|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
aaaaaaaaaaaaaaa zaśliniłam się po kolana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
a nie wiecie czy w warzywniakach jest jeszcze kukurydza w kolbach? bo mam mega ochote
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- anuszka tak margaryne i nigdy nawet mineralki do picia nie mieli
#4323 |
Zakorzenienie
|
anoxa ja nie wiem, ale w kfc jest ( tylko, że musiałabym jechac do Gdanska
![]() agamarcio zapraszam, moja mama jak zwykle narobi dla wojska. No, ale jej ukochana najstarsza wnusia przyjeżdża, która uwielbia pierogi ruskie, a babuszka dba o wnuczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
a dziękuje, dziękuje mi się @ skończył więc szalałam
![]() ![]() Moj TZ i teść to szczypiorki, bo teściowa to już nie ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mam ci zrobic przelew na DHL? ![]()
![]() |
#4326 | |
Zakorzenienie
|
Oni mają, bo jego ojciec z pracy dostaje
![]() w ogole ostatnio jego ojciec przylazł do nas i powiedział, że tż ma mu dawać miesięcznie 150zł, bo jest jeszcze u niego zameldowany i on za niego płaci! A płaci wielkie g. bo jako rodzina wielodzietna mają dotację z gminy i cały czynsz za darmo. Tż strasznie się wkurzył. A jego ojciec po prostu zazdrości, że Marek teraz więcej zarabia, a zawsze całą wypłatę dawał do domu i teraz im się ukróciło. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() Najlepszy jest mój brat, jego wymiary to chyba 2/2 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Z Torunia nie jest daleko, 2,5 godzinki samochodem, to wsiadaj i przyjedź z Zosią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
anuszka a wizytu u psychiatry nikt mu nie proponowal? kretyn
![]() |
#4328 |
Wtajemniczenie
|
hejka! moich problemow z Ada nie koniec... nie chce jesc z prawej piersi... tzn w dzien.drze sie placze , dwa razy pociagnie i patrzy sie w sufit, jakby ja cos rozpraszalo... z lewej je normalnie...tylko ze tam pustki, jak je tylko z tej... a w nocy je z obydwu...o co kaman?wie moze ktoras?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
maaatko szalone !!! Toz to nawet w poczekalni tak nie trajkotalyscie
![]() Potrzebuje szybkiej odpowiedzi czy waszym zdaniem moge jesc oscypek i bryndze bo kupiłam świezutkie ..one tak na mnie patrza ![]() ![]() Odpowiedzcie mi szybko zanim tego nie pozarłam ![]() to mam lekturke na dziś ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- no heloooołłłł czy jestem tu sama ??? ![]() pewnie wszystkie na spacerkach...my już po a piękną pogode dziś mamy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |||
Zakorzenienie
|
Posypałyśmy to się my na porodówkach
![]() Cytat:
Cytat:
Położyłam się spać 2:30, nie mogłam zasnąć.. o 3:15 Sebek mnie wołał no to nakarmiłam i położyłam spać.. sama zasnęłam ok 3:45... pobudka jak tż wstawał 6:30, potem 7:50 bo mały zgłodniał.. położyłam się to se gadał do siebie.. zaraz pukanie do drzwi.. kolejny nawiedzony sąsiad cobym samochód gdzie indziej stawiała bo mu nie pasuje (to już 3 sąsiad, który mi każe parkować gdzie indziej - jedna Krynicka, że nie pod oknami, druga baba że nie koło bloku i trzepaka bo się ziemia zapada i blok się obsuwa i jej piwnicę zalewa.. i teraz dżony mirabela, że tam wjazd wąski i jeszcze mi porysują.. mam do słupa dojeżdżać ![]() no to już mały zaczął się drzeć więc nawet się nie kładłam.. aż wymiotować mi się chce z niewyspania.. no i mały jest takie rozdupcony bo ani spanie ani sranie.. sam nie wie co robić.. teraz godzinę wył (i smok i lulanie be) i się darł, senny bo oczy przymyka ale co? Olałam go, leży za mną niech ryczy aż zaśnie skoro moje lulania i tak guzik dają.. a on po 15 minutach beku gada, zasysa rękę.. śmieje się... O 15:00 wek do rodziców i laba ![]() Nie no.. zasnę na trochę zanim tż wróci z pracy.. a jak na złość pewnie wróci o czasie na 14:30 ![]() ![]() Zaś będę dymać z jaką pralką na plecach xD ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
Z tego co ja wiem to toxo jest w kocich kupach ale one odpadają chyba przy wyrobie oscypka ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
dzieki siala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Zakorzenienie
|
papateria nie mam pojecia
siala ale to u ciebie z wyboru bylo a u nich z musu poza tym ja tez zawsze jadlam chleb ze srem :P a zdjecie flaka juz zrobilam ale pozniej ci wkleje zebys sie wyobcowana nie czula bo teraz jade szukac kukurydzy w kolbach :P a Sebus chcial cie ukarac za to ze tak pozno spac chodzisz :P
#4333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wariatki moje
![]() ![]() ![]() ale planuje watrobke i szybka zupe wiec to zajmie chwile itakasia jadasz watrobke ?pytam ciebie bo ty zdaje sie taka watrobkowa jestes (pamietam jak mi zawsze smaczora robilas w poczekalni ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
Hej kobiety, wieki mnie nie było...
u mnie leniwa sobota... właśnie wyciągłam z piekarnika muffiny jabłkowo-kokosowe... ciekawe jak wyszły ![]() co tam u Was? Julka moja jeszcze spi, a usnęła ponad 4 godziny temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |
Wtajemniczenie
|
tak mi karolcia wczoraj smaku narobilas tym recem, ze tez sobie zakupilam mala buteleczke
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zakorzenienie
|
Oj zamiast się cieszyć, że wątek tętni życiem, wy narzekacie
![]() ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam na zachęte muffinki...
mi bardzo smakują, uwielbiam kokos... Julka właśnie wstała po 4,5 godzinach spania... przebieramy się, karmimy i idziemy na spacer, a potem do moich rodziców... |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
MNIAM! pysznie wyglądają ![]() a Julcia jak zawsze śliczna, też śmieszka ![]() Cześć dziewczyny! Widziałam że wczoraj wesoło było na naszym wątku ![]() ![]() anuszka, agamarcio,aniaa,jaszczka (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam) DZIĘKUJĘ za komplementy Właśnie wróciłyśmy ze spacerku i się karmimy. Mam dziś lenia, nic nie gotuję i zamówiłam pizze ![]()
![]() |
#4341 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ile Julcia wazy? My dzis mielismy debiut na macie, 10 min zywego zainteresowania i blazzzzzzzzzz.Moze jak bedzie starsza doceni te kolorowe atrakcje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |
Zakorzenienie
|
jaszczka 10 godzin łaaaaaaaaaaaaaaaaaał gdyby mój przespał 4 byłabym w 7 niebie
![]() ![]() ![]() ![]() agravka współczuje a moze ta druga piers sobie bardziej upatrzyła po prostu ![]() mlm super sprawa z tym basenem..my mamy basen w miescie ale nie wiem kiedy sie w koncu wybiore basienka Julcia super smieszek a ciastka wygladaja apetycznie właśnie ![]() ![]() kasha piękne oczęta i W. ![]() tez musze zrobic praktyki ![]() sialko balko nie zmieniaj się ![]() anoxa kciuki za zdrowko Hubcia...my tez musimy zrobic morfo. żabka nie mowie zebys biegala z Szymkiem po lekarzach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anuszka ślicznotooooooooooooooooo oo!!! ![]() bajka9 cuuuudnie ślicznotki ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- misiulko czy ty nawet nie masz jednego szewka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() marta super ze juz po szczepieniu i super Franio rosnie wiolek fajnie sie wam "udalo" z ta rehabilitacją lilka super ![]() dzidzia po twoim poscie zauwazylam ze jak sie przyjrzec to moj maly tez ma te kreske ale bledziusia jest ale ciekawostka to dla mnie vette to pewnie przemeczenie ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- rety serio tu dziś pustki , przynajmniej moglam was nadrobic ![]() Bylismy czoraj z malym na kontroli i akurat mial bol brzuszka i pierdy szly...pani doktor nastraszyla nas troche zrostami ale po obejrzeniu go stwierdzila ze na zewnatrz bebnice czy jakos tak bylo by widac .maly strasznie plakal ale byl mega zmeczony bo prawie nie spal i do tego ten brzuch ,zrobil kupke u niej i dobrze bo przynajmniej mi powiedziala ze tyle sluzu co jest teraz to moze byc...kazala tez powtorzyc badanie moczu ale dzis zrobilismy i jest ok...byl tak niespokojny ze juz chciala mu te czopki zapisywac vibrucol czy jak one sie tam zowia ale ze wzgledu ze dopiero te antybiotyki odstawil to nie chciala mu za bardzo mieszac... Mam wrocic do bobotica/boboticu ![]() ![]() My tez niedlugo spadamy do siostry Tzta a tam caly zlot rodzinny ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- marta Olencja robi zamówienie ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-10-23 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
po nutra krostki przestaly sie pojawiac i juz prawie zeszly mu te suche placki z buzki. ale cale cialko ma suche a na lokciach i kolanach tarke ![]() ![]() cenowo to praktycznie tyle samo kosztuja. na recepte cos kolo 11-12 zl Cytat:
Cytat:
![]() misio spi a zaraz sasiadka zabiera go na spacer ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 |
Rozeznanie
|
dziewczyny wiem ze nie jestem na biezaco ale slyszalyscie o tym? u nas tez ona byla wiec trzeba wykasowac z naszej listy zwierciadelko!!!
"Wyszlo na jaw, ze jedna i ta sama dziewczyna stworzyla sobie na wizazu kilka kont pod roznymi profilami. Oto one: jagda22i Motylicaja i Molalala i Irysowa i Jaga1111 i Flicka88 i karmelka1987 i dudziakowa i Rozaliontka i chrupcia i dagoja_ja, zwierciadelko, kociakowa, mojra89, Malga19 Istnieje na wielu watkach mamusiowych, wszedzie z jakimis tragicznymi historiami poronien (przewaznie blizniakow), maz ja zostawil, lezy w szpitalu na podtrzymaniu itp. Ale tez na watkach plotkowych istnieje jako osoba bez dzieci za to jest niania.... Ta informacja jest potwierdzona przez moderatora - te wszystkie profile zostaly stworzone z tego samego adresu IP Przykro mi, ze istnieja osoby zerujace na szczerym ludzkim wspolczuciu, nie rozumiem zupelnie intencji takich osob" |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
siala bejbe, daj maila to ci wysle moje rozstepy... na forum nie bede sie chwalic bo wstyd
![]() wczoraj tez sie rechotalam ze az tz sie pytal czy sie dobrze czuje ![]() kurcze ja to dzisiaj pobilam rekord spania, mala obudzila sie o 8 na jedzonko, pozniej znow polozylysmy sie spac i kurde blaszka wstalam o 13 ![]() ![]() my juz tez po spacerku, bo pogoda o dziwo piekna! a jutro znowu zostawiam meza i jade do matki nad morze, bo cholerny kardiolog we wtorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem
![]() basia wiemy wiemy dziewczyny pisaly o tym kilka dni temu ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-10-23 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszą bardzo ![]() Możecie słać swoje "szpetoty" ![]() a ja urządzę konkurs największej panikary co to rozpacza a nie ma nad czym ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brzydka reklama, a fe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.