Twister!!!!! - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-20, 20:25   #2131
kwasiorek
Raczkowanie

Dot.: Twister!!!!!

[QUOTE=samselka24;22783250]witam Twisterki!!! jestem tu nowa ale dzieki wam zakupiłam to cudo. przeczytałam wszystkie wypowiedzi i od wczoraj zaczełam tylko odpowiedzcie szczerze to naprawde działa? mój problem to odstający brzuch który został mi po ciąży. Co prawda nie jestem systematyczna w ćwiczniach ale WAM obiecuję, że od dziś jestem, ZAKRĘCONA,ZAKRĘCONA przez twisterka heh. Tylko odpowiedzcie szczerze!!!! ile wam już ubyło i czy pozbędę się brzuszka

wiesz co nie chce Cie zniechecac, ale z tego co dziewczyny systematycznie krecace pisaly, to brzuszka dzieki temu nie zgubisz.. Wyrobisz sobie ladna talie, nie bedzie boczkow, ale na brzuszek to chyba nie... na brzuch polecam 8 minute abs
kwasiorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-20, 21:34   #2132
samselka24
BAN stały

dzięki. no to do roboty,trzeba się w końcu wziać za siebie. a jaką dietkę najbardziej polecacie?
samselka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-21, 14:11   #2133
wiosna007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez samselka24 Pokaż wiadomość
dzięki. no to do roboty,trzeba się w końcu wziać za siebie. a jaką dietkę najbardziej polecacie?
DUKAN działa cuda podobno... sama nie próbowałam, ale znajome opowiadają niestworzone historie i tej diecie...
Stary 2010-10-21, 18:05   #2134
niunia_ona
Zakorzenienie

a mnie twister nudzi.. i jak jeszcze efektow zbytnio nie widze to juz ogole sily opadaja!

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-21, 19:46   #2135
samselka24
BAN stały

hm...słyszałam coś na temat Dukana no warto poczytac... ale mnie zastanawia też dieta punktowaco wy na to?
samselka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-21, 22:25   #2136
anka_bunio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
a mnie twister nudzi.. i jak jeszcze efektow zbytnio nie widze to juz ogole sily opadaja!
witaj w klubie dlatego oddałam mój pożyczony twister i zabieram się do zakupu innego sprzętu. Może rowerek?
Jeżeli twierdzisz, że natura zaprojektowała Cię abyś jadł mięso, to najpierw zabij własnoręcznie to co zamierzasz zjeść. Zrób to, uzbrojony jednak tylko w to, w co wyposażyła Cię natura, bez pomocy noża, tasaka czy topora.

Kot przybity do drzwi urzędu. Poszukuję sprawcy
anka_bunio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 11:02   #2137
Mariolcia =P
Zakorzenienie

hej tak dukan jest super, sama schudlam 6kg a teraz postanowilam wrocic do twisterka bo kupilam a po czasie, krotkim niestety, sie zniechecilam. Dodatkowo 5 razy w tygodniu jezdze 45 minut na rowerku stacjonarnym i planuje robic 8min legs i abs, lub tamilee co lepsze?

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 14:02   #2138
venealin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
hej tak dukan jest super, sama schudlam 6kg a teraz postanowilam wrocic do twisterka bo kupilam a po czasie, krotkim niestety, sie zniechecilam. Dodatkowo 5 razy w tygodniu jezdze 45 minut na rowerku stacjonarnym i planuje robic 8min legs i abs, lub tamilee co lepsze?
Myślę, że mimo wszystko Tamilee - po niej nawet zakwasy miałam, a po 8 min nic nie drgnęło
- niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie
- uczę się zdrowego odżywiania
- dbam o cerę
- PIJĘ DUŻO WODY
venealin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-24, 18:00   #2139
_basia
Zadomowienie

Cześć!
Chciałabym sobie kupić TWISTER, tylko nie wiem jaki...
Cenowo do 50zł ( chciałabym taki mały przenośny ) .
Jest ich pełno na internecie z licznikami itp. , co byście mi poleciły ?
Macie jakieś sprawdzone które wartko kupić?
_basia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-24, 18:08   #2140
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _basia Pokaż wiadomość
Cześć!
Chciałabym sobie kupić TWISTER, tylko nie wiem jaki...
Cenowo do 50zł ( chciałabym taki mały przenośny ) .
Jest ich pełno na internecie z licznikami itp. , co byście mi poleciły ?
Macie jakieś sprawdzone które wartko kupić?
zwykly starczy xd
nie ma co za droogo, i tak efekty sa takie same jak u tych drozszych ;]

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2010-10-24, 18:15   #2141
_basia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
zwykly starczy xd
nie ma co za droogo, i tak efekty sa takie same jak u tych drozszych ;]
Ok, ale jaki jest lepszy: z linkami czy bez?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-24, 18:59   #2142
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, ale jaki jest lepszy: z linkami czy bez?
bez starczy xd :P lepiej sie podeprzesz sciany i jedziesz znaczy krecisz i o wiele lepiej

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2010-10-28, 23:20   #2143
kwasiorek
Raczkowanie

Ja chyba wróce do ćwiczeń na twisterku, brakuje mi ich Z moim byłym wróciliśmy do siebie tydzień po zerwaniu, na razie jest cudownie, ale wiem, że prędzej czy później będzie jak dawniej i trzeba bedzie ten związek zakończyć znowu (no chyba że oboje zrobimy wszystko by było inaczej). Póki co cieszę się, że mogę z nim spędzić jeszcze trochę czasu. Dziewczyny piszcie o efektach!! co jak co ale gdy widzimy efekty to to nas motywuje najbardziej
kwasiorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-09, 21:34   #2144
dzaga1989
Zakorzenienie

Dziewczyny ćwiczące na twisterze, powiedzcie mi, czy jest to urządzenie dobre na rozgrzewkę? O co chodzi...Mam w domciu stepper. Niestety strasznie skrzypi! Mieszkam w małym M2 w pokoju ze swoim facetem + współlokator w drugim pokoju, więc to skrzypienie naprawdę dobija. Mi ono nie przeszkadza, ale jeden czyta, drugi ogląda TV i wiecie...Trzy dni temu zaczęłam robić A6W ale wiem że da małe efekty bez rozgrzewki. No i pomyślałam o zakupie twistera. Da radę?
Stary 2010-12-09, 21:50   #2145
grewana
Wtajemniczenie

To ja jeszcze zapytam o wytrzymałość takiego sprzętu zastanawiam się nad zakupem, ale jak tak patrzę na te twistery to one raczej mało solidnie wyglądają :/

Nikt już nie ćwiczy na twisterze?

Edytowane przez grewana
Czas edycji: 2010-12-29 o 11:54
grewana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-04, 13:05   #2146
lilak
Raczkowanie

Hej.
U mnie totalna porażka. Tak pilnowałam, by nie stracić efektów, które osiągnęłam dzięki ćwiczeniom, w dużej mierze dzięki twisterkowi...; ćwiczyłam regularnie. Cieszyłam się z tego, jak fajnie zaczęłam wyglądać. I klops.
Okazało się, że muszę mieć operację, nie mogłam ćwiczyć z powodu szwów, później doszły kolejne, mniejsze zabiegi. Czas mijał, odwykłam od ćwiczeń i proszę... Brzusiak zaczął się znowu pokazywać, pośladki też się zbuntowały.
Wracam do ćwiczeń!!!!! Będę dla siebie surowa, by ćwiczyć systematycznie. Zaczęłam od nowa. Nie ma co się załamywać, do lata jeszcze kawał czasu! Zdążę.
Powodzenia i Wam życzę!
lilak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-04, 16:05   #2147
dzaga1989
Zakorzenienie

Hej dziewczyny! Jakoś cicho tu było, ale widzę, że jednak ktoś tu ciągle zagląda i ktoś ćwiczy na twisterku Osobiście zakochałam się w tym urządzeniu. Mam je dopiero 3 tygodnie, ale w połączeniu z A6W działa cuda. Już 2cm w brzuszku mi ubyło i 1cm w udach. A przecież święta były! Jadłam ciacha i inne smakołyki, piłam piwko. A tu taka niespodzianka! Teraz zamówiłam kolejny mamie i powinien jej na dniach przyjść. A jak długo ćwiczycie? Ja na razie tylko 15minut dla rozgrzewki przed A6W. Na więcej na razie nie mam czasu
Stary 2011-01-06, 13:08   #2148
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

hej
kupilam twister kilka dni temu i cwicze.
mam nadzieje ze pomoze na te okropne boczki i wymodeluje troche uda, jak myslicie?
przy moim trybie zycia, szkola na 2 zmiane, rano nauka, wieczorem od razu w spanie praktycznie, nie mam zbyt wiele czasu na inne cwiczenia.
Stary 2011-01-07, 13:14   #2149
lilak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze pomoze na te okropne boczki i wymodeluje troche uda, jak myslicie? .
Mnie właśnie pomógł na górną partię ud, "zbiły" się i wysmukliły (łącznie z tyłeczkiem, który zdobił się sprężysty). U mnie efekt w stosunku do wcześniejszego mojego wyglądu był duży, nie spodziewałam się wtedy, że aż taki efekt może dać taki zwykły krążek (twister) - bo na początku innych ćwiczeń nie stosowałam. Po paru miesiącach zaczęłam chodzić w dopasowanych jeansach, a osoby które nie wiedziały, ze ćwiczę na twisterku zaczęły zwracać uwagę na mój tyłeczek i pytać jak to osiągnęłam. Byłam z tego OGROMNIE zadowolona. Ale ćwiczyłam dzień w dzień.
Potem był czas, że nie mogłam ćwiczyć (operacja), wypadłam z rytmu i od nowa muszę nadgonić do tego efektu... Jednak świadomość, że można to osiągnąć, motywuje.
Co tu dużo mówić..., gnam na twister.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 22:23   #2150
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilak Pokaż wiadomość
Mnie właśnie pomógł na górną partię ud, "zbiły" się i wysmukliły (łącznie z tyłeczkiem, który zdobił się sprężysty). U mnie efekt w stosunku do wcześniejszego mojego wyglądu był duży, nie spodziewałam się wtedy, że aż taki efekt może dać taki zwykły krążek (twister) - bo na początku innych ćwiczeń nie stosowałam. Po paru miesiącach zaczęłam chodzić w dopasowanych jeansach, a osoby które nie wiedziały, ze ćwiczę na twisterku zaczęły zwracać uwagę na mój tyłeczek i pytać jak to osiągnęłam. Byłam z tego OGROMNIE zadowolona. Ale ćwiczyłam dzień w dzień.
Potem był czas, że nie mogłam ćwiczyć (operacja), wypadłam z rytmu i od nowa muszę nadgonić do tego efektu... Jednak świadomość, że można to osiągnąć, motywuje.
Co tu dużo mówić..., gnam na twister.
A możesz zdradzić jak dokładnie Twój trening wyglądał? Jak długo ćwiczyłaś na twisterku, czy byłaś na jakiejś diecie lub ile średnio kalorii spożywałaś (srednio ) i czy później robiłaś jakieś inne ćwiczonka?
Stary 2011-01-08, 11:14   #2151
lilak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
A możesz zdradzić jak dokładnie Twój trening wyglądał? Jak długo ćwiczyłaś na twisterku, czy byłaś na jakiejś diecie lub ile średnio kalorii spożywałaś (srednio ) i czy później robiłaś jakieś inne ćwiczonka?
Na diecie nie byłam. Ogólnie, jak mam apetyt to jem. Przy czym nie objadam się jakoś wielce. Choć czasem zdarzy mi się też "zajadać stres".
Ćwiczyłam 20 minut dziennie. Początki były nieregularne, nie zawsze chciało mi się ćwiczyć, różnie też bywało z czasem poświęconym na ćwiczenia. Kiedy zaczęłam odczuwać, że krążek dobrze mi służy, zaczęłam zasuwać już systematycznie po 20 minut dziennie.
Dobra muzyka w tle, zawsze woda mineralna w zasięgu ręki. Taki łyk wody podczas ćwiczeń dobrze mi robi. Wolałam robić obroty nie za szybkie, ale dokładne; co jakiś czas zmieniałam tempo na szybsze. Kiedy się zmęczyłam, robiłam sobie takie zatrzymanie się w skręcie, przytrzymywałam skręt, zatrzymując się w takim napięciu mięśni, bardzo wolno, raz w lewo raz w prawo.
Tak mi sie po prostu dobrze ćwiczyło. Najlepiej znaleźć własne tempo, w którym będzie się dobrze czuło.
Ułożę sobie listę piosenek do słuchania, naleję do kubasa wody i będę sunęła w kierunku twisterka, bo właśnie ochota mnie wzięła.
Stary 2011-01-08, 11:34   #2152
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Na diecie nie byłam. Ogólnie, jak mam apetyt to jem. Przy czym nie objadam się jakoś wielce. Choć czasem zdarzy mi się też "zajadać stres".
Ćwiczyłam 20 minut dziennie. Początki były nieregularne, nie zawsze chciało mi się ćwiczyć, różnie też bywało z czasem poświęconym na ćwiczenia. Kiedy zaczęłam odczuwać, że krążek dobrze mi służy, zaczęłam zasuwać już systematycznie po 20 minut dziennie.
Dobra muzyka w tle, zawsze woda mineralna w zasięgu ręki. Taki łyk wody podczas ćwiczeń dobrze mi robi. Wolałam robić obroty nie za szybkie, ale dokładne; co jakiś czas zmieniałam tempo na szybsze. Kiedy się zmęczyłam, robiłam sobie takie zatrzymanie się w skręcie, przytrzymywałam skręt, zatrzymując się w takim napięciu mięśni, bardzo wolno, raz w lewo raz w prawo.
Tak mi sie po prostu dobrze ćwiczyło. Najlepiej znaleźć własne tempo, w którym będzie się dobrze czuło.
Ułożę sobie listę piosenek do słuchania, naleję do kubasa wody i będę sunęła w kierunku twisterka, bo właśnie ochota mnie wzięła.
super, nie wiedziałam, że twister może zdziałac takie cuda, a ja do niego tak niechętni pochodze
Mam jeszcze tylko pytanie, jak ćwiczyłaś? Ręce miałaś luzem, czy trzymałaś sie framugi/szafy, a może ćwiczyłaś z linkami/ciężarkami?
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-08, 12:22   #2153
lilak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
super, nie wiedziałam, że twister może zdziałac takie cuda, a ja do niego tak niechętni pochodze
Mam jeszcze tylko pytanie, jak ćwiczyłaś? Ręce miałaś luzem, czy trzymałaś sie framugi/szafy, a może ćwiczyłaś z linkami/ciężarkami?
W moim przypadku zdziałał bardzo dużo. Okazał się dobry właśnie ma moje problemy, czyli talia, górna partia ud i tyłek -no nie miał on wcześniej ładnego kształtu... Z początku ćwiczyłam tylko i wyłącznie na twisterze, dlatego miałam pewność, że to on mi pomaga.
Niektórzy trzymają się framugi czy szafy, ja nie trzymam się niczego, linek, ciężarków nie stosuję.
Wybierz formę Tobie wygodniejszą. Mnie wygodniej z wolnymi rękami, więc trochę tymi łapciami naturalnie wywijam przy skrętach. Ale zawsze pilnuję, by tak jak ćwiczę ustawiona przodem do okna, tak żeby górna partia ciała pozostawała do niego przodem, a żeby pracowały bioderka wraz z dolą częścią. Jak czuję jakieś napięcie mięśni ud i tyłeczka, to uznaję, że jest dobrze.
Mój dzisiejszy plan zrealizowany. Twister był w użyciu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-08, 20:31   #2154
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
W moim przypadku zdziałał bardzo dużo. Okazał się dobry właśnie ma moje problemy, czyli talia, górna partia ud i tyłek -no nie miał on wcześniej ładnego kształtu... Z początku ćwiczyłam tylko i wyłącznie na twisterze, dlatego miałam pewność, że to on mi pomaga.
Niektórzy trzymają się framugi czy szafy, ja nie trzymam się niczego, linek, ciężarków nie stosuję.
Wybierz formę Tobie wygodniejszą. Mnie wygodniej z wolnymi rękami, więc trochę tymi łapciami naturalnie wywijam przy skrętach. Ale zawsze pilnuję, by tak jak ćwiczę ustawiona przodem do okna, tak żeby górna partia ciała pozostawała do niego przodem, a żeby pracowały bioderka wraz z dolą częścią. Jak czuję jakieś napięcie mięśni ud i tyłeczka, to uznaję, że jest dobrze.
Mój dzisiejszy plan zrealizowany. Twister był w użyciu.
U mnie też codziennie Pokochałam to urządzonko! Ale powiedz mi jeszcze lilak jak konkretnie twister działa na Twój brzuch. Bo po tej mojej A6W mało mi się spala tłuszczyku. A Tobie po samym twisterku spadały centymetry w brzuszku? Bo jeśli tak to już po skończeniu tej szóstki nie będę zaczynać jej drugi raz.
Stary 2011-01-08, 21:01   #2155
_basia
Zadomowienie

Właśnie, Dziewczyny jak to jest? Czy dzięki ćwiczeniom na twisterze spalę tkankę tłuszczową na brzuchu ? A co z wałkami na plecach, też je spalę ?
Talia będzie ładniejsza czy tylko brzuch spalony ?
Stary 2011-01-08, 23:02   #2156
lilak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
U mnie też codziennie Pokochałam to urządzonko! Ale powiedz mi jeszcze lilak jak konkretnie twister działa na Twój brzuch. Bo po tej mojej A6W mało mi się spala tłuszczyku. A Tobie po samym twisterku spadały centymetry w brzuszku? Bo jeśli tak to już po skończeniu tej szóstki nie będę zaczynać jej drugi raz.
U mnie talia "zeszła" pięknie tj. ubyło centymetrów, wcięcie w talii się powiększyło- cacuś. Tylko na twisterku. Natomiast sam brzuszek nie zniknął już w takim stopniu. Myślę, że na brzuszek trzeba zastosować dodatkowe ćwiczenia. Ponieważ talia bardzo mi się wtedy wyszczupliła, a taki nadmiarek tłuszczyku na brzuchu, pod pępuchem został.
Dlatego po czasie, jak już miałam wypracowane efekty z twisterka, zaczęłam dodawać sobie inne ćwiczenia, na brzuch właśnie.
Stary 2011-01-08, 23:39   #2157
Kitka:)
CABIN CREW

ja pokornie po sporej przerwie powracam do twistera... mam zamiar ćwiczyć na zmianę- jednego dnia twister , nastepnego hula hop... mam nadzieje ze zlikwiduje boczki i wyrobie znowu talię...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-09, 07:49   #2158
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie, Dziewczyny jak to jest? Czy dzięki ćwiczeniom na twisterze spalę tkankę tłuszczową na brzuchu ? A co z wałkami na plecach, też je spalę ?
Talia będzie ładniejsza czy tylko brzuch spalony ?
Basiu, wydaje mi się, że gdy będziesz ćwiczyć bez żadnego opierania się o ścianę, to będziesz musiała "blokować" obroty rękami (nie wiem czy wiesz o co chodzi, ciężko to wytłumaczyć, łatwiej pokazać )to wtedy będą plecki i ramiona pracowały
Dla Ciebie i oczywiście dla innych zakręconych na twisterze dziewuszek prezent http://www.youtube.com/watch?v=rEFA1bcF_ro Wiele sposobów na ćwiczenie.

Cytat:
U mnie talia "zeszła" pięknie tj. ubyło centymetrów, wcięcie w talii się powiększyło- cacuś. Tylko na twisterku. Natomiast sam brzuszek nie zniknął już w takim stopniu. Myślę, że na brzuszek trzeba zastosować dodatkowe ćwiczenia. Ponieważ talia bardzo mi się wtedy wyszczupliła, a taki nadmiarek tłuszczyku na brzuchu, pod pępuchem został.
Dlatego po czasie, jak już miałam wypracowane efekty z twisterka, zaczęłam dodawać sobie inne ćwiczenia, na brzuch właśnie.
Dziękuję za info To ja może zwykłe albo skośne brzuszki będę robić Niby robię tą A6W ale widzę, że mi się masakrycznie mięśnie rozrastają. A chcę po prostu tej oponki się pozbyć
Stary 2011-01-09, 08:57   #2159
malakas
Raczkowanie

Mam pytanie czy któras z was wie jak w twisterze wymienic baterie?? Jak go otworzyć?? Najbardziej mi zalezy na naoliwioniu go w środku bo strasznie skrzypi ale nie wiem jak go się otwiera a instrukcję wyrzuciłam. Mam taki tradycjny twister z allegr biało niebieski z licznikiem
malakas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-09, 09:04   #2160
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malakas Pokaż wiadomość
Mam pytanie czy któras z was wie jak w twisterze wymienic baterie?? Jak go otworzyć?? Najbardziej mi zalezy na naoliwioniu go w środku bo strasznie skrzypi ale nie wiem jak go się otwiera a instrukcję wyrzuciłam. Mam taki tradycjny twister z allegr biało niebieski z licznikiem
Ja mam bez licznika, ale mam taką śrubę pod spodem, którą chyba da się odkręcić odpowiednim kluczem. No a szacując rozmiary twistera to pewno wchodzi tam taka mała okrągła bateryjka jak w zegarkach na rękę.

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości