|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Raczkowanie
|
Dot.: Twister!!!!!
[QUOTE=samselka24;22783250]witam Twisterki!!! jestem tu nowa ale dzieki wam zakupiłam to cudo
![]() ![]() ![]() wiesz co nie chce Cie zniechecac, ale z tego co dziewczyny systematycznie krecace pisaly, to brzuszka dzieki temu nie zgubisz.. Wyrobisz sobie ladna talie, nie bedzie boczkow, ale na brzuszek to chyba nie... na brzuch polecam 8 minute abs |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
BAN stały
|
dzięki. no to do roboty,trzeba się w końcu wziać za siebie. a jaką dietkę najbardziej polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2133 |
Raczkowanie
|
DUKAN działa cuda podobno... sama nie próbowałam, ale znajome opowiadają niestworzone historie i tej diecie...
![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
a mnie twister nudzi.. i jak jeszcze efektow zbytnio nie widze to juz ogole sily opadaja!
![]() |
#2135 |
BAN stały
|
hm...słyszałam coś na temat Dukana no warto poczytac... ale mnie zastanawia też dieta punktowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Jeżeli twierdzisz, że natura zaprojektowała Cię abyś jadł mięso, to najpierw zabij własnoręcznie to co zamierzasz zjeść. Zrób to, uzbrojony jednak tylko w to, w co wyposażyła Cię natura, bez pomocy noża, tasaka czy topora. Kot przybity do drzwi urzędu. Poszukuję sprawcy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#2138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia ![]() 175cm/64,5 kg ![]() - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Chciałabym sobie kupić TWISTER, tylko nie wiem jaki... Cenowo do 50zł ( chciałabym taki mały przenośny ) . Jest ich pełno na internecie z licznikami itp. , co byście mi poleciły ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma co za droogo, i tak efekty sa takie same jak u tych drozszych ;]
![]() |
![]() |
#2141 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
bez starczy xd :P lepiej sie podeprzesz sciany i jedziesz
![]() ![]()
![]() |
#2143 |
Raczkowanie
|
Ja chyba wróce do ćwiczeń na twisterku, brakuje mi ich
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ćwiczące na twisterze, powiedzcie mi, czy jest to urządzenie dobre na rozgrzewkę? O co chodzi...Mam w domciu stepper. Niestety strasznie skrzypi! Mieszkam w małym M2 w pokoju ze swoim facetem + współlokator w drugim pokoju, więc to skrzypienie naprawdę dobija. Mi ono nie przeszkadza, ale jeden czyta, drugi ogląda TV i wiecie...Trzy dni temu zaczęłam robić A6W ale wiem że da małe efekty bez rozgrzewki. No i pomyślałam o zakupie twistera. Da radę?
![]() |
![]() |
#2145 |
Wtajemniczenie
|
To ja jeszcze zapytam o wytrzymałość takiego sprzętu
![]() Nikt już nie ćwiczy na twisterze? ![]()
![]() Edytowane przez grewana Czas edycji: 2010-12-29 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2146 |
Raczkowanie
|
Hej.
U mnie totalna porażka. Tak pilnowałam, by nie stracić efektów, które osiągnęłam dzięki ćwiczeniom, w dużej mierze dzięki twisterkowi...; ćwiczyłam regularnie. Cieszyłam się z tego, jak fajnie zaczęłam wyglądać. I klops. ![]() Okazało się, że muszę mieć operację, nie mogłam ćwiczyć z powodu szwów, później doszły kolejne, mniejsze zabiegi. Czas mijał, odwykłam od ćwiczeń i proszę... Brzusiak zaczął się znowu pokazywać, pośladki też się zbuntowały. Wracam do ćwiczeń!!!!! Będę dla siebie surowa, by ćwiczyć systematycznie. ![]() ![]() Powodzenia i Wam życzę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Jakoś cicho tu było, ale widzę, że jednak ktoś tu ciągle zagląda i ktoś ćwiczy na twisterku
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() kupilam twister kilka dni temu i cwicze. mam nadzieje ze pomoze na te okropne boczki i wymodeluje troche uda, jak myslicie? przy moim trybie zycia, szkola na 2 zmiane, rano nauka, wieczorem od razu w spanie praktycznie, nie mam zbyt wiele czasu na inne cwiczenia.
![]() |
#2149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Potem był czas, że nie mogłam ćwiczyć (operacja), wypadłam z rytmu i od nowa muszę nadgonić do tego efektu... Jednak świadomość, że można to osiągnąć, motywuje. ![]() Co tu dużo mówić..., gnam na twister. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2151 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ćwiczyłam 20 minut dziennie. Początki były nieregularne, nie zawsze chciało mi się ćwiczyć, różnie też bywało z czasem poświęconym na ćwiczenia. Kiedy zaczęłam odczuwać, że krążek dobrze mi służy, zaczęłam zasuwać już systematycznie po 20 minut dziennie. Dobra muzyka w tle, zawsze woda mineralna w zasięgu ręki. Taki łyk wody podczas ćwiczeń dobrze mi robi. Wolałam robić obroty nie za szybkie, ale dokładne; co jakiś czas zmieniałam tempo na szybsze. Kiedy się zmęczyłam, robiłam sobie takie zatrzymanie się w skręcie, przytrzymywałam skręt, zatrzymując się w takim napięciu mięśni, bardzo wolno, raz w lewo raz w prawo. Tak mi sie po prostu dobrze ćwiczyło. ![]() Ułożę sobie listę piosenek do słuchania, naleję do kubasa wody i będę sunęła w kierunku twisterka, bo właśnie ochota mnie wzięła. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze tylko pytanie, jak ćwiczyłaś? Ręce miałaś luzem, czy trzymałaś sie framugi/szafy, a może ćwiczyłaś z linkami/ciężarkami?
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2153 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niektórzy trzymają się framugi czy szafy, ja nie trzymam się niczego, linek, ciężarków nie stosuję. Wybierz formę Tobie wygodniejszą. Mnie wygodniej z wolnymi rękami, więc trochę tymi łapciami naturalnie wywijam przy skrętach. Ale zawsze pilnuję, by tak jak ćwiczę ustawiona przodem do okna, tak żeby górna partia ciała pozostawała do niego przodem, a żeby pracowały bioderka wraz z dolą częścią. Jak czuję jakieś napięcie mięśni ud i tyłeczka, to uznaję, że jest dobrze. Mój dzisiejszy plan zrealizowany. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
Zadomowienie
|
Właśnie, Dziewczyny jak to jest? Czy dzięki ćwiczeniom na twisterze spalę tkankę tłuszczową na brzuchu ? A co z wałkami na plecach, też je spalę ?
Talia będzie ładniejsza czy tylko brzuch spalony ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dlatego po czasie, jak już miałam wypracowane efekty z twisterka, zaczęłam dodawać sobie inne ćwiczenia, na brzuch właśnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
CABIN CREW
|
ja pokornie po sporej przerwie powracam do twistera... mam zamiar ćwiczyć na zmianę- jednego dnia twister , nastepnego hula hop... mam nadzieje ze zlikwiduje boczki i wyrobie znowu talię...
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla Ciebie i oczywiście dla innych zakręconych na twisterze dziewuszek prezent ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2159 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie czy któras z was wie jak w twisterze wymienic baterie?? Jak go otworzyć?? Najbardziej mi zalezy na naoliwioniu go w środku bo strasznie skrzypi ale nie wiem jak go się otwiera a instrukcję wyrzuciłam. Mam taki tradycjny twister z allegr biało niebieski z licznikiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.