|
|
#2161 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XIX
|
|
#2163 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nienadanzam ...to przez ich troje na pewno ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- a wiecie ze w krakowie jest szmateks "Ich Stroje"
|
|
#2164 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2165 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wyspowiadał się czy nie? Bo to ważny problem jest ![]() Ej, ktoś mi ukradł parasol na wydziale! To się wkur*iłam i też czyjś zwinęłam
|
|
|
|
|
#2168 |
|
grozi wypollizowaniem
|
miciel-zastanawiałam sie skad Twój nick?
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2172 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() przegapiłam
|
|
#2173 |
|
Nindżopesz
|
Ja też nie
Dobra, jeszcze raz: mam być zbita za usunięcie fotek. Ale jak mogłam usunąć fotki, których nie było Chyba, że mówimy o nk bo tam wykasowałam wsio w cholerę. No bo po co mi nk, o.
|
|
|
|
#2174 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
chodzi mi o tró fotki
|
|
|
#2176 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jusuuuu...ni mom siły do was
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- fogle to jestem jakas zuuaaaaaaaaaa ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- chcem gorset sie znaczy bez cyców taki
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2178 | ||
|
Zakorzenienie
|
przeziębienie mnie bierze
![]() Cytat:
W łodzi jest centrum handlowe Manufaktura. I lumpeks MałaFaktura Cytat:
![]() Zostałam pojechana za to, że ośmieliłam się głośno powiedzieć, ze nie lubię zdrobnień ani słówka "seksik" - nagle się wszystkie wstawiły za i stwierdziły, że lubią "seksik" i zdrobnienia z mężusiami, bo bez tego to straszne sztywniactwo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-20 o 19:03 |
||
|
|
|
#2179 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ide się frustrować w dodatku małż chory
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, Polly (za małża)
![]() Zdrowia! BTW, też nie znoszę zdrobnień. Żygać się chce, jak słyszę jakeś.... |
|
|
|
#2181 |
|
Nindżopesz
|
Aaa... bo ja się nagle taka incognito zrobiłam...
Maja, Ty sztywniaro
|
|
|
|
#2182 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mama prenumeruje TS od początku chyba Cytat:
![]() Mam fajną rózgę, to się nią chwalę ![]() Obawiam się, że ona na śtućne to nawet nie spojrzy Z resztą zawsze lubiła "gwiazdorzyć" i wszystko miała najlepsze i najładniejsze i najnowsze ![]() Cytat:
Pierogi z dyniowym farszem (dynia, bułka tarta, parmezan, oliwa, gałka, sól i pieprz), pyzy (gotowane w wodzie) z dyni, mąki ryżowej, kukurydzianej i jaja (z sosem ze szpinaku i parmezanu), krem z dyni, bulionu warzywnego, cebuli, czosnku, oleju, curry (zmiksowany na gładko) Fajne nieraz przepisy mają, no ale czasami jak ze składnikami popłyną, to taką minę robię ---> Szczególnie, gdy dania poleca szef kuchni w Sobieskim albo innej Królikarni ![]() Kawał ch*ja z Ciebie Cytat:
Cytat:
Cytat:
A "filmik" z piciem wina to gdzie był? ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze usłyszałam: "Maja...sorry, ale w takim razie jaki wyraz musi zostać użyty przez faceta żebyś się zgodziła na "seksik" :P ???" A ja na to "Wolę działać niż gadać" Laska(kolejna): "Rozumiem, że nie chcesz, aby facet się pytał "Czy masz ochotę na seksik?" tylko od razu zabierał się do rzeczy? gorzej jeżeli to będzie w sytuacji, w której Ty się tego nie spodziewasz... Ja: "na samo słowo "seksik" już by mi się odechciało "Jakoś chyba wolałabym, żeby tacy szataniści, jak na przykład TEN nie pindolili o seksikach i "całowaniu stópulek", tylko brali się do roboty
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-20 o 19:25 |
||
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wsztstkim hi
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam
![]() I jeszcze coś wiem w związku z TS ale to już na priva poślę jak ktoś chce
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2188 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
chodź do kameny
![]() bo bezcycne fajne som np. tu: http://www.corsets-uk.com/underbust-corsets.html są dobre nie daj się Cytat:
![]() rozumiem, że zdrobnień się czasem używa (bo się używa) ale żeby na siłę bo sztywniactwo? ![]() Cytat:
![]() nie wypominając, ktoś fogle nie wkleił swoich fot ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- dzizas, na słowo "seksik" też by mi się odechciało ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- http://demotywatory.pl/2181559/Harry-Potter-ewolucja
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-10-20 o 19:44 |
||
|
|
|
#2189 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za późno ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2190 | ||
|
Zakorzenienie
|
po co i tak nie zrobię
, lepienie pierogów mi nie wychodzi, tzn. wychodzi, ale ja lepię cały dzień, a P. zżera na jedno posiedzenie ![]() Cytat:
ulubione słowo P. i mojej teściowej i wiesz co zadziałało, jak tylko słyszę to słowo nieważne w jakim kontekście odpowiadam Nie, ja NIC nie muszę, Cytat:
miałam b. podobne, skórzane i prawie nowe pojechały na wieś
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

...to przez ich troje na pewno
Na to ja, że jest mięczakiem i że to go nie uleczy. I wtedy podeszła Doda i myslałam, że mi przywali, a ona powiedziała, że ładnie pachnę 

Chyba, że mówimy o nk bo tam wykasowałam wsio w cholerę. No bo po co mi nk, o.
sie znaczy bez cyców taki 
Szczególnie, gdy dania poleca szef kuchni w Sobieskim albo innej Królikarni
"