|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
No ani smoczek, ani herbatka nie pomaga. Staje w łóżeczku i jęczy dopóki nie dostanie mleka
![]() Cytat:
![]() Narożniki od listew już dawno leżą na segmencie ![]()
![]() |
#1862 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
od rana do 11 jakoś wytrzymała
potem dałam jej viburcol potem kilka razy żel o 17 nurofen bo już nie szło ujechać... Muszę tę Kamilię kupić- http://www.bangla.babyonline.pl/zdro...nie-p10728.htm Cytat:
http://www.sklep4u.com/pokaz_produkt.php?idprod=171 za cicho to nie jest jak na sen ![]() ![]() W instrukcji podają żeby nie inhalować na leżąco, więc nie próbowałam, ale w razie mega katarzyska pewnie bym ją posadziła na śpiku, a inh. na przedłużaczu zostawiła w kuchni ![]() A ona w nocy się nie wyspała, to sobie poszła teraz dospać ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Natalka takie harce wyczynia na nosidelku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() p4w, w Waszej instrukcji też było napisane, żeby na leżąco nie inhalować? Boję się, że Kuba nie śpiąc nie da sobie zrobić inhalacji.
![]() ![]() |
![]() |
#1866 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brak słów... ![]() Bardzo mi się podoba zdrobienie...ale u mnie byłby dorosły Tymon ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
FOTOJOKER ROSSMANN i wiele wiele innych... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Dzień dobry ![]()
![]() |
#1867 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Kobietki, która farbowała włosy w ciąży?
farba bez amoniaku będzie ok?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | ||||||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Jakbyś kiedyś miała to pamiętaj o mnie ![]() Cytat:
Wspólczuję nocki ![]() Cytat:
Współczuję, strachu się pewni najedliście i jeszcze szpital.... Dobrze, ze już broi, ale dlaczego Maluchy ie pamietaj co, dlaczego, jak?.... Cytat:
![]() Byłam Bartka zaprowadzić na autobus, ale potem wskoczyłam jeszcze do łóżeczka ![]() Ja też w superfoto.pl Cytat:
Kurcze, a co Ci? Gardziołko? ![]() Cytat:
Już zamówiłam (i to 2 paczki - Dziadkowie też niech mają ![]() ![]()
![]() |
#1871 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja, kładałm Loreal Casting (jest bez amoniaku)
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Nie czytam tylko na szybciocha piszę co u nas. Wczoraj bylismy na kontroli u neurologa- wsio ok ![]() Dostalismy już wypis z kardiologii i też wsio ok ![]() Wczoraj wstał z meeeega zielonym, ciągnącym, zalegającym katarem więc dziś pojechaliśmy do lekarza. Osłuchowo ok, gardło ok, tylko ten okropny katar ![]() ![]() Groprinosin- ogromne gorzkie tabletki. Sinupret- obrzydliwy syrop. Zapachem przypomina mi zdechłą owcę ![]() ![]() Pecto Drill- okropny syrop, nie wiem jak ja to przemyce Młodemu. Do tego wapno i wodę morską baaaaardzo często. Uciekam narazie bo Mały chate roznosi. P.S. na JimJam'ie właśnie jest Cyrk Antosia ![]() ![]() P.S 2. Alan ma 85cm i 13,5 kg. Mój malutek kochany. Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2010-10-21 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w naszej nie jest nic takiego napisane, chyba, ze nie widzę ![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/v4/sklep/UPLOA.../Medel_Pro.pdf jest tylko pozycja urządzenia i nebulizatora...
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-10-21 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
Miramej ,p4w ma taki do inhalacji na leżąco.
"decybel akustyczny, w skrócie dBA, określony w paśmie akustycznym słyszalnym przez człowieka."-stąd to wzięłam http://www.e-instalacje.pl/Klimatyza...alas,6982.html ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- może rozwiniesz swoje "pytanie" bo nie wiem co cię zastanawia głos czy proszek?
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas też ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam chrypę,a gardło mnie nie boli ![]() Cytat:
![]() ![]() A gdybyś zamiast mleka w nocy,podała Zosi wodę? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Daj linka czy cos. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1878 | |
Zakorzenienie
|
Miramej, trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie Kuby.
duzo zdrowia dla ciebie rowniez. Maggi ![]() Katarzynko, wspolczuje fatalnej nocki, mam nadzieje, ze Kamilia pomoze. Cytat:
![]() Duzo zdrowia dla Alanka ---------- Dziewczyny dziekuje za wszystke gratki i mile slowa ![]() Antos dopija herbate i idziemy spac. Wpadne pozniej ![]()
![]() |
#1879 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1880 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja az tak bardzo sie nie martwię, że ona czasami nie chce jeść. Jest wybredna, to fakt, ale swoje ulubione rzeczy z reguły je. Poza tym czuje wyraźnie, że przybiera na wadze i nie wygląda na zabiedzoną ![]() ![]() Aga ciesze się, że wszystko w porządku z Alankiem ![]()
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
Unholy też wzięłam Burberry
![]() Dziewczyny (Svi, Unholy widziałam Was na listach ![]() ![]()
#1883 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
bede pisała na raty bo dopiero nadrabiam co naskrobałyście. Wczoraj miałam jazdy, a potem zakupy, chcialam kupic kurtke, ale beznadzieje były. Mam zniżke 25% do mohito i liczyłam ze tam kupię, a tu dupka. chyba juz sobie daruję, jakąś grubszą na zimę kupię. Ale kupiłam rajstopki takie jak rozmawiałysmy ostatnio a konkretnie takie model Sophia 650/grigio, kosztowały w sklepie 27,50, czyli taniej niż na aukcji. no i legginsy kolejne kupiłam z Gatty, bardzo fajne o takie za te wiecej zapłaciłam niż na aukcji bo 21 zł. magi współczuję nerwów, szkoda Maciejki, pewnie go boli jeszcze ![]() A gdzie wy głos Katarzynki słyszałyscie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Też Cię widziałam ![]() Ja sobie cały watek dałam do subsk. może coś upoluję ![]() Idę się szykować, bo z Mamą i dziećmi do dentysty jadę. Buziaki ![]() A później poproszę Was o doradzenie w pewnej kwestii ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Yyy,w telefonie ![]() ![]()
![]() |
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Yyy na żywo
![]() Cytat:
![]() Też subsk. wątek ![]() No i udało mi się trafić na Chanela No5, dziewczyna zrezygnowała, więc napisałam ze mogę za nią wziąć, ale jeszcze nie ma odpowiedzi ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-10-21 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do leków:i Groprinosin i Sinupret znam ![]() ![]() ![]() ![]() Odsprzatałam się trochę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-10-21 o 11:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas mala rozrabia na calego-wchodzi na tapczan i skacze, mowie ze spadnie ale nie dociera, wczoraj tez o malo nie walnela , na szczescie ja chwycilam , nawet nie mysle co mogla sobie zrobic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze kiedys to minie i znowu beda suche nocki u nas tez padal wlasnie snieg z deszczem a teraz slonce swieci ale wieje zdrowiej szybko ![]() prawie robi duza roznice ![]() nie a tak na serio to chyba za wczesnie pochwalilam te pieluchy bo gdzies kolo 6 mowie do malza -zobacz pupcia sucha , wiec super te pieluszki a tu potem malz mnie budzi, ze mokra jest ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 |
Zadomowienie
|
Hej
Nawet nie probuje nadrabiać, tyle jestem w tyle.Przeczytałam tylko 2 ostatnie strony i w klubie o aferze.... Magi całujemy Maciulka w biedną głowkę ![]() ![]() U nas ok , tylko mam duzo zajęć i mało czasu, ale dobrze mi z tym ![]() ![]() Co do Małgi to brak słow, po prostu ..... Widzę że mamy nową mamusię-Cinusiowa witaj ![]() Svinecko buty sa cudne ![]()
#1889 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mojej kuzyki córka od małości wyglądała jak księżyc w pełni,choć naprawdę niewiele jadła,a mój Damian zawsze miał apetyt i zawsze był szczupły,zresztą do tej pory ![]() Myślę,że jak Zosia przybiera to chyba nie masz się czym martwić ![]() A morfologię robiłaś Jej kiedy? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieszę się że u Was ok ![]() No właśnie mogłabyś częściej zaglądać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Wtajemniczenie
|
Sylka sinupretu kropli 15. Niby pytała o wagę Małego bo to do wagi się dostosowuje ale jakoś ten alkohol mnie przeraża. A groprinosin na katar albo kaszel bo mówiłam że młody pokasłuje, nie wiem dokładnie a już nie chce mi się wyciągać ulotki znowu(tam chyba nawet nie ma ulotki).
Dzieki dziewczyny za życzenia zdrowia dla Małego ![]() A jeszcze cofnę się do tych wypadków ze szkłami u nas. Ja już nie mam gdzie tego chowa bo w kuchni mamy tylko 6 szafek małych i już tak wszystko jest upchane że chyba nawet szpilki nie wcisnę. Pilnuję Alana jak oka w głowie ale właśnie czaem nie nadążam za nim. No chyba że jeszcze do szafy w sypialni ze trzy garnki wcisnę, choć i tak stojątam kieliszki ![]() ![]() A co do Malgi19 to nawet mi się na ten temat pisać nie chce, chora i tyle... Magi ucałuj tego biednego Maciejka od ciotki i Alana, oby nie było śladu na czole. Biedny on i biedna ty. Mariola chyba nie gratulowałam Tośkowi ![]() ![]() Co tam jeszcze było...... szkoda Kubolka, że musi się jeszcze męczyć, i to migdałek, ojej. No i Laura też się wymęczy. Też się zastanawiałam gdzie wy Kasię słyszałyście i nawet w klubie buszowałam czy może jakiś filmik wstawiła ![]() A z kombinezonem to doszłam że to chyba ten co Cassandra kupiła Kubie, ale ona coś mało zagląda i pewnie mi nie powie czy in dobry jest, buuuu kurczaczek szkoda. Powiedzcie mi czy to możliwe że po ponad roku brania tabl. anty dopiero bym zaczęła przybierać na wadze?? Czy to poprostu moje obrzarstwo?? Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2010-10-21 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.