Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z sexu - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-23, 11:37   #4291
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

moja nie moze zajrzyc ze tylek i laki jednoczesnie trzeba podniesc, podnosi dupsko albo lapki ale za to pelza jak stonogi jak jej sie turlac nie chce to sie przesuwa tak po calym pokoju do tego co chce dotknac lub wziac.

Gratulacje dla Maciusia
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 11:42   #4292
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
no u nas tragedia doslownie ulewa po wszystkim! zupka, owoce, mleko, woda, herbata, soki

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

ja teraz z mala cale dnie na macie na podlodze, samej jej zostawic nie moge niestety nie ma szans .
I ona prawie caly dzien siedzi, nie chce wcale lezec non stop siedzi i sie bawi.
kurde ile ona tak jeszcze będzie ulewać a wiesz czemu tak ulewa ?

moj jeszcze sam nie siedzi leci do przodu

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
moja nie moze zajrzyc ze tylek i laki jednoczesnie trzeba podniesc, podnosi dupsko albo lapki ale za to pelza jak stonogi jak jej sie turlac nie chce to sie przesuwa tak po calym pokoju do tego co chce dotknac lub wziac.

Gratulacje dla Maciusia
hihihi

dzięki ja jestem w szoku ze tak ładnie sobie radzi i jestem z niego taka dumna wszystko dzięki ćwieczeniom bez nich ani rusz w sumie lubie jeźdźic z nim na te ćwiczenia mamy zaje....ą rehabilitantkę bardzo ją lubie i szanuje cudowna kobieta
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 11:48   #4293
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Oliwka juz siedzi bez problemu, tu mamy przyklad tego jak dzieciaczki roznie sie rozwijaja!

Obojetnie do jakiego lekarza bym nie poszla, kazdy mowi ze tak moze byc do roku z ulewaniem.
A.Camus
Stary 2010-10-23, 11:55   #4294
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oliwka juz siedzi bez problemu, tu mamy przyklad tego jak dzieciaczki roznie sie rozwijaja!

Obojetnie do jakiego lekarza bym nie poszla, kazdy mowi ze tak moze byc do roku z ulewaniem.
aha no ale czym to jest spowodowane ? kurde długo ulewa co nie

dokłanie moj stoi na czworaka od czwartku dzis stał pięknie normalnie ślicznie a to chuśtanie jest boskie, nie wiem czemu mnie tak śmieszy hihihi ślicznie wedy wyglada

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

ide bo wstał spał prawie 2 h
20-12-14 10 tc
Stary 2010-10-23, 12:09   #4295
Darusiaaaa
Zakorzenienie

no wlasnie nie wiem czym, odpowiedzi sa takie ze do roku moze tak byc

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

wczoraj nas przepisalam wszystkich siebie meza i malusią do innej przychodnii , jak teraz bede u lekarza powiem zeby sprawdzila jak tam uszka, czy mozna jej kolczyczki zrobic.
A.Camus
Stary 2010-10-23, 12:10   #4296
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
tak???????? ja znowu pozytywne strony tylko widze .. ale moze dlatego że zaczynam i że uciekam tym z codziennosci ..

jutro tez mam zjazd
przyszlo mi ostatnio do glowy ze bym sobie cos postudiowala znowu, ale musialabym dojezdzac to raz, dwa ze kasy nie ma i ja zarabiac powinnam a nie studiowac! a majac w pamieci dojazdy na studia do Lodzi to chyba podziekuje, ale moze sie wreszcie zmobilizuje i pojde na wloski znowu-tylko kurde u mnie nie bardzo jest gdzie-chyba tylko jedna osoba na cale miasto uczy, a do niej nie chce

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
wpłacam systematycznie na lokatę, żeby coś mieć na nagłe wypadki, i zawsze też zostawiam około 200 zł zapasu na w razie co jakąś chorobę dzieci.
a wlasnie ,mozecie cos polecic w kwestii odkladania kasy dla maluszkow? lokata, konto czy cos? ciemna jestem w te klocki a niecierpie czytac wszelkich porownan itp

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie pochwaliłam się Maciek zaczyna czworakować tzn na razie jak stanie na czworaka to się tak śmiesznie chuśta czasem się przesuwa ale tylko do tyłu jak to śmiesznie wyglada normalnie nie moge próbowałam go nagrać ale nie moge zawsze zauważy i się peszy
u nas jest to samo i tez do tylu pedzi
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 12:22   #4297
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
anakazar kurde no to macie z tym kotem nieciekawie nie wiem co ci doradzić
Musisz sie zgłosić do behawiorysty powinien pomóc

jak zgubiłas kody to musisz zadzwonic do banku zeby przysłali ci nowe
dzisiaj sobota i mój bank zamknięty
Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
to nieźle kot daje Tobie do wiwatu... widać że robi to specjalnie... Nie wiem czy zamykanie w czymś pomoże ale w sumie nie widzę też innego rozwiązania. Może zadzwoń do behawiorysty, może da jakąś radę
U mnie koty też się rozbestwiły.. Były grzeczne to zaczęłam je wpuszczać do pokoju, jest tu cieplej niż w kuchni, mają gdzie się położyć. Zazwyczaj gdzieś się kładły i spały. Ale wczoraj to przesadziły Któryś z nich zlał się na leżaczek Małego I znowu mają zakaz wchodzenia
Ferrou właśnie mi przypomniałaś.Ja w Niedzielę się pakowałam i wystawiłam z kąta Niny samochodowy fotelik i po jakimś czasie patrze,a on cały zasikanyprzed samym wyjazdem tak nas załatwiła-małej musiałam wyścielic tam kocyk,bo materiał poszedł do prania.
Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
anakazar-dowiedz się (np. telefonicznie), a może w Twoim banku można tak jak u mnie, potwierdzać przelewy hasłem, które przesyłają mi każdorazowo na telefon? Ewentualnie jak zapłacisz przez allegro, to można jeszcze wybrac np. płatnośc kartą kredytową.
Dzięki Dusiaka,bo o tej możliwości nie pomyślałam.W poniedziałek się tym zajmę.

Dziewczyny ona tak z zazdrości o dziecko,bo jak małej nie było to nigdy nie miało miejsca tego typu zdarzenie.Kotka była takim naszym"dzieckiem"wychucha na i wydmuchana-mogła wszystko robic-nie krzyczeliśmy na nią nawet jak o nowy dywan sobie skrobała pazurki.Ciągle głaskana i pieszczona,a teraz mało uwago jej poświecamy,tżta nie ma to już całkiem jej zostawiona sama sobie,ja wyjezdzam i siedzi po kilka dni sama w domu i takie są efekty.
Ale kurcze no nie mam czasu,a i teraz przez to jej zachowanie ochoty ją pieścic i się nią zajmowac.Złosci mnie strasznie.
A to,że będę ją teraz zamykała na noc to dlatego,że boję się zasika wózek,fotele,maty-a przecież do diabła nie będę na noc codziennie zwijac wszystkiego,chowac itp

aneczka gratki dla Maciusia za raczkowanie(prawie)

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
przyszlo mi ostatnio do glowy ze bym sobie cos postudiowala znowu, ale musialabym dojezdzac to raz, dwa ze kasy nie ma i ja zarabiac powinnam a nie studiowac! a majac w pamieci dojazdy na studia do Lodzi to chyba podziekuje, ale moze sie wreszcie zmobilizuje i pojde na wloski znowu-tylko kurde u mnie nie bardzo jest gdzie-chyba tylko jedna osoba na cale miasto uczy, a do niej nie chce

a wlasnie ,mozecie cos polecic w kwestii odkladania kasy dla maluszkow? lokata, konto czy cos? ciemna jestem w te klocki a niecierpie czytac wszelkich porownan itp

u nas jest to samo i tez do tylu pedzi
Ja też chcę isc do jakiejś szkoły językowej.Myślę,żeby się nauczyc hiszpańskiego albo francuskiego.
Już kolega dał mi namiar na szkołe.
Jeszcze szukam szkoły tańca,bo bardzo chciałabym nauczyc się salsy czy czegoś w tym stylu.
Tylko nie wiem kiedy na to czas znajdę.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 12:26   #4298
Darusiaaaa
Zakorzenienie

a ja czekam na tezeta poszedl kupic nam dwa zestawy obiadowe bo dzisiaj nie chcialo nam sie nic robic, lenia mamy i stwierdzil ze idzie po żarełko i na zakupy i poszedl i czekammmmm i czekammmmmmmmm
A.Camus
Stary 2010-10-23, 12:29   #4299
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

A ja mam dzisiaj zaaranżowane spotkanie z megi-megi i Igusiem Przyjeżdżają do mnie - mam nadzieję że ani megi ani Jej tż (który ma Ich przywieźć) się nie rozmyślą

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 12:33   #4300
Darusiaaaa
Zakorzenienie

mloda usnela pewnie sie i tak zaraz obudzi a poki nie obejrze sobie powtorke top model
A.Camus
Stary 2010-10-23, 13:17   #4301
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Hania sprząta na przyjazd gości - teraz megi i Iguś już nie mają wyboru

Stary 2010-10-23, 13:22   #4302
Darusiaaaa
Zakorzenienie

sluchajcie, ja zadko podgrzewam malej sloiczki dlatego ze ona nie lubi ich jesc cieplych, woli dyuzo bardziej zimne..... jak myslicie bedzie jej cos od tego? bo tz byl u swojej mamy i pierdzielła ,mu wywod jak to tak mozna nie podgrzewac i tak dalej ale jak ona inaczej nie chce jesc.... ;/
A.Camus
Stary 2010-10-23, 13:45   #4303
agnieszka09
Wtajemniczenie

DARUSIA moja znow nie chce mlek cieplego pic.musi byc tem pokojowa wtedy ruszy a tak nie wiadomo jak glodny by byla nie ruszy

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 14:57   #4304
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj zaaranżowane spotkanie z megi-megi i Igusiem Przyjeżdżają do mnie - mam nadzieję że ani megi ani Jej tż (który ma Ich przywieźć) się nie rozmyślą
super bawcie sie dobrze dziewczyny

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
sluchajcie, ja zadko podgrzewam malej sloiczki dlatego ze ona nie lubi ich jesc cieplych, woli dyuzo bardziej zimne..... jak myslicie bedzie jej cos od tego? bo tz byl u swojej mamy i pierdzielła ,mu wywod jak to tak mozna nie podgrzewac i tak dalej ale jak ona inaczej nie chce jesc.... ;/
ja mojemu podgrzewam ale tylko troszke on tez nie lubi ciepłych tak samo jest z deserkmi i kaszkami
20-12-14 10 tc
Stary 2010-10-23, 14:58   #4305
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ASIU twoja mala nutramigen tez pije prawda? i 3 razy na dobe je?
A.Camus
Stary 2010-10-23, 15:17   #4306
libra777
Zakorzenienie

Witam!
Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
ej no to ja mam chyba jakiś inny wózek, bo u mnie się niżej ciągnie po obu stronach żeby złożyć wózek tak bliżej siedziska,
a to co zaznaczyłam to można ruszać w górę i w dół i nic sie nie dzieje
wózek mam teraz u mamy, ale jak u niej będe to się bardziej przyjrzę

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

u mnie którąś z tych nap niżej (nie wiem czy tą całkiem na dole czy tą drugą) się odpina i wtedy łapie z jednej i drugiej i wózek się składa. Może gdzies jakiejś instrukcji poszukam może jak coś nie tak robię
ja mam inny wózek niz wy ale u mnie to co zaznaczyłaś na zdjęciu jest do skłądania ciągnie się za to i za takie drugie bliżej siedziska jednocześnie u mnie trzeba to jeszcze przekręcić w bok i do góry ciągnąć trochę cięzko też nie mogłam wykapować na początku
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Witam
Wczoraj wróciłam do domu i oczywiście niespodzianka;/kot znowu narobił w kotłowni,w salonie,ale posprzątałam.Dzisiaj po przebudzeniu malutką wzięłam do sypialni i wskoczył kot do nas na łóżko i na moich oczach franca włochata nasikała-kołdra,pościel oblana,na całe szczęście materac zdążyłam uratowac.Ja nie wiem co mam zrobic-mam ochote udusic włochacza,wściekła na nią jestem,leje tak odkąd mamy Ninke i mam świadomośc,że już nie przestanie.
Przecież do diabła jak tak dalej pójdzie to w domu będzie czuc tylko koci mocz;/nie wiem,tż niech coś myśli,ja póki co to kota na noc będę zamykała w kotłowni...nie wiem naprawdę co robic,o ile w ogóle można coś z takim fantem zrobic buuuuu

A Ninka kochana dziewczynka jest-jak mieszkamy u mamy to rozpuszczona jest na maksa,moja mam ją wielbi,mała moją mamę również-zakochane są w sobie na maksa,mała na mój widok i na tż widok nie cieszy się tak jak widzi moją mamę.
Tulą się całymi dniami,non stop wisi na łapkach u mamy,w jej ramionach zasypia.
A jak wracamy do siebie to wie,że sama musi zasnąc i żadnych protestów,grzecznie w łóżeczku kima,pogodzona jest też z tym,że sama musi się bawic na matach-tak jakby wiedziała,że u babci ma tak dobrze i że na wszystko pozwolic sobie może,a u mamusi reguły są i trzymac się ich trzeba.

No to się trochę wygadałam

aaa jeszcze wam napisze jaka ze mnie kretynka
Pozamawiałam wczoraj na all kilka zabawek Ninie,puzzle,parę ciuszków i dzisiaj zabrałam się,żeby zrobic przelelewy i co?i do cholery przeszukałam już wszystko i nie mogę znalezc tych kodów niezbędnych do zrobienia przelewu,no szlag by to trafił.
Ostatnio tak płaciłam za ten monitor oddechu nad morzem i nie wiem czy gdzieś w hotelu nie zostawiłam;/
No moja rada jest taka nie wpuszczaj jej w ogóle do domu bo ona nie przestanie widać że robi to albo specjalnie albo tak jakby znaczyła teren nieważne czy wykastrowana czy nie
lubię koty ale smrodu kociego gówna nie znoszę od razu
Ty jeszcze tego nie czujesz ale kazdy kto wejdzie od razu poczuje kocie siki
nie wiem co jeszcze możesz zrobic tez miałam takiego kota jak tylko wszedł do domu od razu narobił nic nie skutkowało tylko nie wpuszczanie go w ogóle
Mój Miko tak się do mnie tuli jak piszesz że Twoja Ninka do mamy , dzieci to raz dwa wyczują gdzie mogą sobie na co pozwolić
Cytat:
Chyba będzie trzeba Teraz to już wymówki nie będę miała A ta bita śmietana wołała do mnie "zjedz mnie, zjedz mnie" Ponad połowa została, to miałam wyrzucić?
no właśnie szkoda wyrzucić i tak się tyje
Cytat:
dzisiaj bede malej sama soczki robila, bo ona na dwa razy ma duzego bobofruta, troszke kaski na to idzie wiec trzeba zaczac dzialac samemu

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

anakazar zlosliwy ten kocur wasz;/
porada weterynarza jakas by sie przydala albo cos, sama nie wiem
a jak sama będziesz robi ła to taniej Ci wyjdzie? u nas jeden duży bobo idzie na dzień ale już przestałam dawać marchewkowe bo mały az pomarańczowy teraz daję z bananem

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Dziewczyny nie pochwaliłam się Maciek zaczyna czworakować tzn na razie jak stanie na czworaka to się tak śmiesznie chuśta czasem się przesuwa ale tylko do tyłu jak to śmiesznie wyglada normalnie nie moge próbowałam go nagrać ale nie moge zawsze zauważy i się peszy
super brawo za postępy
Cytat:

Gratulacje dla Maciusia
to już krok do raczkowania
Cytat:

a mój o ile starszy a nie siedzi sam
Cytat:
nic jej nie będzie ja tez nie podgrzewam , mój starszy też wiecznie wszystko zimne je bo mu za "gorące" niektórzy tak mają
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 15:24   #4307
Darusiaaaa
Zakorzenienie

no wlasnie a tesciowa tezetowi wywod strzelila ze rozwalimy brzuszek Oliwce i takie tam! Ja z tymi babami nie wytrzymam;p joba mozna dostac

Pani od zabawek ktore kupowalam wczoraj napisala mi smsa ze bedzie miala niedlugo pelzaka na sprzedaz za 30 zl i czy mi zostawic, powiedzialam ze oczywiscie ze tak!
A.Camus
Stary 2010-10-23, 15:58   #4308
anakazar
Zakorzenienie

libra tylko widzisz moja kotka jest domowa,ona na dwór nie wychodzi-chyba,że mi sama ucieknie między nogami z domu,a tak to domowy kot.Ma kuwete w domu,nie załatwia się na dworzu.
Ja tam samo reaguje na kocią kupe jak Ty-zawsze sprzątał po niej tż,ale teraz ja się męczę-sprzątam i walczę z odruchem wymiotnym;/
A sików w domu nie czuc,bo na szczęście zasikała póki co to co można od razu wrzucic w pralkę.Kanapy,foteli,wózk a nie ruszyła.Ja jak tylko wyczuje,że zmoczone sikiem jest coś to odrazu pralka i jest ok.

A ja się przespałam z małą-odsypiam ten tydzień,dopiero teraz czuję jaka padnięta jestem.
Tak samo z żarciem-non stop lodówka i szafka ze słodyczami-jem,jem i końca nie ma.

A co do pełzaka to zdecydowałam się na niego,bo myśle,że teraz to najodpowiedniejsza zabawka dla dziecka.Nina tak wtedy "biegła"za kremem,który trzymała w łapkach i jej wypadał.To ruszy i za pełzakiem.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 16:01   #4309
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja poczekam az ta pani mi odsprzeda
A.Camus
Stary 2010-10-23, 16:12   #4310
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
gratulujemy
Kuba tylko pupcię podnosi, ale jeszcze trochę to też będę miała takie widoki

Cytat:
Ale macie super, życzę miłego popołudnia i nie zapomnijcie o jakiś zdjęciach

A w ogóle panna M.H dała sobie niezły podpis, oczywiście związany z ostatnimi wydarzeniami Mało nie padłam ze śmiechu, wielce poszkodowana Ona nawet nie jest świadoma że wiele osób do siebie zraziła...
Stary 2010-10-23, 16:42   #4311
aixa
Rozeznanie

Cytat:

moja też ulewa prawie po wszystkim. Tylko po gęstym obiadku nie ulewa. Też mi mówią, że do roku minie

Cytat:
aha no ale czym to jest spowodowane ? kurde długo ulewa co nie

dokłanie moj stoi na czworaka od czwartku dzis stał pięknie normalnie ślicznie a to chuśtanie jest boskie, nie wiem czemu mnie tak śmieszy hihihi ślicznie wedy wyglada
aneczkaa koniecznie to sobie nagraj bpo długo tak nie będzie robił. Moja Lenusia tak robiła ok 2tygodnie i zaczęła raczkować. Zapiernicza po całym mieszkaniu. Najgorsze, że teraz codziennie muszę podłogi szorować a tak tej czynności nienawidzę wrrrr ale cieszę się, że mała już raczkuje. Bardzo śmiesznie to wygląda.

Cytat:
ale fajnie macie, bawcie się dobrze

Cytat:
Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
DARUSIA moja znow nie chce mlek cieplego pic.musi byc tem pokojowa wtedy ruszy a tak nie wiadomo jak glodny by byla nie ruszy
moja znowu tylko ciepłe je. mleczko musi mieć temp. ok 40stopni bo inaczej nie zje princessa tak samo z obiadkami nawet deserki lekko podgrzewam bo nie chce jeść zimnych

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
to nieźle kot daje Tobie do wiwatu... widać że robi to specjalnie... Nie wiem czy zamykanie w czymś pomoże ale w sumie nie widzę też innego rozwiązania. Może zadzwoń do behawiorysty, może da jakąś radę
U mnie koty też się rozbestwiły.. Były grzeczne to zaczęłam je wpuszczać do pokoju, jest tu cieplej niż w kuchni, mają gdzie się położyć. Zazwyczaj gdzieś się kładły i spały. Ale wczoraj to przesadziły Któryś z nich zlał się na leżaczek Małego I znowu mają zakaz wchodzenia
co do kotów ja w domu własnych nie posiadam i nawet nie przepadam za tymi stworzeniami i dzisiaj schpodzę z Leną na dół tż wcześniej mi wózek wystawia przed dom odchylam budę a tam kot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:pa la: czarnuch jeden zwinięty w kłębek śpi sobie w najlepsze w wózku i nie mogłam go wygonić z Lenką na rękach odpychałam go nogą a ten ani drgnąłsierściuch jeden! nie to, że nie lubię kotów ale nie wiem co to za zwierzak czy czyjś czy podwórkowiec może jakiś chory???ehh........ dziwne stworzenia pies by tak nie zrobił a psiaczki kocham wszystkie ! kundlowate rasiaste i inne wszelakie

Maja 27.04.2017 CC

Edytowane przez aixa
Czas edycji: 2010-10-23 o 16:33
aixa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 16:43   #4312
sidorcia
Rozeznanie

no i skończyłyśmy dzisiaj pół roku!

gratulacje dla Maciusia

czy któraś ma do odsprzedania spodnie rurki dla dziewczynki na rozmiar 74? bo szukam, i wszędzie same za jakies kolosalne ceny (70zł ), a dzisiaj kupiłam małej kurteczkę z tż jak byliśmy na zakupach, jest świetna, ale trochę duża (rozmiar 74), taką jak niżej:
http://sklep.51015kids.eu/?asort=3595&kolor=4654
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 19:23   #4313
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za gratulacje ja myślałam ze moj Maciek jest dawno za murzynami tzn że jako ostatni czworakuje a tu miła niespodzianka naprawde zaraz będzie raczkować ?? matko boska ale numer już się boję aaaaaaaaaaaaaaa

sidorcia Gratuluję 6 miesięcy

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

ale się wściekłam babka zalicytowała buty i pisze do mnie że cyt
Treść wiadomości: Dzień dobry przepraszam bardzo ,ale nie chcą co przydusiłam na Kup Teraz .Nie zamierzałam ich kupić przepraszam jeszcze raz.
Kurde ja ponosze koszta za sprzedaz a ta mi tu ściemnia normalnie czasami mam dość tych dziwnych ludzi czasem ręce opadają normalnie mówie Wam
20-12-14 10 tc
Stary 2010-10-23, 19:42   #4314
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

My już po spotkaniu z megi i Igusiem Było suuuper Magda jest szczupluteńka - ja nie wiem gdzie niby jest ten Jej wiszący brzuch ... Ściema jakaś!! Igor jest boski i mega grzeczny Nie wspomnę o tym jaki z Niego szczuplaczek normalnie pół mojego chuligana Zresztą jak ma być gruby po takiej mamie Poznałam też męża megi (baaaardzo przystojny facet) i syna Jej tżta - wyglądają na super szczęśliwą rodzinkę więc zaczynam się zastanawiać czy ta megi tu u nas nie podaje się za kogoś innego Szczególnie opis samej siebie daleeeece odbiega od rzeczywistości Jak zgram zdjęcia to wstawię Mój syn oczywiście był "bardzo grzeczny" i wcale nie marudził i płakał

Stary 2010-10-23, 20:10   #4315
megi-megi
Zakorzenienie

Gmyrelka - Igor dał popis w samochodzie. Nie mogłam go uspokoić.

Ale, ale... Wy dziewczyny nie wiecie, jaka Gmyrelka jest lachoniasta <zakompleksiłam się>, a Marcelek był grzeczny - tylko dzidziol nie lubi sam spędzać czasu - taki pączuś do całowania, dopiero teraz wpadłam na to, że mogłam go porwać. Chociaż z dwójką, to fixum bym miała.

A i Gmyrelka ma takiego fajnego męża, aaaa Hania... normalnie modelka. Nie to, że tak sobie kadzimy, ale mówię prawdę. Zwłaszcza frustrujące są : to że Gmyrelka ma taką figurę i że jest młoda.

Mnie się bardzo podobało!!!! A mój tż zgubił plecak - w środku portfel, dokumenty, klucze do domu i aparat fotograficzny - a przed wyjściem do Gmyrelki robiłam zdjęcia w rurkach dla naszej Madzi. Oj - będzie teraz trochę roboty z wyrabianiem wszystkiego.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 20:25   #4316
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Wy tak teraz macie niewiadome w wózkach, a ja dzisiaj wyjeżdzam na cały dzień do rodzinki, i nie wiem jak się mój wózek sklada ze złożeniem nie miałam problemów
Ale na you tube są filmiki instruktażowe do wózków x-lander
to jest na temat mojego wózka, więc już wiem jak się go składa
http://www.youtube.com/watch?v=2dzwT...eature=related
he he ja jak szukałam wózka to ogladałam sobie te filmiki, ale część po angielsku była sporo tego tam jest

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
My jeździmy przez Górażdże albo autostradą ale dopiero na drugi zjazd na Opole i wtedy wyjeżdża się za Karolinką. Teraz to wszędzie w całej Polsce są remonty i objazdy -MASAKRA
A teraz na katowickiej jakie remonty szlag by ich nie mają kiedy wwrr

Cytat:
apropo ulewania to ja na prawde mam tego dosc, po kazdym jedzeniu po kazdym piciu, po kazdym mleku, sloiczku-wymiekam, wszystko brudne
Szymek miał tak samo przeszło jak miał z 10 miechów jak nie przejdzie do roku to kierują na badania na refluks, do roku jest to normalne

Cytat:
no wlasnie nie wiem czym, odpowiedzi sa takie ze do roku moze tak byc

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

wczoraj nas przepisalam wszystkich siebie meza i malusią do innej przychodnii , jak teraz bede u lekarza powiem zeby sprawdzila jak tam uszka, czy mozna jej kolczyczki zrobic.
Po co jej te kolczyki bez nich jest śliczna

Cytat:
Moja kolezanka dawała wsio zimne bo jej też zreszta Ola nie lubiła . mojej obojętne ja podgrzewam w mikro 20s

Cytat:
gratulujemy
Kuba tylko pupcię podnosi, ale jeszcze trochę to też będę miała takie widoki

Ale macie super, życzę miłego popołudnia i nie zapomnijcie o jakiś zdjęciach

A w ogóle panna M.H dała sobie niezły podpis, oczywiście związany z ostatnimi wydarzeniami Mało nie padłam ze śmiechu, wielce poszkodowana Ona nawet nie jest świadoma że wiele osób do siebie zraziła...
Jaki podpis ?

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość

gratulacje dla Maciusia

czy któraś ma do odsprzedania spodnie rurki dla dziewczynki na rozmiar 74? bo szukam, i wszędzie same za jakies kolosalne ceny (70zł ), a dzisiaj kupiłam małej kurteczkę z tż jak byliśmy na zakupach, jest świetna, ale trochę duża (rozmiar 74), taką jak niżej:
http://sklep.51015kids.eu/?asort=3595&kolor=4654
Kup leginsy co wygladaja jak rurki widziałam takie w zarze chyba i HM też miał

Cytat:
Dzięki dziewczyny za gratulacje ja myślałam ze moj Maciek jest dawno za murzynami tzn że jako ostatni czworakuje a tu miła niespodzianka naprawde zaraz będzie raczkować ?? matko boska ale numer już się boję aaaaaaaaaaaaaaa

sidorcia Gratuluję 6 miesięcy

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Treść wiadomości: Dzień dobry przepraszam bardzo ,ale nie chcą co przydusiłam na Kup Teraz .Nie zamierzałam ich kupić przepraszam jeszcze raz.
Kurde ja ponosze koszta za sprzedaz a ta mi tu ściemnia normalnie czasami mam dość tych dziwnych ludzi czasem ręce opadają normalnie mówie Wam
A nie mozesz wystąpić o zwrot prowizji ?

U nas dzis dzień ;lenia tylko w realu na zakupach byliśmy .
W kuchni mam meksyk tak to jest jak się tam chłopa wpuści .. czeka mnie sprzatanie od poniedziałku he he .

Gmyrelka - zmień tego avatara co ? Ja też się chce z wami spotkac
Stary 2010-10-23, 21:20   #4317
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość

Ja mam konto lokacyjne. Wygląda to tak że jak wchodzę przez neta na konto to widze ile jest na normalnym rachunku i ile na eskalacji(tak się to zowie w bgż)Jest oprocentowane zależnie od wysokości funduszy. Ja tam odkladam kaskę tak na takie większe wydatki, żeby potem kredytów nie zaciągać. Jak kiedyś troche więcej uzbieralam, to około 300 zł odsetek dostawalam średnio co miesiąc, i to tez jest dopisywane do tego konta lokacyjnego. I fajne jest to że w każdym momencie możesz przelać z niego tyle co potrzebujesz na swoje normalne konto i odsetek nie tracisz. A dzieciakom jak narazie w skarbonkach zbieram. Na takie dla dzieci to chyba lepiej mieć konkretną lokate na dłuższy okres, odnawialną. Tak żebyś miala świadomość że tej kasy ruszyć nie wolno. Jak jesteś zadowolona ze swojego banku to tam się podpytaj co mogą tobie zaoferować.

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Gratulacj e

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Po pierwsze to Gratulacje za postępu Maciusia

A z takimi tekstami, to nie wiem co ludzie sobie myślą, przypadkiem klika kup teraz wyskoczy komunikat czy na pewno, to potwierdzi wprowadzi swoje loginy i hasła, i to wszytsko przez pomyłkę
Napisz do allegro o zwrot kosztów, pewnie nie będą robić problemów.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 21:25   #4318
ania p
Zakorzenienie

Ja mam zwykła likate narazie dla dzieciaków .
Kiedyś przerobie to na jakiś pewnie fundusz inwestycyjny narazie mam jedna bo i tak zwykle dzieciaki dostają kasy po równo . Wpłacam tam co nieco od siebie ale też pieniążki z prezentów , bo babcie daja kase , chrzciny itp.
Stary 2010-10-23, 21:27   #4319
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
libra tylko widzisz moja kotka jest domowa,ona na dwór nie wychodzi-chyba,że mi sama ucieknie między nogami z domu,a tak to domowy kot.Ma kuwete w domu,nie załatwia się na dworzu.
Ja tam samo reaguje na kocią kupe jak Ty-zawsze sprzątał po niej tż,ale teraz ja się męczę-sprzątam i walczę z odruchem wymiotnym;/
A sików w domu nie czuc,bo na szczęście zasikała póki co to co można od razu wrzucic w pralkę.Kanapy,foteli,wózk a nie ruszyła.Ja jak tylko wyczuje,że zmoczone sikiem jest coś to odrazu pralka i jest ok.
no to nie wiem co zrobisz , mi osobiście bardzo by to przeszkadzało i nie połozyłabym się na pościeli na którą narobił kot nawet po wypraniu , ja mam chyba jakąś paranoję zaraz widzę miliony zarazków, jakieś choroby itp. zostało mi tak po ciązy jak się okazało że miałam toxo.
Karmiłam kiedyś bezdomne koty i pewnie to od nich się zaraziłam.
Ja bym po prostu wszystko wyrzucała , ale to ja a Tobie może tak bardzo nie przeszkadza a skoro to wasza druga córeczka to ciężka sprawa
Cytat:
Napisane przez aixa Pokaż wiadomość

aneczkaa koniecznie to sobie nagraj bpo długo tak nie będzie robił. Moja Lenusia tak robiła ok 2tygodnie i zaczęła raczkować. Zapiernicza po całym mieszkaniu. Najgorsze, że teraz codziennie muszę podłogi szorować a tak tej czynności nienawidzę wrrrr ale cieszę się, że mała już raczkuje. Bardzo śmiesznie to wygląda.
za raczkowanie
ja to samo pierwsza czynność rano mały uwięziony w krzesełku zanim ja pomyję a później jak go puszczam na podłogę to tak jak taki mały nakręcony samochodzik tak pruje w około
Cytat:
Gratulacje
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 21:36   #4320
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

megi Ty mnie tutaj nie okłamuj, Iguś to aniołeczek I nieco przesadzasz z tym opisem ale miło mi tż kasy w plecaku nie miał więc aż dziw że znalazca nie zadzwonił do Was ... a może nie zaglądał do portfela i nie widział nr tel?? i może zaniósł na policję i ustalają Wasz nr Optymistka ze mnie A zdjęcie w rurkach to ja mam jakieś Twoje dzisiejsze tylko szkoda aparatu

Ania p ale ja tak lubię to zdjęcie w avatarze Taki ładny i CICHY Dyziulecek na nim

Pop
jak tam u Oliwki??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości