![]() |
#61 | |
BAN stały
|
Dot.: Nietrafiony prezent...
Cytat:
Oczywiście, że MACki są łądniejsze, estetyczniejsze, bardziej innowacyjne i mają znacznie lepszą technologię, ale są 3 razy mnie warte niż to co kosztują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
W przypadku sprzętu elektronicznego estetyka jest akurat na którymś z kolejnych miejsc. Ważne żeby był solidny, dobrze działał, nie zawieszał się. Mąż chciał Ci zrobić PRZYJEMNOŚĆ, kupić sprzęt, który naprawdę te 5 lat podziała. A Ty z pretensjami...
Możesz podać NAZWY obu modeli? Tego co masz i Twojego? Zamiast listy parametrów jednym ciągiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
jednym słowem - m a s a k r a
![]() ![]()
![]() |
#65 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() A wiedzę mam na 100% większą niż Ty... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gsk chodziło mi o to, ze kupił inny przedmiot z tej samej kategorii. To laptop i to laptop. A rady psów są na tyle różne, że to jednak inne kategorie - jakby zamiast laptopa jej kupił powiedzmy palmtopa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
na drugie mam Irena
|
a ja bym wkurzyła się tak samo jak autorka
chciał kupić inny (być może lepszy) to powinien ją najpierw przekonac o tym i wspólnie podjąć decyzję szkoda też że nie kupiłaś se go wcześniej sama ale teraz już mleko się wylało co zrobić nie wiem jeśli na wymianę nie ma szans, trzeba się z tym pogodzić chyba bym go poobklejała różowymi naklejkami zrobiła obrażoną minę i powiedziała głośno, no co przecież wiesz że pokochałam tamten i przy następnej okazji gdy tylko zapyta co chcesz,( nawet danie w knajpie) odpowiedz , przecież ty i tak wiesz lepiej co dla mnie najlepsze wiem to głupie ale czy facet postąpił mądrze po co w ogóle pytał ją o zdanie skoro sam wie lepiej co ona chce
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Ok. Kończę temat... Nic z tego nie wynikło, jestem tylko jeszcze bardziej wkurzona, mam większego doła.
Trzeba być jednak dobrą żoną siedzieć cichutko w kąciku, usługiwać TZ i być wdzięczną, za wszystko co dla nas robi. Dziękuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Albo dobra.. inny przykład.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Skoro Cię stać, to czemu nie kupiłaś sama? Co tu było konsultować, skoro "ten i żaden inny"? Głupio zrobiłaś, bo mąż chciał kupić Ci coś lepszego, funkcjonalniejszego, ale nie wziął pod uwagę, że on ma Ci pasować do mebli. Chyba ziomek Cię jeszcze za dobrze nie poznał, skoro nie docenił, jakiego ma skarba w domku. Następnym razem idź, kup sama i będziesz wtedy na sto procent zadowolona. Poza tym nie rozumiem problemu: kup sobie tego białego soniacza, asusa oddaj jakiemuś dziecku w rodzinie albo zwyczajnie sprzedaj. Większej przykrości już mężowi nie wyrządzisz, pewnie już się napatrzył na Twoją nafochowaną minę. A jeszcze tyyyle przed nim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W ktorym miejscu napisalam, ze znam sie na komputerach? Wrecz przeciwnie, stad wzmianka o tym, ze nie chce mi sie bawic w instalowanie, bo mam ciekawsze rzeczy w zyciu niz dlubanie przy kompach. W zasadzie juz mi nie odpisuj. Nie chce mi sie gadac z osobami, ktore 'smieja' sie ze mnie w internecie przez naduzywanie emotow. Naprawde nie robi to na mnie wrazenia, wiec sie juz nie wysilaj.
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Można to odwrócić - po co ona jego pytała o zdanie. Zwłaszcza że internet przecież przeglądać umie... mogła sobie sama znaleźć opinie i sama kupić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba nie napisałam nigdzie że pies ma podobne parametry do komputera bo czuwa tyle i tyle, pobiera tyle i tyle energii :/ jakoś inne dziewczyny zrozumiały o co mi chodzi ale ludzi czyta ten wątek.. ![]()
Po prostu Gośka ![]() Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-10-21 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Sprzedaj Asusa, kup Sony i będziesz mieć spokój. Jestem pewna, że po jakimś czasie po prostu stwierdzisz, że ten Sony to właściwie wcale nie jest na tyle cudowny, żeby było warto takie cyrki odprawiać. Przecież nie dostałaś jakiegoś śmiecia, tylko dobry laptop, który też na pewno nie jest koszmarnie brzydki. A na przyszłość będziesz decydować sama o takich sprawach i problem z głowy, bo pretensje w razie czego będziesz mieć tylko do siebie.
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
W zasadzie ta dyskusja jest bezsensu, bo autorka chciała kupić mebel (z funkcją przeglądania internetu), a mąż jej kupił (o niedobry) laptop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy się doczekamy nazw obu modeli...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się że dyskusja zrobiła się bez sensu
![]() |
#83 | |
na drugie mam Irena
|
Cytat:
prezent niespodzianka to nie koniecznie to samo co spełnianie marzenia ja tak samo cieszyłabym się z czarnego laptopa gdyby to był nie zapowiedziany prezent ale gdy rozmawiamy o tym co chciałabym sobie kupić a tu mi facet na następny dzien przynosi podobną rzecz ale nie taką samą to co mam się cieszyc
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
BAN stały
|
Cytat:
Obchodzi mnie to o tyle, że nie zgadzam się z Twoimi poglądami. Nie wysilam się, bo niewiele wysiłku mnie kosztuje rozmawianie z Tobą ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22794521]dobrze Ci radzę licz się ze słowami...[/QUOTE] ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Gusia proponuje Ci wylaczyc ten watek i tu nie zagladac bo tylko sobie cisnienie podnosisz. Jest tu jak widac wiele osob ktore chyba nie potrafia czytac ze zrozumieniem i nie moga pojac ze tak naprawde nie o kompa tu chodzi tylko o zachowanie TZ. Beda sie tu wyklucac ze Asus lepszy bo ma lepsze parametry ( nie wazne ze chodzi o tylko o przegladanie internetu) albo ze jest lepszy bo one same go posiadaja... I chyba nie potrafia pojac istoty malzenstwa i tego ze nawet zakup komputera nalezy skonsultowac z druga polowka ( co Ty robilas a TZ juz nie).
I pogadaj z Tz. Nawet jesli bedziesz sie musiala meczyc z tym kompem to niech przynajmniej wie na przyszlosc ze Ty tez masz cos do powiedzenia ![]()
![]() |
#86 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wy to tak na serio, co powie Misio to święte? Jak się ma inne zdanie od Misia to jest się od razu jędzą? ![]() W sumie przykre, ze kobiety powielają tego typu schematy... "lepiej siedzieć cicho, bo jeszcze chłop będzie miał Ciebie dość" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22794571]no ale przecież będzie biały, do mebli będzie pasował
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dokładnie, ja nadal czekam, a prosiłam juz z 3 razy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Jest takie stare przysłowie, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda..
![]() I tak, za prezenty się dziękuje a nie robi pretensje... ja będąc Twoim mężem na drugi raz nic bym Ci nie kupiła jak bym miała jeszcze za to otrzymać fochy ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2010-10-21 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.