Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z sexu - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-20, 18:59   #3991
Ferrou
Zakorzenienie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Ferou - jaka beznadziejna ? Niewyspana jak wiele z nas. Gdyby nie Pop to bym nie doczytała. Beznadzieja . Tylko na dworze jako tako funkcjonuję
beznadziejna... pewnie niewyspanie też jakoś na to ma wpływ... ale w dużej części jednak ta moja beznadziejność... nieraz chciałabym gdzieś uciec, schować się przed światem i za przeproszeniem mieć wszystko w ... i dzisiaj taki dzień jest...parszywy...

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Ahhhhaaaaa. W końcu załapałam i mogę się śmiać z własnej głupoty ale ja dyslektyk jestem i w słowa bawić sie nie lubię.
A ila je się namęczyłam z tym żółwiem. Myślałam że może to określenie jakieś nowej pozycji a to takie proste
Łączę się z Tobą - też nie skumałam tego kawału

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość

Darusiaaa- na tej diecie wody pewnie moge pić dużo, ale czy mogę też kawę? Nie wiem, czy powinnam stosować dietę, jeśli karmię, ale już nie mogę na siebie patrzeć.
Ja właśnie tej diety nie stosuję bo do tej pory karmiłam, a niby do wytwarzania mleka potrzeba ok 700kalorii - dlatego też dużo kobiet karmiąc chudnie (u mnie odwrotnie bo ja tyję)... Ale z karmieniem chyba to już koniec, bo przez ostatnie 48h małego karmiłam tylko raz i nie za bardzo mu się to podobało...

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
spoko, do urzadania pokoju malej jescze troche czasu, a;e wczoraj sie wscieklam i wparowalam d tego pokoju-graciarni i jak sie zabralam za robote to 3/4 uprzatnelam zostawiajac na srodku wszystko, co nalezy do TZ i dzisiaj kazalam mu sie tym zajac, bo mnie cholera trzepie, ze jest pokoj i go uzyc nie mozna-polozylabym jakis krotkociety dywan+puzzle i nie musialabym zadnego duzego kojca kupowac, moze tylko maly zeby 2 scianki z niego zrobic i mała moglaby sobie brykac, a tak to szlag mnie trafia! Ale jak ja tego nie rusze to rok bedziemy w tym syfie siedziec.
Wczoraj mialam OKROPNY dzien-wrocil TZ z pracy a ja po prostu rozryczalam sie na dobre, Gabryska dala mi popalic wczesniej i wszystko sie nalozylo, a jeszcze potem TZ mnie wpienil i taka wsciekla poszlam sprzatac ten pokoj.

No i w sumie zła jestem i dziś (choc mniej i postanowilam wczoraj, ze wiecej TZtowi o tym mowic nie bede-bede trawdzielka i poczekam az sam zauwazy, ze ledwo sie na nogach trzymam czasami)...no i taka zla bylam tez dzis, aż tu PoP wyskakuje z tekstem ponizej

Często po jakiś kłótniach sobie też powtarzam, że to już ostatni raz, nie będę nic mówiła, niech sam zauważy... tylko że tak się nie da.. bo co z tego że nie będzie się czegoś mówić, jak w końcu się tyle nazbiera, człowiek pęka i jest gorzej niż gdyby na bieżąco mówił.. i takie błędne koło jest.
Stary 2010-10-20, 19:13   #3992
dusiaka
Rozeznanie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
hej

dusiaczku- kobiety karmiące potrzebują ok 500kcl więcej! a z tego co pamiętam to diety darusi mają coś ok 1000... więc może dołóż sobie do śniadania kromeczkę więcej... do obiadku też coś i do kolacji... żeby ci nagle mleka nie zabrakło.... ooo a co do wczorajszych twoich wypowiedzi... to może więcej gimnastyki ci potrzebnej i nie mówię tu o ćwiczeniach na siłowni... tylko w sypialni z mężem... hmm ja nie wiem jak taka ładna kobieta jak ty może źle o sobie myśleć... uwierz w siebie!
machaj - na pewno masz rację . Z karmienia zrezygnować nie chcę. Już wolałbym być gruba dopóki mała sama nie zrezygnuje. Tylko widzisz, w przypadku starszego syna, skuteczną dietę zaczęłam dopiero jak skończyłam go karmić, czyli jak miał 3 lata. Teraz nie mogę tyle czekać bo wracam za kilka dni do ludzi, do pracy. Chciałabym i jedno (karmić) i drugie (schudnąć).
Szkoda, że nie ma w tej diecie jogurtu, mleka - bo ja uwielbiam. Chyba tego mi najbardziej brakuje. Nie wiem, jak to wpłynie na skuteczność diety, ale dodam sobie trochę nabiału, np.2 jogurty albo miseczkę muesli
Machaj - dziękuję za pocieszenie
TZ robi codziennie podchody, ale ja ciągle nie potrafię się przemóc.

A, jeszcze te noce - współczuję i łączę się w bólu

Sami z TZ nie wiemy o co chodzi. Kilka tygodni temu myśleliśmy, że to zęby. Od jakiegoś miesiąca dziecko nam się popsuło i często się w nocy budzi Czasem wystarczy chwile utulić i śpi dalej, czasem dopiero zasypia przy cycusiu, skutkiem czego najczęściej śpi z nami w łóżku bo nie mamy siły tak co pół godziny do niej wstawać.

Dziś jednak Olunia całą noc spała "normalnie". Znaczy - obudziła się pierwszy raz tak, jak za "starych dobrych czasów", czyli dopiero o 4ej. Może to dzięki lepszemu powietrzu wpokoju, kupiliśmy nawilżacz. Zobaczymy jak będzie dziś.

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/

Edytowane przez dusiaka
Czas edycji: 2010-10-20 o 19:15
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 19:54   #3993
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

no mala wykapana kima
jejq jak ja ja kocham
a za ten sen po tezecie to juz w ogole;D
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 20:07   #3994
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

U mnie erwi juz śpi, eryk się kąpię, a emil tv ogląda- to mam czas dla siebie jak wszystkie dzieci zajęte

Tak jak was czytam z tym, co to robicie żeby facet się czegoś domyślił. No jacie nie mogę, tyle lat na świecie i jeszcze sądzicie że oni sie czegoś są w stanie domyślić. Im to trzeba kawe na ławe wyłożyć, bo to taki gatunek nie domyślny, tylko partnerka lesbijka by była domyślna ale nie facet. Jak będziecie sie zarabiały i myślały że on się zlituje, to on tak nie pomyśli, tylko pomyśli, o jak ona sobie dobrze radzi to mojej pomocy nie potrzebuje, bo przecież jakby coś chciala to by mi powiedziala, albo wogle o tym nie pomyśli. Ja wiem jedno ,jak co, to trzeba mu czarno na białym napisać(heh u mnie najczęściej sms) lub powiedzieć, i to na spokojnie a nie w kłutni, bo inaczej pójdzie w zaparte.

Dzieki za poradzenie tej kaszki nestle zdrowy brzuszek. Normalnie pierwsza kacha od x czasu jaką zjadł bez wydziwiania. Może za sprawą koloru(nie biały)lub smaku(nie slodki)
W rossmannie chyba od piątku rusza promo na obiadki bobo... 2 szt za 2,79+jeden gratis, ale te małe.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 20:10   #3995
Darusiaaaa
Zakorzenienie

madzia mialam napisac ze jak facetowi nie powiesz to se mozesz co najwyzej do usranej smierci czekac.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

moj jak sie wkurze i krzycze czy cos to sie nie odzywa nawet, czeka az mi przejdzie;p
A.Camus
Stary 2010-10-20, 20:57   #3996
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość

Mój ostatni raz zdawał na prawko w listopadzie ubiegłego roku i dał sobie spokój. Początkowo mówił że wiosną znowu zacznie, bo przez zimę jest dość trudno zdać... no ale mamy już prawie zimę I mimo że co jakiś czas robię mu jazdy, obrażam się i straszę to obiecuje że pójdzie i tyle tego jest A zdawał już wiele razy... zawsze na jakimś duperelku go oblewali Najlepsze jest to, że po jego rodzicach mamy auto a żadne z nas nie ma prawka W końcu sama muszę się za to wziąć i zapisać na kurs
spróbuj mu na ambicję wjechać że co to za facet bez prawka czy cos takiego ja osobiście sobie nie wyobrażam takiej sytuacji albo idź sama i mu pokaż że zdasz
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;22769375]Nie przesadzasz ?
76 cm ma stolik w kuchni, a 82 parapet pod oknem.[/QUOTE]
mój też ma 82
Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość

Moja pannica dzisiaj ma 7 urodziny Ja taka młoda a Ona taka stara Jak to możliwe
Wszystkiego najlepszego dla Haneczki
Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
a my mamy DRUGIEGO ZĄBKA !
pierwszy wyszedł 16stego, a drugi wczoraj - 19stego! ;D
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
może bardziej będzie go widać na stojąco( w obniżonym łóżeczku) Fotka z przed 3 dni.
Super wygląda co ta mama chce od niego
Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
wiecie co ja chyba zaczynam schizowac napiszcie mi ze przesadzam ze to
zdecydowanie przesadzasz
Cytat:
U mnie erwi juz śpi, eryk się kąpię, a emil tv ogląda- to mam czas dla siebie jak wszystkie dzieci zajęte

Tak jak was czytam z tym, co to robicie żeby facet się czegoś domyślił. No jacie nie mogę, tyle lat na świecie i jeszcze sądzicie że oni sie czegoś są w stanie domyślić. Im to trzeba kawe na ławe wyłożyć, bo to taki gatunek nie domyślny, tylko partnerka lesbijka by była domyślna ale nie facet. Jak będziecie sie zarabiały i myślały że on się zlituje, to on tak nie pomyśli, tylko pomyśli, o jak ona sobie dobrze radzi to mojej pomocy nie potrzebuje, bo przecież jakby coś chciala to by mi powiedziala, albo wogle o tym nie pomyśli. Ja wiem jedno ,jak co, to trzeba mu czarno na białym napisać(heh u mnie najczęściej sms) lub powiedzieć, i to na spokojnie a nie w kłutni, bo inaczej pójdzie w zaparte.
racja trzeba kawe na ławe bo inaczej będzie tak jak piszesz ale ona sobie dobrze radzi jak nic nie mówi to znaczy że ok.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 21:04   #3997
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Co jak co ale BEZNADZIEJNA to Ty nie jesteś. Może trochę zmęczona, roztargniona ale na pewno nie beznadziejna.

Tak , tak Ty szybko rezerwój. Faceci są w mniejszości i lepiej to wcześniej załatwić. My to za dużo czasu nie mamy na swatanie.

Ja już jestem po słowie z Grymelką. Ona taka młoda matka to i będzie miał się kto wnukami zająć

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Tak siedzę i czytam ten dowcip i go nie kumam. O co chodzi z tym żółwiem i dlaczego to ma być śmieszne:rolley es:.
Że skorupa No nie łapię tego.
Może ktoś mnie oświeci.
Widzies zFerrou ja to jestem dopiero beznadziejna. A może to wszystko przez tą abstynencję

Chciaż ja tez musiałam trzy razy przeczytać zanim załapałam o co chodzi

ale TY mnie pobiłaś ha ha ..

spać mi sie coś chce codziennie obiecuje że pójde wczeniej spac i dupa z tego . wyniosłam mała do zupełnie pustego pokoju może jak bedzie zupełnie sama to się nie bedzie tak budził .. nie wiem ale jak nie spróbuje to się nie dowiem zreszta mam dość jej stękania w nocy bo mnie zawsze budzi a ona pojeczy i idzie spac dalej
Stary 2010-10-20, 21:23   #3998
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ferrou nie ma co nikogo zmuszac do prawka, jesli sie nie garnie nie chce to moze sie do tego po prostu nie nadaje, idz sama na prawko.
A.Camus
Stary 2010-10-20, 21:27   #3999
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

hej, wpadłam jeszcze na moment bo padam na twarz, spacer 3 godzinny z małym w szpilkach...boziu gdzie ja miałam łeb...
Pop normalnie bardziej mnie rozśmieszyłaś niż sam żółwiowy kawał skorupa super
Byłam w pepco dzisiaj i kupiłam tż swetr zapinany na zasuwak, wyobraźcie sobie, że z George'a i te same metki co w UK
No nic, uciekam kimać bo jutro do pracy no i po lekcjach jadę na indywidualne do tej rodziny co Wam opisywałam....mam dla nich 4 kurtki zimowe kilka czapek, szalików, rękawiczek i buty dla tego 2 letniego synka aaaaa a wponiedziałek na radzie dyr powiedział głośno, że irytuje go samarytanizm jednego młodego nauczyciela i nie chciał wymienić o kogo chodzi, a i tak wszystkie 32 tępe łby (moi mili współtowarzysze nauczycielskiej niedoli) spojrzały się na mnie...czułam się jak jakiś matoł

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 21:43   #4000
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:

Dzieki za poradzenie tej kaszki nestle zdrowy brzuszek. Normalnie pierwsza kacha od x czasu jaką zjadł bez wydziwiania. Może za sprawą koloru(nie biały)lub smaku(nie slodki)
W rossmannie chyba od piątku rusza promo na obiadki bobo... 2 szt za 2,79+jeden gratis, ale te małe.
ja wiem, wiem... trzeba prosto z mostu, ale nie raz po prostu nie ma się na to ochoty...

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
spróbuj mu na ambicję wjechać że co to za facet bez prawka czy cos takiego ja osobiście sobie nie wyobrażam takiej sytuacji albo idź sama i mu pokaż że zdasz
hihi już chyba wszystkiego próbowałam i na ambicję wchodziłam, i sama mówiłam że pójdę (a chcę chcę) i nawet biednego Kubusia wykorzystywałam Zrobił sobie roczną przerwę, szkoda, bo musi wszystko od początku zdawać, dodatkowe godziny brać - a to kasa jest. A wcześniej miał po prostu takie szczęście, że oblewali go na pierdołach.. a zdawał już wiele razy - niestety we Wrocławiu bardzo trudno zdać. A ja w końcu też zrobię prawko, bo bardzo chcę

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
hej, wpadłam jeszcze na moment bo padam na twarz, spacer 3 godzinny z małym w szpilkach...boziu gdzie ja miałam łeb...
Byłam w pepco dzisiaj i kupiłam tż swetr zapinany na zasuwak, wyobraźcie sobie, że z George'a i te same metki co w UK
No nic, uciekam kimać bo jutro do pracy no i po lekcjach jadę na indywidualne do tej rodziny co Wam opisywałam....mam dla nich 4 kurtki zimowe kilka czapek, szalików, rękawiczek i buty dla tego 2 letniego synka aaaaa a wponiedziałek na radzie dyr powiedział głośno, że irytuje go samarytanizm jednego młodego nauczyciela i nie chciał wymienić o kogo chodzi, a i tak wszystkie 32 tępe łby (moi mili współtowarzysze nauczycielskiej niedoli) spojrzały się na mnie...czułam się jak jakiś matoł
Co za czuby... Przecież nauczyciel powinien także reagować w takich sytuacjach, jak widzi że coś się w rodzinie dzieje. Rozumiem, że reszta nauczycieli jak widzi że np dziecko jest bite to nie reaguje?? Skąd takie nieczułe osoby się biorą... a poźniej takie dupy wołowe tłumaczą się w programach typu uwaga czemu odpowiednio nie zareagowały...
Dobrze Baobabku, że Ty pomagasz, są jeszcze na tym świecie prawdziwi pedagodzy

A ja mam pytanie z innej beczki czy taki krem do tortów z torebki można wymieszać z owocami i przekładać biszkopta? i czym "skropić" biszkopt aby nie był zbyt suchy? Można np sokiem do rozrabiania z wodą?
Stary 2010-10-20, 21:50   #4001
libra777
Zakorzenienie

Ferrou tak idź na prawko , wszędzie jest trudno zdać ale w końcu się zdaje najgorzej to zostawić bo cięzko wrócić.
Co do biszkoptu to możesz nasączyć sokiem z wodą , gorzką herbatą mocną , albo kawą kapuczino zalezy jaki jest krem żeby pasowało a krem z torebki możesz spokojnie wymieszać z owocami albo możesz przełozyć też np. kremem i dżemem tylko wtedy musisz rozkroić na 3 części

Baobabku co za znieczulica, dobrze że Ty pomagasz chciałabym żebys była wychowawczynią mojego syna
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 22:03   #4002
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
I taki koleś szkołe prowadzi no brak słów , on tym bardziej powienien być wyczulony na krzywde dzieci

feroou - aparat w dłoń i spróbuj no i nagroda nie jest za 10 zeta
http://www.clinique.com.pl/konkurs.php
Stary 2010-10-20, 22:26   #4003
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Ferrou tak idź na prawko , wszędzie jest trudno zdać ale w końcu się zdaje najgorzej to zostawić bo cięzko wrócić.
Co do biszkoptu to możesz nasączyć sokiem z wodą , gorzką herbatą mocną , albo kawą kapuczino zalezy jaki jest krem żeby pasowało a krem z torebki możesz spokojnie wymieszać z owocami albo możesz przełozyć też np. kremem i dżemem tylko wtedy musisz rozkroić na 3 części

Baobabku co za znieczulica, dobrze że Ty pomagasz chciałabym żebys była wychowawczynią mojego syna
krem kupiłam waniliowy więc w sumie chyba dobrze by współgrał np z kawą. Mam też świeże maliny i chciałabym je jakoś wykorzystać np sokiem malinowym nasączyć biszkopt a malinty wymieszać z kremem - choć teraz mi się wydaje że byłoby za malinowo :d

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
I taki koleś szkołe prowadzi no brak słów , on tym bardziej powienien być wyczulony na krzywde dzieci

feroou - aparat w dłoń i spróbuj no i nagroda nie jest za 10 zeta
http://www.clinique.com.pl/konkurs.php
Fajny konkurs ale kilka pkt mi się nie podoba w regulaminie... np: "Organizator zastrzega sobie prawo własności nagrodzonych prac oraz prawo do podania ich do publicznej wiadomości w środkach masowego przekazu jak również na stronie internetowej www.clinique.com.pl danych Zwycięzców Konkursu, tj. imion, nazwisk oraz nazw miejscowości zwycięzców Konkurs. Zwycięzcom nie przysługuje odrębne wynagrodzenie z tego tytułu."
A wcześniej: "Udziela Organizatorowi nieodpłatnej, nieograniczonej terytorialnie licencji na publiczne udostępnienie zdjęcia przez Organizatora i/lub Usługodawcy (z prawem sublicencji) na stronie www.clinique.com.pl na potrzeby realizacji i promocji Konkursu w taki sposób, jak również na wszystkie czynności konieczne do udostępnienia zdjęcia i realizacji Konkursu, w tym w szczególności wprowadzania do sieci komputerowych, Internetu, wielokrotne utrwalanie i zwielokrotnianie zdjęcia każdą techniką, przesyłanie zdjęcia innym podmiotom współpracującym w jakiejkolwiek formie i jakikolwiek sposób, a także na przekazanie nadesłanego zdjęcia Organizatorowi w celu jego oceny przez Komisję powołaną przez Organizatora zgodnie z §5 niniejszego Regulaminu."
W skrócie ze zdjęciem mogą wszystko zrobić, Muszę się namyśleć
Stary 2010-10-20, 22:39   #4004
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Baobabek oni powinni sie czuc jak matoły A NIE TY!

Ferrou masz w sumie racje, jesli oni przez jakis czas beda zamieszczac gdzies zdjecie i tak dalej to bez przesady ze mają to robić za podkład do twarzy i zgarniac kasiure za to

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

ale odwalilam numer, chcialam zobaczyc jakie zdjecia laski wstawialy i sie zalogowalam nie wiem jakim cudem, moze bez zdjecia bo zadnego nie wgrywalam kurrrrrrr wyskoczylo mi ze dziekuja za udzial w konkursie;/
A.Camus
Stary 2010-10-20, 22:47   #4005
P0P70
Zakorzenienie

Naprawdę cieszę się że tyle radości Wam sprawiłam no ale to zasuga Yoonky i jej skomplikowanego kawału.
No i cieszę się że nie tylk ja nie skumałam tego dowciupu. w kupie raźniej .

Mrowak - z wielką przyjemnością sie z Tobą spotkam. Więc jak tylko przybędziesz do Wawy to daj znać.

pl_madzia;

Cytat:
po prostu padłam tu przed kompem ze śmiechu i oplułam monitor:h ahaha: Ja Cie musze poznac w realu PoP-koniecznie!!!! mam w Wawie rodzine-brata rodzonego, wiec jak tam zjade kiedys to koniecznie umawiamy sie na kawe!
Mrowak - z wielką przyjemnością sie z Tobą spotkam. Więc jak tylko przybędziesz do Wawy to daj znać. Tylko proponuję jakieś inne miejsce a nie Real - bo tam to kawę trudno będzie wypić

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 22:54   #4006
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
krem kupiłam waniliowy więc w sumie chyba dobrze by współgrał np z kawą. Mam też świeże maliny i chciałabym je jakoś wykorzystać np sokiem malinowym nasączyć biszkopt a malinty wymieszać z kremem - choć teraz mi się wydaje że byłoby za malinowo :d

Fajny konkurs ale kilka pkt mi się nie podoba w regulaminie... np: "Organizator zastrzega sobie prawo własności nagrodzonych prac oraz prawo do podania ich do publicznej wiadomości w środkach masowego przekazu jak również na stronie internetowej www.clinique.com.pl danych Zwycięzców Konkursu, tj. imion, nazwisk oraz nazw miejscowości zwycięzców Konkurs. Zwycięzcom nie przysługuje odrębne wynagrodzenie z tego tytułu."
A wcześniej: "Udziela Organizatorowi nieodpłatnej, nieograniczonej terytorialnie licencji na publiczne udostępnienie zdjęcia przez Organizatora i/lub Usługodawcy (z prawem sublicencji) na stronie www.clinique.com.pl na potrzeby realizacji i promocji Konkursu w taki sposób, jak również na wszystkie czynności konieczne do udostępnienia zdjęcia i realizacji Konkursu, w tym w szczególności wprowadzania do sieci komputerowych, Internetu, wielokrotne utrwalanie i zwielokrotnianie zdjęcia każdą techniką, przesyłanie zdjęcia innym podmiotom współpracującym w jakiejkolwiek formie i jakikolwiek sposób, a także na przekazanie nadesłanego zdjęcia Organizatorowi w celu jego oceny przez Komisję powołaną przez Organizatora zgodnie z §5 niniejszego Regulaminu."
W skrócie ze zdjęciem mogą wszystko zrobić, Muszę się namyśleć

Ale sobie obmyslili..
Stary 2010-10-20, 22:59   #4007
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ZAPOMNIALAM WAM NAPISAC CO RANO ZROBILO MOJE DZIECKO!!!!!

Obudzila sie i byla tak cicho jak nigdy albo my tak twardo spalismy, budzimy sie patrzymy a ona jeden szczebelek od lozeczka w jednej raczce, drugi w drugiej i glowa w tej dziurze od sczebelkow!!!!! Tz juz obrocil lozeczko tak by wyjmowane elementy byly os strony sciany.
A.Camus
Stary 2010-10-20, 23:07   #4008
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ostatnio to sprzątam jak mam czyjąś wizytę zapowiedzianą, a tak to olewamtragedi nie ma, ale by się przydało z 3 godziny bez dzieci żebym generalne porządki porobila, takie z myciem okiem i układaniem w szafach
ja to teraz ma taki zapał do pracy, że potrzebowałabym na to ze 3 dni

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
On nie ma testów . bo Polski wogóle jakieś Polskie mają testy ?

cybexa wózki podobno starsznie lipne. jakość tapicerki itp.
Ciekawe jak foteliki
ja się w ogóle nie znam, które polskie, które nie

własnie te foteliki cybexa mają 3 za czyszczenie tapicerki w niemieckich testach

Cytat:
tak w przychodni go pani mierzyla, ja jak go w domu mierze to mi wychodzi na prosto bez krzywizn 77 cm. a w przychodni to mu tak ze zgięciami mierzyla.
77cm OMG! Amelkę ostatnio sama mierzyłam i na prosto ma 67cm ale ona jak się urodziła to miała 49cm, no i ja taka mała

Cytat:
może bardziej będzie go widać na stojąco( w obniżonym łóżeczku) Fotka z przed 3 dni.
zdrowo wygląda! nie ma się co martwić

Cytat:

wiecie co ja chyba zaczynam schizowac napiszcie mi ze przesadzam ze to co przytrafilo sie Julce to normalne i ze moglo sie przytrafic od tego ze tato zle ja umyl jak przebieral pampka bo ja dzisiaj sobie w nocy wkrecilam to co stalo sie z naszym psem pamietacie jak pisalam wam kiedys ze tesc powiedzial ze im przeszkadza placz mojego dziecka ? no i tak zaczelam skladac fakty i oni ja ostatnio na dole mieli i tesc ja czyms karmil twierdzil ze to byl sernik za co opierdziel zebral niezly ale czy to byl napewno sernik to nie mam pewnosci
no powiedzcie ze fisiuje i przesadzam ??

juz wiem ze probka nie byla zle pobrana dzisiaj zas wyszedl mocz zly leukocytow jest ponad 130
nie no, mam nadzieję, że dziadek jest odpowiedzialny, na pewno by małej nie podał nic nieodpowiedniego.
trzymam kciuki za powrót Julci do zdrówka

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
dziewczyny zobaczcie:
http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-...usa,index.html

najwieksze szczescie rodzica - uśmiech dziecka
właśnie tz to oglądał, ja za słaba psychicznie jestem, na samą myśl chce mi się płakać

Cytat:
Dziękuję w imieniu erwinka. Może on nie chudy a szczuplutki powinnam się przyzwyczaic bo eryk tak samo długa drobnica był. Po mamusi tez im się kiedyś odmieni jak i mi.

Ja dzisiaj poszlam po eryka do szkoły i drzwi nie zamknęlam, ona mają taką klamke że nie trzeba zakluczać tylko zamknąć, a taka luka na 2 cm jak wrócilam z dzieciakami to zostawilam ich na korytarzu żeby sprawdzić czy wszystko ok, na szczęście tylko pół godziny mnie nie było. A najlepsze że na ławie dokumenty od auta i moje wraz z kasą na wózek, a w barku wyplata tz. Ja to normalnie musze sie wyspać
dobrze, że nikt tego nie zauważył

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Super zdjęcie. I niezły przystojniacha Tylko mnie takie zdjęcia dołuja, bo moja nie ma szans zeby w ogóle stanęła nawet przytrzymywana... albo staje na prostych nogach ale zgięta w pół albo podkurcza nóżki Ona w ogóle jakas do tyłu. Mam nadzieje, że szybko nadrobi...
Asiulek nie łam się, my od ostatniej wizyty od lekarza nie stawiamy małej nawet na chwilkę i pilnuję, żeby za bardzo nie uderzała stopami to łóżeczko, wózek itp. (teraz to już praktycznie niemożliwe, bo musiałabym ją związać), ostatnio chciałąm zobaczyć czy nadal podgina paluszki stóp jak jaąpostawię i TAK! i staje jak baletnica na palcach... do tego jest właśnie jak Wercia zgięta w pół, albo całkiem ugina nóżki w kolanach. Ale jak wtedy byliśmy u tego neurologa, to babka mówiła, że podginanie nóżek jest całkiem normalne. Jutro musze umówić nas na kontrolną wizytę, to będę wiedziała, czy na tym etapie to nadal normalne. Tymczasem głowa do góry!!

a dodam, że Zośka mojej siostry jest tylko 6 tygodni starsza od Amelki i juz sama stoi, czasem nawet się puszcza do chodzenia... ale nie przejmuję się tym, bo każda z dziewczynek jest całkiem inna, zupełnie inne temperamenty... jeszcze się zdążą nachodzić

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Pop kochaniutka WŁÓŻ czytane od tyłu ŻÓŁW
w życiu bym na to nie wpadła, czytałam już ten kawał kilka razy i za chiny nie mogłam go skumać. Co prawda nie kombinowałam ze skorupą, ale myślałam, coś w stylu, że jak żona chce od tyłu to ma głowę schować

Cytat:
kurde co im przeszkadza, że chcesz pomagać nie dość, że sami mają to w du... to jeszcze chcą żebyś ty też to miała

ja padam na pysk, wstaliśmy z tz o 3 rano, bo do Tarnowa musieliśmy jechać, nie śpie już 20 godzin
Amelki w końcu nie położyłam w łóżeczku, bo zapomniałam, już tak się przyzwyczaiłam, że z rozpędu to zrobiłam i przypomniało mi się jak spała no nic, może jutro będę pamiętała

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

aha Dusiaka i tylkooliwka ja chętnie bym się z wami spotkała, ale ja jak jeżdżę na basen to zawsze potrzebuję kogoś, kto ze mną pojedzie, bo Amelka sama nie wysiedzi całą drogę i tak jeżdże z mamą (ale ona dziadka przed wyjazdem musi nakarmić), moim chrześniakiem (ale on chwile przed wyjazdem wraca ze szkoły) lub tz (a on pracuje), więc póki co nie mam jak przyjechać wczesniej. Może jak już kupię ten nowy fotelik to mała będzie chciała jeździc sama

spadam spać!
dobranoc!!
Stary 2010-10-20, 23:16   #4009
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Dziewczyny zacytowane z "próbowac do skutku"...
jestem w szoku bo ja motylicaje dobrze znam?!! oj dobrze.. buuuuuuuuuuuu nawet na Nk ja mam!

Wiadomosc do wszystkich wizazanek:

Wyszlo na jaw, ze jedna i ta sama dziewczyna stworzyla sobie na wizazu kilka kont pod roznymi profilami.
Oto one:
jagda22 i Motylicaja i Molalala i Irysowa i Jaga1111 i Flicka88 i karmelka1987 i dudziakowa i Rozaliontka i chrupcia i dagoja_ja,
zwierciadelko, kociakowa, mojra89, Malga19

Jak widzicie jest wsrod nich rowniez jagda22, ktora znamy z tego watku.

Istnieje na wielu watkach mamusiowych, wszedzie z jakimis tragicznymi historiami poronien (przewaznie blizniakow), maz ja zostawil, lezy w szpitalu na podtrzymaniu itp. Ale tez na watkach plotkowych istnieje jako osoba bez dzieci za to jest niania....

Ta informacja jest potwierdzona przez moderatora - te wszystkie profile zostaly stworzone z tego samego adresu IP

Przykro mi, ze istnieja osoby zerujace na szczerym ludzkim wspolczuciu, nie rozumiem zupelnie intencji takich osob

U nas na watku mamus listopadowo-grudniowych tez sie pojawila, ba! - ona zalozyla pierwsza czesc naszego watku! Wspolczulysmy jej, trzymalysmy kciuki, kiedy miala problemy w ciazy, lezala na podtrzymaniu a teraz gratulowalysmy zajscia w ciaze..z blizniakami oczywiscie....

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 23:20   #4010
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja rozmawialam na watku " Przyszle mamusie do 23 rż" i tam byla jako Motylicaja, mam ja na nk.... dzisiaj wlasnie czytalam o tym na tamtym watku.
Tam znowu byla jako osoba samotna, teskniaca by miec jakiegos tezeta , chcialaby miec dzidziusia ale nie miala z kim itd...

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

uwazam ze to osoba nie zrownowazona psychicznie, podajaca sie za 10 osob na raz, wymyslajaca setki historii do tego musi byc strasznie samotna , w zwiazku z czym ma czas na zajmowanie sie "oszustwem" .
Moze chcialaby byc "kims" dla kogos waznym ale poki co jest tylko nikim, nikim bo nie ma zadnej swojej osobowosci, za to ma duzo zmyślonych.
A.Camus
Stary 2010-10-20, 23:35   #4011
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
beznadziejna... pewnie niewyspanie też jakoś na to ma wpływ... ale w dużej części jednak ta moja beznadziejność... nieraz chciałabym gdzieś uciec, schować się przed światem i za przeproszeniem mieć wszystko w ... i dzisiaj taki dzień jest...parszywy...

Często po jakiś kłótniach sobie też powtarzam, że to już ostatni raz, nie będę nic mówiła, niech sam zauważy... tylko że tak się nie da.. bo co z tego że nie będzie się czegoś mówić, jak w końcu się tyle nazbiera, człowiek pęka i jest gorzej niż gdyby na bieżąco mówił.. i takie błędne koło jest.
oj miewam i ja takie dni jak Twoj dzisiaj

a co do mowienia...wiesz co, jakos wczoraj mi sie odechcialo

Cytat:
Mrowak - z wielką przyjemnością sie z Tobą spotkam. Więc jak tylko przybędziesz do Wawy to daj znać. Tylko proponuję jakieś inne miejsce a nie Real - bo tam to kawę trudno będzie wypić
nie moge z Ciebie
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 23:46   #4012
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
t

dziekuje teraz tak bede jej podawala na to wczesniej nie wpadlam

ona jak widzi cokolwiek do jedzenia to sie zaczyna drzec w nieboglosy jakby ja ktos rozdzieral ze skory
Proszę! od tego tu jestesmy..

A Michasia znowu jak widzi cos do jedzenia to sie trzęsie i krzyczy ale.. dlatgeo ze chce teraz natychmiast odrazu!!! W jej obecnosci obiadu lepiej nie jesc.. bo żakl patrzec jak mieli buzia i slina jej cieknie

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość

a myslalam, ze wlasnie przez tą abstynencję załapiesz od razu
PoP ja tez tak pomyslałam.. że ty odrazu skumasz!hahhahhahaa
a le dzieki kochana bpo ja zawsze mam ten problem co ty i opóxniony zapłon haha a dzis jestem z siebie dumna.. zrozumiałam przekaz

Cytat:

A ja mam pytanie z innej beczki czy taki krem do tortów z torebki można wymieszać z owocami i przekładać biszkopta? i czym "skropić" biszkopt aby nie był zbyt suchy? Można np sokiem do rozrabiania z wodą?
jak robisz owocowy mozesz wykorzystac sok z owoców i jak mało słodki posłodzic.. np z ananasa lub brzoskwiń..

ale najlepszy jest taki poncz woda cukier sok z cytryny i spirytus albo wódka .. a jak masz Bacardi ( raz miałam ) to wtedy jest najlepszy!! musi byc smak taki mocno kwasno-słodki.. duzo cukru cytryny a spiryty nie za duzo. coby za mocno alkoholu nie było czuc1 i mocno skrapiasz....
Ja wykorzystuje pedzel .. ale ostatnio torty nakrapiałam łyżeczką.. bo torty musz abyc mocno nasączone i łyżeczka po kawałku polewałam.

Czy KTÓAS ZAPISANE MA .. jak sie robi obioadki dla dzieci bo chce sie wyedukowac i za ok 1 msc moze sama robic niektóe..
bo pamietam że któas pisała i miałam sobie skopiowac i dupsko balde zapomniałam!
Że na dwa tyg w soiczki i do zamrażarki itd.!!!
albo jakies strony w necie z przepisami?

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 23:54   #4013
lindsley
Zakorzenienie

U mnie na plonawaniu była Malga19, poroniła bliźniaki ale "ma" już córeczkę Jowitę, kurcze nawet fotkę wstawiała... No i z Pawłem jej się różnie układało

Śmigacie z postami że nie wyrabiam już nawet czytać wszystkiego Michaś przechodzi jakiś skok albo mu zaczną te zęby wychodzić Marudzi cały dzień, w nocy się budzi jeszcze częściej niż wcześniej. Ja chodzę na rzęsach i potykam się o własne nogi, nawet ostatnio kartę do bankomatu zostawiłam w księgarni

Oczywiście gratuluję wszystkich ząbków i dzieciaczki są super

Zima się zbliża i mam pytanie, czym smarujecie buźki maluszków? Jak googlałam to najpopularniejszy jest nivea na każdą pogodę, też mam ale niestety jak wszystko z nivea i to uczula Michałka... Co polecacie?

Albo ja już ślepne albo ikonki na wizazu jakieś się rozmazane zrobiły

Ferrou mój Tz też kilka razy podchodził do egz na prawko (ostatnio w styczniu 2009) i sobie odpuścił. Na razie kasy brak ale mam nadzieje, że przed drugim dzieckiem zrobi Na szczęście ja mam bo inaczej chyba żyć by się nie dało na tej naszej wiosce...

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
albo jakies strony w necie z przepisami?
http://www.osesek.pl/ksiazka-kuchars...przeciery.html

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 00:08   #4014
cigi
Rozeznanie

Zapomnialam wczoraj napisac, ze Basiulek ma juz trzeciego zabka, wiec juz mamy trzy jedyneczki

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
a my mamy DRUGIEGO ZĄBKA !
pierwszy wyszedł 16stego, a drugi wczoraj - 19stego! ;D
Gratki ;

Cytat:
A najgorzej jest jak wraca z takiego papierosa - śmierdzi na odległoś. Oczywiście najpierw idzie i myyje ręce i płuka usta, dodatkowo mentosy czy gumy miętowe. Ale dla mnie to i tak śmierdzi. No i cały czas muwię mu jak on sobie wyobraża przekonanie córki w przyszłości do nie palenie gdy sam pali. Jakie argumenty logiczne zastosuje.
Jak ja nie cierpię papierosów
I co on na to? Interesuje go w ogole to czy corka bedzie palila czy nie? Bo, kurna, ja sie wlasnie mojego zapytalam, dotychczas tylko mu mowilam, prosilam grozilam, przedstawialam argument, ze jego corka bedzie palila jak bedzie jej taki przyklad dawal. A jak przeczytalam co napisalas, to sie go zapytalam, co on na to, jakby jego corka palila, czy bedzie zadowolony, czy nie; I co???? Otoz, on nie widzi w tym czegos bardzo zlego. I ona i tak bedzie robila w pewnym wieku co bedzie chciala i to zalezy ile bedzie palila, bo jak tak jak on, to malo....Noz kur...................... .... Ale on mnie wkurza!!!!!

Cytat:
tak w przychodni go pani mierzyla, ja jak go w domu mierze to mi wychodzi na prosto bez krzywizn 77 cm. a w przychodni to mu tak ze zgięciami mierzyla.
A coz to w ogole za pomysly, zeby mierzyc po krzywiznach?????:confused : To wzrost ma byc??? Czy ktoras z was dziewczyny mierzy swoj wzrost po krzywiznach? Coz za kosmos
U nas klada dziecko kolo takiej drewnianej miarki, glowka dotyka beleczki, prostuja nozke i mierza, realna dlugosc.

Cytat:

Dzisiaj byłam w mieście i ze sklepu dzieciowego wybiegła kobieta a za nią sprzedawczyni z krzykiem złodziejka. Ja mam za duze poczucie przyzwoitości, i najchętniej bym tą kobietę dogonila, ale z wózkiem szans nie mialam, a melego nie zostawię. I tak mi na sumieniu leży. Człowiek jednak głupol
A ja nie wiem, czy bym gonila. Moze jakas bardzo biedna osoba... I cos dla dziecka potrzebowala, fakt, ze jest pomoc jakas tam, ale...
(ale nie pochwalam zlodziejstwa)
Cytat:
spoko, do urzadania pokoju malej jescze troche czasu, a;e wczoraj sie wscieklam i wparowalam d tego pokoju-graciarni i jak sie zabralam za robote to 3/4 uprzatnelam zostawiajac na srodku wszystko, co nalezy do TZ i dzisiaj kazalam mu sie tym zajac, bo mnie cholera trzepie, ze jest pokoj i go uzyc nie mozna-polozylabym jakis krotkociety dywan+puzzle i nie musialabym zadnego duzego kojca kupowac, moze tylko maly zeby 2 scianki z niego zrobic i mała moglaby sobie brykac, a tak to szlag mnie trafia! Ale jak ja tego nie rusze to rok bedziemy w tym syfie siedziec.
Wczoraj mialam OKROPNY dzien-wrocil TZ z pracy a ja po prostu rozryczalam sie na dobre, Gabryska dala mi popalic wczesniej i wszystko sie nalozylo, a jeszcze potem TZ mnie wpienil i taka wsciekla poszlam sprzatac ten pokoj.
Tez wczoraj mialam taki dzien; Nawet dosc czesto mi sie takie zdarzaja, (ale nie przez corcie). A te typy "sprzatajace", to dosc czesty przypadek, jakze mily w pozyciu;

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
hej

cigi- to zostaje ci tylko rower... przywiąż wózek z małą do roweru i jedź do koleżanki
Wspolczuje nocek
A wiesz, ja kiedys bylam, tzn przed ciaza bardzo rowerowa, i tz do pracy jezdzil czasem na rowerze, ale nam ukradli ;
I u nas to jezdzi sporo turystow z takimi przyczepkami wlasnie dla dzieciakow, fajne to.
Ale jak dla mnie to za bardzo tu gorzyscie, a do kolezanki to tylko pod gorke i daleko, uff, to nie na moje sily ; Ja raczej chuchro jestem; A jeszcze teraz... Sypie sie, gnaty wszystkie bola...

Cytat:
Loj, masz Ty kobieto racje niestety...

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ferrou nie ma co nikogo zmuszac do prawka, jesli sie nie garnie nie chce to moze sie do tego po prostu nie nadaje, idz sama na prawko.
Tez tak mysle, jeszcze niektorzy sie nie nadaja...

Cytat:
aaaaa a wponiedziałek na radzie dyr powiedział głośno, że irytuje go samarytanizm jednego młodego nauczyciela i nie chciał wymienić o kogo chodzi, a i tak wszystkie 32 tępe łby (moi mili współtowarzysze nauczycielskiej niedoli) spojrzały się na mnie...czułam się jak jakiś matoł
A ja to bym powiedziala (choc nie wiem, bo ja dobra w pisaniu jestem ale bezposrednio to stres mnie paralizuje), ze samarytanizm jest pozadana cecha dobrego pedagoga i pedagog to nie tylko nauczyciel... Cos w tym stylu. A nauczyciela mozna zwolnic? U nas nie mozna tak latwo, to bym sie nie lamala...
Cytat:
j

Mozna tez nasaczac alkoholem z woda rozmieszanym, nie wiem jakim, takim mocniejszym chyba; Ja nie lubie mocno nasaczanych ciast, niczym.

Kurcze pozaznaczalam sobie cytaty i mi gdzies to zniknelo, musze jeszcze raz

Fasolka co do tego kubelka, to faktycznie, moze to byc przydatne, jak noworodek ma stracha przed kapielami w wanience, bo w wiaderku ciasno jak u mamy w brzuchu, ale dla mnie to trudno sie w tym myje. A to wcale nie trzeb atakiego cudu jak na linku, tylko zwykle wiaderko, albo wysoka miednice i krzeslo; tak mylam moja Baske;

Libra, no sa pola lawendowe, a jakze; Gaje oliwne, figi, itd Ladnie tutaj u nas trzeba przyznac

Gmyrelka, sliczne te naklejki; Jak ja bym chciala, zeby Basia miala tak bajkowo, ale ona swojego pokoiku nie ma; No i w sumie my nic nie "mamy", tzn wlasnosci zadnej
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 00:13   #4015
Darusiaaaa
Zakorzenienie

cigi to tak jak my
ja mam dom, ale jeszcze nie jest moj do konca, tz mieszkanie ale tez jeszcze nie calkiem;D i koniec koncem nie mamy nic;p

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

dziewczyny co jest dobre na unormowanie pH w miejscach intymnych?
mam wrazenie ze mam "tam" strasznie sucho i mnie swedzi cos ciagle i w ogole....znowu sie zaczynaja jazdy;/
A.Camus
Stary 2010-10-21, 00:17   #4016
cigi
Rozeznanie

A, jeszcze mialam napisac -dusiaka, ja to w ogole nie rozumiem, nie mam ochoty, bo sie sobie nie podobam ; ja to rozumiem jakby Ci sie maz nie podobal, obzydliwy byl i bys nie miala na niego ochoty, to wtedy owszem, ale jemu sie podobasz, to ja nie widze problemu . Przeciez siebie nie bedziesz ogladala, chyba, ze macie lustra na suficie...

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
cigi to tak jak my
ja mam dom, ale jeszcze nie jest moj do konca, tz mieszkanie ale tez jeszcze nie calkiem;D i koniec koncem nie mamy nic;p

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

dziewczyny co jest dobre na unormowanie pH w miejscach intymnych?
mam wrazenie ze mam "tam" strasznie sucho i mnie swedzi cos ciagle i w ogole....znowu sie zaczynaja jazdy;/
My nic nie mamy

Na to darusia to dobry jest brak sexu, ale to chyba stosujesz; serio, wczesniej mialam caly czas grzybice a odkad tegoz wymienionego wyzej brak, spokoj!!!
Bakterie mlekowe, trzeba sobie flore zaaplikowac; ja aplikowalam sobie od czasu do czasu jogurt naturalny tam...
A na pH to rozne plyny intymne, ale to raz moga pomoc, ale i nieraz pogorsza sprawe, polecam jogurt;
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 00:20   #4017
Darusiaaaa
Zakorzenienie

no wlasnie u nas wiecej brak , tz sie odtatnio smial ze jakby zapisywal te dni w kalendarzu to zaraz bedzie tak ze przez rok moze sie "NAWET" tydzien zlapie...
cholera no;/ ja to wlasnie czuje suchosc tam
A.Camus
Stary 2010-10-21, 00:34   #4018
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:

Ferrou masz w sumie racje, jesli oni przez jakis czas beda zamieszczac gdzies zdjecie i tak dalej to bez przesady ze mają to robić za podkład do twarzy i zgarniac kasiure za to
no właśnie.. np tutaj na wizażu jak umieszczę zdjęcie to ja mam do niego prawo, nie wizaż, nawet bezprawne jest jak ktoś weźmie je skopiuje i na innym wątku je umieści - rozpowszechnia wtedy moje zdjęcie bez mojej zgody. Co więcej, jak współpracowałam z wizażem i moje makijaże były na stronie głównej to w umowie było napisane, że zdjęcia będą tylko tutaj i nigdzie indziej. W innych konkursach to samo. A clinique sobie obmyslił że będzie mógł robić ze zdjęciem praktycznie wszystko - rozumiem prawo do umieszczenia na stronie, to samo z danymi, to normalka, ale zapis że mogą przekazywać innym firmom moje zdjęcie, kopiować je itp ... to już tak niezbyt mi się podoba...

Zawsze czytam regulaminy.. np ostatnio usunęłam prawie wszystkie zdjęcia z nk (zostawiłam tylko na avatar) bo regulamin mi się nie spodobał: "Użytkownik poprzez umieszczenie Danych, w szczególności wizerunku, materiałów lub wypowiedzi na Koncie własnym lub innego Użytkownika udziela NK niewyłącznej licencji na wykorzystywanie, utrwalania w pamięci komputera, zmienianie, usuwanie, uzupełnianie, wykonywanie publiczne, wyświetlanie publiczne, zwielokrotnianie i rozpowszechnianie (w szczególności w Internecie) tych Danych. "

Cytat:
jestem w szoku bo ja motylicaje dobrze znam?!! oj dobrze.. buuuuuuuuuuuu nawet na Nk ja mam!

Wyszlo na jaw, ze jedna i ta sama dziewczyna stworzyla sobie na wizazu kilka kont pod roznymi profilami.
Oto one:
jagda22 i Motylicaja i Molalala i Irysowa i Jaga1111 i Flicka88 i karmelka1987 i dudziakowa i Rozaliontka i chrupcia i dagoja_ja,

Istnieje na wielu watkach mamusiowych, wszedzie z jakimis tragicznymi historiami poronien (przewaznie blizniakow), maz ja zostawil, lezy w szpitalu na podtrzymaniu itp. Ale tez na watkach plotkowych istnieje jako osoba bez dzieci za to jest niania....

Ta informacja jest potwierdzona przez moderatora - te wszystkie profile zostaly stworzone z tego samego adresu IP

Przykro mi, ze istnieja osoby zerujace na szczerym ludzkim wspolczuciu, nie rozumiem zupelnie intencji takich osob

U nas na watku mamus listopadowo-grudniowych tez sie pojawila, ba! - ona zalozyla pierwsza czesc naszego watku! Wspolczulysmy jej, trzymalysmy kciuki, kiedy miala problemy w ciazy, lezala na podtrzymaniu a teraz gratulowalysmy zajscia w ciaze..z blizniakami oczywiscie....
kobita jest chora psychicznie, to jakoś nawet się nazywa - szuka poklasku, zrozumienia, widowni - a to może osiągnąć dzięki wymyślaniu historii. Na "Moje Makijaże" była też taka dziewczyny - milutka i słodziutka że aż mdliło, no ale są takie osoby przecież Jeżeli chodzi o warsztat makijażowy to średnio, zdjęcia zazwyczaj nieostre, ale że była przemiła to na jej wątkach były ochy i achy. I nagle od osób znikąd pojawiały się teksty że brzydko, że nie masz talentu, że aż mdli jak się ciebie słucha itp. Więc stałe bywalczynie MM stanęły w obronie dziewczyny. I nagle wyszło że te osoby znikąd to jej konta (oczywiście nigdy się nie przyznała), co więcej pojawiła się inna dziewczyna z Perfum i opowiedziała historię zę tam też wcześniej taką jazdę odprawiała ale pod innymi nickami - co więcej tam też pokazywała swoje zdjęcia więc dowód był ze to ta sama osoba...
Ja nie rozumiem takich ludzi, no ale każdy tam ma swoje zabawki

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość

Zima się zbliża i mam pytanie, czym smarujecie buźki maluszków? Jak googlałam to najpopularniejszy jest nivea na każdą pogodę, też mam ale niestety jak wszystko z nivea i to uczula Michałka... Co polecacie?

Ferrou mój Tz też kilka razy podchodził do egz na prawko (ostatnio w styczniu 2009) i sobie odpuścił. Na razie kasy brak ale mam nadzieje, że przed drugim dzieckiem zrobi Na szczęście ja mam bo inaczej chyba żyć by się nie dało na tej naszej wiosce...

Nie mam żadnego kremu, smaruję w sumie tylko emolium.. hmm.. może te jego krostki są od wiatru??

Kasa zawsze się znajdzie, bo trochę gotówki na takie rzeczy mamy odłożone, radzimy sobie bez prawka, zazwyczaj jesteśmy pieszymy jak trzeba gdzieś nas zawieść do lekarza czy do sklepu to nie ma problemu bo zawsze teściowie pomagają czy mój tato.. Ale to całkiem inaczej niż po swojemu pojechać, swoim autem i nie zawracać komuś głowy
Stary 2010-10-21, 06:56   #4019
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:

oj nie wiem czy byś chciała dzieci się mnie boją

Cytat:

Oto one:

o jaaaa co za małpa, ciekawe czy teraz coś z nią zrobią

ja znowu na chwilę, zaraz jadę do szkoły jeszcze tylko małego muszę obudzić i przebrać mgła taka, że za oknem dosłownie nic nie widzę, nie wiem jak ja samochodem mam jechać tam do tej rodziny...tam same zakręty i wąskie dróżki...no nic uciekam, miłego dnia, wpadnę po pracy lub wieczorkiem tylko nie piszcie za dużo

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 07:48   #4020
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dzien dobry.

U nas przez zębole KTÓRYCH NADAL NIE MA!!! ;/ mała budziła sie chyba 5 razy w nocy;/ widac bylo ze ja mecza dziaselka ale nie mogla za cholere usnac;/
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości