|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
dzień dobry
Cytat:
![]() zaraz zabiore sie za zdjecia i wstawie coś ![]() Cytat:
ja bardzo lubie Revlon ColorStay, ale są dziewczyny ktore ten podkład zapycha. Ma dużo kolorów, na zimę jest w sam raz, na lato zbyt cieżki. Dobrze kryje i na długo ![]() Mam też Loreal Perfect Match, ładnie kryje, ma dużo kolorów ale lubi mi się osadzać na brwiach hahah nie wiem czemu Mam jeszcze Rimmela Stay Matte, kryje tak sobie, na skorze jest krócej niz Revlon, ale z braku laku może być mam trochę za jasny odcien, wiec na razie lezy i czeka na swoja kolej a cere mam chyba normalną ze sklonnoscia do wypryskow przed okresem ale Revlona kupuje do tłustej/mieszanej ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby któraś wybierała się na zakupy do H&mu czy Atlantica
http://www.mydziewczyny.pl/sites/pl-...yDownload.aspx
|
#1173 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
ale masz racje mogłoby tego turkusu przy brwi nie być Chociaż z drugiej strony to właśnie on sprawia, że makijaż się wyróżnia i nie jest taki zwykły![]() Cytat:
![]() I zastanawiam sie na filtrami Jakąś 15 czy też 20...Znacie jakieś tanie ?EwCiA000 Witaj i nie przejmuj się bo ja problemy z cerą też mam![]() |
||
|
|
|
#1174 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
pod spodem jest napisane, że kupon ważny od 22 do 29.10
|
#1177 |
|
CABIN CREW
|
dziewczyny jaki możecie polecić podkład mocno kryjący???
|
|
#1178 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
hmm najbardziej kryjący który miałam to Revlon ColorStay
![]() jest jeszcze Dermacol ale to chyba nikt nie uzywa go do pelnego makijazu, bo robi po prostu maske ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- dziewczyny wstawiłam dwa zdjęcia, z dwóch różnych wesel
|
|
|
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
wiecie gdzie mozna kupic ta kurteczke ;D??? jest boska <loveeee>
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie też śliczna, ale jakoś ta z reserved bardziej mnie urzekła, tyle że 2 razy droższa praktycznie buahhot na pierwszym zdj cię nie widzę, a na drugim super wyglądasz
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() od kilku dni jestem chora i cały czas spędzam leżąc, tylko podczytuje wizaż ![]() oczywiście SPAmowania brak
|
|
|
|
#1182 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zadomowienie
|
Dzieczynki ja właśnie jestem po prysznicu, ale fajnie
i siedzę z mokrą główkąja na solarium byłam przed wczoraj ![]() jeżeli chodzi o ten makijaż to bardzo pomysłowy, ale tak jak Wy zrezygnowałabym z turkusu przy brwiach ![]() zielone oko no ja też mam czarne kropeczki na nosie ![]() buahhot dzięki, ale niestety nie na moją kieszeń jak na razie ![]() a gdzie masz te foteczki?? ![]() xxYashaxx a co robisz na cerę?? jakieś sprawdzone sposoby??
|
#1184 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To mnie pocieszyłaś trochę bo ja u siebie płacę 10-15zł także to było moje najdroższe cięcie jak do tej pory... wstawiłam fotki Sama jestem ciekawa co tam u niej..oby fajnie a co do sukieneczki to kupiłam na poczatku wiosny taką koleżance na urodziny za 29,95 w New Yorker ale na all poszukaj powinno coś być jeszcze bo to chyba bardziej z wiosennej kolekcji.. Cytat:
![]() fajnie Ci w tym blondzie ale ja kurcze jestem w Tobie zakochana z tym ciemnym brązem Ci powiem...ślicznie wtedy wyglądałaś ![]() dziś będę próbowała tej wcierki z cebuli i alkoholu bo już mi się moczy prawie 48h zobaczymy czy to coś da bo jak ścięcie tych włosów nie pomoże pokrzywa ze skrzypem też nic nie dają tylko w tę wcierkę wierzę i jeszcze na szampon z Dermeny liczę, jak ni eto ide koniecznie na badanie hormonów tarczycy, bo już plaga normalnbie z tymi włosami, wcześniej jak piłam skrzyp i pokrzywę z herbapolu przed wakacjami to włoski i rosły jak szalone i bardzo mało mi wypadały, a teraz przerzuciłam się na tańszą pokrzywe z Polo Marketu i coś słąbo ona działa chyba a zrobiłam przerwę 3miesiączną
|
|
#1185 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ja już po kapieli; była depilacja, masaz syrenką dłuuuugi, peeling na ciało, tarka na stopy a teraz cała się oliwka wysmarowałam
|
|
|
#1186 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a to był jasny brąz, jakby ktoś pytał ja tez nie wiedzialam ze jutro jest taki dzien
|
|
|
|
|
#1187 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#1188 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a ta wcierka to na wypadajace wlosy? |
|
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
buahhot tzn na pierwszym cię poznałam a na drugim nie
bo taka rozłozysta suknia mhmh Cytat:
fryzurka super i dziękuję za info o sukienkach, zaraz poszukam na all
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj porobiłam wszystko co chciałam, a jutro zadbam bardziej o włoski
|
|
|
|
#1191 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
haha ![]() zgadzam sie, fryzurka super judus
|
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
judus nic z new yorker'a nie znalazłam na necie ;/ jakbyś gdzieś wylukała foto tych sukienek, z których kupiłaś koleżance to wstaw linka
|
|
#1193 |
|
Zadomowienie
|
angelwithoutsoul- jak znajdę czas to zrobię kilka zdjęć : )
loluska- ja też mam gęste, wypada mi ich sporo przy myciu ,ale i tak to różnicy nie robi. snowhitee- no właśnie ten co kupiłam jest cieplutki : ) a teraz sobie czytam o zdrowym żywieniu i wychodzi na to ,że najlepiej jak będę jadła produkty mleczne, chude mięso i ryby
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam w moje śliczne [
-Jedwabisty puder prasowany Oriflame Beauty " Light " -Korektor mineralny Giordani Gold Mineral Therapy -Puder w perełkach Giordani Gold " Natural Radiance " ? co do tego to się trochę waham, bo jest drogi, trochę jego mało, i coś nie mam zaufania do mojej mamy, która na pewno by mi go podbierała, a tego prasowanego już nie bo ona nie ma zaufania do prasowanych -Oczyszczająca maseczka Pure Nature z glinką i organicznym ekstraktem z łopianu -Nawilżająca maseczka Pure Nature z organicznym ekstraktem z białej herbaty, -Paleta cieni do powiek Oriflame Pure Colour "Greens and Browns" ? -Ochronne mleczko z tonikiem 2 w 1 z orzechem laskowym i jagodami kolcowoju -Ochronny krem do twarzy z orzechem laskowym i jagodami kolcowoju -Antycellulitowy żel na dzień Perfect Body ? -Aktywny scrub Perfect Body ? -Krem przeciw rozstępom Perfect Body ? -Płyn do kąpieli z nawilżającym kokosem i mleczkiem ryżowym -Spray ułatwiający rozczesywanie włosów -Scrub do ciała Discover Colombia Deep Woods -Balsam do ciała Silk & Cashmere -Kosmetyczka-kopertówka Eyelet -Tusz do rzęs Very Me Clickit Black -Tusz do kresek Very Me Clickit Black, Grey -Pomadki do ust Very Me Clickit Raspberry, Red -Matujący puder prasowany Very Me Matte Light -Woda toaletowa The Babes Crazy Kiwi albo Passion Berry [ właśnie, ma któraś ? Jak pachnie Crazy Kiwi ? Bo Passion Berry już wiem -Odżywka do włosów z kiwi i pomarańczą No i to na tyle Ciekawe skąd ja na to kasę wezmę, muszę złożyć wniosek do rodziców o jednorazowe [ ! Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2010-10-23 o 14:30 |
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Ja niestety znów na chwilkę - kurczę , drażniące to jest, bo nie mam zbytnio czasu siedzieć tak na Wizażu teraz, ciągle coś do zrobienia/pójścia/załatwienia itd.itp , a potem nadrabiam po parę stron No , ale nic, trudno, nadrobię Was w najbliższej wolnej chwili Dostałam dziś 5ml kremu BB Lioele Beyond Solution I będę dziś testować ![]() Ogólnie rano chciałam sobie pospać i włosy tylko związałam do tej szkoły i nie malowałam oczu i doszłam do wniosku, że jeszcze ostatek tamtej próbki kremu BB(Pink79) mi został i się nim pomaluję, ale wpadłam na pewien pomysł - nałożyłam dermacol punktowo jako korektor, a potem na całą twarz ten BB tyle, że pędzlem flat-top i na to puder sypki i moja babcia jak mnie zobaczyła to do mnie, że mam dziś piękną twarz a moja siostra, która uwielbia mnie krytykować powiedziała, że wyglądam jak porcelanowa laleczka i że o wiele lepiej tak niż jak zazwyczaj się maluję-czyli z podkładem ![]() Jeśli się sprawdzi, to zamawiam całość, bo dla osoby która ma duuuże problemy z cerą, takie słowa są wręcz nieosiągalne na temat cery I jeszcze dziś idziemy z Tż'em na domówkę, to zobaczę, jak będzie się ten BB trzymał i najwyżej przed samą imprezą utrwalę lakierem i już Dzisiejsze spamowanie: będzie: - za chwilę zielona herbata Włosy: - mycie szamponem nawilżającym - odżywka na pół godziny będzie: - mgiełka Radical - spray termoochronny - serum ochronne na końcówki - idealne prostowanie - szkoda mi ich, ale raz w tygodniu zaszaleć mogę z prostowaniem Twarz: - filtr 30 - krem nawilżający od derm. - BB Cream zamiast podkładu ![]() będzie: - mikrofibra z żelem z zieloną glinką - ten sam krem co rano - maseczka bankietowa pod makijaż - staranny makijaż zarówno oczu jak i twarzy i również BB zamiast podkładu ![]() - carmex na usta pod błyszczyk - krem półtłusty + brevoxyl jak wrócę - krem bambino na usta jak wrócę Ciało: - masaż Syrenką - balsam - krem do stóp witaminowy - krem do rąk co jakiś czas Udanej soboty Piękności
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio zamówiłam ich pędzelki do makijażu ![]() w 'mojej torebce' na KWC mam 30 kosemtyków które planuje[czyt.muszę ] kupić ![]() |
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a dawno one weszły? będę płakusiać !! ja zakochałam się w tym sweterku !!
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że to zależy od miasta ![]() gdzie kupię Dermacol, oprócz all? |
|
|
|
|
#1199 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

ja bardzo lubie Revlon ColorStay, ale są dziewczyny ktore ten podkład zapycha. Ma dużo kolorów, na zimę jest w sam raz, na lato zbyt cieżki. Dobrze kryje i na długo 

Ciekawe skąd ja na to kasę wezmę, muszę złożyć wniosek do rodziców o jednorazowe [ !