|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7891 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
nie chcialabym Cie martwic ale az tak pieknie to nie bedzie ^^nie wiem jaki masz rozmiarek i skad jestes, ale ja to mam spory problemnie tylko ze znalezieniem rozmiaru ale i z dobraiem stanika ktory by dobrze lezal ![]() mam nadzieje ze Ciebie to ominie
|
|
#7892 |
|
Raczkowanie
|
Heeej Wszystkim !
Ogólnie śledzę ten wątek od bardzo dawna. Za pare lat jak tylko będę mogła już zrobić operację to sobie ją oczywiście zrobię. Jeszcze nawet 18stki nie mam , ale już jestem zdecydowana. ; ) Tak po prostu. Na poważnie zacznę się rozglądać za dobrym dr , tak rok przed całą operacją i w ogóle . Mam nadzieję,że Wasze wiadomości mi również pomogą w wyborze. Chcę duże , bardzo duże. Bo mam miejsce na duże sylikonki )Więc nie dam się namówić na małe , a potem znów bd musiała po tej "męczarni" powiększać biust. Teraz będę starać się udzielać Pozdrawiam Cukieraski ;* |
|
|
|
#7893 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny w moim albumie wkleiłam kilka fotek z przed lat jak pracowałam troszkę jako modelka zdjęcia kiepskiej jakości bo to zdjęcie zdjęcia ... Tylko się nie śmiejcie bo to naprawdę stare zdjęcia mają prawie 10 lat ![]() Cytat:
Witaj kochana Dobrze ze jesteś i dajesz radę ![]() tak to jest z tymi córeczkami cos wiem bo sama mam córkę ona ma dopiera 2,5 roku więc trochę sie martwię ze nie wytłumacze jej dlaczego nagle nie mogę jej na ręce brać a to taka przylepa ..
|
|
#7894 |
|
Raczkowanie
|
Jasne że zdradzę,zadna tajemnica
12500 tys
|
#7895 |
|
Raczkowanie
|
i chciałam dodać, że nie można skakać ze spadochronu ani na bungee z żelkami, tak dziś z ciekawości doktora spytałam
|
#7896 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miał racje wcale nie są takie wielkie wsam raz---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
|
|
#7897 |
|
Zakorzenienie
|
Madzieńka, Sylwia,
a ja właśnie odwiedziłam Wasze albumiki... śliczne macie cycusie... takie równiutkie, okrąglutkie... idealne ![]() kl aski:
|
#7898 |
|
Raczkowanie
|
Sylwiia mi dziś doktorek posmarował po zdjęciu, a tak to mi smarował czymś przy zmianach opatrunku czyli 2 razy. A teraz kazał np. Linomagiem smarować.
|
#7899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dalej tak czasamo miewam chyba zaczne jakies specjalne ocieplacze nosić na cycuchy..hehe
|
|
#7900 |
|
Rozeznanie
|
To dziś ja jeszcze odliczę
![]() 22.10.2010 Tak jak kiedyś czas się wlekł tak teraz zaczął zapieprzać Laloona 02.11 12 dni ![]() Miliqqq 05.11 15 dni ![]() Yoko02 08.11 18 dni ![]() Lenka 15.11 25 dni ![]() Dragon 26.11 36 dni ![]() Magera 08.12 48 dni ![]() Kejsiii 14.12 54 dni ![]() Gawronska 22.02.2011 123 dni ![]() ![]()
|
#7901 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przecież jesteś tak szczupła, że grzechem byłoby jeszcze się odchudzać Kejti nie szalej ![]() Cytat:
Nie przemęczaj się!!! Wiem, że z małym dzieciaczkiem nie jest łatwo,ale musisz myśleć o sobie teraz Strasznie mocno buziam Cię Cytat:
![]() ![]() ![]() To było zajefajne ![]() Cytat:
Zamarznę ja i moje 325 Ja taki straszny zmarzluch jestem...!!!!!!!!Cytat:
Jak efekt?? Jakie miałaś swoje włosy?? Ja też sukcesywnie zapuszczam kudły i idzie mi to jak ... nie powiem co nawet łykam jakieś cuda na włosy i paznokcie i jakoś zachwycona nie jestem specjalnie, bo ciągle nie chcą słuchać ![]() ![]() Cmoki dla Ciebie też Cytat:
Byłam byłam, jest super ![]() Fajna taka pamiatka i z pewnością miłe wspomnienia. A w sumie, to jak tam kochana?? zaczynasz się stresować?? ![]() bo ja owszem ![]() Buźki dla wszystkich krasnalków ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Pinkuś, jak dzisiaj się czujesz tak w ogóle Słoneczko?????? jak cycuchy?? bolą jeszcze bardzo?? czy nieco lepiej już?? ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
Aaaaaaaa............. czyli jednak ![]() Buziol za odliczanko śliczna
|
|
#7902 |
|
Raczkowanie
|
Magerko, dopiero zrobiłam 2 dni temu i poczekajmy na rezultat, na pewno Cię poinformuję czy jest to warte zachodu. na pierwszy rzut oka to piękne błyszczące jakbym dopiero od fryzjera wyszła, no ale co będzie?? buziaczek
Miłego weekendu Dziewczynki
|
#7903 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za tak miłe przyjęcie. Jestem już po i siedzę sobie w domku. Skończyło się na 290 ml Allergan 510 DX bo tyle na maxa weszło.
Dreny wyciągnięte bo ciężko było - 2 godz. mój doktorek się męczył. Wczoraj zaczeło mi trzeszczeć w lewej. To podobno norma - tak ? może była zazdrosna o prawą ![]() Wieczorem czeka mnie nie lada wyzwanie - prysznic w wersji all ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- No właśnie miałam to napisać - mój doktorek zapisał to sobie na karcie informacyjnej. |
|
|
|
#7904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak samopoczucie?pozdrawiam wszystkie dziewczynki
|
|
|
|
|
#7905 |
|
Przyczajenie
|
Miałam 75A a zapowiada się C lub D
![]() Siwe znaki dała mi narkoza, zwracałam wszystko, ale rano było spoko. Ból dokucza tylko gdy tabletki kończą swoje działanie, poza tym spoko
|
|
|
|
#7906 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koniecznie daj mi znać, bo nie ukrywam, że gdyby tak efekt był, to ja też śmignę jak będę w PL jakie mialaś swoje włosy?? bardzo kręcone, średnio, mało? czekam w kazdym razie na relację No i milusiego weekendu 4U2 Cytat:
No witaj kochana. Gratuluję, że juz PO i zadowolona jesteś ![]() O ile pamiętam Ty również od Kasprzyka, ale ja nie słyszałam, że doktor zakłada dreny. Jak to jest?? Pisz kochana, bo strasznie mnie to interesuje Pozdrawiam bardzo i jeszcze tak sobie pozwolę napisać... czekamy na foteczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak to jest z tym prysznicem???? Ile PO doktor pozwala na taki ALL??? jakieś zalecenia specjalne podczas może... ???? Dobra kochana, ja już Cię nie męczę, bo pewnie masz dość i potrzebujesz odpoczynku.... Buziam No i gratulacje raz jeszcze Wysyłam tez zaproszonko Qurka, ja skończyć nie mogę...... ![]() ![]() Dziewczynki kochane buuuuuziooooolllll wielki w sobotnie południe Cytat:
Widzę, że już pierwsze kroki za Tobę i termin zabiegu nawet juz masz ![]() Napisz proszę dokladną datę, to dopiszemy do listy naszej młoteczkowej ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- No to dzis znowu ja ![]() 23.10.2010 Laloona 02.11 11 dni ![]() Miliqqq 05.11 14 dni ![]() Yoko02 08.11 17 dni ![]() Lenka 15.11 24 dni ![]() Dragon 26.11 35 dni ![]() Magera 08.12 47 dni ![]() Kejsiii 14.12 53dni ![]() Gawronska 22.02.2011 122 dni ![]() Pinkusiu jak tam dzisiaj????? Jak cycuchy?????????????????? ?? Gdzie wczoraj buszowałaś???? Kuchnia jaka tym razem?? ![]() Buziaczek Słoneczko !!!!!!!! ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Dziewczynki kochane, wiecie co znowu przylukałam????? ![]() Jak dla mnie w odliczaniu powinno być o jedną cyferkę mniej...... Np. Laloona ma zabieg 2.11, więc z listopada jest tylko 1 dzień, bo 2.11 jest dniem "0", a z października zostało 9 dni..... No to 9+1 za nic w świecie nie daje 11 ![]() Czy ja znowu szukam dziury w całym?????????????????? ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Dziubki czy któras wie co się dzieje z BabyB???????????????????? Baby, jak nas podczytujesz, odezwij się
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-10-23 o 13:03 |
|||
|
|
|
#7907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi też trzeszczało, niby to powietrze, i też w lewj tak mialam. a z prysznicem uważaj, gąbeczka i myjesz żeby szwów nie zalać. a z tym spadochronem to żeśmy się z doktorem bardzo uśmiali.
|
|
#7908 |
|
Rozeznanie
|
A z Lalooną ?????
Miała mieć poprawkę i...???????????? Laloonia, odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! A Ewka26?????????? czemu dziewczynki poznikały????? Ewka!!!!!!! A Milusia???????????? Gdzie Ty kochana ???? Natashka!!!!! Ja wiem, że z takimi skarbami można zniknąć, ale odezwij się do nas ![]() MS_E!!!!!!!!!!!!!!!! No wracaj szybciutko!!!!!!!!!!!!! ![]() Kissy, a dasz jakieś focie swoich ślicznotek???? A Lusia?????????? Byłam w albumiku - cuda Kwianna też !!!!!!!!!!!!!! gdzie zniknęłaś???? Jak dziewczynki???????????? No kochane, odezwijcie się
|
#7909 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to żeby włski były proste? to chyba nie dla mnie bo moje się same prostują Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak nic znowu się jakis hohlik wkradł Dobrze, że ja nie odliczam
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#7910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można by tak wymieniać i wymieniać Ja to myślę, i zawsze tak sobie to tłumaczę, że One wszystkie są tak szczęśliwe Czasem przeglądam listę swoich przyjaciół i się zastanawiam co tam u nich teraz słychać. Pozdrawiam wszystkie wspaniale fioletowe ślicznotki ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
wyjaśniło się. A czy Ty masz DX czy może MX? Nie mam akurat katalogu na tym kompie a DX nie kojarzę
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#7911 |
|
Raczkowanie
|
Mya, a bo my tutaj o keratynowym prostowaniu włoskow piszemy, jak się pusza kręcą i są niesforne
|
#7912 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziołchy
Dzięki za komentarze i odwiedzinki w albumie tak jak piszecie dla mnie to teraz mega pamiątka bo zdjęcia mają już 10 lat i teraz mam co pokazywać córci ![]() A ja mam pytanie tak z innej beczki ![]() Czy po powiększeniu piersi zmieniła się sporo wasza garderoba znaczy czy rzeczy były np za małe przez nowe przody ??? Dziś byłam na zakupach kupiłam super kurtke była dość droga i cały czas się zastanawiam czy jak zrobię operację czy nie okaże się, że się w nią nie dopnę?? Jest taka opcja ?? Ale tak mi się podobała że musiałam ją kupić .. A w sklepie jak ją mierzyłam to z mężem sprawdzaliśmy ile jest w niej miejsca na nowe cycki Bo ja to istna zakupoholiczka jestem ile mam w portfelu tyle przepuszczę na ciuchy
|
#7913 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kejsi ja z bluzkami nie miałam problemu niektóre tylko koszulowe nie dopiełam natomiast kurtki to z jedna miałam problem ale na szcęscie na guziki wiec przesunęłam a największa radocha była gdy wszystkie biustonosze były za małe i wszystkie w koszu wylądowały zostały tylko szelki kolorowe szafka pusta
|
#7914 |
|
Raczkowanie
|
hej kochane...
o mnie niestety nikt ie pyta gdzie zniknęłam, ale sama się melduję.... mam dużo pracy i obowiązków ostatnio bo mój mąż nadal za granicą no ale za 2 tygodnie wraca--jak się cieszę..a teraz to jestem i matka i ojcem i kobietą pracującą---wszystko naraz--- a w pracy dostałam awans i mam więcej pracy też mi awans ![]() moje cuda skończyły roczek!!!!!!!!!!!hurrrraa aaa.... a tu tyle przybywa cudów wow..pozdrawiam Was wszystkie ![]() wstawię zaraz fotkę do galeri moich rocznych cucuchów..pa pa
Edytowane przez alis280 Czas edycji: 2010-10-23 o 23:36 |
|
|
|
#7915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy jak ktoś ma takie naturalne mocne afro to też da radę tym rozprostować Pisałaś, że się teraz ślicznie błyszczą więc pewnie się wzmocniły ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
bluzeczki elastyczne tylko zyskały na wyglądzie koszulowe pasowane, nieelastyczne pasowane inne ciuchy-za małe, już po 1 op poszły do kosza push-apy, sztywne gąbkowe staniki ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Alis280 byłam w albumiku- prawdziwe ślicznotki tam znalazłam Roczek już mają- oj dorosłe są, dorosłe ![]() Pogratulować tylko mogę.Pozdrawiam
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-24 o 00:56 |
||
|
|
|
#7916 |
|
Zakorzenienie
|
![]() u mnie też głównie dopasowane bluzki koszulowe przestały się nadawać.. i dopasowane żakiety też.. i dopasowane kurtki też, niestety.. tzn.np.się dopnę, ale cisną i często wygląda to tak sobie.. bo przy wąskich ramionkach miałam zawsze najmniejszy możliwy rozmiar na "górę", a teraz jednak lepiej wygląda rozmiar większy.. ![]() no i większość fasonów "wydobywających" małe piersi na dzień dzisiejszy w moich oczach wypada na większych piersiach dość komicznie tzn.wydobywa je w sposób jak na moje upodobania wręcz zbyt ewidentny ![]() ubrania takie codzienne, sportowe, rozciągliwe etc.spoko ale niestety sporo z tych na różne(lepsze?) okazje zrobiło się opięte w wiadomych okolicach przez co mało eleganckie
|
#7917 |
|
Raczkowanie
|
czy ktos tu jest? potrzebuje pomocy :/
---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- jest ktos?
|
#7918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Regularnie jestem na serwerze, ale tak szczerze mówiąc przybrałam tą bardziej formę bierną póki co, dlatego że Wy już tak blisko lub po, a ja nawet nie mam terminu , bądź jak mówią moje koleżanki - tą sztuczną krzywdę, poza tym straszą mnie, że obwisną i będą okropne . Więc póki co nie gadam z nikim o tym, tylko robię wszystko po koleii, teraz won trądzik, potem won puch na włosach- kreatyna ( Mya, Maceratka, Listopadowa i Aga, widzały moje włosy na zasadzie każdy w swoją stronę, a jak deszcz popada to hulaj dusza piekła nie ma ), a potem wiadomo co .Chciałam się tylko jeszcze podzielic jedna rzeczą, wczoraj oglądałam na różnych portalach zdjęcia Iwony Węgrowskiej. Dziewczyna powiększyła sobie cycki, pewnie miała swoje duże, a teraz ma ok e-f wizualne. Ma duże fakt, ale nie o tym chciałam pisac, jakie są okropne kometarze tych pseudo dziennikarzy, którzy nigdy się nie podpisują i komentują że okropne, że wyłarzą jej, że przesadziła itp. Moim zdaniem jak nic ochrona dóbr osbistych się kłania, ale nie ma poza tym wątpiwości, że ludzie są okropni i zazdrośni, myślę że facet by takiej nie wygonił. Zastanawiam się tylko kto to pisze, czyżby kobiety?Jest to ciekawe zagadnienie i można bybyło jakieś badania przeprowadzic. Przypomina mi się film Malena z Moniką Belucci, jak ludzie, a szczególnie kobiety zniszczyc inną kobietę za jej urodę. Pozdrawiam wszystkie zwolenniczki piękna ( nie ważne czy naturalne czy " zrobione")!
|
|
|
#7919 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie ksiezniczki...
u mnie lepiej juz z dnia na dzien...tak sie ciesze, ze jutro jade zdjac szwy... wczoraj bylismy u rodzinki na imieninach i bylo super..pozniej poszlismy do klubu posiedzialam wypilam soczek i do domku... ![]() cycuszki sa SUPERRRRRRR przelomowym dniem byl 3 doba... wszystko bolalo ,pieklo,ciagnelo,szczypal o, teraz jest tak ,ze jak mam dreszcze to miesnie mi sie zaciskaja na zelkach i wtedy boli... pamietam,ze ktos pisal ,ze uczucie podobne do piersi pelnych mleka tak ja to odczuwam... jak mrowi....kejsiii- ja powiem tak zawsze nosilam rozmiar XS i bylo super... ale zobaczylam ,ze czesc wlasnie koszul czy kurtek, rzeczy ktore sie nie rozciagaja sa ciasne i sie nie zapne na 100% wiec jak juz po miesiacu cycuszki beda luzne nie spiete w pancerniaku to bede musiala oddac rzeczy.. duita - co sie stanelo... ![]() 211 - witaj... ![]() TEAZ DLA MYCH KSIEZNICZEK FIOLETOWYCH!!!!! mya, maceratka, magerka,aga,listopadzia, madzienka, beatrycze, aliss, chibuike, przepraszam jak kogos pominelam wiec dla wszystkich
|
|
#7920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Super, że czujesz się tak szybko dobrze na tyle, że możesz siedziec długoPozrawiam i trzymaj się i nie dopinaj kurtek a co .
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

lakomstwo nie zna granic...

Miał racje wcale nie są takie wielkie wsam raz

kl aski:

. Więc póki co nie gadam z nikim o tym, tylko robię wszystko po koleii, teraz won trądzik, potem won puch na włosach- kreatyna ( Mya, Maceratka, Listopadowa i Aga, widzały moje włosy na zasadzie każdy w swoją stronę, a jak deszcz popada to hulaj dusza piekła nie ma