo już dawno nie czyniłam tego.
megi-megi -zapodaj zdjątko, proszę Ciekawam czy to dżinsowe, czy materiałowe. Chciałbym do pracy takie bo dżinsowe mogłabym tylko w piątki.

Cytat:
pl_madzia - ŁAŁ! Olunia stoi tak tylko sekundę, jak ją trzymam. Chyba nawet do zdjęcia nie dałaby rady.

Cytat:
Darusiaaa- mniam, a ja pierwszy dzień na diecie
Kiedyś robiłam pałki w karmelu. Tam też szło sporo czosnku. Efekt był niesamowity, czosnek i dużo karmelu. Trzeba te pałki baaaardzo długo próżyć/dusić w karmelu (cukrze), żeby się nie przypalił, ale się opłaca.

Darusiaaa- na tej diecie wody pewnie moge pić dużo, ale czy mogę też kawę? Nie wiem, czy powinnam stosować dietę, jeśli karmię, ale już nie mogę na siebie patrzeć.

Cytat:
JAkoś te dmuchane to mi samej się nie podobają. Ona maja taką głupawą minę z tą buźką wiecznei otwartą.
PoP - ale te bardzo zdziwione miny przypadają niektórym Panom do gustu. Buzia wiecznie otwarta, a nie marudzi

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Ode mnie własnie wyszła niania. Znow udalą się jej uśpić mala bez ani jednego jęku wiec jestem dobrej myśli. Jutro przychodzi od rana i zostaje sama bo ja na badania kontrolne i okresowe idę... juz sie boję
Asiulek - super, że niania taka zaradna kobitka

Cytat:
Mąż myśli, myśli...
- Żółw!
yoonka- dobre
TZ dłuuugo się zastanawiał o co kaman

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Wy się tu śmiejecie. A ja biedna nawet w google wpisałam pozycja na żówia. i jakoś nic śmiesznego nie znalazłam
oto przykład:
"Żółw kojarzy nam się z powolnością, ale też pewną mądrością i dokładnością. Te zwierzęta nie spieszą się, jakby celebrowały każdą chwilę. Warto o tym pamiętać kochając się w pozycji żółwia
W tej pozycji nie będzie szaleństwa. Nie jest ona zbyt dynamiczna, nie jest szybka, jest taka trochę “inna”. Bardziej akrobatyczna i wymagająca skupienia. Warto spróbować
Aby wykonać żółwia musicie załatwić sobie dobre podłoże – takie, które po pierwsze będzie w miarę miękkie (wiadomo), a po drugie – nie będzie to łóżko wodne, na którym będziecie się chybotać równowaga w tym wypadku to podstawa.
Mężczyzna siada wyprostowany z lekko rozchylonymi nogami, a partnerka sadowi się między jego udami, twarzą do partnera, i umieszcza swoje stopy na jego klatce piersiowej. Partnerzy muszą złapać się za dłonie, nadgarstki lub ramiona i odchylić. Ważne, aby złapać się wygodnie, bo cała pozycja niejako opiera się na połączeniu Waszych rąk. Wykonywać powinniście ruchy kołysania, które możliwe są tylko przy zachowaniu pionu"

No i śmieszne to to nie jest i nawet trudne też nie bardzo.

Cieszę się że TAAAAAAKĄ radość Wam sprawiłam
PoP - I love you

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/

Edytowane przez dusiaka
Czas edycji: 2010-10-20 o 16:28
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 17:12   #3985
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Asia nie zaczynaj znowu......doskonale wiesz ze z werka jest ok wiec po co piszesz takie glupoty? 10000000000000000 raz ci owimy ze kazde dziecko rozwija sie indywidualnie. Jak moja nie zacznie chodzic a np dusiaczki zacznie to mam leciec do lekarza? musisz wyluzowac i to koniecznie.

pop jestes naJLEPSZA!

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

wrocilysmy ze spacerku, zaczelo kropic a poszlam bez folii i wrocilysmy.
A.Camus
Stary 2010-10-20, 17:27   #3986
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:

Pop kochaniutka WŁÓŻ czytane od tyłu ŻÓŁW
też tego nie skumalam, heh ale u mnie to normalne że tłumacza potrzebuję

Stary 2010-10-20, 18:02   #3987
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Jak moja nie zacznie chodzic a np dusiaczki zacznie to mam leciec do lekarza? musisz wyluzowac i to koniecznie.
Asiulek - mnie panikuj, Darusiaaa ma rację.
Ja mam porównanie we własnym domu. Starszy syn już dawno w Oli wieku sam sztywno siedział i wstał sam w łóżeczku. Ola ma za ciężką dolną część ciałka, więc nieprędko pójdzie na czterech, a tym bardziej na dwóch. A że mój wiek już niemłody i kręgosłup często boli, płakać nie zamierzam, mam więcej czasu zanim Ola zacznie mi plądrować szafki i wołać, żebym z nią za rączki chodziła.
Każdy maluch zdobywa świat we własnym tempie, nam zostaje cieszyć się z każdej nowej umiejętności naszych dzidziolków. A czy raczkują teraz, czy zaczną za miesiąc, to kiedyś nie będzie miało żadnego znaczenia.

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/

Edytowane przez dusiaka
Czas edycji: 2010-10-20 o 18:05
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 18:14   #3988
sidorcia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
gratuluję ząbaszka ja bym się zamieniła ale mam tylko 2 kaszki zbędne bobovity więc chyba sie nie opłaca wysyłac
jak chcesz, ja tam mogę się zamienić, zależy od Ciebie
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 18:25   #3989
mrowak
Zakorzenienie

STO LAT DLA HANI!!!

Gratulacje z okazji nowych zebów!

Cytat:
chetnie narysuje cos napisz tylko co bys chciala ale dopiero jak u Juleczki sie wszystko unormuje bo ona spokojna tylko w pozycji pionowej

spoko, do urzadania pokoju malej jescze troche czasu, a;e wczoraj sie wscieklam i wparowalam d tego pokoju-graciarni i jak sie zabralam za robote to 3/4 uprzatnelam zostawiajac na srodku wszystko, co nalezy do TZ i dzisiaj kazalam mu sie tym zajac, bo mnie cholera trzepie, ze jest pokoj i go uzyc nie mozna-polozylabym jakis krotkociety dywan+puzzle i nie musialabym zadnego duzego kojca kupowac, moze tylko maly zeby 2 scianki z niego zrobic i mała moglaby sobie brykac, a tak to szlag mnie trafia! Ale jak ja tego nie rusze to rok bedziemy w tym syfie siedziec.
Wczoraj mialam OKROPNY dzien-wrocil TZ z pracy a ja po prostu rozryczalam sie na dobre, Gabryska dala mi popalic wczesniej i wszystko sie nalozylo, a jeszcze potem TZ mnie wpienil i taka wsciekla poszlam sprzatac ten pokoj.

No i w sumie zła jestem i dziś (choc mniej i postanowilam wczoraj, ze wiecej TZtowi o tym mowic nie bede-bede trawdzielka i poczekam az sam zauwazy, ze ledwo sie na nogach trzymam czasami)...no i taka zla bylam tez dzis, aż tu PoP wyskakuje z tekstem ponizej

Cytat:
Może ktoś mnie oświeci.
po prostu padłam tu przed kompem ze śmiechu i oplułam monitor:h ahaha: Ja Cie musze poznac w realu PoP-koniecznie!!!! mam w Wawie rodzine-brata rodzonego, wiec jak tam zjade kiedys to koniecznie umawiamy sie na kawe!

Cytat:
też tego nie skumalam, heh ale u mnie to normalne że tłumacza potrzebuję
polecam sie
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 18:51   #3990
machaj
Raczkowanie

hej

nie pamiętam już co chciałam odpisać bo rano was podczytałam... ale tak z ostatniej strony...

dusiaczku- kobiety karmiące potrzebują ok 500kcl więcej! a z tego co pamiętam to diety darusi mają coś ok 1000... więc może dołóż sobie do śniadania kromeczkę więcej... do obiadku też coś i do kolacji... żeby ci nagle mleka nie zabrakło.... ooo a co do wczorajszych twoich wypowiedzi... to może więcej gimnastyki ci potrzebnej i nie mówię tu o ćwiczeniach na siłowni... tylko w sypialni z mężem... hmm ja nie wiem jak taka ładna kobieta jak ty może źle o sobie myśleć... uwierz w siebie!

pop- co do prezentu jeszcze chciałam napisać... że może zrobisz sobie jakąś fajną sesje zdjęciową i wręczysz mu album na urodziny... i powiesz że więcej nie dostanie chyba że rzuci papierochy ale taką sesje bardziej rozbierana niz ubieraną
ja myślałam nad takim prezentem dla mojego chłopa... ale to może za pare lat:P bo jeszcze ktoś mnie oskarży że pornografie dziecięca rozpowszechniam muszę trochę spoważnieć z wyglądu
a co do dowcipu to w moim przypadku było tak jak u megi a opis pozycji jakiś z księżyca... jak dla mnie... przecież to chyba od urodzenia do tego gimnastykę trzeba trenować albo ja jakaś taka zasztywniała jestem

drcron- zdrówka dla Julki...

cigi- to zostaje ci tylko rower... przywiąż wózek z małą do roweru i jedź do koleżanki

ehh u nas noce są straszne... wczoraj np położyliśmy małą spać o 19.45.. a o 20.30 już był ryk... i tak co pół godziny... chociaż wczoraj rano jak mała zasnęła o 8 to do 11 jeszcze pospałyśmy... chyba była padnięta po całej tej nocce i musiała odespać
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości