Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-19, 18:48   #931
Soph
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam dylemat, moze poradzicie Warto kuppic plaszczyk z sieciowki na zime taki lekko pikowany, wypelniony w 30% puchem ale nie majacy kaptura a jedynie taki wyzszy kolnierz za 269zl? TZ mowi ze jak mi sie podoba to zebym sie nie zastanawiala tylko kupowala dopoki sa a ja jakos nie wiem.. Czy to nie jest za duzo?
hmm a nie będzie później płaszczyków zimowych..?
teraz mało takich grubszych widziałam...
kupiłam taki przejściowy na razie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 19:21   #932
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Kitka i angelinmyheart Też tak mam, cały czas dopisuje coś do swojej listy rzeczy niezbędnych do kupienia A jak mi się nudzi to szukam czegoś fajnego na KWC co przykuje mój wzrok

Zapisałam się jutro do kosmetyczki Zrobie sobie frencha i myślałam nad jakimiś klejnocikami albo kwiatkami na poszczególnych paluszkach

Dziewczyny używa któraś z was tego serum https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...al-Push-Up.htm ? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy serio jest taki super jak piszą w opiniach
ja używam, ale biustu na pewno Ci nie powiększy tylko ujędrni skórę i jest bardzo wydajny używam już parę miesięcy i dopiero połowę zużyłam
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 19:34   #933
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hermiona17 Pokaż wiadomość
Tez sie przeciez mozesz wybrac loty samoloterm z Wizzair sa w granicach 100 zlotych w dwie strony czasami!! 200 wraz z bagazem! bo bagaz 15 kg kosztuje 70 zl, ! a jesli chodzi o angielski nie musisz znac perfekt, jakis hostel znalezc na jedna dwie noce i juz Nie wiem skad jestes ja z okolic Krakowa, planuje leciec z kolezanka jak cos to mozesz do nas dolaczyc i ceny nie sa ogromne bo np. ja mieszkam kolo Marsylii we Francji i wyprzedaze w lipcu wygladaly tak ze mozesz kupic buty po 3, euro!! kupilam sobie kozaki muszkieterki za 3 euro, botki za 4 euro w Angli ceny na wyprzedazach sa takie same po 2; 3; 4 funty! majatku nie musisz miec; )
Mam do ciebie kilka pytań związanych z tym wszystkim, bo mnie zachęciłaś też do wyjazdu i jestem trochę ciemna w tych sprawach , więc :
Na jakim lotnisku w Londynie wysiadasz ? Na miejscu poruszasz się autobusem czy autem ? Wyprzedaże są we wszystkich sklepach w Londynie ? Ile trwają takie wyprzedaże ? W jakich cenach są hotele ? Z jakiego lotniska wylatujesz ?

ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 19:35   #934
agusiownik
Zakorzenienie

straszne siano mam dzisiaj na głowie i to przez lokówkę muszę coś z nimi zrobić
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 19:41   #935
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
ja zaprzestaje robienia peelingów ,bo mam po nich pryszcze
Tak? I wcale nie będziesz robić peelingów, tylko mycie twarzy? Ja chyba też tak zrobię, nie ma peelingu, po którym byłoby fajnie, po każdym jest gorzej.

Dziewczyny, gdzie mogę znaleźć katalog Avonu online? Znacie jakąś taką stronę?

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-10-19 o 19:49
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 20:17   #936
ramoncia217
Wtajemniczenie

Ja po SPA

kąpiel
masaz syrenką
peeling buzki
balsam na ciało
krem na twarz
krem na dłonie ostatnio mi sie wyszuszyły

I to wszystko , jestem ostatnio przemecona chodze spać o 2 w nocy, i wstaje rano
ale wszystko muszę unormować..

Idę zara poszukac jeszcze rzeczy na mój wątek wymiankowy, i ooglądam filmiki na yt i spać
Stary 2010-10-19, 20:23   #937
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Mam do ciebie kilka pytań związanych z tym wszystkim, bo mnie zachęciłaś też do wyjazdu i jestem trochę ciemna w tych sprawach , więc :
Na jakim lotnisku w Londynie wysiadasz ? Na miejscu poruszasz się autobusem czy autem ? Wyprzedaże są we wszystkich sklepach w Londynie ? Ile trwają takie wyprzedaże ? W jakich cenach są hotele ? Z jakiego lotniska wylatujesz ?

a wiec tak moja droga musisz wejsc na stronke WIZZ AIR i tam pise jakie lotnisko, ja w Londynie jeszcze nie bylam, ale z WIZZ AIR latam do Paryza, jestem pewna ze WIZZ AIR pleci gdzies na najnmniejsze lotnisko KOLO LONDYNU , ale z kazdego lotniska bedziesz miala autobus do CENTRUM, tak jest w moim przypadku z Paryzem, lece na male lotnisko potem bus za 15 euro bo dojezdza sie jesczze z 1 h 30 min do centrum, jesli cxhodzi o wyprzedaze to we wszystkich sklepach sa w lutym i styczniu! po 80 procent, 70, nie to co w Polsce pisze 80 a bluzka raptem przeceniona z 3 zlote xD dlatego ja sie wybuieram tym razem do Angli, hostel znajdziesz pytajac na forach itp, albo w INternecie, jak juz bedziesz wiedziala gdzie bus cie wysadzi mozesz poszukac Jesli chodzi o Paryz to ja zawsze na nogach bo sklepy sa w centrum , centra handlowe tez w Angli naprawde nie wiem, ale zawsze mozna wziasc autobus Ja wylatuje zawsze z KATOWIC, ceny hoteli? mysle ze drogie lepsze sa HOSTELE, chodzi tylko o przenocowanie, z 8 funtow bedzie za noc, chociaz ja w Hiszpani w Barcelonie placilam 5 euro, ale musisz popytac na forum, dziewczyn ktore mieszkaja w Londynie zawsze moga Ci cos polecic!

-
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."
hermiona17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 20:30   #938
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Tak? I wcale nie będziesz robić peelingów, tylko mycie twarzy? Ja chyba też tak zrobię, nie ma peelingu, po którym byłoby fajnie, po każdym jest gorzej.

tu ?
http://www.katalogiavon.pl/

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 20:39   #939
angelinmyheart
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam z włoskiego i jestem padnięta. Nie mam siły na spamowanie, a dzisiaj duże planowałam. :/
Zaraz idę spać, bo zasnę na siedząco.
Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 20:45   #940
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja muszę poszukać u nas konsultantki avonu

jest fajnych kilka rzeczy i bym sobie zamówiła
Stary 2010-10-19, 20:55   #941
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Jejku, dzięki, nie wiem, czemu tego nie znalazłam, chociaż szukałam w google

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 21:02   #942
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez hermiona17 Pokaż wiadomość
a wiec tak moja droga musisz wejsc na stronke WIZZ AIR i tam pise jakie lotnisko, ja w Londynie jeszcze nie bylam, ale z WIZZ AIR latam do Paryza, jestem pewna ze WIZZ AIR pleci gdzies na najnmniejsze lotnisko KOLO LONDYNU , ale z kazdego lotniska bedziesz miala autobus do CENTRUM, tak jest w moim przypadku z Paryzem, lece na male lotnisko potem bus za 15 euro bo dojezdza sie jesczze z 1 h 30 min do centrum, jesli cxhodzi o wyprzedaze to we wszystkich sklepach sa w lutym i styczniu! po 80 procent, 70, nie to co w Polsce pisze 80 a bluzka raptem przeceniona z 3 zlote xD dlatego ja sie wybuieram tym razem do Angli, hostel znajdziesz pytajac na forach itp, albo w INternecie, jak juz bedziesz wiedziala gdzie bus cie wysadzi mozesz poszukac Jesli chodzi o Paryz to ja zawsze na nogach bo sklepy sa w centrum , centra handlowe tez w Angli naprawde nie wiem, ale zawsze mozna wziasc autobus Ja wylatuje zawsze z KATOWIC, ceny hoteli? mysle ze drogie lepsze sa HOSTELE, chodzi tylko o przenocowanie, z 8 funtow bedzie za noc, chociaz ja w Hiszpani w Barcelonie placilam 5 euro, ale musisz popytac na forum, dziewczyn ktore mieszkaja w Londynie zawsze moga Ci cos polecic!
Ja lecialam Ryanairem do Londynu, do Stansendt czy jakos tak. JEst to lotnisko 160km polozone od Londynu, po mnie przyjezdzala ta rodzina TZta u ktorej byl,wie cmialam to szczescie. Wiem, ze TZ sam jechal busem na lotnisko i kosztowalo go to 10funtow, takie busy kursuja dosc rzadko, on wylatywal o 6rano, a z domu musial wyjsc o 1.30 w nocy zeby doejchac na lotnisko taxi na dworzec, z dworca do busa lacznie chyba 16funtow mu poszlo, o 5.20 byl na lotnisku.
Wiem, ze te tansze linie wlasnie jak RY czy Wizzair laduja tylko na tym lotnisku niestety, tani bilet ma takie swoje wady
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-10-19 o 21:03
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 21:13   #943
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Integirl Pokaż wiadomość
no własnie ja też się zastanawiam, bo te kosmetyki bądź co bądź kosztują ale jeśli nie zaszkodza a pomogą to moze warto

a ja ogólnie mam dzień do niczego, nastrój straszny, nic sie nie chce, głowa boli, tylko jedzenie wciągam jak szalona, mam nadzieje że to tylko dziś, a jutro uczelnia od 9.45 do 19 a na 20dentysta - perspektywa świetne

trzymajcie się : *

Tak masz racje i zaluje ze juz dawno temu tak nie zrobilam tylko dopiero teraz

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Ja lecialam Ryanairem do Londynu, do Stansendt czy jakos tak. JEst to lotnisko 160km polozone od Londynu, po mnie przyjezdzala ta rodzina TZta u ktorej byl,wie cmialam to szczescie. Wiem, ze TZ sam jechal busem na lotnisko i kosztowalo go to 10funtow, takie busy kursuja dosc rzadko, on wylatywal o 6rano, a z domu musial wyjsc o 1.30 w nocy zeby doejchac na lotnisko taxi na dworzec, z dworca do busa lacznie chyba 16funtow mu poszlo, o 5.20 byl na lotnisku.
Wiem, ze te tansze linie wlasnie jak RY czy Wizzair laduja tylko na tym lotnisku niestety, tani bilet ma takie swoje wady

Tak do paryza ja dojezdzam 1 h ponad, i place 15 euro w 1 strone, ale to i tak mi sie oplaca bo lotnisko w centrum paryza Charles De Gaulle zeby sie z niego wydostac tez place za pociag 10 euro, w dodatku to jak dla mnie zbyt ogromne lotnisko ja lece w grudniu za 250 zl z bagazem i odprawa do Paryza. Wiec tak czy siak jest to lda mnie bardziej oplacalne, jesli chodzi o Anglie to ceny nawet za 39 zl jest bilet czasami z WIZZ AIR, do paryza natanszy za 69,

-
Stary 2010-10-19, 21:21   #944
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciła z pracy, jutro i w czwartek mam wolne.

dianulaa zależy, jaką wielkość Waxa chcesz kupić. Ja za średni zapłaciłam 17 zł, a za saszetkę (dla mnie na dwa użycia) to około 2 zł.

angelwithoutsoul skusiłaś mnie tym serum do biustu. Wiadomo, że żadne kosmetyki, ani tabletki Ci nie powiększą piersi, ale moim zdaniem nie ważna wielkość, ale ważny wygląd.
Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Ja też się skuszę Dziś albo jutro kupię sobie

To serum ma bardzo dobre opinie na KWC, a poza tym tutaj dziewczyny też je zachwalają Jestem ciekawa jakie bd efekty Nie licze na większy biust, a raczej o ujędrnienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ooo a przedłużasz paznokcie?

tak w ogóle to dzień dobry dziewczyny

Miałam przedłużane, ale gdy robiłam ostatnio korekte, to spiłowała mi je trochę i okazało się, że moje paznokcie już urosły i teraz już mam żele na swoich

hermiona17 Jeeeej fajna sprawa z tym londynem Chyba sobie pooglądam jak to wszystko wygląda cenowo

W ogóle jestem zła Moja siostra dzisiaj do mnie wpadła i wzięła mi wszystkie kosmetyki na wypryski i nie mam czego użyć Przez to, że nie mogę nic zrobić czuje się brzydka

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 21:28   #945
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hermiona17 to sie oplaca
ja lecialam z bagazem w dwie strony do Londynu za 350zl, ale ja mialam termin tydzien wczesniej rezerwowany,wiec nie ten z najtanszych niestety. A wyszloby mi to na jedno, bo tej rodzinie nic nie placilam, a tak to bym na bana wydala i zapewne bym si ezhubila gdzies bo TZ wtedy pracowal jak ja ladowalam, wiec sama to ja taka sierotka marysia spanikowalabym zapewne. Mi sie oplacalo, a teraz TZ mysli o Amsterdamie, bo wlasnie za 10dni jest wylot i powrot na 2dni za 60zl

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
To serum ma bardzo dobre opinie na KWC, a poza tym tutaj dziewczyny też je zachwalają Jestem ciekawa jakie bd efekty Nie licze na większy biust, a raczej o ujędrnienie

Miałam przedłużane, ale gdy robiłam ostatnio korekte, to spiłowała mi je trochę i okazało się, że moje paznokcie już urosły i teraz już mam żele na swoich

hermiona17 Jeeeej fajna sprawa z tym londynem Chyba sobie pooglądam jak to wszystko wygląda cenowo

W ogóle jestem zła Moja siostra dzisiaj do mnie wpadła i wzięła mi wszystkie kosmetyki na wypryski i nie mam czego użyć Przez to, że nie mogę nic zrobić czuje się brzydka
zele to swietna sprawa sama ciagle chodze na zelowanie, TZ zadowolony z dlugich pazurkow do drapania i ja, ze nie mysle czy sie polamia cyz nie + trwalosc lakieru, brak odpryskow, same plusy

pomysl, ze jak siostra ich nie miala Twoich kosmetykow to tez chodzila taka nijaka ale szczerze to Cie rozumiem, ja bym wlosy wyrwala jakby ktos bez mojej wiedzy zabral mi kosmetyki
Stary 2010-10-19, 21:31   #946
hermiona17
Raczkowanie

caate, angelwithoutsoul

jesli ktoras chce jechac a jest z okolic krk, lub katowic to moze sie ze mna i moja kolezanka zabrac jasne sama tez bym sie BALA!! mnie z Paryza zawsze siostra obiera takze sie nie boje, teraz jestem sama bo juz troche wprawy we Francji mam, co do Angli to bym sie bala sama dlatego z kolezanka chce leciec, w lipcu! bilet wlasnie niestety tak jest ze trzeba duzo wczesniej rezerwowac! bo ceny sie zmieniaja z dnia na dzien. Pozniej bede szukac jakiegos hostelu itp. Nakrecilam sie na Anglie bo gadalam z dziewczynami , francuskami ktore lataja na zakupy na wyprzedaze do Anglii, w dodatku latwo w Angli o mniejsze rozmiary bo anglicy przewaznie sa grubsi;p we fr wlasnie trudno i rozmiary 36, 38... i jak pisze 80 % taniej to rzeczywiscie to 80 jest

-
Stary 2010-10-19, 21:36   #947
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
hermiona17 to sie oplaca
ja lecialam z bagazem w dwie strony do Londynu za 350zl, ale ja mialam termin tydzien wczesniej rezerwowany,wiec nie ten z najtanszych niestety. A wyszloby mi to na jedno, bo tej rodzinie nic nie placilam, a tak to bym na bana wydala i zapewne bym si ezhubila gdzies bo TZ wtedy pracowal jak ja ladowalam, wiec sama to ja taka sierotka marysia spanikowalabym zapewne. Mi sie oplacalo, a teraz TZ mysli o Amsterdamie, bo wlasnie za 10dni jest wylot i powrot na 2dni za 60zl

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

zele to swietna sprawa sama ciagle chodze na zelowanie, TZ zadowolony z dlugich pazurkow do drapania i ja, ze nie mysle czy sie polamia cyz nie + trwalosc lakieru, brak odpryskow, same plusy

pomysl, ze jak siostra ich nie miala Twoich kosmetykow to tez chodzila taka nijaka ale szczerze to Cie rozumiem, ja bym wlosy wyrwala jakby ktos bez mojej wiedzy zabral mi kosmetyki

No masz racje, zwykłe paznokcie to ciężka sprawa. Zawsze jakiś odprysk, rozdwojane końcówki, albo co gorsza złamany paznokieć ;/ A przy żelach to nie tylko ładnie i estetycznie to wygląda, ale dużo wygody przy tym O nic nie trzeba się martwić

Ale jestem zła na nią Wzięła wszystko! Zostawiła mi tylko pastę cynkową... Napisałam jej esa, to nawet nie raczy odpisać

hermiona17 Kurcze fajnie sobie pojechać na zakupy do Londynu :big green: Ja jednak nie pojadę, bo nie wiem co bd robić za miesiąc, a co dopiero w lipcu w 2011 roku

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-10-19 o 21:41
Stary 2010-10-19, 21:38   #948
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

a próbowałaś peelingi enzymatyczne? od razu mówię,że ziaji nuno nie polecam,bo nic z twarzą nie robi,przynajmniej moją zna ktoś na prawdę dobry peeling enzymatyczny?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 21:48   #949
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
No masz racje, zwykłe paznokcie to ciężka sprawa. Zawsze jakiś odprysk, rozdwojane końcówki, albo co gorsza złamany paznokieć ;/ A przy żelach to nie tylko ładnie i estetycznie to wygląda, ale dużo wygody przy tym O nic nie trzeba się martwić

Ale jestem zła na nią Wzięła wszystko! Zostawiła mi tylko pastę cynkową... Napisałam jej esa, to nawet nie raczy odpisać

hermiona17 Kurcze fajnie sobie pojechać na zakupy do Londynu :big green: Ja jednak nie pojadę, bo nie wiem co bd robić za miesiąc, a co dopiero w lipcu w 2011 roku

ja zawsze lubie planowac przyszlosc;DD , ale jakby co to zawsze mozna sie do nas dolaczyc

-

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 21:56   #950
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
No to czas to zmienic

Ale wiesz, np. jedna z nich bodajze czerwona/rozowa (?) wkazdym razie jest na KWC i ma bardzo dobre opinie Ja jednak juz sie nie skusze na zadna. A jak ten spray dove? Zdzialal cuda?
A co do prezentu to ja bym wybrala jakis dobry kosmetyk chyba ze moze masz upatrzony akurat jakis ciuch/torebke

Takim to dobrze Chociaz ja tez nie mam co narzekac, dzis skonczylam prace 2godz wczesniej, w piatek to samo
no własnie nie mam nic upatrzonego

Cytat:
no to zalezy co kto lubi, ja bym sie cieszyla z perfum, jakiegos fajnego kompletu czapki i szalika na zime czy bizuterii, z pizzy rowniez

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

cos sie nam z zycia nalezy
Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Hej Nadrobiłam w końcu (;
Mam zamiar
kupić Masło Kakaowe z Ziaji, genialne jest, chyba pisałam o tym wcześniej :P

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Buahhot - Mała buteleczka Beyonce Heat u mnie w Sephorze kosztyje ok. 75 zł (;
dziękuję dziewczyny za pomysły
Cytat:
Dziewczynki mam dylemat, moze poradzicie Warto kuppic plaszczyk z sieciowki na zime taki lekko pikowany, wypelniony w 30% puchem ale nie majacy kaptura a jedynie taki wyzszy kolnierz za 269zl? TZ mowi ze jak mi sie podoba to zebym sie nie zastanawiala tylko kupowala dopoki sa a ja jakos nie wiem.. Czy to nie jest za duzo?
rozumiem, że to ma byc taki przejściowy płaszczyk? jesli tak to ja tez bym sie nie zastanawiała
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
co do prezentu- aktualnie chciałabym dostać pewnie coś do włosów
ale myślę że fajnym prezentem jest jakaś bizu (o ile znasz jej styl , co lubi ) albo perumy

ja dziś planuje wieksze spamowanie, ciekawe co z tego wyjdzie... a teraz idę piwko wypic, już tak dawno nie pilam masakra, ze mnie taki mega piwosz ale teraz bardzo ograniczam- do 2 w tygodniu
to ma być prezent dla mnie po prostu chyba nic nie potrzebuje skoro nie potrafie sie okreslic

Cytat:

ooo no to super, wkleje tutaj link dziewczyny, ktora robi paznokcie (kiedyś już wklejałam) moze cos Ci sie spodoba, bo niektore sa naprawde cudne
http://paznokciemoniki.dzs.pl/

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 22:02   #951
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Kochane
Jednak Was dziś nie nadrobię, takie zwariowane miałam popołudnie, że szok... Dentysta-znów ortodonta-do koleżanki(związane z miniprzedsiębiorstwem, które robimy)-do brata-znów do koleżanki-znów do brata i wróciłam po 20...No a potem mycie, serial i tak to zeszło..

Aaa i byłam u tego dentysty jednak i nic nie wziął za wizytę i nie potrzebuje tego płatnego zdjęcia I ogólnie taki świetny ! I ma super poczucie humoru i ja - osoba tak bojąca się nawet słowa dentysta - po raz pierwszy w życiu śmiała się w gabinecie dentystycznym! Taki śmieszny, fajny starszy gościu, który lubi straszyć pacjentów w taki sposób, że naprawdę człowiek się przerazi nie na żarty , a potem się śmieje z tego razem z nim Ale do sedna - okazało się, że mam ten najokropniejszy przypadek jeśli chodzi o "martwe" zęby - chodzi o to, że kiedyś miałam mieć robioną 7 kanałowo, ale zajęli się pierw 6 bo była w gorszym stanie, a z tamtym sytuacja się powiedzmy ustabilizowała i jakoś to ucichło ... I teraz dowiedziałam się, że mam na wpół martwą 7 - i, że to nie jest nic okropnego, że martwa, bo i tak nie udałoby się tego wyleczyć, bo tam się coś niefajnego porobiło - ale najgorsze jest to, że jakby była całkiem martwa, to można usunąć, nie boli i po problemie - bo nie ma nerwu - a tu ani tego ruszyć - bo nerw jest żywy i ja bym chyba dosłownie umarła z bólu na tym fotelu, ani leczyć bo nie da rady i dlatego to tak boli, bo nerw jeszcze żyje no makabra... A to taki ból jest, że naprawdę siedzieć i płakać, bo to tak rwie..Ale powiedział, że za 1,5tyg. mam przyjść i ma nadzieje, że będzie lepiej - na razie mi dał tam coś do zęba, co go będzie truło, tak żeby umartwić ten korzeń czy coś, żeby można było usunąć ....

A i przyszły mi dziś w końcu kosmetyki z Avonu Jutro już z rana wypróbuję tą kredkę wysuwaną z drobinkami, w ciągu dnia szczotkę wygładzającą, a wieczorkiem krem do stóp Jestem totalnie niecierpliwa

Dzisiejsze spamowanie:
- zielona herbata

Włosy:
- zero prostowania
- wieczorne mycie szamponem nawilżająco-regenerującym
- odżywka mocno nawilżająca na 15min.
- mgiełka Radical
- spray termoochronny

Twarz:
- filtr 50
- carmex na usta w ciągu dnia
- mikrofibra+żel peelingujący
- krem nawilżający od derm.+brevoxyl na noc
- wazelina kokosowa na usta na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- balsam
- krem do stóp witaminowy x2 +krem do rąk co jakiś czas

Ogólnie jutro muszę wstać o 5:30 I czeka mnie lekki zapiernicz na zajęciach praktycznych w schronisku, bo musimy pomyć, poukładać i popakować różne rzeczy, naczynia, dekoracje, jedzenie na jakiś bankiet.. A potem lecę z "moją asystentką" ( bo jestem w tym młodzieżowym miniprzedsiębiorstwie tak ładnie nazwana : dyrektor ds. marketingu ) po 5 różnych szkołach do dyrektorów, bądź wicedyrektorów na rozmowę o tym czym się zajmujemy i czy możemy wywiesić plakaty w ich szkołach i przejść się z ogłoszeniem po 2 wybranych klasach z każdego, że tak powiem poziomu nauczania - kl.1, 2, 3 itd. I muszę się jutro elegancko ubrać, ładnie pomalować oczka, i wyglądać profesjonalnie i ogólnie przekonać ich do naszej propozycji Bo ta moja koleżanka, to ona taka niemowa , się nic nie odezwie, ani nic tylko się będzie uśmiechać i ze mną chodzić, więc cała robota na mnie spadnie...Ale mam nadzieję, że chociaż elegancko się ubierze....

Także ja jak zwykle się rozpisałam przeokropnie i lecę spać za chwilę, bo muszę jednak chociaż trochę wyspana być... I nadrobię Was najprawdopodobniej w czwartek, bo jutro to mam latanie z tymi plakatami i ogłoszeniami , a popołudniu urodziny 5, czy 6-letniej siostrzenicy mojego Tż'a - wybaczcie ale nigdy nie pamiętam, bo ona i tak wygląda na mniej niż ma , ale jest kochana i mnie uwielbia ponad życie i zawsze się pyta Tż'a "Marcinku, a gdzie jest Ola? Nie przyprowadziłeś jej? No to po co sam przyszedłeś, kocham Cię wujku ale Olę też koocham przecież wiesz" i taką minkę fajną robi - wiem, bo zawsze Tż mi powtarza Albo idzie np. do kuchni, Tż sobie z siostrą rozmawia i np. pali a ona tak "Wujkuu a oglądniesz ze mną Scooby Doo?" a on mówi, że już to oglądał i że teraz rozmawia z jej mamusią itd. a ona ma wtedy taką słodką obrażoną minkę i takie coś "No wiesz coo, a Olusia, to ze mną ogląda z 5 razy to samo i bawi się ze mną w Barbie, ja chcę, żeby ona zawsze z tobą tu była"

No już nie gadam, nie marudzę Idę spać , dobranoc Piękności!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 22:13   #952
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
no własnie nie mam nic upatrzonego

dziękuję dziewczyny za pomysły

rozumiem, że to ma byc taki przejściowy płaszczyk? jesli tak to ja tez bym sie nie zastanawiała

to ma być prezent dla mnie po prostu chyba nic nie potrzebuje skoro nie potrafie sie okreslic

ooo no to super, wkleje tutaj link dziewczyny, ktora robi paznokcie (kiedyś już wklejałam) moze cos Ci sie spodoba, bo niektore sa naprawde cudne
http://paznokciemoniki.dzs.pl/

Jeeejku ale śliczne Właśnie myślałam o takim zwykły frenchu, a na tym czwartym palcu jakiś kwiatek, albo jakiś inny wzorek

Dobra dziewczyny ja mykam spać, bo jutro o 5:30 trzeba wstawać
Także dobranoc

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-10-19 o 22:15
Stary 2010-10-19, 22:16   #953
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Jeeejku ale śliczne Właśnie myślałam o takim zwykły frenchu, a na tym czwartym palcu jakiś kwiatek, albo jakiś inny wzorek
mi też się bardzo podobają frenche są piekne pokaż jak już zrobisz

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-20, 06:41   #954
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień dobry piękne Ja już w pracy od 7

Cytat:
mi też się bardzo podobają frenche są piekne pokaż jak już zrobisz

Oki pokaże

W ogóle wczoraj pisałam, że moja siostra mi ukradła maści/żele na wypryski, a okazało się, że to ja po prostu je położyłam w innym miejscu Ale ze mnie blondynka
Używacie może brevoxylu? Działa on na was? Bo ja używam już jakiś czas i powiem wam, że jedna blizna po trądziku mi prawie cała zeszła Ale jeśli chodzi o pryszcze, to nie wiem czy tak świetnie działa... Rano jak się budze to mam je mocno zaczerwienione. Może potrzebuje czasu Jak na was skutkuje?

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-10-20, 06:54   #955
magne
Zadomowienie

Cytat:

Teraz myję twarz żelem, później tonik ,krem i zel S.O.S z under twenty na pryszcze i twarz wraca do normy Moja twarz chyba nie lubi tych maseczek i peelingów. I postanawiam już nie majstrować. Peeling będę robić tylko na nos.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 08:28   #956
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

buahhot masz racje piękne te paznokcie. Sama bym sobie taki french zrobiła.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 12:15   #957
caate
Zakorzenienie

GG do caate

_Alessandra ciesze sie, ze juz lepiej

mam prosbe dziewczyny, ktore zdj lepiej wyglada?(nie musi Wam sie podobac, mi chodzi tylko o ocenienie efektu graficznego)
1
2
i miedzy tymi:
3
4

tego 'evefox' nie bedzie, to tylko Picasa sama dodalam, bo zapomnialam wylaczyc
bede wdzieczna za opinie, chce wywolac je w formacie a3 albo a2 i mam dylemat, a troche kosztuje taki format, dlatego pytam Was o zdanie

od 8rano nie moge dodzwonic sie do szpitala, zeby wujka na kontrole umowic
Stary 2010-10-20, 12:44   #958
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

cudne zdjęcia,
dla mnie zdecydowanie 2 i 4
Stary 2010-10-20, 13:32   #959
pannanatalia
Rozeznanie

Shadii http://www.pl.avon.com/PRSuite/eBroc...pgnYrNr=201014
pannanatalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 14:32   #960
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
cudne zdjęcia,
dla mnie zdecydowanie 2 i 4
dzieki
czekam jeszcze na decyzje tzta, jak wroci z zajec, bo to ma wisiec u niego w pokoju wiec musi tez miec prawo glosu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości