Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-22, 21:12   #1141
judus
Rozeznanie

GG do judus
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
mogę się dołączyc??
pewnie, motywuj nas do działania częstym udzielaniem się na wątku

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie wyglądasz

Ogólnie nie zapytałam nawet czy pozwolicie, że się trochę poudzielam ?
no już wyczerpałaś swój limit pewnie że tak

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Hej Kochane
A ja dziś wcześniej ze szkoły się wyrwałam - na 12:30 miałam do dentysty, bo mnie znów tak okropnie bolało, że poszłam na chwilę
Ale potem wróciłam do domu, zjadłam obiad i miałam wejść na komputer, bo czekałam na Tż'a, ale postanowiłam "na chwileczkę się położyć" i spałam jakąś godzinę, aż Tż mnie obudził Ale oczywiście, żeby nie był tak cudowny dzień - Tż mnie trochę podbuzował, on zdenerwował się na mnie okropnie i jak zwykle w takich momentach po prostu wyszedł Zapewne czekał, aż ja do niego zadzwonię, jak to zwykle bywa po takich typu sytuacjach, ale po raz pierwszy w życiu miałam to gdzieś i zero ochoty żeby zadzwonić i on napisał sms'a, a że nie lubię odpisywać, to zadzwoniłam i on dalej swoją gadkę, no i najprawdopodobniej dzisiejszy dzień spędzamy osobno - ja się prosić nie będę i przepraszać, jak nie było mojej winy, mam to totalnie gdzieś. Tylko, że on zapomina, że zazwyczaj tylko weekend dla siebie mamy, no ale cóż - jak woli

Kurdę, znowu Wam tu marudzę na ogólnym Ale musiałam się wygadać Ponadrabiam Was później, aktualnie muszę ogarnąć pokój, bo trochę by mu się to przydało
Miłego piątkowego() popołudnia
nie przejmuj się będzie ok nie będę pytać o co tam poszło ale jak nie Twoja wina to się nie przejmuj włącz jakiś fajny film i postaraj się o tym nie myśleć zreszta pewnie niedługo będzie już ok
mój TŻ też miał nie przyjeżdżać i mi niespodziankę zrobił i jest na jeden pare godzin tylko ale samo to że go widzę dla mnie się bardzo liczy
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
judus pokaż się w nowej fryzurce
nie wiem czy dobrze zrozumiałam , ale zapłaciłaś 30 zł za podcięcie włosów??
tak tzn poprosiłam o podcięcie końcówek wyszło inaczej, może i lepiej...najważniejsze że dobrze się czuję i TŻ się podoba wrzucę zdjęcie do albumu ale tylko na chwilkę, bo aż tak do końca przekonana nie jestem...
wogóle dziś przed fryzjerem zresztą jak zawsze miałam cudne sypkie włosy po tym całonocnym trzymaniu maseczki i twarz tez lepiej wygląda zwłaszcza na brodzie nie potrafię dostrzec już wągrów jeszcze z tylko z nosa muszę je wyeliminować
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 21:20   #1142
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Bo tak 4 razy i więcej to już dawka lecznicza i wiadomo można przedobrzyć.. W takich celach jak my pijemy czyli na włosy czy cerę to 2kubki dziennie są wystarczające
Zresztą tu jest wszystko : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315280

aaa widzisz dobrze wiedziec ja i tak pijam 1-2 dziennie

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
snowhitee ja z taką figura na pewno sprawdziłabym swoje siły w branży modelingu, i podejrzewam że co do buźki to tylko brak Ci pewności siebie i jak tylko nam byś się tu pokazała to pełno by było zachwytów, musisz w siebie uwierzyć kochana...
ojej dziekuje pieknie w takim razie kiedys wkleje jakas fotke

Cytat:
A farbowałam Palette także kolor był ciemny i wyraźny.. No aż tak do końca się nie wróci do naturalnego bo jakąś poświatę po sobie zostawia
Ale Palette nie polecam
Czemu? Wszyscy zawsze sa tak uprzedzeni do Palette A naprawde te farby nie sa takie zle. Na watku blond wiekszosc dziewczyn farbuje wlasnie palette i wlosy maja ladne, nie popalone Sama farbowalam palette tyko kiedys na ciemny braz, blondu nigdy nie probowalam ale to dlatego ze nie ma tam odpowiedniego koloru dla mnie

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
ha! a ja byłam dziś u fryzjera i jestem bardzo zadowolona, bo nie byłam już od czerwca. miałam sianowate końcówki, strasznie cienkie do łopatek i grzywkę do ... brody! a teraz tak ładnie!

oto i ja!

a poza tym weszłam dziś do lumpka i kupiłam taką materiałową narzytkę rękaw 4/5 bym powiedziała na guziki, długa dość z przodu i granatowa za 4zł
Bardzo ladna fryzurka i gratuluje lupu

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
dziś pytałam fryzjerki o te rudości na mojej głowie i powiedziała że ona by nie rzyykowała bo moje włosy są zdrowe a własnie musiałaby mi je rozjaśnić, albo lżejsza dla nich opcja żeby zrobić dużo pasemek rozjaśniaczem a na nie farbę dopeiro ale nie wiem czy mi się ten pomysł podoba, tylko strasznie szkoda mi że ciągle w tym samym kolorku się pokazuję wogóle jak tylko zobaczyła moje odrosty to zaproponowała jakieś farnowanie cos tam na k i miałąm dopytać o co chodzi ale zapomniałamw iem tylko że kolor się rónomiernie spłukuje i odżywia to włosy i że bez amoniaku a cena do 100zł..wiecie może o co mogło jej chodzić?
Moze chodzilo jej o cos w stylu matric color sync? Wpisze sobie w google

Cytat:
Hej dziewczyny
mogę się dołączyc??
Oooo hej

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
ja własnie siedziałam z farbą na włosach i idę ją już zmyć
i zrobię sobie spamowanko i wejde i wszystko napisze
a z jaka farba?

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
czesc Ewcia pewnie

szamponu tez nie uzywalam, ale odzywki baardzo lubie

hanamici masz super fryzurkę!

dostałam dziś zdjęcia z wesela, jutro wstawie któreś
No to koniecznie wstawiaj

A ja dziewczynki kupilam sobie dzis kozaki Co prawda nie do konca takie jak chcialam (bo chcialam za kolana a te sa rowno do) ale ze skorki, ocieplane i na grubszej podeszwie, w sumie chyba nie tak duzo zaplacilam bo 339zl A w podobnym stylu wszedzie w granicach 450-500zl Jutro zrobie foto to pokaze Wam i poradzicie mi czy sa ok, bo w razie czego mam 7 dni na zwrot No i kupilam dzis jeszcze pomadke na zime Neutrogeny i ten korektor do twarzy synergen, kolor vanilia najjasniejszy, mimo to ze nie mam az tak jasnej buzki to pasuje idealnie pod make-up, ciemniejsze byly strasznie zolte

Alessandra nie przejmuj sie zbyt mocno

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-10-22 o 21:22
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 21:41   #1143
ramoncia217
Wtajemniczenie

snowhitee

A właśnie farbą z palette, dla mnie jest super, nie mam po niej siana jak po innych..

Ja po SPA.

Farbowanie odrost od 3. wrzesnia miałam 2,5 cm.)
Mycie włosów szamponem z czarną rzepą
mycie włosów babydream
maska na włosy na 20 min podczas kąpieli
depilacja
masaż syrenką z olejkowym żelem z isany
balsam na całe ciało
krem na twarz z babydream
krem pod oczy z perfekty ze świetlikiem
pomadka na usta nivea
krem na dłonie z isany
zero szusarki

a w rosmanie kupiłam farbę, balsam z isany, szampon i krem babydream, krem do twarzy ziaja kakaowa, olejek pod prysznic waciki, maseczke do twarzy ze słodkimi migdałami, i tonik do twarzy .
Stary 2010-10-22, 21:47   #1144
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Kochane

Od razu na wstępie dziękuję Wam za dobre słowo Aaa i ogólnie to wrócił po jakiejś godzinie z powrotem ale i tak czekałam 4(!!)godziny, żeby mnie przytulił albo cokolwiek, popłakałam się, wyrzuciłam wszystko z siebie, on też, potem niby już było ok itd. ale wiem, że to ostatni raz było coś takiego..No ale cóż, takie rzeczy są w związki wpisane..Mam tylko nadzieję, że nie będzie to tak częste jak ostatnio i się unormuje w miarę, bo ja nie mam siły na kłótnie itp..

Kurczę, jutro muszę iść do szkoły na 10 Zebranie w związku z miniprzedsiębiorstwem...: rolleyes: I muszę zajść po jakiś podkład w miarę taki cenowo przystępny, ale zarazem dobry, nie błyszczący i kryjący i zaraz będę przeglądać KWC. I nadrobię Was troszku

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 21:49   #1145
tillavanilla
Raczkowanie

Ewciaooo witaj

Jestem tu tylko na chwilke,zeby poczytac co u wasDolaczam do grona pijacych pokrzywe i przyznam,ze spodziiewalam sie o wiele gorszego smaku,a w rzeczywistosci jest calkiem dobrai jestem strasznie wkurzona,bo wyskoczyla mi opryszczkanienawidze tego,ale nic na to nie poradze Macie moze jakies sprawdzone sposoby/masci,na to by to cholerstwo szybko zniknelo???????

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 21:50   #1146
loluska
Zakorzenienie

judus
to wcale nie dużo zapłaciłaś... u mnie w salonie, do którego chodzę za podcięcie końcówek z wymodelowaniem biora 48 bez względu na to czy włosy długie czy krótkie... ale zakład świetny i tylko tam jestem zawsze zadowolona, więc tam tylko chodzę...

buahhot
również na fotki czekam

hanamici
masaż ale czego?? jutro jest światowy dzień seksu oralnego więc życzę miłej nocy

ja dziś za wiele dla siebie nie zrobiłam, myłam się w zimnej wodzie bo słabo mi się zagrzała więc czym prędzej ubierałam w pigamke coby nie zmarznąć, nawet nie nabalsamowałam jutro nadrobię

ciekawe jak tam Montii i jej dzidzia...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 21:57   #1147
ramoncia217
Wtajemniczenie

No właśnie ciekawe co u Montii ?!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-22, 22:20   #1148
_Alessandra
Zakorzenienie

Ja jednak Kochane nie dam rady Was nadrobić tak mi się oczy kleją, że czym prędzej muszę udać się spać...
Nadrobię wszystko w wolnej chwili

Dzisiejsze spamowanie:
- zielona herbata

Włosy:
- zero prostowania
- serum ochronne na końcówki (Avon)

Twarz:
- filtr 30
- lekki ale staranny makijaż oczu
- mycie żelem z użyciem mikrofibry
- krem półtłusty + Brevoxyl na noc
- wazelina kokosowa na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- balsam
- krem do stóp witaminowy x2
- krem do rąk co jakiś czas

Dobranoc Piękności i miłej nocki życzę !!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 22:26   #1149
dianulaa
Zadomowienie

mi się wydaje że caate powinna być jakąś fotomodelką albo modelką po zdjeciach widać że jest do tego stworzona...

dzis byłam w h&m chciałam sobie kupic bluzke/sweterek z takim ogromnym sercem ale nie było nie wiem czy juz wykupili czy nie przyszło jeszcze(
do tego mam potrzebe kupić sobie cos fajnego a nie wiem co mam dużo flakonów zapachów aaa siedze w necie i wyszukuje jakieś

ktoś z Was może sprzedaje produkty fm? albo wie jak jest z ich jakością?
Stary 2010-10-22, 22:42   #1150
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
mi się wydaje że caate powinna być jakąś fotomodelką albo modelką po zdjeciach widać że jest do tego stworzona...

dzis byłam w h&m chciałam sobie kupic bluzke/sweterek z takim ogromnym sercem ale nie było nie wiem czy juz wykupili czy nie przyszło jeszcze(
do tego mam potrzebe kupić sobie cos fajnego a nie wiem co mam dużo flakonów zapachów aaa siedze w necie i wyszukuje jakieś

jakość świetna, bardzo długo utrzymuje się zapach, a cena śmieszna

dziewczyny pomocy!! zakochałam się w sukience RESERVED ze zdj, nie wiecie czy mogłabym ją jakos przez neta kupić, gdzie i za ile? bo niestety w okolicy nie mam tego sklepu... a normalnie boska

Stary 2010-10-22, 22:46   #1151
dianulaa
Zadomowienie

a ja się zakochałam w tych perfumach Morgan Love Love de Toi
próbuje znależć tańszy odpowiednik ale za nic mi to nie wychodzi ((obłędnie pachną !!

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

loluska a na all szukałas sukienki takiej> chociaz za wczesnie aby juz była na allegro skoro to nowa kolekcja

Edytowane przez dianulaa
Czas edycji: 2010-10-22 o 22:47
dianulaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-22, 23:05   #1152
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja zaraz lece spac, dobranoc
Stary 2010-10-23, 06:45   #1153
magne
Zadomowienie

Dziewczyny nie straszcie tak tym farbowaniem Ja farbuję około 2lata co miesiąc a włoski mam ładne : ) Trochę wypadają ,ale nie garściami hehe , moje nie są w ogóle zniszczone po farbowaniu, a to że kolor schodzi to mi akurat nie przeszkadza ,bo zawsze wychodzą mi prawie czarne, a później robi się ładny ciemny brąz(tak po tygodniu).
Kupiłam sobie płaszcz i nieskromnie powiem ,ze wyglądam w nim pięknie Trochę szkoda mi było wydać 300 zł ,ale nie mogłam się oprzeć.
Kupiłam też tą odżywke do włosów z isany(różową) i z garniera z awokado chyba( nie pamiętam ). Zobaczymy jak się sprawdzą
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 07:06   #1154
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Witam dziewczyny

Ja już po kąpieli, myciu włosków, odżywkowaniu, depilacji i balsamowanku, zaraz wezmę się za twarz No i za makijaż

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie straszcie tak tym farbowaniem Ja farbuję około 2lata co miesiąc a włoski mam ładne : ) Trochę wypadają ,ale nie garściami hehe , moje nie są w ogóle zniszczone po farbowaniu, a to że kolor schodzi to mi akurat nie przeszkadza ,bo zawsze wychodzą mi prawie czarne, a później robi się ładny ciemny brąz(tak po tygodniu).
Kupiłam sobie płaszcz i nieskromnie powiem ,ze wyglądam w nim pięknie Trochę szkoda mi było wydać 300 zł ,ale nie mogłam się oprzeć.
Kupiłam też tą odżywke do włosów z isany(różową) i z garniera z awokado chyba( nie pamiętam ). Zobaczymy jak się sprawdzą

Mi się wydaje, że z tym farbowaniem to u każdego wychodzi inaczej, w końcu jedni mają mocniejsze, a drudzy cieńsze włosy.
Ooo a płaszczyk zimowy? ;>

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 07:15   #1155
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Ja już po kąpieli, myciu włosków, odżywkowaniu, depilacji i balsamowanku, zaraz wezmę się za twarz No i za makijaż

Mi się wydaje, że z tym farbowaniem to u każdego wychodzi inaczej, w końcu jedni mają mocniejsze, a drudzy cieńsze włosy.
Dokładnie ; ) tak ,zimowy
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 07:56   #1156
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dzień dobry piękne laseczki
Ale się cieszę, że w końcu weekend a już za tydzień połowinki, całe życie czekałam na ten dzień miałam Wam zrobić fotkę jak sukienka na mnie leży, ale chyba coś ostatnio z czasem się nie lubimy i ciągle mi ucieka i kurcze butów jeszcze nie mam
Dzisiaj planuję sobie iść na zakupy kosmetyczne, muszę () kupić sobie jakiś dobry peeling do ciała, balsam, płyn do demakijażu i pewnie jeszcze kilka innych przypadkowych rzeczy wpadnie mi do koszyka A nie wiecie może, czy w rossmannie będzie taka rękawica do nakładania samoopalacza?

hanamici, cudnie wyglądasz w nowej fryzurze, a włoski takie zdrowe i lśniące

Poranne SPAmowanie:
kokosowa maseczka na włosy, peelingowanie i maseczkowanie buzi, hydrolat różany oraz krem odżywczy do twarzy oraz peeling rąk i ich kremowanie na razie wystarczy

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 07:56   #1157
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Witam dziewczyny

z farbowaniem jest też tak,że np. jak ktoś ma gęste włosy,to mu przeszkadzać to wypadanie nie będzie,ale z cienkimi i małą ilością,to już może być tragedia. ja pamiętam,że Ty masz śliczny blond bez farbowania

dzisiaj idę na imprezkę więc będzie dużo pielęgnacji no i muszę poszukać jakiegoś ładnego makijażu do białego stroju
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 08:09   #1158
EwCiA000
Zadomowienie

buahhot o witaj

angelwithoutsoul a czym wybielasz ząbki??

judus jasne, że będę

Snow hej to czekamy na fotki kozaczków i buźki

Dziewczyny a co proponujecie jeżeli chodzi o podkład, ale w miarę dobry cenowo
i czy któraś z Was ma tuta j problemy z cerą??

TŻ 13.12.2010

No one is perfect...We're just people- not angels
EwCiA000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 08:11   #1159
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Ja powinnam być od 8 na uczelni, ale jakoś nie chciało mi się wstawać o 6. Ale zaraz jadę, choć mi się tak nie chcę.

hanamici ładnie wyglądasz w nowej fryzurze.

EwCiA000 witaj!

zielone_oko udzielaj się na ile masz ochotę. A te rajstopy z owłosieniem to już przesadzili.

_Alessandra, jak bym słyszała o moim Tż. Też nie rozumie, że mamy dla siebie weekend, a wczoraj było to tylko piątek i też tego nie rozumiał... .

edit: na resztę opisze później, bo nie mam czasu. :/
Miłego dnia!

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-23, 09:46   #1160
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Ewciaooo witaj

Jestem tu tylko na chwilke,zeby poczytac co u wasDolaczam do grona pijacych pokrzywe i przyznam,ze spodziiewalam sie o wiele gorszego smaku,a w rzeczywistosci jest calkiem dobrai jestem strasznie wkurzona,bo wyskoczyla mi opryszczkanienawidze tego,ale nic na to nie poradze Macie moze jakies sprawdzone sposoby/masci,na to by to cholerstwo szybko zniknelo???????
a mi pokarzywa tak smakuje... jakby trawą dlatego pije ją z zieloną herbatą

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry piękne laseczki
Ale się cieszę, że w końcu weekend a już za tydzień połowinki, całe życie czekałam na ten dzień miałam Wam zrobić fotkę jak sukienka na mnie leży, ale chyba coś ostatnio z czasem się nie lubimy i ciągle mi ucieka i kurcze butów jeszcze nie mam
Dzisiaj planuję sobie iść na zakupy kosmetyczne, muszę () kupić sobie jakiś dobry peeling do ciała, balsam, płyn do demakijażu i pewnie jeszcze kilka innych przypadkowych rzeczy wpadnie mi do koszyka A nie wiecie może, czy w rossmannie będzie taka rękawica do nakładania samoopalacza?

hanamici, cudnie wyglądasz w nowej fryzurze, a włoski takie zdrowe i lśniące

Poranne SPAmowanie:
kokosowa maseczka na włosy, peelingowanie i maseczkowanie buzi, hydrolat różany oraz krem odżywczy do twarzy oraz peeling rąk i ich kremowanie na razie wystarczy
a jaka to rekawica?? pierwszy raz o czymś takim słysze...

ja dopiero niedawno wstałam, zaraz ide sniadanko jeśc a potem sprzątanie... mam też zamiar się dziś konkretnie wyspamować...

wrrr... i jeszcze czeka mnie wycieczka na dworzec po bilet, bo w piątek jadę do domu a to wiadomo długi weekend więc później może już nie być miejc....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 09:49   #1161
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie ; ) tak ,zimowy
Pokaż!

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

z farbowaniem jest też tak,że np. jak ktoś ma gęste włosy,to mu przeszkadzać to wypadanie nie będzie,ale z cienkimi i małą ilością,to już może być tragedia. ja pamiętam,że Ty masz śliczny blond bez farbowania

dzisiaj idę na imprezkę więc będzie dużo pielęgnacji no i muszę poszukać jakiegoś ładnego makijażu do białego stroju
Ja mam cieńkie, ale ponoć gęste Dziękuje, wszyscy mi mówią, że mam taki nietypowy blond, więc chyba przy nim zostanę

Cytat:
buahhot o witaj

judus jasne, że będę

Białą perłą Chyba tak jak wszystkie my tutaj
A jeśli chodzi o podkład to ja obecnie używam Max Factora Lasting Performance i uważam, że jest dobry A cerę mam mieszaną, czasem mi wyskakują jakieś niespodzianki... Tyle, że w tej chwili mam ich dość sporo

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 10:34   #1162
EwCiA000
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam cieńkie, ale ponoć gęste Dziękuje, wszyscy mi mówią, że mam taki nietypowy blond, więc chyba przy nim zostanę

Białą perłą Chyba tak jak wszystkie my tutaj
A jeśli chodzi o podkład to ja obecnie używam Max Factora Lasting Performance i uważam, że jest dobry A cerę mam mieszaną, czasem mi wyskakują jakieś niespodzianki... Tyle, że w tej chwili mam ich dość sporo
a wklej zdjęcie swoich włosków

no to w takim razie chyba muszę zakupic tą białą perłę a po ilu widac efekty i czy to w ogóle działa??

a jakiś podkład dla mnie?? mam taką średnią karnację, ale chodzę czasami na solarium, także całkowicie blada nie jestem
no a ja mam właśnie dużo wyprysków, a w szczególności przed okresem a tak to niestety trądzik, jestem umówiona na środę do dermatologa, mam nadzieję, że coś poradzi...

TŻ 13.12.2010

No one is perfect...We're just people- not angels
EwCiA000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 10:45   #1163
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a jaka to rekawica?? pierwszy raz o czymś takim słysze...
Takie coś http://allegro.onet.pl/rekawica-do-s...285051394.html

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 11:07   #1164
CABIN CREW

ja też mam zamiar się do solarium dziś wybrać....

już prawie posprzątałam i ugotowałam zupę

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-10-23, 11:11   #1165
samaraNW
Zakorzenienie

http://www.snobka.pl/artykul/8890/ma...turkus_i_zloto
co myślicie o tym makijażu? mi się ten turkus przy brwi nie podoba i na pewno bym z niego zrezygnowała.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 11:19   #1166
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
aaa widzisz dobrze wiedziec ja i tak pijam 1-2 dziennie

ojej dziekuje pieknie w takim razie kiedys wkleje jakas fotke

Czemu? Wszyscy zawsze sa tak uprzedzeni do Palette A naprawde te farby nie sa takie zle. Na watku blond wiekszosc dziewczyn farbuje wlasnie palette i wlosy maja ladne, nie popalone Sama farbowalam palette tyko kiedys na ciemny braz, blondu nigdy nie probowalam ale to dlatego ze nie ma tam odpowiedniego koloru dla mnie
Nie wiem jak z blondami ale mi te farby w ogóle nie podeszły.. Zepsułam sobie nimi włosy, bo chciałam brązowe a wyszły czarne i to nic , że trzymałam je krócej nawet niż na opakowaniu napisane

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Kurczę, jutro muszę iść do szkoły na 10 Zebranie w związku z miniprzedsiębiorstwem...: rolleyes: I muszę zajść po jakiś podkład w miarę taki cenowo przystępny, ale zarazem dobry, nie błyszczący i kryjący i zaraz będę przeglądać KWC. I nadrobię Was troszku
Też muszę kupić jak podkład.. Choć za wiele go nie używam . Obecnie mam już na wykończeniu Lirene Nature Matte Foundation nie jest zły bo nie zapycha i nawet ładnie kryje ale nic nie matuje.. Teraz też używam trochę krem+puder z Under 20 bo testuje i nawet dobry, przynajmniej matuje nosek

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Ewciaooo witaj

Jest wiele maści na opryszczkę. Mi pomaga również sachol to jest maść na dziąsła, miałam akurat w domu, wyskoczyła mi febra, posmarowałam na noc a na drugi dzień już o wiele wiele mniejsza

Cytat:
jakość świetna, bardzo długo utrzymuje się zapach, a cena śmieszna

dziewczyny pomocy!! zakochałam się w sukience RESERVED ze zdj, nie wiecie czy mogłabym ją jakos przez neta kupić, gdzie i za ile? bo niestety w okolicy nie mam tego sklepu... a normalnie boska
Piękna
Na all na pewno się wkrótce pojawi.. W ogóle to ona bardzo podobna do tych z H&Mu .

Cytat:
buahhot o witaj

judus jasne, że będę

też mam problemy. Obecnie moją zmorą są paskudne czarne kropki na nosie Nie mogę się ich pozbyć.. Próbowałam tej maseczki z żelatyną ale efekt mizerny.. A i mam rozszerzone pory, ale na to już nic nie poradzę bo taka już moja uroda
Stary 2010-10-23, 11:26   #1167
CABIN CREW

Cytat:
co myślicie o tym makijażu? mi się ten turkus przy brwi nie podoba i na pewno bym z niego zrezygnowała.
śliczny ale też bym zrezygnowala z tego turkusu przy brwi....

zaraz do wanny idę..

jak mi się zupa gotowała zdążyłam jeszcze wyregulować brwi... ale marzy mi się pójść z nimi do kosmetyczki żeby mi je tak profesjonalnie zrobiła

ZALATANA......
Stary 2010-10-23, 11:27   #1168
loluska
Zakorzenienie

Hej ja jak na razie w trakcie sprzątania, pielęgnacja później

Cytat:
bardzo fajny

Cytat:
Nie wiem jak z blondami ale mi te farby w ogóle nie podeszły.. Zepsułam sobie nimi włosy, bo chciałam brązowe a wyszły czarne i to nic , że trzymałam je krócej nawet niż na opakowaniu napisane

Też muszę kupić jak podkład.. Choć za wiele go nie używam . Obecnie mam już na wykończeniu Lirene Nature Matte Foundation nie jest zły bo nie zapycha i nawet ładnie kryje ale nic nie matuje.. Teraz też używam trochę krem+puder z Under 20 bo testuje i nawet dobry, przynajmniej matuje nosek

Jest wiele maści na opryszczkę. Mi pomaga również sachol to jest maść na dziąsła, miałam akurat w domu, wyskoczyła mi febra, posmarowałam na noc a na drugi dzień już o wiele wiele mniejsza

Piękna
Na all na pewno się wkrótce pojawi.. W ogóle to ona bardzo podobna do tych z H&Mu .

też mam problemy. Obecnie moją zmorą są paskudne czarne kropki na nosie Nie mogę się ich pozbyć.. Próbowałam tej maseczki z żelatyną ale efekt mizerny.. A i mam rozszerzone pory, ale na to już nic nie poradzę bo taka już moja uroda
no ja się w niej zakochałam, a tych z H&Mu nie widziałam, musze oblukać

Cytat:
a ja się zakochałam w tych perfumach Morgan Love Love de Toi
próbuje znależć tańszy odpowiednik ale za nic mi to nie wychodzi ((obłędnie pachną !!

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

loluska a na all szukałas sukienki takiej> chociaz za wczesnie aby juz była na allegro skoro to nowa kolekcja

na all jeszcze nie widziałam, ale będę czaić na nią... no masakra jak mi się podoba

Cytat:
no właśnie to zależy od włosów ja mam swoich bardzo dużo, nawet u fryzjera jak ostatnio czesali mnie to się zachwycali, we dwoje kręcili mi loki 40 min hehe... ale jakoś przeraża mnie wypadanie....

Stary 2010-10-23, 11:33   #1169
snowhitee
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewczynki Ja juz ogarnieta i zaraz lece porozgladac sie jeszcze za plaszczykiem zimowym

Cytat:

oj tak caate jest bardzo fotogeniczna a na ten sweterek to byl straszny szal od razu jak weszly, u mnie juz nie moge go znalezc. No i ta cena 39,90zl

Cytat:
No niestety ale teraz sa takie ceny kurtek/plaszczy zimowych Takze pociesze sie, nie martw sie ze wydalas az tyle bo wszedzie mniej wiecej tyle kosztuja a ciezko trafic na naprawde cieply

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-23, 11:38   #1170
CABIN CREW

Cytat:
Hej ja jak na razie w trakcie sprzątania, pielęgnacja później

bardzo fajny

no ja się w niej zakochałam, a tych z H&Mu nie widziałam, musze oblukać

na all jeszcze nie widziałam, ale będę czaić na nią... no masakra jak mi się podoba

no właśnie to zależy od włosów ja mam swoich bardzo dużo, nawet u fryzjera jak ostatnio czesali mnie to się zachwycali, we dwoje kręcili mi loki 40 min hehe... ale jakoś przeraża mnie wypadanie....

ja własnie mam bardzo podobną z hm, zapłaciłam za nią chyba 59 zł... tylko że to jakoś na wiosnę było....

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości