Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z sexu - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-21, 15:02   #4081
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
U mnie mierzą tak jak u Cigi. Na tym przewijaku na którym badają klada dziecko by główką dotykało początku, nóżkę lekko prostują (moja sama to robi ). I tam jest przyklejona miarka.
Przy urodzeniu to wiem, że mierzą po krzywiznach bo wtedy dziecko jest bardzo skulone ale teraz juz chyba nie jest...
Ale... ile szkół tyle opinii...
A u nas już wogóle nie mierzą. Położna mi mówiła jak mogę sobie sama mierzyć

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
nie sądzę żeby coś się mogło stać ale dla pewności lepiej sprawdź , chociaz w witaminach dla karmiących pewnie jest o ile bierzesz jakieś.
Ja sobie teraz wzięłam kurację magnezową i witaminowa i zauważyłam że mniej włosów mi wypada

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Darusia to ja też mam cos takiego , pewnie mnie krzywo pozszywały
Sprawdzę bo włosy też lubię mieć na głowie a i może skóra się poprawi
Stary 2010-10-21, 15:04   #4082
ilkia24
Raczkowanie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Witam Kochane Mamuśki!!!
Sorki ze tak długo się nie odzywałam pamiętacie mnie jeszcze... oj troche mi zajelo zeby was znalezc, tyle watkow a tytul tego bardzo mi sie spodobal
U nas wszystko ok Filipek zdrowo rosnie ma juz prawie 8 mies. i wazy 11kg hehe grubasek dostaje jeszcze cyca. Postaram sie czesciej zagladac pozdrawiam was wszystkie i wstawiam nasza fotke
Stary 2010-10-21, 15:05   #4083
ilkia24
Raczkowanie

lo matko musze tu wszystkie ustawienia pozmieniac...
Stary 2010-10-21, 15:11   #4084
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Telefon trzeba mieć bo to dla bezpieczeństwa. To obowiązkowe jest. Nie dzwoń do niani zbyt często. Moja osobista matka nagadała mi kiedyś że nie mam do niej wydzwaniać co chwila bo ona się zajmuje dzieckiem (moim) a ja jej przeszkadzam. Zresztą ona jest z tych co dzwonią wyłącznie jak jest potrzeba. Opiekuje się w tej chwili czwartm dzieckiem (dwoje to rodzeństwo) a do rodziców dzwoniła 3x (to była rosnąca temperatura). Rodzice jak uż się przyzwyczaili to dzwonili później tylko poifomować o której będą w domu. Bez telefonu się z domu nie rusza
Dokładnie- chodzi o bezpieczeństwo. Bo ja juz miałam 100 mysli co ona zrobi jak zacznie się coś dziać... a dzwonic za dużo nie zamierzam, nawet praca mi na to nie pozwala... powiedziałam jej ze ona ma mi dawac sygnał a ja będę oddzwaniała...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 15:14   #4085
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

mloda usypia, jak widze ze spiaca to ja biore na podloge, wymiziam, wysmyram, wycaluje, wygilam i pada;p
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 15:17   #4086
fasolka73
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilkia24 Pokaż wiadomość
Witam Kochane Mamuśki!!!
Sorki ze tak długo się nie odzywałam pamiętacie mnie jeszcze... oj troche mi zajelo zeby was znalezc, tyle watkow a tytul tego bardzo mi sie spodobal
U nas wszystko ok Filipek zdrowo rosnie ma juz prawie 8 mies. i wazy 11kg hehe grubasek dostaje jeszcze cyca. Postaram sie czesciej zagladac pozdrawiam was wszystkie i wstawiam nasza fotke
Filipek sliczny, taki misu fajny, przytulasny
Zagladaj do nas czesciej Tu zawsze cos sie dzieje

Ferrou, no przykro.... Twoja makijaze sa piekne i komus poprostu zal sciska....
A jak jeszcze ktos ma "parcie na szklo" to juz pozamiatane...

Ale u nas masz zawsze rzesze fanek i staniemy za Toba murem (i Agabil tez jak widze ), a jeszcze biorac pod uwage , ze robisz to wszystko majac male dziecko to medal Ci sie nalezy, a nie jakies tam pedzelki...

Edytowane przez fasolka73
Czas edycji: 2010-10-21 o 15:18
fasolka73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 15:19   #4087
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
jest mi cholernie przykro... ciężko się czyta pewne komentarze - niektórzy ludzie naprawdę mnie zaskakują... Yonka, chyba miałaś rację co do pewnej osoby --- no ale same sobie przeczytajcie wątek...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22796782
Nie rozumiem co to miało na celu? Pokazanie, że jest lepsza?? pewne rzeczy w głowie mi się nie mieszczą....

zaraz Was spróbuję nadrobić
Ferrou przeczytałam i oczywiście nie mogłam odmówić sobie komentarza do JEJ "usprawiedliwiania". Zamknęłam się jednym zdaniem, nie mogłam więcej bo by mnie pewnie wywalili z wizażu.
Nie przejmuj się. Musiała się dowartościować i tyle.
Stary 2010-10-21, 15:19   #4088
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dzisiaj sa rozmowy w toku o kobietach, ktore uwazaja ze za wczesnie zostaly babciami, jedna jak sie dowiedziala ze ma corke w ziacy odeslala ja do domu dziecka, jakbym taka zlapala, to bym jej leb urwala przy samej ...............albo jeszcze nizej! Co za kretynizm.
To jest cholernie przykre ze sa tacy ludzie.
A.Camus
Stary 2010-10-21, 15:23   #4089
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
mloda usypia, jak widze ze spiaca to ja biore na podloge, wymiziam, wysmyram, wycaluje, wygilam i pada;p
Heh... robie tak samo. jak widzę, ze już ledwo patrzy to ja szmeram, gmeram, podszczypuje...potem daje ciepłe piciu i odplywa

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Powiem Wam, że jak bylam cale dnie z Wercią w domu to nie docenialam chyba tego co mam. Teraz jak nie ma mnie kilka godzin to aż się rwę do domu i od razu biorę ją w ramiona i już bym najchętniej nie wypuszczala... teraz dopiero będę doceniała ten czas spędzany z nia... i to będzie dla mnie "czas wolny". A od jutra zaczyna sie juz na dobre...Dlatego nie rozumiem co niektórych facetów ktorzy jak wracają z pracy to sa tak zmęczeni ze zając się dzieckiem nie mają sily... nie kapuję

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-10-21, 15:24   #4090
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Ferrou piekne
takie jesienne sliczne ahhhh...!!!!!!!!!!!

Porownujac makijaze ja jako osoba KOMPLETNIE SIE NA TYM NIE ZNAJACA widze podobienstwo jednego do drugiego ale tylko pod wzgledem kolorow...
faktycznie slowo rażące bylo nie przemyslanie uzyte i dlatego spowodowalo taka akcje, ale twoj i tak jest ladniejszy bo ty w ogole jestes naj jesli chodzi o makijaze!!!!!!!!!!!!!!!!
A.Camus
Stary 2010-10-21, 15:25   #4091
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Dokładnie- chodzi o bezpieczeństwo. Bo ja juz miałam 100 mysli co ona zrobi jak zacznie się coś dziać... a dzwonic za dużo nie zamierzam, nawet praca mi na to nie pozwala... powiedziałam jej ze ona ma mi dawac sygnał a ja będę oddzwaniała...
Bardzo rozsądnie. Ciekawe co ja zrobię jak znajdę pracę
Stary 2010-10-21, 15:31   #4092
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dlatego moj ledwo patrzy na oczy i sily nie ma ale malej mi nie odda, a juz nie mowie ak kolezanka przyjdzie a on sie z nia bawi to nie ma opji zeby ja wziela bo ON SIE BAWI Z CORKA TERAZ!

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Ja jak na cale weekendy znikam do szkoly to siedze tam ale co chwile i tak mysle czy czegos nowego sie nauczyla, czy cos zrobila co za numery tacie odstrzelila itd:P

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

mloda mi sie jeszcze zanosi ze smiechu jak jej bańki mydlane puszczam
A.Camus
Stary 2010-10-21, 15:31   #4093
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Ferrou - zapomniałam dodać że kolory żywcem zdjęte z naszego dzisiejszego spaceru. Cudo połyskujące w słońcu
Stary 2010-10-21, 15:42   #4094
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Madzia podaj linka do wózeczka,ja chyba zmienię dopiero na wiosnę.
Wczoraj o 12 go zamówiłam, a dzisiaj o 9 rano był u mnie w domu
http://allegro.onet.pl/xv-x-lander-2...281702950.html
przy tym wozku nie ma problemu jak sie podjezdza pod krawezniki bo to kółko z przodu ma podwójne

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość

Pl_madzia - Erwin na zagłodzonego nie wygląda szczupły herbatnik jak jego brat (i jak już ustaliłyśmy - mamusia)
dzieki, uwielbiam Cie ach ta próżność

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

A teraz pytanie i prośba o poradę. Macie czasmui tkie uczucie że jakiegoś właoska macie na nosie - a tam nic nie ma. Ale jat to denerwujące uczucie. Może macie na to jakiś sposób. Obcięcie czy obdrapanie nosa nie wchodzi w grę.
ja tak nie mammoże odwiedz laryngologa

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Darusia- ciekawe co to za dziwoląg nam wyrosl między nogami

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 16:29   #4095
Darusiaaaa
Zakorzenienie

wiecie co?
ja wiem ze to glupie! Wiem ze to nie ma sensu ale mala od paru dni jak na mnie patrzy mowi mama:P
wczesniej mowila tak bo mowila, a teraz nie mowi tego do tezeta ani nikogo tylko jak wchodze do pokoju to ona wyskakuje maaaama, albo jak cos jej sie nie podoba to sie zawsze spojrzy wyciagnie lapki i mamaaa.
A.Camus
Stary 2010-10-21, 16:40   #4096
Ferrou
Zakorzenienie

Dziewczynki, dziękuję za wsparcie
Stary 2010-10-21, 17:10   #4097
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co?
ja wiem ze to glupie! Wiem ze to nie ma sensu ale mala od paru dni jak na mnie patrzy mowi mama:P
wczesniej mowila tak bo mowila, a teraz nie mowi tego do tezeta ani nikogo tylko jak wchodze do pokoju to ona wyskakuje maaaama, albo jak cos jej sie nie podoba to sie zawsze spojrzy wyciagnie lapki i mamaaa.
Ja tez mam czasem takie wrażenie. Ale myślę, ze to chyba nie jest jeszcze możliwe ale może się mylę
Natomiast moja wreszcie zaczęla okazywac jakoś ze mnie poznaje i że się cieszy- szczegolnie dzis jak wrocilam. Pani ją akurat usypiala a jak mnie zobaczyla to już nici ze spania. Rączki i nózki poszly w ruch. A czasem mimo to jeszcze zachowuje sie dziwnie. Np teraz jak się obudzila (po 3 godzinach spania) podeszlam do niej to patrzyla na mnie przez chwile poważnie a za chwile jakoś tak zaczęla cicho plakać jakby się wystraszyła... smutno mi się zrobiło poryczalam się... mimo, ze za chwile juz sie do mnie śmiała...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-10-21, 17:16   #4098
Darusiaaaa
Zakorzenienie

moja dzisiaj spala \\lacznie 25 minut wiec extra .....

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

w nocy 5 razy pobudka, ciekawe jak dzis bedzie
A.Camus
Stary 2010-10-21, 17:19   #4099
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
moja dzisiaj spala \\lacznie 25 minut wiec extra .....

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

w nocy 5 razy pobudka, ciekawe jak dzis bedzie
A moja 4 godziny

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-10-21, 17:24   #4100
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Ja tez mam czasem takie wrażenie. Ale myślę, ze to chyba nie jest jeszcze możliwe ale może się mylę
Natomiast moja wreszcie zaczęla okazywac jakoś ze mnie poznaje i że się cieszy- szczegolnie dzis jak wrocilam. Pani ją akurat usypiala a jak mnie zobaczyla to już nici ze spania. Rączki i nózki poszly w ruch. A czasem mimo to jeszcze zachowuje sie dziwnie. Np teraz jak się obudzila (po 3 godzinach spania) podeszlam do niej to patrzyla na mnie przez chwile poważnie a za chwile jakoś tak zaczęla cicho plakać jakby się wystraszyła... smutno mi się zrobiło poryczalam się... mimo, ze za chwile juz sie do mnie śmiała...
A ja sobie zostanę przy tym że nasze dzieci zaczynaja mówić . A co nikt mi nie zabroni .
Asia nie masz się czym martwć. Pewnie nie raz zasnęłaś w ciągu dnia a później jak się obudziłaś to nie mogłaś dojść do siebie. Ja tak mam osobiście. Dziecko musi się rozpatrzeć
Stary 2010-10-21, 17:26   #4101
megi-megi
Zakorzenienie

Ilkia - czym Ty swojego Filipka karmisz, że taki duży Ci wyrósł (prócz cycka oczywiście)? No i pamiętamy i wiesz tu jak się już przynależy, to się przynależy - coś jak mafia, nas się tak bezkarnie nie zostawia.
Trochę w temacie jedna z moich ulubionych piosenek - akwarystyczna taka - polecam http://w826.wrzuta.pl/audio/6E0tD1iGIqr/klub_akwarystow

I mam pytanie o te puzzle piankowe. Dziewczynki, które zamawiały z netu - dajcie linka do tych, z których jesteście całkowicie zadowolone. Pliz!
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 18:22   #4102
ilkia24
Raczkowanie

hehe niczym specjalnym oprocz cyca dostaje zupke i kaszke albo jakis kleik czy gotowane jabluszko

pl_madzia fajny wozeczek my juz dawno malemu kupilismy spacerowke jak jechalismy na wakcje zalezalo nam zeby byla mala i lekka
o taki
http://allegro.pl/wozek-espiro-magic...284350910.html

w zupelnosci nam wystarcza wiec ostatnio sprzedalismy ten duzy 3w1 coneco toledo.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

fajna piosenka hehe zapamietam, poprawie sie

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

teraz dopiero zauwazylam ze ten wozek ma taka sama wkladke jak my dokupilismy wlasnie od x-landera do naszego wozka bo przy naszym nie bylo.
Stary 2010-10-21, 18:51   #4103
anakazar
Zakorzenienie

Hej kobietki
Ja dopiero od godzinki w domu-nie dla mnie takie służbowe wyjazdy,tak strasznie tęskniłam za córusią.Jak ona urosła przez te parę dniNie mogę się nią nacieszyc i tulasków nie ma końca.
Ale mam do nadrobienia...

Zamówiłam monitor oddechu,jakoś niepewnie się czułam bez niani.Pewnie jutro mi przyjdzie.
Dziewczyny,aniap praktyczna jest ta zabawka?bo nie wiem czy kupic malutkiej? http://allegro.pl/fisher-price-zyraf...268246380.html

Zmęczona jestem strasznie,marzę o łóżku.Uciekam.Do jutra pa

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 18:55   #4104
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
1. Uśmiech o poranku
2. A jednak się kręci
3. Prezentacja ząbków (szóstego jeszcze nie widać)
4. 5. patataj koniku
6. A ten ząbek był trzeci
7. Artyst(k)a malarz
8. A kuku
9. co mi tu w zabawie przeszkadzasz?
10. tulu tulu (to była jej inicjatywa, jak nigdy )
Catro - Jejq - jakie śliczne zdjęcia, jakie zębolki i jakie tulaski

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
I mam pytanie o te puzzle piankowe. Dziewczynki, które zamawiały z netu - dajcie linka do tych, z których jesteście całkowicie zadowolone. Pliz!
megi-megi - ja kupiłam w zeszłym tygodniu, jestem zadowolona. Niestety po zabawie musze je składać bo nie mam inaczej miejsca. Jedyne co mi nie pasowało to zapach, taki chemiczny, który na szczęście po kilku dniach wywietrzał.
http://allegro.pl/puzzle-piankowe-26...266283752.html

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 19:26   #4105
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
1. Uśmiech o poranku
2. A jednak się kręci
3. Prezentacja ząbków (szóstego jeszcze nie widać)
4. 5. patataj koniku
6. A ten ząbek był trzeci
7. Artyst(k)a malarz
8. A kuku
9. co mi tu w zabawie przeszkadzasz?
10. tulu tulu (to była jej inicjatywa, jak nigdy )
jakie cudne!!! jaka Ola śliczna

Cytat:
No właśnie moja robi identycznie, nóżki jak baletnica i zgięta. Jak już wrócisz od lekarza to daj znać co powiedzial na to, ok? Będę wdzięczna!!
ok, na razie musze nas zapisać, bo dziś wyleciało mi z głowy

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Cigi - takie maluchy jak nasze mierzy się właśnie po krzywiznach. Zdaje się że jest tak do momentu aż maluch samodzielnie stoi.
Wyobraź sobie że po urodzeniu mierzą tak jak mówisz przykładając miarkę na prosto. Takie dziecię ma wtedy przynajmniej z 15 cm mniej niż w rzeczywistości. Na jaki wzrost wtedy kupisz ubranka ?
Amelkę mi mierzyli 2 dni po porodzie normalnie, wyszło, że ma 52 cm, potem u pediatry mierzyliśmy ją na takiej macie jak Asiulek pisała i miaała 49 może dlatego taka mała się wydawała, bo wasze dzieciaczki po krzywiźnie mierzone, więc wyniki zawyżone

Cytat:
dzisiaj sa rozmowy w toku o kobietach, ktore uwazaja ze za wczesnie zostaly babciami, jedna jak sie dowiedziala ze ma corke w ziacy odeslala ja do domu dziecka, jakbym taka zlapala, to bym jej leb urwala przy samej ...............albo jeszcze nizej! Co za kretynizm.
To jest cholernie przykre ze sa tacy ludzie.
hehe brawa dla mądrej mamusi, pomogła jej z całego serca i pewnie żyje sobie z czystym sumieniem

Ferrou jestem z tobą, piękny makijaż, a reszta nieważna

jeszcze coś miałam napisać ale oczywiście wyleciało mi z głowy
Stary 2010-10-21, 19:28   #4106
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Dziewczyny zacytowane z "próbowac do skutku"...
jestem w szoku bo ja motylicaje dobrze znam?!! oj dobrze.. buuuuuuuuuuuu nawet na Nk ja mam!

Wiadomosc do wszystkich wizazanek:

Wyszlo na jaw, ze jedna i ta sama dziewczyna stworzyla sobie na wizazu kilka kont pod roznymi profilami.
Oto one:
jagda22 i Motylicaja i Molalala i Irysowa i Jaga1111 i Flicka88 i karmelka1987 i dudziakowa i Rozaliontka i chrupcia i dagoja_ja,
zwierciadelko, kociakowa, mojra89, Malga19

Jak widzicie jest wsrod nich rowniez jagda22, ktora znamy z tego watku.

Istnieje na wielu watkach mamusiowych, wszedzie z jakimis tragicznymi historiami poronien (przewaznie blizniakow), maz ja zostawil, lezy w szpitalu na podtrzymaniu itp. Ale tez na watkach plotkowych istnieje jako osoba bez dzieci za to jest niania....

Ta informacja jest potwierdzona przez moderatora - te wszystkie profile zostaly stworzone z tego samego adresu IP

Przykro mi, ze istnieja osoby zerujace na szczerym ludzkim wspolczuciu, nie rozumiem zupelnie intencji takich osob

U nas na watku mamus listopadowo-grudniowych tez sie pojawila, ba! - ona zalozyla pierwsza czesc naszego watku! Wspolczulysmy jej, trzymalysmy kciuki, kiedy miala problemy w ciazy, lezala na podtrzymaniu a teraz gratulowalysmy zajscia w ciaze..z blizniakami oczywiscie....
z tego co wiem to EQUSSKA ktora urodzila unas na watku matko co za dziewczyna ... ehhh
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 19:44   #4107
Darusiaaaa
Zakorzenienie

mloda padla jak nigdy, przy koncu utelki byla juz nieprzytomna

a ja sie kijowo czuje bekam non stop, brzuch mnie boli przyslowiowo jak na @ chociaz srrdnio to uczucie znam, nie wiem czy cos zjadlam i na zoladku mi stanelo czy co...

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

do tego boli mnie glowa, moglabym sie poż..... ale nie umiem
A.Camus
Stary 2010-10-21, 20:07   #4108
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

ZarazWas nadrobie ale mam prośbe napiszcie mi w srócie o co chodzi z Ferrou ledwo się wyrabiam tutaj żeby byc na bieżąco nie uda mi się przeczytac tamtego wątku please

a juz dziękuję wiem o co chodzi-poczytałam Ferroumilo że agabil którą cenisz stoitak muremza Tobą laska rzeczywiście przesadza

Ja dzisiaj kupiłam wkońcu superaśny kombinezon dzięki Dusiaka w crocodilloszaro-żółty najważniejsze,że buciki na napy odpinane i rękawiczki tez dodatkowo rękawiczki są głeboko na rzepy bardzo fajnie bo ciężko jest włożyc taką małą rączkę do rękawiczki no i wziełam 80 ale jest dośc duży narazie ciutke za duży.
Kupiłam też tą silikonową szczoteczę jutro wypróbuję bo muszę wygotowac,ale wygląda na fajne do masowania bolących dziąsełek.

po za tym Daniel 1 raz przespałmi dzisiaj w dzień 2,5h toż to szok!

Cytat:
tylkooliwka teraz diety nie robie , a pisalam juz ze przy tej diecie cola i pepsi do oporu ile sie chce.

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

catro co za cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A TE ZĄBKI
no to chyba że tak to zwracam honorale i tak to dla mnie puste kalorie chociaż tez lubię pepsówkę

Cytat:
Napisane przez ilkia24 Pokaż wiadomość
Witam Kochane Mamuśki!!!
Ilkia czesc 100 lat Cię nie było,Filipek jak Danielek 8 m-cy i 11 kg

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Wczoraj o 12 go zamówiłam, a dzisiaj o 9 rano był u mnie w domu
http://allegro.onet.pl/xv-x-lander-2...281702950.html
przy tym wozku nie ma problemu jak sie podjezdza pod krawezniki bo to kółko z przodu ma podwójne

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

dzieki, uwielbiam Cie ach ta próżność

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

ja tak nie mammoże odwiedz laryngologa

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

fajny tylko te małe kółka,ja mam obecnie x-landera XT 3-kołowy i też mi sie nim fajnie jeździ ale on ma duże pompowane koła

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Hej kobietki
Ja dopiero od godzinki w domu-nie dla mnie takie służbowe wyjazdy,tak strasznie tęskniłam za córusią.Jak ona urosła przez te parę dniNie mogę się nią nacieszyc i tulasków nie ma końca.
Ale mam do nadrobienia...

Zamówiłam monitor oddechu,jakoś niepewnie się czułam bez niani.Pewnie jutro mi przyjdzie.
Dziewczyny,aniap praktyczna jest ta zabawka?bo nie wiem czy kupic malutkiej? http://allegro.pl/fisher-price-zyraf...268246380.html

Zmęczona jestem strasznie,marzę o łóżku.Uciekam.Do jutra pa
Anakazar to tylko oczywiście moje zdanie ale wydaje mi się,że teraz onitor oddechu to zbędny wydatek

u mnie też nie mierzą po krzywiźnie
Jula jest bardzo duża 82 cm nieźle

dzisiaj jest fajny film ale pewnie nie doczekam bo 21.30 już się zazwyczaj przewracam na drugi bok

jeszcze zapomniałam napisac że przeszłam już do okresowych,dostałam @ ale na szcęście bezboleśnie miesiąc po zaprzestaniu karmienia
a co do włosów to mi juz nie wypdają,jakoś samo się zatrzymało

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2010-10-21 o 20:33
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 20:33   #4109
Darusiaaaa
Zakorzenienie

anakazar po co teraz monitor oddechu?
A.Camus
Stary 2010-10-21, 20:37   #4110
anakazar
Zakorzenienie

Ja jakoś zasnąc nie mogę;/to wlazłam jeszcze,żeby poczytac.
ferrou zdolniacho nasza w nosie miej tamtą dziewczynę-my tam wiesz,że stoimy za Tobą i laski z tamtego wątku też.
tylkooliwka nowy kosztuje ok 500zł i za taką cenę już też bym nie kupiła,kupiłam używany,ale jak nowy,bo ta Pani praktycznie z niego nie korzystała i udało mi się kupic po korzystnej cenie,bo dałam tylko 220zł.

A ja mam problem z mężem;/ja jak wcześniej pisałam pracuje z samymi facetami,a tż jest od zawsze o mnie okrutnie zazdrosny i zawsze były jazdy o tą moją pracę...teraz miałam ten wyjazd kilkudniowy i ech...Chłop zamiast się cieszyc,że ma fajną,zaradną żonę,która chcę pracowac to by mnie zamknął w domu albo jak juz to w jakiś babiniec wsadził.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości