Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-23, 10:52   #4321
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Mama robi dziś pierogi ruskie
aaaaaaaaaaaaaaa zaśliniłam się po kolana
lece do Ciebie- pomogę nawet lepić wszystko dla pierogów ruskich!

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 10:55   #4322
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

a nie wiecie czy w warzywniakach jest jeszcze kukurydza w kolbach? bo mam mega ochote

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

anuszka tak margaryne i nigdy nawet mineralki do picia nie mieli
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 10:55   #4323
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

anoxa ja nie wiem, ale w kfc jest ( tylko, że musiałabym jechac do Gdanska )
agamarcio zapraszam, moja mama jak zwykle narobi dla wojska. No, ale jej ukochana najstarsza wnusia przyjeżdża, która uwielbia pierogi ruskie, a babuszka dba o wnuczki
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 10:55   #4324
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

a dziękuje, dziękuje mi się @ skończył więc szalałam a co
Moj TZ i teść to szczypiorki, bo teściowa to już nie A u mnie w rodzinie, rożnie
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 10:57   #4325
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
powiedz cokolwiek byle nie to, że oglądasz jego nagie zdjęcia

Cytat:
Napisane przez mlmFM Pokaż wiadomość

A w niedzielę chcę jechać na basen z małą... jeszcze 3 ostatnie spotkania zostały... później chcę chwile przerwy zrobić [kąpiele w domu w pełnej wannie wody] i dopiero od stycznia zacząć chodzić na basen z instruktorem
super sprawa taki basen. tyko ze ja nie lubie wody
Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
chciałam się tylko pochwalić, że mimo wczorajszej akcji Patryk przespał 10 godzin kochane dziecko
skandal mam nadzieje ze ci chociaz cycki pekly a powaznie to super, mozna sie ladnie zregenerowac po calym dniu samej z dzieckiem, prawda
Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
kashha
no to fajnie ze M zakochany w synu
Ja w sumie też się cieszę, ale marzy mi się pełna rodzina dla Wojtka...
Z jednej strony chciałabym mu ją stworzyć z M. a z drugiej mam wrażenie że w tym związku znowu byłabym sama, znowu nie miałabym poczucia bezpieczeństwa i ciągle nie potrafię zaufać chociaż nie powiem M. się stara...
a co M na to? jest jeszcze z ta laska? ma jakies plany?
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
powinkowalismy a potem nam sie zebralo na przytulanki no i jak chcielismy isc spac o 1 to nam sie misiek obudzil. zjadl i ani myslal spac. do 3 nad nim wisielismy no masakra. potem zasnal ale przed 6 znow sie obudzil na papu i juz bylo po spaniu. nieprzytomni jestesmy dzisiaj.
fajnie ze wieczor udany, i trzymam kciuki zeby nastepnym razem sobie Misiek nie robil przerwy nocnej
Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość

U nas nareszcie dziś przestało urywać głowy i świeci pikne słońce więc spacer bezapelacyjnie!
u nas tez pieknie!!! dziewczynki pojechaly na probe, Zoska spi. ale popoludniu spacer koniecznie
Cytat:

Mama robi dziś pierogi ruskie
mam ci zrobic przelew na DHL?
Stary 2010-10-23, 11:01   #4326
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

anuszka tak margaryne i nigdy nawet mineralki do picia nie mieli
Oni mają, bo jego ojciec z pracy dostaje
w ogole ostatnio jego ojciec przylazł do nas i powiedział, że tż ma mu dawać miesięcznie 150zł, bo jest jeszcze u niego zameldowany i on za niego płaci! A płaci wielkie g. bo jako rodzina wielodzietna mają dotację z gminy i cały czynsz za darmo. Tż strasznie się wkurzył. A jego ojciec po prostu zazdrości, że Marek teraz więcej zarabia, a zawsze całą wypłatę dawał do domu i teraz im się ukróciło.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
a dziękuje, dziękuje mi się @ skończył więc szalałam a co
Moj TZ i teść to szczypiorki, bo teściowa to już nie A u mnie w rodzinie, rożnie
U mnie każdy ma mniejszy bądź większy nadbagaż
Najlepszy jest mój brat, jego wymiary to chyba 2/2 Ostatnio mama powiedziała, żeby tyle nie jadł, bo już wygląda jak autobus

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
mam ci zrobic przelew na DHL?
Z Torunia nie jest daleko, 2,5 godzinki samochodem, to wsiadaj i przyjedź z Zosią
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 11:05   #4327
anoxa
Zakorzenienie

anuszka a wizytu u psychiatry nikt mu nie proponowal? kretyn
Stary 2010-10-23, 11:11   #4328
agravka
Wtajemniczenie

hejka! moich problemow z Ada nie koniec... nie chce jesc z prawej piersi... tzn w dzien.drze sie placze , dwa razy pociagnie i patrzy sie w sufit, jakby ja cos rozpraszalo... z lewej je normalnie...tylko ze tam pustki, jak je tylko z tej... a w nocy je z obydwu...o co kaman?wie moze ktoras?
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 11:34   #4329
papeteria
Zakorzenienie

maaatko szalone !!! Toz to nawet w poczekalni tak nie trajkotalyscie

Potrzebuje szybkiej odpowiedzi czy waszym zdaniem moge jesc oscypek i bryndze bo kupiłam świezutkie ..one tak na mnie patrza zastanawiam sie bo to z owczego mleka i nie wiem tez jak to ma sie do toxo(sposob wyrabiania) i innych bakterii
Odpowiedzcie mi szybko zanim tego nie pozarłam

to mam lekturke na dziś

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

no heloooołłłł czy jestem tu sama ???
pewnie wszystkie na spacerkach...my już po a piękną pogode dziś mamy....

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 11:39   #4330
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Co za dziwne krawieckie nazewnictwo?! u nas sie dziewczyny sypaly
Posypałyśmy to się my na porodówkach
Cytat:
to tak jak rodzina mojego bylego faceta wszyscy szczypiory ale co sie dziwic jak oni na obiad jedza krupnik przez trzy dni ewentualnie uduszone skrzydelka albo rosol kanapke albo z serem albo z szynka albo z pomidorem ze wszystkim na raz to byla rozpusta itd.
ja pół życia, a nawet więcej jadłam kanapkę z margaryną i z serem.. a jak z serem i szynką to już luksus.. jadłam tak bo lubiłam, dzień w dzień.. obiady mnie omijały albo ich nie było, nooo jedynie w niedzielę jadłam obiad 2 dania i jakoś szczypiorem nigdy nie byłam :[
A najlepsze jak moja mama się wstydziła za mie bo "co dzieci inne sobie pomyślą w szkole" bo przecież w domu kiełbasy, balerony inne cuda dupy a ja nic tylko chleb z serem xD I pamiętam jak zawsze mi chciała wcisnąć do szkoły kanapkę z.. kotletem zeby inne dzieci widziały i nie pomyślały, że nie mamy takich rzeczy

lo kurde ale waleczna baba z ciebie pewnie bys mnie stlukla bo ja sie bic nie potrafie
nauczę cię
a rozstepow nie pokaze i mojego flaka bo nie ma mi kto zdjecia zrobic
Sraty taty dupa w kwiaty Samowyzwalacz albo samoróbka nawet w lustro ale każdy wykręt dobry
Cytat:
Oni mają, bo jego ojciec z pracy dostaje
w ogole ostatnio jego ojciec przylazł do nas i powiedział, że tż ma mu dawać miesięcznie 150zł, bo jest jeszcze u niego zameldowany i on za niego płaci! A płaci wielkie g. bo jako rodzina wielodzietna mają dotację z gminy i cały czynsz za darmo. Tż strasznie się wkurzył. A jego ojciec po prostu zazdrości, że Marek teraz więcej zarabia, a zawsze całą wypłatę dawał do domu i teraz im się ukróciło.
Ooooszzszsz ale bym mu powiedziała oj jak ja bym mu mówiła
tak bym mu powiedziała, że by się pojsrał na rzadko
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

U mnie każdy ma mniejszy bądź większy nadbagaż
Najlepszy jest mój brat, jego wymiary to chyba 2/2 Ostatnio mama powiedziała, żeby tyle nie jadł, bo już wygląda jak autobus
aj low Twoja mama xD
Kurna.. moje dziecko ma jakieś jazdy we łbie :[
Położyłam się spać 2:30, nie mogłam zasnąć.. o 3:15 Sebek mnie wołał no to nakarmiłam i położyłam spać.. sama zasnęłam ok 3:45... pobudka jak tż wstawał 6:30, potem 7:50 bo mały zgłodniał.. położyłam się to se gadał do siebie.. zaraz pukanie do drzwi.. kolejny nawiedzony sąsiad cobym samochód gdzie indziej stawiała bo mu nie pasuje (to już 3 sąsiad, który mi każe parkować gdzie indziej - jedna Krynicka, że nie pod oknami, druga baba że nie koło bloku i trzepaka bo się ziemia zapada i blok się obsuwa i jej piwnicę zalewa.. i teraz dżony mirabela, że tam wjazd wąski i jeszcze mi porysują.. mam do słupa dojeżdżać )
no to już mały zaczął się drzeć więc nawet się nie kładłam.. aż wymiotować mi się chce z niewyspania.. no i mały jest takie rozdupcony bo ani spanie ani sranie.. sam nie wie co robić.. teraz godzinę wył (i smok i lulanie be) i się darł, senny bo oczy przymyka ale co? Olałam go, leży za mną niech ryczy aż zaśnie skoro moje lulania i tak guzik dają.. a on po 15 minutach beku gada, zasysa rękę.. śmieje się...
O 15:00 wek do rodziców i laba ale wyrodna jestem xD
Nie no.. zasnę na trochę zanim tż wróci z pracy.. a jak na złość pewnie wróci o czasie na 14:30 i mamy robić porządki w piwnicy bo trza wywalić rupiecie i graty po jego ojcu jak tu mieszkał z meliniarzami... i zrobić w piwnicy miejsce na swoje śmieci
Zaś będę dymać z jaką pralką na plecach xD

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Potrzebuje szybkiej odpowiedzi czy waszym zdaniem moge jesc oscypek i bryndze bo kupiłam świezutkie ..one tak na mnie patrza zastanawiam sie bo to z owczego mleka i nie wiem tez jak to ma sie do toxo(sposob wyrabiania) i innych bakterii
Odpowiedzcie mi szybko zanim tego nie pozarłam
Nie wim ale chyba po troszku można..
Z tego co ja wiem to toxo jest w kocich kupach ale one odpadają chyba przy wyrobie oscypka i w niedogotowanym, surowym mięsie... nic nie słyszałam o mleku.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 11:52   #4331
papeteria
Zakorzenienie

dzieki siala z tymi kotami to kto wie chodzilo mi o listerioze bardziej....i ze te sery sa z niepasteryzowanego mleka chyba / troche zjadlam a wogole to zaluje ze je kupilam bo mam ochote na wiecej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-23, 12:04   #4332
anoxa
Zakorzenienie

papateria nie mam pojecia

siala
ale to u ciebie z wyboru bylo a u nich z musu poza tym ja tez zawsze jadlam chleb ze srem :P
a zdjecie flaka juz zrobilam ale pozniej ci wkleje zebys sie wyobcowana nie czula bo teraz jade szukac kukurydzy w kolbach :P
a Sebus chcial cie ukarac za to ze tak pozno spac chodzisz :P
Stary 2010-10-23, 12:23   #4333
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
papateria nie mam pojecia

siala
ale to u ciebie z wyboru bylo a u nich z musu poza tym ja tez zawsze jadlam chleb ze srem :P
a zdjecie flaka juz zrobilam ale pozniej ci wkleje zebys sie wyobcowana nie czula bo teraz jade szukac kukurydzy w kolbach :P
a Sebus chcial cie ukarac za to ze tak pozno spac chodzisz :P
no to mnie ukarał... a teraz ja go suszarką usypiam... ręka mi zdrętwiała od trzymania więc zbudowałam w łóżeczku konstrukcję z miśków i poduszeczek coby tą suszarkę włączoną za mnie trzymały Seba odlatuje ale boję się wyłączyć bo kiedyś już tak było, że spał 30 minut przy suszarce ale jak tylko się wyłączyło to był ryk na nowo

Stary 2010-10-23, 13:15   #4334
papeteria
Zakorzenienie

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wariatki moje !!!!!!!!!!!!!!!! przez was tz bedzie mial głodówe bo zaraz wraca z pracy a ja zamiast gotowac to czytam o tym kilogramie podpi......., welfronach i recach
ale planuje watrobke i szybka zupe wiec to zajmie chwile

itakasia jadasz watrobke ?pytam ciebie bo ty zdaje sie taka watrobkowa jestes (pamietam jak mi zawsze smaczora robilas w poczekalni )

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:

karolcia wolę czuc smaczek

Stary 2010-10-23, 13:17   #4335
bassienkaw
Zakorzenienie

Hej kobiety, wieki mnie nie było...
u mnie leniwa sobota... właśnie wyciągłam z piekarnika muffiny jabłkowo-kokosowe... ciekawe jak wyszły
co tam u Was? Julka moja jeszcze spi, a usnęła ponad 4 godziny temu

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 13:19   #4336
agravka
Wtajemniczenie

tak mi karolcia wczoraj smaku narobilas tym recem, ze tez sobie zakupilam mala buteleczke tylko ze jablkowego

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Hej kobiety, wieki mnie nie było...
u mnie leniwa sobota... właśnie wyciągłam z piekarnika muffiny jabłkowo-kokosowe... ciekawe jak wyszły
co tam u Was? Julka moja jeszcze spi, a usnęła ponad 4 godziny temu
szczesciara z Ciebie moja usnela na spacerku a teraz kima na balkonie ja zdarzylam poodkurzac i zrobic sobie obiad. jeszcze musze podloge umyc
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 13:41   #4337
karolcia228
Zakorzenienie

Oj zamiast się cieszyć, że wątek tętni życiem, wy narzekacie macie darmowy masaż brzucha no... My po małych zakupach, rozmowie z szefem, mała zjadłam obiadek, marchewkę z ryżykiem, wypiła soczek, staramy sie jeść 4 razy mleko na dobę i deserek, obiadek, soczek, dziś była mega kupa, że TZ mówi że nie otwiera tej paczki

Stary 2010-10-23, 13:42   #4338
bassienkaw
Zakorzenienie

Wrzucam na zachęte muffinki...
mi bardzo smakują, uwielbiam kokos...

Julka właśnie wstała po 4,5 godzinach spania... przebieramy się, karmimy i idziemy na spacer, a potem do moich rodziców...

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 13:53   #4339
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:

Julka właśnie wstała po 4,5 godzinach spania... przebieramy się, karmimy i idziemy na spacer, a potem do moich rodziców...
Ale mi apetytu narobiłaś

Stary 2010-10-23, 14:11   #4340
Bajka9
Raczkowanie

Cytat:

MNIAM! pysznie wyglądają
a Julcia jak zawsze śliczna, też śmieszka

Cześć dziewczyny!

Widziałam że wczoraj wesoło było na naszym wątku fajnie się pośmiać

anuszka, agamarcio,aniaa,jaszczka (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam) DZIĘKUJĘ za komplementy

Właśnie wróciłyśmy ze spacerku i się karmimy.
Mam dziś lenia, nic nie gotuję i zamówiłam pizze

[ori_bas]402798[/ori_bas]
Bajka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 14:14   #4341
vette
Zadomowienie

Cytat:

ale sliczny pucus

ile Julcia wazy?

My dzis mielismy debiut na macie, 10 min zywego zainteresowania i blazzzzzzzzzz.Moze jak bedzie starsza doceni te kolorowe atrakcje
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 15:12   #4342
papeteria
Zakorzenienie

jaszczka 10 godzin łaaaaaaaaaaaaaaaaaał gdyby mój przespał 4 byłabym w 7 niebie ale tak powaznit to juz przywyklam ze spi max 2 pamietam fotke az mi sie przypomnialo jak ci zazdroscilam ze juz po a za kilka dniszlam do szpitala i posiedzialam tam jeszcze trooooooche
agravka współczuje a moze ta druga piers sobie bardziej upatrzyła po prostu
mlm super sprawa z tym basenem..my mamy basen w miescie ale nie wiem kiedy sie w koncu wybiore
basienka Julcia super smieszek a ciastka wygladaja apetycznie
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
aaaa grzaniec !!!!!
właśnie do tych moich oscypków by się przydał
kasha piękne oczęta i W.
tez musze zrobic praktyki ale licze na kolezanke co ma wlasna dzialalnosc
sialko balko nie zmieniaj się
anoxa kciuki za zdrowko Hubcia...my tez musimy zrobic morfo.
żabka nie mowie zebys biegala z Szymkiem po lekarzach ...mozesz mu chyba zrobic badanie moczu nie ciagnac go po szpitalach ? moze to faktycznie zapalenie pecherza :conf used: albo po prostu bol brzuszka, moze cos nowego zjadlas , albo przez to mm nie wiem ....sama mam z tym problem tzn dzis robilismy badanie moczu i juz jest ok i juz tych mostków tez nie robi i nie napreza sie tak czesto, ale problem z brzuszkiem jest nadal....tak jakby nie wypróznial sie do konca...bo zrobi kupke i za jakis czas cisnie dalej
anuszka ślicznotooooooooooooooooo oo!!!
bajka9 cuuuudnie ślicznotki

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

misiulko czy ty nawet nie masz jednego szewka
Cytat:
Nie, nie placuszki
2 podwójne piersi z kurczaka
kilogram pieczarek
średni słoik majonezu (jak dla mnie tylko i wylącznie winiary dekoracyjny)
30 dag sera
sól, pieprz

Pokroic piersi na dość grube kotlety, nie rozbijać. Przyprawić solą i pieprzem. Pieczarki podsmażyć (też przyprawić). Ułożyć na blaszce piersi, na to pieczarki, na to dość grubo majonezu i jeszcze potarty ser. Upiec.
Strasznie tuczące, ale takie pyyyszne
super a jak długo się to zapieka ? mam mini piekarnik i max to 30 min oczywiscie moge wlaczyc drugi raz ale po cos te ograniczenie chyba zrobili nie wiem czy sie moze spalic czy co
marta super ze juz po szczepieniu i super Franio rosnie
wiolek fajnie sie wam "udalo" z ta rehabilitacją
lilka super
dzidzia po twoim poscie zauwazylam ze jak sie przyjrzec to moj maly tez ma te kreske ale bledziusia jest ale ciekawostka to dla mnie
vette to pewnie przemeczenie

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

rety serio tu dziś pustki , przynajmniej moglam was nadrobic
Bylismy czoraj z malym na kontroli i akurat mial bol brzuszka i pierdy szly...pani doktor nastraszyla nas troche zrostami ale po obejrzeniu go stwierdzila ze na zewnatrz bebnice czy jakos tak bylo by widac .maly strasznie plakal ale byl mega zmeczony bo prawie nie spal i do tego ten brzuch ,zrobil kupke u niej i dobrze bo przynajmniej mi powiedziala ze tyle sluzu co jest teraz to moze byc...kazala tez powtorzyc badanie moczu ale dzis zrobilismy i jest ok...byl tak niespokojny ze juz chciala mu te czopki zapisywac vibrucol czy jak one sie tam zowia ale ze wzgledu ze dopiero te antybiotyki odstawil to nie chciala mu za bardzo mieszac...
Mam wrocic do bobotica/boboticu bo teraz go mecza gazy (i mam nadzieje ze to "tylko" tyle)Mówila ze po przepuklince gdzies tam w jelitkach moze byc ciasniej i dlatego moze sie nie wyprozniac do konca i mu to fermentuje ale ze za jakis czas tkanki sie powinny rozciagnac i powinno byc ok.

My tez niedlugo spadamy do siostry Tzta a tam caly zlot rodzinny

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

marta Olencja robi zamówienie KLIK

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-10-23 o 14:51
Stary 2010-10-23, 15:12   #4343
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
a jak po nautramigenie? wyskakuja? mam nadzieje ze u nas bebilon pepti pomoze a jak wygladaja oba cenowo?
kurde nie wiem jaki mam model parowara. wyrzucilam dzis pudelko ale moze na nim pisze to dam znac

po nutra krostki przestaly sie pojawiac i juz prawie zeszly mu te suche placki z buzki. ale cale cialko ma suche a na lokciach i kolanach tarke emolium chyba nie pomaga a damian zapas na rok zrobil
cenowo to praktycznie tyle samo kosztuja. na recepte cos kolo 11-12 zl

Cytat:
a nie wiecie czy w warzywniakach jest jeszcze kukurydza w kolbach? bo mam mega ochote
w biedronce wizialam w tym tygodniu

Cytat:

mufinki apetyczne a Julcia to taka mala muffinka do schrupania

misio spi a zaraz sasiadka zabiera go na spacer
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-23, 15:13   #4344
Basia84
Rozeznanie

dziewczyny wiem ze nie jestem na biezaco ale slyszalyscie o tym? u nas tez ona byla wiec trzeba wykasowac z naszej listy zwierciadelko!!!

"Wyszlo na jaw, ze jedna i ta sama dziewczyna stworzyla sobie na wizazu kilka kont pod roznymi profilami.
Oto one:
jagda22i Motylicaja i Molalala i Irysowa i Jaga1111 i Flicka88 i karmelka1987 i dudziakowa i Rozaliontka i chrupcia i dagoja_ja, zwierciadelko, kociakowa, mojra89, Malga19
Istnieje na wielu watkach mamusiowych, wszedzie z jakimis tragicznymi historiami poronien (przewaznie blizniakow), maz ja zostawil, lezy w szpitalu na podtrzymaniu itp. Ale tez na watkach plotkowych istnieje jako osoba bez dzieci za to jest niania....
Ta informacja jest potwierdzona przez moderatora - te wszystkie profile zostaly stworzone z tego samego adresu IP
Przykro mi, ze istnieja osoby zerujace na szczerym ludzkim wspolczuciu, nie rozumiem zupelnie intencji takich osob"
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 15:41   #4345
bajka1807
Zakorzenienie

siala bejbe, daj maila to ci wysle moje rozstepy... na forum nie bede sie chwalic bo wstyd

wczoraj tez sie rechotalam ze az tz sie pytal czy sie dobrze czuje

kurcze ja to dzisiaj pobilam rekord spania, mala obudzila sie o 8 na jedzonko, pozniej znow polozylysmy sie spac i kurde blaszka wstalam o 13 przeze mnie moja niunka opuscila jeden posilek... no ale widocznie nie byla az tak glodna bo nawet nie stekala tylko spala ze mna twardo

my juz tez po spacerku, bo pogoda o dziwo piekna! a jutro znowu zostawiam meza i jade do matki nad morze, bo cholerny kardiolog we wtorek
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 15:57   #4346
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
żabka nie mowie zebys biegala z Szymkiem po lekarzach ...mozesz mu chyba zrobic badanie moczu nie ciagnac go po szpitalach ? moze to faktycznie zapalenie pecherza :conf used:
Ja nie mowie ,ze ty mowisz zebym latala po lekarzach ,tylko sama na siebie mowie i jestem wkurzona bo niepotrzebnie naciskalam na lekarza zeby dal nam skierowanie do specjalisty w szpitalu ,ten nic nie znalazl ani nie zlecil zadnych badan,a dla malego to byl ogromny stres,placz przy badaniu i 3 godziny w poczekalni z chorymi dziecmi ..moglismy pojechac z niczym a przywiesc np.jakiegos rotawirusa (tfu ,tfu).Co do badania na mocz.. jezeli lekarz pierwszego kontaktu nie zauwazy nic niepokojacego w moczu czy objawach jakie opisze to zanego badania moczu nam nie zleci. Na ostatniej wizycie nic nie znalazl. A moze to przez problem z robieniem kupki bo mi sie wydawalo ,ze jak nie robi kupki 5 dni i nie prezy sie to nic mu sie nie dzieje ,a to moze sprawia mu jakis dyskomfort mimo ,ze nie placze. Dobrze ,ze ostatnio zrobil 4 ,a wczoraj 2,nawet w nocy z usmiechem na ustach go przewijalam z tych kupek I tez tak teraz ma ,ze zrobil ,a za chwile cisnie dalej ..wczesniej tego nie bylo. Jeszcze z tym prezeniem ,dzis ani razu tak nie robil. I badz tu madry :/

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 16:04   #4347
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Ja nie mowie ,ze ty mowisz zebym latala po lekarzach ....
wiem wiem chyba faktycznie to byl chwilowy bol brzuszka po prostu ....

basia wiemy wiemy dziewczyny pisaly o tym kilka dni temu

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-10-23 o 16:06
Stary 2010-10-23, 16:24   #4348
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
siala bejbe, daj maila to ci wysle moje rozstepy... na forum nie bede sie chwalic bo wstyd
Yoka1986@interia.pl

proszą bardzo
Możecie słać swoje "szpetoty"
a ja urządzę konkurs największej panikary co to rozpacza a nie ma nad czym

Stary 2010-10-23, 16:36   #4349
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozmus Pokaż wiadomość
można maluszkom też trochę świata pokazać

www.fabrykaprzygody.com
tak.. będę nurkować z 3 miesięcznym dzieckiem i oglądać rafy koralowe albo czapkę pilotkę na głowę mu wcisnę i do samolota xD

Brzydka reklama, a fe.

Stary 2010-10-23, 17:08   #4350
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Yoka1986@interia.pl

proszą bardzo
Możecie słać swoje "szpetoty"
a ja urządzę konkurs największej panikary co to rozpacza a nie ma nad czym
poszloooo tylko nie rozpowszechniaj bez wiedzy autora
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości