Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-22, 12:55   #3841
zenia2211
Rozeznanie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
i będziemy bogate w doswiadczenia całego naszego wątku o, jakie mądre bo już w grudniu prawie nikogo tu nie będzie to odchowalnię będziemy dzielnie studiować
Dokladnie hehehe
zenia2211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 12:58   #3842
mallinka
Zadomowienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość

ja jestem dużo starsza od Ciebie ale z wśród bliskich znajomych pierwsi mamy dziecko i też jakoś dziwnie się czuje
U nas tak samo-nikt ze znajomych jeszcze nie ma dziecka-myślę że to podświadomie wpływa na mój nastrój... i dodatkowo trochę się od siebie odsunęliśmy bo ich poglądy na macierzyństwo są zupełnie inne-oparte na pogłoskach-co mnie szczególnie mocno irytuje...

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 12:58   #3843
Ishka
Zadomowienie

Witam kobietki

U nas na dworku chłodno ale za to słoneczko w okna świeci

U nas wszystko dobrze. Mnie choroba "odpukać..." powoli opuszcza i juz troche lepiej dziś. Tomuś zaczyna sie wycwaniać i po jedzonku juz nie chce od razu nynać tylko chce sie nosić na rękach i rozgląda sie po pokoju mamy czerwone ściany on bardzo je lubi oglądać heh wogole rośnie jak na drożdzach już paluszki sie mu zrobiły tłustrze widać że powoli nabiera ciałka heh

kootek fryzurka i kolorek zarąbisty a i Ty śliczność jesteś lasencja :P Ja też mysle sie nad wybraniem do fryzjera. Musze sie wziąść teraz za siebie

A co do tego środka przeciwbólowego-Tramalu to dostawałam i zastrzyki w tyłek i nawet w brzuch i on wogole na mnie nie działał...ja w drugiej dobie dostałam coś o wiele mocniejszego jak lekarz na obchodzie zobaczył w karcie co dostałam to powiedział że musze mieć jakieś wtyki że mi to podali bo nikt tu tego normalnie by mi nie podał...wiec można sobie wyobrazić jakie bóle miałam..eh no ale na szczescie to juz jest za mną...Pozatym to też nie powaliło mnie z nóg heh tylko pozwoliło na zaśnięcie między tymi okropnymi skurczami macicy...eh to cos nazywało sie na D....ale juz nie pamietam co to bylo...

No dobra juz dosyć smęcenia heh

Mallinko tytuł na odchowalnie baaardzo mi sie podoba

Oooo i Miśkowa sie znalazła :P Gratulacje córeczki i bardzo szybkiego porodu

Pozdrawiam Was gorąco dziewczynki
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 12:59   #3844
kootekk
Zakorzenienie

apoolonia michałek dlatego sie taki maly urodzil bo przez moja podwojna macice nie dostawal pokarmu przez łozysko, byl hipertroficzny czy jak to sie nazywa i nie mial miejsca zeby sie rozwijac, gin powiedzial ze dobrze ze tak wczesnie urodzilam bo nie wiadomo co by sie moglo w brzuchu zdarzyc (szczerze to wole nie wiedziec...)

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:00   #3845
Beata_Batumi
Zadomowienie

Cytat:
tylko ja jestem bezrobotna mam wrażenie że o wiele lepiej bym się czuła żebym miała dokąd wrócić po macierzyńskim
Nie martw sie- mi nie przedłużą umowy (mam na czas okreslony) i tez będę bezrobotna...

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:00   #3846
NUCHISIA
Raczkowanie

Mallinko chyba masz rację że ta spacerówka mała w espiro oj to ja już nie wiem jaki mam wózek kupić

Ale właśnie doczytałam że Artystka ma atlantica i mówisz że spacerówka nie mała? To mnie pocieszyłaś chyba zdecyduję się na niego
NUCHISIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:03   #3847
rptrbj1978
Rozeznanie

no malinka fajny tytuł to zakładaj

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:03   #3848
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

to chyba wiekszosc za MALINKA
tytulki super... a mozna tytul zmieniac w trakcie trwania postowania????

PAULINKO wiekszych liter juz sie nie dalo bo jest do 7 tylko hehehehe przepraszam jesli cie podraznily

KOOtek wyrazila zgodem a fakt, ze ma odchowalnie prowadzic osoba ktor urodzila to jest ustalony w REGULAMINIE?? chyba nie co??

dla mnie wazne jest by byl prowadzony regularnie, schludnie, z humorkiem, na czasie i o czasie
dodatkowo powiem wam ze Kootek ma teraz mniej czasu niz Malinka zwlaszcza ze tak jak ja nie wie jak to sie robi... a Malineczka ma wprawe i jestesmy wszystkie z tego co piszecie zadowolone wiec do DZIEŁA

ALISZCZE dziekuje ci kochana ze pytasz... juz nie pisalam ale nie jest znowu za dobrze stad moje milczenie dwudniowe :/ nie wyszlam do konca z choroby poprzedniej i zaczyna sie na nowo zatokowo tak jak poprzednio a do tego ANTOŚ też już się pokłada - dostał Bioparox a jak nie poskutkuje to banki mamy mu postawic... ehhh kolorowo nie jest ale poki moge to ukladam w domu rzeczy przekladam i prasuje
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:05   #3849
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NUCHISIA Pokaż wiadomość
Mallinko chyba masz rację że ta spacerówka mała w espiro oj to ja już nie wiem jaki mam wózek kupić

Ale właśnie doczytałam że Artystka ma atlantica i mówisz że spacerówka nie mała? To mnie pocieszyłaś chyba zdecyduję się na niego
No właśnie Ja go w sklepie pomacam bo już mam ogromny mętlik w glowie wczoraj, jak byłam w hurtowni to żaden wózek mi się nie spodobał ja chcę żeby był lekki i zgrabny z duża gondolą i spacerówką to chyba nierealne tylko nasz Bartek będzie na początku w nim spał-bo łóżeczko się nie mieści do sypialni

Stary 2010-10-22, 13:07   #3850
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zenia2211 Pokaż wiadomość
A dlaczego sie wyprowadza?? jesli mozna wiedziec.
Malinka to bedziemy pewnie jedne z ostatnich.We wtorek na usg wyszedl mi termin z glowki na 22 grudnia a z calkowitych pomiarow nawet na 28....wiec...
Bo chce sie rozwijac zawodowo, w koncu musi zarobic na powiekszajaca sie rodzine Zmienia stanowisko, wyjezdza do odleglego o 700 km miasta. Przez pierwszy okres probny ja zostaje tutaj i bedziemy malzenstwem weekendowym jezeli wogole Potem szukamy tam czegos do zamieszkania i tez sie przeprowadzam.

Oj dziewczyny, to ja tez powinnam czuc sie jak wyrodna matka, bo tez mam takie mysli.Ze cos strace, ze inni sie bawia a ja bede w pieluchach.W sumie juz w czasie ciazy widzialam jak znajomi balowali a ja wiecznie odmawialam. Ehh.No i ja jestem na swoim i jak nie pracuje to nie zarabiam, wiec tak jakbym byla teraz bezrobotna, z tym ze zasilku nie dostaje I tez mam wrazenie i wyrzuty sumienia, bo w koncu po co studiowalam??Maz sie rozwija, szkoli a ja od roku nie. Doluje mnie to czesto. Z drugiej strony mam nadzieje, ze znajde cos po tej wyprowadzce, bo to mniejsze miasto i mniej tam Polakow, wiec moze uda mi sie cos z jezykiem polskim znalezc.Nie ma tam takiego bezrobocia jak tutaj.
Wlasnie pieke ciasto brzoskwiniowe,mam nadzieje ze wyjdzie bo jutro z rana mamy gosci.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:09   #3851
kretencja
Zakorzenienie

A ja nie żałuję, że studiowałam, nawet gdybym miała juz nie pracować w zawodzie. Bo studia były ciekawe same w sobie

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:09   #3852
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
to chyba wiekszosc za MALINKA
tytulki super... a mozna tytul zmieniac w trakcie trwania postowania????
ale większość... z 90 mam z listy może ok 10 się wypowiedziało
Tytułu nie można zmieniać-tylko moderator może to zrobić.
To założę pierwszą część a potem do kolejnych może jednak ktoś się zgłosi

Beata_Batumi a co ty tu robisz idź rodzić, przecież dziś chyba pełnia już cos powinno się zaczynać...

Stary 2010-10-22, 13:11   #3853
De28
Wtajemniczenie

Ostatnio sie skarzylam, ze brzuch mi nie rosnie. Dzis nie moglam zapiac mojej najwiekszej kurtki Nie wiem w czym ja teraz bede chodzic

Daniel

Christian
Stary 2010-10-22, 13:12   #3854
_paulinka2
Wtajemniczenie

dziękuję dziewczyny te słowa od was dużo dla mnie znaczą

pelnia nie draznia absolutnie wręcz przeciwnie rozbawiły jeju... nie możecie w ogóle wyjść z tej choroby

de rozumiem Cię doskonale... tylko ja mam nadal studia na głowie i to nie najłatwiejsze.

dbam o włosy

Edytowane przez _paulinka2
Czas edycji: 2010-10-22 o 13:18
_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:12   #3855
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Witam kobietki

U nas na dworku chłodno ale za to słoneczko w okna świeci

U nas wszystko dobrze. Mnie choroba "odpukać..." powoli opuszcza i juz troche lepiej dziś. Tomuś zaczyna sie wycwaniać i po jedzonku juz nie chce od razu nynać tylko chce sie nosić na rękach i rozgląda sie po pokoju mamy czerwone ściany on bardzo je lubi oglądać heh wogole rośnie jak na drożdzach już paluszki sie mu zrobiły tłustrze widać że powoli nabiera ciałka heh

kootek fryzurka i kolorek zarąbisty a i Ty śliczność jesteś lasencja :P Ja też mysle sie nad wybraniem do fryzjera. Musze sie wziąść teraz za siebie

A co do tego środka przeciwbólowego-Tramalu to dostawałam i zastrzyki w tyłek i nawet w brzuch i on wogole na mnie nie działał...ja w drugiej dobie dostałam coś o wiele mocniejszego jak lekarz na obchodzie zobaczył w karcie co dostałam to powiedział że musze mieć jakieś wtyki że mi to podali bo nikt tu tego normalnie by mi nie podał...wiec można sobie wyobrazić jakie bóle miałam..eh no ale na szczescie to juz jest za mną...Pozatym to też nie powaliło mnie z nóg heh tylko pozwoliło na zaśnięcie między tymi okropnymi skurczami macicy...eh to cos nazywało sie na D....ale juz nie pamietam co to bylo...

No dobra juz dosyć smęcenia heh

Mallinko tytuł na odchowalnie baaardzo mi sie podoba

Oooo i Miśkowa sie znalazła :P Gratulacje córeczki i bardzo szybkiego porodu

Pozdrawiam Was gorąco dziewczynki
ISHA przeszliscie juz na inne mleczko tak?? jakie? i jak Tomcio reaguje? ile juz jest na nowym?? jak chcesz szybciej zakonczyc laktacje to sa dwa wyjscia:
1. bardzo ciasny biustonosz, albo obwiazanie sie elastycznym bandazem (przepis ginekologa chirurga)
2. pij dziurawiec
3. ograniczyc przez 2 tyg. nabial bawrke i kawe z mlekiem...

KOOTKU ojj nie ma co myslec juz najwazniejsze ze zdrowy caly i przy was
kolorek fajowy bardzo odwazny wg mnie
ja mialam pasemka biale blondi na szatyńskie wloski polozone (nie mylic z szatańskimi) hehehe
teraz SCIELAM jak mialam do lokci wlosy to w pn scielam i mam do barkow rewelacyjnie sie z tym czuje no i nie farbuje poki co chce by do konca mi urosly i na nowo zafarbuje jak juz nie bede miala zadnych sladow odrostow dzieki czemu wzmocnia mi sie w trakcie
w tej ciazy mi nie wypadaja blyszcza ladnie choc ich mniej ale tez tak chciaalm bo zawsze maialm od gestosci szope
a w poprzedniej garsciami!!
Stary 2010-10-22, 13:13   #3856
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
A ja nie żałuję, że studiowałam, nawet gdybym miała juz nie pracować w zawodzie. Bo studia były ciekawe same w sobie
Akurat moj 5 letni okres studiow byl ciezki.Pracowalam, studiowalam i ledwo wiazalam koniec z koncem. Tez nie zaluje, bo mam dwa papierki ale zal mi ze sie teraz dalej nie rozwijam i nie zarabiam kupe kasy

Daniel

Christian
Stary 2010-10-22, 13:14   #3857
NUCHISIA
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie Ja go w sklepie pomacam bo już mam ogromny mętlik w glowie wczoraj, jak byłam w hurtowni to żaden wózek mi się nie spodobał ja chcę żeby był lekki i zgrabny z duża gondolą i spacerówką to chyba nierealne tylko nasz Bartek będzie na początku w nim spał-bo łóżeczko się nie mieści do sypialni
to zmacaj i napisz co o nim myślisz, bo ja nie mam możliwości zobaczenia go na żywo, zamówię ,jak już się zdecyduję, na allegro.
NUCHISIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:19   #3858
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczyny te słowa od was dużo dla mnie znaczą

pelnia nie draznia absolutnie wręcz przeciwnie rozbawiły jeju... nie możecie w ogóle wyjść z tej choroby
heheh a to dobrze to masz jeszcze
no niestety sie ciagnie najgorzej boje sie tego ze jak przyjdzie Grzes (a planuje ze bedzie z nami juz 30 listopada na swiecie ) to bedzie lapal choroby od Antosia, a wiadomo jak z noworodkiem chorym - strasznie sie lekam tego!!

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Ostatnio sie skarzylam, ze brzuch mi nie rosnie. Dzis nie moglam zapiac mojej najwiekszej kurtki Nie wiem w czym ja teraz bede chodzic
ja tez mialam postoj a od 3 dni urosl i taki hmm sterczacy sie zrobil skora si enie domyka :/ i na gwalt kupuje opnczo na allegro a myslalam ze sie juz nie musz e o to martwic... moze tez zakup sobie ponczo??? zalozysz kurtke nie dopniesz sie ale na nia ponczo zalozysz???

Cytat:
ale większość... z 90 mam z listy może ok 10 się wypowiedziało
Tytułu nie można zmieniać-tylko moderator może to zrobić.
To założę pierwszą część a potem do kolejnych może jednak ktoś się zgłosi

hihihi no widzisz czyli wiekszosc dzisiaj sie wypowiadajacych, nie ma co czekac, mamusie z dziecmi juz czekaja, a tak naprawde to juz dawno powinien byc zalozony by sprawic im niespodzianeczke dasz nam linka??

Beata_Batumi a co ty tu robisz idź rodzić, przecież dziś chyba pełnia już cos powinno się zaczynać...
a pelni nie bylo wczoraj???????????????? u na chyba tak hahahhhaa
Stary 2010-10-22, 13:19   #3859
Aliszcze
Zakorzenienie

Pelnia, współczuję choroby długo Was trzyma wyobrażam sobie, jakie to męczące. Mnie też od ponad 3 tygodni coś bierze, raz lepiej, raz gorzej, ale to jest takie lekkie przeziębienie, żadna choroba, po prostu najczęściej ból gardła mam.

De28, na pewno wszystko się odmieni ułoży się, kiedy Wasi znajomi będą zakopami w pieluchy, to Wy już będziecie mieć odchowane dziecko i bedzie ianczej, na pewno łatwiej, niż na początku w kazdym razie ja się sama pocieszam taką myślą

A gdzie Anecka?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:20   #3860
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Cytat:
heh... mnie to w ogóle łapią doły, z tego powodu czasami, i przez to czuję się jakaś wyrodna i jeszcze gorzej... bo... mam takie odczucia... może i głupie, ale silniejsze ode mnie, że życie ucieknie mi między palcami... że... coś stracę... nie krzyczcie na mnie wiem że to głupie, odpycham od siebie te myśli ale jakoś ciężko mi się było pogodzić z ciążą... i nie mam z kim nawet o tym pogadać...
Paulinka nikt na Ciebie krzyczał nie będzie... Myślę, że tak naprawdę każda z nas to w którymś momencie przechodzi i jest to całkiem naturalne... Ja też mam takie momenty, że sobie myślę o tym, że wielu rzeczy już nie zrobię i że tyle mnie ominie... A jak nie masz z kim pogadać to może napisz do którejś z nas na gg jeśli masz ochotę? Jak już któraś z dziewczyn które mają podane gg:po to ono jest, żeby napisać jak ma się ochotę I myślę, że żadna się nie obrazi Pozdrawiam i 3maj się cieplutko
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:22   #3861
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
heh... mnie to w ogóle łapią doły, z tego powodu czasami, i przez to czuję się jakaś wyrodna i jeszcze gorzej... bo... mam takie odczucia... może i głupie, ale silniejsze ode mnie, że życie ucieknie mi między palcami... że... coś stracę... nie krzyczcie na mnie wiem że to głupie, odpycham od siebie te myśli ale jakoś ciężko mi się było pogodzić z ciążą... i nie mam z kim nawet o tym pogadać...
Paulinka,nie tylko Ty masz takie odczucia-ja jak zobaczylam dwie kreski na tescie to ryczalam jak bobr cale popoludnie i bynajmniej nie ze szczecia,no bo jak ja sie utrzymam nie majac stalej pracy,tylko na zlecenie,a ojciec dziecka pewnie mnie rzuci bo jestesmy razem tylko trzy miesiace.I jeszcze tyle rzeczy chcialam zrobic,szkole dokonczyc,znalezc lepsza prace,splacic dlugi i wyjechac za granice jesli z tym facetem by mi nie wyszlo..a dziecko zmienia wiele rzeczy i bezpowrotnie,bo to nie zabawka ktorej mozemy sie pozbyc tylko zobowiazanie na cale zycie..Ale dzieci daja tez wiele szczescia i czlowiek ma dla kogo zyc
Stary 2010-10-22, 13:23   #3862
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

A no właśnie... Pełnia... Ponoć miała być 23, ale u mnie wczoraj księżyc okrąglutki jak dynia świecił jak głupiutki... Na balkonie było tak jasno jakbym lampę włączyła
Stary 2010-10-22, 13:23   #3863
mallinka
Zadomowienie

Oto i jest, nasza ODCHOWALNIA :

proponuje kilka pierwszych postów poświęcić na galerię Maluszków tzn, każda osoba która się wpisze na początku umieści po 8 zdjęć, które jej prześlą mamy, wyrażające taką chęć z podpisem czyje to Maleństwo

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22815101

Stary 2010-10-22, 13:23   #3864
kootekk
Zakorzenienie

mallinko u nas znowu odwrotnie bo prawie wszyscy znajomi maja juz dzieci i na dodatek 2 chłopaczkow jest z tego roku czyli michalek bedzie mial sie z kim tłuc juz chodzimy z kolezankami razem na spacerki z dziecmi, zawsze takie cos mi sie marzyło

ishka fajnie ze juz sie lepiej czujesz i superr ze maly sie dobrze rozwija, moj michalek tez cwaniak, tez juz po jedzeniu nie chce od razu spac tylko mysli co by tu robic no a z tym noszeniem to ja go nosze ale w granicach rozsadku a jak wieczorem tz przychodzi z pracy to by go najlepiej caly czas nosil, a ja krzycze bo mi dziecko rozbestwi i zawinie du.. na caly dzien a ja nic nie bedze robic tylko nosic malego

Stary 2010-10-22, 13:25   #3865
Patrycja_1708
Zadomowienie

A tak w ogóle to mam nadzieje ze w grudniu bedzie tu jeszcze pare osob zeby popisać bo jak wiekszosc sie rozpakuje to przejdą na odchowalnie... a my zostaniemy póki nasze maluszki nie opuszczą brzuszków

Kootekk zadowolona jestes z tej karuzelki??? warta tych pieniedzy?? Ty na all kupiłas czy w sklepie?? I ile dałas??

Edytowane przez Patrycja_1708
Czas edycji: 2010-10-22 o 13:31
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:25   #3866
kootekk
Zakorzenienie

mallinko nie czaje z tymi zdjeciami? ze jak? prosze wytłumacz jak chłop krowie

Stary 2010-10-22, 13:28   #3867
mill
Przyczajenie

Witajcie Mamuśki!
Powiem Wam szczerze, że trochę się przeraziłam widząc już tyle mam rozpakowanych, być może dlatego, że nie za często tu zaglądam.
Wszystkim rozpakowanym mamom i dzieciaczkom dużo zdrówka i powrot do formy, a pozostałym ekspresowych i bezbolesnych porodów.

Ja jestem już po ostatniej wizycie u gina. Kazał spakować torbę, dużo odpoczywać i nie bać się porodu (jakby to było takie proste ).
Mała to ciągle mała, najprawdopodobniej, po tacie, będzie duża - waży już 2950, czyli w 4 tygodzie przybrała prawie kilogram.
A ja, ze względu na opuchnięte stopy, szczególnie prawą, mam leżeć i stawić się 8 listopada na badaniamoczu, krwi i wód płodowych.

Malinko zmień termin mojego porodu na 15 listopada - nie znam go dokładnie, bo tylko wg USG był liczony, ale 15 jest bardziej realny.

A ja ciągle nie znam terminu obrony pracy dyplomowej . Tylko żeby nie było to ani teraz , ani troche później . Najlepiej już po wszystkim.

U prawdziwego zucha pierwsza rodzi się dziewucha
Urszula Kalina
http://www.suwaczki.com/tickers/zem3df9h7vzatn24.png

_________________________ ____________________
Marzyć i mysleć, choć życia nie stworzył Disney
mill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:29   #3868
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Kootekk i nie daj się TŻ Bo faktycznie mały się nauczy, a Ty później będziesz miała problem jak cokolwiek w domu zrobić... Przecież może się z nim pobawić nie nosząc go na rękach Ach Ci faceci...

A Michałek cudowny Po prostu śliczny

Hmmm... I kolejna dziewczynka się urodziła SN... Faktycznie leniuszki z tych naszych chłopców

Miskowa gratulacje Też bym chciała taki poród... Bym się nie bała, że nie mam ZZO

Ale kurczę popatrzcie jak różne są te porody... Jak fajnie miała Miskowa a zupełnie inaczej wyglądało to u Lutien... Ciekawe jakie będą nasze porody...

Faktycznie Anecka się dzisiaj nie odzywa... Może to faktycznie był czop i pojechała do szpitala??
Stary 2010-10-22, 13:29   #3869
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NUCHISIA Pokaż wiadomość
to zmacaj i napisz co o nim myślisz, bo ja nie mam możliwości zobaczenia go na żywo, zamówię ,jak już się zdecyduję, na allegro.
Po niedzieli się wybiorę do tego sklepu i napiszę co i jak

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
De28, na pewno wszystko się odmieni ułoży się, kiedy Wasi znajomi będą zakopami w pieluchy, to Wy już będziecie mieć odchowane dziecko i bedzie ianczej, na pewno łatwiej, niż na początku w kazdym razie ja się sama pocieszam taką myślą

A gdzie Anecka?
Też tak uważam

i o Aneczce też dziś myślę, że podejrzanie cicho siedzi...ale sms żadnego na razie nie dostałam

Stary 2010-10-22, 13:29   #3870
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Oto i jest, nasza ODCHOWALNIA :

proponuje kilka pierwszych postów poświęcić na galerię Maluszków tzn, każda osoba która się wpisze na początku umieści po 8 zdjęć, które jej prześlą mamy, wyrażające taką chęć z podpisem czyje to Maleństwo

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22815101

SUUUUPERRRRR!!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości