Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-22, 13:32   #3871
kootekk
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

no faktycznie anecka podpadajaco cicho ... albo w biedronce na zakupach jest

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:36   #3872
mallinka
Zadomowienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
mallinko nie czaje z tymi zdjeciami? ze jak? prosze wytłumacz jak chłop krowie
w kilku pierwszych postach poza treścią będzie galeria, tzn. że osoba ktora go napisala będzie dołączać 8 zdjęć Maluszków które będziemy chciały pokazać, np.

ja napiszę post nr 3:
blablabla...

a oto nasza galeria ze szpitala:
zdj. 1. Kootek - Michałek
2. Irsin - Jagoda
3
4
5
6
7
8....

jak zapełni się zdjęciami to osoba która napisała post nr 4 wkleja kolejne zdjęcia z podpisem itd, aż zabraknie nam dzieciaczków do umieszczenia

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:37   #3873
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez Priety Pokaż wiadomość
A no właśnie... Pełnia... Ponoć miała być 23, ale u mnie wczoraj księżyc okrąglutki jak dynia świecił jak głupiutki... Na balkonie było tak jasno jakbym lampę włączyła
u nas wczoraj byla bo jakby pelnia ne rozpoznala PELNI hehe

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Oto i jest, nasza ODCHOWALNIA :

proponuje kilka pierwszych postów poświęcić na galerię Maluszków tzn, każda osoba która się wpisze na początku umieści po 8 zdjęć, które jej prześlą mamy, wyrażające taką chęć z podpisem czyje to Maleństwo

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22815101
fajowy pomysl ale 8 czy to nie za duzo?? hmm

Cytat:
ishka fajnie ze juz sie lepiej czujesz i superr ze maly sie dobrze rozwija, moj michalek tez cwaniak, tez juz po jedzeniu nie chce od razu spac tylko mysli co by tu robic no a z tym noszeniem to ja go nosze ale w granicach rozsadku a jak wieczorem tz przychodzi z pracy to by go najlepiej caly czas nosil, a ja krzycze bo mi dziecko rozbestwi i zawinie du.. na caly dzien a ja nic nie bedze robic tylko nosic malego
i jaki juz duzutki zaczynacie rozm. 62 powoli??

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to mam nadzieje ze w grudniu bedzie tu jeszcze pare osob zeby popisać bo jak wiekszosc sie rozpakuje to przejdą na odchowalnie... a my zostaniemy póki nasze maluszki nie opuszczą brzuszków
beda tez staruszki odwiedzac - spokojnie

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

to ja juz uciekam - papa i dzieki - cmok
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:39   #3874
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Artystka to wrzuć fotki tych mebli i wózka też a on jest ciężki?, bo w opisie ma ponad 15kg, a tyle ma też xlander i wydaje mi się ciężki :/ i gondolę ma normalnych rozmiarów, czy trochę węższą?
Bo pamiętam że chyba coś z którymś z wymiarów w nim mnie zaniepokoiło i dlatego z niego zrezygnowałam... ale teraz już zgłupiałam i nie wiem NIC

To ja proponuję żeby Kootek zdecydowała czy poprowadzi odchowalnię-jeśli nie będzie chciała to dziś założę tam wątek
fotki wrzuce jutro jak tz wszystko zlozy,bo na razie zlozyl mi polowe i mam taki "malenki" rozgardiaszwydaje mi sie ze ma normalna gondole,wczoraj zostalam wysmiana ze ten wozek taki wielki przy mnie,a jak schudne to go nie popchneoj damy rade,jeszcze chuste chce dokupic,to na drobne zakupy przywioze core do siebie,schowam pod kurtka i voila

Wlasnie,co z Anecka?cos ja ostatnio krzyz bolal..
Stary 2010-10-22, 13:41   #3875
Aliszcze
Zakorzenienie

Mallinka, super watek na Odchowalni masz talent dziewczyno do takich organizacyjnych spraw choć nie powiem, ciarki mnie przeszły, gdy pomyślałam, ze już powoli nasz watek na odchowalnie się przenosi

o Anecce tez pomyślałam, że albo na porodówce albo w Biedronce

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:42   #3876
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

aaaaa jeszcze jedno
MALINKA SUPER WIEDZIALAM ZE ODPOWIEDNIA OSOBA NA ODPOWIEDNIM MIEJSCU HEHEH
a zauwazylyscie ze LUTIEN I MISKOWA urodizly tego samego dnia dziewczynki o tej samej wadze i wzroscie????????????????? ?????? ONA tez 18-go ale chlopca i to mniejszego

juz 8 mateczek duuzo
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:44   #3877
Artystka23
Dragonfly

kootekk,ale masz slodkiego brzdacarosnie jak na drozdzach
Stary 2010-10-22, 13:46   #3878
kootekk
Zakorzenienie

pelnia, rozmiar 62??? on biedny w 50 sie jeszcze topi tzn rekawki za duze a gdzie tam 62

Stary 2010-10-22, 13:47   #3879
De28
Wtajemniczenie

Do Anecki to nie podobne by sie nie oddzywala Czyzby juz po?

Pelnia, ponczo chyba nie za bardzo pasuje do sportowej kurtki i sportowych spodni We wszystko co elaganckie juz sie dawno nie mieszcze

Lece do sklepu a potem na krotko do pracy.Jutro ide ostatni raz i nie biore juz zadnych zlecen (dawno juz to mowilam) po ostatnim wypadzie w szpitalu moj maz musial przejac moja robote
Kootekk- ale michalek zapatrzony w karuzele.Tez musimy sobie kupic bo nikt nam nie chce sprezentowac

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 13:47   #3880
kootekk
Zakorzenienie

mallinko juz czaje

Stary 2010-10-22, 13:47   #3881
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
fajowy pomysl ale 8 czy to nie za duzo?? hmm
8 zdjęć mieści się w jednym poście, a to ma być 8 różnych Dzieci-każdego po 1 zdjęciu

Nie wiem czy to jest zrozumiałe -nie umiem wytłumaczyć, zaraz znajdę link innego takiego wątku to Wam wkleję

Stary 2010-10-22, 13:50   #3882
Donuś
Zadomowienie

Ale pedzicie

I juz watek na odchowalni mamy Mallinko

I szukamy Anecki .....

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 14:00   #3883
mallinka
Zadomowienie

o w tym wątku jest taka galeria:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=442908

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

A nikt się nie wita na odchowalni... nie chcecie włączyć sobie subskrypcji ?

Stary 2010-10-22, 14:01   #3884
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

A ja jestem ciekawa ile jeszcze wątków zdążymy zapełnić na poczekalni zanim się wszystkie rozpakujemy... Jest październik do końca grudnia jeszcze sporo czasu, a my już lecimy z 5 Ekhm... pomyłka... to już 6

Każda się boi być pierwsza Ja się nie witam na odchowalni bo to jeszcze nie moja działka

Edytowane przez Priety
Czas edycji: 2010-10-22 o 14:04 Powód: hmm
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 14:06   #3885
Ishka
Zadomowienie

Pelnia my od początku podajemy Humane. Bo bebiko które było w szpiatalu to on wógole nie chciał pić. Ja jeszcze nie chce zrezygnować z laktacji ale jak sie nie rozkręci to bede musiała sobie podarować bo strasznie malutko ściągam. A i mam jeszcze jeden problem. Małemu mleczko bardzo dobrze podeszło tylko że od wczoraj robi twarde kupki...i nie wiem co mu dać żeby miał łatwiej sie załatwić...?:co nfused:
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 14:08   #3886
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa22 Pokaż wiadomość
dzień dobry!
Melduję się rozpakowana!!!!!
Urodziłam w poniedziałek 18.10 o 3:30 nad ranem SN córcia Olga, 3350g, 53cm.
A cały porod trwał 2h
Obudziłam sie o 1:30 w nocy i miałam od razu skurcze co minute takie silne ze mnie łamało na kolana, zanim z 3 pietro zeszlismy do auta to miałam 3 skurcze, przed samochodem zaczelam wymiotowac
Nasze auto bylo cale zaszronione ale w poblizu byl patrol policji ktory zawiozl mnie na porodowke
Tam okazalo sie ze mam 7cm rozwarcia, jak schodzilam z lezanki to odeszly wody i mialam pierwszy skurcz party i okazalo sie ze w ciagu paru minut zrobilo sie 10 z tych 7cm i zaczelam przec.
Pol godziny pozniej o 3 :30 Olga juz byla z nami a ja w takim szoku ze nie wiedzialam jak sie nazywam, poszlo tak szybko ze nie mialam czasu skupic mysli.
Jestesmy juz w domu i zmagamy siez pierwszymi problemami, nawal pokarmu i pokąsane brodawki, jest strasznie, nie bede ukrywac ze porod to pikus i dopiero początek masakry
Ale jak patrze na to śpiące coś to hmm wiecie....
Pozdrawiam!!!
Poród to jest jakaś maskra niewyobrazalna ale faktycznie szybko sie zapomina
ło jezu mało nie udławiłam się chipsem
gratulacje
ale miałaś akcje-jak to się robi tak szybko????

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Miśkowa musisz nam zdradzić jak się załatwia sobie takie ekspresowe porody... może jakieś czary zastosowałaś ?
A też uważam że poród to tylko początek a późniejsze problemy dopiero mogą nas przytłoczyć i załamać... karmienie, kolki, itp...
wczoraj na SR mieliśmy o wychowywaniu-to dopiero ciężki temat-aż dziś rano jak się obudzilismy TZ mówi, że on się boi czy będzie umiał wychować naszego Bartka... rozczulił mnie bardzo-chyba całą noc o tym myślał, biedny
biedny, ale miał zmartwienie przez noc. Faceci mnie często rozczulają takimi tekstami

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
heheheehe dobre hihihihihhihi
wiesz co to zrobimy glosowanie ahahahhaaa tak jak na gospodarza w szkole ale jaja

UWAGA UWAGA
ZGŁASZAM MALINKĘ DO ZAŁOŻENIA I POPROWADZENIAWĄTKU DLA MAM KTÓRE JUŻ URODZIŁY
KTO JEST ZA - NIECH PODNIESIE RĘKĘ
KTO JEST PRZECIW NIECH WSTRZYMA SIĘ OD GŁOSU LUB ZAPROPONUJE SWOJA KANDYDATURĘ
hihi gotowe
już to chyba nikogo nie interesuje bo się spóźniłam, ale też jestem za

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 14:09   #3887
Patrycja_1708
Zadomowienie

Dziewczyny czy znacie może jakieś sklepy internetowe w normalnych cenach z butami oprócz allegro oczywiscie... ??
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 14:09   #3888
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wczoraj koleżanka mnie spytała czy się cieszę że jestem w ciąży?
Trochę szokujące jest takie pytanie bo nie wyobrażam sobie odpowiedzieć NIE. Ale to nie zmienia faktu że się boję co będzie dalej-bo nie planowałam teraz dzidzi i też wszystko się zmieni... A TZ jak usłyszał to pytanie to mówi że nie wyobraża sobie że nie byłabym teraz w ciąży-tak już się przyzwyczaił
Ja po prostu czuję się nie zrealizowana zawodowo i to moja "bolączka". A wszystko wydaje mi się bardzo odległe i w zasadzie czuję że mam 25 lat a kariera zawodowa stoi w miejscu ale co tam, jakoś to będzie...
ja mam prawie 28 i moja też stanęłą w miejscu zanim się zdążyła rozwinąć. Też często o tym myślę niestety

Stary 2010-10-22, 14:09   #3889
kootekk
Zakorzenienie

ishka uwazaj ile proszku sypiej, lepiej mniej niz za duzo i daj mu sie rumianku napic, pomaga na twarde kupki, tez zesmy to przerabiali do ruminku dodaj troche glukozy spożywczej zeby słodszy byl

Stary 2010-10-22, 14:11   #3890
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
i nie bardzo rozumiałam moje koleżanki, wręcz byłam zszokowana, jak one się dowiedziały i mi mówiły że też by chciały.... Kurcze no dobra, ja też chciałam ale nie w takim wieku... a z resztą... nie chce nawet o tym gadać bo zaraz się porycze
to sobie popłacz będzie Ci lepiej. A z czasem może się okazać, że zupełnie nieźle na tym wyszłaś

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
miskowa gratulacje super ze tak szybko ci poszlo

ja tez zglaszam mallinke ale jak co to moge to zrbic tylko jak

edzia o dziwo po dekoloryzacji mam super wlosy

apoolonia urodzilam dokladnie 33t4d
musze o tym pogadać z fryzjerką czy moje to przeżyją

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
mallinko u nas znowu odwrotnie bo prawie wszyscy znajomi maja juz dzieci i na dodatek 2 chłopaczkow jest z tego roku czyli michalek bedzie mial sie z kim tłuc juz chodzimy z kolezankami razem na spacerki z dziecmi, zawsze takie cos mi sie marzyło

ishka fajnie ze juz sie lepiej czujesz i superr ze maly sie dobrze rozwija, moj michalek tez cwaniak, tez juz po jedzeniu nie chce od razu spac tylko mysli co by tu robic no a z tym noszeniem to ja go nosze ale w granicach rozsadku a jak wieczorem tz przychodzi z pracy to by go najlepiej caly czas nosil, a ja krzycze bo mi dziecko rozbestwi i zawinie du.. na caly dzien a ja nic nie bedze robic tylko nosic malego
fajowa ta karuzelka-ale wpatrzony

Stary 2010-10-22, 14:12   #3891
Beata_Batumi
Zadomowienie

Mallinka- mi się jeszcze nie spieszy.... Myślę, że urodzę po terminie- który zresztą mam w środę...Wystrachana jestem nie powiem, mąż chyba bardziej...I chyba nie będzie przy porodzie- mówi raz że chce, raz że nie, wyjdzie w praniu...Wolałabym zeby był- nie znam szpitala w którym mam rodzić, wszystko nowe, inne, nie wiadomo jak i co to dobrze by było mieć kogoś bliskiego obok siebie...Na razie objawów porodowych brak.
Muszę jeszcze tyle rzeczy zjeść- np kapuśniak, kebab, pizzę (to jutro)...
Dzisiaj mnie naszło na wątróbkę drobiową i zupkę pomidorową. A Wy co gotujecie?
De- ty to ciągle coś pysznego przyrządzasz...

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 14:12   #3892
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to mam nadzieje ze w grudniu bedzie tu jeszcze pare osob zeby popisać bo jak wiekszosc sie rozpakuje to przejdą na odchowalnie... a my zostaniemy póki nasze maluszki nie opuszczą brzuszków

Kootekk zadowolona jestes z tej karuzelki??? warta tych pieniedzy?? Ty na all kupiłas czy w sklepie?? I ile dałas??
ja będę

Stary 2010-10-22, 14:13   #3893
niebieskaa
Rozeznanie

Hejka wszystkim, jak zwykle nadrabiam na raty

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Niebieskadziekuje, ze pytasz. Czuje sie dobrze.Oprocz tego ze zle sypiam i dokucza mi rwa kulszowa, to nic mi nie jest. Chodze dwa razy w tygodniu na kontrol.Gin powiedzial, ze bardzo prawdopodobnie, ze w 36-37 tygodniu beda wywolywac porod.Juz mi zle na sama mysl o szpitalu Tym bardziej, ze trzeba bedzie dluzej posiedziec, bo nie wiadomo, po jakim czasie uda sie wywolac porod. Coraz bardziej mnie to przeraza, ale mam juz w sumie dosc ciazy. Zrobilam sie ciezka, niezdarna i nie mam w czym chodzic Wiec mozliwe, ze za 2-3 tygodnie i u mnie bedzie po wszystkim.No chyba, ze sie wody unormuja i jeszcze przenosze.
De to dobrze ze się trzymasz i najwazniejsze ze z maluszkiem ok ja tez mam trochę dosyć juz mi sie dłuży i tez nie mam w czym chodzic a u nas teraz tak zimnoo...
w sumie jeszcze troszke mam do ogarniecia w domu, dzisiaj chyba wkoncu skrecimy lozeczko i cos ogarniemy mam nadzieje

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Aliszcze, bo storczyki przewaznie umieraja z zalania, jak ktos je zaglszcze na smierc
ja nie wiem, ale jak sie przeprowadzilam do tego mieszkania w maju tak mi wszystkie storczyki opadły, nie chca wypuszczac nowych łodyg -żadna, chyba im nie słuzy to mieszkanie a szkoda bo w poprzednim po uschnieciu jak podlewalam odzywka to od razu pieknie kwitneły z nowej łodygi

Cytat:
Napisane przez VictoriaK Pokaż wiadomość
http://www.pieluszkarnia.pl/Materialy-cinfo-pol-36.html
Hej tutaj masz o rodzajach materiałów. Ta, która ja kupiłam jest wewnętrzna warstwa bambusowa, ta z all - polarkowa. Niby szczegół. Mam bardzo wiele różniastych materiałów, zarówno formowane, all-in-one, kieszonki. Przyznam szczerze, że sporo czasu zajęło mi przestudiowanie co, jak i z czym się "je". Już wstępne pojęcie mam, ale dopiero w praktyce będę musiała poćwiczyć i wtedy co nieco więcej powiedzieć. Prać zamierzam w 40stopniach, z użyciem proszka Fairy non-bio + odrobinkę http://www.pieluszkarnia.pl/product-...a-pieluch.html. Jeśli jesteś zainteresowana tego typu pieluchami, to polecam tą stronkę, bo tam jest wiele praktycznych info: m.in jak składać te pieluchy, jak prać, czego nie robić, po co są wkłady dodatkowe itp
dzieki za stronke rzeczywiscie "trudny" temat zeby sie zapoznac z tym wszystkim

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
próbowałam się leczyć czosnkiem, miodem, cytryną, cebulą, herbatkami i nic z tego wyczytałam, ze Stodal można bezpiecznie pić a że akurat mam w domu jeszcze pół butelki to od dzisiaj będę pić może coś pomoże
wspolczuje, ja jeszcze czuje skutki ostatniego przeziebienia a to juz 2tydzien, duzo zdrowka

Cytat:
jedyna fotka na ktorej udało mi sie mniej wiecej uchwycic kolor, w realu jest jeszcze troche jasniejszy

a pozniej zrobie michałkowi fote z karuzelka narazie krecik spi to go nie ruszam

zaraz połozna środowiskowa do nas przyjedzie
Fajny kolorek, a jaki masz naturalny swój -chyba też jasny?

A LC z avatarka Twojego swego czasu mi sie podobała jak sie ubiera i lubiałam podpatrywać od niej zestawy
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 14:14   #3894
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Priety Pokaż wiadomość
A ja jestem ciekawa ile jeszcze wątków zdążymy zapełnić na poczekalni zanim się wszystkie rozpakujemy... Jest październik do końca grudnia jeszcze sporo czasu, a my już lecimy z 5 Ekhm... pomyłka... to już 6

Każda się boi być pierwsza Ja się nie witam na odchowalni bo to jeszcze nie moja działka
ja to pewnie doczekam do 9 części

Stary 2010-10-22, 14:15   #3895
margaryt
Rozeznanie

Dziewczyny mają takie tempo, niedługo większość przeskoczy na odchowalnie. Zostanie nas niewiele na koniec grudnia
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 14:15   #3896
kootekk
Zakorzenienie

patrycja ja ja kupilam w jakims internetowym sklepie ale nie pamietam w jakim, i chyba 156 zl dalam, ale nie pamietam dokladnie, moim zdaniem jest warta kasy, naprawde fajna, ale podejrzewam ze cos podobnego ale tanszego sie znajdzie gdzies po sklepach

Stary 2010-10-22, 14:16   #3897
EdziaO
Zakorzenienie

kootekk a czy z tej karuzleki można zdemontować pałąk i używać tylko muzyczki?Czy można używać oddzielnie maskotki?Czy silniczek do tych ruszających się liści nie chodzi za głośno????

Stary 2010-10-22, 14:18   #3898
Ishka
Zadomowienie

Kootek no własnie juz 3 dzień sypie mu minimalnie mniej tej mieszanki niż jest napisane i zabardzo to nie dało. Mam właśnie herbatke z hippa ale koper włoski ale to najwyzej kupi mąż ten rumianek i bede mu ten rumianek podawać bo szczerze bez glukozy to mały pluje tą herbatką ale dzieki wielkie za rady
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 14:19   #3899
kootekk
Zakorzenienie

niebieskaa moj naturalny to taki mysi ciemny blond, pozniej mialam kilka lat platynowy blond a pozniej z 2 lata farbowalam na rozne odcienie brazu badz kasztan itp i wyszlo na to ze na głowie mialam kilka warstw roznych kolorow, odrost swoj, na srodku jakis braz a koncowki to juz cos w okolicach czerni masakra, ale teraz mam jednolity kolor

Stary 2010-10-22, 14:21   #3900
Donuś
Zadomowienie

Cytat:
o w tym wątku jest taka galeria:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=442908

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

A nikt się nie wita na odchowalni... nie chcecie włączyć sobie subskrypcji ?
Rozumiem ze obojetnie która z nas ma napisac i do nas np. na mail bedzie mozna wysyłac zdjecia dzieciaczków a my bedziemy je dodawac, tak?

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości