![]() |
#3001 | |||||
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
Dziś miałam się spotkać z przyjacielem (ojciec mu umarł, parę dni później związek mu się rozpadł i chciał pogadać) ale pieprzony Królewna oczywiście sceny odwala drugi dzień i nie pójdę nigdzie, bo dzieckiem się nie zajmie, oczywiście. Żyć mi się z tym chłopem nie chce. ![]() A jaki? Cytat:
Cytat:
Po pierwsze komfort i bezpieczeństwo dziecka. Kiedy zabieram dzieciaka na spacer, staram się, żeby bawiło się w odpowiednim miejscu i żeby było bezpieczne (szkło). Po drugie fajki - mam nadzieję, że nie palą w domu, bo to uważam za naganne. Po trzecie wreszcie, widzę różnicę między wypiciem piwa czy dwóch, a pijaństwem. Wielokrotnie widuję normalne, zdrowe rodziny z normalnymi, zadbanymi dziećmi, kiedy w parku czy na przy okazji grilla piją piwko. Podczas wspólnych wakacji z Favkes też tak robiłyśmy nie raz - rozkładałysmy koce na trawie, dzieci się bawiły, a my piwko i pogawędka. Nie wypiłabym piwa jeśli byłabym z dzieckiem nad wodą. Nie wypiłabym piwa jeśli byłabym przemęczona i bałabym się, że mi do głowy pójdzie. Nawet w najlepszej kondycji nie uchlałabym się przy dziecku, ale samo wypicie piwa w towarzystwie nie jest niczym bulwersującym ani wstydliwym. Podkreślam - nie mam na myśli chlania na umór. No i to moja opinia jest. ![]() Przy okazji: poprosiłam kiedyś, dawno temu koleżankę o przypilnowanie niespełna dwuletniego dziecka. Pani pedagog, z wyższym wykształceniem, studiowałyśmy razem, wydawało mi się, że ją znam. Wychodziłam na jakieś dwie - trzy godziny. Musiałam. Kiedy wróciłam, nasz barek był wyczyszczony, koleżanka leżała nieprzytomna, a dziecko bawiło się samo. To był ostatni raz, kiedy komuś zaufałam w kwestii pilnowania dziecka. ![]() Cytat:
Cytat:
A pewnie, jej wybór. Choć głosu szkoda, bo naprawdę kawał solidnego rockowego wokalu miała w gardle.
![]() |
#3002 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a Nomad Tea?Fajna,słodka herbatka o cytrynowej nucie ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3003 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak tak poczytać po kolei Bar, to wychodzi, że bez chłopa źle, ale i z chłopem też źle ![]() Net mi się rwie ![]() A i tak chyba niedługo polezę spac ![]()
![]() |
#3004 |
Zakorzenienie
|
Ojeju, Winterko!!! Wiesz, że zamierzam się z Tobą zobaczyć i z Florens?
Bardzo współczuję wszystkim posiadaczkom ![]() Sabb, no ale żeby nawet dzieckiem się nie zajął? Przecież to nie malutkie bobo, co się sfajda i tatuńcia przyprawi o mdłości. ![]() Mój, mimo, że dobry, to kiedy choruje, jest po prostu wstrętny. Udusiłabym go wtedy! ![]()
#3005 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
![]() antenka przydatna rzecz ![]() poza tym chuop naprawiony ![]() ![]() Cytat:
ooo...dopra piguła dopra ![]() ![]() moze wrzuc jakies zestawiki pracowe na szafe..szukam inspiracji ![]() Cytat:
OMG ![]() ![]() Cytat:
co do krolewny-moze tcza mu wytłumaczyc jak człowiekowi ze źle sieu zachowuje ![]() co do alkoholu-to samo mysle dokładnie ![]() co do koleżanki-zabiłabym ![]() Cytat:
![]() na mnie tez nietrwała-az sie zdziwiłam, bo początkowo moc miała niezłą, ale jak chciałam poniuchac po czasie jak sie toto rozwinęło to juz nic nie było czuć ![]()
![]() |
#3007 |
Zakorzenienie
|
przez fejsa od rana mam tę piosenkę w głowie:
http://www.youtube.com/watch?v=T5Xl0Qry-hA Bang, Bang... ![]()
#3008 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dla Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę, że dziś antymężowo się zrobiło i dobrze, mnie też dziś mój wkurzył ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Maja ciesz się z wolności i szalej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-23 o 20:19 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | ||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Z drugiej strony, królewna ma dobre momenty. Tyle, że nie w ciągu ostatniego tygodnia, niestety. ![]() Trzymaj się Winterko. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale tylko w duecie. sam się dzieckiem nie zajmie i basta. Nie zdarzyło się jeszcze, żeby został z nim, kiedy wyjeżdżam. Nawet jednego dnia. Nawet kiedy dziecko musi dojeżdżać z babcią półtorej godziny tramwajem do szkoły... A tym razem to z czystej złośliwości. Jeszcze świnia obraźliwe i wulgarne sugestie czyniła, choć wie, że to mój najbliższy przyjaciel od wieków... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyznaję, że mnie to cieszy, bo uważam cię za osobę trzeźwo myślącą. Siebie... Niekoniecznie. ![]() Nie zabijałam. Kazałam ją Królewnie odwieźć do domu i dowiedziałam się potem, że na dobitkę usiłowała go zaciągnąć do łóżka i namówić, żeby mnie zostawił (przepiękna kobieta to jest, nie wiem, czy widziałam piękniejszą kiedy), o czym Królewna opowiedział mi sugerując, że może ona jednak nie jest moją przyjaciółką. Więcej się z nią nie spotkałam. Nigdy. Powinna mi być wdzięczna, że kiedy przypadkiem wpadłyśmy na siebie w centrum handlowym i usiłowała mi przedstawić swojego męża, powiedziałam tylko, że nie mam czasu, a nie opowiedziałam mu, jaką ma cudowną żonę. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-10-23 o 20:28 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3010 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Jeden plus,że mąż zostaje z nim bez problemu i zajmuje się jak mnie nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() siedź na ![]() ![]() ![]() ale już nie działa ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sabb ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3013 | |
Zakorzenienie
|
toż właśnie to robię
![]() Cytat:
![]() Ależ ja nie piszę, że MI osobiście źle - wręcz przeciwnie. A jak niedawno powiedziałam, że nie kcem chuopa, to był krzyk w barze ![]() Zwłaszcza Ogun pierwsza do namawiania ![]() Żyjta i pozwólta żyć innym - jak kto nie chce chuopa, to nie namawiać; jak kto chuopaty, to do rzucenia i wolności przeca nie namawiam ![]() to tak jak ja, jak mi kazali siostrzenicę przewijać ![]() Oczywiście tylko po sikaniu - po cięższych rzeczach nawet pieluch nie tykałam, bo mi żołądek się buntował ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-23 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |
grozi wypollizowaniem
|
przedstawienia teatralnego-na konkurs miedzyszkolny Cytat:
![]()
![]() |
#3015 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To musisz częściej wychodzić ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-23 o 20:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
grozi wypollizowaniem
|
widzę ze tu więcej dzieciaczków z szalonych namiętności
![]() ja tez bym miala moze inne zycie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- mam zamiar podjąc próbę usiłowania przeczytania ksiazki przez komp ![]() ![]()
#3017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna myśl przychodzi mi do głowy, ach, byłoby to prawdą??? Że Ty jesteś ULEGŁA, Sabb. Możliwe, czy nie?
![]() |
#3018 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
grozi wypollizowaniem
|
maja-a kto ci kaze miec chłopa "na zawsze"
![]()
![]() |
#3020 |
Zakorzenienie
|
Sabb, wiesz, co Wojtek powiedział? Że może Ty się tak słuchasz, bo jesteś na jego całkowitym utrzymaniu- posłuchaj, jak Wojtek to z boku zinterpretował
![]()
#3021 | |
Zakorzenienie
|
jak mi się chce
![]() i chwała Ci za to ![]() a po co kiego grzyba mi chuop ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-23 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki, mnie się nie udało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
Uwódź i rzucaj
![]() Weź, żesz se jakiego alko to Ci się spać odechce ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3024 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę cos powrzucać na szafę. Ostatnio mi powiedziały ,że babciowate ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3025 | |
Zakorzenienie
|
mi też - oczy mnie za bardzo bolą
![]() a po co mi to? ![]() Moja kuleżanka się w tym lubuje - nabajerować, nabajerować i rzucić. Bo ma z tego frajdę ![]() nie kce mi siem pić jeno spać ![]() Cytat:
![]() a to pojechałaś ![]() edit: rrrrwa wizaż mi się pitoli ![]() wyskakuje mi: Warning: mysqli_set_charset(): invalid object or resource mysqli in [path]/includes/class_core.php on line 1148 wtf ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-23 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3026 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie sie wydaje ze to chodzi o cos innego...coś w stylu-jak ci sie wydaje ze jesteś taka za***ista to se radź sama, ja ci ułatwiac nie będę. Trochę tak jakby miał kompleks niższości, był zazdrosny..czy cus ![]() mię sieu nie udało tego co kciałam-zmieniłam lekture i sieu udaje na razie-bo jestem strasznie ciekawa co tam przeczytam ![]() ![]() oj tam widziały...chłop sie często psuje w trakcie...albo na odwrót naprawia ![]()
![]() |
#3027 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie też się wizaż zawiesza
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Baza danych się spsuła. Ja też mam takie info ![]() Cytat:
Częściej to pierwsze ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ano... ![]() Ha! On twierdzi, że zostaje. I czego się czepiam. No to prawad - zostaje na kilka godzin, ale położenia dziecka spać sobie chyba nie wyobraża. Ale twierdzi, że zostaje... Będzie miał następną szansę dowieśc tego wkrótce, bo jadę do Lublina na Falkon. ![]() Mnie też. On jest rozpaczliwie (to dobre słowo) zazdrosny. A ja jestem trochę na przegranej pozycji, bo nie mam całkiem czystego konta. ![]() ![]() A to tak. Żeby chociaż był chory na miłego lenia... ![]() Wychodzę. No właśnie myślę, że to trochę dlatego, że ja w ogóle często wychodzę i często wyjeżdżam. I to w celach imprezowych. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie jestem idiotką, która szarpie się o byle co dla samej szarpaniny. Jeśli da się osiągnąć zgodę bez wojny - cenię tę możliwość. Jeśli mi na czymś zależy, robię wszystko, żeby było po mojemu i wtedy doceniam to, że Królewna potrafi ustąpić. W kwestii wyjazdów - stawiam na swoim o tyle, że wyjeżdżam i robię co chcę. Udaje mi się nawet nakłonić tatusia do deklaracji, że zajmie się dzieckiem, po czym kiedy wracam dowiaduję się, że młody znów wylądował u babci. W sumie... On chyba woli być u babci. Pozycję bohatera naszego syna zajęłam ja. Tata zawsze będzie mniej ciekawy. ![]() Jesli zas pytasz, z czego rezygnuję w imię swej uległości, to wierz mi, że ze znacznie mniejszej ilości praw i pasji, niż większość mężczyzn nawet. O kobietach nie mówiąc. Cytat:
W temacie. Nie jestem. Byłam przez czas jakiś, przez jakiś czas on był na moim. To chyba normalne wśród ludzi w związku. Ja też ciągle jestem w szoku. Nie pojmuję tego i do cholery doprowadza mnie zarówno am fakt, jak i moje niepojmowanie. Królewna dziecka chciał, marzył o nim, kupy przebierał, karmił, kąpał, do teraz dba, kocha w ogóle wymiata, ale nie zostanie z dzieckiem na weekend!!! Ale dziś nie o tym, tylko o tym, że jest marudny i zazdrosny paranoicznie i wpienia mnie. A wiecie, co jest najgorsze? Że uświadomiłam sobie, że zwykle, kiedy on tak biadoli, po prostu olewam go i wychodzę. No to on przywykł chyba... Dziś mam brudne włosy, jestem niedospana (całą noc grałam w Cywilizację) i zmęczona po całym tygodniu poza domem. Że nie poszłam z własnego wyboru, tylko wygodniej mi zwalić na męża, bo siedzenie w domu w sobotę o zdziadzieniu świadczy. ![]() Z przyjacielem umówiłam się na jutro do kina. Dziś sprzątał ogród, więc miał zajęcie... Gdyby naprawde chciał się spotkać dziś - poszłabym.
![]() |
#3030 |
grozi wypollizowaniem
|
ojojo..sie psuje sie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.